Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:21 
Klinika Schwarzwald
Umirovljenik Anschütz želi izbjeci nužnu operaciju crvuljka. Navrat-nanos daje se u bijeg, ali zacas ga dovezu natrag kao žrtvu prometne nesrece. Bratic Florian iz Kanade smjestio se sa svim svojim stvarima kod obitelji Brinkmann. Sirov, ali srdacan izaziva prilicnu pomutnju… Uloge: Klausjürgen Wussow (prof. Klaus Brinkmann), Gaby Dohm (sestra Christa Mehnert / dr. Christa Brinkmann), Sascha Hehn (dr. Udo Brinkmann), Eva Habermann (dr. Sophie Schwarz/Brinkmann), Jochen Schroeder (Michael ”Mischa” Burgmann), Barbara Wussow (sestra Elke), Eva Maria Bauer (glavna sestra Hildegard Zeisig) Režija: Alfred Vohrer i Hans-Jürgen Tögel Urednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 7 av 24.
11:10 
Gradionica vrtova: Ana [Repris]
”Vrtlariti je kao imati dobrog i odanog prijatelja.” C. Z. Guest Upravo takvoga prijatelja Andreja ce pomoci izgraditi Ani u ovoj epizodi ”GRADionice vrtova”. Ana je graficka dizajnerica s velikom željom za uzgojem jestivog bilja u svom stanu. Motiv joj je još veci jer je do sada biljke u lošem stanju morala nositi ocu u vrt, na oporavak. Ovaj put želi uspjeti sama. Uz pomoc Andreje uživat ce u samostalno, uspješno uzgojenim plodovima iz vlastitog urbanog vrta. Autor i redatelj: Damir Janecek Voditeljica: Andreja Coh Producenti: Bojan Kanjera i Jure Pavlovic Direktor fotografije: Dario Hacek Urednica: Ljiljana Bunjevac Filipovic. ,. Del 3 av 12.
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Spone ljubavi
Pedro uspije uci u Silvijinu zgradu. Ana Luisa govori Vitóriji da pretraži Magnólijinu sobu. Pedro ceka da Ciro izade iz Silvijine zgrade. Ciro otkazuje susret s Beth. Augusto ispituje Beth o pozivu koji je dobila. Pedro ulazi u Silvijinu kucu i nalazi sef. Mag napušta Tiaov stan i pravi se da nije prepoznala ožiljak. Silvia kaže Pedru da je Ciro divan sin, da ima krasnu snahu koja se zove Maria. Pedro kaže Helô da je otkrio istinu o Ciru. Yara okrivi Misaela za Alinein nestanak. Mag prizna Gigi da je prepoznala Tiaa. Kaže joj svoju prošlost s njime i prizna joj da ga se boji. Beth vidi Vitóriju u svome stanu i shvati da joj je Ciro lagao. Beth želi da joj Ciro objasni što se dogodilo. Pedro i Helô razmišljaju kako ce dokazati da su Ciro i Mag ljubavnici. Tiao se ne miri s time da Mag nije prepoznala ožiljak. Gigi predbacuje Olavu jer je prihvatio Antôniovu vezu s Ruty Raquel. Jéssica pita Fláviju o njezinim biološkim roditeljima. Ana Luisa je ljubomorna na Elija. Tiago hvali Letíciju. Pedro moli Anu Luisu da postavi kameru u Silvijin stan. Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Leitao Noronha), Matheus Fagundes (Eduardo Martins Bezerra (”Edu”)), Cláudia Raia (Salete), Daniel Rocha (Gustavo), Alice Wegmann (Isabela Dias). Säsong 12. Del 62 av 145.
13:14 
Dr. Oz [Repris]
Koliko biste daleko išli da postignete savršenu figuru pješcanog sata?. Biste li se utegnuli u korzet na 12 ili više sati dnevno znajuci da vam to ugrožava zdravlje? Slavne osobe to cine! Biste li i vi trebali? Dr. Oz istražuje opasan trend postizanja što užeg struka… Odabrala: Martina Rajšek. ,. Säsong 6. Del 100 av 161.
