Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:07 
Zene
One su sve prošle zajedno. I prve korake, i prve ljubavi, najvažnije uspjehe i najgore pogreške. Prošle su skupa i prve petice u školi i prva pijanstava. Dijelile su savjete i odjecu, najveca razocaranja i najvece radosti, jer one su sestre. Gošce su: Daria i Ivana Knez, Antonija i Karmen Matkovic te Sanja Sarnavka. Voditeljica: Daniela Trbovic Redateljice: Anamarija Corazza i Monika Štengl Urednice: Maja Tokic i Nataša Kraljevic Kolbas.
06:58 
Veterani mira [Repris]
07:46 
TV Kalendar
08:04 
Ozloglasena [Repris]
Klasican romanticni triler i film noir. Alicia Huberman (I. Bergman) djevojka je sklona porocima, a još se raspusnije ponaša kad je njezin otac, njemacki špijun u Americi, osuden na višegodišnji zatvor u kojem pocini samoubojstvo. Njezina loša reputacija ohrabruje vladine agente, na celu sa T. R. Devlinom (C. Grant), da joj pristupe i regrutiraju je za špijuniranje nacista u Brazilu. Njezin je zadatak razotkriti prijatelja svojega oca, Alexa Sebastiana (C. Rains), koji joj se nekad udvarao. Pritom se izmedu nje i Devlina razvija snažna privlacnost, medutim, onoga trenutka kad joj Sebastian ponudi brak kako bi se uvjerio da nije špijunka vec iskrena simpatizerka nacizma, Devlinovo se srce zatvara i on postaje sumnjicav…”Ozloglašena”, glasoviti Hitchcockov triler, nominirana je za Oscara u dvjema kategorijama - u kategoriji najboljeg originalnog scenarija (Ben Hecht) te najboljeg sporednoga glumca (Claude Rains). Film je poznat po ”najdužem poljupcu u filmskoj povijesti” koji traje oko tri minute - iako nije rijec o jedinstvenom poljupcu, vec o seriji poljubaca koji se izmjenjuju izmedu Caryja Granta i Ingrid Berman. Ingrid Bergman, uz ”Casablancu”, ovdje je ostvarila svoju najpoznatiju ulogu. Izvrsna prica temelji se na borbi dvojice muškaraca oko jedne žene - neuglednijega i ranjivijega, ali sofisticiranijeg Alexa, te zgodnijeg, šarmantnijeg ali manje rafiniranoga Devlina. Obojica je vole, no više joj vjeruje onaj krivi. Odnos izmedu protagonista i rasplet špijunske linije.
09:48 
Biblija
09:58 
Vukovar: Misa
Treca je nedjelja došašca. Išcekivanje Isusova dolaska liturgijski se sve više usmjeruje na njegov dolazak u tijelu prije više od dva tisucljeca. Na trecu nedjelju došašca HTV ce izravno prenositi euharistijsko slavlje iz župne crkve sv. Filipa i Jakova apostola. Crkvu je nakon obnove 27. listopada 2013. posvetio dakovacko-osjecki nadbiskup mons. dr. Ðuro Hranic. Misno slavlje predvodit ce fra Ivica Jagodic, župnik župe sv. Filipa i Jakova i gvardijan franjevackog samostana i dekan Vukovarskog dekanata. Producent: Damir Cengic Redatelj: Davor Boric Bubi Urednik i komentator: Dragutin Siladi.
11:05 
Pozitivno
Naš gost je predsjednik Hrvatske udruge za mirenje Srdan Šimac. Predstavljamo što radi Kruh sv. Ante u Sarajevu. Poslušajte zbor ”Anima Una” iz Sesvetske Sopnice. Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
11:38 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:28 
Plodovi zemlje
13:23 
Split: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Covic gost je emisije Nedjeljom u dva. Govorit ce o presudi Slobodanu Praljku, mogucnosti treceg entiteta u BiH te položaju Hrvata u toj zemlji.Urednik: Aleksandar Stankovic.
14:59 
Mir i dobro
15:31 
Nisam spremna za blagdane
Božicna romanticna komedija o djevojci koja je vrlo uspješna u svom poslu, a posao joj je da ljudima prodaje laži koje žele cuti, marketing. No, laganje postaje njezin nacin i u privatnom životu.Holly (A. Witt) laže i kad treba i kad ne treba. Kad se sudari s momkom koji ceka taksi kao i ona, izmisli da juri u rodilište jer joj je sestra upravo rodila, djevojcicu Annu, a muž joj nije živ. Od toga je istina samo da ima sestru i da joj se necakinja zove Anna (M. Bagley), ali Anna ima vec devet godina. Na poslu, uz pomoc prijateljice koja ju naziva u dogovorenom trenutku, odglumi da ju je privatno nazvao najpoželjniji klijent oko kojega bi se morala nadmetati s kolegom koji je uspješan kao i ona. Ovako, šef procjenjuje da ona ima prednost. Ne stigne necakinji i sestri na kicenje bora, pa izmisli da se nije mogla izvuci s posla. No, želja koju ce Anna uputiti Djedu Božicnjaku (D. Lauria) pomoci ce Holly da pronade onu nekadašnju sebe…Uloge: Alicia Witt, George Stults, Brigid Brannagh, Maxwell Caulfield, Dan Lauria, Mia BagleySce+narij: Hanz WasserburgerRežija: Sam IrvinProizvodnja: 2015.Urednica: Vesna Curo-Tomic.
