Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:36 
Voli me zauvijek
Mónica zamoli Paulinu da se drži podalje od Alana i Renéa. Psihijatrica moli Julietu da joj kaže svoje probleme, inace je nece pustiti kuci. Karen i Paulina razjasne svoj nesporazum i na kraju se zagrle. Karen savjetuje Paulini da kaže Adriánu da je trudna. Gonzalo obeca Renéu i Alanu da ce biti beskrajno bogati kada odrastu i postanu vlasnici njegovih hotela. Leonel kaže Nuriji da Gonzalo ima dvojicu sinova s Mónicom. Odette kaže Paulini da voli Adriána i da odlaze živjeti u Španjolsku. Elisa se sukobi s Inés i kaže joj da Mónica ima dvojicu sinova s Gonzalom. Inés zamalo da srce nije stalo.Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 27 av 142.
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:08 
Imam problem
Problem ima oko 9.000 zašticenih najmoprimaca. Medu njima je i Aida Rihtar koja svojim primjerom pokazuje i dokazuje kako je lako od statusa stanara preko podstanara doci do statusa beskucnika. Gost je odvjetnik KARLO NOVOSEL. Voditeljica: Marina Medved Pulic Urednici: Saša Užarevic i Marina Medved Pulic Voditeljica projekta: Jagoda Martinovic.
09:32 
Gorski lijecnik [Repris]
Gdica Schneider javila se u Martinovu ordinaciju iz Latinske Amerike i najavila da se udaje za najnoviju simpatiju pa joj treba naci zamjenu. Roman Melchinger predlaže Martinu nekoliko mogucnosti. Nova pomocnica postaje Irena Bornholm, u cekaonici su zapuhali novi vjetrovi. Roman i Martin razgovaraju o Anniki. Martin je siguran da su njezini simptomi psihicke naravi, no doznaje od Romana da je Annikina majka umrla od rijetkoga, genski uvjetovanog oblika dijabetesa. Martin shvaca da je bio na pogrešnu tragu. Martinova djevojka Anne udomacila se na imanju. Pomaže Lisbeth, daje Lilli dobre ljubavne savjete, a njezine ideje svidaju se i Hansu. On je i dalje rastrgan izmedu rada na imanju i nemirnih noci s malom Sophie kod Susanne. Sve je veca njegova cežnja za sredenim obiteljskim životom i kad mu Susanne predbaci, on napokon donese odluku.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Ronja Forcher (Lili Gruber), Mark Keller ( dr. Alexander Kahnweiler), Martin Feifel (Arthur Distelmeier), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich), Tino Hillebrand (Sebastian Hochstätter)Scenarij: Philipp RothRežija: Axel BarthUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 2 av 16.
10:19 
Izmedu zemlje i neba
U drugoj epizodi Sebastien putuje u Peru ne bi li upoznao pripadnike naroda Kecua, potomke drevnih Inka. Preletjet ce preko Anda, a u prostranom planinskom lancu Kordiljerima naici ce na Cusco, mitski glavni grad carstva Inka. Nakon posjeta Churubambi i solanama u Marasu, sletjet ce svojim balonom u Chinchero.Sebastienovi spontani komentari i originalan pristup otkrivaju više o svakodnevici mjesnog stanovništva. U svom jedinstvenom stilu on gledatelju prenosi svoje znanje, emocije i oduševljenje. Redatelj: Jean-Luc GuidoinProdukcija: One Planet. Säsong 2. Del 2 av 4.
11:12 
Ekumena: Znanost i religija o covjeku
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Voli me zauvijek
Elisa kaže Inés da je Gonzalo obecao Mónici da ce se rastati od nje (Inés). Elisi je vec dojadilo što on zapostavlja sinove i Mónicu. Inés pozli. Paulina dolazi i vozi je u bolnicu. Mauricio se osjeca usamljen. René i Alan neutješno placu. Adrián želi nazvati Paulinu, ali ipak se predomisli. Paulina pripisuje Gonzalu krivnju za Inésino teško stanje. Camilo sluti da je Leonel rekao Nuriji za Mónicu. Nuria i Paulina prigovaraju Gonzalu jer je udario Inés. Paulina zamoli Nuriju da misli na majku, a ne na novac. Inésino zdravstveno stanje nije najbolje.Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 28 av 142.