13:58 
Kraljica noci [Repris]
Del 10.
14:43 
Sigurno u prometu - rekonstrukcija [Repris]
14:48 
Zaronite s nama: Odisejeva spilja - otok Mljet [Repris]
Ususret mitovima i legendama otoka Mljeta, ušli smo plivajuci uskim prolazom u unutrašnjost Odisejeve špilje. Je li ovdje nimfa Kalipso cekala Odiseja?. Tražeci odgovor, zaronili smo… Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 12.
14:58 
Umorstva u Midsomeru [Repris]
Razrezana slika iz 17. stoljeca u muzeju u Aspern Tallowu pokrece niz jezivih dogadaja. Pokušava li netko komunicirati ili se radi o necemu zlokobnijem? Alan Bradford strastveni je povjesnicar Engleskog gradanskog rata i kustos muzeja u Aspern Tallowu. Muzej se nalazi u bivšoj crkvi u kojoj je ubijen i zakopan junak rojalista Jonathan Lowrie. Bradford posjetiteljima detaljno opisuje kako Lowrie nocu još hoda po muzeju i zvoni crkvenim zvonima kako bi najavio svoj dolazak. Charles MacKillop, mještanin cija je informaticka tvrtka zaradila milijune, živi u blizini sa šurjakinjom Sandrom koja je nedavno ostala udovica. Ona vjeruje da ce i njezin pokojni muž David, koji je zakopan na istom groblju kao i Jonathan Lowrie, hodati nocu kako bi joj se otkrio. Predsjednik upravnog odbora siromašnog muzeja je James Tate koji priznaje Anne Quarritch svoju mracnu prošlost. Ona je pipnicarka i cistacica u muzeju i Tate s njom namjerava otici živjeti na jug Francuske. Legenda kaže da je Lowrie zakopan s obiteljskim blagom, a njegov potomak, ostarjeli, ali gramzivi Marcus Lowrie, cvrsto se naumio docepati zakopanog blaga. Ali u podrumu ispod crkve vreba još jedan mještanin, Ralph Bailey, osudeni ubojica koji je nedavno pobjegao iz zatvora… U glavnim ulogama: John Nettles (viši inspektor Barnaby), Daniel Casey (narednik Gavin Troy), Jane Wymark (Joyce Barnaby), Barry Jackson (dr. Bullard) Gostujuci glumci: Patricia Brake (Anne Quarritch), Cheryl Campbell (Sandra MacKillop), James Laurenso. ,. Säsong 3. Del 4 av 4.
16:43 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:16 
Sigurno u prometu - rekonstrukcija [Repris]
17:27 
Nasi i vasi
Blagdan se dostojno svetkuje i u kuci Hercegovaca i u stanu Prigoraca. Prigorci su se narocito opustili - za Uskrs se ostaje kod kuce. Ali kod Hercegovaca obicaj je upravo suprotan - za Uskrs se ide u cestitanje. Milka, naravno, naziva Bibu. Biba je previše zbunjena da bi reagirala na pravi nacin i na Štefov užas poziva Hercegovce da im se pridruže. S Hercegovcima dolazi i njihova druga kci, Ivina starija sestra Mila. Flavio je vec kod Hercegovaca, a kad ugleda Milu, potpuno je ocaran. Cini se da je stvarno nešto cudno u zraku, jer i Štef i Antiša odjednom pocinju nadmetanje u romanticnosti. Jedino što im nedostaje nepristran je sudac. U taj cas na vrata Prigoraca pozvoni prosjak… Koscenaristi: Sanja Kovacevic i Zoran Sudar. Säsong 2. Del 5 av 14. Regissör: Zoran Sudar, Skådespelare: Galiano Pahor, Ljubomir Kerekeš, Dijana Bolanca, Vedran Mlikota, Matija Prskalo, Relja Bašic, Ecija Ojdanic, Josip Zovko, Mirjana Majurec, Filip Radoš, Slavko Brankov, Emil Glad, Hrvoje Klobucar, Mirela Brekalo, Semka Sokolovic Bertok, Slavko Brankov, Mirjana Majurec, Filip Radoš, Mirela Brekalo, Semka Sokolovic Bertok, Emil Glad, Hrvoje Klobucar, Dijana Bolanca, Vedran Mlikota, Galiano Pahor, Ljubomir Kerekeš, Ecija Ojdanic, Josip Zovko, Matija Prskalo, Relja Bašic.
