Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:39 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Zaronite s nama: Otocic Mrkan - Cavtat
Otocic Mrkan u blizini Cavtata ima bogato i zanimljivo podmorje. Dio tog bogatstva je i kanjac, predator iz porodice vucica, koji se ne udaljava previše od svog skloništa. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 44.
09:10 
Capri [Repris]
Vittoria odlazi po putovnicu u vilu Isabella. Massimo je pokuša uvjeriti da nije ubojica, no Vittoria mora otici s Cosimom jer Mimmo i dalje prijeti smrcu Nicole. Cosimo dogovori da Mimmo ubije Massima nakon njihova odlaska u Afriku. Totonno prati Reginellu u Napulj po restauriranu sliku gde Isabelle, za koju Reginella vjeruje da ce donijeti mir kad se vrati u vilu. Umberto je uspio dozvati Ines da se vrati na Capri, no ona za rastavu traži veliki novcani iznos. Vittoria otkriva Cosimov plan navodnog Massimova samoubojstva te se suoci s njime, optuži ga za ubojstvo njezinih roditelja, a Cosimo je tad zatvori u toranj vile. ,. Säsong 2. Del 25 av 26. Regissör: Andrea Barzini i Giorgio Molteni, Skĺdespelare: Gabriella Pession, Kaspar Capparoni, Sergio Assisi, Isa Danieli, Bianca Guaccero.
10:10 
Na vodenome putu [Repris]
Emirat Abu Dhabi utemeljen je na otoku koji je okružen pojasom mangrova. U meduvremenu su tu niknuli brojni neboderi, a zatim i umjetni otoci, i grad je postao jedna od najmodernijih svjetskih metropola. Kako stanovnicima podmorja ne bi zaprijetila opasnost da izgube svoje stanište zbog takva naglog rasta i razvoja, angažirana je Nathalie Staelens. Belgijska inženjerka ekologije ima zadacu premjestiti karetne želve na otok Saadiyat. Mohammed Hamid svojim malim transportnim vozilom stiže u oazu Al Ain netom prije izlaska sunca. Desetak deva mota se oko tovarnog prostora. Mohammed ih želi prodati na najvecem sajmu deva u Emiratima. Svaki dan ovdje oko tisucu deva promijeni vlasnika, a kupci i prodavaci cjenkaju se sve do zalaska sunca. No, sokoli su još traženije životinje koje Abdullah Alnher nudi izmedu boksova s devama. Oni su u Emiratima statusni simbol broj jedan, cak više negoli automobili, jahte i nakit. Autor: Till Lehmann. ,. Säsong 9. Del 8 av 19.
10:54 
Bajkovita Hrvatska: Lepoglavska cipka
Povijest cipkarstva u Lepoglavi seže još u daleko 15. stoljece. Kao dio bogate kulturne baštine i višestoljetne carolije ljudskog umijeca, nadaleko je poznata lepoglavska cipka. Vjeruje se da su cipku u Lepoglavu donijeli bijeli fratri - pavlini. Zbog svoje iznimne vrijednosti uvrštena je 2009. na UNESCO-vu listu nematerijalne baštine i to, koliko je poznato, kao jedina cipka na batice koja se nalazi na UNESCO-voj listi. Naratorica: Paula Jusic. Del 29.
11:05 
Kazaliste u kuci [Repris]
Utakmica godine - vjeciti derbi bilih i plavih, i poslovicno važan dan u životu Zvonimira Gacine, ciji mir i derbi ovaj put nece pokvariti najdraža punica Melanija, vec onaj od kojeg se to manje ocekivalo - Zvonin ”vjerni” kolega Karlo Mamic (Tarik Filipovic). Kada Karlo, u samo predvecerje velikog meca, uvali Zvoni kutiju s pismima bivše ljubavnice, nesretnom ce Gacini prisjesti dugo cekani derbi! Pokrenut ce se slijed dogadaja koji ce dovesti u pitanje puno više od naslova prvaka - Sanjin i Zvonin, naizgled sretan, brak! Gostuju: Tarik Filipovic, Nevena Rendelli, Jasmin Agic. ,. Del 24 av 28. Regissör: Miran Miošic, Skĺdespelare: Leon Lucev, Daria Knez, Ksenija Marinkovic, Mustafa Nadarevic, Jelena Lopatic, Mislav Ivaci, Ecija Ojdanic Viljac, Željko Koenigsknecht.