13:09 
Skica za portret [Repris]
13:23 
Hrvatsko podmorje
Postoji mjesto posebne ljepote, nekakve neobicne kombinacije nespojivih pojmova. Plodno konavosko polje i otvoreno more. Pred konavoskim stijenama, prepunim endemskih biljaka, pogled na morski horizont ne zaklanja niti jedan otok. Otvoreno more neobicne plave boje mjesto je našeg istraživanja nove teme. S druge strane litica plodna ravnica. Okružena brdima punih slatkovodnih izvora. Vrtovi, nasadi, plantaže, pa i domace životinje, tako suprotno plavoj pustinji. To su Konavle, jedinstvena ljepota, tradicija, ponos i bogatstvo stvoreno ljudskim rukama. Uhvatit cemo Konavle do krajnjeg juga hrvatskog podmorja - Prevlake. Važna vojna tocka u svojim dubinama krije oklopljenu krstaricu Kaiser Franz Joseph I. Vodimo vas u plavi pucinski zaron i u svijet neobicnih vrsta otvorenog mora. Otvoreno more, samo plavetnilo, izgleda kao pustinja. Da bi otkrili najtajanstvenije vrste, one pucinske, treba biti strpljiv i zahvalan moru. Asistenti snimtelja: Tibor Brindl, Blaž AndricGlavni ronilac: Dražen CurkovicRonilac: Ivan SršenGlazba i tonska obrada: Đelo JusicStrucni suradnici: prof. dr. sc. Ivan Jardas, dr. sc. Leon Grubišic, dr. sc. Petar Križic, dr. sc. Nenad JaspricaSuradnici na terenu: Boris Obradovic, Ivan Babic, Zoran Veber, Pero Grbic, Ivan Obad, Pero Jurkovic, Mato Bilobrk, Ivica Erlic, Igor i Fran Brindl, Karla Andric. Säsong 4. Del 6 av 6.
13:55 
Bonton: Glazba u javnosti [Repris]
Glazba nas pokrece, motivira, inspirira i konstantno okružuje - medutim, što se dogodi kad pojedini prolaznici pretjeraju s uživanjem u njoj u javnom prostoru smatrajuci da je u redu puštati je na sav glas? Zagadenje bukom nije ništa manje strašno od zagadenja smecem. Ono što njima predstavlja užitak i ljepotu, prolaznici cuju kao smetnju i iritaciju. Kako tiho uživati u omiljenim pjesmama u gradskom prostoru, pogledajte u današnjoj prici.
13:59 
Kod doktora
Može li mamogram pomoci pri otkrivanju srcanih bolesti? Specijalistica dr. Kristi Funk iznosi svoje mišljenje. Doktori iznose pricu djevojcice koja je uspjela ponovno prohodati uz pomoc neobicnog prijatelja. A dr. Travis otkriva osobnu tajnu o kojoj nikada nije govorio. Säsong 8. Del 128 av 147.
14:44 
Normalan zivot: Zivot obitelji djece s invaliditetom u povodu Medunarodnog praznika rada
Život roditelja djece s teškocama u razvoju tema je današnje emisije, a povod je Medunarodni praznik rada. Gosti su: Sabina Loncar, majka dvoje djece s teškocama u razvoju iz Zagreba, voditeljica udruge Sjena; Saša Radic iz Hrvatske udruge radnih terapeuta; Marin Vlahovic, otac djeteta s teškocom, iz Velike Gorice te Vesna Ferluga-Antic iz Labina, takoder majka odrasle kceri s invaliditetom. Govorimo o 24-satnoj skrbi i njezi djeteta, o predrasudama društva prema takvim obiteljima te o važnosti rehabilitacije u zajednici. Urednica i voditeljica: Ana Tomaškovic .
15:30 
Znanstveni krugovi
Što se otkrilo istraživanjem crkvice sv. Nikole u selu Žumberak? Ptice su najrasprostranjeniji razred medu kralježnjacima. Što se otkriva njihovim prstenovanjem? Što su naši biolozi s PMF-a otkrili istražujuci uzorke bagremova i kestenova meda u okolici Petrinje?. Kakva je veza matematike i umjetnosti i što o tome kažu jedan naš i jedan francuski matematicar? Kakve sve svemirske nedoumice rješava Dario Hrupec u svojoj knjizi Ažurirani svemir? Voditelj: Ivan Dorian Molnar Novinarke: Ana Macan, Suncica Furdek, Mirjana Srhoj, Valentina Moguš, Sandra Pavkovic Redateljica: Neda Radic Urednica: Marija Vukovic Sirišcevic.