18:00 
Zaronite s nama: Rt Triscavac - otok Susac
Kada zaronite ispod morske površine kod rta Trišcavac na otoku Sušcu, docekat ce vas kolonija najraskošnije i najljepše medu svim gorgonijama. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 13.
18:09 
Potjera (563.) [Repris]
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
19:59 
Loto 7
20:05 
Obitelj Durrell
Larry ima mums i Vasilija je kriva. Louisa objavljuje kako je to dobar izgovor da tetu Hermione ne prime u kucu, jer dolazi u posjet iz Engleske. Teta Hermione i njezina suputnica gda Haddock dolaze dan ranije i od oluje se sklone u Theovoj kuci. Gda Haddock je medij i objavljuje da ce održati seansu da Louisa može posljednji put razgovarati s mužem.Uloge: Keeley Hawes (Louisa Durrell), Josh O'Connor (Lawrence Durrell), Milo Parker (Gerald Durrell), Callum Woodhouse (Leslie Durrell), Daisy Waterstone (Margo Durrell), Alexis Georgoulis (Spiros Halikiopoulos), Daniel Lapaine (Hugh Jarvis)Scenarist: Simon NyeRedatelji: Steve Barron, Ed HallProducent: Christopher HallIzvršni producenti: Sally Woodward Gentle, Lee Morris i Simon NyeProdukcija: A Sid Gentle Films Ltd za ITVUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 4 av 6.
20:55 
Glazba i grad: Zbor
U suradnji s Gradom Zagrebom i ove godine, 20. lipnja, na zagrebackom Tomislavovu trgu, ansambli HRT-a - Zbor, Simfonijski i Tamburaški orkestar HRT-a pod ravnanjem mladog ceškog dirigenta Jiríja Rožena slave Svecanost glazbe u sklopu festivala Zagreb Classic! Stvarati glazbu - moto je inicijative pokrenute još 1981. pri francuskom ministarstvu kulture. Uciniti glazbu dostupnu svima i svugdje, potaknuti amaterske i profesionalne glazbenike na muziciranje izvan strogih okvira koncertnih dvorana, na otvorenim prostorima, doprijeti do što šire publike - ideja je koja je zaživjela vec sljedece, 1982. godine u Parizu kao Fete de la musique - Svecanost glazbe - dan na koji se glazba slavi kao umjetnost koja jednostavno cini život ljepšim. Ideja se od tada pretvorila u medunarodni fenomen: širom svijeta, na prvi dan ljeta, 21. lipnja, organiziraju se besplatni koncerti svih glazbenih žanrova okupljajuci ljude na nekonvencionalnim otvorenim prostorima u opuštenoj atmosferi druženja i uživanja u glazbi. Zbor, Simfonijski i Tamburaški orkestar HRT-a te Zbor Cantores Sancti Marci uz soliste Krešimira Špicera (tenor), MARTINU ZADRO (sopran), Ivanu Lazar (sopran) te mladog Jana Tominica na saksofonu, priredit ce tako svecanost glazbe te Zagrepcanima i svima koji se u gradu zateknu ponuditi široki izbor glazbenih poslastica kao i brojnim gledateljima Hrvatske televizije u izravnom prijenosu. Komentatorica: Jana Haluza Urednica: Marija Ramljak Redatelj: Tvrtko Grgic  .
