Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:37 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:19 
Capri [Repris]
Na Capriju je opet doba velikih povrataka: Greta bude nazocna misterioznom susretu gde Isabelle i Rajiva. Ginini roditelji žele upoznati njezinog mladica. No Tonyja ce iznenaditi i stric Rodolfo koji vjeruje da je njegov necak zaljubljen u Carolinu. Lucia i Vittorio napokon nalaze hrabrosti izreci jedno drugome što osjecaju. Dok u Tendi Berberi traje velika proslava za novopridošle, Francesco, koji se ponovno razocarao u Andrei, odluci sam penjati se po slavnim kaprijskim stijenama i time dovede svoj i Andrein život u opasnost.Prema ideji Carla RoselleGlazba: Peppino Di Capri. Säsong 3. Del 24 av 26. Regissör: Francesca Marra i Dario Acocella, Skĺdespelare: Bianca Guaccero.
11:15 
Tako prosi dusa
”Tako prosi duša!. ” jednostavan je i duboko smislen odgovor na pitanje zašto su krenuli na hodocašce u svetište udaljeno od njihovog sela 150 kilometara ili tri dana pješacenja, a tri dana ce i pješaciti natrag. Pitanje je postavljeno karaševskim Hrvatima koji žive u Rumunjskoj, a hrvatski identitet ponajprije temelje na ocuvanju tradicijskih vrijednosti, što je sve teže, s obzirom na danak koji uzima moderno vrijeme. Ipak, skupina hodocasnika krece iz Karaševa, putem okupljajuci hodocasnike iz drugih sela da bi zajedno, moleci i pjevajuci, uoci blagdana Male Gospe, 8. rujna, stigli u veliko marijansko svetište Marija Radna. Na trodnevnom hodocašcu prolaze kroz rumunjska sela, gdje ih domacini primaju na pocinak, u gradu Lugoj za hodocasnike se na pocetku drugog dana služi misa, a kad prvi put s proplanka ugledaju tornjeve crkve Marije Radne, padaju nicice u molitvi zahvalnosti. U njihovom selu cekaju oni koji nisu mogli poci na put, želeci da im hodocasnici donesu samo Božji blagoslov. Snimatelji: Dražen Lipka i Davor Boric Tonski snimatelj: Željko Duduic Montažerka: Anita Jovanov Scenaristi: Davor Boric i Ljiljana Šišmanovic Redatelj: Davor Boric Urednica: Ljiljana Šišmanovic. Del 1 av 2.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Voli me zauvijek
Gonzalo posjeti Nuriju u zatvoru, a ona ga zamoli da je ubije jer joj je dosta ovakvog života. No on joj ne može pomoci. Fer i Alan prijateljski prekinu vezu. Alan odlazi Almudeni, a Fer Alexisu. Gonzalo kupuje Leonelove dionice. Carolina kaže majci da je trudna. Majka joj savjetuje da ostane sa svojim deckom. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 131 av 142.
13:13 
Dr. Oz
U današnjoj epizodi dr. Oz istražuje povezanost izmedu šecera i bolesti. Za to što se ne osjecate dobro možda je zaslužna kolicina šecera koju konzumirate. Dr. Oz razmatra na koje ga sve nacine možete zamijeniti tijekom dijete u trajanju od 14 dana!. Zatim, može li molitva izlijeciti bolest? Dr. Oz i njegov gost dr. Harold Koenig raspravljaju o snazi molitve i na koji vam nacin može pomoci da ozdravite. Probudite li se ikad usred noci u panici? Komicarka i spisateljica Annabelle Gurwitch gostuje kod dr. Oza i objašnjava zašto se neke žene usred noci probude, a srce im lupa i mozak radi kao lud. U nastavku, dr. Oz uz pomoc farmakologinje Amber Bynum demonstrira kako dovesti krvni tlak pod kontrolu. A poslije, pogledajte kako kupovati u supermarketu poput profesionalca.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 4 av 100.
