Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:39 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:05 
Imam problem
Nenaplaceni urod, birokratska pogreška i neplaceni porez uz Ovršni zakon RH doveli su OPG-ovca Antuna Patakija do propasti. O pravnom lijeku njegovog, ali i slicnih problema razgovaramo s odvjetnicom Miljenkom Balaško. Voditeljica: Marina Medved Pulic Urednice: Jagoda Martinovic, Marina Medved Pulic Voditeljica projekta: Jagoda Martinovic.
09:30 
Gorski lijecnik [Repris]
Martin i Anne zajednicki se trude sretno živjeti na Distelmeierovu imanju. Martin jedva ceka da se Arthur Distelmeier napokon odseli u vlastiti stan jer se vec na zajutarku vidi da ga miroljubiva koegzistencija s Martinom ne zanima. Na strmoj cesti Olivia Weigert sruši se s invalidskim kolicima. U pomoc joj pohita baš Hannes Finke, koji je veoma mrzak Oliviji. On je kriv za njezinu gorku sudbinu jer je prouzrocio tešku nesrecu u kojoj je Olivia izgubila svoju voljenu kcer i nakon koje je ostala vezana za invalidska kolica. Zbog tog dogadaja i Hannes, samohrani otac, još uvijek pati, cak i tjelesno. No Olivijina je bol mnogo veca. Nekoc vesela odvjetnica izgubila je volju za sve. Cak je prisiljena prodati kucu, no kuca je u veoma lošem stanju. Martin nagovara Oliviju da prihvati Hannesovu obrtnicku pomoc pri obnovi. Olivia polako upoznaje Hannesa i njegovu kcer.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ines Lutz (Anne Meierling), Martin Feifel (Arthur Distelmeier), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich)Scenaristica: Brigitte MüllerRedatelj: Axel BarthUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 5 av 16.
10:17 
Na gradskim krovovima: Na krovovima Sao Paula
Daleko od klišeja, pješcanih plaža ili živahne sambe, Sao Paulo utjelovljuje novo lice Brazila. Da bismo ga istinski upoznali, moramo se popeti u visinu. Taj grad s 12 milijuna stanovnika, 6500 zgrada i stotinama favela, simbolizira sve najvece ludosti i proturjecja u ovoj zemlji - od buržujskih cetvrti, svojevrsnih bogataških geta, do obližnjih favela u kojima živi više od 100.000 stanovnika, od remek-djela suvremene arhitekture do najljepših neogotickih katedrala na svijetu. A posebno su impresivni krovovi koji nadgledaju život na zemlji, krovovi s atletskim stazama, bazenima, helidromima ili luksuznim vrtovima. Sao Paulo je prepun otkrica i iznenadenja.Dovoljno je podici pogled uvis da grad zaista poprimi izgled najimpresivnije metropole. Ovdje se miješaju prošlost i sadašnjost koje sve užurbanije pripremaju buducnost. Ovaj je grad prijestolnica helikoptera, s cak 2000 letova u danu. Poslovni ljudi i pojedinci odlucuju se za to prijevozno sredstvo kako bi izbjegli prometne gužve.Svjetla grada prikrivaju nejednakosti i poticu maštu prolaznika. Sao Paulo je geometrijski nesavršen, ali raste u visinu.Odabrala: Mira Vocinkic. Del 3 av 3.
11:14 
Peljeski ponos
11:40 
Cesarica - hit godine [Repris]
11:45 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Voli me zauvijek
Valentinu su krstili. Gonzalo razgovara s Gastónom o Inés. Inés i Mónica se sretnu i obje saznaju da im je Gonzalo lagao. Obje ga odluce napustiti. Adrián se zaljubi u neku Španjolku. Paulina i Camilo konacno vode ljubav i zaljube se. Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca).Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 47 av 142.
13:12 
Pustinje svijeta: Atacama [Repris]
Gole bezvodne ravnice altiplana, golema isušena korita - salari, pješcane dine i rijetko raslinje, ali i carobna ljepota krajolika živih boja, osobine su pustinjskog prostora na koji kiša padne jedanput u 40 godina.Ako ne racunamo ledenu Antarktiku, Atacama je najsuša pustinja na svijetu. Prostire se na 960 kilometara uzduž cileanske obale Tihog oceana i uzdiže preko visoravni, altiplana, sve do vrhunaca Anda. Zato je ova pustinja vrlo hladna s prosjecnom dnevnom temperaturom izmedu 0 i 25 Celzijevih stupnjeva. U nekim krajevima Atacame kiša gotovo nikada ne pada. Samo u planinskim podrucjima katkad naide oluja koju nazivaju chubascos. Autor glazbe: Matej Meštrovic. Del 9 av 10.