15:59 
Hanna [Repris]
Hanna ne sluti da je Alexandrin pokušaj samoubojstva bio obicna podvala. Alexandra potajno likuje i vec se opet vidi kao Hannina prijateljica. Edith opominje Oskara zbog samovoljnog postupanja, a on se pretvara da je pun razumijevanja. Kad mu Edith prizna svoje nezadovoljstvo zbog Maximilianove veze s Hannom, Oskar joj dade ideju da pocne spletkariti protiv nje. Karlova i Gudrunina zajednicka vecer propadne zbog nesporazuma. No Gudrun misli da ce odsad opet imati mnogo vremena za muža. To je više zaprepaštena kad joj Stefan odjednom ponudi posao. Florian se pomirio s Linom. Njihova sreca doima se i Jonasa. On si, doduše, utvara da je sretan s Danom, ali ne može se oteti cežnji za malko mladenacke bezbrižnosti. Säsong 12. Del 55 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skĺdespelare: Luise Bähr.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Hrvatska uzivo
18:06 
Bonton: Prekid ili upad u razgovor
Super je neocekivano sresti poznate i drage ljude! No što napraviti ako ste usred razgovora s nekim drugim? Ili su u tom trenutku baš oni?. Kako pristupiti drugoj strani, a da ne ispadnete nametljivi, naporni ili dosadni te kako ostaviti najbolji moguci dojam?. Laura i njezin šef Borna imaju bogato iskustvo u ovim potencijalno nezgodnim situacijama.
18:11 
Manjinski mozaik: Glazba koja spaja
Francesco Squarcia je virtuoz na violi, vokalni interpret i skladatelj koji vec godinama živi i radi u Rimu. Reporterka Ivana Bilen predstavlja umjetnika koji je svirao u talijanskim simfonijskim orkestrima pod ravnanjem poznatih dirigenata, umjetnika koji se glazbom obracao predsjednicima, kardinalima ali i obicnom puku. Roden je u Rijeci, gradu koji tece, u gradu koji mu je urezan duboko u tkivo, gradu koji i iz daljine voli i kojemu se stalno vraca - jer, kako kaže, pogledaj Kvarner i zauvijek ceš srcem ostati tu! Reporterka: Ivana Bilen Snimatelj: Damir Bednjanec Montažer: Jadranko Kakša Urednik: Mario Beganovic Urednica projekta: Štefanija Blagaš Realizatorica: Martina Miljkovic Izvršni producent: Miroslav Rezic.
18:30 
Moj HRT
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:03 
Ljeta u Indiji
Dok se u Klubu odvija dekadentna modna revija, Ralph ocajnicki pokušava pridobiti maharadžu. Lord Hawthorne opasno se zanima za Linu. Suni se suocava s teškom dilemom dok se zahuktava istraga o Kairinoj smrti. Uloge: Jemima West (Alice Whelan), Henry Lloyd-Hughes (Ralph Whelan), Rick Warden (Ronnie Keane), Olivia Grant (Madeleine Mathers), Alexander Cobb (Ian McLeod), Craig Parkinson (Dougie Raworth), Fiona Glascott (Sarah Raworth), Julie Walters (Cynthia Coffin), Edward Hogg (Eugene Mathers), Lisa Kay (Stella Barham), Patrick Malahide (indijski potkralj), Nikesh Patel (Aafrin Dalal), Ayesha Kala (Sooni Dalal), Lillette Dubey (Roshana Dalal), Roshan Seth (Darius Dalal), Ashna Rabheru (Shamshad Dalal)Autor: Paul RutmanScenaristica: Lisa McGeeRedatelj: Jonathan Teplitzky Urednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 4 av 10.
20:51 
Hrvatska za 5
Kako lokalne zajednice i razvojne agencije poticu poduzetnost i otvaraju nova radna mjesta?. U emisiji Hrvatska za 5 izravno govore MAŠA SMOKROVIC,poduzetnica iz opcine Kostrena, STJEPAN RIBIC, prvi covjek Razvojne agencije Slavonije i Baranje i MIRKA JOZIC, celnica zagrebackog gospodarstva. Reportaže pripremaju Zdravko Kleva, Igor Rotim, Matea Ribarevic i Katarina Škaro. Redatelj: Željko Music Urednik i voditelj: Branimiir Bilic.
