Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut på dagens tv
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:07 
Imam problem
09:31 
Carolija [Repris]
Del 4.
10:22 
Plodovi zemlje [Repris]
11:14 
Treca dob
U tijeku je poziv na natjecaj za projekte usmjerene unaprjedenju kvalitete života starijih osoba. Koji su to programi, tko se sve na njih može prijaviti i koliko novca mogu ocekivati? Koji se još programi pomoci starijima u njihovim domovima provode u Hrvatskoj?. Ima li ih dovoljno i jesu li lokalne zajednice dovoljno uporne u njihovom razvijanju i provodenju? Koliko novca i za što možemo povuci iz Fondova EU kojima bi se sufinancirali projekti namijenjeni poboljšanju kvalitete života starijih? Dizanje utega - sportska disciplina koja ne poznaje godine.Urednica: Anita Hrstic.
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:24 
Zivot tece dalje
Rodrigo se ne obazire na ono što mu Ana govori, nego ide po Júliju. Nazove Nandu i dogovori se s njom da ce skupa navecer izaci kako bi razbistrio glavu. Manuela priprema rucak za Gabriela. Lorena moli Matiasa da i dalje radi kod Jonasa kako bi mogli pratiti što se zbiva s Tiagom. Rodrigo kod Manuele upozna Gabriela. Cléber kaže Jonasu da je sudac zatražio Tiagovu DNK pretragu. Marcos moli Doru novac, ali ona se uznemiri i ne želi mu pozajmiti. Nanda govori Manueli da je Rodrigo previše popio, a da je svemu razlog Anina udaja za Lúcija. Ana kaže Júliji da ce se udati za Lúcija. Gabriel pokušava razgovarati s Manuelom o obitelji, ali ona izbjegava taj razgovor. Eva ima svoje planove u vezi s Aninom udajom. Jonas i Cris vode Tiaga na DNK pretragu. Renato pokaže Suzani knjigu. Suzana je silno ganuta i kaže Cíceru da ju je dobila od prijateljice. Cecília i Sofia treniraju za turnir u Gramadu. Sofia pozove Anu na rucak s njom i sestrama. Ana kaže Alice da se Manuela još nije oporavila od rastave od Rodriga. Vitória odlazi po Bárbaru i uznemiri se kada ugleda kceri s Alice.Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 62 av 70.
13:13 
Informativka [Repris]
13:22 
Veliko putovanje po Skotskoj [Repris]
Prvi putnici koji su stigli na sjever bili su pretežno muškarci. Škotska se uvelike smatrala ”muškim svijetom” - punim nevidljivih opasnosti s kojima se mogu suociti samo hrabri, a nipošto ne mjestom za ”dame”. U ovoj epizodi Paul Murton putuje kroz Dumfries i Galloway kako bi otkrio price prvih turistica koje se nisu dale ostaviti kod kuce nego su hrabro krenule na sjever istražiti Škotsku. Paulov itinerar ukljucuje Gretnu Green, Dumfries, Wanlockhead, Palnackie na tjesnacu Solway i Port Patrick.Odabrao: Ðelo Hadžiselimovic. Säsong 3. Del 2 av 6.
13:53 
Bonton: Kako se rijesiti nametljivih poziva [Repris]
Koliko puta ste se znali zapitati kako svi oni agenti telefonske prodaje dodu baš do vašeg broja i onda gnjave upornim nazivanjem. A rijec je samo o djelicu u moru nametljivih poziva. Dok je spam na internetu lakše ignorirati, s telefonima i mobitelima to nije tako jednostavno. A još kad vas takav poziv uhvati u najnezgodnijem trenutku… Kako onda ne reagirati pretjerano? Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
14:00 
Kod doktora
Saznajte kako jedan od najpopularnijih kozmetickih zahvata može poboljšati vaše zdravlje. Antidepresivi za bebe?!. Doktori raspravljaju o kontroverznom tretmanu. Novi trend posvjetljivanja kože ”u kucnoj radinosti” osvaja svijet. Saznajte sve o mogucim rizicima prije nego što kupite preparat. Na kojoj strani tijela treba spavati za bolji san i zdravlje?. Säsong 8. Del 59 av 100.