13:52 
Kod doktora
Prikazujemo najsmješnije i najneugodnije pogreške pri snimanju emisije Kod doktora! Saznajte zašto se jedna žena bori za prava muškaraca!. Trebaju li lijecnici koristiti drogu za lijecenje nesanice? Žena kojoj celjust ne dopušta da jede! Ima li nade? Treba li vaš muškarac zaštitu za bradu?. Proizvod koji vašu puzajucu djecu pretvara u krpu za pod: genijalno ili opasno?. Säsong 8. Del 147 av 147.
14:34 
Jezik za svakoga
14:46 
Drustvena mreza
15:36 
Prometej
Big bang razotkriva tajnu vremena, a u stalnoj rubrici Ideja je vjecna saznajemo uzbudljive mogucnosti zelene kemije. Prometej vam predstavlja znanost s potpisom dermatovenerologinje prim. dr. Sanje Poduje, koja ce nas upoznati s novim spoznajama o našem najvecem organu, koži, kao i svim blagodatima sunca te opasnostima izlaganju suncu, ukoliko, naravno, nismo umjereni i zašticeni. Saznajte i zanimljivu znanstvenu istinu o vidu slatkovodne ribe - šarana. Novinarka: Nikolina Dragoševic Redateljica: Renata Prugovecki Urednica i voditeljica: dr. sc. Jasna Buric.
15:59 
Hanna [Repris]
Maximilian uspijeva Hannu uvjeriti u svoju ljubav i nastavak njihove veze. Kako bi Maji to jasno dao do znanja, Maximilian ubuduce kani više vremena provoditi kod Hanne. Te su novosti gorko razocaranje za Finna. Robert priopcuje Alexandri da se pretvorila u proracunanu i sebicnu osobu. Alexandra zatim želi raskrstiti s Oskarom i umalo Hanni nije priznala svoje postupke. Caro nastoji objasniti Florianu koliko je opasno savezništvo s Oskarom. Florian se želi povjeriti Maximilianu, ali on nema sluha za njega. Säsong 12. Del 74 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skĺdespelare: Luise Bähr.
16:41 
Cesarica - hit godine [Repris]
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:17 
Hrvatska uzivo
18:02 
Bonton
18:05 
Cesarica - hit godine [Repris]
18:09 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:01 
Sifra
20:55 
Hrvatska moj izbor: Wade i Jon
Wade Goddard je Novozelandanin koji je prvi put posjetio Hrvatsku 1991. kao ratni fotoreporter. Radio je za Reuters na ratištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Kosova, a u Hrvatskoj se skrasio u Dubrovniku gdje je otvorio galeriju ratne fotografije i kaže kako ne žali toliko za Novim Zelandom koliko mu nedostaje Zagreb.Njegov prijatelj Jonathan isto je izabrao Dubrovnik za svoj život. Požežanku Sanju upoznao je u rodnom Vancouveru, a nakon nekoliko godina putovanja po Aziji i Europi odlucili su živjeti u Dubrovniku. Dobili su sina i pokrenuli cak nekoliko razlicitih poslova, redom uspješnih.Upoznajemo njihove obitelji i svakodnevicu, a Wade kaže da nije on izabrao Hrvatsku nego je Hrvatska odabrala njega. I Wade i Jon u Hrvatskoj žele ostati zauvijek.Scenaristica i redateljica: Tanja KanceljakSnimatelj: Dušan VugrinecSkladatelj: Matej MeštrovicAsistentica: Snježana Kundija PurgoricUrednica: Željkica Lozo.
21:21 
City Folk 2016.: Ponta Delgada
Nakon što je isporucen na Azore radi zlocina koji je pocinio u Sjedinjenim Americkim Državama, Tiago Sousa postao je zarobljenik rajskih otoka. SAD nece nikada prežaliti i cesto se druži s drugima koji su nakon godina života provedenih u Americi bili deportirani radi ne tako velikih prekršaja. Danas pokušava živjeti pošteno, prodajuci rucno izradene narukvice na ulicama grada. Terri van Ommen, sredovjecna Nizozemka, odlucila je korjenito promijeniti život. Nakon iskustva teške bolesti napustila je sve, domovinu, posao i muža, kako bi se predala izucavanju i prakticiranju Inka šamanizma. Azori i Ponta Delgada postali su njezino idealno mjesto za život, a bivši suprug još uvijek lije suze…Loša dijagnoza i neuspjela operacija kralježnice ucinile su Joao Diasa kvadriplegicarem. Volju za životom, dok vodi pravnu bitku za odštetu, vraca mu biciklizam - prilagodena verzija koja ga pokrece i tjera ga da se svako jutro digne iz kreveta.Redatelj: Bruno CorreiaProducenti: Bruno Correia i Ricardo PereiraUrednica: Daniela DraštataIzvršni producent: Erik Hogenboom.
