Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:39 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Zaronite s nama: Mostina - Omis
Mostina kod Omiša u svom podmorju krije plosnatog trpa i najromanticnijeg predstavnika ribljeg svijeta, morskog konjica. Oni su samo mali dio tog bogatog podmorskog naselja. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 48.
09:10 
Capri [Repris]
U vilu Isabellu stiže nova pridošlica, nova prepreka za Carolinu: to je Greta, Isabellina unuka, koju je Isabella pozvala da kontrolira Carolinino upravljanje restoranom. Carolina sad mora dati sve od sebe u ambijentu u kojem je nitko ne poštuje. Gretin dolazak dojmi se i Andree koji je još u šoku nakon što je saznao dramaticnu vijest zbog koje je ostao na Capriju. Za Gretu je to pocetak ljubavi, a za njega samo prolazna avantura, pogreška nastala u trenutku slabosti. Greta povjeri svoje ljubavne jade baš Carolini s kojom se povezala, no ne otkrije joj tko je taj koji joj zadaje boli. Greta i ne zna da izmedu Caroline i Andree postoji veza. Prema ideji Carla RoselleGlazba: Peppino Di Capri. Säsong 3. Del 3 av 26. Regissör: Francesca Marra i Dario Acocella, Skĺdespelare: Bianca Guaccero.
10:03 
Na vodenome putu [Repris]
Strše okomito uvis dvjestotinjak metara iz Atlantskog oceana. Moherske hridi, divlje romanticne stijene u srcu zapadne Irske, neodoljivo privlace. Oni najsmioniji sa svih strana svijeta dolaze ovamo samo kako bi sa samog ruba hridi bacili velicanstven pogled u duboko plavetnilo. Upoznajemo i surov život u Irskoj na rubu ponora: izmedu sela Doolin i Liscannor te Aranskih otoka podalje od obale stanovnici se intenzivno penju, spašavaju, rade, puše, pjevaju i flertuju.Autor: Henning Rütten. Säsong 9. Del 11 av 19.
10:49 
I to je Hrvatska: ZOO Zagreb
Idemo u ZOO vrt? Idemoooo!!!! Tamo slon u surlu trubi, malu zebru jutrom budi, tamo medo nešto brunda, grije ga njegova bunda, hitra vidra ribu lovi…. I tako svaka životinja iz ove pjesme ima svoj ritual. A vi s nama provjerite koliko u pjesmi ima istine, kako je biti timaritelj, kako se hrane, a kako maze divlje životinje, kako zovu risa, a kako lava, te još mnogo majmunskog posla u ovoj epizodi ”I to je Hrvatska”. Regissör: Robert Knjaz.
11:07 
Kazaliste u kuci
U gradu je nesnosno vruce, +40 u hladu, Zvone željno išcekuje prvi dan godišnjeg odmora, kako bi sa cijelom obitelji pobjegao k majci na more. Medutim, plan mu osujete Cesi i Slovaci, višak turista i manjak na racunu…Vidno utucen cinjenicom da ce ljeto provesti kuhajuci se na asfaltu, lamentira nad svojom lošom karmom… I opet je baka Nediljka riješila stvar - svi idu na more. Euforija je pocela, pakiranju nikad kraja, vade se kupaci kostimi, maske i peraje. Gacine su spremni za ljetne radosti. A s njima sveprisutni i nepozvani Ante i Cica…. Del 28 av 28. Regissör: Tomislav Rukavina, Skĺdespelare: Mislav Ivaci, Jelena Lopatic, Željko Koenigsknecht, Ecija Ojdanic Viljac, Mustafa Nadarevic, Leon Lucev, Ksenija Marinkovic, Daria Knez.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Voli me zauvijek
Iako je priznao da je hodao s Angélicom, Osvaldo moli Gonzala da njihovo prijateljstvo ne bude zbog toga poljuljano. Raquel optuži Nuriju da joj je ukrala nakit i sjeti se da je Nuria žena u crvenoj haljini koja je pucala u njezina muža. Nuria napadne Raquel i pobjegne. Gonzalo je odluci prijaviti policiji i zamoli Osvalda da razgovara s njom.Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 110 av 142.