13:58 
Bit ce kako ja hocu: Obitelj Mandir McConnell
Nakon povratka iz Amerike, obitelj Mandir McConnell živi u Zagrebu. Jackson (13) i Kaya Mary (12) provest ce zanimljiv vikend s mamom Mateom. Tako ce ”full time mama i part time prevoditeljica” morati svladati postavljanje izvidackog šatora, uciti borilacku vještinu, pjevati i veslati. Za ruckom im se pridružio i kaucsurfer iz Amerike. Scenaristica: Jasmina Kallay Redatelj: Josip Žuvan Producent: Maxima film za HRT Urednica: Gordana Mrden. Del 7 av 10.
14:28 
Bit ce kako ja hocu: Obitelj Kaspret
Obitelj Kaspret iz Zagreba provela je vikend prema pravilima koja su odredili sin Marin (12) i kceri Nika (11) i Nela (9). Mama Marina i otac Miroslav morali su izradivati figurice od glinamola i glumiti s kaširanim maskama koje su napravili zajedno. Scenaristica: Jasmina Kallay Redatelj: Josip Žuvan Producent: Maxima film za HRT Urednica: Gordana Mrden. Del 8 av 10.
15:00 
Dobar dan
16:00 
Detektiv Murdoch [Repris]
Kad Murdoch krene u potjeru za naoružanim pljackašima banke koji su ubili covjeka, glavni je sumnjivac covjek koji tvrdi da je Sherlock Holmes. Nakon neuspjele oružane pljacke vozac kocije kojom su pljackaši bježali ostane mrtav na ulici. Kad dodu na mjesto zlocina, Murdoch i Crabtree šokirani su i zainteresirani kad pijanac koji zna mnogo o dogadaju skine masku i trijezno izjavi da je Sherlock Holmes. Brackenreid je uvjeren da se radi o ludaku pa prihvaca Murdochov prijedlog da pozovu Juliju kako bi procijenila Sherlockovo duševno stanje. No on nestane prije njezina dolaska. Murdoch sumnja da su pljackaši povezani s nekim u banci pa ispituje cuvare i direktora banke. Crabtree otkriva vezu izmedu žrtve i jednog cuvara. No kad ga krenu opet ispitati, otkriju da je mrtav i da iznad njega stoji Sherlock Holmes. Zahvaljujuci tom bizarnom dogadaju pojavi se i Arthur Conan Doyle s nadom da ce uspjeti razriješiti slucaj.Glavne uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (pozornik Crabtree), Georgina Reilly (dr. Emily Grace)Gostujuci glumci: Geraint Wyn Davies (Arthur Conan Doyle), Andrew Gower (Sherlock Holmes) Scenarist: Graham Clegg Redatelj: Don McCutcheon Urednica: Ranka Horvat. Säsong 6. Del 4 av 13.
16:44 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:07 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:05 
Sifra
U novoj jesenskoj programskoj shemi popularni kviz Šifra emitirat ce se dvaput na tjedan - cetvrtkom i nedjeljom na Prvome programu Hrvatske televizije od 20 sati. U šezdeset minuta gledatelji ce uz Šifru i u ovoj sezoni provjeravati svoje znanje, a pred natjecateljima je zadatak da u nekoliko faza igre uz znanje ispitaju i svoju sigurnost u to je li upravo odabrani odgovor tocan.Ovaj zabavni kviz s privlacnim audiovizualnim rješenjima na savršen nacin spaja strategiju i rizik. Podsjetimo, Šifra je kviz znanja u kojemu natjecatelj odgovara na pitanja opcega znanja u tri kruga natjecanja kako bi došao do završne igre. U svakome krugu natjecatelj dobiva po pet pitanja. Svako pitanje ima cetiri ponudena odgovora oznacena brojkama od jedan do cetiri, od kojih je samo jedan tocan. Redni brojevi odgovaraju svakomu od pet pitanja te u krugu cine peteroznamenkastu šifru. Samo u slucaju tocnih odgovora na svih pet postavljenih pitanja u krugu, natjecatelju se otvara sljedeci krug igre. Ako uspješno prode sva tri kruga natjecanja, natjecatelj dolazi do završne igre u kojoj ga ceka samo jedan zadatak - poredati cetiri pojma prema zadanome kriteriju. Riješi li i taj zadatak tocno, odlazi kuci s najvecom nagradom - pola milijuna kuna. Do sada su u emisiji samo dva natjecatelja otvorila zadatak za 500.000 kuna, ali obojica su mudro odustali te je svaki kuci odnio 125.000 kuna.Buduci da igra ima tri kruga, natjecatelji su zatvoreni u tri prstena. Prstenje simbolizira zatvorene krugove ko.
