Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut på dagens tv
06:00 
Klasika mundi: Silvestarski koncert Berlinske filharmonije
Silvestarski koncert berlinskih filharmonicara tradicionalni je svecani koncert, a održava se u njihovoj maticnoj koncertnoj dvorani. Tom prigodom nastupio je mladi 25-godišnji ruski pijanisticki genij, laureat mnogih natjecanja, Daniil Trifonov. Pod ravnanjem šefa dirigenta Sir Simona Rattlea izvodi Treci koncert za klavir i orkestar u d-molu, op. 30 Sergeja Rahmanjinova. Urednica: Marija Ramljak. Del 2. Producerat år 2016.
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:09 
Bijesni [Repris]
Drama/vestern o sukobu izmedu bogatog kralja stocara T. C. Jeffordsa (W. Huston) i njegove obožavane kceri Vance (B. Stanwyck), koja je kao i on celicne volje. Sukob je zapoceo kad je Jeffords u kucu doveo Flo Burnett (J. Anderson) koja se želi udati za njega jer je bogat, a Vance ju je napala škarama…Snimljeno prema romanu Nivena Buscha. Regissör: Anthony Mann, Skådespelare: Wendell Corey, Judith Anderson, Walter Huston, Barbara Stanwyck.
10:55 
Skica za portret [Repris]
11:08 
Kucni ljubimci
U obljetnickoj emisiji Kucnih ljubimaca vodimo vas na same pocetke emitiranja emisije, a bilo je to prije tocno 27 godina. Prva klapa pala je ispred Kineskog paviljona Zagrebackog velesajma, a potom smo promijenili niz studija. Danas se javljamo iz domova ljubitelja životinja. Prisjetit cemo se i divnih kucnih ljubimaca i njihovih vlasnika koje smo snimali tijekom 27 godina postojanja.Volite svoje kucne ljubimce i budite i dalje uz nas. Autor i voditelj: Antun PonošUrednica emisije: Maja Tokic. Del 1384.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:27 
Veterani mira
13:15 
Duhovni izazovi
13:48 
Prizma - multinacionalni magazin
14:35 
Cuvari neba: Prica o uzletistu Calshot
S Julesom Hudsonom u Calshotu razgledavamo bivšu bazu za hidroavione. Saznat cete ponešto o povijesti njihova razvoja, o prvom hidroavionu iz 1913. , o zracnoj utrci za Schneider Trophy te o zadnjem hidroavionu koji još uvijek leti nebom iznad Ujedinjenog Kraljevstva. Producentica serije: Jenni Day Redatelj: Andre HolzingerOdabrala: Mira Vocinkic. Del 6 av 10.
15:20 
Moj HRT [Repris]
15:53 
Slatka kuharica
Mantala je tradicionalna konavoska slastica koja se radi od ukuhanog mošta i krupno mljevenog pšenicnog brašna. Pitamo se tko to mošt krade muškarcima i tko ga još uvijek ukuhava. I koji je varenik za mantalu najbolji? I kakva je to slastica što se pravi u jesen da bi se za Božic u njoj uživalo?. Sve ce to Petri šapnuti Kata Klaric iz Konavala.Autorica serije: Maja PekVoditeljica: Petra JelenicScenarist: Siniša PavicProducenti: Maja Pek i Danijel PekIzvršna producentica: Tamara BabunRedatelji: Maja Pek i Filip Filkovic PhilatzUrednica: Ljiljana Vuglac. Säsong 2. Del 13 av 20.
16:15 
Lovac na bilje
Druga sezona Lovca na bilje završava na Rabu, najzelenijem otoku Kvarnerskog zaljeva. To je otok pješcanih plaža, slikovitih uvala i bogate flore i faune. U povijesti Raba smjenjivale su se razlicite vladavine, od Ilira, starih Grka i Rimljana do Mletaka i Napoleona. Rab je dio Ekološke mreže RH Natura 2000, a zbog svoje geološke raznolikosti bit ce proglašen geoparkom. S Antonom Rudanom otkrivamo samoniklo bilje na Rabu i saznajemo kako se mogu koristiti biljke kvarnerski jelenjak, obalna mljecika, lokvanj, jadranska ljubica, španjolska dragušica i mirta. Autori serije: Anton Rudan i Filip Filkovic Philatz Scenarist i redatelj: Filip Filkovic Philatz Voditelj: Anton Rudan Direktor fotografije: Tomislav Krnic Snimatelji: Tomislav Krnic i Saša Tufegdžic Montažer: Marko Šuvak Martinovic Glazba: Tomislav Šušak i Stjepan Tribuson Autor špice i grafika: Filip Filkovic Philatz Zracne snimke: Saša Tufegdžic Snimatelj zvuka: Saša Tufegdžic Savjetnik za bilje: Juraj Boljat Izvršni producenti: Ozren Pleše i Tamara Babun Producenti: Maja Pek i Danijel Pek Urednica: Gordana Mrden Proizvodnja: Antitalent za HRT  . Säsong 2. Del 12 av 12.