14:45 
Drustvena mreza - medicina
U današnjoj Društvenoj mreži pogledajte: vijesti iz svijeta medicine koje su obilježile tjedan; prema najavama Svjetske zdravstvene organizacije 21. stoljece bit ce stoljece epidemije Alzheimerove bolesti; medicina i ortodoncija temeljene na dokazima, a to ce nam predstaviti grcki ortodont u Medicini bez granica prof. dr. sc. Moschos A. Papadopulos; uz obilježavanje Dana mimoza odgovaramo na pitanje možemo li pobijediti rak vrata maternice te zašto su važne javnozdravstvene kampanje; u Abecedi zdravlja - Escherichia coli kod žena; Medicinski info kutak i savjeti za bolju kondiciju. Urednica i voditeljica: Sanja Kocijancic Petricevic Suradnici: Matej Crnogaca, Sanja Skoric, Danijel Crnek Redateljica: Gordana Bolcic.
15:58 
Kava je kriva za sve [Repris]
Prica o povijesti zagrebackih kavana ujedno je i prica o društvenom životu grada. U vrijeme kada vecina europskih gradova dobiva prve kavane, otvara se prva kavana i u Hrvatskoj. Otvorio ju je u Zagrebu trgovac Leopold Dun ili Duhn 1748. godine. Gosti su kod Duna, osim kave, mogli popiti caj i cokoladu. Kavu je nabavljao u Nizozemskoj, koja je u to vrijeme prednjacila u trgovini kavom. Stari dokumenti iz 1756. godine spominju Valentiusa Horru, još jednog od prvih zagrebackih ”caffeariusa”.Do kraja 18. stoljeca otvara se veliki broj raskošno uredenih kavana. U drugoj polovici 19. stoljeca kavanski život postaje vrlo popularan, što pogoduje otvaranju kavana i u ostalim hrvatskim gradovima. U njima se sastaje društvena elita i tamo vodi burne filozofske rasprave o raznim temama, a posebno o kulturi i politici. Kavane s razlogom pocinju nazivati ”platonskim akademijama”. Ovamo su stizali vodeci europski listovi, a gostima je na raspolaganju bio i besplatni telefon. Glavne zagrebacke kavane bile su smještene na Harmici - središnjem gradskom trgu. Gradski vodic iz 1892. godine opisuje ih sljedecim rijecima: ”Na južnoj strani trga poredane su velike kavane, ispred kojih su namješteni stolovi pod platnenim šatorima na prostoru ukrašenom cvijecem i zelenilom, gdje mogu gosti boraviti u ljetno doba. Ugodno je boraviti na tom mjestu, jer tu kola mnogobrojno obcinstvo, osobito u jutro za vrijeme dnevnog sajma, na koji dolazi seljaštvo iz okolice u slikovitih svojih nošnjah.”Na mjestu d. Regissör: Željko Saric.
16:43 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Hrvatska uzivo
18:05 
Bonton: Ja u razgovoru
Znate onaj osjecaj kad se nadete s nekim na kavi i druženje provedete slušajuci samo o toj osobi, a da vas ne pita nijedno pitanje kojim bi pokazala zanimanje za vas?. Ako vam se to nije dogodilo, onda ste ili sretnici ili ste možda vi ona osoba koja govori samo o sebi. Kako god bilo, pripazite da ne završite kao Ana i Zvone! Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric.
18:10 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:00 
Labirint
Što ce unutarstranacki izbori donijeti Mostu nezavisnih lista?Jesu li vozaci u trecoj životnoj dobi prijetnja na cesti?. Put Stanislava Kovacica - od ulice do velike pozornice. Urednica: Jagoda Bastalic. Del 132.
