Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut på dagens tv
06:40 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:05 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:05 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:05 
Paulovo i Nickovo veliko kulinarsko putovanje
Paul Rankin iz Sjeverne Irske i Nick Nairn iz Škotske idu na kulinarsko putovanje duž obala Škotske i Sjeverne Irske i usput istražuju svoje sjevernoirsko-škotsko naslijede te pronalaze nadahnuce u namirnicama i receptima na koje nailaze.Nick i Paul su najbolji prijatelji koji se poznaju više od 20 godina. Njihov zajednicki interes za hranu rezultirao je bliskim prijateljstvom. Uživaju kada zajedno putuju i kuhaju, ali i kada se prepiru oko recepata i oko toga odakle potjecu najbolje namirnice.Priznati kuhari otisnut ce se na pucinu i u svakoj epizodi stati u drugom mjestu na obali Sjeverne Irske ili Škotske. Kada stignu na odredište, imaju samo jedan dan da osmisle, pripreme i posluže slastan objed od tri slijeda.---Prva epizoda: Vrhunski kuhari Nick Nairn i Paul Rankin doplovili su u ribarsko selo Tarbert na poluotoku Kintyre u Škotskoj. Izmedu rasprave o razlici izmedu kozica i škampa, Paul i Nick naucit ce nešto o Kraljevstvu Dalriadi i cvrstoj povezanosti toga kraja sa Sjevernom Irskom. Kci lokalnog poljoprivrednika potaknut ce ih da na jelovnik uvrste ovcetinu, ali hoce li gajdaški sastav Mid Argyll prepoznati meso?. Säsong 2. Del 1 av 8.
09:32 
McLeodove kceri
Riley pomaže Jodi da se suoci s traumaticnim sjecanjima na Roba i placenog ubojicu. Uloge: Birdie Carter (Tess Silverman McLeod), Rachel Carpani (Jodi Fountain), Aaron Jeffery (Alex Ryan), Simmone Jade Mackinnon (Stevie), Michala Banas (Kate Manfredi), Brett Tucker (Dave Brewer), Zoe Naylor (Regan McLeod), Luke Jacobz (Patrick Brewer), Doris Younane (Moira Doyle)Izvršni producent: Kris NobleAutorica: Posie Graeme-EvansRedatelji: Donald Crombie, Kay Pavlou, Chris Martin-JonesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 6. Del 30 av 32.
10:17 
Putovanje zeljeznicom
Vlakovi simboliziraju snove, nade i buducnost obiju korejskih država. To je citat iz govora južnokorejskog ministra za ponovno ujedinjenje Lee Jae Jounga u prosincu 2010. na željeznickom kolodvoru u Munsanu. Važnost željeznice u Koreji ne bi se mogla bolje opisati. Ta je povezanost prekretnica u odnosu izmedu dviju azijskih država koje se službeno i danas nalaze u ratu. Putovanje je ograniceno na južni dio poluotoka, Sjeverna Koreja ostaje nepristupacna. Vlakom kroz Južnu Koreju dokumentarni je film o putovanju zemljom azijske ljepote, izlet u burnu tisucljetnu kulturu i kompliciranu povijest podijeljene države, prica o mladoj demokraciji u razvoju i pogled u srca gostoljubivih domacina. Säsong 5. Del 9 av 10.
11:02 
Kratki dokumentarni film
11:12 
Ekumena
11:44 
TV kalendar
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Zivot tece dalje
Eva napušta Jonasovu kucu i vodi kceri Manuelu i Anu sa sobom. Ana putem majci govori da voli Rodriga. Rodrigo pokušava razgovarati s Jonasom, ali otac ga ne sluša. Eva s kcerima odlazi u hotel do ukrcaja za Buenos Aires. Manuela ce biti kod bake Ináe dok je mama s Anom na turniru. Cris prijeti Jonasu da ce ga ostaviti ako ne objavi njihovu vezu svima. Prošlo je 20 dana, Ana osvaja turnir u Buenos Airesu. Eva dogovara susret s Jonasom kako bi riješili svoju situaciju. Ana i Rodrigo provedu nekoliko sati zajedno. Jonas šalje Klébera da se sastane s Evom, a ona se naljuti na Jonasov prijedlog uvjeta rastave. Ana ima mucnine i povraca. Alice je udari reketom po glavi i Ana izgubi svijest. No, kasnije se njih dvije sprijatelje. Ana u ljekarni kupi test za trudnocu. Iná sanja dijete koje se utapa u jezeru. Manuela odlazi s Anom na pretragu, a nalaz potvrduje Aninu trudnocu…Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 2 av 70.