21:44 
Otkrivamo Hrvatsku: Babino Polje
Dubrovacki pjesnik i mljetski opat Mavro Vetranovic otok Mljet opisuje kao mjesto gdje je ''…ljepos' prirode stvorila sve savršenije od ljudskog umijeca…''. Tu ljepos' prirode docarava i ova prica o Babinom Polju kao središnjem naselju otoka, u kojoj zavirujemo u tipicne mljetske kutke, šume, polja, blatine, ostatke drevnih naselja u kamenu i upoznajemo mještane koji na svom raseljenom otoku još pronalaze smisao u radu, snalaženju, solidarnosti i skromnosti ne odustajuci od prepoznatljivog stila života i svoga - komina. Mali je broj onih koji su se uspjeli vratiti doma, stoga starosjedioci zdušno pozdravljaju one koji su ostavili za sobom daleki svijet i vratili se svojim korijenima. Da se loza opet primi i da se trend odlaska zaustavi. Redatelj: Tihomir ŽarnScenaristica: Tatjana RauSnimatelj: Tomislav TrumbetašRasvjetljivac: Domagoj VranarTonski snimatelj: Srecko CabrajaMontažer: Igor KožicUrednica: Željkica Lozo.
22:18 
Dnevnik 3
22:33 
Sport
22:37 
Vrijeme
22:39 
Vijesti iz kulture
22:50 
Eurojackpot
Sanjate o najvecim dobicima? Uz Eurojackpot na Hrvatskoj radioteleviziji vaši snovi postaju stvarnost!U 17. kolu igramo za Eurojackpot koji iznosi 119.000.000,00 kn.Veselje dobitka s vama išcekuje Mirna Maras! Urednica projekta: Elizabeth Homsi.
22:57 
Zene sa sestog kata
Komedija. Rane šezdeset godine u Parizu. Jean-Louis Jobert (F. Luchini) je ozbiljan, ali i napet, poslovni covjek, oženjen usiljenom Suzanne (S. Kiberlain), otac dvojice bezobraznih tinejdžera. Živi stabilnim i dosadnim životom. Sve dok mu slucajno nova, simpaticna sluškinja Maria (N. Verbeke) nije otkrila šesti kat na kojem živi služincad. Živahne Španjolke pomoci ce Jean-Louisu da otkrije novu civilizaciju i novi pristup životu…Francusku nagradu César za sporednu ulogu dobila je Carmen Maura, a komedija je nominirana u još dvije kategorije.Uloge: Fabrice Luchini, Sandrine Kiberlain, Natalia Verbeke, Carmen Maura, Lola Duenas22.Scenarij: Philippe Le Guay, Jérôme TonnerreRedatelj: Philippe Le GuayProizvodnja: 2010.
00:41 
Machete [Repris]
Akcijski film. Meksiko. Spašavajuci otetu djevojku, federalni agent Machete Cortez (D. Trejo) ostavljen je na milost i nemilost mocnog narkobossa Rogelija Torreza (S. Seagal). Torrez smakne Macheteovu obitelj i njega, no agent nekako uspije preživjeti. Tri godine poslije, Machete radi teške poslove na crno u Teksasu. Ondje ga primijeti imucni poduzetnik Michael Booth (J. Fahey) i angažira za likvidaciju teksaškog senatora McLaughlina (R. De Niro), zbog senatorove kampanje protiv ilegalnih useljenika. Machete prihvaca ponudu no ubrzo shvati da je žrtveno janje u planovima korumpiranih politicara koji suraduju s njegovim starim neprijateljem Torrezom…Akcijski film 'Machete' jedno je od najuspjelijih i najzabavnijih ostvarenja uglednog filmaša Roberta Rodrigueza (Desperado, Od sumraka do zore, Bilo jednom u Meksiku, serijal Spy Kids). 'Machete' je možda i najbolji Rodriguezov film još od vremena kultnog niskobudžetnog prvijenca 'El Mariachi'. Rijec je o nadahnuto režiranom djelcu neskrivenog meksickog nacionalistickog naboja, iza cije se akcijsko-zabavne price skrivaju vrlo ozbiljni autorski komentari imigrantske zbilje na jugu Amerike te slika sveopce korumpiranosti društva. Nakon vrlo dobrog uspjeha filma na kino blagajnama, Rodriguez najavljuje još dva nastavka. Vrijedi istaknuti kako je Rodriguez 'Machete' korežirao s dugogodišnjim suradnikom i montažerom Ethanom Maniquisom. Veliki adut filma su i brojni poznati glumci u malim i velikim ulogama. Regissör: Ethan Maniquis, Robert Rodriguez, Skĺdespelare: Lindsay Lohan, Jessica Alba, Don Johnson, Robert De Niro, Cheech Martin, Jeff Fahey, Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Steven Seagal.
