Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Zaronite s nama: Bilice - Krka [Repris]
U sigurnosti procjepa podmorja u blizini mjesta Bilice danju se skriva rak strigljac. Stupci slatko-slane vode, ovdje, gdje se rijeka Krka stapa sa morem, donose obrok i narancastom žarnjaku veretilumu. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Animacija: Marko Gereci Kolorist: Nikola Bišcan Tekst citao: Miljenko Kokot Urednica: Jozefina Stipanicevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 9.
09:10 
Capri [Repris]
Nakon što dozna da profesor boluje od tumora na mozgu, Massimo shvati da mora razgovarati sa sinom o tome kako je umrla njegova majka. Reginella odluci nazvati neku Adrianu i reci joj da je profesor bolestan. On i Adriana provode lijepe trenutke zajedno, ali kad profesor dozna da je Adriana došla na Reginellin poziv, razljuti se. Carolina daje sve od sebe kako bi se Umberto i Vittoria pomirili jer se boji da bi se ona ovako mogla zbližiti s Massimom. Umberto, pijan i ocajan što je Vittoria prekinula s njime, skoci s visoke litice u more i zamalo da ne pogine. ,. Säsong 1. Del 14 av 24. Regissör: Enrico Oldoini i Francesca Marra, Skĺdespelare: Gabriella Pession, Kaspar Capparoni, Sergio Assisi, Isa Danieli, Bianca Guaccero.
10:05 
Zemlje - Ljudi - Pustolovine [Repris]
Brazil, zemlja velika i raznolika poput kontinenta - prašuma i vinogradi, plaže iz snova s kokosovim palmama i suhe savane, zelena kišna šuma i betonski guštici megagradova, sirotinjske cetvrti i cetvrti s vilama, sve to ujedinjeno jednim jezikom i jednom glazbom. Putovanje Brazilom pocinje velicanstveno - kontejnerskim brodom plovimo Amazonom duž more prašumskog raslinja. Plovidba završava u najjužnijoj državi Rio Grande do Sul, kod gaucâ, latinskoamerickih kauboja. Putovanje je dugo tisucama kilometara, a putuje se zrakoplovom, automobilom, autobusom, brodovima i camcima te kamionima. Put nas vodi k istraživacima prašume i africkim kraljicama karnevala. U megapolisu Sao Paulu stanuje moderni Brazil - mladi umjetnici grafita i mlada pjevacica koja obožava Sao Paulo. U Rio de Janeiru živi svjetska zvijezda Bianca Rinaldi koja je pomogla Brazilu da telenovele postanu poznate diljem svijeta. Zelena obala oko Paratyja ocarava svojom ljepotom. Kuhar, koji je u svom vrtu zasadio oko pet tisuca vocaka iz prašume, stvara kreacije raskošnih boja. Autorica i redateljica: Lourdes Picareta. ,. Säsong 9. Del 6 av 26.
10:48 
I to je Hrvatska: Dioklecijanova palaca [Repris]
11:07 
Glas naroda [Repris]
Ponedjeljak je ujutro i u uredu opcine nije dobro. Nacelnik Mate (Draško Zidar) proveo je buran vikend na svadbenom piru i glava mu još uvijek puca od viška alkohola. U ured upada redoviti glasnik loših vijesti Curic (Damir Poljicak) s primjerkom jutarnjih novina u kojima je objavljena nezgodna nacelnikova fotografija s pira. Mate isprva ne razumije kako ”U” na kapi može biti problem, ali Pokuda (Frano Maškovic) mu razjašnjava kako je ustaško znakovlje izvan zakona i da je situacija ozbiljna… Istovremeno, Matinu suprugu Terezu (Marijana Mikulic) više od ustaške kape brine s kim je nacelnik bio ona cetiri sata koja je proveo na svadbi nakon što je ona otišla kuci…. ,. Del 8 av 18. Regissör: Dražen Žarkovic, Skĺdespelare: Draško Zidar.