20:36 
Stambeno pitanje: Zadarsko nebo
Spor za zemljište na kojem su nekada bile nekretnine obitelji Žuvela traje vec šest desetljeca i vjerojatno je jedan od neslavnih pravosudnih rekordera po trajanju: u poratnom razdoblju zemljište nikada nije bilo nacionalizirano niti konfiscirano, pa vec desetljecima obitelj pokušava dokazati da je njihovo. No ovo je prica i o jednom vakuumu u povijesti Zadra kada je došlo do nevjerojatne devastacije stare gradske jezgre. Kako se rušio, što se pokušalo sacuvati, tko je skrivao blago, i tko je na kraju spasio Zadar? Autorica i redateljica: Silvana MendušicSudjelovali: Maja Žuvela, Damir Žuvela, Antonija Mlikota, Tvrtko Jakovina, Marko Marinovic, Abdulah Seferovic, Joško GataraDirektor fotografije: Ivan KarabeljMontažerka: Monika DrahotuskiProducentice: Darija Kulenovic Gudan, Marina Andree ŠkopProdukcija: Studio dim za HRT. Del 4 av 8.
21:24 
Dva : jedan u gostima: Damir Martin
Jedan od najboljih hrvatskih veslaca Damir Martin osvojio je dva srebrna olimpijska odlicja - u cetvercu na OI u Londonu 2012. i u samcu na OI u Rio de Janeiru 2016. Srebrni olimpijac dvostruki je i svjetski i europski prvak, zlato je osvojio na europskim prvenstvima u Vareseu 2012. i u Brandenburgu 2016. Uz zlatnu medalju osvojenu na SP u Chungiju 2013., vlasnik je (zajedno s Davidom Šainom, Martinom i Valentom Sinkovicem) i zlatne medalje sa SP na Novom Zelandu 2010.Najbolji sportaš Hrvatske u 2016. prema izboru SN-a aktivan je i izvan sportskih terena, novoizabrani je predsjednik Komisije sportaša Hrvatskog olimpijskog odbora.O životnom i sportskom putu rodenog Vukovarca, koji je kao malo dijete prognan iz svog grada, imat cemo priliku više saznati u pretposljednjoj epizodi.Autorica i voditeljica: Željka OgrestaRedatelj: Lovro MrdenUrednica: Ljiljana Vuglac. Del 19 av 20.
22:00 
Otvoreno
22:47 
Vijesti iz kulture
23:00 
Dnevnik 3
23:15 
Sport
23:19 
Vrijeme
23:23 
Mali nocni razgovori
00:11 
Gospodin Selfridge [Repris]
Nakon što Zaklada Selfridge postigne silan financijski uspjeh, Harry veliku skupinu novinara odvodi u Biarritz u Francuskoj radi važne obavijesti. Harry otkrije da se Grupa Selfridge proširila: kupili su citav niz novih robnih kuca diljem Londona i Velike Britanije. U pratnji Mae, Jimmyja, Franka i sestara Dolly, Harry je organizirao besplatno putovanje kako bi novinare razmazio takvim znakom pažnje.Gordon vodi posao u Londonu i osjeca se izostavljeno. Osoblje robne kuce priprema se za poseban posjet pisca A. A. Milnea koji bi trebao citati posljednji nastavak svog Winnieja Pooha u Palm Courtu koji je preobražen u šumu iz njegovog djela.Harry i njegova svita slucajno sretnu bracu Whiteley, vlasnike robne kuce Whiteley's iz Londona. Bucna i bahata braca isprovociraju tucnjavu s Jimmyjem zbog njegovog podrijetla, što izazove ružnu scenu.Harryjev kockarski agent D'Ancona posjeti Victora i povjeri mu da je na Harryja ogorcen jer mu duguje velik novac.Uloge: Jeremy Piven (Harry Selfridge), Katherine Kelly (Mae Rennard), Trystan Gravelle (Victor Colleano), Tom Goodman-Hill (g. Grove), Ron Cook (g. Crabb), Callum Callaghan (George Towler), Sacha Parkinson (Connie Towler), Amanda Abbington (Josie Mardle), Amy Beth Hayes (Kitty Edwards), Samuel West (Frank Edwards), Greg Austin (Gordon Selfridge), Amy Morgan (Grace Selfridge), Poppy Lee Friar (Rosalie Selfridge), Kika Markham (Lois Selfridge), Sacha Dhawan (Jimmy Dillon), Ema Hamilton i Zoe Richards (sestre Dolly)Scenarij: James. Säsong 4. Del 4 av 10.
00:55 
Carolija [Repris]
Del 4.