11:40 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Voli me zauvijek
Carolina iznenadi Mauricija u bolnickoj cekaonici. Poljubi ga. Dolazi Valentina. Ljubomorna je. Mauricio odbije Carolinu i kaže joj da je zaljubljen u drugu. Leonel se želi osvetiti Osvaldu i odlazi k Maité, Osvaldovoj bivšoj ljubavi. Ponudi joj pomoc da uznemirava Osvalda. Ona pristane. Nuria planira Gonzalovo ubojstvo. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime). Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 106 av 142.
13:07 
Zaronite s nama: Otocic Mrkan - Cavtat [Repris]
Otocic Mrkan u blizini Cavtata ima bogato i zanimljivo podmorje. Dio tog bogatstva je i kanjac, predator iz porodice vucica, koji se ne udaljava previše od svog skloništa. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 44.
13:15 
Slatka kuharica
Magicna su mjesta gdje se rijeke i more ljube, gdje sklad plodnih polja i rijecnih i morskih dubina, cini jelovnik nevjerojatno raskošnim. Takav je gradic Skradin, unikatan. Unikatna je i njegova skradinska torta koju Petra uci prema originalnom receptu kojeg se još drže samo cetiri žene u Skradinu. Jedna od njih je Nevenka Bulat koja ce sa svojim unukama Lucijom i Nevenom voditi Petru kroz još jednu slatku pricu. Autorica serije: Maja Pek Voditeljica: Petra Jelenic Scenarist: Siniša Pavic Producenti: Maja Pek i Danijel Pek Izvršna producentica: Tamara Babun Redatelji: Maja Pek i Filip Filkovic Philatz Urednica: Ljiljana Vuglac. Säsong 2. Del 5 av 20.
13:36 
Lovac na bilje
”Lovac na bilje” jedinstvena je pustolovna dokumentarna serija koja na edukativan i atraktivan nacin progovara o hrvatskim prirodnim bogatstvima i bilju. Voditelj Anton Rudan, poznatiji i kao entuzijasticni Lovac na bilje, traži i otkriva samoniklo, autohtono i alohtono bilje na spektakularnim lokacijama širom Hrvatske. Mnogobrojne biljne vrste, kao i sve njihove popratne i blagotvorne vrijednosti što u zdravlju, što u gastronomiji, izvori pitke i kvalitetne vode, klimatska i krajobrazna raznolikost, temelj su svake od 12 epizoda. Kroz seriju ”Lovac na bilje” Rudan se susrece i s mnogim izazovima te avanturistickim, ekstremnim situacijama putem kojih nas upoznaje s razlicitim krajevima i mještanima, inace specijaliziranim strucnjacima, uz ciju pomoc nerijetko razotkriva razlicite vrste bilja, pritom se referirajuci na povijest pojedinog lokaliteta te njihovog odnosa s biljkama i, dakako, ocuvanjem njihove prirodne baštine. U vrijeme sve vece ekološke osviještenosti, tematika serije ”Lovac na bilje” nudi gledateljima i svojevrsnu pozivnicu te motivaciju za samostalno, ali pristupacno istraživanje i uvid u netaknutu prirodu koja se nalazi nadomak urbanih sredina. Uz to, poboljšanje kvalitete vlastitog života, pravila ponašanja i snalaženja u prirodi, kao i aktivno provodenje slobodnog vremena uz minimalan trošak, koje ne iziskuje daleka putovanja, bit ce dodatna motivacija gledateljima ove serije, kreirane i realizirane iskljucivo u domacoj produkciji. 1. epizoda KAMENJAK. Säsong 1. Del 1 av 12.
14:08 
Skitancije
Druga epizoda putopisne serije ”Skitancije” posvecena je divljoj ljepoti tajnih kutova Velebita, koji se ne nalaze na turistickim kartama niti u rutama planinara. Kroz tu nas pustolovinu vodi meteorolog Zoran Vakula. On ce nam otkrivati cudesna mjesta grube ljepote kao što je prašuma Štirovaca i ponor Klepina duliba, spustiti se u ledenicu, nociti u tajnoj kolibi u šumi za koju znaju samo rijetki. U toj pustolovini društvo ce mu biti zaljubljenik u Velebit Prpa koji je tu roden i koji je odlucio umrijeti u njegovim šumama, mladi cuvar prirode Josip Tomaic koji poznaje i cuva svaku travcicu voljenog okružja, te fotograf divljine Krunoslav Rac koji ce Vakulu povesti na fotografiranje divljih životinja s upitnim uspjehom. Na kraju se svi zajedno nalaze na Zavižanu s kojeg se pruža takav pogled da je cak i blagoglagoljivi Vakula - zanijemio. Del 2 av 5.
