Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:39 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:05 
Dobro jutro
09:01 
Zaronite s nama: Uvala Senjska - otok Solta 4. em.
Zaronivši u Uvalu Senjsku na otoku Šolti, naišli smo na ratobornu veliku rakovicu koja voli izradivati svoju frizuru od algi, spužvi i mahovnjaka. Okomite, životom obrasle litice, u svom podnožju kriju ulaz u jamu kroz koju se jedva može provuci jedan ronilac. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Animacija: Marko Gereci Kolorist: Nikola Bišcan Tekst citao: Miljenko Kokot Urednica: Jozefina Stipanicevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 4.
09:11 
Capri [Repris]
Del 9.
10:08 
Zemlje - Ljudi - Pustolovine [Repris]
Lisabon, portugalski Bijeli grad na obali Atlantskog oceana, na ušcu rijeke Tejo, u svojoj je povijesti doživio mnoga zlatna razdoblja, ali morao prevladati i mnoge krize. Glavno obilježje daje mu luka, koja ga je u srednjem vijeku pretvorila u središte europske trgovine i polaznu tocku brojnih istraživackih putovanja i osvajanja. Vasco da Gama isplovio je iz Lisabona na svoje prvo putovanje u Indiju, a tu su mu na povratku 1499. i oduševljeno klicali. A danas? Zašto je glavni grad Portugala toliko privlacan da je kao omiljeno odredište mladih zauzeo prvo mjesto medu europskim gradovima? Zbog osmijeha i ležernosti Portugalaca, pretpostavlja mladi bloger koji je, radi fotografiranja za imidž-kampanju svoga grada, napustio dotadašnji posao u banci. Zbog jedinstvenog svjetla u Lisabonu, kaže strucnjakinja za povijest toga grada koja se ukljucila u program zaštite portugalskih šarenih keramickih zidnih plocica. Zbog sjete, dopunjuje mlada pjevacica koja jednako voli modernu elektronicku glazbu, kao i tradicionalni fado koji i sama izvodi. Zbog morskih plodova iz Atlantskog oceana i prvorazrednih jela koja se od njih pripremaju, kaže zvjezdicama okrunjeni umjetnik kulinarstva. A i zbog velikih valova uz našu obalu, dodaje oduševljena jahacica na valovima. Redateljica Lourdes Picareta i njezina snimateljska ekipa u Lisabonu su razgovarali ponajprije s mladima i pitali ih kakav je njihov odnos prema njihovu gradu. Tako je nastao ovaj dinamicni portret stare europske metropole s mnog. ,. Säsong 9. Del 3 av 26.
11:00 
Dan antifasisticke borbe
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Voli me zauvijek
Adrián i Paulina se vjencaju. Svi prijatelji i rodbina su uz njih, raduju se i cestitaju im. Julieta se obuce u medicinsku sestru i napusti bolnicu, u bijegu ozlijedi cuvara. Želi sprijeciti bratovu ženidbu. Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 67 av 142.
13:10 
Zaronite s nama: Uvala Senjska - otok Solta [Repris]
Zaronivši u Uvalu Senjsku na otoku Šolti, naišli smo na ratobornu veliku rakovicu koja voli izradivati svoju frizuru od algi, spužvi i mahovnjaka. Okomite, životom obrasle litice, u svom podnožju kriju ulaz u jamu kroz koju se jedva može provuci jedan ronilac. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Animacija: Marko Gereci Kolorist: Nikola Bišcan Tekst citao: Miljenko Kokot Urednica: Jozefina Stipanicevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 4.
13:19 
Seoska gozba
Naša vesela gastro družina vec je na cetvrtoj tocki svoga putovanja kroz Hrvatsku: u selu Popovac, pokraj Belog Manastira, u prekrasnoj Baranji, na seoskom domacinstvu Novacic. Domacica nam je simpaticna Tatjana Novacic, koja je sa suprugom Damirom 2009. godine kupila i potpuno preuredila staro zapušteno seosko imanje, pazeci pritom da ni u jednom detalju ne zaboravi bogatu baranjsku baštinu. Imanjem dominira dugacka kuca s trijemom, prepoznatljive panonske gradnje, a sve su sobe opremljene restauriranim autenticnim namještajem. Kuhinju i blagovaonicu krase zidnjaci, šlingane zavjese i kredenci sa zimnicom. Imanje je okruženo plastenicima u kojima obitelj Novacic uzgaja brojne vrste povrca, a na samom imanju brojna je perad i prekrasni konji lipicanci. Tatjana Novacic svojim je gošcama pripremila vrlo maštovit meni: slane muffine od kukuruznog brašna za predjelo, glavno je jelo pecena patka s prilogom od zapecene palente s kajmakom i salatom od matovilca s kuhanim pacjim jajima, a desert je slatka proja od kukuruznog brašna… Animirana špica: Fabrika, Sarajevo Originalna glazba: Duško Šegvic. Säsong 1. Del 4 av 7.
