Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:08 
Imam problem
Na ljestvici najsiromašnijih gradana Europske unije u samom su vrhu hrvatski umirovljenici i starije osobe. 60% njih ima mirovinu nižu od 2000 kuna. Strpljivo cekaju bolja vremena, ali ne znaju hoce li ih docekati. Glumica Jadranka Matkovic podijelila je dio svog života s našim urednikom dana Sašom Užarevicem. Gosti emisije su: potpredsjednik Matice umirovljenika Hrvatske Tomo Benko i glavna tajnica Sindikata umirovljenika Hrvatske Mirjana Pavacic Pender. Voditeljica: Marina Medved Pulic Urednici: Saša Užarevic i Marina Medved Pulic Voditeljica projekta: Jagoda Martinovic.
09:31 
Carolija [Repris]
Del 27.
10:22 
Neobicni vlakovi
Putovanje vlakom kroz Sjedinjene Države prožeto je poviješcu te zemlje. Iako se danas u Sjedinjenim Državama putuje uglavnom automobilom ili zrakoplovom, vlak je i nadalje najbolji nacin za otkrivanje cudesnih krajolika ove goleme zemlje. Philippe putovanje pocinje u Chicagu, gdje se ukrcava na nevjerojatni mali vlak, Loop, koji u samome gradskom središtu vijuga medu neboderima. Prvi neboderi, zaštitni znak Amerike, nastali su upravom u ovome gradu. Otada ne prestaje nadmetanje u gradnji što viših zdanja…S najvecega cikaškog kolodvora, Union Stationa, zaputit cemo se na legendarno osvajanje Zapada, ukrcavši se na vlak entuzijasta koji stare vagone preinacuju u luksuzne apartmane. Philippe se spušta do Wyominga i otkriva velicanstvenu zemlju Indijanaca u društvu simpaticnoga stocara, a zatim nastavlja put dalje prema zapadu i legendarnom Koloradu, u kojemu je vlak imao kljucnu ulogu u prijevozu rudace i ekonomskom razvoju tog podrucja.Od 1882. parni vlak prevozio je taj dragocjeni materijal kroz strme planine i dojmljivi krajolik. Još zapadnije, i neprestano u potrazi za raskošnim krajolicima, Philippe stiže u Monument Valley u Utahu, ambijent toliko neobican da bi se moglo pomisliti kako je sletio na Mars.Susreti s ljudima na kojima pocivaju mitovi o americkom snu omogucit ce Philippeu da pronikne u njihove najskrovitije, najdublje i najautenticnije pobude. Säsong 3. Del 5 av 6.
11:17 
Rijec i zivot: Zivot s krizem
Na koji se nacin suociti s križem života i kako ga nositi? Cini se da je lako opisati križ u teoriji, ali kako ga opisati u praksi?. Odgajaju li se svecenici za suocavanje s problemima, za suocavanje s križem? Na ta pitanja odgovarat ce gost, svecenik Đakovacko-osjecke nadbiskupije mons. Stjepan Belobrajdic. O tome što joj daje snagu i nadu, koje vrijednosti prenosi svojim sinovima i kako pomoci nositi križeve siromaštva, bolesti, nezaposlenosti, iseljavanja ili križeve hrvatskih branitelja, u prilogu iz Knina svjedocit ce kardiologinja dr. Antonela Karacic. Urednik i voditelj: Neno Kužina Redatelj: Davor Boric Bubi Producent: Draško Vrgoc.
11:45 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Voli me zauvijek
Karen moli Julietu da se drži podalje od obitelji Murat. Mónicina mama predlaže kceri da inzistira na tome da je Gonzalo poštuje. René moli oca da živi s njima, ali Gonzalo objasni da ima posla, da bi sve to bilo dosta komplicirano, ali ne zaboravi napomenuti da ih voli. Mónica neutješno place. Adrián odlazi od kuce. Julieta place. Nazove Paulinu i kaže joj da ce se ubiti jer ju je udaljila od brata. Dileri prijete Edgaru. Alfonso savjetuje Gonzalu da pošalje Mónicu i djecu nekamo daleko. Gonzalo podmiruje dug Jaimeu, ali ujedno zamoli sve prijatelje da se ne koriste Jaimeovim uslugama.Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 3 av 142.
