Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut på dagens tv
06:08 
Prizma - multinacionalni magazin [Repris]
06:57 
TV Kalendar
07:13 
Sajonara [Repris]
Romanticna drama. Koreja, 1951. Bojnik americkog ratnog zrakoplovstva Lloyd 'Ace' Gruver (M. Brando) i njegov najbolji prijatelj i suborac u ratu na Korejskom poluotoku Joe Kelly (R. Buttons) nemaju isto mišljenje o romanticnim vezama. I dok Lloyd planira vjencanje sa sunarodnjakinjom Eileen Webster (P. Owens), kceri generala Marka Webstera (K. Smith), Joe je zaljubljen u Japanku Katsumi (M. Umeki). Iako Lloyd, baš kao ni pravila americke vojske, ne odobrava vezu sa strankinjom, ipak pristane biti kum svom prijatelju. No, prilikom dolaska u Japan pozornost mu privuce prekrasna plesacica u kibukiju Hana-ogi (M. Taka). I dok novopeceni bracni par Joe i Katsumi trpi nesnošljivost s obje strane, Lloydov se privatni život pocinje sve više komplicirati zbog veze s mladom Japankom… Ljubavi osudene na propast zbog neprihvacanja okoline oduvijek su privlacile umjetnike. Tako je americki književnik i dobitnik Pulitzerove nagrade James A. Michener (Tales from the South Pacific) u romanu ”Sajonara” opisao na kakve su nepremostive prepreke nailazili americki vojnici u Japanu nakon Drugog svjetskog rata ako su željeli ozakoniti svoje veze s Japankama. Fatalizmom nabijena prica koja ni trenutka ne prelazi u hinjenu sentimentalnost ucinila se idealnim literarnim predloškom za hollywoodsku ekranizaciju, pa ne cudi da je ubrzo nakon objavljivanja prilagodena filmskom platnu. Za redatelja je izabran cijenjeni Joshua Logan dok se adaptacije izvornog teksta prihvatio scanarist Paul Osborn (Ist. Regissör: Joshua Logan, Skådespelare: Miyoshi Umeki, Miiko Taka, Red Buttons, Ricardo Montalban, Kent Smith, Marlon Brando, Patricia Owens, Martha Scott, James Garner.
09:39 
Biblija
09:49 
Portret Crkve i mjesta: Zadar
10:00 
Zadar: Misa
Samostanska crkva sv. Mihovila u Zadru nalazi se ”na cetiri kantuna”. Njome upravljaju franjevci trecoredci glagoljaši. U sadašnjim proporcijama je iz 1150. Prigodom obnove nadeni su u njoj ulomci sakralnih gradevina iz 5., 9. i 11. stoljeca. Uz zadarsku crkvu sv. Krševana, ovo je najstarija sakralna gradevina u Zadru. Izgradena je u romanickom stilu. Potkraj 14. stoljeca crkva je bila sjedište župe, a prvi župnik zvao se Mihovil. S vremenom je izgubila taj status. Danas je nazivaju ispovjedaonicom grada Zadra. Na 7. nedjelju u godini HTV ce izravno prenositi misu koju ce predvoditi fra Miroslav Barun, gvardijan samostana. Redatelj: Neven Mihael Dianeževic Urednik i komentator: Dragutin Siladi.
11:05 
Pozitivno
Naša gošca je predsjednica Hrvatskog katolickog društva medicinskih sestara i tehnicara Tina Jelic Balta. Doznajte kome pomaže Pravna klinika. Upoznajte najmladeg mlinara u Dalmaciji. Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
11:39 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:30 
Plodovi zemlje
13:25 
Rijeka: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Gost emisije Nedjeljom u dva je donedavni celnik Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoje Hribar. Što kaže na optužbe o kriminalu u HAVC-u te cime ce se ubuduce baviti u životu, neke su od tema emisije.Urednik i voditelj:Aleksandar Stankovic.
15:08 
Mir i dobro
15:38 
Skica za portret [Repris]
15:54 
Ovo je opera: Cosi fan tutte - Wolfgang Amadeus Mozart
Ova Mozartova komicna opera jedan je od vodecih primjera glazbene klasike. Govori o nevjeri, staroj, ali i suvremenoj temi.Odabrala: Mira Vocinkic. Del 20 av 30.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:13 
Halo [Repris]
Skladatelj i dirigent Ivo Tijardovic (1895. - 1976. ) govori o danima svoga školovanja u Becu i Zagrebu te o povodima i okolnostima u kojima je nastala njegova legendarna opereta ”Mala Floramye”. Tonski zapis potjece iz intervjua što ga je Ivo Tijardovic dao Radio Zagrebu 1975. godine.Autori: Hrvoje Ivankovic, Ariana Jandric i Romana NemcicRedatelj: Tvrtko RašpolicMontažer: Boris Lukša. Del 9 av 12.