16:37 
Bajkovita Hrvatska: [Repris]
16:45 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:18 
Fotografija u Hrvatskoj
17:39 
Lijepom nasom: Veliko Trojstvo (1. dio)
Opcina Veliko Trojstvo u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji domacin je sljedecih dviju emisija serije Lijepom našom. U prepunoj školskoj sportskoj dvorani nastupili su brojna kulturno-umjetnicka društva, glazbeni sastavi i solisti, medu kojima: KUD ”Veliko Trojstvo”, KUD ”Bjelovar”, KUD ” Ivan vitez Trnski” - Nova Raca, SKD ”Prosvjeta'' pododbor ''Moslavina'' - Garešnica, PZMU Veliko Trojstvo, ŽVS KUD ”Rovišce”, ZO ”Sloga - Bilogora” i Miro Popovic, klape: ”Sv. Matej”, ”Bjelovar” i ”Stentoria”- Daruvar, Trio Martinici - Garešnica, Trio Janci - Bjelovar, Sjecanja, Biseri Drave - Kapošvar, Bariqe, Zdravko Brkic, Milenij, Saša Kovac, Kristina Andelka Ðopar, Mladen Medak Gaga, Mladen Kos, Svirci moji - Pitomaca, Mirko Švenda Žiga, Veseli Podravci, Vlatka Buric Dujmovic, Boris Ciro Gašparac te Zlatko Pejakovic. Medu ostalim, cut cemo skladbe: Oj, goro Bilogoro, Kaj bi bilo da bi bilo, Ja sam momak Bilogorac, Najdraži je rodni kraj, Bela roža, Lepo je na svetu živeti, Procvala je trešnja rana, Mandolina i tamburica i dr.Redovite rubrike upoznaju nas s tradicijom ovoga kraja.Urednik i voditelj: Branko UvodicProducent: Zdravko SandrinRedatelj: Vladimir Košcevic.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:07 
Dnevnici jedne dadilje [Repris]
Romanticna drama. Diplomiravši antropologiju, Anne Bradock (S. Johansson) nije sigurna tko je ona zapravo i što želi u životu. Igrom slucaja postane dadilja u bogatoj obitelji. Ubrzo shvati da bogata gospoda X (L. Linney) koja joj je ponudila posao nije nimalo ljubazna, da je njezin muž (P. Giamatti) vara i da je njihovo dijete, djecak Grayer, istodobno zanemaren i beskrajno razmažen. Anne se nakon nekog vremena zbliži s vršnjakom Howardom (C. Evans) iz iste stambene zgrade, no boji se da gospoda X ne sazna za to, jer je svoju prethodnu dadilju otpustila zbog toga što je imala decka…”Dnevnici jedne dadilje” jedan je od svježijih filmova velike suvremene hollywoodske zvijezde S. Johansson (Izgubljeni u prijevodu, Djevojka s bisernom naušnicom, Vicky Cristina Barcelona). Film scenaristicki i redateljski potpisuje bracni par Shari Springer Berman i Robert Pulcini, istaknuti dokumentaristi ciji je cjelovecernji igrani debi ”America Splendor” o kultnom americkom autoru stripa Harveyju Pekaru naišao na znatan respekt kritike. Glavni glumac iz tog ostvarenja, ugledni Paul Giammati (Stranputice), u današnjem filmu tumaci ulogu gospodina X-a. Spomenimo i zapažen nastup mlade r'n'b zvijezde Alicije Keys u važnoj epizodnoj ulozi junakinjine prijateljice, kao i još jedan izvrstan nastup cijenjene karakterne glumice L. Linney (Kinsey, Obitelj Savage) kao gospode X. Regissör: Robert Pulcini, Shari Springer Berman, Skådespelare: Donna Murphy, Alicia Keys, Paul Giamatti, Chris Evans, Nicholas Reese Art, Laura Linney, Scarlett Johansson.
