Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:25 
Dr. Bergmann
Florianov nogometni klub iz Deekelsena igra utakmicu protiv momcadi nogometnog internata. Njihov glavni napadac Kojo Kwabena usred utakmice dobije napadaj kašlja. Florian ga poslije izazove na sprint i Kojo kolabira. Dr. Bergmann ustanovljuje šumove u plucima i sumnja na tuberkulozu. Kojo mora u bolnicu na daljnje pretrage, a njegov trener i skrbnik Fabian Busch bešcutno ga ostavlja na cjedilu. Mora li Kojo odustati od profesionalne karijere? Vlasnik brodogradilišta Christian Schulte osjeca zgrcenost u zatiljku, no umjesto da miruje, na Laurinu molbu pomaže u obnovi Marenina kafica, pri cemu se cudno ponaša. Laura se pita je li se opet zaljubila u pogrešnog muškarca. Anja se boji svojih osjecaja prema Oliviji pa se naglo povlaci, što Oliviju zbunjuje i rastužuje, a postaje i nepouzdana u poslu. U otvorenom razgovoru osjete uzajamnu privlacnost. Hoce li Anja priznati Oliviji svoje osjecaje?Uloge: Wayne Carpendale, Caroline Scholze, Lea Faßbender, Niels Bruno Schmidt, Gerhard Olschewski, Franziska TroegnerScenaristica: Anke WinschewskiRedatelj: Hans WernerUrednica: Ranka Horvat. Säsong 22. Del 8 av 12.
11:11 
Eko zona
11:36 
Bonton: Cetiri carobne rijeci [Repris]
Jedna od prvih asocijacija na osnovnu školu je ucenje o važnosti cetiri carobne rijeci. U tom smo razdoblju cesto imali dojam da nas ucitelji zamaraju stvarima koje ionako znamo ili se podrazumijevaju, ali što vrijeme ide dalje primjecujemo sve veci broj onih koji se ponašaju kao da za njih nikada nisu culi ili su ih nekim cudom zaboravili upotrebljavati. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:13 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:31 
Zaljubljena u Ramona
Valente kaže Ramónu da je i on dao otkaz u Sofíjinoj radionici jer nije ugodno raditi dok je policija u radionici. Ramón mu kaže da ne zna što se dogada s Dalijom i da mu je javila da je uhicena, te da traži njegovu pomoc. Ali Benito mu je rekao da je samo otišla dati iskaz. Sofía pita Daliju je li prenijela poruku Ramónu. Dalia kaže da jest, ali da je Ramón rekao da se sama snade. Antonio je ljubomoran jer je Margarita cesto uz Porfirija. Ona mu kaže da je morala trpjeti Roxanine ispade i njezina nocenja kod njega. Antonio kaže da se to više nece ponoviti. Margarita kaže da je najbolje da prekinu vezu jer se ne mogu složiti i jer se ona ne može prestati brinuti o Porfiriju. Roxana kaže Marthi da je zbog Daniela izgubila kucu i obitelj. Zamoli je da dopusti da ostane nekoliko dana kod nje i da joj pomogne naci Daniela kako bi popravila svoj ugled. Porfirio kaže Antoniju da je on, Antonio, Margaritina ljubav, a da joj je on, Porfirio, samo jako drag. Kaže da ne zna koliko mu je života preostalo, ali da ne bi želio umrijeti sa spoznajom da Margarita pati zbog Antoniove ljubomore. Ramón kaže Fabioli da zna da je dijete njegovo i da ce zajedno naci rješenje, te da ona sigurno nece otici u zatvor.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena Gonzál. Säsong 12. Del 94 av 117.
13:19 
Dr. Oz
Problem s kojim se bore žene diljem Amerike baš kao i zvijezda Pravih kucanica iz Houstona Claudia Jordan. Doznajte koji joj je kucni pripravak preporucio dr. Oz jer možda pomogne i vama. Cut cemo i vruce vijesti iz Hollywooda - od reality-zvijezde koja odlazi na odvikavanje do modnog dvojca kojeg su svi napali zbog izjava u vezi s umjetnom oplodnjom.Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 110 av 166.
14:03 
Potrosacki kod [Repris]
Teme emisije su: ima li u kruhu i pecivu previše soli; hoce li se izmjenom Zakona o najmu stanova urediti odnos najmodavaca i najmoprimaca; jesu li kreme protiv starenja samo marketinški trik. Urednica: Sanja Smiljanic.
