Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut på dagens tv
06:07 
Prizma - multinacionalni magazin [Repris]
06:56 
TV kalendar
07:12 
Marijana moje mladosti [Repris]
Romanticni ljubavni film. U jednom dvorcu na obali jezera u Bavarskoj koji služi kao internat, mladost provode djeca imucnijih ljudi iz raznih dijelova svijeta. Njihovu radoznalost draži, a maštu uzbuduje dvorac s druge strane jezera. Vincent (P. Vaneck), mladic koji je stigao iz Argentine, otkrit ce u njemu tajanstvenu mladu Marianne (M. Hold), zaljubit ce se u tu ljepoticu i uzaludno ce ga Lise (I. Pia), kci upravitelja internata, pokušavati privuci…Romanticni ljubavni film, s motivom prve velike i neostvarive ljubavi, djelo u kojem se zbilja na trenutke doista približava snovima, cija realnost odgovara mladenackim zamišljajima i osjecajima. Film je postigao golem komercijalni uspjeh i stekao status kultnog filma u Francuskoj, a našao je i mnogobrojne poklonike u Hrvatskoj, kao u nekim sadržajnim i ambijentalnim elementima i svoje hrvatske citate u Golikovoj ”Vili orhideja”. Režirao ga je iskusni Julien Duvivier, svojedobno omiljeni francuski redatelj filmskoga kriticara Grahama Greenea, jedan od najplodnijih francuskih redatelja. Neujednacena opusa, Duvivier se okušao u vecini popularnih žanrova, postigavši najvece uspjehe u razdoblju poetskoga realizma (tridesetih godina) djelima kao što su ”Pepe le Moko” i ”Pozivnica za ples”. Regissör: Julien Duvivier, Skådespelare: Pierre Vaneck, Isabella Pia, Marianne Hold.
08:57 
Iza zavjese
09:50 
Portret Crkve i mjesta: Mala Subotica
10:00 
Mala Subotica: Misa
Mala Subotica, donjomedimursko mjesto i opcina na sjeveru Hrvatske u Medimurskoj županiji, pripada Varaždinskoj biskupiji. U sastavi opcine još su naselja: Držimurec, Palovec, Piškorovec, Strelec i Sveti Križ. Župa Rodenja BDM spominje se 1334. kao i prvobitna crkva koja je u 18. stoljecu barokizirana. Godine 1900. crkvi su nadogradene pokrajnje lade. U došašcu Crkva se spominje trostrukog Božjeg dolaska u našu povijest: onog u Betlehemu prije 2017 godina, zatim sadašnjeg sakramentalnog po otajstvima i konacnog na kraju vremena. U župnoj crkvi Rodenja BDM misu 2. nedjelje došašca služit ce vlc. Ðuro Vukalovic, župnik u Maloj Subotici. Redatelj: Neven Mihael Dianeževic Urednik i komentator: Dragutin Siladi.
11:00 
Biblija
11:11 
Pozitivno
Gost je dekan Katolickog bogoslovnog fakulteta u Ðakovu dr. sc. Ivica Raguž. Doznajte kako svecenik može dobiti nagradu za životno djelo od civilnih vlasti. Predstavljamo vam ljude dobrog srca koji vole dijeliti ljubav i dobrotu malenima i slabima. Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
11:40 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:29 
Plodovi zemlje
13:24 
Split: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Ovoga tjedna gost emisije Nedjeljom u dva je pisac Slobodan Šnajder. Govorit ce o svom nagradivanom romanu ”Doba mjedi” te o tome zašto mu se drame ne izvode u Hrvatskoj. Osim toga komentirat ce aktualne društvene dogadaje.Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
15:07 
Mir i dobro
15:39 
Fotografija u Hrvatskoj - Jelena Blagovic [Repris]
Fotografiramo kako bismo se sjecali, a Jelena Blagovic fotografira sjecanja. Njezin fotoaparat usmjeren je na detalje intimnog okruženja - na sadržaje ladica, koverti, interijera… O svome radu sama autorica kaže: ”Ja sam mišljenja da se svi umjetnici bave samim sobom prije ili kasnije, u mom slucaju je to prije. Svi mi kroz svoje radove pokušavamo reci nešto o sebi, ja sam to pocela raditi jako rano i ti moji radovi su zapravo neka vrsta obiteljskog arhiva.” Urednica: Ana Marija Habjan. ,.
