Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut på dagens tv
06:09 
Klasika mundi: 11. Zagrebacki medunarodni festival komorne glazbe 2016.
Iz Preporodne dvorane palace Narodnog doma Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu pogledajte snimku prvog dijela prve koncertne veceri 11. izdanja ovog jedinstvenog festivala posvecenog vrhunskom muziciranju. Pod vodstvom umjetnicke ravnateljice i violinistice Susanne Yoko Henkel, u razlicitim komornim sastavima, nastupaju sjajni glazbeni virtuozi kao Stefan Milenkovic, Petrit Çeku i Monika Leskovar, udruženi s hrvatskim glazbenicima. Urednica: Marija Ramljak Redatelj: Miljenko Bukovcan. Del 1.
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Jahali su na zapad [Repris]
Vestern. Na povratku iz patrole jedan je casnik ranjen u nogu strijelom ratnika Komanca. Nesposobni lijecnik nije u stanju zaustaviti krvarenje i slucaj završi tragicno. Kako su prethodni lijecnici u utvrdi bili pijanac i narkoman, vojska šalje novog, sposobnog mladog porucnika Sewarda. Nakon što je nestalo desetak pušaka, vojnici nastoje sprijeciti da dotad mirni Kiowe napuste rezervat i pridruže se ratobornim Komancima. Seward se više bavi prevencijom epidemije malarije od koje Kiowe obolijevaju u rezervatu. Potice ih da odu u drugi rezervat u planinama, zbog cega ima problema s vojnim zapovjednicima. Utvrda ce se naci pod opsadom oba plemena, a Seward biti suocen s optužbom za izdaju…. Regissör: Phil Karlson, Skådespelare: May Wynn, Philip Carey, Donna Reed, Robert Francis.
10:34 
Uvijek otvoreni
Arkwright pomno planira najnoviju fazu kampanje za osvajanje Gladys Emmanuel, ali od toga ima koristi samo Granville. U glavnim ulogama: Ronnie Barker (Arkwright), David Jason (Granville), Lynda Baron (Gladys Emmanuel)Scenarist: Roy ClarkeProducent i redatelj: Sydney LotterbyProdukcija: BBCUrednica: Martina Rajšek. Säsong 1. Del 3 av 6.
11:07 
Kucni ljubimci
Sklonište za životinje Dumovec oborilo je rekord u sijecnju i udomilo velik broj napuštenih pasa, sada ih je ukupno 160. Upoznat cemo edukativne programe koje provode po raznim ustanovama, ponoviti koliko je važna socijalizacija pasa za udomljavanje i vidjeti poligone za agility. Predstavljamo pasminu shar pei i najavljujemo izložbu macaka koja ce se održati u Zagrebu.Autor i voditelj: Antun PonošUrednica: Maja Tokic. Del 1389.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:26 
Veterani mira
13:15 
Duhovni izazovi
13:50 
Prizma - multinacionalni magazin
14:39 
Ratovanje u moderno doba: Zrakoplovi
Ovo je prica o ratovanju u moderno doba. Od legendarnog Spitfirea do nevidljivih bombardera iz Drugog irackog rata, svaka epizoda donosi po deset prica iz sukoba vodenih u 20. i 21. stoljecu, rangiranih po utjecaju i posljedicama. Uz bogatu arhivsku gradu i intervjue sa suvremenicima, ova dokumentarna serija pruža dubinski, znanstveni pogled na uvijek aktualna pitanja iz povijesti.1. epizodaOd pocetka ratovanja u zraku u Prvom svjetskom ratu dobivanje bitke na nebu postalo je kljucem dobivanja rata. Od dvokrilca Sopwith Camela i P-51 Mustanga do supermodernog F22 Raptora i Harrier Jump Jeta, koji je donio prekretnicu u avijaciji, epizoda donosi najdramaticnije, rijetko videne arhivske snimke i uz mišljenja strucnjaka pokušava odrediti najbolji avion u povijesti ratovanja. Producent i redatelj: Marc TileyProdukcija: ITNOdabrala: Mira Vocinkic. Del 1 av 10.
15:30 
Skica za portret [Repris]
15:48 
Slatka kuharica
U Daruvaru, jednom od najljepših gradova kontinentalne Hrvatske, Snježana Blažicko otima zaboravu stara, tradicionalna jela svoga kraja. Šape su baš takav kolac, za koji vam ne treba puno da bi dobili sve. Malo masti, oraha, brašna da kuca slatko zamiriše i da se probude neka topla i draga sjecanja. Petra se svojom verzijom takoder vratila u prošlost i oduševila svoju domacicu.Autorica serije: Maja PekVoditeljica: Petra JelenicScenarist: Siniša PavicProducenti: Maja Pek i Danijel PekIzvršna producentica: Tamara BabunRedatelji: Maja Pek i Filip Filkovic PhilatzUrednica: Ljiljana Vuglac. Säsong 2. Del 18 av 20.