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Voli me zauvijek
Valentina se više ne želi vratiti u Puerto Esperanzu jer mrzi djeda. Gonzalovi sinovi su vrlo razliciti. Alan je uzoran sin, a René je bonvivan. Tobías pomaže Nuriji, ali ne zna da je ona njegova biološka majka. Mauricio je sada direktor sektora vodenih sportova u hotelu i profesionalni je ronilac. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Leticia Calderón (Inés Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Socorro Bonilla (Micaela), Gabriela Zamora (Chelo), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina) Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 72 av 142.
13:09 
Zaronite s nama: Bilice - Krka [Repris]
U sigurnosti procjepa podmorja u blizini mjesta Bilice danju se skriva rak strigljac. Stupci slatko-slane vode, ovdje, gdje se rijeka Krka stapa sa morem, donose obrok i narancastom žarnjaku veretilumu. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Animacija: Marko Gereci Kolorist: Nikola Bišcan Tekst citao: Miljenko Kokot Urednica: Jozefina Stipanicevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 9.
13:19 
Seoska gozba [Repris]
Ponovno prikazujemo drugu sezonu Seoske gozbe. Ovaj gastro-putopisno-dokumentarni projekt sastavljen je od 7 emisija, a u njemu sudjeluju domacice sa 7 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz 7 hrvatskih regija: Snježana Kovac, OPG Kovac iz sela Jaškova kraj Ozlja, Katarina Ciganovic, OPG Magare iz Ivanic-Grada, Mirjana Milankovic, OPG Milankovic iz Vukovara, Marica Jug, OPG Marica Jug iz Nize kraj Našica, Tanja Tošic, OPG Tošic iz Razvoda kraj Drniša, Olgica Škopac, OPG Škopac iz sela Principi kraj Labina i Višnja Kršlin, OPG Kršlin iz Bregane. U svakoj emisiji domacice s ostalih šest gospodarstava dolaze u posjet sedmoj; tamo ih se upoznaje sa životom i radom na samom gospodarstvu, s kulturnim, povijesnim i tradicijskim posebnostima kraja u kojem se nalazi, a vrhunac svake emisije je vecera koju domacica prireduje svojim gošcama, vodeci pri tome racuna da su namirnice koje koristi ili iz njezine vlastite proizvodnje ili iz njezinog kraja. Nimalo lagan zadatak da otvori drugu sezonu pripao je Snježani Kovac iz prekrasnog sela Jaškova kraj drevnog grada Ozlja, gdje sa suprugom Tomislavom, bivšim uspješnim vozacem moto-cross utrka, uzgaja i preraduje orahe iz orašnjaka od cak 800 stabala. Snježana je svoje gošce iznenadila neobicnim menijem: za predjelo im je poslužila pilecu salatu s orasima, za glavno jelo pripremila je odreske vepra u cokoladi, a za desert tortu radenu prema povijesnom receptu same Katarine Zrinske. A kako su se ostale sudionice provele u prekrasnoj p. ,. Säsong 2. Del 2 av 8.
14:10 
Vjetar u kosi
U posljednjoj epizodi motoputopisa po Hrvatskoj Aleksandar Stankovic razgovara s ovisnicima koji se pokušavaju ”skinuti” s droge. U Posavini ce upoznati ljude koji su stradali u velikim proljetnim poplavama, a u Batini ce nakon 3000 kilometara na motoru potražiti pomoc bioenergeticara. Säsong 1. Del 4 av 4.
14:59 
Mjesto pod suncem - Ostati ili otici [Repris]
Jasmine Harman i Sara Damergi pomažu najboljim prijateljicama Mary-Rose Cross i Jane Murison pri velikoj odluci. Žele pustolovinu ili u vidu preseljenja u drugi dio Škotske, ili u Španjolsku. Ondje bi mogle slijediti svoj omiljeni stil života - baviti se sportom u prirodi. Odabrala: Mira Vocinkic. ,. Säsong 7. Del 9 av 30.
