Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:40 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:05 
Imam problem
Život im je podreden držanju bolesti pod kontrolom, nadanju da se nece pogoršati i pitanju kada ce opet ocni ili bilo koji drugi živac otkazati poslušnost. Govorimo o multiploj sklerozi, bolesti od koje boluje oko 6.400 pacijenata u Hrvatskoj. Nažalost, još uvijek postoje znacajni financijski limiti u primjeni brzog i ucinkovitog lijecenja multiple skleroze. Urednici: Branko Pokrajcic, Miljenko Cvitkovic Voditeljica projekta: Jagoda Martinovic.
09:30 
Gorski lijecnik [Repris]
Martin ima i svojih briga. On voli Anne Meierling i rado bi se uselio k njoj na imanje. No što ce s njezinim tvrdoglavim ocem?. Uza sve ostalo, i Lilli mu donosi lošu vijest. Pokunjeno mu priopcuje da najvjerojatnije nece moci pristupiti maturi. Prije nego što Martin stigne smisliti neki odgovor, prima poziv iz bolnice. Umjesto da dode na pretrage, Luisa Fischer nakanila je pobjeci u Kanadu. Onesvijestila se u autu na putu u zracnu luku. Njezino je stanje sve gore i dr. Kahnweiler i dr. Gruber suoceni su sa zagonetkom. Nije rijec o poremecaju srcanog ritma nego o otrovanju. Ne otkriju li uzrok problema, Luisa Fischer za nekoliko ce dana umrijeti.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ines Lutz (Anne Meierling), Martin Feifel (Arthur Distelmeier), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich)Scenarist: Philipp RothRedatelj: Axel BarthUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 4 av 16.
10:17 
Na gradskim krovovima: Na krovovima New Yorka
New York, okomiti grad sa staklenim, celicnim i betonskim zgradama, vec se samo na poluotoku Manhattanu može podiciti najljepšim neboderima na svijetu. Ovaj nastavak vodi nas u nekonvencionalni obilazak Velike Jabuke, na pola puta izmedu neba i zemlje. New York, sa svojim geometrijski pravilnim ulicama i bezbrojnim neboderima koji se nadmecu visinom, velicanstvena je urbana džungla, izgradena na mocvarnom terenu kupljenom za šaku dolara prije pet stoljeca od autohtonog indijanskog stanovništva.Gledan s neba, New York otkriva mnoga iznenadenja. Gosti preplave najviše katove zgrada i hotela te restoranske terase cim sunce zasja. Drugdje su na krovovima usred staklene šume raštrkani maleni zeleni kutci, za neke su to povrtnjaci, za druge viseci vrtovi. U popularnim cetvrtima neki uzgajaju golube pismonoše, dok se umjetnici nadahnjuju prekrasnim pogledom za svoja umjetnicka djela.Odabrala: Mira Vocinkic. Del 2 av 3.
11:14 
Eko zona
U 345. emisiji: zašto nema nade za sanaciju gradevinskog otpada na otoku Silbi, ucenici Srednje strukovne škole u Velikoj Gorici proizveli 5. generaciju solarnog elektricnog vozila, permakulturni dizajneri stvaraju imanja koja bi trebala energetski, ali i na sve druge nacine biti samodostatna, Europski dan Nature 2000, Medunarodni dan ocaranosti biljkama, permakulturni vrt u Strmcu uz tvornicu prirodne kozmetike, strane vijesti…Urednik: Mladen Ilickovic.
11:39 
Cesarica - hit godine [Repris]
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:22 
Voli me zauvijek
Nuria tuguje za sinom. Leonel gubi priliku da se dokopa velikog novca i da postane vlasnik hotela. Gonzalo mu postavlja ultimatum kako bi napustio Nuriju. Valentinu krste. Gonzalo želi ponovno osvojiti Inés. Ona ga odlucno odbija i inzistira na rastavi. Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca).Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 46 av 142.
13:07 
Informativka: Sport za djecu
Djeca koja sudjeluju u sportu opcenito su zdravija, postižu bolji uspjeh u školi, imaju bolje razvijene socijalne vještine i više su timski orijentirana. Takva djeca su u igri spretnija, izdržljivija i manji je rizik od pretilosti. Sve o sportu za djecu doznaje današnja Informativka. Produkcija: POZITIV PRODUKCIJA j.d.o.o. Urednica: Đurdica Cocic.