16:12 
Zdrav zivot
Peta epizoda emisije Zdrav život donosi: Mozak i njegove najcešce bolesti; Kako izgleda posao radiologa? Proveli smo dan s prof. dr. sc. Borisom Brkljacicem; Poremecaji hranjenja kod djece i mladih; Operacija vena; Što je herpes i kako se prenosi?. Autorica: Lana PavicNovinarka: Zrinka Glavaš Izvršni producent: Miroslav Rezic Urednica: Sanja Kocijancic Petricevic Proivodnja Headline product d-o.o. 2017. Del 5.
16:44 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:18 
Kulturna bastina: Drnis
Drniš, grad na razmedu Dinarida i Mediterana, smješten u središnjem dijelu Šibensko-kninske županije, u pisanu povijest prvi put ulazi 1494. kad se u jednoj ispravi spominje ”Darnis” - u smislu utvrde i podgrada. U sljedecim stoljecima gradom su vladali Osmanlije, zatim Venecija, Austrija, te je - slijedom dogadaja - u proteklih stotinjak godina bio dijelom novih državnih tvorevina na našim prostorima. Sve to vrijeme mijenjao se i oblikovao grad i njegova okolina, a skroman, ali smislen i u mnogo aspekata zanimljiv pa i bogat život završava pocetkom Domovinskog rata. Pet je godina Drniš okupiran, mnogi su stanovnici u progonstvu, a onda se u njemu štošta moralo promijeniti, poceti iz pocetka. Medu ostalim i obnovom kulturne baštine, sakralnih i svjetovnih spomenika. Montaža: Nenad Vukovic Snimatelj: Damir Bednjanec Redateljica: Mirela Sakoman Urednica i scenaristica: Edda Dubavec.
17:39 
Lijepom nasom: Slavonski Brod (2. dio)
U drugoj emisiji snimljenoj u Slavonskom Brodu u prepunoj sportskoj dvorani Vijuš nastupili su: KUD ”Ravnica”- Stari Perkovci, ŽVS ”Vranovke” - Vranovci, Garavi - Vodinci, Behar - Slavonski Brod, ŽVS ”Ad astra”- Slavonski Brod, Rubato - Nova Gradiška, Dominik Blaževac, KUD ”Kolo” - Donja Bebrina, Satir - Davor, Cecilija i Milenij, Bekrije - Požega, Sanja Hajdukovic i Mili band, Slavonske lole - Ðakovo, Berde Band - Slavonski Brod, Hanka Paldum, Amir Kazic Leo i Milenij, Krunoslav Kico Slabinac, Ante Prkacin i Vlado Bašic, uz pratnju Milenija. Medu ostalim, cut cemo skladbe: Šumi, šumi javore, Moje jedino blago, Moj andele, Malo je, malo dana, Gdje ste, dani, gdje ste, noci duge, Slavonski potpuri i dr.Vidjet cemo i redovite rubrike Živjeli i Obnovi me koja govori o Tvrdavi Brod.Urednik i voditelj: Branko UvodicProducent: Zdravko SandrinRedatelj: Vladimir Košcevic .
17:54 
Najava
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:08 
Zavjet ljubavi [Repris]
Romanticna drama. Leo (C. Tatum) i Paige (R. McAdams) sretan su netom vjencani par. Medutim, dogodi se prometna nesreca, Paige je u komi i kad se probudi, više se ne sjeca Lea. Leo je želi odvesti kuci, medutim, ona ništa ne prepoznaje i odlazi k svojim roditeljima. Njezin muž se ne miri s takvom situacijom i pokušava je ponovno osvojiti…Film je osvojio nagrade i nominiran je u razlicitim kategorijama na filmskim festivalima, a spomenut cemo MTV-jevu nominaciju za najbolji poljubac (Rachel McAdams i Channing Tatum). Regissör: Michael Sucsy, Skådespelare: Channing Tatum, Sam Neill, Rachel McAdams.
21:49 
Vijesti iz kulture
22:00 
Dnevnik 3
22:15 
Sport
22:20 
Vrijeme
22:29 
Prelomilo se u cetrdesetima
Romanticna komedija. Pete (P. Rudd) i Debbie (L. Mann) dosegnuli su famoznih cetrdeset godina, ali umjesto da slave, zaglibili su u krizu srednje dobi. Djeca su im neotesana, imaju dugove, pa se nezadovoljstvo gomila. Pete ima problema s poslom a Debbie s promjenama na svojem tijelu. Bliži se proslava Peteovog rodendana i njih dvoje morat ce se suociti sa svojim godinama i svojim odnosom…. Regissör: Judd Apatow, Skådespelare: Megan Fox, John Lithgow, Jason Segel, Melissa McCarthy, Paul Rudd, Maude Apatow, Leslie Mann.
