Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:39 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:07 
Imam problem
Danas je Svjetski dan voda!. Hrvatska ima dovoljno zaliha pitke vode, te je prema UNESCO-vim podacima na petom mjestu u Europi po bogatstvu vodenih izvora. Medutim, to bogatstvo pitke vode kada dode u slavine postaje problem. Zdravstvena ispravnost pitke vode postala je upitna u Splitu, Komletincima, Otoku, Garešnici. Gdje je problem? Urednici: Branko Pokrajcic, Miljenko Cvitkovic.
09:30 
Carolija [Repris]
Del 25.
10:22 
Neobicni vlakovi
U Brazilu vlakovi voze u ritmu sambe i za neke su glazbenike prava glazbena igrališta. Naše putovanje pocinje u Salvadoru, gradu s 365 crkava… po jednom za svaki dan u godini. A medu njima je najpoznatija i najštovanija crkva Gospodina od Bonfima s nevjerojatnim vjerovanjima. Usred raznobojnih narukvica sreconoša, dvorane zrcala i blagoslivljanja automobila, Philippe Gougler otkriva ovu uistinu jedinstvenu crkvu.Zatim odlazimo na krajnji sjever zemlje, u srce amazonske prašume. Ovdje su željeznicke postaje okružene bujnim raslinjem tropske šume. A nakon što stigne vlak ”iz prašume”, pocinje neobicno putovanje na kojem cemo upoznati mjesne seljake za koje je ovaj životno važan vlak prožet poviješcu.U amazonskoj prašumi, nakon što vlak stigne na zadnju stanicu, Philippe svoje putovanje mora nastaviti camcem uputivši se na otok Marajo jednom od najvecih rijeka na planetu. Marajo, smješten pokraj Belema, najveci je rijecni otok na svijetu i idealno mjesto za otkrivanje marajoskih bivola. Bivoli su istinski simbol otoka, a služe za sve - koristi ih cak i lokalna policija! Philippe otkriva radosti poskakivanja na ledima bivola. Naposljetku, otkrivamo najduži teretni vlak na svijetu, koji s 330 vagona prevozi rudacu kroz amazonsku prašumu. No ni ova linija nije lišena problema, to se u prvom redu odnosi na Indijance cijim podrucjem prolazi pruga. Izmedu krcenja šuma i drugih problema, plemena nastoje pronaci svoj put. Säsong 3. Del 3 av 6.
11:17 
Eko zona
U Eko zoni: Kako stojimo s kaznenopravnom zaštitom okoliša, u cemu su Kenijci ekološki bolji od nas, kada gasimo svjetla, u kakvim se uvjetima prevoze životinje, koje proljetnice ne smijemo brati, globalni Greenpeaceov pokret protiv fosilnih goriva, koliko stoji jedna punionica vozila komprimiranim prirodnim plinom, koji je objekt prvi obnovljen sredstvima koja su osigurali kupci obnovljivih izvora energije… Urednik i voditelj: Mladen Ilickovic.
11:44 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:23 
Voli me zauvijek
Nova meksicka telenovela ”Voli me zauvijek” dirljiva je prica u kojoj ce moc, zavist, sebicnost i posesivna želja tragicno obilježiti istinsku ljubav Pauline i Adriána, no oni ce se unatoc svemu boriti za svoju ljubav i pod cijenu svoga života.Paulina je kci Gonzala Murata, bogatoga hotelijera. Otac ne prihvaca njezinu vezu s Adriánom jer ga smatra nedovoljno dobrim za njihov društveni status. S druge pak strane, Adriánova sestra Julieta pokušava upravljati bratovim životom i ne prihvaca njegovu vezu s Paulinom. Ne želi da se Adrián oženi kceri ocevog ubojice.Sve to ugrožava Paulinin i Adriánov odnos i njihov buduci brak. Cinjenica je da Julieta govori istinu. Gonzalo je doista u prošlosti prevario njezinog oca, ali on to nikada nece priznati jer sada uživa u ugledu i imidžu besprijekornoga covjeka, no daleko je on od savršene osobe.Unatoc svemu, Adrián i Paulina štite svoju vezu, a pomaže im Camilo koji je oduvijek zaljubljen u Paulinu, ali u želji da ona bude sretna, odluci im pomoci. Na dan vjencanja, Julieta uspije nabaviti dokument koji dokazuje da je Gonzalo pocinio prijevaru za koju ga ona optužuje. Ona prisili Paulinu da odustane od udaje za Adriána kako joj ne bi oca poslala u zatvor. Paulina kaže Adriánu da ga ne voli toliko da bi se zbog njega svega odrekla. Shrvani Adrián odlazi u London.Paulina vene od tuge, ali utjehu nalazi u malenome Mauriciju, sirocetu gluhome od rodenja, o kojemu se brine kao o svome djetetu. Kada otkrije da je trudna, Paulina odluci. Säsong 12. Del 1 av 142.
