Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:04 
Rijeka: More [Repris]
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:05 
Imam problem
Ivica Butorac i Sandra Bakovic iz Škrljeva, nedaleko Rijeke, su slijepi roditelji koji žele odgovorno brinuti za svoju 14-mjesecnu djevojcicu. No, da bi dijete moglo odrastati u okrilju obitelji trebaju pomoc 24 sata. Udomljavanje djeteta kao opciju ne žele prihvatiti. Kako im sustav može pomoci?. O pravima i mogucnostima slijepih osoba na roditeljstvo i potpori državnih institucija u emisiji ”Imam problem” govore Sanja Jelavic Bezbradica, odvjetnica, Anica Ježic, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Dragica Marac, Upravni odjel za socijalnu politiku i mlade PGŽ. Urednice: Mirela Micek i Sanja Brajkovic.
09:30 
Gorski lijecnik [Repris]
Nakon dogadaja protekle noci Martin želi razgovarati sa Susanne. On zna da je kratki trenutak njihove bliskosti bio samo kiks, prouzrocen frustriranošcu i alkoholom, ali Susanne misli drukcije. No nijedno od njih ne zna da je Arthur vidio njihov poljubac. Pošto ga je kci Anne izbacila s imanja kako bi na njemu mogla sretno živjeti s Martinom, Arthur iznenada ima adut u rukavu i jedva ceka da ga odigra. Jenni Wiesgott nazvala je Martina jer njezina baka Johanna ima lupanje srca. Martin je pregleda i kaže da je sve u redu pa Jenni može poci u školu. Ubrzo se pojavi pravi razlog lupanja srca, Jennina majka Marie. Vratila se u Ellmau da se pomiri s Jenni koju je ostavila prije deset godina. Johanni se to ne svida i zabranjuje Marie svaki kontakt s Jenni. Martin shvaca da je posrijedi stara obiteljska svada i da nece moci tako brzo otici jer Johanna nije jedina koja treba njegovu lijecnicku pomoc.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ines Lutz (Anne Meierling), Martin Feifel (Arthur Distelmeier), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich)Scenarist: Philipp RothRedatelj: Axel BarthUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 7 av 16.
10:17 
Plodovi zemlje [Repris]
11:12 
Treca dob
One nastupaju - udruga koja okuplja sve žene starije od 50. Koje projekte provode, za što se zalažu? Koji je danas položaj žena 50+ u društvu?. Koji su stereotipi o njima i živimo li u društvu koje robuju mladosti, ljepoti i novcu?Urednica: Anita Hrstic.
11:40 
Cesarica - hit godine [Repris]
11:45 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Voli me zauvijek
Mauricio je tužan jer je Chelo otišla. Beto zakljuci da je za sve kriv njegov otac. Paulina i Camilo kažu obitelji da cekaju dijete, a za to dozna i Leonel. Gonzalo nade gdje se skrivaju njegova djeca u Los Angelesu, te ode po njih. Želi ih dovesti sa sobom. René i on se prepiru. Elisa brani unuka, ali u naguravanju baka padne niza stube i umre.Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca).Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 49 av 142.
13:10 
Skica za portret [Repris]
13:23 
Rijeke Hrvatske [Repris]
Ponekad se cini kako nedovoljno poznajemo ljepotu i bogatstvo naših rijeka i jezera. Autor putopisnog serijala Rijeke Hrvatske Stipe Božic vodi nas po znacajnijim hrvatskim rijekama, roneci u izvorima, ploveci u kanuima, hodajuci divljim kanjonima krških ljepotica ili leteci iznad ravnicarskih rijeka Slavonije. Serija u 10 nastavaka govori o vodenom bogatstvu s kojim naša zemlja raspolaže, bogatstvu od oko 45 milijardi m3 obnovljive pitke vode ili 9500 m3 po stanovniku. Zato je Hrvatska, u odnosu na druge krajeve svijeta, bogata vodom. Cini se kao da vode nikada nece nestati te da ce ona i dalje napajati, graditi i razgradivati kao što je cinila milijunima godina prije. Unatoc tome treba imati na umu tvrdnje strucnjaka koji upozoravaju da nam, iako je Zemlja ”Vodeni planet”, svejedno prijeti nestašica kvalitetne pitke vode.---1. epizoda: ”Vode, jezera, slapova i šuma ima i drugdje, ali Plitvicka jezera samo su jedna.” Rekao je to još davne 1937. Ivo Pevalek, jedan od prvih istraživaca Plitvickih jezera. Ispod jednog od 16 jezera pocinje jedna od najzanimljivijih hrvatskih rijeka, Korana. Stipe Božic s ekipom snimatelja pratio je njezin 134 kilometra dugi i vrludavi tok sve do Karlovca, gdje je njezino ušce u Kupu. Snimalo se i u Nacionalnom parku Plitvicka jezera, ljeti i zimi. Zatim Drežnik grad i Rastoke kod Slunja, gdje još žive mlinari koji se prisjecaju starih dana. Del 1 av 10.