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:18 
Sigurno u prometu [Repris]
17:32 
Volim Hrvatsku
Sada opet Bojan niže pobjede!. Ohrabren uspjehom, u trinaestoj je emisiji okupio raspjevanu ekipu - Vjekoslava Kljucarica, Žanamari Percic i Dariju Hodnik. Na suprotnoj strani u Goranovoj ekipi svoje ce znanje testirati glumac Jakov Gavran, glazbenik i radijski voditelj Ante Cash i pjevac Mate Bulic. Tko ce ovaj put osvojiti nagrade i simpatije gledatelja? Tko je bio spretniji odgovarajuci i na ova pitanja: U koliko se sati oglašava gricki top? S kojom državom Hrvatska granici na rijeci Dragonji? Koja zagrebacka rock-skupina izvodi pjesmu ”Dinamo ja volim”? Kako se zove površinom najvece hrvatsko prirodno jezero smješteno u Ravnim kotarima? U kojem je gradu roden Ivan Gundulic? Družite se s bracom Navojec, Mirkom Fodorom i njihovim gostima i ovu nedjelju na Prvome u 17.35.Scenarist: Alen ÐuricaRedatelj: Ivan MiladinovUrednica emisije: Andrijana ŠkorputVoditeljica projekta: Elizabeth Homsi. Säsong 5. Del 13 av 15.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
LOTO 6/45
20:05 
Sifra
21:00 
Republika: Ostavstina [Repris]
U šestoj epizodi upoznat cemo sve najvažnije dubrovacke gradevine i pokazati nemjerljivo bogatstvo materijalne ostavštine Dubrovnika. Malo je mjesta na svijetu koja na tako malome prostoru imaju toliko važnih spomenika. Scenarist i redatelj: Božidar Domagoj BuricIzvršna producentica: Marija KosorMontažer: Dubravko PrugoveckiDirektor fotografije: Branko CahunKostimografkinja: Jasna ZvonkovicSkladatelj: Božidar Domagoj BuricMajstorica maske: Snježana Gorup. Del 6 av 6.
21:51 
Prijelomna otkrica: Energija na rubu buducnosti
Sve što cinimo da bismo se kretali, živjeli, radili, igrali se, stvarali i preživjeli temelji se na pogonu. Bilo da je rijec o motorima u našim automobilima ili turbinama koje generiraju struju u elektranama, za pogon naše civilizacije potrebno je gorivo. Dugo smo se oslanjali na fosilna goriva, no njihova je zaliha ogranicena, a posljedice njihova sagorijevanja sve vece. Sada dolazi novi naraštaj izumitelja, inovatora i poduzetnika koji traže nove nacine da se pogon održi. U samo jednoj caši vode ima dovoljno energije da cijeli jedan dan osigurava struju velikoj metropoli, a eksperimentalni fizicari vjeruju da bi je uskoro mogli iskoristiti. U suncanim pustinjama Nevade pioniri zelene energije grade eksperimentalnu tvornicu vrijednu milijardu dolara koja ce generirati solarnu energiju cak i kad nema sunca. U udaljenim predjelima Kanade tehnologija sastavljena u garaži jednog izumitelja mogla bi iskoristiti cak i nevjerojatnu snagu umjetno proizvedenih tornada.Pripovjedac: Jason BatemanOdabrala: Mira Vocinkic. Del 5 av 6.
