Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:08 
Imam problem
Od oko 6.000 slijepih osoba u Hrvatskoj, samo ih je 2.800 prijavljeno u sustav socijalne skrbi. Mnogi od njih ne mogu ostvariti osnovna socijalna prava, niti pronaci odgovarajuci posao, pa žive na rubu egzistencije. Najveca barijera im je - mobilnost. Naime, bijeli štap ili pas vodic cesto nisu dovoljni onima koji uz sljepocu imaju i dodatnih zdravstvenih teškoca, poput Zagrepcanke Svjetlane Bacic Ramljak. Može li pomoci videci pratitelj za slijepe? Urednice: Mirela Micek i Sanja Brajkovic Autorica projekta: Jagoda Martinovic.
09:37 
McLeodove kceri
U posljednjoj epizodi serijala razrješuju se sve nedoumice i medusobne nesuglasice likova. Ben priznaje Monique da ju je prebolio i da obvezama pretpostavlja strast objašnjavajuci kako je njegova buducnost uz Jaz. Grace se pomiri s Marcusom, ali shvaca da je on nikada nece voljeti kao Ingrid. Ranjena srca, Grace im ugovori sastanak na kojem im pušta da riješe sve svoje nesporazume. U meduvremenu, na Droversu je sve spremno za proslavu Xanderova 1. rodendan, a tamo je i trudna Jodi. Moira i Phil ponovno su zajedno, baš kao i Tayler i Patrick. U šetnji sa Charlotte i sinom, Stevie ima viziju buducnosti u kojoj su oboje odrasli i uspješno vode Drovers Run i Killarney. Ponovno u stvarnosti, Stevie je zadovoljna onime što život nosi.Uloge: Simmone Jade Mackinnon (Stevie Hall), Abi Tucker (Grace Kingston-McLeod), Edwina Ritchard (Jaz McLeod), Matt Passmore (Marcus Turner), John Schwarz (Ben Hall), Gillian Alexy (Tayler Geddes), Luke Jacob (Patrick Brewer), Doris Younane (Moira Doyle), Zoe Naylor (Regan McLeod), Rachel Carpani (Jodi Fountain McLeod), Sonia Todd (Meg Fountain Dodge)Autori: Posie Graeme-Evans, Caroline StantonIzvršni producenti: Kris Noble, Susan Bower, Posie Graeme-Evans, Jo HorsburghUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 22 av 22.
10:27 
Zemlje - Ljudi - Pustolovine
Osamnaest Farskih otoka - vrletnih i surovih, sa spektakularnim strmim liticama, fjordovima i visokim planinama - raštrkano je izmedu Islanda, Škotske i Norveške. To je mala zemlja sa specijalnim statusom i tvrdoglavim stanovnicima. Još od 14. stoljeca Farski su otoci dio Kraljevine Danske, ali oko 50.000 Farana ni danas se ne osjecaju kao Danci nego kao ponosni potomci Vikingâ koji su se tu naseljavali još od 9. stoljeca. Više od polovine Farana priželjkuje potpunu neovisnost od Danske, pa tako i Birgir Enni. Taj 64-godišnji pomorac i ronilac za školjkama cvrsto je uvjeren da je buducnost uvijek bolja ako o njoj odlucuješ sâm. S Birgirom Ennijem i gledatelji ce zaroniti u fascinantni podvodni svijet Farskih otoka na cijem se dnu mogu naci tone divovskih dagnja. Farski otoci žive gotovo iskljucivo od hrane koju im pruža sjeverni Atlantik. Jedan je od najvecih trgovaca ribom u zemlji Jens-Martin Knudsen, bivši golman farske nogometne reprezentacije koji je još i danas legenda. On je jedan od rijetkih koji ne vidi buducnost u neovisnosti zemlje, nego bi volio da Farski otoci što prije pristupe Europskoj uniji. Zlato Farskih otoka, kako kažu Farani, njihove su ovce. Ima ih više od 80.000, gotovo dvostruko više nego ljudi. Zato naziv Farskih otoka u prijevodu i znaci Ovcji otoci. Na otocicu Stora Dimun na jugu Farskih otoka živi petstotinjak ovaca, a s njima i jedna obitelj. Prije dvanaest godina Eva i njezin muž Jogvan-Jon preselili su se ovamo. To je dvoje nastavnika oduvijek s. Säsong 9. Del 5 av 26.
