Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:40 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:05 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:05 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:08 
Paulovo i Nickovo veliko kulinarsko putovanje
Paul Rankin i Nick Nairn došli su na otok Arran, poznat kao Škotska u malom, na kojem ce pronaci lokalne namirnice koje ce ih nadahnuti. Buduci da otok vrvi jelenima, na jelovniku ce biti divljac, a nakon ribolovne pustolovine past ce odluka o predjelu. Današnji izazov za kuhare bit ce pripremiti objed od tri slijeda za gladne momke iz gorske službe spašavanja. Säsong 2. Del 3 av 8.
09:38 
McLeodove kceri
Dave odlazi u potrazi za novim životom u Afriku, a Kate napokon pronade pravu ljubav. Uloge: Birdie Carter (Tess Silverman McLeod), Rachel Carpani (Jodi Fountain), Aaron Jeffery (Alex Ryan), Simmone Jade Mackinnon (Stevie), Michala Banas (Kate Manfredi), Brett Tucker (Dave Brewer)Izvršni producent: Kris NobleAutorica: Posie Graeme-EvansRedatelji: Donald Crombie, Kay Pavlou, Chris Martin-JonesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 6. Del 32 av 32.
10:25 
Putovanja zeljeznicom
Slobodna država Saska na istoku Njemacke u posljednja se dva desetljeca razvila u prvorazredno turisticko odredište. Uz fascinantne krajolike, kao što su dolina Labe, Saska Švicarska ili gradovi Dresden i Leipzig sa svojim umjetnickim blagom i povijesnim gradevinama, turiste iz cijelog svijeta privlace i brojne zanimljivosti iz tehnicke povijesti. Osobito je privlacno upoznavati Sasku željeznicu, a plan putovanja predvida i prelaženje u žicare i visece željeznice, na parobrod, u motorni camac ili u planinarske cipele. Film predstavlja brdsku željeznicu na Fichtelbergu u srcu Rudne gore, koja je još u DDR-u proglašena spomenikom tehnike. Leipzig, najstariji sajamski grad u Europi, ima najveci ceoni kolodvor na kontinentu. Tu je i minijaturna željeznica na kojoj se djeca i mladi mogu pripremati za željeznicarski poziv. Neizostavna je romanticna vožnja camcem gradskim kanalima, kao i posjet spomeniku Bitka kod Leipziga, najvecem spomeniku na svijetu. Sljedeca je postaja Dresden, velika njemacka barokna metropola. Panorama od 360 stupnjeva umjetnika Yadegara Asisija prikazuje kakva je ona nekoc bila. Put nastavljamo ploveci Labom uzvodno na Gradu Wehlenu, najstarijem parobrodu lopaticaru u svojoj floti. Na toj dionici puta nalaze se glasoviti tehnicki spomenici s pocetka 20. stoljeca, kao što su celicni most Plavo cudo i brdske željeznice u gradskoj cetvrti Loschwitz - najstarija viseca željeznica na svijetu i jedna od najljepših uspinjaca u Njemackoj. Nastavljamo brodom, pa vlak. Säsong 5. Del 10 av 10.
11:15 
Glas domovine
11:44 
TV kalendar
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Zivot tece dalje
Trenerica Vitória u medijima objavi da je Ana ozlijedila lakat i da ce otici u inozemstvo na rehabilitaciju. Nanda dovodi starijega muškarca na veceru s Jonasom i Cris i predstavlja ga kao svoga decka. Rodrigo sluša na TV vijest o Aninom putovanju. Nazove je, ali ona mu se ne javi jer je u kupaonici. Rodrigo ostavi poruku na sekretarici. Eva je cuje i izbriše je. Maria odlazi u hotel kako bi razgovarala s Anom, ali Eva joj slaže da Ana nije ondje. Maria susretne Manuelu u predvorju hotela. Manuela je zamoli da javi Rodrigu kad Anin avion polijece. Rodrigo pokušava razgovarati s Anom na aerodromu, ali Ana je vec otputovala. Nanda upozna Rodriga s prijateljicom. On je ljubi, a Manuela sve gleda. Nakon što s Evom stiže u Patagoniju, Ana odlazi u agenciju i raspituje se o postupku davanja djeteta na posvojenje. Manuela isprica Ani da je vidjela Rodriga s drugom i Ana pada u ocaj. Vrijeme prolazi, Manuela studira psihologiju. Alice prepozna Manuelu na fakultetu i pita je za Anu. Cris se useljava Jonasu. Alice odlazi u Patagoniju Ani i kaže joj da je posvojena i da je Vitória njezina mama. Ana se toliko uznemiri da joj puca vodenjak.Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 4 av 70.