13:05 
Zaronite s nama: Mostina - Omis [Repris]
Mostina kod Omiša u svom podmorju krije plosnatog trpa i najromanticnijeg predstavnika ribljeg svijeta, morskog konjica. Oni su samo mali dio tog bogatog podmorskog naselja. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 48.
13:15 
Slatka kuharica
U srcu Slavonije Petra je naucila sve o pripremi salenjaka, tradicionalne zimske slastice koja svoju prhkost zahvaljuje svinjskom salu kao jednom od sastojaka. Pogledajte kako je Petra pripremila svoju verziju i iznenadila Slavonce. Voditeljica: Petra Jelenic Autor: Maja Pek Scenaristi: Nikolina Bogdanovic, Maja Pek, Petra Jelenic Redatelji: Filip Peruzovic, Maja Pek Produkcija: Antitalent. Säsong 1. Del 12 av 14.
13:45 
Lovac na bilje
Rijeka Neretva, najveca i najduža rijeka jadranskog sliva, na svome utoku u more oblikuje jedinstvenu deltu koja je odredila nacin života stanovništva toga podrucja na kojem su se posebno razvili gradovi Ploce, Opuzen i Metkovic. Nekoc mocvarni prostor melioracijom je pretvoren u plodno tlo na kojem se uzgajaju brojne poljoprivredne kulture, posebno mandarine, lubenice i masline. Arheološki nalazi, stare utvrde i ostaci antickih naselja svjedoce o znacajnim povijesnim zbivanjima na tom podrucju. Delta Neretve bogata je biljnim i životinjskim svijetom, a zabilježeno je oko 300 vrsta ptica. Anton Rudan otkrit ce nam samoniklo bilje kao što je kostriš, kužnjak, crna pomocnica, tušt, trska i primorski oman. Autori serije: Anton Rudan i Filip Filkovic Philatz Scenarist i redatelj: Filip Filkovic Philatz Voditelj: Anton Rudan Direktor fotografije: Tomislav Krnic Snimatelji: Tomislav Krnic i Saša Tufegdžic Montažer: Marko Šuvak Martinovic Glazba: Tomislav Šušak i Stjepan Tribuson Autor špice i grafika: Filip Filkovic Philatz Zracne snimke: Saša Tufegdžic Snimatelj zvuka: Saša Tufegdžic Savjetnik za bilje: Juraj Boljat Izvršni producenti: Ozren Pleše i Tamara Babun Producenti: Maja Pek i Danijel Pek Urednica: Gordana Mrden Proizvodnja: Antitalent za HRT. Säsong 2. Del 9 av 12.
14:05 
Bajkovita Hrvatska: Rastoke
Rastoke su prigradsko naselje grada Slunja. Nastale su igrom prirode na utoku rijeke Slunjcice u rijeku Koranu te su zapravo uvod u Plitvicka jezera. Za razliku od tih jezera, Rastoke su posebne po tome što se u to bogatstvo zelenila po otocicima i hridima pred tristo godina ispreplelo ljudsko naselje s mlinicama žlicarama. Zbog skladnosti povijesne, etnografske i graditeljske kulturne baštine Rastoke su 1969. godine upisane u Registar nepokretnih spomenika kulture. Naratorica: Paula Jusic. Del 34.