01:46 
Imam problem [Repris]
02:08 
Kod doktora
Saznajte kako jedan od najpopularnijih kozmetickih zahvata može poboljšati vaše zdravlje. Antidepresivi za bebe?!. Doktori raspravljaju o kontroverznom tretmanu. Novi trend posvjetljivanja kože ”u kucnoj radinosti” osvaja svijet. Saznajte sve o mogucim rizicima prije nego što kupite preparat. Na kojoj strani tijela treba spavati za bolji san i zdravlje?. Säsong 8. Del 59 av 100.
02:48 
Kava je kriva za sve [Repris]
Prica o povijesti zagrebackih kavana ujedno je i prica o društvenom životu grada. U vrijeme kada vecina europskih gradova dobiva prve kavane, otvara se prva kavana i u Hrvatskoj. Otvorio ju je u Zagrebu trgovac Leopold Dun ili Duhn 1748. godine. Gosti su kod Duna, osim kave, mogli popiti caj i cokoladu. Kavu je nabavljao u Nizozemskoj, koja je u to vrijeme prednjacila u trgovini kavom. Stari dokumenti iz 1756. godine spominju Valentiusa Horru, još jednog od prvih zagrebackih ”caffeariusa”. Do kraja 18. stoljeca otvara se veliki broj raskošno uredenih kavana. U drugoj polovici 19. stoljeca kavanski život postaje vrlo popularan, što pogoduje otvaranju kavana i u ostalim hrvatskim gradovima. U njima se sastaje društvena elita i tamo vodi burne filozofske rasprave o raznim temama, a posebno o kulturi i politici. Kavane s razlogom pocinju nazivati ”platonskim akademijama”. Ovamo su stizali vodeci europski listovi, a gostima je na raspolaganju bio i besplatni telefon. Glavne zagrebacke kavane bile su smještene na Harmici - središnjem gradskom trgu. Gradski vodic iz 1892. godine opisuje ih sljedecim rijecima: ”Na južnoj strani trga poredane su velike kavane, ispred kojih su namješteni stolovi pod platnenim šatorima na prostoru ukrašenom cvijecem i zelenilom, gdje mogu gosti boraviti u ljetno doba. Ugodno je boraviti na tom mjestu, jer tu kola mnogobrojno obcinstvo, osobito u jutro za vrijeme dnevnog sajma, na koji dolazi seljaštvo iz okolice u slikovitih svojih nošnjah.” Na mjestu d. ,. Regissör: Željko Saric.
03:30 
Skica za portret [Repris]
03:32 
Hrvatska uzivo [Repris]
04:17 
Otvoreno [Repris]
05:02 
Labirint [Repris]
05:37 
Tema dana [Repris]
05:49 (06:38)
Zivot tece dalje
Rodrigo se ne obazire na ono što mu Ana govori, nego ide po Júliju. Nazove Nandu i dogovori se s njom da ce skupa navecer izaci kako bi razbistrio glavu. Manuela priprema rucak za Gabriela. Lorena moli Matiasa da i dalje radi kod Jonasa kako bi mogli pratiti što se zbiva s Tiagom. Rodrigo kod Manuele upozna Gabriela. Cléber kaže Jonasu da je sudac zatražio Tiagovu DNK pretragu. Marcos moli Doru novac, ali ona se uznemiri i ne želi mu pozajmiti. Nanda govori Manueli da je Rodrigo previše popio, a da je svemu razlog Anina udaja za Lúcija. Ana kaže Júliji da ce se udati za Lúcija. Gabriel pokušava razgovarati s Manuelom o obitelji, ali ona izbjegava taj razgovor. Eva ima svoje planove u vezi s Aninom udajom. Jonas i Cris vode Tiaga na DNK pretragu. Renato pokaže Suzani knjigu. Suzana je silno ganuta i kaže Cíceru da ju je dobila od prijateljice. Cecília i Sofia treniraju za turnir u Gramadu. Sofia pozove Anu na rucak s njom i sestrama. Ana kaže Alice da se Manuela još nije oporavila od rastave od Rodriga. Vitória odlazi po Bárbaru i uznemiri se kada ugleda kceri s Alice. Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme Monjardim Scenaristica: Lícia Manzo Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 62 av 70.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se