02:22 
Pravi lopovi [Repris]
Krimic. Keith Ripley (M. Freeman) dugogodišnji je iskusni kradljivac umjetnina. Pozove mladeg i spretnog kolegu Gabriela (A. Banderas) iz Miamija u New York i ponudi mu posao. Cilj je ukrasti dva izuzetno vrijedna Fabergeova jaja, spremljena u sefu. Navodno je to dio blaga ruske carske obitelji Romanov. Na crnom tržištu jedno ovo jaje vrijedi 20 milijuna dolara, a Ripleyju je to jedini nacin da se oslobodi duga mocnom gangsteru Nickyju (R. Šerbedžija) koji ne oprašta. Ali ni policija ne miruje, ustrajni porucnik Weber (R. Forster) namjerava Ripleyja strpati u zatvor pa pokušava predvidjeti njegove poteze i uhvatiti ga. U prici se pojavljuju i Ripleyjevo kumce, lijepa Alexandra (R. Mitchell), koja se svida Gabrielu, ali nitko nije predvidio da ce se pojaviti KGB i oteti Alexandru…. Regissör: Mimi Leder, Skĺdespelare: Radha Mitchell, Robert Forster, Rade Šerbedžija , Morgan Freeman, Antonio Banderas.
04:01 
Gorski lijecnik [Repris]
Gdica Schneider javila se u Martinovu ordinaciju iz Latinske Amerike i najavila da se udaje za najnoviju simpatiju pa joj treba naci zamjenu. Roman Melchinger predlaže Martinu nekoliko mogucnosti. Nova pomocnica postaje Irena Bornholm, u cekaonici su zapuhali novi vjetrovi. Roman i Martin razgovaraju o Anniki. Martin je siguran da su njezini simptomi psihicke naravi, no doznaje od Romana da je Annikina majka umrla od rijetkoga, genski uvjetovanog oblika dijabetesa. Martin shvaca da je bio na pogrešnu tragu. Martinova djevojka Anne udomacila se na imanju. Pomaže Lisbeth, daje Lilli dobre ljubavne savjete, a njezine ideje svidaju se i Hansu. On je i dalje rastrgan izmedu rada na imanju i nemirnih noci s malom Sophie kod Susanne. Sve je veca njegova cežnja za sredenim obiteljskim životom i kad mu Susanne predbaci, on napokon donese odluku.Uloge: Hans Sigl (dr. Martin Gruber), Heiko Ruprecht (Hans Gruber), Monika Baumgartner (Lisbeth Gruber), Ronja Forcher (Lili Gruber), Mark Keller ( dr. Alexander Kahnweiler), Martin Feifel (Arthur Distelmeier), Rebecca Immanuel (dr. Vera Fendrich), Tino Hillebrand (Sebastian Hochstätter)Scenarij: Philipp RothRežija: Axel BarthUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 2 av 16.
04:46 
Skica za portret [Repris]
04:54 
Voli me zauvijek
Elisa kaže Inés da je Gonzalo obecao Mónici da ce se rastati od nje (Inés). Elisi je vec dojadilo što on zapostavlja sinove i Mónicu. Inés pozli. Paulina dolazi i vozi je u bolnicu. Mauricio se osjeca usamljen. René i Alan neutješno placu. Adrián želi nazvati Paulinu, ali ipak se predomisli. Paulina pripisuje Gonzalu krivnju za Inésino teško stanje. Camilo sluti da je Leonel rekao Nuriji za Mónicu. Nuria i Paulina prigovaraju Gonzalu jer je udario Inés. Paulina zamoli Nuriju da misli na majku, a ne na novac. Inésino zdravstveno stanje nije najbolje.Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 28 av 142.
05:43 
TV Kalendar
05:55 (06:55)
Klasika mundi: Julian Rachlin i Vadim Rjepin uz Izraelsku filharmoniju pod ravnanjem Zubin Mehte [Repris]
U povodu proslave 75. rodendana Izraelske filharmonije u Tel Avivu je 2011. godine održan svecani koncert. Pod vodstvom legendarnog indijskog dirigenta Zubina Mehte, koji je ujedno i doživotni šef-dirigent tog orkestra, nastupili su vrhunski glazbenici. U prvom dijelu koncerta litavski violinist Julian Rachlin izvodi Saint-Saënsovu Introdukciju i rondo capriccioso, op. 28, a ruski violinist Vadim Rjepin Chaussonovu Poemu u Es-duru, op. 25. Slijedi izvedba rjede izvodene Beethovenove 8. simfonije u F-duru op. 93. Urednica: Marija Ramljak. ,.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se