15:04 
George Clarke: Cudesne zamisli [Repris]
George ce upoznati par koji je u vrtu iskopao zemunice, a 12-godišnja Guinnie poželjet ce stvoriti vrhunski prostor za zabavu. Vidjet cemo i nekoliko luksuznih kucica na plaži. Odabrala: Mira Vocinkic. ,. Säsong 5. Del 6 av 9.
15:55 
Detektiv Murdoch [Repris]
Murdoch suraduje s genijalnim francuskim detektivom kako bi riješio nestanak mlade Francuskinje koja je nedavno stigla u Toronto. Brackenreid razmatra ponudu da se ukljuci u lokalnu politiku, a Murdoch istražuje nestanak mlade Parižanke. Monique Poirier je stigla u Toronto u posjet sestri Sophie. Nekoliko mjeseci ranije Sophie se doselila u Toronto nakon udaje za vlasnika hotela Rodericka Dalewooda. Tragovi vode Murdocha u rijetko korištenu sobu u Roderickovom hotelu gdje na svoje iznenadenje nalazi covjeka na istom zadatku. Radi se o Marcelu Guillaumeu (stvarnoj osobi koja je bila nadahnuce za detektiva iz francuske književnosti Inspektora Maigreta) kojeg je u Toronto poslao Sophiein i Moniquein ocajni otac. Usprkos razlicitim karakterima, Murdoch i Guillaume dobro suraduju. Shvativši da je kljuc za otkrivanje Moniqueine sudbine njezina fotografija, Murdoch izumi prototip faksa kako bi je primio iz Francuske. Faksirana fotografija pomaže detektivima da riješe slucaj koji, kako ce se uskoro otkriti, obuhvaca više ubojstava. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Helene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (policajac Crabtree), Lachlan Murdoch (policajac Higgins), Yannick Soulier (Marcel Guillaume), Graham Abbey (Isaac Lowe), Richard Binsley (Edwin Drury) Scenaristi: Paul Aitken i Graham Clegg Redatelj: John L'Ecuyer Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 4. Del 5 av 13.
16:43 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:15 
Hrvatska uzivo
18:00 
Lijepom nasom: Ilok [Repris]
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:01 
Ritam ljeta
Život na rijeci ili pokraj rijeka gostima ”Ritma ljeta” je inspiracija za pjesmu, pustolovinu, odmor, gastronomski užitak, pa cak i posao. Gostuju glazbenici Paula i Đelo Jusic, pustolov i kamper Valentino Valjak, te Petra Bašic, akvaristica, svjetska prvakinja u biotopu. Voditejica: Uršula Tolj Urednica: Mirela Micek.
20:52 
Zaronite s nama: Otocic Mrkan - Cavtat [Repris]
Otocic Mrkan u blizini Cavtata ima bogato i zanimljivo podmorje. Dio tog bogatstva je i kanjac, predator iz porodice vucica, koji se ne udaljava previše od svog skloništa. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 44.
21:00 
Sol zivota: S okusom mora
Suvremena znanost tvrdi kako je more krv Zemlje, a sol u moru ili njegova slanost jest ono što ga razlikuje od svih kontinentalnih voda. Uz more je stoga nastala jedna od najstarijih gospodarskih grana - solarstvo. Kako je nastala slanost mora i oceana i o iskorištavanju soli na jadranskoj obali te solanama, govori se u ovoj epizodi. Osobito se istice znacenje soli kao izvora državnog proracuna jadranskih država, Mletacke i Dubrovacke Republike, i važnosti soli za razvoj ovih nekada vrlo snažnih država. O toj ”igri” za vlastite interese i toj borbi za sol, posebno Mlecana na našoj obali, govori dr. Josip Kolanovic. Del 3 av 5.