15:53 
Ovo je opera: Tristan i Isolde - Richard Wagner
Tristan i Izolda, jedna od najpoznatijih ljubavnih prica u povijesti, poslužit ce kao kontrapunkt kako bismo spoznali da je ljubav snažnija od smrti. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 11 av 30.
16:42 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:13 
Halo [Repris]
Ciklus emisija ”Halo, halo, gledate Radio Zagreb!. ” povezuje fragmente raritetnih snimki iz fonoteke Hrvatskoga radija s arhivskim filmskim zapisima i fotografijama, podsjecajuci nas na ljude, dogadaje i fenomene iz hrvatskog javnog života u 20. stoljecu.Godine 1936. na predio Prijekoga, unutar stare dubrovacke gradske jezgre, srušio se vojni avion. Tom prigodom poginula su dvojica pilota te sedmero gradana Dubrovnika, a novine zbog cenzure nisu smjele izvještavati o pravom uzroku ”katastrofalnog požara”. O tom dogadaju koji je zabilježen i filmskom kamerom, na tonskom zapisu iz 1969. govori jedan od njegovih ocevidaca, dugogodišnji novinar Radio Dubrovnika Boro Kamic.Autori: Hrvoje Ivankovic, Ariana Jandric i Romana NemcicRedatelj: Tvrtko RašpolicMontažer: Boris Lukša. Del 3 av 12.
17:21 
Village Folk [Repris]
Del 26.
17:33 
Volim Hrvatsku
S vama je vaša omiljena zabavna igra ”Volim Hrvatsku”!. Vode timova Bojan i Goran Navojec s natjecateljima: dizajnericom Anamarijom Asanovic i pjevacicom Ginom Viktorijom, televizijskim voditeljicama Nevenom Rendeli i Jelenom Pajic te pjevacima Emilijom Kokic i Giulianom, uz voditelja Mirka Fodora cekaju vas u 12. emisiji ”Volim Hrvatsku”. Natjecatelji su odgovarali na sljedeca pitanja: Koji je poznati ljubavni par iz romana Marije Juric Zagorke ”Gricka vještica”? Koji je Zagrepcanin 1906. konstruirao mehanicku olovku i nalivpero? Na kojoj se rijeci nalazi Roški slap? Za Dinamo navijaju Bad Blue Boysi, za Hajduk Torcida. Kako se zovu navijaci Rijeke? Kako se zove naš najpoznatiji maratonac medu valovima? Koliko je olimpijskih medalja Janica Kostelic osvojila 2002. godine? Koji je nacionalni park smješten u Gorskom kotaru? Po kojem legendarnom košarkašu nosi ime hrvatski kup za košarkaše? Koliki je broj parova u Hrvatskoj koji imaju troje ili više djece? Budite s nama i ove nedjelje, provjerite i vi svoje znanje o Hrvatskoj! http://volimhrvatsku.hrt.hr/ Scenarist: Alen Ðurica Redatelj: Ivan Miladinov Urednica emisije: Andrijana Škorput Urednica projekta: Elizabeth Homsi. Del 12.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:00 
Loto 6/45
20:10 
Novine
Maskirani napadaci premlacuju šefa Krim policije Juru Jolica (Dražen Mikulic), još jednog sudionika u zataškavanju prometne nesrece koju je skrivila Dubravka Kardum (Edita Karadole). Premlacivanje je narucio novi vlasnik ”Novina”, njezin sin Mario Kardum (Aleksandar Cvjetkovic), a organizirao Kardumov ortak, šef policije Toni Nardelli (Alen Liveric), nakon što ga je Jolic pokušao ucijeniti fotografijom koja je nastala kad je natjerao novinara ”Novina” Andreja Marinkovica (Goran Markovic) da