14:30 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH
15:00 
Dobar dan
15:47 
Zagonetni slucajevi dr. Blakea
U Noci Guya Fawkesa srcana socijalna radnica Emma Keneally dovede malu grupu aboridžinske djece iz sirotišta da uživaju u krijesu i vatrometu. Noc završi tragedijom: Emma je ubijena, a mladi Aboridžin Winston Cummings uhvacen s pištoljem u ruci. Slucaj se cini jednostavan, ali Blake otkrije da je Winston nevin, a Emma je imala mnogo više neprijatelja nego što je itko slutio. U postaju se vraca narednik Bill Hobart i nacelnik Munro dobije saveznika. Uskoro ce njih dvojica poceti obradivati Charlieja koji ce morati odluciti je li odan uniformi ili Blakeu.Glavne uloge: Craig McLachlan (dr. Lucien Blake), Nadine Garner (Jean Beazley), Charlie Cousins (Charlie Davis), Cate Wolfe (Mattie O'Brien), Craig Hall (nacelnik William Munro), John Wood (Patrick Tyneman), John Stanton (Doug Ashby)Gostujuci glumci: Aaron L. McGrath (Winston Cummings), Paul Leyden (Ian Goldsmith), Sara Wiseman (Olivia Goldsmith), Belinda McClory (Alice Harvey), David Whiteley (narednik Bill Hobart)Scenarist: Michael MillerRedateljica: Fiona BanksUrednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 3 av 8.
16:45 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:10 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
19:59 
Loto 7/39
20:05 
Mijenjamo svijet: Lijecenje Alzheimerove bolesti
Nakon godina neuspjeha potraga za lijekom za Alzheimerovu bolest napokon napreduje velikim koracima. U ovom dokumentarcu upoznajemo znanstvenike i pacijente koji se bore protiv ove razorne bolesti.Alzheimerova bolest sve se brže širi medu starijom populacijom. Od Alzheimerove bolesti ili srodnih oblika demencije u svijetu boluje 44 milijuna ljudi. Tijekom proteklih deset godina utrošene su milijarde dolara na pokušaje razvoja protutijela ili cjepiva za suzbijanje ili lijecenje te bolesti, ali sve je bilo uzalud. Sve dosad.Nedavna otkrica omogucila su napredak borbe na svim poljima. Prvi put smo u stanju identificirati rane znakove bolesti. Sada mnogo bolje razumijemo što uzrokuje Alzheimerovu bolest. Izumljeni su novi lijekovi, a njihovo djelovanje ubrzao je razvoj novih laboratorijskih metoda testiranja.Dokumentarni film se bavi novim spoznajama, od znanstvenika koji se trude otkriti bolest u najranijem stadiju i istražuju njezine uzroke, do onih koji istražuju djelovanje nacina života i genske faktore rizika od razvoja Alzheimerove bolesti. Nakon godina neuspjeha vide se prvi znakovi uspjeha. Dokumentarac otkriva najnoviji razvoj u potrazi za lijekom za bolest od koje strepi najviše ljudi na svijetu.Producent i redatelj: Charles ColvilleProdukcija: BBCUrednik: Steve CrabtreeOdabrala: Mira Vocinkic.
20:59 
Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Grad Zagreb
Grad Zagreb je metropola prepuna kulinarskih utjecaja sa svih strana svijeta. No, Dhruva prvenstveno zanimaju autenticna jela i kvalitetne namirnice kojima Zagreb itekako obiluje. U ovoj epizodi Dhruv nas oduševljava kuhanjem ajngemahtesa na Zrinjevcu, pripremom zagrebackog odreska na Strossmayerovom šetalištu i patke s mlincima ispred zagrebackih fontana.Voditelj: Dhruv BakerRedatelj: Deni HustaScenarist: Alen NemetSnimatelji: Damir Štrbe, Danijel Lukac, Jakša JukicaProducenti: Alen Nemet, Deni Husta, Edvard HudiIzvršni producent: Tadija KolovratProizvodnja: Mak Production. Del 5 av 20.
21:26 
Pola ure kulture
22:00 
Otvoreno
22:51 
Dnevnik 3
23:06 
Sport
23:13 
Vrijeme
23:15 
Vijesti iz kulture
23:26 
Nijanse plave
Mafija se želi osvetiti Harlee i podvaljuje joj ubojstvo. Harlee se utrkuje s vremenom i skriva od vlastitoga tima da bi zamela trag, a Wozniak se bori da ocuva svoju policijsku obitelj kad dokazi o starom zlocinu pritisnu vec nacet tim. Stahl se zbližava s Cristinom i još je korak bliže otkrivanju istine o Miguelu.Uloge: Jennifer Lopez (Harlee Santos), Ray Liotta (Matt Wozniak), Warren Kole (Robert Stahl), Dayo Okeniyi (Michael Loman), Drea de Matteo (Tess Nazario), Hampton Fluker (Patrick Tufo), Vincent Laresca (Tony Espada), Sarah Jeffery (Cristina Santos), Gino Anthony Pesi (James Nava)Gostujuce uloge: Anna Gunn (Julia Ayres), Dov Davidoff (det. Verco), Margaret Colin, Michael LaurenceAutor: Adi HasakUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 5 av 13.
00:08 
Zagonetni slucajevi dr. Blakea
Del 3.
01:05 
Don Matteo [Repris]
Del 13.
01:58 
Dr. Bergmann
Del 8.
02:41 
Skica za portret [Repris]
02:42 
Eko zona [Repris]
03:07 
Potrosacki kod [Repris]
03:32 
Pogled preko granice - Hrvati u BiH [Repris]
03:57 
Pola ure kulture [Repris]
04:28 
Dr. Oz
Del 110.
05:07 
Kod nas doma [Repris]
05:52 (06:35)
Zaljubljena u Ramona
Del 94.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se