13:15 
Hrvatska uzivo
13:58 
Kod doktora
Lijecnici govore o šokantnoj prici jedne žene koja je nazvala hitnu pomoc glumeci da njezina sestra ima ebolu. Potom poslušajte više o ljekovitoj snazi ljubavi i pogledajte kako je jedan covjek pomogao svojoj ženi da se oporavi od amnezije uzrokovane prsnucem aneurizme u mozgu. Dr. Travis vam otkriva svoj recept za ukusno jelo od povrca. Odabrala: Mira Vocinkic. Säsong 12. Del 42 av 150.
14:41 
Normalan zivot
15:26 
Znanstveni krugovi
15:55 
Kako je obranjena Hrvatska
Emisija obraduje razdoblje prve polovice listopada 1991. godine, vrijeme kada je Jugoslavenska narodna armija zajedno s paravojnim snagama sastavljenim od Srba iz Hrvatske i Srbije, sinkronizirano napala hrvatske obrambene snage na svim podrucjima Republike Hrvatske. Iz mnoštva ratnih dogadaja izdvojene su borbe za Nuštar, Zadar i Karlovac. Postrojbe JNA zajedno s paravojnim snagama 13. rujna 1991. došle su do Maslenickog mosta te dovele Zadar u okruženje i tada su pocele pripreme za kljucnu obranu grada, koja se zbila 4., 5. i 6. listopada 1991. Specificnost borbe za Zadar bile su mnogobrojne kasarne, pa se grad morao braniti njihovim blokadama u gradu, zatim od napada iz smjera Benkovca i Zemunika te od napada JRM s mora, no branitelji su to uspješno obavili. Zauzimanjem sela Marinci, Petrovci, Bršadin i Ceric Vinkovci su dovedeni u poluokruženje. Na putu im je stajao Nuštar. Presudne bitke za Nuštar vodile su se 3., 4. i 5. listopada 1991. godine. Tada je daleko nadmocniji neprijatelj poražen i zaustavljen, te su tako obranjeni ne samo Vinkovci vec i istocna Slavonija Presudne borbe za Karlovac bile su od 4. do 8. listopada 1991. Tada su JNA i paravojne snage napale grad sa svih strana, a kako je u gradu bilo 20 vojnih objekata JNA, oni su predstavljali poseban problem u obrani grada, jer se grad morao braniti iznutra i izvana. Usprkos tako nepovoljnoj situaciji Karlovac je obranjen. Scenarist: Tomislav ŠuljRedatelj: Zoran Margetic Snimatelji: Zlatko Sokolovic i Dav. Del 3 av 12.
16:43 
TV kalendar
17:00 
Vijesti
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Moj HRT
17:50 
Manjinski mozaik
18:10 
Price o veteranskom uspjehu: Heroine domovinskog rata
Ovo su price o braniteljicama koje su tijekom Domovinskog rata dale velik doprinos stvaranju hrvatske države, a danas su uspješne u zanimanjima kojima se bave. Scenarist: Srecko KaricRedateljica i scenaristica: Biljana CakicSnimatelji: Radoslav Pažameta, FilipTot, Ivan Karabelj, Dragica Posavec, Bruno GracinMontažerke: Monika Drahotuski, Karla Folnovic, Ana ŠericProducenti: Darija Kulenovic Gudan, Marina Andree Škop, Petar MilicUrednik: Darko Dovranic Produkcija HOMMAGE za HRT 2016. Del 5 av 6.