21:33 
Novine [Repris]
Na sprovodu bivšeg vlasnika ”Novina” šef sigurnosti lista Blago Antic (Zdenko Jelcic) upozorava gradonacelnika Ludviga Tomaševica (Dragan Despot) na opasnost koja mu prijeti od novog vlasnika Marija Karduma (Aleksandar Cvjetkovic), zaplašenog što je Tomaševic svojeg najbližeg suradnika Marka Mladenovica (Mijo Jurišic) izrucio USKOK-u. Mladenovic pak pocinje kalkulirati i na saslušanju odlucuje zasad ništa ne reci. Dunja (Katarina Bistrovic Darvaš), supruga novinara Nikole Martica (Trpimir Jurkic) dobiva honorarni posao u ”Novinama”. Nakon izravne Kardumove narudžbe, nova glavna urednica ”Novina” Alenka Jovic Marinkovic (Olga Pakalovic) piše tekst protiv gradonacelnika Tomaševica i njegove moguce buduce predsjednicke kandidature. Dvoje iz ”Novina” otpuštenih novinara - Tena Latinovic (Tihana Lazovic) i Andrej Marinkovic (Goran Markovic) - nalaze se pred novim iskušenjima. Tena odlazi na razgovor za posao na jednom od internetskih portala, dok Andrej dobiva ponudu da postane glasnogovornik gradonacelnika Tomaševica… U glavnim ulogama: Branka Katic, Trpimir Jurkic, Zijad Gracic, Aleksandar Cvjetkovic, Olga Pakalovic, Goran Markovic, Tihana Lazovic, Dragan Despot, Edita Karadole, Zdenko Jelcic, Alen Liveric, Dajana Culjak, Anja Matkovic, Mijo Jurišic Scenarist: Ivica Đikic Redatelj: Dalibor Matanic Urednik: Mislav Brumec. ,. Säsong 12. Del 7 av 12.
22:28 
Dnevnik 3
22:43 
Sport
22:48 
Vrijeme
22:50 
Vijesti iz kulture
23:05 
U obranu svog zivota
Melodrama/znanstveno-fantasticni film. Uspješni americki poduzetnik Daniel Miller (A. Brooks) slucajno pogine u prometnoj nesreci na povratku s posla. Odjednom se nade u nepoznatom gradu za koji se ispostavi da je mjesto ”posljednjega suda”, odnosno, neka vrsta ”cistilišta” za umrle u kojoj oni, promatrajuci pred komisijom svoje životne postupke, procjenjuju jesu li zaslužili da dobiju mjesto u raju. Tijekom dana, u pauzama izmedu komisijskih ispita, Daniel upoznaje umrle koji ovdje provode vrijeme, te se zbliži s Juliom (M. Streep), još relativno mladom ženom koja je tragicno preminula. Može li se iz njihovog poznanstva razviti i nešto više? ”U obranu svog života” zanimljiv je filmski prikaz kako bi moglo izgledati ono o cemu covjek otkad postoji razmišlja: postoji li strašni sud nakon smrti i ima li uopce icega nakon nje? Poznati americki redatelj, glumac i scenarist Albert Brooks (Lost in America, The Muse) iznio je u ovom filmu svoju vlastitu viziju svega toga (baš kao i Ernst Lubitsch u Nebo može cekati, te Warren Beatty u remakeu istoga naslova) osmislivši moderni grad pun prometa, institucija i javnih objekata u kojima mrtvi cekaju svoju presudu. Prica je to koja donosi mnogo optimizma, a loše gleda na covjekove zle postupke te strahove, pronalazeci smisao života u ljubavi. Osim Alberta Brooksa (koji si je, osim scenarija i režije povjerio i glavnu ulogu), u filmu glumi i slavna Meryl Streep, te još neki poznatiji americki glumci, James Eckhouse, Rip Thorn i drugi. U.
00:52 
Nasljednici [Repris]
Signe pokušava priviknuti družinu s imanja na nove uvjete života. Kim je zainteresiran za otkrivanje i prodaju drugih nepoznatih Veronikinih djela, što ozbiljno zabrinjava Gro. Isa doživi prometnu nesrecu sa Signeinim automobilom i boji se da ce joj oduzeti Melody zato što je vozila pijana. Kad Solveig sazna kako je Frederik fizicki napao Gro u Tajlandu, zabrani mu da vida djecu, što njega dodatno deprimira. Emil i Signe sumnjaju u to da je Isa sposobna brinuti se za Melody, što nju jako povrijedi. Thomas nakon prometne nesrece mora na hitnu operaciju jer je u opasnosti da ostane oduzet, a Solveig zatraži rastavu od Frederika. ,. Säsong 2. Del 6 av 7. Regissör: Pernilla August, Skĺdespelare: Carsten Bjornlund.