21:48 
Vijesti iz kulture
22:00 
Dnevnik 3
22:15 
Sport
22:20 
Vrijeme
22:28 
Profesionalac [Repris]
Akcijski krimic. Malena matematicka genijalka Mei (C. Chan) zapela je za oko kineskom mafijašu i želi je iskoristiti kao ljudski kompjutor u svojim poslovima. Stoga je otme i pošalje u New York. U pricu se upletu ruska mafija, korumpirani newyorški policajci te Luke, bivši policajac, sada beskucnik i pijanac (J. Statham). Kad Luke spazi Mei kako bježi ruskim mafijašima u podzemnoj željeznici, smjesta se ukljuci odlucan zaštiti djevojcicu. Otkrije da je Mei memorirala broj koji je kombinacija za sef u kojem kineska mafija skriva 30 milijuna dolara…Ovo je vješto režirana prica s puno akcije, energicna i bez sentimentalnosti. Regissör: Boaz Yakin, Skådespelare: Chris Sarandon, Robert John Burke, James Hong, Jason Statham, Catherine Chan.
00:00 
Od Austina do Bostona [Repris]
Pet starih VW kampera, cetiri benda, cetiri i pol tisuce kilometara, dva tjedna. Pustolovina pocinje na vatrenom glazbenom festivalu u Austinu, gdje se ti bendovi (Ben Howard, The Staves, Nathaniel Rateliff, Bear's Den) uguraju u kombije i krenu put sjeverozapada. Sviraju posvuda, od barova do štala, od dvorana do krovova, privlaceci brojnu publiku koju oduševljavaju svojim jedinstvenim stilom. Ali jake kišne oluje, stalni kvarovi i skuceni uvjeti podsjecaju ih na to da katkada, ako žele nastaviti, svi moraju suradivati.U dokumentarcu se pojavljuje Ben Lovett iz Mumford & Sons, a narator Gill Landry vodi nas kroz pricu o modernoj turneji organiziranoj vrlo staromodno.Redatelj: James Marcus HaneyOdabrala: Mira Vocinkic.
01:09 
Bijesni [Repris]
Drama/vestern o sukobu izmedu bogatog kralja stocara T. C. Jeffordsa (W. Huston) i njegove obožavane kceri Vance (B. Stanwyck), koja je kao i on celicne volje. Sukob je zapoceo kad je Jeffords u kucu doveo Flo Burnett (J. Anderson) koja se želi udati za njega jer je bogat, a Vance ju je napala škarama…Snimljeno prema romanu Nivena Buscha. Regissör: Anthony Mann, Skådespelare: Wendell Corey, Judith Anderson, Walter Huston, Barbara Stanwyck.
02:54 
Raketa [Repris]
Drama. Laos, vrijeme današnje. Mlada žena rada blizance i užasnuta je, jer zna da jedan mora biti ubijen, zbog vjerovanja da drugi blizanac donosi prokletstvo, dok onaj koji ostane živ donosi obitelji srecu. Majka ne da ubiti dijete, pa preživjeli blizanac, Ahloa (S. Disamoe), luta zemljom boreci se da preživi. Ahloa je pametan i snalažljiv djecak, sve što na svom putu nauci zna i primijeniti. Tako ce biti i s raketom, koju ce, uz pomoc pijanog starca, nauciti napraviti kako bi se prijavio na opasan festival raketa, na kojemu pobjednik dobiva veliku novcanu nagradu.Ovaj neobicno zanimljiv film, koji bez patetike i sentimentalnosti, ali i bez namjerne izazovnosti, prikazuje težak život jednog djecaka u siromašnoj zemlji, osvojio je tridesetak medunarodnih filmskih nagrada: Australija, Peking, Berlin, Cinekid, Melbourne, Cinemanila, Leeds, Mumbai, Oslo, Seattle, Sydney, Sao Paulo, Tribeca. Regissör: Kim Mordaunt, Skådespelare: Loungnam Kaosainam, Suthep Po-ngam, Sitthiphon Disamoe.
04:26 
Znanstveni krugovi [Repris]
04:51 
Cuvari neba: Prica o uzletistu Calshot
S Julesom Hudsonom u Calshotu razgledavamo bivšu bazu za hidroavione. Saznat cete ponešto o povijesti njihova razvoja, o prvom hidroavionu iz 1913. , o zracnoj utrci za Schneider Trophy te o zadnjem hidroavionu koji još uvijek leti nebom iznad Ujedinjenog Kraljevstva. Producentica serije: Jenni Day Redatelj: Andre HolzingerOdabrala: Mira Vocinkic. Del 6 av 10.
05:34 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
05:37 
Tema dana [Repris]
05:49 (06:34)
Veterani mira [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se