17:21 
Village Folk: Anini jeleni [Repris]
Del 1.
17:35 
Sve zbog jednog djecaka
Marcus pocinje sugerirati da bi se Will i Fiona trebali spojiti i Will se svojski trudi objasniti mu cinjenice. Fioni Dakota savjetuje da bi opet trebala izlaziti s muškarcima. Kandidata je jako malo te ona na spoj pozove vodoinstalatera, s neocekivanim rezultatima. Uloge: David Walton (Will Freeman), Minnie Driver (Fiona), Benjamin Stockham (Marcus), Al Madrigal (Andy)Autor (za TV): Jason Katims Izvršni producenti: Jason Katims, Tim Bevan, Eric Fellner, Liza Chasin, Robert De Niro, Jane Rosenthal, Jon FavreauUrednica: Martina Rajšek. Säsong 1. Del 5 av 13.
18:00 
#volimnedjelju
Gost nam je Goran Višnjic. Ravno iz Los Angelesa stiže u studio HRT-a, a zajedno s Natašom Janjic najavit ce pocetak snimanja filma General. Uživo nam svira bend Vatra. Autori emisije: Nevena Rendeli i Danijel Despot Urednice: Tanja Tušek i Irena Košar Novinari Martina Validžic, Frano Ridjan, Koraljka Maricic i Andreja Buca Redatelj: Ivan Miladinov Producentica: Dunja Sablic.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:00 
LOTO 6/45
20:07 
Ljubavni zivot domobrana
Humorna drama. Možeš biti dobar pisac jedino ako imaš kvalitetan seks. To je mišljenje Sašinog urednika, nezadovoljnog njegovim posljednjim pricama koje su ujedno i bijeg od nezadovoljavajuceg posla gastro-kriticara. Istina je - Sašin intimni život poznaje i bolje dane. No, sve se mijenja kad upozna Ines, maserku i trenericu u fitness centru. Spretna i prakticna, ona predstavlja suštu suprotnost njegovom karakteru. Kad, nakon zajednicke vecere, Saša konacno napiše poražavajucu recenziju za skorojevicevski restoran, pokrenut ce lavinu dogadaja koji ce ga natjerati da se konacno suoci sa samim sobom i barem pokuša zaštititi ono do cega mu je najviše stalo…Film je snimljen 2009. Regissör: Pavo Marinkovic, Skådespelare: Jan Budar, Siniša Popovic, Zoran Cubrilo, Filip Šovagovic, Nenad Cvetko, Dijana Vidušin.
21:35 
Vijesti iz kulture
21:44 
Dnevnik 3
21:59 
Sport
22:04 
Vrijeme
22:09 
Zagonetno ubojstvo na Manhattanu [Repris]
Kriminalisticka komedija. Domacica Carol Lipton (D. Keaton) živi na Manhattanu i dosaduje se. Pokušava uvjeriti svog muža Larryja (W. Allen) da je njihov susjed pocinio ubojstvo, ali on ne želi o tome niti razgovarati. Carol želi provjeriti svoje sumnje i potraži pomoc svog prijatelja (A. Alda). Njihov entuzijazam u otkrivanju misterija raste a s njim i medusobna privlacnost. Ljubomora i zavodljiva književnica (A. Huston) natjeraju Larryja da se ukljuci u potragu za istinom…Diane Keaton za ulogu Carol nominirana je za Zlatni globus, Anjelica Huston za nagradu BAFTA za sporednu ulogu, a Woody Allen za Cesara za najbolji strani film. Regissör: Woody Allen, Skådespelare: Anjelica Huston, Jerry Adler, Diane Keaton, Woody Allen.
00:05 
Nedjeljom u dva [Repris]
Gost emisije Nedjeljom u dva je donedavni celnik Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoje Hribar. Što kaže na optužbe o kriminalu u HAVC-u te cime ce se ubuduce baviti u životu, neke su od tema emisije. Urednik i voditelj:Aleksandar Stankovic. ,.
01:05 
Crna lista [Repris]
Nakon što Aramu na analizu da Uporište, Liz dozna da je otet CIA-in špijun u Uzbekistanu. Oprezno odbija pružiti pomoc sve dok joj Red ne otkrije da voda uzbeckih separatista Ruslan Denisov traži otkupninu za agenta Burkea i nekoliko visokopozicioniranih poslovnih ljudi. Iako CIA pokušava zanijekati Burkeovo postojanje, Liz i Ressler stižu u Taškent gdje ih uzbecki vojni zapovjednik Kushan upozori da ne vode istragu na svoju ruku. Liz i Resslera prate na povratku u hotel, gdje zatjecu Reda s grupom stranih poslovnih ljudi, da bi ih u dizalu netko oteo i tajnim prolazom sproveo u Denisovo sklonište.Uloge: James Spader (Raymond ”Red” Reddington), Megan Boone (Liz Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Harry Lennix (Harold Cooper), Amir Arison (Aram Mojtabai), Mozhan Marnò (Samar Navabi), Shaun Toub (Commander Kushan) Faran Tahir (Ruslan Denisov)Redatelj: Andrew McCarthyScenaristi: Jonathan Shapiro i Lukas ReiterUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 11 av 22.
