Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:21 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
06:36 
Skica za portret [Repris]
06:48 
Vukovarski junak Blago Zadro [Repris]
Prvi hrvatski general Blago Zadro roden je 31. ožujka 1944. godine. Taj dan u rodnom Ledincu u Hercegovini dan je sjecanja na legendarnog vukovarskog zapovjednika. Od svoje desete godine Blago Zadro živio je u Vukovaru, odnosno Borovu Naselju, gdje je i poginuo 16. listopada 1991. predvodeci suborce u obrani kucnoga praga. Malo je junaka Domovinskoga rata koji su tako visoko na Oltaru Domovine, a opet tako malo o njima znamo. Uz Blagu Zadru u obrani Vukovara i Hrvatske borila su se i dvojica njegovih sinova. Stariji Robert kao dobrovoljac je 1992. godine otišao u Hercegovinu te poginuo na Kupresu, ni 50 kilometara zracne linije od rodne kuce svoga oca. Film Darka Dovranica prica je o obitelji Blage Zadre. Uz suprugu Katicu i majku Milu u filmu govore sin Tomislav te braca Pavo i Stanko. Korišteni su arhivski VHS materijali iz obiteljske zbirke i zbirke Tomislava Mercepa te Hrvatske televizije. O Blagi kao zapovjedniku govore samo njegovi suborci s Trpinjske ceste.
07:42 
TV Kalendar
07:58 
Grimizna dolina [Repris]
Ratna drama. Nakon što mu je u bombardiranju Londona smrtno stradala žena, kanadski vojni pilot Forrester (G. Peck) na položaju u Burmi postao je stroj za ubijanje koji ne mari za svoj život. Pri jednom rutinskom letu zapalio se motor i Forrester je prisiljen spustiti se s posadom u udaljenu burmansku pustoš pod kontrolom Japanaca. Tada je za sve njih pocela borba za goli život…Film je nominiran za nagradu BAFTA u dvije kategorije, a snimljen je prema istoimenom romanu H. E. Batesa.Uloge: Gregory Peck, Bernard Lee, Win Min ThanScenarij: Eric Ambler Režija: Robert ParrishProizvodnja: 1954.Urednik: Dean Šoša.
09:41 
Biblija
09:50 
Portret Crkve i mjesta: Nustar
10:00 
Nustar: Misa
11:08 
Pozitivno: gost Albert Jurisic
Naš gost je Albert Jurišic, koordinator obiteljske zajednice u župi Duha Svetoga na zagrebackom Jarunu. Doznajte tko cuva sjecanje na baštinu Hrvata u Vojvodini. Predstavljamo kako izgleda pravo srednjovjekovno vlastelinstvo. Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
11:40 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:30 
Plodovi zemlje
13:25 
Split: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Uz obljetnicu vukovarske tragedije u emisiju Nedjeljom u dva dolazi Predrag Mišic- Peda. Srbin koji je branio Vukovar prisjetit ce se ratnih dana, komentirati aktualne dogadaje i status branitelja u društvu.Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
15:01 
Mir i dobro
15:33 
Nove odluke
Romanticna komedija u kojoj televizijska novinarka Diane McCarthy (L. Pipes) krece po zadatku urednika i voditelja, umišljenog Jareda Biasca (A. Croasdell), koji vodi svoj šou u kojemu predstavlja hotele, u hotel Shangrila, kako bi ga pripremila za sljedecu emisiju. No, putem joj se dogodi niz nevolja, pokvari joj se auto, pa po blatu i kiši s prtljagom pješaci do prve kuce. To je mali pansion Forest Cove, koji vodi Helen Lockner (L. Wagner). Pansion je lijep i skroman, no ne donosi dovoljno prihoda da opstane, vec je u njemu sve dotrajalo, od aparata do namještaja, krov prokišnjava, zidovi se gule, no svejedno atmosfera je lijepa i vesela. Helen je odlicna kuharica, a u pansion dolaze stalni gosti, koji uživaju ne samo u jelima nego i u okolišu. Na neko vrijeme Helen u pomoc dolazi njezin sin Andy (R. Malambri), no ni on ne može sve popraviti. U toj situaciji u pansion stiže Diane. Helen je srdacno primi, osuši joj odjecu, nagovori ju da prenoci i ne mora platiti sobu. Vec ujutro, Diane je oduševljena doruckom i svemu drugome što vidi. Kako ona piše blog o restoranima i jelima koja je kušala, pod imenom Edina, osvrne se i na Heleninu kuhinju. Njezin se boravak produžava, pa nagovara Jareda da emisiju snimi u malom pansionu umjesto u hotelu Shangrila. Na njezino cudo, oholi Jared pristaje, ali ima neke tajne namjere…Uloge: Leah Pipes, Rick Malambri, Lindsay Wagner, Ashley Gallegos, Adam Croasdell, John RatzenbergerScenarij: Matt Marx, Joelle Sellner, Darren Bevyl Režija.