se fotografira s njim. Dubravka Kardum naslucuje da ce mocni gradonacelnik Ludvig Tomaševic (Dragan Despot), nakon u ”Novinama” objavljenog clanka uperenog protiv njega, krenuti i na njezinog sina pa dogovara susret s gradonacelnikom na grobu pokojnog supruga koji je svojedobno zadužio Tomaševica. Kardumova žena Vanja (Sandra Loncaric) pokušava napustiti supruga i obnoviti vezu s bivšim ljubavnikom Tomaševicem… Uloge: Branka Katic, Trpimir Jurkic, Zijad Gracic, Aleksandar Cvjetkovic, Olga Pakalovic, Goran Markovic, Tihana Lazovic, Dragan Despot, Edita Karadole, Zdenko Jelcic, Alen Liveric, Dajana Culjak, Anja Matkovic, Mijo JurišicScenarist: Ivica ÐikicRedatelj: Dalibor MatanicUrednik: Mislav Brumec. Säsong 12. Del 8 av 12.
21:05 
Profesije osobno
Tradicija urarstva u obitelji Lebarovic proteže se na šest generacija. Danas, otac i sin Lebarovic u svojoj urarskoj radionici, utemeljenoj 1947. godine, održavaju više od 200 gradskih i javnih satova.Krapinski pracovjek otkriven je davne 1899. godine, kada su pocela geološka i paleontološka istraživanja na Hušnjakovom brdu u Krapini. Vlasta Krklec ravnateljica je Muzeja krapinskih neandertalaca u kojem se, na slikovit i moderan nacin, opisuje naša prošlost.Josip Jušic živi za oldtimere. U svojoj radnji Oldtimer Doctor u Okešincu kraj Ivanic-Grada on povijesti daje novi sjaj. Jedan je od rijetkih profesionalnih restauratora oldtimera u Hrvatskoj, a njegova je radionica pravi muzej minulih vremena i ljubavi prema ljudskim dostignucima.Scenarist i redatelj: Željko SaricMontažeri: Andrea Cubric i Damir KantociVoditelj produkcije: Viktor SaricIstraživanje i suradnik na scenariju: Goran BukovcanSnimatelji: Dino Sencar, Danijel Kovacevic i Mario BelamaricSkladatelj: Tomislav BabicProducent: Nikola KlobucaricProdukcija: Project 6 Studio za HRTGodina proizvodnje: 2014. Säsong 4. Del 9 av 12.
21:48 
Dnevnik 3
22:03 
Vijesti iz kulture
22:11 
Sport
22:17 
Vrijeme
22:23 
Zaljubljeni u Parizu
Romanticna drama/komedija o bracnom paru koji odlazi u Pariz proslaviti trideset godina zajednickog života. Ne bi li osvježili svoj brak Meg (L. Duncan) i Nick (J. Broadbent) vracaju se u grad gdje su bili na medenom mjesecu. Dvoje intelektualaca pred mirovinom svoj boravak u Parizu pocinju svadom i neslaganjem. On je staložen i ozbiljan, a ona želi njihov vikend pretvoriti u uzbudljivo novo iskustvo, od skupog hotela do bijega iz restorana bez placanja. Vikend koji ih treba napuniti novom energijom, pretvara se u žucne rasprave. Srecom, situacija se pocinje popravljati kad sretnu Nickovog prijatelja (J. Goldblum) s fakulteta, Amerikanca Morgana. Uspješni pisac Morgan pozove ih na zabavu gdje bracni par otkriva novi pogled na život i ljubav…Scenarij je napisao britanski književnik pakistanskog podrijetla Hanif Kureishi, koji se takoder bavi kazalištem, filmom (Moja lijepa praonica) i televizijom (Buddha iz predgrada). Regissör: Roger Michell, Skådespelare: Jim Broadbent, Jeff Goldblum, Lindsay Duncan.