11:14 
Glas domovine
U Glasu domovine: Koliko potpora iz Hrvatske pomaže pojedinim projektima hrvatske zajednice u Argentini?. U Koprivnici je održana Zimska škola folklora;Hrvatsko nacionalno vijece u Srbiji slavi 16. obljetnicu djelovanja;Iseljenicka prica Dubrovkinje iz Beca Zorice Njiric;Uciteljica i humanitarka Ljuba Palatin-Wild iz Klimpuha proslavila je 60. rodendan. Voditeljica: Helena KnezicUrednik: Zvonko Božinovic.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Zivot tece dalje
Rodrigo predlaže Laudelinu da otvore tvrtku i on pristaje. Marcos uzima zajam u banci i placa oglase svoje agencije u casopisu. Lúcio kaže Ani da ce Laura otputovati na dvije godine i da su prekinuli vezu. Pozove je u kino i ona pristane. Alice kaže roditeljima da je upoznala Sofiju. Cícera brine kako ce Vitória reagirati. Nanda poziva Manuelu da izadu u nocni izlazak. Jonas ruca s Ângelom i laže Cristiane da je u uredu. Cristiane ostavi Tiaga u parku u trgovackom centru i ode u kupnju. Ugleda Jonasa u restoranu s Ângelom i napravi skandal. Jonas ide za njom, odlaze kuci i ostave Tiaga u trgovackom centru. Nazovu Lorenu da dode po djecaka. Lorena moli Lourença da ode po njega. On se uznemiri kada shvati da je majka zaboravila dijete u trgovackom centru i odluci zatražiti svoja prava na sudu. Lorena vodi Tiaga kuci. Sofia gubi u finalu od Cecílije. Ana je tješi i potice da nastavi s treninzima za iduci turnir. Vitória pita Sofiju je li zadovoljna ishodom meca.Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 58 av 70.
13:18 
Informativka: Jamstvo i povrat robe [Repris]
Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju na snagu je stupio zakon o jamstvu. Potrošaci bi trebali znati da postoje velike razlike izmedu zakonskog i komercijalnog jamstva. Informativka istražuje koja su nova prava potrošaca i kako su oni zašticeni kad su u pitanju jamstva i povrat robe. Produkcija: POZITIV PRODUKCIJA J.D.O.O. Urednica: Sanja Skoric. ,.
13:26 
Veliko putovanje po Skotskoj [Repris]
Paul vozi starinski bicikl kroz spektakularni krajolik središnjeg visocja kako bi više uživao u dražima prirode. Njegova dvokotacna pustolovina na klasicnom biciklu Humber iz 1920. pocinje u Glen Lyonu, a ukljucuje prelijepo selo Fortinhall gdje je najstarije stablo u Škotskoj, za koje se vjeruje da je staro nevjerojatnih 2000 godina. Paula njegova biciklisticka turneja vodi na popularna turisticka odredišta u Pitlochry i Newtonmore, a završava u cudesnom nacionalnom parku Cairngorms, kojim ponovo lete štekavci.Odabrao: Đelo Hadžiselimovic. Säsong 2. Del 4 av 6.
14:00 
Kod doktora
Jeste li ovisnik o slatkom, a da toga niste ni svjesni? Prava istina o organskim tamponima. Što je bolje: glamurozan ili prirodan izgled?. Adeleina pjesma potaknula je žene da nazovu svoje bivše. Pametni sat koji prati i bilježi vaš seksualni život. U emisiji gostuje seksualni terapeut, dr. Chris Donaghue, kako bi komentirao neke od kontroverznih naslovnica. Säsong 8. Del 55 av 100.
14:45 
Drustvena mreza
14:55 
Drustvena mreza: Potraga za znanjem - Predivni svijet gljiva
Gljive su velikani kemije i suradnje. Suraduju s mikroskopskim algama kako bi postali robusni hibridi, lišajevi, koji mogu izdržati i arkticku studen i nesnosnu vrucinu. Neke tvari koje one proizvode smrtonosne su za ljude, neke su ljekovite ili imaju halucinogeni ucinak, a neke su izvor okusa i aroma. Del 14 av 18.