22:39 
Dnevnik 3
22:54 
Sportske vijesti
23:06 
Vrijeme
23:08 
Vijesti iz kulture
23:21 
Desetka [Repris]
Komedija. Slavni skladatelj George Webber (D. Moore) ima sve što bi prosjecan muškarac mogao poželjeti: lagodan život, raskošnu vilu, luksuzan automobil i vezu s atraktivnom vršnjakinjom Sam (J. Andrews). Ali, baš kao i vecina muškaraca u njegovim godinama, ima i problem - krizu srednjih godina. Nakon što se jednoga dana na prvi pogled zaljubi u prekrasnu mladu plavušu (Bo Derek) i to upravo na dan njezina vjencanja, George tone još više te, spletom okolnosti, izazove veliku svadu sa Sam. Nakon što ona odbije ponovno s njim razgovarati, George se uputi u Meksiko, jer ondje, kako je doznao, svoj medeni mjesec provodi Jenny, plava ljepotica u koju se neki dan zaljubio…Premda se tijekom karijere okušao u razlicitim žanrovima, ukljucujuci i drame i trilere, americki redatelj Blake Edwards (Dorucak kod Tiffanyja, serija filmova Pink Panther) najpoznatiji je kao autor komedija u kojima je, osim parodiranjem kriminalistickog žanra, publiku nerijetko nasmijavao fizickim gegovima, ali i razlicitim seksualnim aluzijama. Jedan od njegovih velikih hitova, komedija ”Desetka”, komicni potencijal i vizualnu atraktivnost postiže ponajviše pomocu tih dvaju elemenata. U filmu koji prati imucnog sredovjecnog glazbenika ciji se libido teško može oduprijeti zovu putenosti mlade neznanke, slavni britanski glumac Dudley Moore (Arthur) zaslužan je za gegove i odredenu dozu verbalno-intelektualnog humora, dok lijepoj Bo Derek pripada vecina seksualnih atributa koji se obicno vežu uz ovo ostvarenje. Regissör: Blake Edwards, Skådespelare: Sam Jones, Dee Wallace, Max Showalter, Brian Dennehy, Bo Derek, Dudley Moore, Robert Webber, Julie Andrews.
01:23 
Nedjeljom u dva [Repris]
02:18 
Ozloglasena [Repris]
Klasican romanticni triler i film noir. Alicia Huberman (I. Bergman) djevojka je sklona porocima, a još se raspusnije ponaša kad je njezin otac, njemacki špijun u Americi, osuden na višegodišnji zatvor u kojem pocini samoubojstvo. Njezina loša reputacija ohrabruje vladine agente, na celu sa T. R. Devlinom (C. Grant), da joj pristupe i regrutiraju je za špijuniranje nacista u Brazilu. Njezin je zadatak razotkriti prijatelja svojega oca, Alexa Sebastiana (C. Rains), koji joj se nekad udvarao. Pritom se izmedu nje i Devlina razvija snažna privlacnost, medutim, onoga trenutka kad joj Sebastian ponudi brak kako bi se uvjerio da nije špijunka vec iskrena simpatizerka nacizma, Devlinovo se srce zatvara i on postaje sumnjicav…”Ozloglašena”, glasoviti Hitchcockov triler, nominirana je za Oscara u dvjema kategorijama - u kategoriji najboljeg originalnog scenarija (Ben Hecht) te najboljeg sporednoga glumca (Claude Rains). Film je poznat po ”najdužem poljupcu u filmskoj povijesti” koji traje oko tri minute - iako nije rijec o jedinstvenom poljupcu, vec o seriji poljubaca koji se izmjenjuju izmedu Caryja Granta i Ingrid Berman. Ingrid Bergman, uz ”Casablancu”, ovdje je ostvarila svoju najpoznatiju ulogu. Izvrsna prica temelji se na borbi dvojice muškaraca oko jedne žene - neuglednijega i ranjivijega, ali sofisticiranijeg Alexa, te zgodnijeg, šarmantnijeg ali manje rafiniranoga Devlina. Obojica je vole, no više joj vjeruje onaj krivi. Odnos izmedu protagonista i rasplet špijunske linije.
03:55 
Zene
Postoje li iskrena muško-ženska prijateljstva?. Jesu li takva prijateljstva održiva, ili u pozadini, barem s jedne strane, tinja želja za necim ”konkretnijim”? Koliko zajednicke aktivnosti osnažuju prijateljstva i opstaju li i nakon prekida veze?. O svojim iskustvima, najcešce u isti glas, govore glumica Mila Elegovic, pjevacica i psihologinja Maja Vucic, radijska voditeljica Antonija Mandic. Voditeljica: Daniela Trbovic Redateljice: Anamarija Corazza i Monika Štengl Urednice: Maja Tokic i Nataša Kraljevic Kolbas.
04:47 
Skica za portret [Repris]
04:59 
Mir i dobro [Repris]
05:24 
Manjinski mozaik: Zidovski Brod - kronika nestanka [Repris]
Danas Slavonski Brod, nekoc Brod na Savi. Mijenjalo se ime, ali ne i toplina kojom je taj grad docekivao goste i smještao ih u svoje krilo da u njemu rastu. Bilo je tako i sa Židovima koji od sredine 19. stoljeca dolaze u grad u potrazi za poslom. Podižu sinagogu, a za njom i trgovinu, zanatstvo i industriju grada i okolice, pretvarajuci Brod u središte toga dijela Austro-Ugarske Monarhije. Danas u Slavonskom Brodu živi tek sjecanje za Židove kojih više nema. Vecinu je progutao holokaust. Ostala su tek imena na mramoru i fotografije koje ne blijede. Autor: Mario Beganovic Snimatelj: Damir Bednjanec Montažerka: Vlatka Zadro Urednik: Mario Beganovic Realizatorica: Martina Miljkovic Producentica: Slavica Flanak. ,. Del 2.
05:39 (06:04)
Potrosacki kod [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se