14:15 
Takvim sjajem moze sjati: Vrata ruza
Glazbeno-dokumentarna serija ”Takvim sjajem može sjati” donosi pricu o generaciji sjajnih autora, interpreta, aranžera i tekstopisaca okupljenih pod nazivom Zagrebacka škola šansone. U sedam epizoda autori serijala Zvonimir Varošanec i Miljenko Bukovcan govore o najvažnijim autorima, ostvarenjima i kontekstu u kojem je nastajala zagrebacka šansona. U serijalu cemo vidjeti kako su Pero Gotovac, Zvonko Špišic, Arsen Dedic, Hrvoje Hegedušic, Nikica Kalogjera, Milan Lentic, Alfi Kabiljo, Drago Britvic, Željko Sabol, Radan Bosnar, Gabi Novak, Tereza Kesovija, Radojka Šverko, Ibrica Jusic, Lada Kos i drugi u svojim izvedbama uspjeli povezati tri najvažnije odlike dobre pjesme; nadahnut tekst, sjajnu glazbu i sugestivnu interpretaciju. U cijeloj seriji gledatelji ce imati priliku poslušati cak 90 pjesama, od cega 70 u punoj dužini. Upoznat ce poznata glazbena imena i njihove izuzetne osobnosti te doznati kako su napisani najbolji stihovi u hrvatskoj šansoni. Doznat cemo postoji li još uvijek Zagrebacka škola šansone, tko su ucitelji, a tko ucenici te dobiti odgovore na još mnoga pitanja vezana uz ovo fascinantno razdoblje hrvatske glazbene povijesti. Isto tako, u serijalu koji nosi naziv po pjesmi Arsena Dedica ”Takvim sjajem može sjati”, moci cete poslušati gotovo sve najvažnije pjesme zagrebacke šansone. --- 1. emisija: VRATA RUŽA U prvoj emisiji vratit cemo se u Zagreb šezdesetih godina prošlog stoljeca. Godine su to izrazito modernistickih strujanja. Zagreb ima vec priznatu. Del 1 av 7.
15:08 
Najbolje vrtne kucice [Repris]
U drugoj godini izbora za vrtnu kucicu, serija je veca i ima cetiri nastavka te dvije nove kategorije koje se pridružuju dosadašnjim skupinama s mnogo natjecatelja, ukljucujuci ekološke i jedinstvene kucice, a cak i pubove. Konkurencija postaje sve žešca, stoga ce clanovi žirija morati o mnogocemu razmisliti dok u velikoj završnici biraju sveukupnog pobjednika 2015. 1. Danas cemo se pozabaviti dvjema kategorijama. Prve su na redu normalne kucice, koje su zapravo sve osim normalnih: željeznica grada snova, kucica opservatorij s domišljatim pomicnim krovom i vrhunskim teleskopom za promatranje zvijezda, nevjerojatan hibrid vrtne kucice i camca, i koliba u kojoj se nalazi povijesna zbirka suvenira iz britanskih filmova. Odabrala: Mira Vocinkic. ,. Säsong 2. Del 1 av 4.
15:57 
Detektiv Murdoch [Repris]
Istražujuci drsko ubojstvo muškarca u tramvaju Murdocha šokira otkrice da je slucaj možda povezan s Annom Fulford, njegovom nesudenom ljubavi iz Bristola. Anna Fulford, lijepa konobarica koja se detektivu Murdochu svidjela u Engleskoj (u prošloj sezoni) zastala je u Torontu na putu prema Niagarinim slapovima gdje ce se udati. Jedva preboljevši šok Murdoch saznaje da je nestao Annin zarucnik, poslovni covjek iz New Yorka. Murdoch sumnja da bi Annin dragi mogao biti povezan s bizarnim ubojstvom u tramvaju - pucnjavom koju nitko nije cuo. Kad i zarucnika pronadu mrtvog, Murdoch se boji da je iza oba ubojstva Crna ruka, preteca mafije. Itekako dobro zna da ce Crna ruka naci i ubiti svakoga povezanog sa zarucnikom, cak i posve nevinu Annu. Za to vrijeme sponzori inspektora Brackenreida u kandidaturi za vijecnika žele da on osvoji politicke bodove progonom skupine Cigana i njihove tajanstvene vode Mirele.Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Helene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (policajac Crabtree), Lachlan Murdoch (policajac Higgins), Lisa Faulkner (Ana Fulford), Lisa Ray (Mirela)Scenarist: Cal CoonsRedatelj: Don McCutcheonUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 9 av 13.