22:50 
Otvoreno
23:42 
Dnevnik 3
23:57 
Sport
00:00 
Vrijeme
00:02 
Vijesti iz kulture
00:15 
Milijarde [Repris]
Axe izgubi stotine milijuna dolara zbog loše odluke i od Wendy traži pomoc. Chuck krece u lov na mocne saveznike u borbi protiv Axea. Lara postavlja Lu kao novu kuharicu u Axe Capitalu, ali Lu ne želi raditi za bogate seronje i sestru vodi u staru cetvrt da je podsjeti na njihove korijene. Sackerica i Connerty zatvaraju istragu o Axe Capitalu i odlucuju uciniti nešto riskantno. Chuck nade dokaze - u vlastitom domu - koji bi mogli spasiti slucaj. U glavnim ulogama: Paul Giamatti (Chuck Rhoades), Damian Lewis (Bobby Axelrod), Maggie Siff (Wendy Rhoades), Malin Akerman (Lara Axelrod), Toby Leonard Moore (Bryan Connerty), David Costabile (Mike Wagner Wags) i Condola Rashad (Kate Sacker) Scenaristi: Wes Jones i Heidi Schreck Producenti: Brian Koppelman, David Levien i Andrew Ross Sorkin Redatelji: Ryan Fleck i Anna Boden Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 15. Del 11 av 12.
01:10 
Zakon i red: Odjel za zrtve [Repris]
Nekoliko je ljudi svjedocilo silovanju jedne žene, no usprkos tomu nije pozvalo pomoc. Uloge: Mariska Hargitay (porucnica Olivia Benson), Ice-T (detektiv Odafin Fin Tutuola), Kelli Giddish (detektivka Amanda Rollins), Peter Scanavino (detektiv Dominick Sonny Carisi), Raúl Esparza (Rafael Barba) Gostujuce uloge: Andy Karl (narednik Mike Dodds), Daveed Diggs (odvjetnik Henderson), Patrick Breen (Doug Nelson), Abby Miller (Libby Parker), Anthony Ramos (Juan) Autor: Dick Wolf Scenaristi: Robert Brooks Cohen, Brianna Yellen Redatelj: Michael Pressman Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 17. Del 13 av 23.
01:51 
Umorstva u Midsomeru [Repris]
Razrezana slika iz 17. stoljeca u muzeju u Aspern Tallowu pokrece niz jezivih dogadaja. Pokušava li netko komunicirati ili se radi o necemu zlokobnijem? Alan Bradford strastveni je povjesnicar Engleskog gradanskog rata i kustos muzeja u Aspern Tallowu. Muzej se nalazi u bivšoj crkvi u kojoj je ubijen i zakopan junak rojalista Jonathan Lowrie. Bradford posjetiteljima detaljno opisuje kako Lowrie nocu još hoda po muzeju i zvoni crkvenim zvonima kako bi najavio svoj dolazak. Charles MacKillop, mještanin cija je informaticka tvrtka zaradila milijune, živi u blizini sa šurjakinjom Sandrom koja je nedavno ostala udovica. Ona vjeruje da ce i njezin pokojni muž David, koji je zakopan na istom groblju kao i Jonathan Lowrie, hodati nocu kako bi joj se otkrio. Predsjednik upravnog odbora siromašnog muzeja je James Tate koji priznaje Anne Quarritch svoju mracnu prošlost. Ona je pipnicarka i cistacica u muzeju i Tate s njom namjerava otici živjeti na jug Francuske. Legenda kaže da je Lowrie zakopan s obiteljskim blagom, a njegov potomak, ostarjeli, ali gramzivi Marcus Lowrie, cvrsto se naumio docepati zakopanog blaga. Ali u podrumu ispod crkve vreba još jedan mještanin, Ralph Bailey, osudeni ubojica koji je nedavno pobjegao iz zatvora… U glavnim ulogama: John Nettles (viši inspektor Barnaby), Daniel Casey (narednik Gavin Troy), Jane Wymark (Joyce Barnaby), Barry Jackson (dr. Bullard) Gostujuci glumci: Patricia Brake (Anne Quarritch), Cheryl Campbell (Sandra MacKillop), James Laurenso. ,. Säsong 3. Del 4 av 4.
03:33 
Nikola iz Nustra [Repris]
04:00 
Zene [Repris]
Del 3.
04:50 
Skica za portret [Repris]
05:00 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
05:02 
Klinika Schwarzwald
Del 7.
05:48 (06:36)
Spone ljubavi
Del 62.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se