15:51 
Detektiv Murdoch [Repris]
Roddy Grimesby umro je od trovanja lakom. Policija je na mjestu zlocina otkrila žrtvinog sina Harcourta, trbuhozborca, kako se skriva u ormaru sa svojom identicnom lutkom Mycroftom. Još jezivija od njihove slicnosti je njihov burni odnos, ponašaju se kao braca koja se mrze. Iako Harcourt priznaje ubojstvo, Murdoch zamjecuje nelogicnosti u prici koje dobivaju smisao tek ako je u dogadaju sudjelovala treca osoba. Harcourt je bio u sobi kad je Roddy ubijen. Vidio bi ubojicu. Ali zašto ga štiti? U šokantnom obratu Murdoch otkriva da Harcourt ima brata blizanca Mycrofta. Možda je Mycroft ubio Roddyja, a Harcourt ga štiti? Ali baš kad se cini da je slucaj riješen, Murdoch na fotografiji obitelji Grimesby vidi nešto što posve promijeni njegov pogled na situaciju. Glavne uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid) i Jonny Harris (policajac Crabtree) Gostujuci glumci: Geraint Wyn Davies (Arthur Conan Doyle), Gavin Crawford (Harcourt/Mycroft Grimesby) Scenaristi: Larry LaLonde i Philip Bedard Redatelj: Farhad Mann Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 1. Del 9 av 13.
16:40 
TV Kalendar [Repris]
16:52 
Cesarica - hit godine [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:13 
Bonton: Putovanje s previse prtljage [Repris]
17:20 
Hrvatska uzivo
18:10 
Igre moci
Napetost izmedu SAD-a i Rusije sve više raste pa Elizabeth, Russell i Mike B. (Kevin Rahm) smišljaju plan kako da Craiga Sterlinga (Julian Acosta) uklone s mjesta savjetnika za nacionalnu sigurnost, a da pri tome ne naštete predsjedniku Daltonu. Direktor nacionalnih obavještajnih službi Ephraim Ware (Clifton Davis) otkriva tko je provalio u sigurnosne sustave predsjednikova zrakoplova. Uloge: Téa Leoni (Elizabeth McCord), Tim Daly (Henry McCord), Bebe Neuwirth (Nadine Tolliver), Željko Ivanek (Russell Jackson), Patina Miller (Daisy Grant), Erich Bergen (Blake Moran), Geoffrey Arend (Matt Mahoney), Kathrine Herzer (Alison McCord), Evan Roe (Jason McCord), Wallis Currie-Wood (Stephanie ”Stevie” McCord), Keith Carradine (predsjednik Conrad Dalton) Scenarist: Alexander Maggio Redateljica: Dennie Gordon Urednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 8 av 23.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:40 
Vrijeme
19:43 
Tema dana
20:00 
Ritam ljeta (7. emisija)
20:51 
Zaronite s nama: Bilice - Krka [Repris]
U sigurnosti procjepa podmorja u blizini mjesta Bilice danju se skriva rak strigljac. Stupci slatko-slane vode, ovdje, gdje se rijeka Krka stapa sa morem, donose obrok i narancastom žarnjaku veretilumu. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Animacija: Marko Gereci Kolorist: Nikola Bišcan Tekst citao: Miljenko Kokot Urednica: Jozefina Stipanicevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 9.
20:56 
Ribar ribi grize rep
U drugom dijelu (”drugi dan”) dokumentarne serije ”Ribar ribi grize rep” vidjet cemo medu ostalim i kako se lovi najsofisticiranijim klasicnim ribolovnim alatom - panulom. Ova udica naješkana živom iglicom ili lignjom polagano se vuce iza broda na dubini od dvadesetak metara u ocekivanju da udari zubatac ili gof. Upoznat cemo i profesionalnog ribolovca Stanka Pavlovica koji baca dubinske parangale za oslice i kokote, dugacke deset i više kilometara, a koji za sebe tvrdi da je težak, a ne ribar. Na kraju cemo nešto od ulovljene ribe i pripremiti na pelješki nacin. Podvodni snimatelj: Tomislav Rataj. Del 2 av 4.