21:01 
Nocni upravitelj
Izvrsna nova britanska serija ”Nocni upravitelj” snimljena je prema istoimenom romanu majstora špijunskih trilera Johna Le Carréa. U Britaniji i SAD-u prikazana je pocetkom prošle godine, a do sada je osvojila je cak 17 uglednih televizijskih nagrada, uz 44 nominacije. Serija je 2016. godine nagradena s 2 Primetime Emmyja (Susanne Bier za režiju i Victor Reyes za glazbu, uz još 10 nominacija), ove godine osvojila je i 3 Zlatna globusa (Tom Hiddleston za najbolju glavnu ulogu, Hugh Laurie i Olivia Colman za najbolje sporedne uloge) te 3 BAFTA-e (Tom Hollander za sporednu mušku ulogu te za najbolju montažu i zvuk u igranom programu, uz još 4 nominacije). Roman ”Nocni upravitelj” Le Carré je objavio 1993., a scenarist David Farr prenio je zbivanja u nedavnu prošlost. Serija je otkupljena za prikazivanje u više od 180 zemalja diljem svijeta. Protagonist serije je nocni upravitelj hotela kojeg vladina agentica unovaci da se ubaci u najuži krug okrutna krijumcara oružja.U Kairu na vrhuncu Arapskoga proljeca nocnog upravitelja hotela Jonathana Pinea za pomoc zamoli prelijepa Sophie Alekan. Kao ljubavnica mocna, ali opasna vlasnika hotela, Sophie ima dokaze o prodaji oružja koja bi mogla skršiti ustanak naroda. Misleci da mora postupiti ispravno, Pine se javlja prijatelju u britanskom veleposlanstvu. Ali njegovi ga postupci slucajno uvuku u zastrašujuci svijet okrutna krijumcara oružja Richarda Ropera. Kada Sophiene informacije dodu do Angele Burr, vladine antikorupcijske agentic. Säsong 12. Del 1 av 8.
21:43 
I to je Hrvatska: Trogir [Repris]
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:09 
Vrijeme
23:11 
Vijesti iz kulture
23:22 
Igre moci
Nakon su što americki borci za zaštitu okoliša uhiceni za vrijeme prosvjeda protiv kineskog uništavanja grebena Južnog kineskog mora pod optužbom da su špijuni, Elizabeth se našla u pat poziciji jer s kineskim ministrom vanjskih poslova mora pregovarati o njihovu oslobadanju. Henry nagovara FBI da istraže Elizabethina bivšeg studenta jer sumnja na to da on uhodi njegovu obitelj. Predsjednik Dalton odlazi u trgovinski posjet Vijetnamu. Za vrijeme posjeta vracaju se ratne uspomene.Uloge: Téa Leoni (Elizabeth McCord), Tim Daly (Henry McCord), Bebe Neuwirth (Nadine Tolliver), Željko Ivanek (Russell Jackson), Keith Carradine (predsjednik Conrad Dalton), Sebastian Arcelus (Jay Whitman), Patina Miller (Daisy Grant), Geoffrey Arend (Matt Mahoney), Erich Bergen (Blake Moran), Kathrine Herzer (Alison McCord), Wallis Currie-Wood (Stephanie ”Stevie” McCord), Evan Roe (Jason McCord) Scenarist: Matt Ward Redatelj: Rob Greenlea Urednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 3 av 23.