23:53 
Nedjeljom u dva [Repris]
Ovoga tjedna gost emisije Nedjeljom u dva je pisac Slobodan Šnajder. Govorit ce o svom nagradivanom romanu ”Doba mjedi” te o tome zašto mu se drame ne izvode u Hrvatskoj. Osim toga komentirat ce aktualne društvene dogadaje.Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
00:59 
Marijana moje mladosti [Repris]
Romanticni ljubavni film. U jednom dvorcu na obali jezera u Bavarskoj koji služi kao internat, mladost provode djeca imucnijih ljudi iz raznih dijelova svijeta. Njihovu radoznalost draži, a maštu uzbuduje dvorac s druge strane jezera. Vincent (P. Vaneck), mladic koji je stigao iz Argentine, otkrit ce u njemu tajanstvenu mladu Marianne (M. Hold), zaljubit ce se u tu ljepoticu i uzaludno ce ga Lise (I. Pia), kci upravitelja internata, pokušavati privuci…Romanticni ljubavni film, s motivom prve velike i neostvarive ljubavi, djelo u kojem se zbilja na trenutke doista približava snovima, cija realnost odgovara mladenackim zamišljajima i osjecajima. Film je postigao golem komercijalni uspjeh i stekao status kultnog filma u Francuskoj, a našao je i mnogobrojne poklonike u Hrvatskoj, kao u nekim sadržajnim i ambijentalnim elementima i svoje hrvatske citate u Golikovoj ”Vili orhideja”. Režirao ga je iskusni Julien Duvivier, svojedobno omiljeni francuski redatelj filmskoga kriticara Grahama Greenea, jedan od najplodnijih francuskih redatelja. Neujednacena opusa, Duvivier se okušao u vecini popularnih žanrova, postigavši najvece uspjehe u razdoblju poetskoga realizma (tridesetih godina) djelima kao što su ”Pepe le Moko” i ”Pozivnica za ples”. Regissör: Julien Duvivier, Skådespelare: Pierre Vaneck, Isabella Pia, Marianne Hold.
02:41 
Ovo je opera: Tristan i Isolde - Richard Wagner
Tristan i Izolda, jedna od najpoznatijih ljubavnih prica u povijesti, poslužit ce kao kontrapunkt kako bismo spoznali da je ljubav snažnija od smrti. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 11 av 30.
03:26 
Dadilja iz nocnih mora [Repris]
Triler. Amber (M. Melvin) i Jake (N. Parsons) zaljubljeni su mladi bracni par. Amber je trudna, nosi djevojcicu kojoj je vec dala ime, Gabby, i uskoro treba roditi. No, dogodi im se prometna nesreca koju oboje prežive, jedino je beba izgubljena.Tri godine kasnije…Annie (A. Scott) i Ben (K. Pardue) imaju trogodišnju kcerkicu Jenny. Zbog kredita na kucu, potreban im je dodatni prihod, pa se i Annie mora zaposliti. Zato pokušavaju naci dadilju. Annie je ispitala više kandidatkinja, ali nijedna se ne cini dovoljno dobrom. Sve dok se ne pojavi djevojka koja se predstavi kao Julie, a mi prepoznajemo da je to Amber.Isprva sve je savršeno. Jenny je zavoljela novu dadilju, koja radi i više nego što se od nje ocekuje. Ben je zadovoljan - lijepa ga djevojka docekuje cak i s vecerom - no Annie ima loš predosjecaj i nimalo joj se ne svida što se Julie uvlaci pod kožu i Jenny i Benu…. Regissör: Michael Feifer, Skådespelare: Mekenna Melvin, Nathan Parsons, Kip Pardue, Ashley Scott.
04:54 
Plodovi zemlje [Repris]
05:44 
Skica za portret [Repris]
05:51 (06:03)
Tema dana [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2016 Comspace
Limetta.se