Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:39 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:15 
Zagreb: 20 godina Vojnog ordinarijata u RH - misa
Vojni ordinarijat u RH ove godine obilježava 20 godina postojanja i djelovanja u RH. Osnovao ga je 25. travnja 1997. bulom ”Qui successimus” sv. papa Ivan Pavao II. imenovavši mons. Jurja Jezerinca prvim njegovim biskupom. Time je uspostavljena duhovna skrb za vojnike i redarstvenike katolike u RH. Središnji dogadaj proslave jubileja je zahvalno euharistijsko slavlje u zagrebackoj prvostolnici na kojem ce sudjelovati pripadnici hrvatske vojske, policije i branitelja te vojni i policijski kapelani. Misni predsjedatelj je mons. Jure Bogdan, vojni biskup u RH. Producent: Draško Vrgoc Redatelj: Neven Mihael Dianeževic Urednik i komentator: Dragutin Siladi.
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:30 
Zaljubljena u Ramona
Benito kaže Adalgisi da je zabunom uzeo mamine tablete i da je zato dugo spavao. Ona ga pita od cega boluje teta, a Benito odgovori da je rijec o nekoj rijetkoj bolesti. Osvaldo je suspendiran na fakultetu i optužuju ga da je prodavao ispite. Dekan mu kaže da tijekom istrage ne smije držati predavanja. Julio vjeruje da Pedro želi osvojiti Juanu, a buduci da ne želi da mu izmakne novac od police, on odluci osvojiti Juanu i poziva je u kino. Benito se brine jer je mama i dalje loše. Fredesvinda hini da ne razumije španjolski i Benito moli Adalgisu da bude prevoditeljica. Sofia unajmi detektiva da potraži Ramóna. Dr. Osorio kaže Roxani da postoji velika mogucnost pobacaja i predlaže operativni zahvat. Roxana pita Antonija za mišljenje, a on odgovori da doktor zna najbolje. Julio poljubi Juanu, a ona se zabrine zbog svojih osjecaja prema njemu.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor).Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, Jorge RoblesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 47 av 117.
13:19 
Dr. Oz
Holisticki pripravci za tijelo! Alternativne metode lijecenja postale su uvriježene u našem društvu, a prihvatila ih je i moderna medicina. Snižavaju tlak i smanjuju kronicnu bol. Otkrijte kako funkcioniraju ove drevne metode. Za kraj, slucaj života ili smrti zadesit ce dr. Oza u nocnoj smjeni.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 63 av 100.
14:04 
Potrosacki kod [Repris]
U suhom mesu domaceg proizvodaca pronadena je štetna bakterija mojarela. Što ako pojedemo zaraženo meso?Pocelo je kolinje. Je li isplativo?. Što trgovcima, a što proizvodacima donosi Zakon o nepoštenoj trgovackoj praksi?Kako ”pametno” trošiti u predblagdansko vrijeme?Urednica i voditeljica: Sanja Smiljanic.
14:31 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH [Repris]
15:00 
Dobar dan
16:00 
Detektiv Murdoch
Strujni udar ubije postarijeg mladoženju pa Murdoch posumnja u crnu udovicu. Za to vrijeme Crabtree upoznaje Lucy Maud Montgomery na tecaju pisanja koji vodi. Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid Gostujuci glumci: Leslie Hope (Elizabeth Cummersworth), Mimi Kuzyk (Judith Baxter), Mag Ruffman (Eunice), Alison Louder (Lucy Maud Montgomery)Scenaristica: Lori Spring Redatelj: Cal Coons Urednica: Ranka Horvat. Säsong 9. Del 12 av 18.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:08 
Glazba: Begini - Sretan Bozic
18:15 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:45 
Vrijeme
19:48 
Tema dana
19:59 
LOTO 7/39
20:05 
Mijenjamo svijet: Franjo - papa koji zeli promijeniti svijet
Tko je papa koji izaziva cudenje i oživljava kršcanstvo? Je li njegovo proglašenje papom cudo kojem se malena država Vatikan vec bila prestala nadati?. Jesu li kardinali u konklavi ocajnicki željeli preživjeti uslijed nepremostivih poteškoca koje pogadaju Katolicku Crkvu?. Otkako je izabran za papu, Argentinac Jorge Mario Bergoglio ne prestaje izazivati cudenje, odjeke, potrese. Kako je taj nepoznati 76-godišnjak uspio u samo nekoliko mjeseci vratiti kršcanstvo u život? I tko je taj argentinski jezuit koji ima ambiciju promijeniti ne samo Crkvu nego i svijet? Koji su trenuci u njegovu životu ili školovanju postavili temelje njegova aktivizma koji kao da nema granica? Kako bi odgovorio na ta pitanja, Hugues Nancy proveo je višemjesecnu istragu kako bi snimio prvu televizijsku biografiju pape Franje.Autor: Hugues NancyOdabrala: Mira Vocinkic. Del 1 av 2.
21:07 
Storije o neponovljivima: Oridinalski perpetuum mobile