18:59 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
Skola kuhanja
20:10 
Crno-bijeli svijet
Ksenija je postala clanica Radnickog savjeta te zahvaljujuci slucajnom susretu u kaficu odmah uspijeva poremetiti Sricine planove. Kipo dobiva novu priliku u Startu gdje upoznaje legendarnog urednika Jozu Sokrata, a prvi tekst koji piše vezan je uz bizarni Dunjin i Žungulov performans, nadahnut njihovim ”okršajem” sa švercerima kave. Zbog Ladina poznanika Žac ima napade ljubomore, a Una se zbližava s Leom, ekscentricnim studentom dramaturgije… U glavnim ulogama: Filip Ridicki, Slavko Sobin, Jelena Miholjevic, Franjo Kuhar, Sreten Mokrovic, Karlo Maloca, Kaja Šišmanovic, Elizabeta Kukic, Sara Stanic, Damir Šaban, Hrvoje Keckeš, Lucia Stefania Glavich Mandaric, Silivo VovkAutor i redatelj: Goran Kulenovic Scenaristi: Renato Baretic i Goran KulenovicDirektor fotografije: Mario SablicOriginalna glazba: Dubravko RobicKostimografkinja: Ivana Zozoli VargovicScenograf: Mario IvezicMontažeri: Goran Kulenovic i Marina BaracSupervizorica maske: Slavica ŠnurIzvršna producentica: Maja VukicProducent: Ivan MalocaUrednik: Hrvoje Ivankovic. Säsong 2. Del 4 av 12.
20:55 
Nasi dani - price o hrvatskom rocku
Na sceni se pojavljuje nova rock grupa, sastavljena od tada tek srednjoškolaca, a nazvali su se ”Prljavo kazalište”. Prica je to o njihovim prvim singlovima i prvom albumu. Bilo je to vrijeme punka i novog vala, vrijeme sasvim novog i drugacijeg pristupa rock glazbi. U Rijeci buja punk scena predvodena Parafima i Termitima, a u Zagrebu Johnny Štulic okuplja svoj prvi rock sastav iz kojeg ce nastati grupe Azra i Film. Ništa u rock glazbi više nije isto kao prije.O tome u seriji govore: Jasenko Houra, Davorin Bogovic, Darko Rundek, Husein Hasanefendic Hus, Valter Kocijancic, Damir Martinovic Mrle, Goran Lisica Fox, Max Juricic, Bojan Mušcet, Paolo Sfeci, Ivan Piko Stancic i mnogi drugi.Suradnici na scenariju: Siniša Škarica, Hrvoje Horvat, Arsen Oremovic, Milan Majerovic StilinovicNarator: Goran Navojec. Del 4 av 10.
21:55 
Hrvatska za 5
22:50 
Eurojackpot
23:00 
Dnevnik 3
23:15 
Vijesti iz kulture
23:23 
Sport
23:28 
Vrijeme
23:35 
Fargo
Malvo u djelo provodi plan, a Lester pokušava skovati svoj. Gus i Molly udružuju snage u Duluthu. Uloge: Billy Bob Thornton (Lorne Malvo), Martin Freeman (Lester Nygaard), Colin Hanks (zamjenik nacelnika policije), Alison Tolman (Molly Solverson), Bob Odenkirk (zamjenik Bill Oswalt), Oliver Platt (Stavros Milos), Kate Walsh (Gina Hess), Glenn Howerton (Don Chumph), Joey King (Greta Grimly), Peter Breitmayer (porucnik Schmidt), Tom Musgrave (Bo Munk), Josh Close (Chazz Nygaard), Russell Harvard (g. Wrench), Adam Goldberg (g. Numbers)Scenarist: Noah HawleyRedatelj: Colin BuckseyUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 6 av 10.