13:11 
Informativka: Domovi za starije
Hrvatska je jedna od deset najstarijih nacija u svijetu, a broj gradana starije dobi, od 65 godina naviše, godinama samo raste. U državnim i županijskim domovima smješteno je oko 11.000 korisnika, što je manje od 2 posto starije populacije, kojih je oko 700.000. Informativka doznaje što sve nude domovi, kolike su cijene i cekanje na udomljavanje. Produkcija: Pozitiv produkcija j.d.o.o. Urednica: Đurdica Cocic.
13:17 
Po otocnom vremenu: Kanarski otoci - spanjolski vulkanski arhipelag [Repris]
Vec više od pola stoljeca Kanarski otoci privlace brojne turiste svojom suptropskom klimom i temperaturama koje omogucuju kupanje tijekom cijele godine. Danas ovaj arhipelag godišnje posjecuje više od devet milijuna stranih turista. A otkad je došao na glas kao idealno odredište za ljubitelje brdskih biciklistickih i planinarskih staza te ronilackih sportova, ovamo dolazi sve više i više mladih ljudi. Zahvaljujuci morskim kornjacama, brojnim vrstama raža i morskih pasa te golemom broju ostalih vrsta riba, ovi su otoci pravi raj za ronioce. Na otocima se mogu naci i autohtone vrste guštera. Endemska je vrsta i kanarski bor koji i dalje raste posvuda usprkos brojnim šumskim požarima. Lokalno stanovništvo ulaže velike napore kako bi ocuvalo fascinantnu floru i faunu ovih vulkanskih otoka. Zbog toga priroda u mnogim dijelovima Tenerifa, La Palme, El Hierra i ostalih Kanarskih otoka izgleda netaknuto. Autor: Lisa Eder-Held. ,. Del 9 av 10.
13:45 
Skica za portret [Repris]
13:52 
Bonton: Kako se odijenuti za spoj [Repris]
Je li vam ikad bilo teško odjenuti se za spoj? Sigurno, jer i odjecom pokazujete tko ste, koje su vaše vrijednosti te što ocekujete od veceri. Pogled na odjecu odreduje hoce li nam se netko svidjeti i hocemo li se slagati. Najbolji savjet koji vam itko može dati za spoj jest da se odjenete onako kako vam je najudobnije, u ono u cemu se najbolje osjecate. Adam se upravo tim savjetom, koji je malo predoslovno shvatio, vodio kada je otišao na spoj… Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
13:58 
Kod doktora
Je li moguce da ste alergicni na trudnocu? Biste li proveli 60 dana u zatvoru, u sklopu reality showa?. Tu je i niz najnovijih šokantnih viralnih videa, ukljucujuci zabrinuti par cija se nerodena beba u trbuhu lupa po licu, i najbolji od odvratnih videa u konkurenciji za 1. godišnju nagradu u istiskivanju prištica!. Säsong 8. Del 101 av 170.
14:45 
Drustvena mreza
Kako se odnosimo prema dijalektima danas i kakav je njihov položaj u odnosu na standardni jezik? O tome u Društvenoj mreži s dr. sc. Ivanom Kurtovic Budjom, voditeljicom Odjela za dijalektologiju Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje, razgovara Blaženka Leib. Prikazujemo i dokumentarni film Tanje Kanceljak Ošljacka saga. Urednica: Silvana Kolovrat.