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:17 
Sigurno u prometu
17:30 
Volim Hrvatsku
Slatka pobjeda za Goranovce u osmoj emisiji! Ostavili su protivnike iza sebe za ”hrpicu” bodova. S puno samopouzdanja i sjajnom novom ekipom Goran ide po novu pobjedu. Za njega igraju pjevac Kristijan Kiki Rahimovski, pjevacica Ksenija Erker i boksacica Ivana Habazin. Bojan i njegova ekipa cekaju protivnike spremni. Brzi i naoružani znanjem tu su glumac Marko Hergešic te pjevacice Ana Opacak i Maja Vucic.Tko je znao prepoznati više domacih hitova, a tko bolje zavarao protivnike u igri ”Rijec hrvatska”? Jesu li znali tko je napisao roman ”Proljeca Ivana Galeba”? Je li Kopacki rit nacionalni park ili park prirode? Zakazujemo vam sastanak i ove nedjelje. Navijajte i zabavite se uz veselu bracu Navojec i Mirka Fodora. Scenarist: Alen ÐuricaRedatelj: Ivan MiladinovUrednica: Andrijana ŠkorputVoditeljica projekta: Elizabeth Homsi. Del 9.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:46 
Vrijeme
19:49 
Tema dana
20:00 
LOTO 6/45
20:05 
Sifra
20:59 
Republika: Zivot [Repris]
Druga epizoda bavi se nekim podrucjima svakodnevnoga života Grada i Republike poput medicine, obitelji, stanovanja i ljetnikovaca. Gledatelji ce moci zaviriti i u dubrovacke kasnosrednjovjekovne krcme. Temeljem podataka iz kaznenih spisa Dubrovacke Republike upoznat cemo neke vrlo živopisne likove i njihove probleme s alkoholom te zaviriti u bordele iz 17. stoljeca. Saznat cemo sve i o apokalipticnome jutru 6. travnja 1667., kad je razorni potres gotovo potpuno uništio Grad.Scenarist i redatelj: Božidar Domagoj BuricIzvršna producentica: Marija KosorMontažer: Dubravko PrugoveckiDirektor fotografije: Branko CahunKostimografkinja: Jasna ZvonkovicSkladatelj: Božidar Domagoj BuricMajstorica maske: Snježana Gorup. Del 2 av 6.
21:49 
Prijelomna otkrica: Nesto vise od covjeka
Velike su šanse da ili poznajete kiborga ili ste i sami kiborg, osoba kojoj u životu pomaže ugradena tehnologija, poput umjetnih udova ili elektrostimulatora srca. Ali napredak u znanosti vodi nas dalje od obicnih zamjenskih dijelova u nova prostranstva. Ona nadilaze naša osjetila i mijenjaju prirodu ljudskog tijela i uma. Napretci u biologiji i tehnologiji cine nas jacima, bržima i pametnijima. Ali dok se prirodni svijet i covjekov svijet spajaju, hocemo li postati više od covjeka? Ili nešto sasvim drugo?Pripovjedac: Paul GiamattiOdabrala: Mira Vocinkic. Del 2 av 6.