13:15 
Hrvatska uzivo
14:00 
Kod doktora
Nocno prejedanje; zaljubljeni ste u slavnu osobu, no, šteti li to vašem zdravlju; kako je Gwyneth Paltrow podigla veliku prašinu u medicinskim krugovima; jesu li dronovi postali ozbiljna prijetnja po vaše zdravlje; Dascha Polanco iz serije ”Narancasta je nova crna” otkriva što drži u svom frižideru, ali i još ponešto!Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 8. Del 2 av 100.
14:45 
Drustvena mreza
14:55 
Drustvena mreza: Klub istrazivaca - Richard Wiese - kronicar ugrozene prirode [Repris]
Klub istraživaca u New Yorku središnjica je posljednjih junaka - sastajalište najvecih istraživaca svijeta. Klub je utemeljen prije 105 godina i ubrojio je mnoge poznate clanove, kao što su braca Wright, Roald Amundsen, Edmund Hillary i Charles Lindbergh. Danas je preostao jedva još koji neubilježeni i neistraženi pedalj svijeta. Pustolovinu treba tražiti u detaljima, a odgovor na pitanje ”kako” važniji je nego ”gdje”. Serija prati i predstavlja istraživace i istraživacice novoga doba na njihovim putovanjima diljem svijeta. Svaki put je polazišna tocka Klub istraživaca u New Yorku, odakle uranjamo u njihovu pustolovinu. Pratimo ih dok se krecu egzoticnim predjelima, prostranim pustinjama i sumornim negostoljubivim ledenim pustošima, u sklopu dokumentarca nimalo nalik na one klasicne o prirodi.Cetvrta epizoda predstavlja Richarda Wiesea, kronicara ugrožene prirode (Kanada). Del 4.
15:45 
Drustvena mreza
16:00 
Mirogoj: Svi sveti - misa
17:40 
HAK - promet info
17:45 
Derren Brown: Velika krada umjetnina [Repris]
Veliki iluzionist i zabavljac Derren Brown planira izvesti savršen zlocin. S poznatim kolekcionarom umjetnina Ivanom Massowim kladio se da sliku može ukrasti njemu ravno pred nosom. U svom tipicnom stilu, Derren ce mu reci tocno koju sliku namjerava ukrasti - ni više ni manje nego djelo britanske brace Jakea i Dinosa Chapmana, nominiranih za nagradu Turner, kao i u koje ce se vrijeme krada dogoditi. Dat ce mu cak i fotografiju osobe koja ce uzeti sliku. Kako bi izveo pljacku, Derren okuplja ekipu. No nece suradivati s profesionalnim kriminalcima ni s mackama koje su obucene za provale. Angažirat ce clanove društva koji obicno ostaju neprimijeceni - umirovljenike.Produkcija: Objective Productions za Channel 4, UKScenaristi: Derren Brown, Stephen Long i Ian SharkeyOdabrao: Đelo Hadžiselimovic.
