Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:47 
TV Kalendar
06:59 
Klasika mundi: Becka filharmonija pod ravnanjem Herberta von Karajana izvodi 4. simfoniju P. I. Cajkovskog
Slavni austrijski dirigent Herbert von Karajan i Becki filharmonicari ostvarili su antologijske izvedbe simfonija P. I. Cajkovskog snimljenih bez publike u Zlatnoj dvorani Musikvereina 1984. godine. Prikazujemo snimku 4. simfonije u f - molu , op. 36 ovog ruskog genija iz doba kasnog romantizma cija glazba oduševljava zbog velike melodioznosti i grandioznih tema prožetih ruskim narodnim glazbenim utjecajima. Odabrala: Mira Vocinkic Urednica Klasike mundi: Marija Ramljak.
07:47 
Posljednji hitac [Repris]
Vestern. Najslavniji dani Divljeg zapada davna su prošlost. Grad je osvojio tramvaj, a civilizacija se vidi na svakom koraku. Nekad slavni revolveraš Books (J. Wayne), sada star i bolestan, dolazi u Carson City prijatelju i lijecniku (J. Stewart) koji mu potvrdi dijagnozu koju vec zna. Bliži mu se kraj, ali on ce se još jednom suprotstaviti nasilnicima… ”Posljednji hitac” jedan je od najboljih vesterna sedamdesetih godina. To je ujedno i posljednji film Johna Waynea, a snimljen je prema istoimenom romanu Glendona Swarthouta. Uloge: John Wayne, Lauren Bacall, James Stewart, Ron Howard, Richard BooneScenarij: Miles Hood Swarthout, Scott HaleRedatelj: Don SiegelProizvodnja: 1976.
09:30 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:11 
Dobro jutro
11:09 
Kucni ljubimci
Posjetili smo medunarodnu izložbu macaka. Bili smo na medunarodnoj izložbi pasa. S vlasnicima skloništa i udrugama za zaštitu životinja razgovarali smo o provedbi novog Zakona o zaštiti životinja. Predstavljamo žakoe, vrstu papige koja ima izvanredne sposobnosti ucenja. Ovog kucnog ljubimca moguce je pripitomiti, pa cak i da vam jede iz ruke. Kako? Doznajemo u ovotjednim Kucnim ljubimcima. Autor i voditelj: Antun Ponoš.
11:41 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:29 
Veterani mira
13:18 
Sigurno u prometu [Repris]
Prevencija brzine na cestama tema je današnje emisije, pa cemo razgovarati o presretacima, jedinim vozilima koja smiju voziti bez ogranicenja. Gosti su Boro Mateša, vozac presretaca u mirovini, i prof. Rajko Horvat, Fakultet prometnih znanosti, a s njima ce o ovoj temi razgovarati Juraj Šebalj. Urednik: Ranko Varlaj. ,. Del 9.
13:45 
Duhovni izazovi
14:21 
Prizma - multinacionalni magazin
Prizma je u znaku važnih obljetnica koje su obilježili Srpsko društvo Privrednik, Ceška dopunska škola u Zagrebu, slovenska Bazovica iz Rijeke, i KUD Lino Mariani koji u Puli njeguje tradiciju Talijana. U Belom Manastiru otvoren je Madarski dom, traju Dani albanske kulture u Zagrebu, u Rijeci su Dani makedonske kulture. Prizma vas, medu ostalim, vodi i na putovanje s Poljacima u potrazi za korijenima.Urednica i voditeljica: Daniela DraštataRedatelj: Danko VolaricProducentica: Ivana Alilovic.
15:11 
Svijet aplikacija
15:42 
Zdrav zivot
Ovotjedno izdanje emisije Zdrav život donosi sve o progresivnoj bolesti KOPB-u, upoznajemo vrsnog neurologa docenta Marija Habeka, otkrivamo razliku izmedu djecjih vodenih kozica i ospica, donosimo zanimljivu temu prehrane po krvnim grupama i savjetujemo kako zaštititi kožu u nadolazecim zimskim mjesecima.Autorica: Ivana ŽivkovicNovinarke: Martina Marcinko i Petra UrbanIzvršni producent: Miroslav RezicUrednica: Sanja Kocijancic Petricevic Produkcija: Headline product d.o.o. za HRT, 2017. Säsong 2. Del 10 av 20.
16:11 
Potrosacki kod
Zašto kamatna stopa na stambene kredite nije jedinstvena na cijelom europskom tržištu?Koje su prednosti, a koji nedostaci kupnje rabljenog vozila?. Je li meso koje jedemo puno antibiotika?Urednica: Sanja Smiljanic.