14:06 
Trznice - trbuh grada [Repris]
Na samom jugu Francuske, u tzv. ružicastom gradu Toulouseu caruje prebogata škrinja svjetski slavnih gurmanskih bisera: tržnica Victor Hugo. Crni tartufi iz Quercyja, sir rocamadour, gušcja jetra i grah za najtradicionalniji cassoulet otkrivaju nam francuske Pirineje na granici sa španjolskim regijama Katalonijom i Baskijom. Kuhar nositelj Michelinove zvjezdice Michel Sarran odaje nam tajne trbuha Toulousea te posjecujemo neocekivan, a opet nevjerojatan sirni podrum, najdražesnije ribarnice u gradu te futuristicki restoran brze hrane koji koristi samo tradicionalno pripremljene namirnice iz lokalnog uzgoja. Redatelji: Stefano Tealdi / Nicolas Baby Produkcija: Stefilm International u suradnji sa ZDF/ARTE, RAI, RSI, HRT Godina proizvodnje: 2015. ,. Säsong 2. Del 4 av 5.
15:03 
Mjesto pod suncem - Ostati ili otici [Repris]
Kim Smith ocajnicki želi zapoceti nov život u Španjolskoj, no njezin suprug Pete još nije spreman za takav potez. Trebaju li kupiti manju kucu blizu mjesta gdje sada žive, u Warwickshireu, ili pak da sada kupe nekretninu u Španjolskoj, na podrucju grada Antequera, te ju prije eventualne selidbe mogu koristiti za odmor? No, što god odlucili, to mora odgovarati i njihovom obožavanom psu Baileyju. Odabrala: Mira Vocinkic. ,. Säsong 7. Del 4 av 30.
15:53 
Detektiv Murdoch [Repris]
Murdoch se udružuje sa svojim idolom Arthurom Conanom Doyleom kako bi riješili ubojstvo otkriveno tijekom seanse sa spiritisticom Sarom Pensall. Cini se da žrtva Ida Winston, clanica grupe za nadzor paranormalne djelatnosti, nije bila uvjerena u Sarine sposobnosti pa se Murdoch pita je li Sarah ubila Idu kako je ne bi raskrinkala kao varalicu. Unatoc sve jacim dokazima iz svijeta duhova, Murdoch ustraje u namjeri da slucaj riješi znanstvenim metodama. Uskoro se pocinju gomilati dokazi protiv Sarinog ulizice Lisgara Galla. Ali kad Murdoch optuži Galla da je ubio Idu kako bi zaštitio Saru, nade se usred neocekivanog ljubavnog trokuta koji još više komplicira slucaj. Glavne uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid) i Jonny Harris (policajac Crabtree) Gostujuci glumci: Geraint Wyn Davies (Arthur Conan Doyle), Maria del Mar (Sarah Pensall), Dan Lett (Frederick Waters), Tom Barnett (Contrad Hunt), Chris Ratz (Lisgar Gall) Scenarist: Jason Sherman Redatelj: Don McBrearty Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 1. Del 4 av 13.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
16:54 
Cesarica - hit godine [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:13 
Bonton: Javni govor [Repris]
17:20 
Hrvatska uzivo
18:11 
Igre moci
Elizabeth i vlada predsjednika Daltona nailaze na neprijateljstvo ruske vlade. Dmitrija (Chris Petrovski) su oteli i ispitali zbog sumnje da je ruski špijun. Uloge: Téa Leoni (Elizabeth McCord), Tim Daly (Henry McCord), Bebe Neuwirth (Nadine Tolliver), Željko Ivanek (Russell Jackson), Patina Miller (Daisy Grant), Erich Bergen (Blake Moran), Geoffrey Arend (Matt Mahoney), Kathrine Herzer (Alison McCord), Evan Roe (Jason McCord), Wallis Currie-Wood (Stephanie ”Stevie” McCord), Keith Carradine (predsjednik Conrad Dalton), Jill Hennessy (Jane Fellows) Scenarist: Matt Ward Redateljica: Dennie Gordon Urednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 3 av 23.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:02 
Ritam ljeta
20:53 
Zaronite s nama: Uvala Senjska - otok Solta [Repris]
Zaronivši u Uvalu Senjsku na otoku Šolti, naišli smo na ratobornu veliku rakovicu koja voli izradivati svoju frizuru od algi, spužvi i mahovnjaka. Okomite, životom obrasle litice, u svom podnožju kriju ulaz u jamu kroz koju se jedva može provuci jedan ronilac. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Animacija: Marko Gereci Kolorist: Nikola Bišcan Tekst citao: Miljenko Kokot Urednica: Jozefina Stipanicevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 4.