21:50 
Otvoreno
22:39 
Dnevnik 3
22:54 
Sport
22:58 
Vrijeme
23:00 
Vijesti iz kulture
23:09 
Cesarica - hit godine [Repris]
23:13 
Romano Bolkovic - 1 na 1
Velimir Šonje, jedan od naših vodecih ekonomista i ekonomskih analiticara, gost je Romana Bolkovica. Sa Šonjom razgovaramo o tome u kakvom je stanju hrvatska ekonomija danas, o politickoj nestabilnosti i ekonomskom prosperitetu, zatim o temama kao što su konsenzualni minimum razvojnih pitanja ekonomske politike, uzrok oporavka gospodarstva, smanjenje pada nezaposlenosti, promjena u strukturi rasta u odnosu na razdoblje prije recesije, o tome kakva je naša efikasnost u privlacenju sredstava iz fondova EU, o monetarnoj politici i tecaju, potom o temi slucaj Agrokor i uzroci krize, o egalitarnom sindromu, o otporu neoliberalizmu, o relativnom zaostajanju za srednjom Europom kao dugorocnom fenomenu, potom o tome sustiže li nas Rumunjska, zašto nema investicija, o peticiji protiv poreza na nekretnine, uvodenje eura te o tome kako nacije propadaju i zašto se razvijaju.Autor emisije: Romano BolkovicUrednik: Siniša Kovacic.
23:58 
Istrage gospodice Fisher [Repris]
Glamurozna i hladnokrvna, neovisna detektivka i dama Phryne Fisher (Essie Davis) vraca nam se u trecoj sezoni izvrsne australske serije. Snimljena prema romanima Kerry Greenwood, ova raskošna varijacija tradicionalne kriminalisticke serije istražuje fascinantne i raznolike supkulture Melbournea u meduratnim 1920-im godinama. Od mracnih gradskih ulicica do sveucilišnih dvorana, od skupih bordela do visoke mode ona brani nevine i balansira izmedu obožavatelja u svom uobicajenom velikom stilu ne odustajuci ni od neodoljivog plesa oko inspektora Jacka Robinsona.GĐICA PHRYNE FISHER (ESSIE DAVIS)Glamurozna detektivka gdica Phryne pl. Fisher ulijece u borbu protiv nepravde u Melbourneu na pocetku 1929. godine naoružana pištoljem sa sedefnom drškom i britkim umom.Ne zaboravljajuci iskustva iz rata, odrastanje u ulicicama melburnskog predgrada i bolan gubitak sestre, Phryne se neumorno baca na rješavanje novog niza ubojstava.Naša vrlo moderna junakinja uvijek je u središtu pozornosti i uživa u svakom trenutku bilo da lovi izgubljeno blago i nalazi mrtvace koje je more izbacilo na obalu, režira nijemi film ili traži izgubljene dragulje u svijetu visoke mode ili na nogometnom igralištu.INSPEKTOR JACK ROBINSON (NATHAN PAGE)Jack je i u ovoj sezoni usredotocen na svoj posao, ali njegova ce otkrica dovesti u pitanje njegov cvrst moralni kompas i odlucnost da nepokolebljivo djeluje u zakonskim okvirima. Jack uživa u ugodnom radnom ritmu s gdicom Fisher, a nakon niza opasnih situacij. Säsong 3. Del 1 av 8.
00:52 
Zakon i red: Odjel za zrtve [Repris]
Sestra detektiva Carisija Bella (Marin Ireland) priprema se za vjencanje s Tommyjem Sullivanom (Michael Chernus) i rodenje njihova djeteta. No nakon što je Tommy ponovno zastranio i svoju nadzornicu za uvjetni otpust (Molly Price) optužio za silovanje, Carisi mora saznati jesu li njegovi navodi istiniti ili njegov buduci šurjak opet lovi u mutnom.Uloge: Mariska Hargitay (narednica Olivia Benson), Danny Pino (detektiv Nick Amaro), Ice-T (detektiv Odafin Tutuola), Kelli Giddish (detektivka Amanda Rollins), Peter Scanavino (detektiv Dominick Carisi), Raúl Esparza (Rafael Barba)Autor: Dick WolfScenaristi: Warren Leight, Julie MartinRedatelj: Jean de SegonzacIzvršni producenti: Peter Jankowski, Warren Leight, Julie Martin, Jonathan Starch Dick WolfUrednica: Ranka Horvat. Säsong 16. Del 17 av 23.
