Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut på dagens tv
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:12 
Coroner Creek [Repris]
Vestern. Chris Danning (R. Scott) saznao je uz pomoc Kate Hardison (M. Chapman) tko je ubio njegovu zarucnicu. Sada želi osvetu…. Regissör: Ray Enright, Skådespelare: Marguerite Chapman, George Macready, Randolph Scott.
10:39 
Uvijek otvoreni
Sestra Gladys optuži Arkwrighta da iskorištava Granvillea i nazove njegov ducan otrcanom rupom. Zato ga Arkwright odluci proširiti i drukcije organizirati. No buduci da se ne želi odvojiti od novca, to je doista nemoguce. U glavnim ulogama: Ronnie Barker (Arkwright), David Jason (Granville), Lynda Baron (Gladys Emmanuel)Scenarist: Roy ClarkeProducent i redatelj: Sydney LotterbyProdukcija: BBCUrednica: Martina Rajšek. Säsong 2. Del 5 av 7.
11:12 
Kucni ljubimci
U današnjoj emisiji:Kako izgleda jedan dan u prihvatilištu za životinje Noina arka u Dumovcu. Razgovaramo s volonterima i edukatorima prihvatilišta te predstavljamo klinker trening i nove projekte prihvatilišta. U Centru Silver obilježen je Medunarodni dan pasa vodica. Pronadite i vi svojeg ljubimca u prihvatilištu Noina arka!Autor i voditelj: Antun PonošUrednica: Maja Tokic. Del 1398.
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:27 
Veterani mira
13:16 
Duhovni izazovi
13:49 
Prizma - multinacionalni magazin
14:34 
Skica za portret [Repris]
14:43 
Ratovanje u moderno doba: Tenkovi
Tenk klase Mark 1 prvi put upotrijebljen 1916. donio je prevagu Antanti u rovovskom ratu. Pojava tenkova donijela je zaokret u ratovanju, a 20. stoljece obilježio je razvoj tehnologije oklopnih vozila. Od americkog Shermana, preko njemackih Panzera, do M1 Abramsa i sovjetskog T34, ova epizoda uz fantasticne snimke i izjave strucnjaka donosi popis najmocnijih i najpoznatijih tenkova. Producent i redatelj: Marc Tiley Produkcija: ITN Odabrala: Mira Vocinkic. Del 10 av 10.
15:43 
Gradionica vrtova: Sendy
”Vrtlarenje ima gradanske i društvene karakteristike, ali stremi snazi i slobodi šume i odmetnika. ” Henry David Thoreau Kod urbanog vrtlarenja upravo o tome se radi, o žudnji za slobodom. Sendy je napredna vrtlarica, clanica družine koja se bavi izucavanjem permakulturalnih principa i funkcioniranja prirode. Sendy skuplja sjeme starih sorti i nastoji ga otkinuti od zaborava. No, nema iskustva u principima urbanog vrtlarenja. Andreja ce joj pomoci na njezinom malenom balkonu od svega dva metra kvadratna stvoriti 'livadu' punu divnoga bilja. Autor i redatelj: Damir JanecekVoditeljica: Andreja CohProducenti: Bojan Kanjera i Jure PavlovicDirektor fotografije: Dario HacekUrednica: Ljiljana Bunjevac Filipovic. Del 7 av 12.
16:15 
Zdrav zivot
U Zdravom životu pogledajte: cime se bavi suvremena patologija, upoznajte prof. dr. sc. Krešimira Rotima, kako žive djeca koja imaju šecernu bolest, tko su perfuzionisti, ples kao terapija. Autorica i voditeljica: Lana Pavic Novinarka: Zrinka Glavaš Izvršni producent: Miroslav Rezic Urednica: Sanja Kocijancic Petricevic Headline product d.o.o. za HRT Proizvodnja 2017. Del 13 av 20.