13:13 
Pustinje svijeta: Pustinje sjeverne Amerike [Repris]
Kamene goleti, tornjevi, mese, kaktusi, pijesak i isušena slana jezera. To su velika pusta podrucja u kišnoj sjeni gorskih lanaca Stjenjaka i Sierre. U pustinjama Velikog bazena, Mojave, Chihuhuane i Sonore padne manje od 25 centimetara kiše na godinu. Ali posljednjih se godina vecina ovih pustinja navodnjavanjem pretvara u obradive površine, a samo su neki predjeli zašticeni kategorijama nacionalnih ili državnih parkova.Prije kolonizacije Amerike ove su polupustinjske predjele poznavali samo Indijanci. Zato je doseljenicima svako putovanje na zapad bilo svojevrsna pustolovina. Danas se Divlji zapad teško može tako zvati jer prave divljine gotovo i nema. Ono malo što je i ostalo izvan dometa suvremenih prometnica pretvoreno je u prirodne rezervate kojima u posljednje vrijeme upravljaju potomci ratobornih Indijanaca. Ovi su krajevi, prije više od stotinu godina, potaknuli maštu pisca vestern-romana Zanea Greya te kasnijih slikara, fotografa i filmskih redatelja.Autor glazbe: Matej Meštrovic. Del 8 av 10.
13:51 
Bonton: Odgovor na pitanje kako si [Repris]
13:59 
Kod doktora
Suprugov post o PMS-u njegove žene zapalio je društvene mreže. Što ona na to kaže? Napad zmije u zabavnom parku?. Što biste sve ucinili da dobijete dijete? Jedna je žena opljackala banku sperme! Osim toga, novi zahvat koji ce vam pomoci da zauvijek odbacite naocale za citanje!. Saznajte je li to rješenje upravo za vas!. Säsong 8. Del 146 av 147.
14:43 
Drustvena mreza
O velikanima hrvatske znanosti Hermanu Dalmatinu, Markantunu de Dominisu, Marinu Getaldicu, Faustu Vrancicu, Ruderu Boškovicu… u Društvenoj mreži s dr. sc. Marijanom Boric, znanstvenom suradnicom Odsjeka za povijest prirodnih i matematickih znanosti HAZU, razgovara Blaženka Leib.Prikazujemo i dokumentarni film Želimira Belica VELIKANI HRVATSKE ZNANOSTI: MARIN GETALDIC.
14:53 
Drustvena mreza: Velikani hrvatske znanosti - Marin Getaldic [Repris]
Marin Getaldic izdvaja se medu hrvatskim znanstvenicima, osobito matematicarima, po najneobicnijem nacinu na koji se ukljucio u znanost. Prve i presudne poticaje za prirodoznanstvena istraživanja Getaldic nije dobio tijekom redovitog školovanja, nego na putovanjima koja su ga odvela u europska središta London, Antwerpen, Padovu i Pariz gdje se susretao s istaknutim znanstvenicima toga vremena: Michelom Cignetom, Françoisom Vieteom i Galilejem. Svoja otkrica iz matematike i fizike, posebice optike, ostvario je u rodnom Dubrovniku. Getaldica glumi Igor Hajdarhodžic, a dokumenatrne i igrane sekvence povezuje glumica Dubravka Caric Crnojevic. Regissör: Željko Belic.
15:21 
Drustvena mreza
15:58 
Hanna [Repris]
Hannina nesigurnost poraste kada dozna da Maja i Finn ipak ostaju u Schönrodi i u vili. Hanni postaje jasno da ce izgubiti Maximiliana. S druge strane, Hannin je kuharski tecaj unatoc svim neprilikama uspio, a to potakne Stefana da se iznova zaljubi u nju. Florian i Lina zanemaruju posao. Oskar ih uhvati kako zabušavaju. Alexandra opet traži Robertovu blizinu. Robert pati zbog Alexandrine površnosti i zahtijeva od nje jasnu izjavu može li zamisliti ozbiljnu buducnost s njim. Säsong 12. Del 73 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skĺdespelare: Luise Bähr.
16:40 
Cesarica - hit godine [Repris]
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:17 
Hrvatska uzivo
18:02 
Bonton: Iritantni zaljubljeni par
18:05 
Cesarica - hit godine [Repris]
18:11 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:40 
Vrijeme
19:43 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:06 
Potrosacki kod
U emisiji: Zašto gradani placaju sve troškove provedbe ovrhe ukljucujuci i informaciju o tome jesu li ovršeni?. Previše hrane bacamo, a premalo doniramo!Kako dokazati da vam je zbog virusa u racunalu racun znatno veci?Urednica i voditeljica: Sanja Smiljanic.