00:30 
Americki psiho
Crnohumorni horor. New York, 80-ih godina prošloga stoljeca. Patrick Bateman (C. Bale) mladi je strucnjak za financije zaposlen u uglednoj tvrtki. Poput njegovih kolega, Bateman nosi skupocjena odijela, živi u iznimno luksuznom stanu, održava tijelo u izvrsnoj kondiciji i s lakocom zavodi žene. Bateman je zarucen za privlacnu no ispraznu Evelyn (R. Witherspoon) i cesto je vara s djevojkom njegovog najboljeg prijatelja i brojnim prostitutkama. Iako ostavlja dojam normalnog poslovnog covjeka, Bateman je zapravo teški psihopat, nasilnik koji jednom prilikom bez ikakvog razloga okrutno ubije prosjaka koji je od njega na ulici zatražio pomoc. Samouvjeren i lišen bilo kakvih osjecaja, Bateman se nakon toga upušta u seriju okrutnih ubojstava koju zapocinje smaknucem poslovnog suradnika Paula Allena (J. Leto). Allenov nestanak istražuje detektiv Donald Kimball (W. Dafoe), no Bateman nema namjeru prestati sa svojim nedjelima…Film ”Americki psiho” snimljen je prema istoimenom romanu Breta Eastona Ellisa, koji je ubrzo nakon objavljivanja 1991. godine stekao kultni status potaknuvši ujedno i brojne kontroverze. Slicno se može reci i za film darovite kanadske redateljice Marry Haron (Pucala sam u Andyja Warhola) koja je izvrsno transformirala kontroverznu, slojevitu i šokantnu Ellisovu prozu na film. Vješto balansirajuci izmedu crne komedije i horora, Haron je realizirala jednu od uspjelijih suvremenih satira na racun americke opsjednutosti uspjehom, posebice se slojevito pozabavivši. Regissör: Marry Haron, Skådespelare: Josh Lucas, Chloë Sevigny, Reese Whiterspoon, Christian Bale, Justin Theorux.
02:10 
McLeodove kceri
Riley pomaže Jodi da se suoci s traumaticnim sjecanjima na Roba i placenog ubojicu. Uloge: Birdie Carter (Tess Silverman McLeod), Rachel Carpani (Jodi Fountain), Aaron Jeffery (Alex Ryan), Simmone Jade Mackinnon (Stevie), Michala Banas (Kate Manfredi), Brett Tucker (Dave Brewer), Zoe Naylor (Regan McLeod), Luke Jacobz (Patrick Brewer), Doris Younane (Moira Doyle)Izvršni producent: Kris NobleAutorica: Posie Graeme-EvansRedatelji: Donald Crombie, Kay Pavlou, Chris Martin-JonesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 6. Del 30 av 32.
02:55 
Kod doktora
Lijecnici govore o šokantnoj prici jedne žene koja je nazvala hitnu pomoc glumeci da njezina sestra ima ebolu. Potom poslušajte više o ljekovitoj snazi ljubavi i pogledajte kako je jedan covjek pomogao svojoj ženi da se oporavi od amnezije uzrokovane prsnucem aneurizme u mozgu. Dr. Travis vam otkriva svoj recept za ukusno jelo od povrca. Odabrala: Mira Vocinkic. Säsong 7. Del 42 av 150.
03:38 
Skica za portret
03:51 
Hrvatska uzivo
04:33 
Tema dana
04:45 (05:28)
Zivot tece dalje
Eva napušta Jonasovu kucu i vodi kceri Manuelu i Anu sa sobom. Ana putem majci govori da voli Rodriga. Rodrigo pokušava razgovarati s Jonasom, ali otac ga ne sluša. Eva s kcerima odlazi u hotel do ukrcaja za Buenos Aires. Manuela ce biti kod bake Ináe dok je mama s Anom na turniru. Cris prijeti Jonasu da ce ga ostaviti ako ne objavi njihovu vezu svima. Prošlo je 20 dana, Ana osvaja turnir u Buenos Airesu. Eva dogovara susret s Jonasom kako bi riješili svoju situaciju. Ana i Rodrigo provedu nekoliko sati zajedno. Jonas šalje Klébera da se sastane s Evom, a ona se naljuti na Jonasov prijedlog uvjeta rastave. Ana ima mucnine i povraca. Alice je udari reketom po glavi i Ana izgubi svijest. No, kasnije se njih dvije sprijatelje. Ana u ljekarni kupi test za trudnocu. Iná sanja dijete koje se utapa u jezeru. Manuela odlazi s Anom na pretragu, a nalaz potvrduje Aninu trudnocu…Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 2 av 70.
05:37 
TV kalendar
05:52 (06:55)
Klasika mundi: Pariski orkestar pod ravnanjem Paava Järvija izvodi Brahmsovu 3. simfoniju

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2016 Comspace
Limetta.se