Davne 1935. godine splitski je Jadranski dnevnik zapisao da se u Dubrovniku lako postane oridino. ”Ima ih tamo da Bog pomože”, piše u tekstu, ”pa kad jedan umre, dvojica ga odmah zamijene”. Ova je epizoda posvecena tom dugom dubrovackom samoobnavljajucem nizu, a prikazuje razne oridinale kroz sjecanja suvremenika na njihove zgode i nezgode. Više naraštaja Dubrovcana posebno sentimentalna sjecanja vežu uz Meštra Mata ili Mata Novinara. Taj neponovljivi dubrovacki kolporter gotovo pola stoljeca prodavao je tiskovine po ulicama Grada, a na njegovom posljednjem ispracaju 1971. okupio se ”cijeli Dubrovnik”. Scenarist, narator i urednik: Vedran BenicRedatelj: Lukša Benic Snimatelj: Željko GalovMontažer: Dominik MiljakGlazba: Vicko DragojevicIzvršna producentica: Marija KosorAutor špice i kolorist: Denis GolenjaDizajneri zvuka: Iva Ivan i Srdan Popovic. Del 6 av 7.
21:35 
Pola ure kulture
22:01 
Otvoreno
22:53 
Dnevnik 3
23:08 
Sport
23:12 
Vrijeme
23:14 
Vijesti iz kulture
23:25 
Dobra zena
Alicia se sukobi sa sucem suda za jamcevinu kad odluci braniti klijentovu nevinost u slucaju krade u ducanu. Odvjetnik Dianina klijenta Ethan Carver prisiljava je da se zalaže za stajalište koje ne podupire u slucaju samoubojstva uz lijecnicku asistenciju. Peter Gallagher ponovno glumi odvjetnika Ethana Carvera.Uloge: Julianna Margulies (Alicia Florrick), Christine Baranski (Diane Lockhart), Matt Czuchry (Cary Agos), Alan Cumming (Eli Gold), Zach Grenier (David Lee), Jeffrey Dean Morgan (Jason Crouse), Chris Noth (Peter Florrick) Scenarist: Leonard DickRedatelj: Jim McKayUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 4 av 22.
00:07 
Detektiv Murdoch
Del 12.
00:49 
Don Matteo [Repris]
Dijete s ulice, stari prijatelj don Mattea, stiže u Gubbio iz dalekog Brazila kako bi radio u prodavaonici traperica koju vode neki bivši zatvorenici. Odjednom ubiju šefa prodavaonice. U meduvremenu Anceschi trenira za nogometnu utakmicu u kojoj nitko ne želi da on sudjeluje jer je apsolutni antitalent za nogomet. Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (narednik Cecchini), Flavio Insinna (kapetan Anceschi), Milena Miconi (gradonacelnica Laura), Nathalie Guetta (Natalina), Francesco Scali (Pippo), Caterina Sylos Labini (Caterina Cecchini), Pietro Pulcini (Ghisoni)Režija: Giulio BaseProducent: Luca BernabeiUrednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 11 av 24.
01:40 
Sve sto zelim za Bozic [Repris]
Obiteljski božicni film u kojemu se desetogodišnji Jesse javlja na reklamni natjecaj velike kompanije koji poziva djecu da napišu što najviše žele za Božic, a on želi naci muža za svoju mamu. I to, naravno, bez maminog znanja. Sara (G. O'Grady) vodi dobrotvornu ustanovu za beskucnike, koju je osnovala poslije smrti svojega muža, i upravo je pred Božic u nevolji s financijskim sredstvima. Vrijeme provodi više na poslu nego kod kuce, a Jesse (J. 'Jax' Pinchak) je za to vrijeme pretežno s njihovim susjedom Benom (R. Mailhouse), koji zbog Jessea cak zanemaruje svoju djevojku.Direktori i reklamni strucnjaci kompanije Toy Co nisu ocekivali tako golemi odjek svoje kampanje ”Sve što želim za Božic”. Medu stotinama pisama ipak se izdvoji jedno kao najljepše i najoriginalnije, u kojemu desetogodišnji Jesse piše kako želi da njegova mama,koja je lijepa i pametna i dobra, ponovno ima muža i potpun život. Jesse dobiva nagradu za najoriginalniju želju, ali je problem što Sara o tome ništa ne zna. No, prije nego što se snašla, Jesse i njegova želja postali su najveci nacionalni predbožicni dogadaj i cijela nacija navija da mu se želja ostvari. Saru proganjaju reporteri i potencijalni kandidati koji je zasipaju ponudama…. Regissör: Harvey Frost, Skĺdespelare: Robert Mailhouse, Jimmy 'Jax' Pinchak, Robert Pine, Gail O'Grady, Greg Germann.
03:03 
Dr. Oz
Holisticki pripravci za tijelo! Alternativne metode lijecenja postale su uvriježene u našem društvu, a prihvatila ih je i moderna medicina. Snižavaju tlak i smanjuju kronicnu bol. Otkrijte kako funkcioniraju ove drevne metode. Za kraj, slucaj života ili smrti zadesit ce dr. Oza u nocnoj smjeni.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 63 av 100.
03:43 
Oci u oci
04:33 
Skica za portret [Repris]
04:38 
Potrosacki kod [Repris]
05:03 
Kod nas doma [Repris]
05:49 (06:39)
Zaljubljena u Ramona
Del 47.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs vĺra artiklar om kvällens program

Bebisen Roy kämpar för sitt liv

Ett medicinskt experiment är enda möjligheten för Roy att överleva sin tvĺĺrsdag.

Dokument inifrĺn: Roy mĺste leva
SVT1,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se