13:55 
Bonton [Repris]
Vaši roditelji sigurno žele sve najbolje za vas, ali cesto znaju biti izrazito naporni i gušiti svojom ”ljubavlju”. Medutim, neki od njih nikad ne pronadu svoj filtar i ne prestaju cak i kad odrastete. Kako izbjeci konstantne svade za stolom i na lijep nacin prihvatiti drugo mišljenje bez kompliciranja odnosa i potencijalnih povrijedenih osjecaja, pogledajte u današnjoj prici.
14:01 
Kod doktora [Repris]
Razgovaramo s reperom Shadom Mossom, poznatijim kao Bow Wow, koji samo za nas otkriva zašto se okrenuo zdravom životu i što cini kako bi ostao u formi; najnoviji trendovi u ljepoti koji se promoviraju na Instagramu; posjetite lijecnika zbog bolova u ledima prije negoli bude prekasno!. Säsong 8. Del 3 av 147.
14:45 
Drustvena mreza - medicina
U današnjoj Društvenoj mreži: vijesti iz svijeta medicine; o intervencijskoj radiologiji i lijecenju brojnih patoloških stanja; predstavljamo i novu knjigu - ”Kirurško lijecenje debljine”; ususret obilježavanju Svjetskog dana multiple skleroze; Medicina bez granica; u Abecedi zdravlja o iznenadnoj smrti zbog srca kod sportaša; za kraj - Medicinski info kutak. Urednica i voditeljica: Sanja Kocijancic Petricevic Suradnici: Matej Crnogaca, Sanja Skoric, Danijel Crnek Redateljica: Gordana Bolcic.
15:58 
Hanna [Repris]
Hanna je odbila Oskarovu ponudu za kupnju Ribarske kolibe. No dok uspješno unapreduje restoran, ustanovi da je izgubila Maximiliana. Alexandra se priklanja Hanni, ali Oskar je ucjenjivacki prisiljava da mu i dalje stoji na raspolaganju kao ortakinja. Nakon još jednog neugodnog sukoba s Oskarom Dana zakljucuje da joj on nikada nece biti šef. Johann želi Gitti izvesti na veceru, ali ona veselo pleše s Robertom, što Johannu nije bilo dano vec trideset godina. Säsong 12. Del 76 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skådespelare: Luise Bähr.
16:42 
Cesarica - hit godine [Repris]
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:17 
Hrvatska uzivo
18:02 
Bonton
18:05 
Cesarica - hit godine [Repris]
18:09 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:01 
Labirint
Zašto reforma školstva i dalje izaziva podjele u društvu? Tko je zakazao u slucaju ubojstva djeteta u Puli?. Zašto je država oduzela skrbništvo ženi koja oduvijek brine o svojoj rodakinji?Urednica: Jagoda Bastalic. Del 148.
20:38 
Sjeverna Koreja - Gladna djeca komunizma
Kako se živi u najzatvorenijoj i najtajanstvenijoj zemlji svijeta? Kako izgleda obožavanje dragog vode?. Zašto nema viceva ni automobila a postoji samo organizirana zabava? Kako izgleda najveci slet na svijetu sa 100.000 sudionika? Zašto stranci oko ruke nose posebne trake?. Što je Tito poklonio narodu i vodstvu Sjeverne Koreje? Odgovore na ova pitanjapronadite u ovom dokumentarnom filmu.Ekipa HTV-a, Josip Šaric i Jure Ožic Bebek imali su jedinstveni uvid u život ove izolirane države koja je u stalnom ratu s južnim susjedima.Pogledajte nikada videne snimke države ciji stanovnici ne znaju za raspad istocnog bloka, SSSR-a i promjene na svjetskoj sceni u posljednjih 20 godina.