13:12 
Skica za portret [Repris]
13:20 
Hrvatsko podmorje
Hrvatska televizija prikazat ce šest nastavaka serije ”Hrvatsko podmorje”, u režiji jednog od ponajboljih hrvatskih podvodnih snimatelja Mire Andrica. Iako bi serija mogla imati tisuce nastavaka, najmanje onoliko koliko ima otoka i otocica, prikazat cemo njih pet: Lastovo, Mljet, Palagružu, Kornate i Brijune. Oni cine vanjsku nisku bisera hrvatske obale. U dvije i pol godine, koliko je trajalo snimanje, obavljeno je stotinjak urona, snimljeno isto toliko vrsta, a neke od njih i po prvi puta u Jadranu. Okupljena je vrsna ekipa na celu s Mirom Andricem - Nevenka Nekic i Hrvoje Vrdoljak (autori scenarija i teksta), Denis Tekovic (glavni instruktor ronilac), prof. dr. sc. Ivan Jardas (strucni suradnik), Blaž Andric (tehnika) te asistenti Damir Ištvanic, Hrvoje Bobetic, Pavica Sršen i Ivo Sršen, Tomislav Maric, Vladimir Brozovic, Joško Storelli, Zoran i Goran Ergovic, Vlado Onofri, Vladimir Beronja, Vjekoslav Blaževic, Hrvoje Šiletic, Davor Ištvanic, Zorana Andric, Manca Županc. Tom timu na lokacijama pridruživali su se i strucni suradnici: Elvis Zahtila na Brijunima, Vladislav Mihelcic na Kornatima, Željko Momic na Lastovu, Marin Perkovic na Mljetu.Svaka epizoda prikazat ce ljepotu nadmorja i podmorja otoka. Iznad površine mora bogat i raznovrstan biljni i životinjski svijet, oplemenjen poviješcu ljudskog djelovanja i života na otocima, a u morskim dubinama nevjerojatno šarenilo života, tajanstvenost strmih litica i špilja. Svaki nastavak ima istu koncepciju: u pet ili šest za. Säsong 1. Del 1 av 6.
13:53 
Bonton: Tko pije [Repris]
Koliko ste se puta zatekli u situaciji da vas prijatelji ili kolege na izlasku tretiraju kao bankomat ili kasicu-prasicu?. Znate onaj osjecaj - platite jednom, pa dva puta i onda se po nekoj inerciji ocekuje da cete svaki put castiti?. Scenarij: Janja Pilic i Matea ŠaricRežija: Matea ŠaricDirektori fotografije: Igor Kneževic i Davor ŠaricVoditeljica: Franka Klaric.
13:59 
Kod doktora
DOKTORI raspravljaju o kontroverznim pricama: surogat majka koja je zadržala dijete sebi i uzela alimentaciju. Odvjetnik Sophije Vergara objasnit ce kako sprijeciti da se to dogodi i vama! Je li moguce da je caša s poklopcem iz koje pije vaše dijete puna plijesni? Fotografije ce vas šokirati!. Opasan novi nacin opijanja tinejdžera za koji morate znati. Zaslužena preobrazba od glave do pete za ženu koja je preživjela rak. Säsong 8. Del 103 av 170.