20:58 
Ribar ribi grize rep
Redatelj Hrvoje Juvancic otkrit ce sve tajne ponajboljih hrvatskih ribara: od sportskih lovaca na zubace iz Dubrovnika, pa do profesionalnih škampara s Kvarnera. Oblikovana kao cetverodnevno druženje sa 16 velemajstora udice, vrše, parangala i mreža, koji bez ustrucavanja pred kamerama detaljno prikazuju svoje umijece i trikove, serija ”Ribar ribi grize rep” ujedno je i film za ljubitelje netaknute prirode i izvornog morskog ugodaja. Snimana s nekoliko kamera, kao i s podvodnom skrivenom kamerom, serija ”Ribar ribi grize rep” daje suvremeni uvid u iskonsko nadmudrivanje izmedu covjeka i ribe. Dakako, na kraju ce tu ribu pripremiti za jelo… U prvom dijelu serije, medu ostalim, susrest cemo se i s legendarnim novinarom i ribarom Slobodanom Paparellom Papom, koji se na otvorenom moru Lastova u svom šaljivom tonu obracunava s divovskim kirnjama što žive na preko 100 metara dubine. Vidjet cemo i kako izgleda mali parangal koji, iako postoji vec tisucama godina, i dalje uspješno lovi najcjenjeniju bijelu ribu, a svoja znanja pokazat ce i sportski lovci na orade, cija najmodernija oprema vrijedi tisuce kuna. Za kraj, pripremit cemo ulovljene škampe na nacin glasovitog restorana iz Mošcenicke Drage. Podvodni snimatelj: Tomislav Rataj. Del 1 av 4.
21:26 
Pucnjevi u Bazovici
Dokumentarno-igrani film prica nam tragicnu, ali herojsku pricu o prvim žrtvama fašizma u Europi, jednom Hrvatu i tri slovenska domoljuba, koji su ubijeni u Bazovici. 6. rujna 1930. u 5. 43 ujutro na livadi u Bazovici odjeknuli su pucnjevi. Toga dana život su izgubili: Zvonimir Miloš, Ferdinand Bidovec, Fran Marušic i Alojz Valencic. Film o žrtvama iz Bazovice nije samo prica o herojima tog vremena nego je i prica o obicnom covjeku, koji ima pravo svim sredstvima pobuniti se protiv nasilja… Film nam kroz dokumentarno-igranu formu i s izjavama živih svjedoka, medu ostalima i poznatog pisca Borisa Pahora, vjerno donosi pricu o cetvorici mladica, boraca protiv talijanskog nasilja, koje su fašisti iz Trsta tada proglasili teroristima te ih osudili na smrt. Redatelj: Tugo Štiglic Producent: Primož Kastelic Scenarist: Jadran Sterle Snimatelji: Crt Cadež, Primož Kastelic Kostimograf: Meta Sever Majstor maske: Gabrijela Fleischman Scenografija: Dušan Milavec, Neža Zinajic Montažer: Jernej Puntar Produkcija: Studio Vrtinec d.o.o. Koprodukcija: Jaka produkcija d.o.o. Godina proizvodnje: 2015.
22:21 
Dnevnik 3
22:36 
Sport
22:39 
Vrijeme
22:41 
Vijesti iz kulture
22:51 
Cesarica - hit godine [Repris]
22:55 
Car [Repris]
Povijesna drama. Japanci su se predali i kraj je 2. svjetskog rata. Dok su se ratna zgarišta još dimila, americke okupacijske snage na celu s generalom Douglasom MacArthurom (T. Lee Jones) vec su upravljale Japanom. Ratni zlocinci su u zatvoru i cekaju sudenje a veliko je pitanje hoce li i car Hirohito (T. Kataoka) biti uhicen, optužen i obješen. Brigadni general Bonner Fellers (M. Fox) kao strucnjak za Japan dobio je deset dana da ispita ukljucenost japanskog cara u ratna zbivanja. S poslijeratnim dogadajima u Japanu preplecu se sjecanja generala Fellersa na djevojku Ayau (E. Hatsune) u koju je bio zaljubljen tridesetih godina kad je iz Japana došla na studentsku razmjenu u SAD. Njegov prevodilac pokušava je pronaci…. ,. Regissör: Peter Webber, Skĺdespelare: Matthew Fox, Tommy Lee Jones, Colin Moy, Eriko Hatsune, Takataro Kataoka.