21:30 
Otvoreno
22:21 
Dnevnik 3
22:36 
Sport
22:39 
Vrijeme
22:41 
Vijesti iz kulture
22:49 
Cesarica - hit godine [Repris]
22:55 
Istrage gospodice Fisher [Repris]
Neidentificirana žena ubijena je kraj zrakoplovne baze u kojoj radi Phryneina stara ljubav satnik Lyle Compton, što dovodi do napetosti izmedu vojske i policije te izmedu Phryne i Jacka. Uloge: Essie Davis (Phryne Fisher), Nathan Page (inspektor Jack Robinson), Hugo Johnstone-Burt (pozornik Hugh Collins), Ashleigh Cummings (Dot Williams), Travis McMahon (Bert), Anthony Sharpe (Cec), Miriam Margolyes (teta Prudence), Tammy Macintosh (dr. Mac), Rodger Corser (satnik Lyle Compton)Scenaristi: Ysabelle Dean, Tony Cavanaugh, Deborah CoxRedatelj: Tony TilseUrednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 2 av 8.
23:48 
Zakon i red: Odjel za zrtve [Repris]
Popularni televizijski voditelj Skip Peterson (Rob Morrow) intervjuirao je studenticu Heather Manning (Ally Ioannides), koja je izjavila da je grupno silovana u jednome bratstvu na fakultetu. Nakon toga sve su glasnija šuškanja o sve vecem broju silovanja u kampusima. Slucaj otkriva niz senzacionalnih detalja, a narednici Benson i tužiocu Barbi predstoji buran sudski postupak.Uloge: Mariska Hargitay (narednica Olivia Benson), Danny Pino (detektiv Nick Amaro), Ice-T (detektiv Odafin Tutuola), Kelli Giddish (detektivka Amanda Rollins), Peter Scanavino (detektiv Dominick Carisi), Raúl Esparza (Rafael Barba), Kathleen Chalfant (ravnateljica Roberts)Autor: Dick WolfScenaristi: Warren Leight, Julie MartinRedatelj: Michael SlovisIzvršni producenti: Peter Jankowski, Warren Leight, Julie Martin, Jonathan Starch Dick WolfUrednica: Ranka Horvat. Säsong 16. Del 18 av 23.
00:30 
Boja strasti [Repris]
Nora misli da je Alfredo Rebecin ljubavnik. Amador kaže Rebeci da je Ricardo mrtav, te da policija istražuje njegovo umorstvo. Lucía pita Romána kako da pomogne Nori. On je ne želi vidjeti. Policajac Ramos ispituje Amadora o Ricardu. Lucía kaže Lety da je njezin otac mrtav. Dr. Acosta kaže Mariju da ne može imati djece. Mario to kaže Samuelu. Samuel mu savjetuje da razgovara o tome s Magdalenom. Sara kaže Magdaleni da je Ricardo mrtav. Mario pita Magdalenu hoce li ici na Ricardov pogreb. Rodrigo isprica Sergiju da je Ricardo mrtav. Sergio mu savjetuje da nazovu Danielu. Alfredo želi da Rebeca ode na DNK pretragu. Daniela uzima invalidska kolica i pištolj kojim se Federico ubio. Marcelo pita Milagros želi li doci na njegovo vjencanje. Ona ga odbije. Marcelo traži da mu Aída isprica što se dogodilo s njegovim ocem.Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 109 av 122. Skådespelare: Esmeralda Pimentel.
01:13 
Boja strasti [Repris]
Aída odlazi Marcelu kako bi razjasnila svoje sumnje o Milagros i zamoli ga da je više ne uznemirava. Marcelo ispituje Rafaelu o smrti svoga oca. Daniela nazove Marcela kako bi se oprostila od njega i zacuje se pucanj. Marcelo kaže Milagros da moraju razgovarati. Aída kaže Milagros da Marcelo želi saznati nešto o svome ocu. Uznemirena Milagros kaže Marcelu da nikada više ne odlazi Aídi. Marcelo želi saznati istinu. Policajci Ramos i Juárez nalaze trag bankarske transakcije koju su Rebeca i Amador uplatili Ricardu prije njegove smrti. Teresa optužuje Vinicija za silovanje. Rebeca daje Clari novac za Benitovo lijecenje. Lucía i Tere to vide. Rebeca cešlja Noru kako bi uzela nekoliko vlasi njezine kose i dala ih Alfredu radi DNK pretrage. Policajac pita Rebecu o novcu koji je uplatila Ricardu. Ona kaže da je to ucinila kako bi ga odmaknula od sebe. Marcelo i Lucía dogovore termin vjencanja u maticnom uredu. Sara pita Alfreda je li vidio Ricarda i kaže mu da je umro. Alfredo kaže da on o tome ne zna ništa. Rebeca predaje Norine vlasi Alfredu.Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 110 av 122. Skådespelare: Esmeralda Pimentel.