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:18 
Fotografija u Hrvatskoj
17:41 
Lijepom nasom: Belisce
Grad Belišce u Osjecko-baranjskoj županiji domacin je sljedecih dviju emisija serije Lijepom našom. Više od 1200 posjetitelja u nastavno-sportskoj dvorani s oduševljenjem je pozdravilo nastupe brojnih izvodaca, poznatih pjevaca, tamburaških sastava i folklornih društava, medu kojima su: KUD Šokadija - Bocanjevci, CPD MIR - Belišce, Cuvari noci - Nard, Traženi - Valpovo, MPD BelAm - Belišce, Šokacka grana - Duboševica, Slavonski dukati - Ðakovo, Hajo - Subotica, Adrijana Bakovic, Slavonske lole - Ðakovo, Vlatka Kopic - Tena, Džentlmeni, Osijek, Frajle - Novi Sad, Miroslav Škoro, Stjepan Jeršek - Štef te KUD A. E. Miroljub - Veliškovci, Gat, Tiborjanci.Slavonska poskocica, U san mi dodu tambure, Baranjsko nebo, Kad procvatu u proljece jabuke, Kad te moji svatovi probude, Ljubav na dar - neke su od skladbi koje cemo cuti u današnjoj emisiji, a redovite rubrike Uslast i Etno upoznaju nas s tradicijom ovoga kraja.Urednik i voditelj: Branko UvodicProducent: Zdravko SandrinRedatelj: Vladimir Košcevic. Del 1.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:07 
A strana
Gledatelji s ”B strane”, Facebook stranice ”A strane”, izabrali su glazbu 6. emisije. Na izbor gledateljima bile su najslušanije pjesme posljednjih 15 godina te pjesme koje su dobile nagradu Porin za hit i pjesmu godine. Izbor komentiraju Siniša Škarica i rock-kriticar Zlatko Gall. Glazbeni gosti emisije su: Jacques Houdek, Indira Levak, Max Juricic, Goran Bare i Damir Urban.Ne propustite hitove koje ste vi izabrali u izvedbi mladih pjevaca te velikih glazbenih zvijezda. Del 6 av 7.
21:58 
Dnevnik 3
22:13 
Sport
22:17 
Vrijeme
22:19 
Vijesti iz kulture
22:33 
Osveta na mafijasi nacin [Repris]
Krimic s elementima humora. Frankie Delano (S. Stallone) tjelesni je cuvar postarijeg Angela Allieghierija (A. Quinn) koji je godinama na celu mafijaške organizacije. Vjeran svom šefu Frankie ne može oprostiti sebi što ga je na trenutak ostavio bez zaštite što je iskoristio profesionalni ubojica Bruno (B. Gardell) i likvidirao Angela. Nastojeci održati rijec koju je dao svom šefu, Frankie posjeti njegovu kcer Jennifer (M. Stowe) koja nije ni znala da ima oca mafijaša. Osiguravši joj zaštitu, Frankie se malo-pomalo zbliži s novom šticenicom koja upravo prolazi kroz rastavu od svog nevjernog supruga Kipa (H. Van Gorkum). I dok Jennifer odluci pronaci ubojice svog oca sumnjajuci na suparnicku bandu koju vodi Lucio Malatesta (G. Touliatos), pozornost joj privuce zagonetni romanopisac Marcello (R. Bova) s kojim otputuje na Siciliju… Film ”Osveta na mafijaški nacin” ostat ce upamcen po posljednjoj ulozi velikog americkog glumca meksickog podrijetla Anthonyja Quinna (1915.-2001.). Dvostruki dobitnik Oscara (Viva Zapata!, Žudnja za životom) i nezaboravan kao Grk Zorba, Quinn je preminuo godinu dana prije premijere filma koji je publici predstavljen 2002. U njemu A. Quinn tumaci mafijaša Angela Allieghierija koji postane žrtvom nepoznatog narucitelja ubojstva. Osmišljen kao spoj kriminalisticke drame i romanticne komedije film je režirao Kanadanin Martyn Burke, najpoznatiji po svojim TV filmovima i dokumentarcima (Pirates of Silicon Valley, Witnesses). Poigravajuci se žanrovskim ob. Regissör: Martyn Burke, Skådespelare: George Touliatos, Billy Gardell, Anthony Quinn, Ezra Perlman, Harry Van Gorkum, Sylvester Stallone, Raoul Bova, Madeleine Stowe.
00:09 
Coroner Creek [Repris]
Vestern. Chris Danning (R. Scott) saznao je uz pomoc Kate Hardison (M. Chapman) tko je ubio njegovu zarucnicu. Sada želi osvetu…. Regissör: Ray Enright, Skådespelare: Marguerite Chapman, George Macready, Randolph Scott.