22:36 
Dnevnik 3
22:51 
Sportske vijesti
23:03 
Vrijeme
23:05 
Vijesti iz kulture
23:16 
Pobuna na brodu Bounty
Pustolovno-povijesna drama o pobuni na brodu Bounty koji u drugoj polovici 18. stoljeca održava vezu izmedu Britanskog Carstva i kolonija. Brodom upravlja kapetan Bligh (T. Howard) koji se od pocetka putovanja sukobljava s prvim casnikom Christianom (M. Brando). Boravak na Tahitiju, s gostoljubivim domorocima i lijepim domorotkinjama, nakratko ce ublažiti medusobnu netrpeljivost. No na povratku u Britaniju kapetan postaje nemoguc. Zainteresiran iskljucivo za teret, pocinje posadi smanjivati zalihe hrane i vode. Vrhunac sukoba i pocetak pobune izbit ce kada Christian, ne pokoravajuci se kapetanovoj zapovijedi, daje vodu umirucem mornaru…Film je nominiran u 7 kategorija za Oscara, ali nije dobio niti jedan. Kriticari nisu baš hvalili film kad se pojavio, pace verziju iz 1935. držali su puno boljom. Oba su filma ekranizacija istoimenog romana Charlesa Nordhoffa i Jamesa Normana Halla.Uloge: Marlon Brando, Trevor Howard, Richard Harris, TaritaScenarij: Charles LedererRedatelj: Lewis MilestoneProizvodnja: 1962. Urednik: Igor Tomljanovic.
02:05 
Nedjeljom u dva [Repris]
03:05 
Grimizna dolina [Repris]
Ratna drama. Nakon što mu je u bombardiranju Londona smrtno stradala žena, kanadski vojni pilot Forrester (G. Peck) na položaju u Burmi postao je stroj za ubijanje koji ne mari za svoj život. Pri jednom rutinskom letu zapalio se motor i Forrester je prisiljen spustiti se s posadom u udaljenu burmansku pustoš pod kontrolom Japanaca. Tada je za sve njih pocela borba za goli život…Film je nominiran za nagradu BAFTA u dvije kategorije, a snimljen je prema istoimenom romanu H. E. Batesa.Uloge: Gregory Peck, Bernard Lee, Win Min ThanScenarij: Eric Ambler Režija: Robert ParrishProizvodnja: 1954.Urednik: Dean Šoša.
04:43 
Lovci na natprirodno [Repris]
Umjesto da pomaže Samu i Deanu u potrazi za Prvim bodežom, Crowley tone sve dublje u ovisnost o ljudskoj krvi, zbog cega ih Abadon sve ugrozi. Uloge: Jared Padalecki (Sam Winchester), Jensen Ackles (Dean Winchester), Castiel 0(Misha Collins)Gostujuce uloge: Mark A. Sheppard (Crowley) Autor: Eric KripkeScenaristi: Brad Buckner, Eugenie Ross-LemingRedatelj: Serge LadouceurIzvršni producent: Robert Singer, Jeremy Carver, Phil Sgriccia, McG, Adam GlassUrednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 16 av 23.
05:23 
Skica za portret [Repris]
05:33 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
05:47 (06:03)
Manjinski mozaik: Doktor Afrim [Repris]
On je doktor. On je i vijecnik. Ali je prije svega otac troje djece koju odgaja u duhu multikulturalnosti koja se u Istri odavno njeguje. On je Afrim Fetai, roden u Tetovu, odrastao i stasao u Medulinu. Njegov djed je 1950. u Vodnjanu otvorio slasticarnicu, otac dvadesetak godina poslije konobu u Medulinu. Afrim je danju radio u ordinaciji, a nocu u ocevom restoranu. Danas ga u Medulinu ipak svi poznaju kao doktora Afrima, vrsnog stomatologa. On je i prvi albanski vijecnik u Medulinu. Na lokalnim izborima Albanci, ujedinjeni u gradansku listu, uspjeli su ostvariti povijesni rezultat i dobiti predstavnika u gradu u kojem su odavno ostavili duboki trag. Autor: Mario BeganovicSnimatelj: Zlatko SokolovicMontažerka: Irena Korpes Urednik emisije: Mario BeganovicUrednica projekta: Štefanija BlagašRealizatorica: Martina MiljkovicProducentica emisije: Slavica Flanak.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se