Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut på dagens tv
06:19 
Prizma - multinacionalni magazin [Repris]
07:09 
TV Kalendar
07:26 
Gospodar otoka [Repris]
Povijesna drama. Havajsko otocje, 19. stoljece. Whipple Hoxworth zvan Whip (C. Heston) vraca se kuci nakon višemjesecne plovidbe brodom na kojem su desetine kineskih doseljenika. Medu njima je i Mun Ki (Mako) koji, premda u domovini vec ima suprugu, na Havaje dovodi svoju novu ženu Char Nyuk Tsin (T. Chen). Hoxworth pri povratku kuci shvaca da mu se djedovim bogatstvom okoristio omrznuti rodak Micah Hale (A. McCowen), te odluci zasaditi vlastitu plantažu ananasa. Kako godine prolaze, Hoxworth je sve uspješniji i cjenjeniji medu americkim doseljenicima na Havajima, dok se njegov sin Noel (J. Phillip Law), roden u braku s požrtvovnom Purity (G. Chaplin), zaljubi u Makoovu i Charinu kci Mei Li (V. A. Lee)… Raskošni pustolovni spektakl ”Havaji” redatelja Georgea Roya Hilla s Maxom von Sydowom, Julie Andrews i Richardom Harrisom u glavnim ulogama uz aklamaciju publike i uz cak sedam nominacija za nagradu Oscar, doživio je nastavak jednostavno nazvan ”Gospodar otoka”. Film je snimljen cetiri godine nakon izvornika. Literarni predložak za oba filma bio je šestodijelni roman Jamesa Michenera o doseljavanju Amerikanaca, Kineza i Japanaca na Havajsko otocje u 18. i 19. stoljecu. Režije se prihvatio filmski i televizijski redatelj Tom Griers (Will Penny, East Side/West Side), dok je glavni lik odglumio oskarovac C. Heston (Ben-Hur, Deset zapovijedi) kojemu je i bilo prvotno ponudeno da nastupi u Hillovom filmu. Iako je film ”Havaji” dobio znatno bolje ocjene, ni Griesov uradak nije i. Regissör: Tom Gries, Skådespelare: Don Knight, Khigh Dhiegh, Virginia Ann Lee, Tina Chen, Keye Luke, Mako, Charlton Heston, Alec McCowen, John Phillip Law, Geraldine Chaplin.
09:39 
Biblija
09:49 
Portret Crkve i mjesta
10:00 
Zavalje (BiH): Misa
Zavalje pripada opcini Bihac u BiH. Hrvati u taj kraj dolaze nakon mira u Svištovu na Dunavu u Bugarskoj 1791. kojim su Austro-Ugarskoj vracena od Turaka sva okupirana mjesta na tom potezu: Zavalje, Veliki i Mali Baljevac, Medudražje, Veliki i Mali Skocaj te Vucjak. Župa Sv. Franje Asiškog koja pripada Gospicko-senjskoj biskupiji i Slunjskom dekanatu osnovana je 1797. Prvi župnik bio je Fabijan Zakarija. Godine 1942. partizani su zauzeli Bihac i Zavalje, pogubivši brojne stanovnike. Od 1947. Zavalje je pripalo BiH. Tijekom 45 godina jugokomunisticke represije od 3500 stanovnika pred Drugi svjetski rat župa je 1991. imala jedva 719. Godine 1994. cetnici su zapalili Zavalje i okolna sela ostavivši pustoš. Nakon 1995. život se vraca u ovu podplješivicku župu, crkva se obnavlja. Na 8. nedjelju u godini HTV ce snimati misu u župnoj crkvi sv. Franje Asiškog. Misu ce služiti vlc. Dino Rupcic, župnik u Zavalju. Redatelj: Neven Mihael Dianeževic Urednik i komentator: Dragutin Siladi.
11:04 
Pozitivno
Naša gošca je prva studentica koja je magistrirala na Hrvatskom katolickom sveucilištu Marija Rotim. Podite s nama u jedinstveni muzej oldtimera. Pogledajte kako pleše mladi baletan Vid Vugrinec. Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
11:40 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:30 
Plodovi zemlje
13:26 
Split: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Gost emisije Nedjeljom u dva je kandidat za splitskog gradonacelnika Andro Krstulovic Opara. Govorit ce o svojoj viziji razvoja Splita te se osvrnuti na aktualne politicke dogadaje.Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic .
15:08 
Mir i dobro
15:38 
Skica za portret [Repris]
15:51 
Ovo je opera: Salome - Richard Strauss
Nadahnuti biblijskom pricom, Oscar Wilde i Richard Strauss stvorili su djelo ciste umjetnosti. Samo istinska umjetnost može pokrenuti osjetila. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 21 av 30.
16:42 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:14 
Halo [Repris]
Sestre Elvira i Bianca Coronelli govore o društvenim plesovima i plesnim zabavama u Zagrebu u prvim desetljecima 20. stoljeca, pri cemu posebnu pozornost posvecuju tangu koji su, kao voditeljice najuglednije zagrebacke škole za društvene plesove, 1913. godine prve donijele u Zagreb. Tonski zapis potjece iz emisije Roberta Tomovica ”Zvucna razglednica - 1913. godina”, emitirane na Radio Zagrebu 1965.Autori: Hrvoje Ivankovic, Ariana Jandric i Romana NemcicRedatelj: Tvrtko RašpolicMontažer: Boris Lukša. Del 10 av 12.
17:22 
Village Folk: Sretni prascici [Repris]
Del 2.
17:34 
Sve zbog jednog djecaka
Fiona radi dulje i Marcus napokon dobije svoj kljuc. No brzo izgubi mamino povjerenje kad ga Will mora odvesti na hitnu poslije nezgode s nožem. No Marcusova nesreca Willu nosi srecu jer upozna dr. Samanthu Lake, lijepu i šarmantnu doktoricu koja pomaže Marcusu. Will je potpuno ocaran i ni od cega ne preže da bi je osvojio - makar morao malo iskriviti istinu.Uloge: David Walton (Will Freeman), Minnie Driver (Fiona), Benjamin Stockham (Marcus), Al Madrigal (Andy), Adrianne Palicki (dr. Samantha Lake)Autor (za TV): Jason Katims Izvršni producenti: Jason Katims, Tim Bevan, Eric Fellner, Liza Chasin, Robert De Niro, Jane Rosenthal, Jon FavreauUrednica: Martina Rajšek. Säsong 1. Del 6 av 13.
17:59 
#volimnedjelju
Ove nedjelje gosti su nam Tarik Filipovic i Ciro Blaževic u povodu Tarikove nove monodrame o Ciri. Jacques Houdek otkriva nam pjesmu s kojom ce nastupiti na Eurosongu. Autori emisije: Nevena Rendeli i Danijel Despot Urednice: Tanja Tušek i Irena Košar Novinari Martina Validžic, Frano Ridjan, Koraljka Maricic i Andreja Buca Redatelj: Ivan Miladinov Producentica: Dunja Sablic.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:00 
LOTO 6/45
20:08 
Kradljivac uspomena
”Kradljivac uspomena” žanrovski se može oznaciti kao politicki triler s natruhama art-filma, a raden je prema istoimenom romanu hrvatskog diplomata i književnika Dine Milinovica koji je radio u našem veleposlanstvu u Parizu. U Parizu na tajanstven nacin nestaje istaknuti diplomat i obavještajac Juraj Fran Krsto Križanic (Sven Medvešek). Njegov nestanak, po nalogu obavještajne službe, istražuje Gawain Skok. Gawain je nekadašnji vukovarski branitelj koji je obolio od PTSP-a i ovaj ga slucaj dovodi u niz nepredvidenih situacija i stavlja u nova iskušenja…. Regissör: Vicko Ruic, Skådespelare: Milan Pleština, Goran Grgic, Ivo Gregurovic, Nataša Janjic, Darko Milas, Nikša Kušelj, Iva Mihalic, Sven Medvešek.
21:50 
Vijesti iz kulture
22:06 
Dnevnik 3
22:21 
Sport
22:26 
Vrijeme
22:30 
Jazz apartman
Ovo je film o istinskoj komunikaciji, o magicnom gradicu i džezu kao obrascu življenja. Mjesto dogadaja je džez-konoba Kamene price smještena u kamenim zidinama Bala, malog i tihog srednjovjekovnog gradica iz unutrašnjosti Istre u kojem se vec šest godina održava najveci neprofitni festival džeza u zemlji - Last Minute Open Jazz Festival. Tijekom vremena Kamene price okupljaju kriticnu masu ”kreativne klase ljudi” s duhom i postaju znacajno mjesto za mnoge svjetski priznate umjetnike, producente i publiku željnu istinske umjetnosti.Režija: Biljana Cakic-Veselic, Tomislav Lovro PavlekaScenarij: Tomislav Lovro Pavleka, Gordan Topic NiaKamera: Tomislav KrnicMontaža: Lovro CepelakProducent: Gordan Topic NiaProdukcija: Akademija svega 2012.