15:24 
Drustvena mreza
15:57 
Dva : jedan u gostima - Sandra Perkovic [Repris]
Olimpijska, svjetska i europska prvakinja u bacanju diska Sandra Perkovic krajem prošle godine ponovno je izabrana za najbolju sportašicu Hrvatske prema izboru Hrvatskog olimpijskog odbora. Najbolja svjetska diskašica dvostruka je olimpijska pobjednica, zlatnu medalju osvojila je u Londonu 2012. i u Rio de Janeiru 2016. Prva je bacacica diska u povijesti koja je odnijela cetiri zlata za redom, i to na europskim prvenstvima (Barcelona 2010., Helsinki 2012., Zürich 2014. i Amsterdam 2016.). Hrvatska rekorderka, na EP u Zürichu 16. kolovoza. 2014. postavila je novi hrvatski rekord u bacanju diska s rezultatom 71,08 m, što je ujedno i najbolji rezultat na svijetu od 1992. O sportskoj karijeri i velikim pobjedama vrhunske atleticarke puno znamo, ali malo o njezinim osobnim uspjesima i ciljevima - više o njima saznat cemo u vecerašnjoj epizodi. Autorica i voditeljica: Željka Ogresta Redatelj: Lovro Mrden Urednica: Ljiljana Vuglac. ,. Del 18.
16:30 
Informativka: Demografija
16:36 
Halo [Repris]
Operni pjevac, glumac i skladatelj Nikša Stefanini (1905. - 1973.) prica nam duhovitu zgodu o slucajnom susretu s britanskim kraljem Edwardom VIII. na otoku Rabu. Tonski zapis potjece iz emisije Radio Zagreba ”Na zajednickom valu”, emitirane 1966. godine. Autori: Hrvoje Ivankovic, Ariana Jandric i Romana NemcicRedatelj: Tvrtko RašpolicMontažer: Boris Lukša. Del 6.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Hrvatska uzivo
18:05 
Bonton: Na recepciji
Nakon dugotrajne vožnje do turisticke destinacije cesto smo umorni pa nam je prva i jedina želja uzeti kljuceve hotelske sobe i ispružiti se na krevetu, barem na pet minuta. Ako nismo posluženi odmah nakon dolaska, postajemo razdražljivi i ljuti, a osoblje hotela je nažalost prvo na meti. Budite pristojni prema osoblju jer su oni tu da vam uljepšaju godišnji odmor i prisjetite se - dobrog su srca najbolji gosti: Molim, Hvala, Izvoli, Oprosti. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric.
18:11 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
19:58 
Hrvatski velikani: Ban Josip Jelacic
Dokumentarno-zabavna serija Hrvatski velikani autora Roberta Knjaza u osam nastavaka predstavlja važnije hrvatske povijesne osobe poput bana Josipa Jelacica, Nikole Šubica Zrinskoga, Stjepana Radica, Nikole Tesle, Fausta Vrancica, Marina Držica, Ivana Mažuranica i Ivane Brlic Mažuranic te Vatroslava Lisinskoga i Ivana Zajca. Gledatelji ce u seriji saznati neke nove i možda manje poznate cinjenice o našim velikanima. Primjerice, u epizodi o banu Jelacicu pratit cemo njegov život od rodenja do smrti, saznat cemo potankosti o njegovome privatnom životu, jer su se i kroz njegov život, osim vojnih uspjeha o kojima se dosta toga zna, provlacile ljubavi, tuge, boli, strasti i sve ono što se dogada obicnome covjeku. Sve velikane serija pokušava prikazati kao žive ljude, u malo zabavnijemu tonu, naravno, poštujuci povijesne cinjenice.1. epizoda: BAN JOSIP JELACICU prvoj epizodi ”Hrvatskih velikana” zavirit cemo u sve slojeve bogatog života bana Josipa Jelacica. U Hrvatskoj slavljen, u Madarskoj etiketiran, osim što je bio sjajan vojskovoda, Jelacic je pisao i pjesme, bio je omiljen u društvu, a nije mu bilo strano ni nošenje vlasulja (zbog problema sa celavosti nosio ih je do ustolicenja za bana). U emisiji sudjeluju strucnjaci iz Zagreba, Beca i Budimpešte, a ekipa je posjetila i brojne lokacije na kojima je Josip Jelacic boravio kako bismo saznali zašto je njegov život bio tragican, te cime je zaslužio spomenik na glavnom trgu glavnoga grada Hrvatske.Redatelj, scenarist i vod. Del 1.