16:45 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:15 
Hrvatska uzivo
18:00 
Lijepom nasom: Sombor [Repris]
U ciklusu Mostovi kultura ekipa serije Lijepom našom vodi nas u Sombor u Vojvodini, gdje su snimljene dvije emisije. U prvom dijelu nastupaju: HKPD ”Vladimir Nazor” - Sombor, Ravnica - Subotica, Musica viva, ŽVS ”Kraljice Bodroga”, KUDH ”Bodrog” - Monoštor, Ucenici muzicke škole Petar Konjovic, Somborsko tamburaško društvo (seniori), Hajo - Subotica, Lyra - Osijek, Ignac Šen (violina) i Šandor Žadanji (cimbal), Đani Stipanicev, Dušan Svilar, Fijaker, Bane Krstic te GKUD ”Ravangrad” - Sombor. Cut cemo skladbe: U tom Somboru, Cizme moje škripucu, Sombor stari, Duša ponosna, Fijaker stari, Teci, teci Dunave i dr.Redovite rubrike, kao i obicno, upoznaju nas s tradicijom ovoga kraja: posjetit cemo jedan salaš, upoznati tradicionalna vina, vidjeti kako se spravlja fiš paprikaš, a od starih zanata vidjet cemo kako radi remenar.Voditelj: Branko Uvodic Redatelj: Vladimir Košcevic Producent: Darko Vulic Urednik: Branko UvodicHTV, 2015.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:05 
Ritam ljeta
Ljeto je obicno vrijeme kada planiramo odmor s obitelji. Iako ga s veseljem cekamo cijelu godinu, prvi dani odmora ne prolaze uvijek u idilicnom raspoloženju. Svoje zgode i nezgode s vama ce podijeliti supružnici Antonia Matkovic Šeric i Aljoša Šeric, braca Martin i Valent Sinkovic i otac i kci Jelena i Željko Vukmirica. Voditeljica: Marina Medved Pulic Urednici: Saša Užarevic, Jagoda Martinovic Urednica projekta: Jagoda Martinovic Producent: Denis Škorput.
20:56 
Zaronite s nama: Mostina - Omis [Repris]
Mostina kod Omiša u svom podmorju krije plosnatog trpa i najromanticnijeg predstavnika ribljeg svijeta, morskog konjica. Oni su samo mali dio tog bogatog podmorskog naselja. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 48.
21:04 
Zapisano u kostima [Repris]
Istražujuci daleku povijest ljudskog roda, strucnjaci se nerijetko susrecu s nepoznanicama koje je vrlo teško objasniti. Neuobicajen grobni prilog, ukop koji odudara od standarda za svoje razdoblje… Kako objasniti ritual koji se odvijao prije pet ili deset tisuca godina, a koji odudara od uobicajene slike?. Nalazi s neolitickog lokaliteta Crno vrilo sami su po sebi prava senzacija. Naime, kosturi iz mladega kamenog doba vrlo su rijetki, a ovaj s Crnog vrila još je zagonetniji. Dr. Šlaus i njegov tim otkrivaju tajnu neuobicajenog ukopa starog više od 8.000 godina. Säsong 1. Del 2 av 5.