21:25 
Otvoreno
22:20 
Dnevnik 3
22:35 
Sport
22:38 
Vrijeme
22:40 
Vijesti iz kulture
22:50 
Cesarica - hit godine [Repris]
22:55 
Hvala sto pusite [Repris]
Satiricna drama. Markantni Nick Naylor (A. Eckhart) domišljati je i elokventni potpredsjednik Akademije duhanskih znanosti, zapravo glasnogovornik velike duhanske tvrtke ostarjelog tajkuna zvanog Kapetan (R. Duvall) i iskusnog poslovnog covjeka BR-a (J. K. Simmons). Istodobno, on je covjek nesredenog privatnog života iza kojeg je propali brak. U posljednje vrijeme Nicku postaje sve teže obavljati posao, dijelom stoga što se sve cešce sukobljava s raznim zdravstvenim organizacijama, a dijelom i zbog ambicioznog senatora Finistirrea (W. H. Macy) koji je borbom protiv pušenja odlucio steci dodatni ugled. Dok se Finistirre zalaže za obljepljivanje kutija cigareta naljepnicama koje ce upozoravati da je duhan otrov, Nick mu odluci odgovoriti nastupanjem u TV emisijama i pokušajem ostvarivanja prikrivenog oglašavanja u holivudskim hitovima. A kad Nickove aktivnosti privuku pozornost struke i medija, za njega se zainteresira i atraktivna mlada novinarka Heather Holloway (K. Holmes), s kojom Nick ubrzo zapocne strastvenu vezu… Godine 2007. nominirana za Zlatni globus u kategorijama najboljeg mjuzikla ili komedije te najuspjelije glavne muške uloge, izvrsna satiricna humorna drama scenarista i redatelja Jasona Reitmana (In God We Trust, Ujak Sam, serija U uredu), sina glasovitog hitmakera Ivana Reitmana (Istjerivaci duhova, Dave, Blizanci, Juno), uspjela je adaptacija istoimenog romana Christophera Buckleya. Rijec je o inteligentno koncipiranom, nenametljivo i sugestivno režiranom, r. ,. Regissör: Jason Reitman, Skĺdespelare: Aaron Eckhart, Maria Bello, Cameron Bright, Katie Holmes, David Koechner, Adam Brody, Sam Elliott, Rob Lowe, William H. Macy, J.K. Simmons, Robert Duvall, Daniel Travis, Kim Dickens, Todd Louiso, Joan Lunden.
00:28 
Crna lista [Repris]
Pojavljivanje djecaka koji je navodno vec godinama mrtav dovede Reda i Liz do stvarne legendarne osobe koja prinosi ljudske žrtve. Kad se autisticni dvanaestogodišnjak Ethan Linley pojavi pretucen i oslikan aboridžinskim oznakama, vijest da je njegova smrt prijavljena prije cetiri godine podsjeti Reda na Lady Ambrosiju, mitski lik koji otima neželjenu djecu i odgaja ih, obecavajuci im vjecnu mladost. Nakon što Liz otkrije tri slicna slucaja, Aram dozna da su Ethana roditelji George i Jeanne pokušali dati na posvojenje dva tjedna prije nego što se navodno utopio. Ali dok Ressler i Samar voditeljicu u agenciji za posvojenja ispituju o tome kako su Ethanu tražili novi dom, uspanicena Jeanne nazove Nou Shustera, socijalnog radnika kojemu je platila da ukloni njihovog sina. Iako joj Red nudi multimilijunsku zakladu za njezino dijete, Liz kaže da ipak nece odustati od posvojenja. Tom je nazove nakon pljacke dragulja kako bi joj javio da sad imaju sve potrebno da okrenu novi list, ali Gina Zanetakos naredi da ga napadnu pa pobjegne s plijenom. Uloge: James Spader (Raymond ”Red” Reddington), Megan Boone (Liz Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Ryan Eggold (Tom Keen), Harry Lennix (Harold Cooper), Celia Weston (lady Ambrosia), Margarita Levieva (Gina Zanetakos), Mark Blum (Noah Shuster) Redatelj: Tim Hunter Scenarist: Taylor Martin Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 3. Del 14 av 23.