01:56 
Gorski lijecnik [Repris]
Nakon dogadaja protekle noci Martin želi razgovarati sa Susanne. On zna da je kratki trenutak njihove bliskosti bio samo kiks, prouzrocen frustriranošcu i alkoholom, ali Susanne misli drukcije. No nijedno od njih ne zna da je Arthur vidio njihov poljubac. Pošto ga je kci Anne izbacila s imanja kako bi na njemu mogla sretno živjeti s Martinom, Arthur iznenada ima adut u rukavu i jedva ceka da ga odigra. Jenni Wiesgott nazvala je Martina jer njezina baka Johanna ima lupanje srca. Martin je pregleda i kaže da je sve u redu pa Jenni može poci u školu. Ubrzo se pojavi pravi razlog lupanja srca, Jennina majka Marie. Vratila se u Ellmau da se pomiri s Jenni koju je ostavila prije deset godina. Johanni se to ne svida i zabranjuje Marie svaki kontakt s Jenni. Martin shvaca da je posrijedi stara obiteljska svada i da nece moci tako brzo otici jer Johanna nije jedina koja treba njegovu lijecnicku pomoc.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ines Lutz (Anne Meierling), Martin Feifel (Arthur Distelmeier), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich)Scenarist: Philipp RothRedatelj: Axel BarthUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 7 av 16.
02:41 
Kod doktora [Repris]
Razgovaramo s reperom Shadom Mossom, poznatijim kao Bow Wow, koji samo za nas otkriva zašto se okrenuo zdravom životu i što cini kako bi ostao u formi; najnoviji trendovi u ljepoti koji se promoviraju na Instagramu; posjetite lijecnika zbog bolova u ledima prije negoli bude prekasno!. Säsong 8. Del 3 av 147.
03:22 
Skica za portret [Repris]
03:30 
Treca dob [Repris]
03:58 
Labirint [Repris]
04:33 
Imam problem [Repris]
04:53 
Tema dana
05:06 
Dinastija [Repris]
Serija prati pothvate obitelji Carrington i Colby iz Denvera u Coloradu, dinastija koje su se obogatile na nafti, te njihovo zgrtanje moci i novca manipulacijama.Nakon što se 1981. godine pojavila na americkoj televiziji, serija je tijekom prikazivanja, do 1989., postigla iznimnu gledanost i popularnost i u svijetu. Iako je prva sezona imala solidnu gledanost, popularnost serije u drugoj sezoni naglo raste dolaskom Joan Collins u ulozi Blakeove bivše žene, spletkarice Alexis, te je serija ušla medu dvadeset najgledanijih. Ujesen 1982. serija je bila medu deset najgledanijih, a na proljece 1985. bila je na prvome mjestu u SAD-u. Dinastija je nominirana za Zlatni globus za najbolju televizijsku dramsku seriju svake godine od 1981. do 1984., a osvojila ju je 1984. Prikazivanje serije pratila je i uspješna proizvodnja modnih i luksuznih proizvoda, a snimljen je i spin-off Colbyjevi. Ukupno je snimljeno 220 nastavaka, a u listopadu 1991. emitirana je i dvodijelna mini-serija Dinastija: Okupljanje.1. epizodaKrystle Jennings, bivša tajnica denverskog naftnog magnata Blakea Carringtona, priprema se za vjencanje sa svojim bivšim šefom. Matthew Blaisdel, Blakeov geolog, na povratku s Bliskog istoka u zrakoplovu susrece Blakeova sina Stevena koji putuje u Denver na ocevo vjencanje. Matthew i Krystle susretnu se u Blakeovu uredu i ocito je da su nekoc bili ljubavni par. Blakeova kci Fallon, svjetska putnica i zavodnica, protivi se ocevu prijedlogu da se skrasi s Jeffom Colbyjem,. Del 1.
05:51 (06:39)
Voli me zauvijek
Mauricio je tužan jer je Chelo otišla. Beto zakljuci da je za sve kriv njegov otac. Paulina i Camilo kažu obitelji da cekaju dijete, a za to dozna i Leonel. Gonzalo nade gdje se skrivaju njegova djeca u Los Angelesu, te ode po njih. Želi ih dovesti sa sobom. René i on se prepiru. Elisa brani unuka, ali u naguravanju baka padne niza stube i umre.Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca).Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 49 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se