14:45 
Normalan zivot
15:32 
Znanstveni krugovi
U posljednjih 500 milijuna godina život na Zemlji pet je puta bio pred išceznucem. Što je tome bio uzrok i kako se život na Zemlji oporavio?. Ovoga smo tjedna iz zime zakoracili u proljece, a taj je prelazak najavila posebna skupina biljaka. Kako napreduje pilot-projekt ”e-škole” i njegov najnoviji segment - scenariji poucavanja?. Na kraju pogledajte na koji nacin naši znanstvenici sudjeluju u rasvjetljavanju molekularnih mehanizama koji povezuju promjene u genomu s razvojem bolesti. Odgovore na ova pitanja potražite u današnjim Znanstvenim krugovima. Urednica: Mirjana Srhoj Redateljica: Neda Radic Novinarke: Suncica Furdek, Denisa Šuman Šcuric, Valentina Moguš, Mirjana Srhoj Voditelj: Ivan Dorian Molnar.
16:01 
Hanna [Repris]
Hanna oklijeva bi li se uistinu sastala s Juliusom Sternom, ali Alexandra je naposljetku nagovori. No baš kad kani poci na sastanak, nade potresno pismo iz prošlosti svojih roditelja. Maximilian uzalud ceka neznanku. Kolumna Juliusa Sterna digla je veliku prašinu u Castell Cuisine. Edith Oskaru jasno daje do znanja da se ne slaže s njegovom samovoljnom odlukom. Maximilian, zadovoljan, ustanovi da se njegova strategija obuzdavanja Oskara pokazala uspješnom. Florian ustraje u svojoj glumljenoj ležernosti koja polako gubi na uvjerljivosti. On tek postupno uvida da se barem privremeno mora pokoriti majci. Karl ima glaukom i više nece moci raditi u struci. Dok on ocajava, Gudrun traga za trackom nade. Säsong 12. Del 30 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skĺdespelare: Luise Bähr.
16:44 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Hrvatska uzivo
18:06 
Bonton: Vaznost slusanja u razgovoru
Danas dolazimo do jedne važne, a cesto zapostavljene teme - svakodnevnih razgovora u kojima smo katkad grozni. Da, vecina nas obožava satima sjediti na kavi s prijateljicom, prolazeci kroz sve moguce teme koje su nam u tom trenutku bitne - od ljubavnih promašaja, planiranja putovanja do poslovnih prilika, ali kakvi ste kad treba slušati osobu s kojom razgovarate? Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric.
18:12 
Manjinski mozaik: Balaton - Sibenik
Andrea i Tibor došli su iz Madarske i Balaton zamijenili za Šibenik. Kupili su staru kamenu kucu koju ureduju u dalmatinsko-madarskom stilu. Otvorili su i ulicni štand pa gotovo da nema Šibencana koji ih ne poznaje i koji se nije osladio njihovim specijalitetima. Na njihov štand i u njihov život ušetao je i reporter Hrvoje Gunjaca. Uz neizostavne dalmatinske fritule Andrea i Tibor nude i stari madarski specijalitet - slatki svitak. U rodnu Madarsku odlaze samo kao gosti u posjet rodacima i brzo se vracaju u svoj Šibenik. Reporter: Hrvoje Gunjaca Snimatelji: Goran Bunjevac i Igor Bralic Montažer: Marin Rakic Urednik emisije: Mario Beganovic Urednica projekta: Štefanija Blagaš Realizatorica: Martina Miljkovic Izvršni producent: Miroslav Rezic.