20:56 
Global
21:43 
I to je Hrvatska: Splitska riva
21:58 
Otvoreno
22:45 
Vijesti iz kulture
23:00 
Dnevnik 3
23:15 
Sport
23:18 
Vrijeme
23:24 
Zemlje - Ljudi - Pustolovine
Osamnaest Farskih otoka - vrletnih i surovih, sa spektakularnim strmim liticama, fjordovima i visokim planinama - raštrkano je izmedu Islanda, Škotske i Norveške. To je mala zemlja sa specijalnim statusom i tvrdoglavim stanovnicima. Još od 14. stoljeca Farski su otoci dio Kraljevine Danske, ali oko 50.000 Farana ni danas se ne osjecaju kao Danci nego kao ponosni potomci Vikingâ koji su se tu naseljavali još od 9. stoljeca. Više od polovine Farana priželjkuje potpunu neovisnost od Danske, pa tako i Birgir Enni. Taj 64-godišnji pomorac i ronilac za školjkama cvrsto je uvjeren da je buducnost uvijek bolja ako o njoj odlucuješ sâm. S Birgirom Ennijem i gledatelji ce zaroniti u fascinantni podvodni svijet Farskih otoka na cijem se dnu mogu naci tone divovskih dagnja. Farski otoci žive gotovo iskljucivo od hrane koju im pruža sjeverni Atlantik. Jedan je od najvecih trgovaca ribom u zemlji Jens-Martin Knudsen, bivši golman farske nogometne reprezentacije koji je još i danas legenda. On je jedan od rijetkih koji ne vidi buducnost u neovisnosti zemlje, nego bi volio da Farski otoci što prije pristupe Europskoj uniji. Zlato Farskih otoka, kako kažu Farani, njihove su ovce. Ima ih više od 80.000, gotovo dvostruko više nego ljudi. Zato naziv Farskih otoka u prijevodu i znaci Ovcji otoci. Na otocicu Stora Dimun na jugu Farskih otoka živi petstotinjak ovaca, a s njima i jedna obitelj. Prije dvanaest godina Eva i njezin muž Jogvan-Jon preselili su se ovamo. To je dvoje nastavnika oduvijek s. Säsong 9. Del 5 av 26.
00:08 
Gospodin Selfridge [Repris]
London, 1928. Devet godina je prošlo, a Harry Selfridge dosegnuo je vrhunac bogatstva i slave te punim plucima uživa u burnim dvadesetima. Ali u tom ustreptalom svijetu što se brzo vrti Harry se novcem razbacuje nevideno i opasno. Ide sa zabave na zabavu, kocka s kazališnim zvijezdama, sestrama Dolly, i upušta se u nove riskantne poslovne pothvate, a povrh toga nastavljaju se zgode i nezgode drugih omiljenih te brojnih novih likova. Ledi Mae se vraca u London kako bi udarila nove temelje svom životu, gospodica Mardle i gospodin Grove izvode na cistac svoj odnos, a Kitty i Franka ceka dosad najveci izazov u njihovoj vezi. Ova posljednja sezona prikazuje Harryjeve nevjerojatne vratolomije u trenucima dok mu iz ruku izmicu konci carstva, kao i sudbine svih onih s cijim je životima isprepleo svoj.1. epizoda1928. Devet godina poslije zbivanja u trecoj sezoni, Harry Selfridge (Jeremy Piven) na vrhuncu je moci i slave - car maloprodaje u središtu burnih dvadesetih. Londonski bonvivan cesto i neobuzdano kocka u inozemstvu, a o njegovoj posljednjoj ljubavnoj avanturi bruji Victorov (Trystan Gravelle) novi nocni klub, veci i dekadentniji nego ikad prije.Vrijeme je brzih promjena i napretka. Doba kad nitko i ništa ne želi stajati u mjestu i kontemplirati. Moda i glazbeni ukusi se razvijaju. Raspoloženje koje vlada Londonom izrazito je ”moderno”.Rosalie (Poppy Lee Friar) je rodila kcer, Tatianu, Harryjev ponos i diku. Harryjeva majka Lois (Kika Markham) jednako mu je stoicki oslona. Säsong 4. Del 1 av 10.