23:17 
Ponoc u Parizu [Repris]
Fantasticna komedija/drama. Gil (O. Wilson) i Inez (R. McAdams) doputovali su u Pariz zajedno s njezinim roditeljima. Iako njegova odluka o braku s Inez ne dolazi u pitanje, sve cešce pocinje primjecivati kako on i njegova zarucnica imaju razlicit ukus u mnogim stvarima. Dok on voli šetati po kiši, ona trci u prvi taksi, a dok on želi istraživati Pariz na svoju ruku, ona vrijeme radije provodi u društvu prijatelja iz Amerike, savršenog i uobraženog Paula (M. Sheen). Jedne veceri tocno u ponoc Gilu ce se dogoditi nešto što se ne može objasniti: naci ce se u baru, medu ljudima koji se predstavljaju kao Fitzgerald (T. Hiddleston), Man Ray (T. Cordier), Hemingway (C. Stoll), Picasso (M. di Fonzo Bo). Isprva ce se smijati, misleci da se našao u skupini maskiranih šaljivaca, no uskoro ce njegovi ponocni izleti u dvadesete godine postati najvažniji dio njegovih pariških dana. Možda i zato što je medu slavnim umjetnicima i njihova muza, Pablova velika ljubav Adriana (M. Cottilard, u koju se zaljubljuje preko svih granica, pa i vremenskih…Woody Allen za scenarij ovog filma osvojio je svog treceg scenaristickog Oscara (Annie Hall i Hannah i njezine sestre bili su prva dva), a bio je u nominaciji i za režiju, te za najbolji film. Osim odlicno smišljene price, ciji je glavni junak ponovno manje ili više (neu)uspješan pisac (u ovom slucaju pisac je holuvudski scenarist koji napokon želi napisati nešto zaista dobro), Woody Allen izvrsno je potretirao slavne umjetnike, dajuci u grubim kr. Regissör: Woody Allen, Skådespelare: Yves Heck, Kathy Bates, Marion Cottilard, Alison Pill, Marcial di Fonzo Bo, Corey Stoll, Tom Hiddleston, Rachel McAdams, Adrian Brody, Owen Wilson, Tom Cordier, Carla Bruni, Michael Sheen, Adrien de Van.
00:50 
89. dodjela Oscara - presijek nominiranih
01:00 (06:00)
89. dodjela Oscara: Red Carpet i dodjela nagrada
Može li film ”La La Land”, nakon što se s 14 nominacija za Oscara izjednacio s dosad rekordnim brojem nominacija za filmove ”Sve o Evi” i ”Titanic”, izjednaciti ili srušiti još jedan rekord u povijesti najpopularnije filmske nagrade na svijetu? Spoj mjuzikla i glazbene drame u režiji Damiena Chazellea vec je brojem nominacija nadmašio mjuzikle ”Marry Poppins” i ”Chicago” koji su svojedobno dobili 13 nominacija, a brojem bi se osvojenih nagrada mogao približiti ili cak prestici klasicni mjuzikl ”Prica sa zapadne strane” kojemu je pripalo 10 Oscara. Rijetko kada proteklih godina jedan je film brojem nominacija i osvojenih strukovnih nagrada tako odskocio od konkurencije. Kao što su potvrdile i dosadašnje dodjele Oscara, za završni rezultat treba pricekati i posljednju kategoriju, najbolji film, u kojoj je ove godine uz ”La La Land” nominirano još 8 naslova. Tako je favoritom iz sjene proglašena drama o odrastanju ”Mjesecina” u režiji Barryja Jenkinsa s 8 nominacija koliko ima i ZF drama ”Dolazak” Denisa Villeneuvea. Po 6 nominacija zavrijedile su ratna drama ”Greben spašenih” redatelja Mela Gibsona te obiteljske drame ”Manchester by the Sea” Kennetha Lonergana i ”Lav” debitanta Gartha Davisa. Cetiri nominacije imaju kriminalisticki triler ”Sve ili ništa” u režiji Davida Mackenzieja i drama ”Fences” Denzela Washingtona koji i glumi u filmu te je jedan od favorita za Oscara u kategoriji najbolje glavne muške uloge. Popis onih s ukupno tri nominacije zakljucuje povijesna biografsk.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se