18:30 
Moj HRT
Saznajte i ovaj tjedan što cemo sve gledati i slušati u programu HRT-a. Predstavljamo novu HTV-ovu emisiju A strana, te nam u goste dolaze Duško Curlic i Ivan Vukušic. Najavljujemo novo izdanje projekta Najljepši školski vrtovi te se družimo s ekipom emisije Pola ure kulture. Poznati nam je gledatelj i slušatelj književnik Miro Gavran. U minutama iz arhive nastavljamo se prisjecati glazbenih nastupa iz emisije Zdravo, mladi - ovaj put vidjet cemo grupu Aerodrom, i to iz doba kada njihov pjevac nije bio Jurica Paden. Budite s nama i isplanirajte si novi TV tjedan! Urednica: Uršula Tolj Redateljica: Anamaria Corazza.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:00 
Heroji Vukovara
U ovoj epizodi gledatelji ce imati prilike iz prve ruke cuti pricu covjeka koji je preživio sve strahote zarobljavanja nakon pada Vukovara, za dlaku izbjegavši strijeljanje na Ovcari i smrt od cetnicke ruke. Karlovic svoju pricu pocinje padom Vukovara koji je docekao sakrivši se u vukovarsku bolnicu. Nakon ulaska vojske, deportiran je autobusom na Velepromet gdje prolazi torture s ostalim zarobljenicima - tuku ga u špaliru, oduzimaju mu isprave i novac i ostavljaju na milost i nemilost cetnika i dobrovoljaca koji u hangarima Veleprometa premlacuju i ubijaju ranjenike i zarobljene. Igrom sretnog slucaja, vojnik JNA po nadimku Štuka spašava ga od sigurne smrti iz hangara nakon što mu Karlovic spominje zajednickog poznanika iz Rume. Producent: Dominik Galic Asistent produkcije: Mijana Milcic Snimatelji: Dubravko Cuk, Dario Hacek, Davor Levicki Montaža: Karlo Gorup, Alex Radman Montaža zvuka: Karlo Gorup Kolor korekcija: Matin Cuk Glazba: Mate Matišic, Vid Adam Hribar Asistent redatelja: Ivan Mokrovic Režija i scenarij: Eduard Galic. Säsong 3. Del 10 av 10.
21:19 
Hrvatska za 5
Kako funkcioniraju hrvatski inovativni poduzetnicki centri i koliko novih ljudi zapošljavaju?. U emisiji Hrvatska za 5 izravno govore TIHOMIR HODAK iz Križevaca, IVANA CULJAK iz Zagreba , JOSIP IVANCIC iz Vukovara i drugi inovativni poduzetnici iz Hrvatske. Reportaže pripremaju ANDRIJANA GREGUR, MATEA RIBAREVIC, ANA GLAVAN BUDIJA i DOMAGOJ MATIC. Redatelj: ŽELJKO MUSIC Urednik i voditelj: BRANIMIR BILIC.
22:11 
Vijesti iz kulture
22:27 
Dnevnik 3
22:42 
Sport
22:46 
Vrijeme
22:50 
Eurojackpot
Sanjate o najvecim dobicima? Uz Eurojackpot na Hrvatskoj radioteleviziji vaši snovi postaju stvarnost! U 12. kolu igramo za Eurojackpot koji iznosi 363.000.000,00 kn.Veselje dobitka s vama išcekuje Rajana Radosavljev! Urednica projekta: Elizabeth Homsi.
22:57 
Lovci na trolove
Voditelj Robert Aschberg sluša svjedocanstva žrtava anonimnih internetskih zlostavljaca, a zatim okuplja najbolje strucnjake koji krecu u lov na trolove. Säsong 18. Del 4 av 5.
23:41 
Majstor Tai Chija [Repris]
Akcijski film. Dvojica prijatelja, Junbao (Jet Li) i Tienbo (Siu-Ho Chin), odrasli su u Shaolinu gdje su se ucili borilacke vještine. Obojicu su izbacili nakon što je Tinebo zamalo ubio kolegu koji je varao u borbi. Prije nego su napustili hram i uputili se u svijet, njihov ucitelj dao im je naputke za novi život gdje ih cekaju velika iskušenja…U glavnoj ulozi nastupa Jet Li (Smrtonosno oružje 4, Romeo mora umrijeti) koji je majstor nekoliko verzija kineske borilacke vještine wushu. Regissör: Woo-Ping Yuen, Skĺdespelare: Michelle Yeoh, Siu-Ho Chin, Jet Li.