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
Skola kuhanja
20:10 
Imena visnje
Igrani film redatelja Branka Schmidta intimna je prica o starenju, poracu, ljubavi i gubitku. Stariji bracni par pokušava se ponovno uklopiti u svakodnevnicu na svom imanju na osami ratom razorenog sela, a ciju je skromnu obnovu kuce i popravak krova financirao njihov sin. Starica i starac uz fotografije iz svoje mladosti, rad u vocnjaku i u kuci prepušteni su jedno drugome i odlucni nastaviti život tamo gdje ga je rat prekinuo. Njihovu surovu svakodnevicu pratimo kroz sva cetiri godišnja doba. Iz dana u dan starica se ponaša sve odsutnije i izgubljenije. Starac tijekom njihove komunikacije postaje sve grublji, no kada shvati što joj se dogada, potpuno mijenja svoj odnos prema njoj…Dugometražni igrani film snimljen je produkciji Hrvatske radiotelevizije na lokaciji Gorica Jamnicka u okolici Zagreba, a prema izvornom scenariju Josipa Mlakica.Nagrade Pulski filmski festival 2015:Zlatna arena za scenarij Josipu Mlakicu, Zlatna arena za montažu Vesni Lažeti i Hrvoju MršicuNagrada Žirija stranih filmskih kriticaraAvvantura Film Festival Zadar - najbolja glumica Nada ĐurevskaVukovar Film Festival - specijalno priznanje žirijaCottbus Film Festival - Ekumenska nagradaGolden Apricot, 13. armenski filmski festival - Grand prix i FIPRESCI, nagrada žirija filmskih kriticara.Josip Mlakic, književnik i scenarist (Bugojno, 1964.). Njegovi romani Kad magle stanu i Živi i mrtvi na anonimnim natjecajima za neobjavljeni roman osvojili su prve nagrade, a Živi i mrtvi i nagradu Gjal. Regissör: Branko Schmidt, Skĺdespelare: Mijo Lukic, Mesud Dedovic, Ivan Magud, Josip Lukic, Ivo Gregurevic, Goran Bogdan, Nada Đurevska.
21:45 (22:15)
Global
22:25 
Hodocasnik u Rim
Jedan od naših najboljih poznavatelja Rima, prof. Ivan Golub, otkrit ce nam znamenitosti Vjecnoga Grada. Iz posebnog kuta upoznat cemo rimske znamenitosti: od bazilika sv. Petra, sv. Marije Velike i sv. Petra u okovima do rimskih trgova i parkova. Prof. Golub istodobno ce nam otkriti i tragove mnogih Hrvata koji su živjeli i djelovali u Rimu: Julija Klovica, Franje Petrica, Jurja Križanica, Bartola Kašica, Rudera Boškovica i mnogih drugih. Regissör: Branko Ištvancic.
23:20 
Dnevnik
23:35 
Vijesti iz kulture
23:43 
Sport
23:47 (23:49)
Vrijeme
23:55 
Putovanja zeljeznicom
Slobodna država Saska na istoku Njemacke u posljednja se dva desetljeca razvila u prvorazredno turisticko odredište. Uz fascinantne krajolike, kao što su dolina Labe, Saska Švicarska ili gradovi Dresden i Leipzig sa svojim umjetnickim blagom i povijesnim gradevinama, turiste iz cijelog svijeta privlace i brojne zanimljivosti iz tehnicke povijesti. Osobito je privlacno upoznavati Sasku željeznicu, a plan putovanja predvida i prelaženje u žicare i visece željeznice, na parobrod, u motorni camac ili u planinarske cipele. Film predstavlja brdsku željeznicu na Fichtelbergu u srcu Rudne gore, koja je još u DDR-u proglašena spomenikom tehnike. Leipzig, najstariji sajamski grad u Europi, ima najveci ceoni kolodvor na kontinentu. Tu je i minijaturna željeznica na kojoj se djeca i mladi mogu pripremati za željeznicarski poziv. Neizostavna je romanticna vožnja camcem gradskim kanalima, kao i posjet spomeniku Bitka kod Leipziga, najvecem spomeniku na svijetu. Sljedeca je postaja Dresden, velika njemacka barokna metropola. Panorama od 360 stupnjeva umjetnika Yadegara Asisija prikazuje kakva je ona nekoc bila. Put nastavljamo ploveci Labom uzvodno na Gradu Wehlenu, najstarijem parobrodu lopaticaru u svojoj floti. Na toj dionici puta nalaze se glasoviti tehnicki spomenici s pocetka 20. stoljeca, kao što su celicni most Plavo cudo i brdske željeznice u gradskoj cetvrti Loschwitz - najstarija viseca željeznica na svijetu i jedna od najljepših uspinjaca u Njemackoj. Nastavljamo brodom, pa vlak. Säsong 5. Del 10 av 10.