20:38 
Pola ure kulture
21:10 
Iza zavjese
Je li ovo bila furiozna HDZ-ova pobjeda ili je pobjeda zasjenjena gubitkom cetiri najveca grada, je li Most treca stranka u zemlji ili je ovo pocetak kraja Mosta, što možemo ocekivati od nove Hasanbegoviceve stranke, idemo li na nove izbore ili slijedi Vlada neprincipijelne koalicije, napokon, nece li puna istina o Agrokorovim dugovima, koja ce se objaviti tijekom lipnja, nadglasati sve spomenute politicke relacije, teme su emisije ”Iza zavjese” u kojoj je gost prof. dr. Slaven Letica.Autor: Tihomir DujmovicUrednik: Siniša Kovacic.
21:54 
Otvoreno
22:44 
Dnevnik 3
22:59 
Sport
23:03 
Vrijeme
23:05 
Vijesti iz kulture
23:13 
Cesarica - hit godine [Repris]
23:19 
Na gradskim krovovima: Na krovovima New Yorka
New York, okomiti grad sa staklenim, celicnim i betonskim zgradama, vec se samo na poluotoku Manhattanu može podiciti najljepšim neboderima na svijetu. Ovaj nastavak vodi nas u nekonvencionalni obilazak Velike Jabuke, na pola puta izmedu neba i zemlje. New York, sa svojim geometrijski pravilnim ulicama i bezbrojnim neboderima koji se nadmecu visinom, velicanstvena je urbana džungla, izgradena na mocvarnom terenu kupljenom za šaku dolara prije pet stoljeca od autohtonog indijanskog stanovništva.Gledan s neba, New York otkriva mnoga iznenadenja. Gosti preplave najviše katove zgrada i hotela te restoranske terase cim sunce zasja. Drugdje su na krovovima usred staklene šume raštrkani maleni zeleni kutci, za neke su to povrtnjaci, za druge viseci vrtovi. U popularnim cetvrtima neki uzgajaju golube pismonoše, dok se umjetnici nadahnjuju prekrasnim pogledom za svoja umjetnicka djela.Odabrala: Mira Vocinkic. Del 2 av 3.
00:14 
Istrage gospodice Fisher [Repris]
Phryne, Dot i dr. Mac putuju s tetom Prudence u slikovitu ladanjsku kucu kako bi proslavile bijeli Božic u srpnju. Na dolasku nalaze mrtvog stanara, ubila ga je struja dok je vješao ukrasne lampice. Slucaj nije ništa sumnjiviji od uobicajenih istraga gdice Fisher dok se žrtve ne pocnu gomilati. Visok snijeg i hladnoca zarobe ih u kuci s ubojicom, a bilo tko može biti sljedeca žrtva. Phryne i Jack žurno nastoje otkriti krivca i spasiti božicni duh kako bi mogli iskoristiti priliku ukoliko se nadu pod struckom imele. Säsong 2. Del 13 av 13. Regissör: Tony Tilse, Skĺdespelare: Essie Davis.
01:08 
Zakon i red: Odjel za zrtve [Repris]
Charmaine (Marcia Cross), šesta žena slavnoga književnika Waltera Briggsa (Robert Vaughn), u svadi je s dvjema njegovim kcerima iz prijašnjih brakova (Emily Bergl i Susan Pourfar). No nakon što Charmaine optuže da zlostavlja muža, sukob pocinje istraživati policija. Barba istodobno proživljava dramu u vlastitoj obitelji jer se oglušio na bakinu želju.Uloge: Mariska Hargitay (narednica Olivia Benson), Danny Pino (detektiv Nick Amaro), Ice-T (detektiv Odafin Tutuola), Kelli Giddish (detektivka Amanda Rollins), Peter Scanavino (detektiv Dominick Carisi), Raúl Esparza (Rafael Barba)Autor: Dick WolfScenaristi: Warren Leight, Julie MartinRedatelj: Sharat RajuIzvršni producenti: Peter Jankowski, Warren Leight, Julie Martin, Jonathan Starch Dick WolfUrednica: Ranka Horvat. Säsong 16. Del 16 av 23.