21:35 
Novine [Repris]
Mario Kardum (Aleksandar Cvjetkovic) je u pritvoru pa razvoj situacije u ”Novinama” pokušava kontrolirati preko svoje odvjetnice Hane Mašic (Dajana Culjak). Dubravka Kardum (Edita Karadole) kao ispovjednu tajnu priznaje nadbiskupu Bilaveru (Zdenko Botic) da je ona skrivila prometnu nesrecu u kojoj je poginulo troje mladih ljudi. Nadbiskup traži da njezin sin na mjesto glavnog urednika ”Novina” vrati Martina Vidova (Zijad Gracic). Nakon posjeta pretucenom šefu krimpolicije Juri Jolicu (Dražen Mikulic), koji mu potvrduje da Kardumovi imaju neke veze s prometnom nesrecom, Andrej Marinkovic (Goran Markovic) se sastaje s gradonacelnikom Tomaševicem (Dragan Despot). Pristaje biti njegov glasnogovornik u Tomaševicevoj predstojecoj predsjednickoj kampanji. Andrejeva nova djevojka Renata Savic (Anja Matkovic) to mu oštro zamjera. Nikola Martic (Trpimir Jurkic) suceljava se i prijeti kolovodi skupine razrednih kolega koji maltretiraju njegovog sina… Uloge: Branka Katic, Trpimir Jurkic, Zijad Gracic, Aleksandar Cvjetkovic, Olga Pakalovic, Goran Markovic, Tihana Lazovic, Dragan Despot, Edita Karadole, Zdenko Jelcic, Alen Liveric, Dajana Culjak, Anja Matkovic, Mijo JurišicScenarist: Ivica ĐikicRedatelj: Dalibor MatanicUrednik: Mislav Brumec. Säsong 12. Del 10 av 12.
22:35 
Dnevnik 3
22:50 
Sport
22:54 
Vrijeme
22:56 
Vijesti iz kulture
23:10 
Dragi prijatelj [Repris]
Komedija/drama o ženi koja voli svojega psa više od muža, a onda on izgubi psa. Napuštenog psa kuci su dovele Beth (D. Keaton) i Grace (E. Moss), majka i kci. Beth mu je dala ime Freeway i vrlo se brzo s njim sprijateljila. Na to su pocele bracne trzavice jace nego ikada izmedu Beth i njezinog muža Josepha (K. Klein), jer on ne podnosi psa. Na odmoru ce se pas izgubiti a Beth se nece htjeti vratiti kuci prije nego li ga pronadu. Krece potjera u kojoj je angažiran i avion…. Regissör: Lawrence Kasdan, Skĺdespelare: Dianne Wies, Elisabeth Moss, Kevin Kline, Diane Keaton.
00:53 
Don Matteo [Repris]
Don Matteo nastoji pomoci Lenki Rizzato, cijoj obitelji prijete lihvari. Lenku i njezina muža zastrašuju nasiljem, cak im prijete otmicom djeteta. No, angažman don Mattea u selu je krivo protumacen!. Prošire se glasine da je don Matteo u ljubavnoj vezi s gdom Rizzato…Uloge: Terence Hill, Nino Frassica, Flavio Insinna, Natalie Guetta, Evelina Gori, Claudio Ricci, Francesco Scali, Gastone Moschin, Pietro Pulcini, Valerio Santoro, Mauro PirovanoRežija: Enrico OldoiniScenarij:: Anna Samueli, Carlo MazzottaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 3 av 16.
01:47 
Detektiv Murdoch [Repris]
Istražujuci drsko ubojstvo muškarca u tramvaju Murdocha šokira otkrice da je slucaj možda povezan s Annom Fulford, njegovom nesudenom ljubavi iz Bristola. Anna Fulford, lijepa konobarica koja se detektivu Murdochu svidjela u Engleskoj (u prošloj sezoni) zastala je u Torontu na putu prema Niagarinim slapovima gdje ce se udati. Jedva preboljevši šok Murdoch saznaje da je nestao Annin zarucnik, poslovni covjek iz New Yorka. Murdoch sumnja da bi Annin dragi mogao biti povezan s bizarnim ubojstvom u tramvaju - pucnjavom koju nitko nije cuo. Kad i zarucnika pronadu mrtvog, Murdoch se boji da je iza oba ubojstva Crna ruka, preteca mafije. Itekako dobro zna da ce Crna ruka naci i ubiti svakoga povezanog sa zarucnikom, cak i posve nevinu Annu. Za to vrijeme sponzori inspektora Brackenreida u kandidaturi za vijecnika žele da on osvoji politicke bodove progonom skupine Cigana i njihove tajanstvene vode Mirele.Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Helene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (policajac Crabtree), Lachlan Murdoch (policajac Higgins), Lisa Faulkner (Ana Fulford), Lisa Ray (Mirela)Scenarist: Cal CoonsRedatelj: Don McCutcheonUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 9 av 13.