01:46 
Crna lista [Repris]
Red dojavi FBI-u da su kontejneri s krijumcarenom robom pohranjeni na imanju poligamnog svecenika dr. Justina Kenyona, a uskoro potom dvojica policajaca u Alabami poginu nakon što kombi u vlasništvu njegove sekte eksplodira u prometnom zastoju. Prisjetivši se da je Kenyon prorekao Armagedon, FBI i lokalne policijske snage uspijevaju se probiti na njegov dobro zašticeni posjed u Smoky Mountainsu gdje nadu crkvu s desecima njegovih sljedbenika, zakljucanih i ubijenih za vrijeme njegovog vjencanja s mladom sljedbenicom. Liz i Ressler otkriju jednu djevojku skrivenu u ormaru, ali im ne polazi za rukom pronaci nijedno dijete. Uloge: James Spader (Raymond ”Red” Reddington), Megan Boone (Liz Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Harry Lennix (Harold Cooper), Amir Arison (Aram Mojtabai), Mozhan Marnò (Samar Navabi), Stephen Bogardus (Justin Kenyon), Eric Nelsen (David Kenyon)Redatelj: David PlattScenaristi: Vincent Angell i Daniel KnaufUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 12 av 22.
02:27 
Inspektor George Gently [Repris]
Ovaj nastavak daje uvid u bolne posljedice koje pritisci na rudarsku industriju u Northumberlandu imaju za usko povezanu zajednicu. Sumnjiva smrt u rudniku u Burnsendu Gentlyja i Bacchusa navodi da istraže napetosti i odnose u zajednici koju je nacela politika. Tako otkrivaju ogorcenje koje traje još od Drugog svjetskog rata. Glavne uloge: Martin Shaw, Lee Ingleby, Simon HubbardOstale uloge: Jack Deam (Shameless, DCI Banks), Lucy Cohu (The Queen's Sister, Torchwood, Cape Wrath) i Michael Socha (Poput ljudi, This is England '86)Scenarist: Mike CullenRedatelj: Ben BoltUrednica: Ranka Horvat. Säsong 6. Del 4 av 4.
03:55 (06:17)
Sajonara [Repris]
Romanticna drama. Koreja, 1951. Bojnik americkog ratnog zrakoplovstva Lloyd 'Ace' Gruver (M. Brando) i njegov najbolji prijatelj i suborac u ratu na Korejskom poluotoku Joe Kelly (R. Buttons) nemaju isto mišljenje o romanticnim vezama. I dok Lloyd planira vjencanje sa sunarodnjakinjom Eileen Webster (P. Owens), kceri generala Marka Webstera (K. Smith), Joe je zaljubljen u Japanku Katsumi (M. Umeki). Iako Lloyd, baš kao ni pravila americke vojske, ne odobrava vezu sa strankinjom, ipak pristane biti kum svom prijatelju. No, prilikom dolaska u Japan pozornost mu privuce prekrasna plesacica u kibukiju Hana-ogi (M. Taka). I dok novopeceni bracni par Joe i Katsumi trpi nesnošljivost s obje strane, Lloydov se privatni život pocinje sve više komplicirati zbog veze s mladom Japankom… Ljubavi osudene na propast zbog neprihvacanja okoline oduvijek su privlacile umjetnike. Tako je americki književnik i dobitnik Pulitzerove nagrade James A. Michener (Tales from the South Pacific) u romanu ”Sajonara” opisao na kakve su nepremostive prepreke nailazili americki vojnici u Japanu nakon Drugog svjetskog rata ako su željeli ozakoniti svoje veze s Japankama. Fatalizmom nabijena prica koja ni trenutka ne prelazi u hinjenu sentimentalnost ucinila se idealnim literarnim predloškom za hollywoodsku ekranizaciju, pa ne cudi da je ubrzo nakon objavljivanja prilagodena filmskom platnu. Za redatelja je izabran cijenjeni Joshua Logan dok se adaptacije izvornog teksta prihvatio scanarist Paul Osborn (Ist. Regissör: Joshua Logan, Skådespelare: Miyoshi Umeki, Miiko Taka, Red Buttons, Ricardo Montalban, Kent Smith, Marlon Brando, Patricia Owens, Martha Scott, James Garner.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se