01:10 
Zlocinacki umovi [Repris]
Jedinica za bihevioristicke analize traži nepoznatog pocinitelja koji je kao dijete možda bio svjedok zlostavljanja. U meduvremenu je Kate zabrinuta za svoju necakinju Meg koja se dogovori s prijateljicom da se uživo nadu s deckom kojega su upoznale na internetu. Greg Grunberg gostuje u ulozi Kateina muža Chrisa Callahana. Uloge: Joe Mantegna (David Rossi), Thomas Gibson (Aaron Hotchner), Shemar Moore (Derek Morgan), Matthew Gray Gubler (dr. Spencer Reid), A.J. Cook (Jennifer ”JJ” Jareau), Kirsten Vangsness (Penelope Garcia), Jennifer Love Hewitt (Kate Callahan) Scenaristica: Kimberly Ann Harrison Redateljica: Hanelle Culpepper Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 10. Del 15 av 23.
01:49 
Treci element [Repris]
02:35 
Dragocjeni biser [Repris]
Sílvia se uplaši žabe i napravi skandal. Jampi je to smiješno i zabrine se za žabu. Arlindo da nakit gde Rosarinho na procjenu i otkrije da je lažan. Aurora otkrije da markice ipak nisu bezvrijedne. Toni dovodi Cvrgu k sebi i svi su radosni. Hilda se zabrine za svoju vezu s Tonijem. Ernest prisili Iolandu da izadu na veceru. Iolandi pozli u kinu, a Mundo joj pokuša pomoci. Franz ponovno Améliji izjavi ljubav. Aurora proda markicu, da Arlindu njegov dio i svi su sretni. Manfred ide u hotel i otkrije da je Aurora izašla s drugim. U klubu Manfred prekida Auroru tijekom vecere, ali ona se ne da. Sílvia objavi da je trudna. Pérola se rastuži, a i njezina majka. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni)), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 33 av 110.
03:23 
Dragocjeni biser [Repris]
Ernest otkrije da Iolanda nosi Mundovo dijete i naredi Manfredu da radniku pripremi zasjedu. Mundo se povjeri Fabríciju da je Iolanda prekinula s njime nakon što mu je rekla da je trudna s mužem. Sílvia otkrije da je trudna s Viktorom, ali govori Franzu da je on djetetov otac. Franz objasni Sílviji da ce se rastati od nje, ali da ce se skrbiti o djetetu. Sílvia se prepire s Amélijom. Arlindo prihvati Aurorinu ponudu da proda markice. Mundo prohoda s Dálijom. Manfred se dogovori s Benitom da ce upasti na sastanak na kojemu ce Mundo istaknuti svoju politicku kandidaturu i ondje ce ga ubiti. Volpina vecera s Valterom i sve ovo cuje, te šalje Fabríciju poruku o tome da planiraju Mundovo ubojstvo. Fabrício odvede Munda k Arlindu. Benito ih slijedi i puca u Munda. Pérola sanja ružan san i moli da je vrate u Brazil. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni)), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 34 av 110.
04:10 
Skica za portret [Repris]
04:14 
Ritam ljeta (7. emisija) [Repris]
05:05 
Dinastija [Repris]
Del 5.
05:52 (06:38)
Voli me zauvijek
Valentina se više ne želi vratiti u Puerto Esperanzu jer mrzi djeda. Gonzalovi sinovi su vrlo razliciti. Alan je uzoran sin, a René je bonvivan. Tobías pomaže Nuriji, ali ne zna da je ona njegova biološka majka. Mauricio je sada direktor sektora vodenih sportova u hotelu i profesionalni je ronilac. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Leticia Calderón (Inés Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Socorro Bonilla (Micaela), Gabriela Zamora (Chelo), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina) Luis Fernando Pena (Beto), Moisés Arizmendi (Jaime) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 72 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs vĺra artiklar om kvällens program

Hyllad film om krigstrauma

En ny filmsatsning har gett upphov till starka berättelser. Kortfilmen "Min faster i Sarajevo" prisades med tvĺ guldbaggar.

Moving Sweden: Min faster i Sarajevo
SVT2,21:45

Ny serie om läkare i Indien

Good Karma Hospital
Kanal 5,21:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se