16:36 
Bonton [Repris]
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Manjinski mozaik: Podno gore Petrove
Podno gore Petrove Podno gore Petrove, u srcu Korduna, nekoc je stajao Smrckovic. Na njegovim su temeljima plemici Vojnovici podigli novo naselje kojem je narod, njima u cast, dao ime Vojnic. Danas je to opcina u kojoj srpska zajednica aktivno pridonosi razvoju toga kraja. Nekoc su Kordunaši cuvali granicu prema Osmanlijama, danas nastoje sacuvati radna mjesta kako bi ono što ih ceka sutra ucinili boljim vec danas. Autor: Mario Beganovic Snimatelj: Damir Bednjanec Montažerka: Irena Korpes Urednik: Mario Beganovic Urednica projekta: Štefanija Blagaš Realizatorica: Martina Miljkovic Producentica: Slavica Flanak Izvršni producent Odjela obrazovanje i znanost: Miroslav Rezic.
17:41 
Lijepom nasom - Mostovi kultura Kopar
U ciklusu Mostovi kultura, serije Lijepom našom, snimanje dviju novih emisija organizirano je u suradnji s HKD ”Istra” iz Pirana i gradom Koprom gdje je u areni Bonifika, pred više od 2000 razdraganih posjetitelja, nastupilo 200-tinjak izvodaca iz Slovenije, Italije i Hrvatske. U dvjema emisijama nastupila su brojna kulturno-umjetnicka društva, sastavi i solisti.Kulturno-umjetnicka društva: HKD Istra, Piran; HKD Medimurje, Ljubljana; Društvo Sožitje obalnih obcin, opcina Kopar; Medimursko folklorno društvo, Ljubljana; STF ”Stu Ledi”, Trst; FS Šaltin pri KD Sloga, Sv. Peter te HKD ”Istra”, Piran - zbor ”Lavanda”, Novigrad Istarski i zbor ”Korona”, Umag, medu ostalim, otplesat ce Splitski ples, Istarski ples, Zagorski ples, Otroške igre in ples slovenske Istre, završno kolo iz opere Ero s onoga svijeta i dr.Nastupit ce i: Trio Mi tri, Kopar, KD Ženska kompanija Fritule, Kopar, zatim klape: Solinar i Capris iz Kopra, Lavanda ŽKUD-a Tine Rožanc iz Ljubljane, Mali Grad iz Kamnika, HRM Sv. Juraj, zatim: KD Semikanta, Pobegi - Koper; VS Cantadori zajednice Talijana, Lovrecica, Babici, Umag, ansambl Milenij iz Zagreba, Boris Ciro Gašparac, Sergio Pavat, Orchestra Istriana, Zdravko Škender, Uciteljice, Bojan Dragojevic, Jasmin Stavros, Neda Ukraden, Hanka Paldum, Koktelsi iz Opatije, Atomik harmonik, Werner, Ansambel Spev, Hišni ansambel Avsenik te Alfi Nipic in njegovi muzikanti. Prijatelji stari gdje ste, Andele moj, La musica di note, Moj dida i ja, Que sera, sera, Noci istarske. Del 1.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
19:59 
LOTO 7/39
20:05 
A strana
Dobra glazba, dobro društvo, dobra zabava ponovno subotom na Prvom programu jer pocinje nova sezona A strane!. Recept je ostao isti: pjesme koje volimo, najbolji bend, mlada ekipa, dragi gosti, i vi dragi gledatelji. Voditelji Duško Curlic i Ivan Vukušic ugostit ce poznata imena hrvatske glazbene scene, koja ce gledatelje povesti na putovanje najboljim trenucima hrvatske glazbene pop-povijesti i rock-povijesti. Poznatim glazbenim zvijezdama poput Massima, Nine Badric, Mile Kekina, Gabi Novak, Tereze Kesovije, TBF-a i Tedija Spalata na pozornici ce se pridružiti i nove nade hrvatske glazbene scene. Rijec je o mladim glazbenim snagama poznatima po iznimnim pjevackim sposobnostima te odlicnim scenskim nastupima. Zabavno-glazbena emisija A strana u novim i zanimljivim glazbenim aranžmanima donosi pjesme uz koje su odrastale generacije te koje su bile dio naše svakodnevice. U više od stotinu minuta glazbenoga putovanja gledatelje svake subote ceka ugodno ozracje i dobra zabava. Novost je ove sezone da svaka emisija ima svoju tematsku okosnicu. Tako ce se glazbeno predstaviti teme poput odrastanja, bunta, glazbene afirmacije i zajedništva, a tu su i prigodne emisije za božicne i novogodišnje blagdane. Prva emisija posvecena je najsjajnijemu ljudskom osjecaju - ljubavi. Nina Badric, Massimo i Mile Kekin pokušat ce objasniti zašto im publika vjeruje kad pjevaju ljubavne pjesme, tko su im bili uzori i koji su im najdraži ljubavni stihovi. Gost prve ovosezonske emisije je i Zdravko. Del 1.