01:35 
Nemirna [Repris]
”Nemirna” je britanska miniserija snimljena 2012. prema istoimenom romanu Williama Boyda. Režirao ju je Edward Hall, a u glavnim se ulogama pojavljuju Hayley Atwell, Rufus Sewell, Michelle Dockery, Michael Gambon i Charlotte Rampling. Špijunski roman ”Nemirna” Williama Boyda, objavljen 2006., dobitnik je nagrade Costa, jedne od najuglednijih britanskih nagrada za književnost (do 2006. zvala se nagrada Whitbread). To je prica o mladoj ženi koja otkriva da je njezina majka bila špijunka tijekom Drugog svjetskog rata. Radnja se ucestalo seli iz prošlosti u sadašnjost. 1. dioNa pocetku prve epizode pratimo dogadaje iz 1970-ih. Ruth Gilmartin, doktorandica na St. John's Collegeu u Cambridgeu, putuje sa svojim sincicem u posjet majci koja živi na selu. Po dolasku primjecuje da njezina majka, Sally Gilmartin, djeluje zabrinuto, uvjerena da je netko promatra iz obližnjeg šumarka. Ruth smatra da je majka sve to umislila. Sally na to izvlaci notes na cijim koricama piše Eva Delectorskaya te otkriva kceri da je to njezino pravo ime.Radnja se zatim seli u Pariz 1939., gdje zatjecemo Evu, tada mladu djevojku, i njezina brata. Obitelj se nedavno doselila u Pariz iz Rusije. Nakon što se razidu, brata joj na ulici nasmrt pretuce skupina muškaraca. Na sprovodu Evi pristupa Englez kojeg je vidala kako razgovara s njezinim bratom. Predstavi joj se kao Lucas Romer i pruža službenu posjetnicu tvrtke ”AAS”.Eva se vraca u stan u kojem živi s ocem i ondje zatjece Lucasa. On joj priznaje da je. Säsong 12. Del 1 av 2.
03:04 
Dadilja iz nocnih mora [Repris]
Triler. Amber (M. Melvin) i Jake (N. Parsons) zaljubljeni su mladi bracni par. Amber je trudna, nosi djevojcicu kojoj je vec dala ime, Gabby, i uskoro treba roditi. No, dogodi im se prometna nesreca koju oboje prežive, jedino je beba izgubljena.Tri godine kasnije…Annie (A. Scott) i Ben (K. Pardue) imaju trogodišnju kcerkicu Jenny. Zbog kredita na kucu, potreban im je dodatni prihod, pa se i Annie mora zaposliti. Zato pokušavaju naci dadilju. Annie je ispitala više kandidatkinja, ali nijedna se ne cini dovoljno dobrom. Sve dok se ne pojavi djevojka koja se predstavi kao Julie, a mi prepoznajemo da je to Amber.Isprva sve je savršeno. Jenny je zavoljela novu dadilju, koja radi i više nego što se od nje ocekuje. Ben je zadovoljan - lijepa ga djevojka docekuje cak i s vecerom - no Annie ima loš predosjecaj i nimalo joj se ne svida što se Julie uvlaci pod kožu i Jenny i Benu…. Regissör: Michael Feifer, Skådespelare: Mekenna Melvin, Nathan Parsons, Kip Pardue, Ashley Scott.
04:32 
Znanstveni krugovi [Repris]
Što se otkrilo istraživanjem crkvice sv. Nikole u selu Žumberak? Ptice su najrasprostranjeniji razred medu kralježnjacima. Što se otkriva njihovim prstenovanjem? Što su naši biolozi s PMF-a otkrili istražujuci uzorke bagremova i kestenova meda u okolici Petrinje?. Kakva je veza matematike i umjetnosti i što o tome kažu jedan naš i jedan francuski matematicar? Kakve sve svemirske nedoumice rješava Dario Hrupec u svojoj knjizi Ažurirani svemir? Voditelj: Ivan Dorian Molnar Novinarke: Ana Macan, Suncica Furdek, Mirjana Srhoj, Valentina Moguš, Sandra Pavkovic Redateljica: Neda Radic Urednica: Marija Vukovic Sirišcevic. ,.
04:57 
Ratovanje u moderno doba: Ratovanje
Tenk klase Mark 1 prvi put upotrijebljen 1916. donio je prevagu Antanti u rovovskom ratu. Pojava tenkova donijela je zaokret u ratovanju, a 20. stoljece obilježio je razvoj tehnologije oklopnih vozila. Od americkog Shermana, preko njemackih Panzera, do M1 Abramsa i sovjetskog T34, ova epizoda uz fantasticne snimke i izjave strucnjaka donosi popis najmocnijih i najpoznatijih tenkova. Producent i redatelj: Marc Tiley Produkcija: ITN Odabrala: Mira Vocinkic. Del 10 av 10.
05:52 (06:37)
Veterani mira [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se