14:55 
Drustvena mreza: Osljacka saga [Repris]
Iako je smješten izmedu Zadra i Preka, na Ošljaku živi samo 15 stanovnika. Najpoznatiju pjesmu o Ošljaku, Ošljacka saga, napisao je Davor Valcic i pjeva ju sa svojom grupom Postolar Tripper. ”Ošljacka saga” je napisana u dijalektu i opisuje sjecanja na neke ljude i dogadaje koje pamti iz djetinjstva. S dozom satire i humora pjeva o velikoj ljubavi prema Ošljaku, ali i opcenito o životu na otoku. U dokumentarcu vidimo neke ljude koje on opisuje u svojim pjesmama, a iako pjevaju u dijalektu, Postolari nisu odabrali tipican dalmatinski izricaj nego reagge, salsu, rap, ska… Ošljak je Valciceva oaza u kojoj nalazi mir, ali i vjecnu inspiraciju. Ovo nije samo prica o otoku nego i glazbena prica u kojoj pratimo život na jednom malom otoku, smještenom izmedu sela i grada, izmedu Zadra i Preka, otoka duge povijesti i bogate tradicije.Autorica: Tanja KanceljakSnimatelj: Dražen LipkaTonski snimatelj: Damir TepešMajstor rasvjete: Gordan AbramovicMontažer: Matija ZajecGlazba: Postolar TripperGodina proizvodnje: 2016.
15:46 
Drustvena mreza
15:59 
Hanna [Repris]
Hanna ne može spavati zbog ljubomore na Alexandru. Kako bi se zaokupila necim drugim, odlazi na internet i preko cavrljanja upozna svog omiljenoga kolumnista Juliusa Sterna, koji je iznenadujuce drag i simpatican. Caroine strepnje da ce biti nemocna protiv Oskara potvrduju se kad mu Edith pruži potporu. Caro posluša Florianov savjet pa daje otkaz i pušta Floriana da joj pokaže kako se uživa u životu. No ubrzo nasluti da je možda poslušala krivog savjetnika. Oskar iskoristi prvu priliku da Jonasa šikanira na poslu. No bez uspjeha. Ocinski osjecaji Jonasu daju snagu da se izbori protiv Oskara. Säsong 12. Del 28 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skĺdespelare: Luise Bähr.
16:44 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Hrvatska uzivo
18:05 
Bonton: Bolest u javnosti
Prehlade su nešto s cime se svatko od nas barem jednom godišnje susretne i cesto se dogodi da zbog raznih razloga ne ostanemo doma preležati ih i ozdraviti u cijelosti, vec odemo medu ljude smatrajuci da nam mirovanje u tom trenutku nije potrebno. Medutim, tako se mogu zaraziti svi oko nas, a katkad nismo svjesni kako smo neugodan prizor dok sjedimo u uredu i ispuhujemo nos iz minute u minutu. Kako ispravno reagirati, pokazat cemo vam u današnjoj epizodi. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric.
18:11 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:05 
Potrosacki kod
U Potrošackom kodu:Tko je odgovoran za sve veci broj ovršenih?Broj zloporaba osobnih podataka pri sklapanju ugovora s teleoperatorima je u porastu. Moraju li gradani placati preuzimanje zadužnice za dug koji su odavno otplatili?Svjetski je dan voda - znamo li kakvu vodu pijemo? Urednica i voditeljica: Sanja Smiljanic.
20:36 
Pola ure kulture
21:09 
Iza zavjese
Gost ovotjedne emisije Tihomira Dujmovica ”Iza zavjese” je HDZ-ov kandidat za splitskog gradonacelnika , Andro Krstulovic Opara. Zašto tvrdi da je glas za Keruma zapravo glas za SDP, što povezuje Kerumovu gradnju zapadne obale splitske rive s odlagalištem otpada na Karepovcu, navija li dio splitskog SDP-a potajno za Marijanu Puljak kako bi u slucaju debakla SDP-ovog kandidata u Splitu bila otvorena vrata za rušenje Bernardica, što misli o ideji Marijane Puljak da se vjeronauk zabrani u školi, zašto tvrdi da je Split zapravo prostor od kupreških do splitskih vrata i kako misli ostvariti svoj kljucni dio programa po kojem ce od Splita napraviti središnje gospodarsko, kulturno i turisticko mjesto ovog dijela Mediterana?Urednik: Siniša Kovacic.