01:32 
Boja strasti [Repris]
Benito je bolje. Nazario i Marcelo traže Lala. Brígida se pojavi u tvornici kako bi se upoznala s aktivnostima tvornice. Zahtijeva da Amador nazove bilježnika, inace ce ona sve reci Rodrigu. Nazario i Marcelo pomažu pretucenom Lalu, a on im kaže da je kod Vinicija križ koji je Nazario dao Trini. Nalaze Marcelov novcanik. Alfredo ispituje Saru o Rebeci, a ona mu predloži da razgovara s Ricardom Márquezom. Policajci ispituju Amadora o Viniciju. On kaže da nisu povezani ni na koji nacin. Ricardo kaže Lety da je ona nešto najbolje što mu se ikada dogodilo. Kaže joj da odlazi. Noru je zaintrigirala Daniela jer joj je rekla da su njezin otac i Rebeca ljubavnici. Nora moli Ricarda da joj isprica sve što zna o Rebeci. On joj kaže da je Rebeca na sve spremna, pa cak i na ubojstvo. Nora poludi i udari ga torbicom, a komad stakla njegove caše zabije mu se u vrat… Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 107 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
02:17 
Boja strasti [Repris]
Alfredo ulazi u Ricardov stan i vidi da Ricardo leži mrtav na podu, te da je Norina haljina potpuno zakrvavljena. Nazove Rebecu. Rebeca dolazi i zatjece Noru u šoku. Rebeca moli Alfreda da ne zove policiju. Vozi Noru kuci, svuce s nje haljinu, okupa je, a haljinu baca u vrecu za smece. Lucía pita Rebecu što se dogada s Norom, a Rebeca joj kaže da je pokušala pociniti samoubojstvo zbog Marcela. Alfredo posjeti Rebecu kako bi joj dao Norinu torbu i zamoli je da je odnese u policiju. Ona to odbija, a kaže da nece ni on, jer je Nora njegova kci. Vlasnik stana u kojemu je Ricardo ubijen, nalazi Ricarda mrtvog u lokvi krvi, te poziva policiju. Nazario upozorava Amadora da ce se, nakon što uhite Vinicija, mnoge stvari rašcistiti. Lucía govori Marcelu da se Nora pokušala ubiti i osjeca se krivom zbog toga, a Marcelo je moli da joj ne vjeruje jer pokušava manipulirati njima. Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 108 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
03:02 
Gorski lijecnik [Repris]
Martin i Anne zajednicki se trude sretno živjeti na Distelmeierovu imanju. Martin jedva ceka da se Arthur Distelmeier napokon odseli u vlastiti stan jer se vec na zajutarku vidi da ga miroljubiva koegzistencija s Martinom ne zanima. Na strmoj cesti Olivia Weigert sruši se s invalidskim kolicima. U pomoc joj pohita baš Hannes Finke, koji je veoma mrzak Oliviji. On je kriv za njezinu gorku sudbinu jer je prouzrocio tešku nesrecu u kojoj je Olivia izgubila svoju voljenu kcer i nakon koje je ostala vezana za invalidska kolica. Zbog tog dogadaja i Hannes, samohrani otac, još uvijek pati, cak i tjelesno. No Olivijina je bol mnogo veca. Nekoc vesela odvjetnica izgubila je volju za sve. Cak je prisiljena prodati kucu, no kuca je u veoma lošem stanju. Martin nagovara Oliviju da prihvati Hannesovu obrtnicku pomoc pri obnovi. Olivia polako upoznaje Hannesa i njegovu kcer.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ines Lutz (Anne Meierling), Martin Feifel (Arthur Distelmeier), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich)Scenaristica: Brigitte MüllerRedatelj: Axel BarthUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 5 av 16.
03:45 
Kod doktora
Prikazujemo najsmješnije i najneugodnije pogreške pri snimanju emisije Kod doktora! Saznajte zašto se jedna žena bori za prava muškaraca!. Trebaju li lijecnici koristiti drogu za lijecenje nesanice? Žena kojoj celjust ne dopušta da jede! Ima li nade? Treba li vaš muškarac zaštitu za bradu?. Proizvod koji vašu puzajucu djecu pretvara u krpu za pod: genijalno ili opasno?. Säsong 8. Del 147 av 147.
04:27 
Skica za portret [Repris]
04:42 
Imam problem [Repris]
05:02 
Otvoreno [Repris]
05:47 (06:30)
Voli me zauvijek
Valentinu su krstili. Gonzalo razgovara s Gastónom o Inés. Inés i Mónica se sretnu i obje saznaju da im je Gonzalo lagao. Obje ga odluce napustiti. Adrián se zaljubi u neku Španjolku. Paulina i Camilo konacno vode ljubav i zaljube se. Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca).Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 47 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se