00:52 
McLeodove kceri
U posljednjoj epizodi serijala razrješuju se sve nedoumice i medusobne nesuglasice likova. Ben priznaje Monique da ju je prebolio i da obvezama pretpostavlja strast objašnjavajuci kako je njegova buducnost uz Jaz. Grace se pomiri s Marcusom, ali shvaca da je on nikada nece voljeti kao Ingrid. Ranjena srca, Grace im ugovori sastanak na kojem im pušta da riješe sve svoje nesporazume. U meduvremenu, na Droversu je sve spremno za proslavu Xanderova 1. rodendan, a tamo je i trudna Jodi. Moira i Phil ponovno su zajedno, baš kao i Tayler i Patrick. U šetnji sa Charlotte i sinom, Stevie ima viziju buducnosti u kojoj su oboje odrasli i uspješno vode Drovers Run i Killarney. Ponovno u stvarnosti, Stevie je zadovoljna onime što život nosi.Uloge: Simmone Jade Mackinnon (Stevie Hall), Abi Tucker (Grace Kingston-McLeod), Edwina Ritchard (Jaz McLeod), Matt Passmore (Marcus Turner), John Schwarz (Ben Hall), Gillian Alexy (Tayler Geddes), Luke Jacob (Patrick Brewer), Doris Younane (Moira Doyle), Zoe Naylor (Regan McLeod), Rachel Carpani (Jodi Fountain McLeod), Sonia Todd (Meg Fountain Dodge)Autori: Posie Graeme-Evans, Caroline StantonIzvršni producenti: Kris Noble, Susan Bower, Posie Graeme-Evans, Jo HorsburghUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 22 av 22.
01:35 
Imam problem [Repris]
02:00 
Kod doktora
Jeste li ovisnik o slatkom, a da toga niste ni svjesni? Prava istina o organskim tamponima. Što je bolje: glamurozan ili prirodan izgled?. Adeleina pjesma potaknula je žene da nazovu svoje bivše. Pametni sat koji prati i bilježi vaš seksualni život. U emisiji gostuje seksualni terapeut, dr. Chris Donaghue, kako bi komentirao neke od kontroverznih naslovnica. Säsong 8. Del 55 av 100.
02:41 
Skica za portret [Repris]
02:53 
Kulturna bastina: Od Novigrada do Novigrada
03:08 
Hrvatska uzivo [Repris]
03:53 
Otvoreno [Repris]
04:39 
Global [Repris]
05:24 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
05:35 
Tema dana [Repris]
05:47 (06:39)
Zivot tece dalje
Rodrigo predlaže Laudelinu da otvore tvrtku i on pristaje. Marcos uzima zajam u banci i placa oglase svoje agencije u casopisu. Lúcio kaže Ani da ce Laura otputovati na dvije godine i da su prekinuli vezu. Pozove je u kino i ona pristane. Alice kaže roditeljima da je upoznala Sofiju. Cícera brine kako ce Vitória reagirati. Nanda poziva Manuelu da izadu u nocni izlazak. Jonas ruca s Ângelom i laže Cristiane da je u uredu. Cristiane ostavi Tiaga u parku u trgovackom centru i ode u kupnju. Ugleda Jonasa u restoranu s Ângelom i napravi skandal. Jonas ide za njom, odlaze kuci i ostave Tiaga u trgovackom centru. Nazovu Lorenu da dode po djecaka. Lorena moli Lourença da ode po njega. On se uznemiri kada shvati da je majka zaboravila dijete u trgovackom centru i odluci zatražiti svoja prava na sudu. Lorena vodi Tiaga kuci. Sofia gubi u finalu od Cecílije. Ana je tješi i potice da nastavi s treninzima za iduci turnir. Vitória pita Sofiju je li zadovoljna ishodom meca.Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 58 av 70.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se