00:07 
Detektiv Murdoch [Repris]
Del 4.
00:50 
Don Matteo [Repris]
Mladi boksac amater umire u ringu za vrijeme treninga. Smjesta je optužen njegov trener Luciano Vitri, koji je oca Mattea zamolio da ga zamijeni drugim ucenikom. Uloge: Terence Hill (Don Matteo), Nino Frassica (Narednik Cecchini), Flavio Insinna (kapetan Anceschi), Nathalie Guetta (Natalina), Francesco Scali (Pippo)Redatelj: Leone PompucciUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 8 av 16.
01:41 
CSI Las Vegas [Repris]
HTV prikazuje uzbudljiv dvodijelni finale iznimno popularne americke kriminalisticke serije CSI: LAS VEGAS. Zahvaljujuci ovoj seriji o timu vrsnih forenzicara koji detaljnim istraživanjem mjesta zlocina prikupljaju neoborive dokaze i pronalaze kljucne djelice slagalice koji nedostaju za rješavanje i najzamršenijih slucajeva, milijuni obožavatelja u više od 170 zemalja svijeta naucili su što je DNK i zašto su krv, slina i koža važni dokazi te kako oni pomažu u rješavanju zlocina. Nakon 15 sezona i više od tristo epizoda ekipi u kojoj su D. B. Russell, Sara Sidle, Greg Sanders, dr. Albert Robbins, David Phillips, David Hodges, Morgan Brody i Henry Andrews ponovno se pridružuju Gil Grissom, Catherine Willows i Jim Brass pa zajedno istražuju strašan dogadaj koji paralizira cijeli Las Vegas. Russell i Sidle odlucit ce o svojoj buducnosti u borbi protiv zlocina, a povratak Lady Heather posljednji ce put izazvati kontroverziju izmedu Grissoma i Sare. U glavnim ulogama: William Petersen (Gil Grissom), Marg Helgenberger (Catherine Willows), Ted Danson (D.B. Russell), Jorja Fox (Sara Sidle), Eric Szmanda (Greg Sanders), Robert David Hall (dr. Albert Robbins), David Berman (David Phillips), Wallace Langham (David Hodges), Elisabeth Harnois (Morgan Brody), Jon Wellner (Henry Andrews), Melinda Clarke (Lady Heather) Scenarij je napisao autor serije i producent Anthony Zuiker, a redatelj je Louis Milito. Izvršni producenti su Jerry Bruckheimer, Carol Mendelsohn, Anthony Zuiker, J. Säsong 16. Del 1 av 2.
02:22 
Kuca od karata [Repris]
Claire zaprijeti Franku. Frank povlaci politicki odvažan potez koji bi mogao isprovocirati Rusiju. Nodogadaj tijekom kampanje sve preokrene naglavce. Frank posumnja da je Seth krtica te Douga uputi da ga drži na oku, a istodobno snubi LeAnn Harvey za svoju predsjednicku kampanju. Iako sve ankete pokazuju da njezina nominacija za potpredsjednicu ne bi bila dobro prihvacena, Claire Franku zaprijeti razvodom ako joj ne udovolji. Heather Dunbar su rijeci Lucasa Goodwina ipak poljuljale te o optužbama protiv Franka izvještava prijateljicu i ministricu pravosuda, no ona od toga pere ruke. Poslije govora na sveucilištu Francis izlazi pred studente, ali iz mnoštva iskoraci Goodwin te zapuca u njega i pratnju. Franka hitno otpreme na operaciju s metkom u jetrima, no Meechum u napadu gine. Claire hita u Washington da bude blizu mužu i potpredsjedniku Donaldu Blytheu koji objerucke prihvati njezine sugestije i zaokretom prema Kini potpuno izmijeni Frankov prvobitni plan za obracun s Rusijom koja je skrivila naftnu krizu u Americi.Uloge: Kevin Spacey (Francis Underwood), Robin Wright (Claire Underwood), Michael Kelly (Doug Stamper), Elizabeth Marvel (Heather Dunbar), Neve Campbell (LeAnn Harvey), Derek Cecil (Seth Grayson), Sebastian Arcelus (Lucas Goodwin), Nathan Darrow (Edward Meechum), Reed Birney (Donald Blythe)Redateljica: Robin WrightScenarist: Frank PuglieseUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 4 av 13.