21:59 
Neprijatelj pred vratima
Akcijski krimic. Phil Broker (J. Statham) bivši je agent koji proživljava krizu zbog akcije koja je bila pošla po zlu. Odnedavno je udovac i skrbi za devetogodišnju kcer Maddy (I. Vidovic). Zbog nje se umirovio i preselio u mali grad koji se nije pokazao mirnim mjestom kako se u pocetku cinilo. Maddy se u školskom dvorištu sukobila sa zlostavljacem Teddyjem Klumom, pa su u školu došli roditelji. Kad je Broker stigao, napao ga je Teddyjev otac Jimmy (M. Hester) i izvukao deblji kraj. Otad su pocele prijetnje, provalili su Brokeru u kucu i odjednom se pocelo odmotavati zamršeno klupko kriminala, a na vidjelo su izašli prodaja droge, ubojstva…Ali Broker ima svoju misiju, a to je zaštititi svoju kcer bez obzira na cijenu.Scenarij je napisao glumac Sylvester Stallone prema istoimenom romanu Chucka Logana. U ulozi djevojcice Maddy nastupa Izabela Vidovic, rodena u Chicagu, hrvatskog podrijetla, ciji su korijeni u BiH. Uloge: Jason Statham, James Franco, Winona Ryder, Izabela Vidovic Scenarij: Sylvester Stallone Režija: Gary FlederProizvodnja: 2013.Urednik: Igor Tomljanovic.
23:41 
Dnevnik 3
23:56 
Sport
23:59 
Vrijeme
00:01 
Vijesti iz kulture
00:13 
Ubiti je lako [Repris]
Krimic o sitnim gangsterima koju su dobili daleko više od onoga što su tražili. Parker (R. Phillipe) i Longbaugh (B. del Toro) u potrazi za vecom zaradom saznaju za golemu isplatu djevojci (J. Lewis) da bude surogat-majka. Odluce je oteti i tražiti otkupninu. Medutim, buduci roditelji takoder pripadaju kriminalnom miljeu i zapocinje potraga s puno pucnjave i nasilja, koja vodi cak u Meksiko…. Regissör: Christopher McQuarrie, Skådespelare: Juliette Lewis, James Caan, Benicio Del Toro, Ryan Phillippe.
02:08 
Posljednji hitac [Repris]
Vestern. Najslavniji dani Divljeg zapada davna su prošlost. Grad je osvojio tramvaj, a civilizacija se vidi na svakom koraku. Nekad slavni revolveraš Books (J. Wayne), sada star i bolestan, dolazi u Carson City prijatelju i lijecniku (J. Stewart) koji mu potvrdi dijagnozu koju vec zna. Bliži mu se kraj, ali on ce se još jednom suprotstaviti nasilnicima… ”Posljednji hitac” jedan je od najboljih vesterna sedamdesetih godina. To je ujedno i posljednji film Johna Waynea, a snimljen je prema istoimenom romanu Glendona Swarthouta. Uloge: John Wayne, Lauren Bacall, James Stewart, Ron Howard, Richard BooneScenarij: Miles Hood Swarthout, Scott HaleRedatelj: Don SiegelProizvodnja: 1976.
03:43 
Umorstva u Fjalbacki [Repris]
Erica razmišlja o pisanju knjige o dogadaju iz djetinjstva, kada je misteriozno nestao njezin školski kolega Peter. Njezina jedina veza s dogadajem je Peterov brat Ivan, ali kada Ivana ubiju, ona mora pronaci Petera ali i otkriti tko je ubio Ivana. Tajne ce se poceti otkrivati kada se pojavi njihova sestra Tina…”Umorstva u Fjällbacki” švedska je kriminalisticka serija nastala prema likovima iz knjiga hit spisateljice Camille Läckberg. Glavni likovi su spisateljica Erica Falck (Claudia Galli) i njezin suprug, policijski inspektor Patrik Hedstrom (Richard Ulfsater), koji rješavaju umorstva iz prošlosti. Uloge: Claudia Galli, Richard Ulfsäter, Eva FritjofsonRedatelj: Richard HolmTrajanje: 90'Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 2 av 6.
05:13 
Skica za portret [Repris]
05:32 (06:17)
Veterani mira [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se