01:45 
Detektiv Murdoch [Repris]
Murdoch suraduje s genijalnim francuskim detektivom kako bi riješio nestanak mlade Francuskinje koja je nedavno stigla u Toronto. Brackenreid razmatra ponudu da se ukljuci u lokalnu politiku, a Murdoch istražuje nestanak mlade Parižanke. Monique Poirier je stigla u Toronto u posjet sestri Sophie. Nekoliko mjeseci ranije Sophie se doselila u Toronto nakon udaje za vlasnika hotela Rodericka Dalewooda. Tragovi vode Murdocha u rijetko korištenu sobu u Roderickovom hotelu gdje na svoje iznenadenje nalazi covjeka na istom zadatku. Radi se o Marcelu Guillaumeu (stvarnoj osobi koja je bila nadahnuce za detektiva iz francuske književnosti Inspektora Maigreta) kojeg je u Toronto poslao Sophiein i Moniquein ocajni otac. Usprkos razlicitim karakterima, Murdoch i Guillaume dobro suraduju. Shvativši da je kljuc za otkrivanje Moniqueine sudbine njezina fotografija, Murdoch izumi prototip faksa kako bi je primio iz Francuske. Faksirana fotografija pomaže detektivima da riješe slucaj koji, kako ce se uskoro otkriti, obuhvaca više ubojstava. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Helene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid), Jonny Harris (policajac Crabtree), Lachlan Murdoch (policajac Higgins), Yannick Soulier (Marcel Guillaume), Graham Abbey (Isaac Lowe), Richard Binsley (Edwin Drury) Scenaristi: Paul Aitken i Graham Clegg Redatelj: John L'Ecuyer Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 4. Del 5 av 13.
02:31 
Hanna [Repris]
Hanna Maximilianu daje do znanja da mu je sada mjesto uz Maju. A ona kani pokušati sa Stefanom. Dok se Hanna pita je li ispravno izabrala, ispostavi se da Maja pati od amnezije, a Maximilian je u tom stanju ne može napustiti. Jonas planira tajni sastanak s Danom, pri cemu se Caro ponovno pokaže kao pouzdana pomagacica. Iznenaden spoznajom da još voli Danu, Jonas je moli da ostane s njim unatoc opasnosti koja joj prijeti od Oskara. Oskar je uz Edith, koja je ozbiljno zabrinuta zbog Majine amnezije. Kako bi iznova stekao Edithino povjerenje, Oskar stavlja sve na jednu kartu i urucuje joj pismeno priznanje iz kojega proizlazi da on ima na duši jedan ljudski život. ,. Säsong 12. Del 108 av 130. Regissör: Walter A. Franke, Petra Wiemers, Klaus Kemmler, Herbert Wüst, Skĺdespelare: Luise Bähr.
03:13 
Hanna [Repris]
Hanna uvida kakva je divna osoba Stefan i dopušta trenutak velike bliskosti. Iznenada se pojavi Maja i pita upravo Hannu taji li joj Maximilian neku avanturu. Maja je našla spise za rastavu i, unatoc amneziji i sveopcoj šutnji, sada zna da nešto s njihovim brakom nije u redu. Dani i Jonasu postaje jasno da žele ostati skupa. Dok Jonas Caro slama srce tim priopcenjem, Dana naleti na Oskara. Gitti je ljubomorna, no njezini pokušaji da ocrni Miru pred Johannom propadaju jedan za drugim. K tome mora sa zaprepaštenjem promatrati kako postoji opasnost da Gudrunina politicka karijera propadne zbog njezine laži o Gudruninoj i Johannovoj avanturi. ,. Säsong 12. Del 109 av 130. Regissör: Walter A. Franke, Petra Wiemers, Klaus Kemmler, Herbert Wüst, Skĺdespelare: Luise Bähr.
03:55 
Tema dana [Repris]
04:08 
Ritam ljeta [Repris]
04:59 
Dinastija [Repris]
Blake se vraca u Denver i nastavlja s potragom za Stevenom, a u tome mu pomaže vidovnjak Jason Dehner. On odbija povjerovati da mu je sin mrtav, a Krystle je zabrinuta zbog njegovog mahnitog ponašanja. Uvidjevši koliko Krystle uistinu voli Blakea, Fallon se odluci s njome pomiriti. Blake odbije doci na zadušnicu koju je Alexis organizirala za njihovog sina Stevena, a Alexis zavede Marka. Sammy Jo, koja sada ustraje na tome da je zovu Samantha, pojavljuje se u domu Carringtonovih s djetetom u rukama. Tvrdi da je dijete Stevenov sin. ,. Säsong 3. Del 12 av 24. Skĺdespelare: John Forsythe.
05:44 (06:25)
Voli me zauvijek
Carolina iznenadi Mauricija u bolnickoj cekaonici. Poljubi ga. Dolazi Valentina. Ljubomorna je. Mauricio odbije Carolinu i kaže joj da je zaljubljen u drugu. Leonel se želi osvetiti Osvaldu i odlazi k Maité, Osvaldovoj bivšoj ljubavi. Ponudi joj pomoc da uznemirava Osvalda. Ona pristane. Nuria planira Gonzalovo ubojstvo. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina), Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime). Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 106 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se