00:37 
Crna lista [Repris]
Gilou je u pritvoru. Ekipa je užasnuta, a Herville se sukobljava s nadredenima. Napokon je utvrden identitet biološkog oca Lucie Jaulin. Na Edelmanov nagovor Joséphine pristaje braniti Tareka Zianija, što rezultira nadmetanjem s Robanom. Policija nastavlja lov na Zachariea Gabbaija, ali operacija je riskantna, osobito sada kad nemaju Giloua. Uloge: Caroline Proust (Laure Berthaud), Grégory Fitoussi (Pierre Clément), Philippe Duclos (Roban), Fred Bianconi (Fromentin), Thierry Godard (Gilou), Audrey Fleurot, (Joséphine Karlsson), Nicolas Briançon (Herville), Dominique Daguier (Machard), Elizabeth Macocco, (Marianne Ledoux), Olivier Chantreau (Stéphane Jaulin) Scenarij: Mathieu Missoffe, Yann Brion et Anne Landois Režija: Frédéric Balekdjian Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 3. Del 9 av 23.
01:18 
Zlocinacki umovi [Repris]
Kad Jedinicu za bihevioristicke analize pozovu u Salt Lake City da istraži trostruko ubojstvo, potraga za poveznicom medu žrtvama mogla bi ih dovesti do bjegunca koji je možda povezan s nepoznatim pociniteljem. Uloge: Joe Mantegna (David Rossi), Thomas Gibson (Aaron Hotchner), Shemar Moore (Derek Morgan), Matthew Gray Gubler (dr. Spencer Reid), A.J. Cook (Jennifer ”JJ” Jareau), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Jennifer Love Hewitt (Kate Callahan) Scenaristica: Sharon Lee Watson Redatelj: Alrick Riley Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 10. Del 10 av 23.
01:59 
Treci element [Repris]
02:44 
Dragocjeni biser [Repris]
Sonan govori prijateljima da je doživio viziju o tome da je Pérola zapravo reinkarnirani rinpoche. Monasi zatraže dopuštenje da ispitaju Pérolu. Ona tocno odgovori na sva ta ispitivanja i postane jasno da je ona rinpocheova reinkarnacija. Pérola slavi, ali Franz ne može prihvatiti to otkrice. Ernest moli Franza da mu pomogne da otkrije tko potkrada tvornicu. Amélia savjetuje Franzu da pomogne ocu kako bi Manfred bio osloboden krivnje. Iolanda provocira Gertrude koja je iziritirana poderala gazdaricine haljine. Ernest oprosti Gertrudi njezinu pogrešku i time Gertrude dobije vecu važnost u kuci nego Iolanda. Toni kaže Mundu da ne vjeruje Benitu. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni)), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 21 av 110.
03:32 
Dragocjeni biser [Repris]
Venceslau kaže Franzu da je on potkradao novac u tvornici. Monasi daju Péroli knjigu. Venceslau moli Iolandu novac i predlaže joj da proda svoj nakit kako bi mu pomogla. Ona proda ogrlicu koju je dobila kao vjencani dar. Gertrude prati Iolandu i vidi da ona prodaje ogrlicu. Sílvia ugleda Améliju u Franzovoj sobi. Sílvia govori Ernestu da redovnici žele odvesti Pérolu izvan zemlje. Ernest odlazi monasima i kaže da im to nece dopustiti. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni)), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 22 av 110.
04:19 
Ritam ljeta [Repris]
05:10 
Dinastija [Repris]
Na Blakeovu sudenju za ubojstvo njegova bivša žena Alexis svjedoci da ju je prije mnogo godina Blake zatekao s ljubavnikom i teško ga ozlijedio te ga podmitio kako bi šutio o tome. Blake je zatim prisilio Alexis da potpiše dokument kojim joj brani da vida djecu. Kad cuje njezin iskaz, Krystle pozli i napusti sudnicu. Oporavljajuci se u bolnici, Claudia dozna da je njezin muž otišao i odveo njihovu kcer Lindsay. Fallon kaže Stevenu da je njihova majka dobila 250.000 dolara kako bi ih napustila. Steven kaže Alexis da je bio zaljubljen u Teda. Fallon izgrdi Krystle jer je napustila sudnicu. Porota objavi da je donijela pravorijek. ,. Säsong 2. Del 1 av 22. Regissör: Gabrielle Beaumont, Skĺdespelare: John Forsythe.
05:55 (06:38)
Voli me zauvijek
Adrián i Paulina se vjencaju. Svi prijatelji i rodbina su uz njih, raduju se i cestitaju im. Julieta se obuce u medicinsku sestru i napusti bolnicu, u bijegu ozlijedi cuvara. Želi sprijeciti bratovu ženidbu. Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 67 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs vĺra artiklar om kvällens program

Matfusket har mĺnga ansikten

Uppdrag granskning sommar
SVT1,20:00

Ny brittisk dramaserie i sjukhusmiljö

Good Karma Hospital
Kanal 5,21:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se