21:51 
Bajkovita Hrvatska: Stari grad - Buzet
22:00 
Otvoreno
22:46 
Vijesti iz kulture
23:00 
Dnevnik 3
23:15 
Sport
23:20 
Vrijeme
23:24 
Neobicni vlakovi
U Brazilu vlakovi voze u ritmu sambe i za neke su glazbenike prava glazbena igrališta. Naše putovanje pocinje u Salvadoru, gradu s 365 crkava… po jednom za svaki dan u godini. A medu njima je najpoznatija i najštovanija crkva Gospodina od Bonfima s nevjerojatnim vjerovanjima. Usred raznobojnih narukvica sreconoša, dvorane zrcala i blagoslivljanja automobila, Philippe Gougler otkriva ovu uistinu jedinstvenu crkvu.Zatim odlazimo na krajnji sjever zemlje, u srce amazonske prašume. Ovdje su željeznicke postaje okružene bujnim raslinjem tropske šume. A nakon što stigne vlak ”iz prašume”, pocinje neobicno putovanje na kojem cemo upoznati mjesne seljake za koje je ovaj životno važan vlak prožet poviješcu.U amazonskoj prašumi, nakon što vlak stigne na zadnju stanicu, Philippe svoje putovanje mora nastaviti camcem uputivši se na otok Marajo jednom od najvecih rijeka na planetu. Marajo, smješten pokraj Belema, najveci je rijecni otok na svijetu i idealno mjesto za otkrivanje marajoskih bivola. Bivoli su istinski simbol otoka, a služe za sve - koristi ih cak i lokalna policija! Philippe otkriva radosti poskakivanja na ledima bivola. Naposljetku, otkrivamo najduži teretni vlak na svijetu, koji s 330 vagona prevozi rudacu kroz amazonsku prašumu. No ni ova linija nije lišena problema, to se u prvom redu odnosi na Indijance cijim podrucjem prolazi pruga. Izmedu krcenja šuma i drugih problema, plemena nastoje pronaci svoj put. Säsong 3. Del 3 av 6.
00:16 
Odvjetnicka elita [Repris]
Martha i Clive suceljavaju se u slucaju pomoci pri samoubojstvu koji privlaci veliku pozornost. Majka je optužena da je teško oduzetoj kceri pomogla da umre. Martha se mora boriti za svoju stranku mimo moralnih argumenata koji se dižu oko predmeta. Billyjev je položaj ugrožen, a ured traži novog šefa.Uloge: Maxine Peake (Martha Costello), Rupert Penry-Jones (Clive Reader), Neil Stuke (Billy), Alex Jennings (Alan Cowdrey), Phil Davis (Micky Joy), Frances Barber (Caroline Warwick)Scenarist: Peter Moffat Redatelji: Peter Hoare, Alice Troughton, Jeremy Webb Producent: Matt Strevens Produkcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 3 av 6.
01:08 
Pohlepa [Repris]
Nakon pet godina istraživanja novinar Peter Veraas otkriva da je njegov brat pocinio samoubojstvo pod necijim pritiskom. On i njegova šogorica Eva žele saznati tajnu od jednog od vodecih ljudi financijskoga svijeta. Peterov brat prije samoubojstva izgovorio je ime ''Abraham''. Peter nastavlja potragu za istinom i obecava svojoj obitelji da ih nece uvuci u nevolje, no policija pocinje sumnjati da im je Peter lagao o uzroku bratove smrti. A što se više Peter bliži otkrivanju istine, sve se više trudi sakriti je od drugih.Uloge: Jon Øigarden (Peter Veraas), Terje Stromdahl (Tore Veraas), Alexander Tunby Rosseland (Andreas Veraas), Anna Bache-Wiig (Inger Marie Steffensen), Robert Skjaerstad (Jensen), Andrine Saerther (šefica Odjela financijskog kriminaliteta), Nils Ole Oftebro (Frank Mathiesen), Lena Kristin Ellingsen (Vibeke Haglund), Vidar Sandem (glavni urednik)Režija: Cecilie A. MosliScenarij: Vegard Eriksen Stenberg, Gjermund EriksenUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 2 av 6.