01:13 
Ona hoce najbolje [Repris]
Romanticna drama. Reporter Adam Lawrence (J. Travolta) došao je iz New Yorka u Los Angeles pisati clanak o poslovnom covjeku uhicenom zbog preprodaje droge. Dok je tamo, skuplja podatke za sljedecu pricu koja mu zaokuplja pažnju, o fitness klubovima u kojima se okupljaju samci. Stoga je posjetio poznatu dvoranu za vježbanje i upoznao instruktoricu Jessie Wilson (J. Lee Curtis) pa je zamolio za intervju. Medutim, Jessie ima loše iskustvo s novinarima pa ga je odbila. Stoga se Adam uclani u klub i dok ispituje clanove o tome kako to utjece na njihov ljubavni život, razvija se romanticna prica izmedu njega i Jessie…. Regissör: James Bridges, Skĺdespelare: Jamie Lee Curtis, Ramey Ellis, John Travolta.
03:08 
Skica za portret [Repris]
03:14 
Imam problem [Repris]
03:34 
Manjinski mozaik: Balaton - Sibenik [Repris]
Andrea i Tibor došli su iz Madarske i Balaton zamijenili za Šibenik. Kupili su staru kamenu kucu koju ureduju u dalmatinsko-madarskom stilu. Otvorili su i ulicni štand pa gotovo da nema Šibencana koji ih ne poznaje i koji se nije osladio njihovim specijalitetima. Na njihov štand i u njihov život ušetao je i reporter Hrvoje Gunjaca. Uz neizostavne dalmatinske fritule Andrea i Tibor nude i stari madarski specijalitet - slatki svitak. U rodnu Madarsku odlaze samo kao gosti u posjet rodacima i brzo se vracaju u svoj Šibenik. Reporter: Hrvoje Gunjaca Snimatelji: Goran Bunjevac i Igor Bralic Montažer: Marin Rakic Urednik emisije: Mario Beganovic Urednica projekta: Štefanija Blagaš Realizatorica: Martina Miljkovic Izvršni producent: Miroslav Rezic. ,.
03:49 
Tema dana [Repris]
04:02 
Carolija [Repris]
Del 27.
04:51 
Voli me zauvijek
Karen moli Julietu da se drži podalje od obitelji Murat. Mónicina mama predlaže kceri da inzistira na tome da je Gonzalo poštuje. René moli oca da živi s njima, ali Gonzalo objasni da ima posla, da bi sve to bilo dosta komplicirano, ali ne zaboravi napomenuti da ih voli. Mónica neutješno place. Adrián odlazi od kuce. Julieta place. Nazove Paulinu i kaže joj da ce se ubiti jer ju je udaljila od brata. Dileri prijete Edgaru. Alfonso savjetuje Gonzalu da pošalje Mónicu i djecu nekamo daleko. Gonzalo podmiruje dug Jaimeu, ali ujedno zamoli sve prijatelje da se ne koriste Jaimeovim uslugama.Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 3 av 142.
05:39 
TV Kalendar
05:51 (06:55)
Klasika mundi: Fenomen Karajan
Portret slavnog austrijskog dirigenta Herberta von Karajana preminulog 1989. godine donosi Uli Märkle, glazbeni producent, pravni savjetnik te generalni direktor Karajanove produkcijske tvrtke Telemondial SAM koja je osnovana 1982. s ciljem izdavanja kompaktnih diskova maestrove ostavštine. Film prikazuje odnos i suradnju Karajana sa zvijezdama operne glazbe kao: Nikolai Ghiaurov, Jess Thomas i Grace Bumbry. Vidjet cete i videoisjecke s njegovih koncerata te snimljene izjave ovog glazbenog genija 20. stoljeca.Produkcija: ORF, 2004.Režija: Peter Dusek i Georg MadejaUrednica Klasike mundi: Marija RamljakGlazbeno-dokumentarni film odabrala: Mira Vocinkic.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se