00:40 
Ubojstvo
Otmicar je zatocio Borcha i Saru, koji se grcevito bore za život. Ispostavlja se da je bilježnica jednoga djecaka kljucan dokaz u policijskoj istrazi iz prošlosti, te postaje važan trag i u ovom slucaju. Borch i Sara potreseni su svime što se dogodilo na Jyllandu, što im stvara probleme u profesionalnoj suradnji. Robertu i Maji ukazuje se tracak nade da je Emilie još živa, unatoc tomu što se Robertu dogodilo na mostu. Zeeland ulaže silna sredstva u potragu za Emilie, što se nimalo ne svida policiji. Carl se raspituje o Emilie i pritom svojim roditeljima otkriva tajnu. Stara bilježnica vodi policiju do zgrade parlamenta, gdje ispituju Ussinga o tome što je radio na Jyllandu prije dvije godine. Kamperu se trese stolica, no kada se pojave naznake da je Emilie možda ipak živa, on uspijeva ucvrstiti poziciju u stranci. Pritom ima punu potporu ministra pravosuda. Säsong 3. Del 7 av 10. Regissör: Kathrine Winfeld, Skĺdespelare: Sofie Grabol.
01:35 
McLeodove kceri
Dave odlazi u potrazi za novim životom u Afriku, a Kate napokon pronade pravu ljubav. Uloge: Birdie Carter (Tess Silverman McLeod), Rachel Carpani (Jodi Fountain), Aaron Jeffery (Alex Ryan), Simmone Jade Mackinnon (Stevie), Michala Banas (Kate Manfredi), Brett Tucker (Dave Brewer)Izvršni producent: Kris NobleAutorica: Posie Graeme-EvansRedatelji: Donald Crombie, Kay Pavlou, Chris Martin-JonesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 6. Del 32 av 32.
02:20 
Paulovo i Nickovo veliko kulinarsko putovanje
Paul Rankin i Nick Nairn došli su na otok Arran, poznat kao Škotska u malom, na kojem ce pronaci lokalne namirnice koje ce ih nadahnuti. Buduci da otok vrvi jelenima, na jelovniku ce biti divljac, a nakon ribolovne pustolovine past ce odluka o predjelu. Današnji izazov za kuhare bit ce pripremiti objed od tri slijeda za gladne momke iz gorske službe spašavanja. Säsong 2. Del 3 av 8.
02:42 
Kod doktora
Nocno prejedanje; zaljubljeni ste u slavnu osobu, no, šteti li to vašem zdravlju; kako je Gwyneth Paltrow podigla veliku prašinu u medicinskim krugovima; jesu li dronovi postali ozbiljna prijetnja po vaše zdravlje; Dascha Polanco iz serije ”Narancasta je nova crna” otkriva što drži u svom frižideru, ali i još ponešto!Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 8. Del 2 av 100.
03:25 
Hrvatska uzivo
04:07 
Hodocasnik u Rim
04:59 
Skica za portret
05:12 
Global
05:42 
Tema dana
05:54 (06:40)
Zivot tece dalje
Trenerica Vitória u medijima objavi da je Ana ozlijedila lakat i da ce otici u inozemstvo na rehabilitaciju. Nanda dovodi starijega muškarca na veceru s Jonasom i Cris i predstavlja ga kao svoga decka. Rodrigo sluša na TV vijest o Aninom putovanju. Nazove je, ali ona mu se ne javi jer je u kupaonici. Rodrigo ostavi poruku na sekretarici. Eva je cuje i izbriše je. Maria odlazi u hotel kako bi razgovarala s Anom, ali Eva joj slaže da Ana nije ondje. Maria susretne Manuelu u predvorju hotela. Manuela je zamoli da javi Rodrigu kad Anin avion polijece. Rodrigo pokušava razgovarati s Anom na aerodromu, ali Ana je vec otputovala. Nanda upozna Rodriga s prijateljicom. On je ljubi, a Manuela sve gleda. Nakon što s Evom stiže u Patagoniju, Ana odlazi u agenciju i raspituje se o postupku davanja djeteta na posvojenje. Manuela isprica Ani da je vidjela Rodriga s drugom i Ana pada u ocaj. Vrijeme prolazi, Manuela studira psihologiju. Alice prepozna Manuelu na fakultetu i pita je za Anu. Cris se useljava Jonasu. Alice odlazi u Patagoniju Ani i kaže joj da je posvojena i da je Vitória njezina mama. Ana se toliko uznemiri da joj puca vodenjak.Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 4 av 70.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2016 Comspace
Limetta.se