02:06 
Boja strasti [Repris]
Alonso doživi infarkt i brzo ga prevezu u bolnicu. Lucía osjeca krivnju. Lety dolazi u posjet Lucíji i sretne Noru. Predbaci joj jer je spavala s Lucíjinim deckom. Rebeca brani Noru i povrijedi Lety govoreci joj da je njezina majka kurva i da Lety nema pojma tko joj je otac. Ligia ukrade i fotokopira dokumente koje je Alonso dao Mariju, te ih predaje Amadoru. Magdalena javi Rebeci da je Alonso doživio infarkt i da se nalazi u bolnici. Rafaela obavještava Marcela da se ona i Milagros vracaju u México. Rebeca posjeti Alonsa u bolnici na intenzivnoj skrbi. Premda je on na tabletama i ne cuje je, govori mu da ne smije umrijeti i da je ne smije napustiti. Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 33 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
02:50 
Boja strasti [Repris]
Alonso pada u srcani arest. Ulaze lijecnici i traže da svi napuste bolnicku sobu. Uspiju stabilizirati Alonsa. Lucía je zabrinuta zbog oca. Ligia daje Amadoru dokumente koje je Alonso dao Mariju u odvjetnickom uredu. Amador sazna da je Alonso doživio infarkt i pokušava preuzeti kontrolu nad tvornicom. Brígida odluci istražiti s kime je Amador vara. Iako Amador nijece da je vara, Brígida obeca da ce sve istražiti. Gloria posjecuje Noru u njezinoj kuci kako bi je provocirala. Daniela stiže u México, a Milagros je obavještava o Marcelovoj situaciji. Rebeca nade Noru u nesvijesti kako krvari na zapešcu.Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 34 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
03:33 
Carolija [Repris]
Del 25.
04:23 
Skica za portret [Repris]
04:28 
Imam problem [Repris]
04:48 
Tema dana [Repris]
05:00 
Otvoreno [Repris]
05:45 (06:37)
Voli me zauvijek
Nova meksicka telenovela ”Voli me zauvijek” dirljiva je prica u kojoj ce moc, zavist, sebicnost i posesivna želja tragicno obilježiti istinsku ljubav Pauline i Adriána, no oni ce se unatoc svemu boriti za svoju ljubav i pod cijenu svoga života. Paulina je kci Gonzala Murata, bogatoga hotelijera. Otac ne prihvaca njezinu vezu s Adriánom jer ga smatra nedovoljno dobrim za njihov društveni status. S druge pak strane, Adriánova sestra Julieta pokušava upravljati bratovim životom i ne prihvaca njegovu vezu s Paulinom. Ne želi da se Adrián oženi kceri ocevog ubojice. Sve to ugrožava Paulinin i Adriánov odnos i njihov buduci brak. Cinjenica je da Julieta govori istinu. Gonzalo je doista u prošlosti prevario njezinog oca, ali on to nikada nece priznati jer sada uživa u ugledu i imidžu besprijekornoga covjeka, no daleko je on od savršene osobe. Unatoc svemu, Adrián i Paulina štite svoju vezu, a pomaže im Camilo koji je oduvijek zaljubljen u Paulinu, ali u želji da ona bude sretna, odluci im pomoci. Na dan vjencanja, Julieta uspije nabaviti dokument koji dokazuje da je Gonzalo pocinio prijevaru za koju ga ona optužuje. Ona prisili Paulinu da odustane od udaje za Adriána kako joj ne bi oca poslala u zatvor. Paulina kaže Adriánu da ga ne voli toliko da bi se zbog njega svega odrekla. Shrvani Adrián odlazi u London. Paulina vene od tuge, ali utjehu nalazi u malenome Mauriciju, sirocetu gluhome od rodenja, o kojemu se brine kao o svome djetetu. Kada otkrije da je trudna, Paulina odluci. Säsong 12. Del 1 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se