02:33 
Hanna [Repris]
Hanna se previše boji nove povrede pa najprije odbija Maximiliana. Maximilian odlucuje pricekati i snaci se u novonastaloj situaciji. Upravo se vozi u zracnu luku kad Hanna uvidi da je njezina ljubav prema Maximilianu ipak veca od straha. Oskar se pretvara da ne zna kako ga je Edith prevarila i smišlja perfidan plan kako bi definitivno stekao iskljucivo pravo skrbništva nad Davidom. Gitti strahuje da je svojim grubim ponašanjem zauvijek otjerala Johanna. Mira joj pruža utjehu i emocionalnu potporu. Gudrun uvida kakav negativan utjecaj na njezin privatni život ima kandidatura za gradonacelnicu pa odustaje od nje. Säsong 12. Del 116 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skĺdespelare: Luise Bähr.
03:15 
Hanna [Repris]
Hanna i Maximilian su se opet zbližili i provode carobnu noc zajedno. Sljedeceg jutra neocekivano se pojavi Alexandra, a ubrzo zatim javlja se i Leopold Egger te najavljuje posjet kolege kriticara koji bi Hannu mogao predložiti za zvjezdicu. Oskar potajno snuje kako ce se osvetiti Edith i Dani, a Edith mu, ništa ne sluteci, nakon vjencanja kani dati ovlasti i imetak. Dana od Edith dobije krivotvorene dokumente i na najboljem je putu da upadne u Oskarovu klopku. Kad slucajno dozna da je Jonas spavao s Caro, Dana prekida s njim i sama se sprema pobjeci, ali Jonas nasluti Oskarovu klopku i ocajnicki je moli da odustane od bijega. Gudrun se javno odrice kandidature, no ne može se pomiriti s tim da je Berghaus blacenjem postigao uspjeh. S Lininom pomoci Gudrun naide na tragove tamnih mrlja u njegovoj prošlosti. Säsong 12. Del 117 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skĺdespelare: Luise Bähr.
03:58 
Skica za portret [Repris]
04:03 
Tema dana [Repris]
04:15 
Ritam ljeta [Repris]
05:06 
Dinastija [Repris]
Krystle posumnja da Alexis zna pravi uzrok Jeffove bolesti i kaže to Blakeu koji je zaokupljen sprjecavanjem Alexis da preuzme njegovu tvrtku. Jeffa otpuštaju iz bolnice, ali još nisu identificirali otrov koji mu je pronaden u krvi. Mark i Fallon se vracaju s Haitija, a Kirby ih zatekne kako se strastveno ljube na ulazu u kucu. Kirby mašta o tome kako vodi ljubav s Jeffom. U Singapuru Stevenova tajanstvenost pobudi zanimanje dr. Chena. Blake prima poziv iz Singapura te saznaje da je Steven pronaden. Säsong 3. Del 17 av 24. Regissör: Jerome Courtland, Skĺdespelare: John Forsythe.
05:54 (06:38)
Voli me zauvijek
Iako je priznao da je hodao s Angélicom, Osvaldo moli Gonzala da njihovo prijateljstvo ne bude zbog toga poljuljano. Raquel optuži Nuriju da joj je ukrala nakit i sjeti se da je Nuria žena u crvenoj haljini koja je pucala u njezina muža. Nuria napadne Raquel i pobjegne. Gonzalo je odluci prijaviti policiji i zamoli Osvalda da razgovara s njom. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 110 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se