01:48 
Boja strasti [Repris]
Milagros kaže Rafaeli da se posvadala s Aídom, a Rafaela obecava da nece ništa reci Marcelu. Marcelo moli Lucíju da se ne predomisli, bez obzira na to što joj drugi govorili i predloži joj da se odmah vjencaju. Nora se kune Lucíji da ce se, ako se odluci udati za Marcela, ona ubiti. Rebeca moli Lucíju da se udalji od Marcela zbog Nore. Tere kaže Rebeci da je Benitova majka, Clara, žena koja ju je tražila prije nekog vremena. Rebeca je zamoli da ništa ne govori Lucíji. Lucía želi da joj Magdalena bude vjencana kuma. Alfredo posjeti Rebecu kako bi joj pomogao u vezi s Norom. Nazario je sretan jer je u tijeku Lucíjino i Marcelovo vjencanje. Marcelo kaže Nazariju da ga voli kao oca. Alfredo zamoli Danielu da pocne svoj život iznova u velegradu. Rebeca želi pomoci Clari da plati Benitovo lijecenje, ali Clara ne smije reci Lucíji što se dogodilo na dan Adrianine smrti.Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 105 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
02:33 
Boja strasti [Repris]
Rebeca prijeti Clari da ce je uništiti ako ne pristane na ponudeni dogovor. Amador isplacuje Viniciju otpremninu, a Vinicio obeca šutnju. Marcelo isprica Lucíji što se dogodilo s Danielom, a Lucía mu kaže da ce razgovarati s Románom. Norma posjeti Nazarija i drago joj je što vidi Marcela. Milagros ne oprašta Marcelu to što je napustio Danielu. Rebeca je ljuta na Romána i kaže mu da je Nora zbog njega u lošem stanju. Ricardo zahvaljuje Rebeci na novcu i vrlo jasno joj kaže da zauvijek odlazi. Lucía govori Lety o svom braku s Marcelom, ali ne želi da itko za to sazna. Tere kaže Lalu da je jednom davno Clara ukrala stvari obitelji Gaxiola. Marcelo se isprica Alfredu zbog Daniele i savjetuje mu da se cuva Rebece. Vinicio siluje Tere. Benito mora u bolnicu, na vrlo skupe pretrage. Clara zove Rebecu i prihvaca njezinu ponudu. Lalo saznaje što je Vinicio ucinio i posvada se s njim zbog toga. Kod Vinicija primijeti križ koji je Nazario darovao Trini i optuži Vinicija da ju je on ubio.Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 106 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
03:17 
Gorski lijecnik [Repris]
Martin ima i svojih briga. On voli Anne Meierling i rado bi se uselio k njoj na imanje. No što ce s njezinim tvrdoglavim ocem?. Uza sve ostalo, i Lilli mu donosi lošu vijest. Pokunjeno mu priopcuje da najvjerojatnije nece moci pristupiti maturi. Prije nego što Martin stigne smisliti neki odgovor, prima poziv iz bolnice. Umjesto da dode na pretrage, Luisa Fischer nakanila je pobjeci u Kanadu. Onesvijestila se u autu na putu u zracnu luku. Njezino je stanje sve gore i dr. Kahnweiler i dr. Gruber suoceni su sa zagonetkom. Nije rijec o poremecaju srcanog ritma nego o otrovanju. Ne otkriju li uzrok problema, Luisa Fischer za nekoliko ce dana umrijeti.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Ronja Forcher (Lilli Gruber), Siegfried Rauch (dr. Roman Melchinger), Natalie O'Hara (Susanne Dreiseitl), Mark Keller (dr. Alexander Kahnweiler), Ines Lutz (Anne Meierling), Martin Feifel (Arthur Distelmeier), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich)Scenarist: Philipp RothRedatelj: Axel BarthUrednica: Ranka Horvat. Säsong 8. Del 4 av 16.
04:02 
Kod doktora
Suprugov post o PMS-u njegove žene zapalio je društvene mreže. Što ona na to kaže? Napad zmije u zabavnom parku?. Što biste sve ucinili da dobijete dijete? Jedna je žena opljackala banku sperme! Osim toga, novi zahvat koji ce vam pomoci da zauvijek odbacite naocale za citanje!. Saznajte je li to rješenje upravo za vas!. Säsong 8. Del 146 av 147.
04:43 
Skica za portret [Repris]
04:54 
Otvoreno [Repris]
05:39 
Tema dana [Repris]
05:51 (06:39)
Voli me zauvijek
Nuria tuguje za sinom. Leonel gubi priliku da se dokopa velikog novca i da postane vlasnik hotela. Gonzalo mu postavlja ultimatum kako bi napustio Nuriju. Valentinu krste. Gonzalo želi ponovno osvojiti Inés. Ona ga odlucno odbija i inzistira na rastavi. Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca). Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 46 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se