00:40 
Jahali su na zapad [Repris]
Vestern. Na povratku iz patrole jedan je casnik ranjen u nogu strijelom ratnika Komanca. Nesposobni lijecnik nije u stanju zaustaviti krvarenje i slucaj završi tragicno. Kako su prethodni lijecnici u utvrdi bili pijanac i narkoman, vojska šalje novog, sposobnog mladog porucnika Sewarda. Nakon što je nestalo desetak pušaka, vojnici nastoje sprijeciti da dotad mirni Kiowe napuste rezervat i pridruže se ratobornim Komancima. Seward se više bavi prevencijom epidemije malarije od koje Kiowe obolijevaju u rezervatu. Potice ih da odu u drugi rezervat u planinama, zbog cega ima problema s vojnim zapovjednicima. Utvrda ce se naci pod opsadom oba plemena, a Seward biti suocen s optužbom za izdaju…. Regissör: Phil Karlson, Skådespelare: May Wynn, Philip Carey, Donna Reed, Robert Francis.
02:01 
Nijemi svjedok [Repris]
Poslije smrti profesora Lea Daltona novi upravitelj Centra Lyell, Thomas Chamberlain, daje sve od sebe ne bi li impresionirao svoj tim suradnika. Zbog Nikkinog kljucnog svjedocanstva na sudu na slobodu je pušten osudeni ubojica. U meduvremenu, zbog nedavnog i vrlo slicnog umorstva, Nikki se sukobljava s detektivom koji je radio na prvotnom slucaju. Nikki i Jack istražuju ubojstvo mlade žene pronadene u pustoj škotskoj šumi. Nakon pronalaska kovcega s tijelom trudne djevojke iz Sjeverne Irske, istražitelji se suocavaju s hitnim zadatkom! Moraju pronaci dijete koje joj je netko ugrabio iz utrobe. A ubojstvo 15-godišnje školarke prisilit ce Jacka da se suoci s vlastitom prošlošcu… ---1. epizoda: Nogometašu Isaacu Dreyfusu ugrožen je ugled nakon što ga je snimka spolnog odnosa povezala sa ženom koja je brutalno ubijena. Nikki se pokušava pomiriti s Leovom smrcu i dolaskom novog šefa. Njezini osjecaji isplivaju na površinu kada se nade pod sve vecim pritiskom da pronade dokaze koji bi rasvijetlili dva neriješena slucaja - ubojstvo majke i sina u njihovom bogatom domu u Londonu te pronalazak unakaženog tijela jedne mlade žene. Säsong 17. Del 1 av 10. Skådespelare: David Caves, Liz Carr, Emilia Fox, Richard Lintern.
02:53 
Nijemi svjedok [Repris]
Nogometaš Isaac Dreyfus ocajnicki pokušava dokazati svoju nedužnost, a Adam Freedman se okrece zagonetnom izvoru informacija ne bi li mu to pomoglo da osveti ubojstvo svoje žene i djeteta. Zbog velikog pritiska medija policija požuruje Centar Lyell da što prije riješi slucaj. Medutim, ponovna analiza mjesta ubojstva clanova obitelji Freedman dovodi Jacka do šokantnog otkrica. Säsong 17. Del 2 av 10. Skådespelare: David Caves, Liz Carr, Emilia Fox, Richard Lintern.
03:45 
Skica za portret [Repris]
04:03 
Manjinski mozaik: Patrikov pjev [Repris]
”Uvijek se znalo da imam dobar glas, ali da bih se bavio pjevanjem i glazbom, to nisam nikad pomislio”, tako o sebi i svojim pocecima govori albanski bariton Patrik Andreja. Ali sudbina je tom rodenom Puljaninu namijenila upravo glazbu i pjevanje. Patrik studira solo pjevanje na Muzickoj akademiji u Puli. Roditelji Vilma i Franjo Andreja, cijenjeni istarski Albanci, dali su mu blagoslov da, umjesto u ocevoj zlatarskoj radnji, životni put gradi uz note i pjesme. Reporter: Mario BeganovicSnimatelj: Damir BednjanecMontažerka: Irena KorpesRealizatorica: Martina MiljkovicIzvršni producent: Miroslav RezicUrednica projekta: Štefanija Blagaš.
04:18 
Znanstveni krugovi [Repris]
04:43 
Ratovanje u moderno doba: Zrakoplovi
Ovo je prica o ratovanju u moderno doba. Od legendarnog Spitfirea do nevidljivih bombardera iz Drugog irackog rata, svaka epizoda donosi po deset prica iz sukoba vodenih u 20. i 21. stoljecu, rangiranih po utjecaju i posljedicama. Uz bogatu arhivsku gradu i intervjue sa suvremenicima, ova dokumentarna serija pruža dubinski, znanstveni pogled na uvijek aktualna pitanja iz povijesti.1. epizodaOd pocetka ratovanja u zraku u Prvom svjetskom ratu dobivanje bitke na nebu postalo je kljucem dobivanja rata. Od dvokrilca Sopwith Camela i P-51 Mustanga do supermodernog F22 Raptora i Harrier Jump Jeta, koji je donio prekretnicu u avijaciji, epizoda donosi najdramaticnije, rijetko videne arhivske snimke i uz mišljenja strucnjaka pokušava odrediti najbolji avion u povijesti ratovanja. Producent i redatelj: Marc TileyProdukcija: ITNOdabrala: Mira Vocinkic. Del 1 av 10.
05:34 (06:19)
Veterani mira [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se