03:04 
Dr. Oz
U današnjoj epizodi dr. Oz istražuje povezanost izmedu šecera i bolesti. Za to što se ne osjecate dobro možda je zaslužna kolicina šecera koju konzumirate. Dr. Oz razmatra na koje ga sve nacine možete zamijeniti tijekom dijete u trajanju od 14 dana!. Zatim, može li molitva izlijeciti bolest? Dr. Oz i njegov gost dr. Harold Koenig raspravljaju o snazi molitve i na koji vam nacin može pomoci da ozdravite. Probudite li se ikad usred noci u panici? Komicarka i spisateljica Annabelle Gurwitch gostuje kod dr. Oza i objašnjava zašto se neke žene usred noci probude, a srce im lupa i mozak radi kao lud. U nastavku, dr. Oz uz pomoc farmakologinje Amber Bynum demonstrira kako dovesti krvni tlak pod kontrolu. A poslije, pogledajte kako kupovati u supermarketu poput profesionalca.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 4 av 100.
03:46 
Junakinje velikog rata [Repris]
Nakon preseljenja u britansku bolnicu u Francuskoj djevojke se suocavaju sa snobizmom britanskog osoblja te zbog toga pocinju promišljati o vlastitom nacionalnom identitetu. U meduvremenu, Alice je shrvana zbog boli jer svi pretpostavljaju da je Harry poginuo u bitci kod Fromellesa. Säsong 12. Del 4 av 6. Regissör: Ian Watson, Skĺdespelare: Georgia Flood.
04:45 
Skica za portret [Repris]
04:55 
Tema dana
05:07 
Dinastija [Repris]
Peter dogovori da se otkupnina dostavi Allegreinim otmicarima. Blakea obuzima sumnja zbog Peterova odbijanja da ukljuce policiju i nezadovoljan je Falloninom odlukom da se uda za njega. Kirby pretrpi drugi napadaj. Kako bi spasili djetetov život, lijecnici je odluce operirati. Kongresnik McVane pokuša pridobiti Marka da zajedno ucijene Alexis. Claudia primi još jedan aranžman s ljubicama od Lancelota. Izjeden krivnjom Adam prizna Blakeu da je on pokušao otrovati Jeffa, a ne Alexis. Dok Blake to pokušava shvatiti, Kirbyn lijecnik ih obavještava da je Kirby živa, ali da djetetu nije bilo spasa. Uloge: John Forsythe (Blake Carrington), Linda Evans (Krystle Carrington), Jack Coleman (Steven Carrington), Pamela Sue Martin (Fallon Carrington Colby), Pamela Bellwood (Claudia Blaisdel), John James (Jeff Colby), Joan Collins (Alexis Carrington), Gordon Thomson (Adam Carrington), Kathleen Beller (Kirby Anders), Michael Nader (Dex), Helmut Berger (Peter DeVilbis), Deborah Adair (Tracy) Izvršni producenti: Aaron Spelling i Douglas S. Cramer, Esther i Richard Shapiro Producentica: Elaine Rich Scenarij: Edward DeBlasio Prica: Eileen i Robert Pollock Redatelj: Irving Moore Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 4. Del 16 av 27.
05:53 (06:38)
Voli me zauvijek
Del 131.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se