Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:11 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:11 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:11 
Dobro jutro
10:00 
Vijesti
10:10 
Dobro jutro
10:18 
Dr. Bergmann
Prof. dr. Osterloh odlucnim je zahvatom porodio Maren i spasio život njoj i djetetu. Dok se Doris prirodno veseli unucici Louisi, ponosni djed Heinrich daruje joj štednu knjižicu s povecim iznosom za njezin kasniji studij medicine. Maren moli Jana da mu oprezno priopci kako to ne mogu prihvatiti, no dolazi do svade izmedu nje i Jana. Frederike daje do znanja Peteru Hamacheru da je njihov odnos bio samo flert, ali ipak je tužna. Glavobolja se vraca pa Frederike dolazi dr. Bergmannu. On joj savjetuje da prestane mozgati i da se okani lijekova. Frederike smogne hrabrosti i isprica se Peteru, koji je presretan. Ali Hinnerk negoduje jer smatra da ona nije prava žena za njegova sina. Na Florianov poticaj Jens Halling želi snimiti video dobrodošlice za Louisu. Na žalu sretne fotografa Ulfa Kretschmanna, koji snima reklamu za šampanjac, i pita ga za savjet. No fotografa muce ljubavni jadi pa zbog frustracije popije toliko šampanjca da se sruši.ScenaristI: Anke Winschewski i Niels HolleRedatelj: Hans WernerUrednica: Ranka Horvat. Säsong 21. Del 2 av 15.
11:07 
Glas domovine
U emisiji:Kako su se uspinjali i koliko je Hrvata u javnom životu Zapadne Australije; prica dvojice automehanicara koji su zbog posla stigli u Irsku;obitelj Adžaga - kao izbjeglice iz Bugojna stigli su u okolicu Salzburga, danas ne razmišljaju o povratku; koliko su sacuvani i na koji se nacin skrbi o sakralnim objektima Hrvata u Boki kotorskoj.Urednik: Zvonko Božinovic.
11:35 
Informativka: Erasmus [Repris]
Medunarodna razmjena studenata u okviru programa Erasmus pridonosi akademskom i osobnom razvoju pojedinog studenta, a smatra se i jednim od cimbenika koji pridonosi kvaliteti obrazovnog sustava i izgradnji Europe temeljene na znanju. Kako uci u program Erasmus i što je sve potrebno za to, doznaje današnja Informativka. Produkcija: POZITIV PRODUKCIJA j.d.o.o. Urednica: Đurdica Cocic. ,.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
Klinika
12:27 
Zaljubljena u Ramona
Nakon što Francisco shvati da ga je Hortensia cula, uspava je i kaže Luisi da je Hortensia pocela zapomagati zbog boli i da joj je zato morao dati sedativ. Francisco kaže Juliju, Margariti i Fabioli da je Hortensia u teškom zdravstvenom stanju, ali da ce je lijeciti u njezinu domu jer bi bolnicko lijecenje bilo preskupo. Ramón sretne Fabiolu i predbaci joj što mu se lažno klela na ljubav, a sada je hladna. Ona odgovori da je takva otkad joj je uništio život. Ramón kaže Valenteu da je sreo Fabiolu i da mu je potvrdila svoju trudnocu. Povjeri mu se da se sada osjeca kao budala jer ju je toliko volio. Osvaldo kaže ocu neka mu da novac ako ne želi da Juani pokaže sliku na kojoj se ljubi s Emilijom. Julio kaže da ce ga otjerati iz kuce ako to ucini. Valente kaže Ramónu da bi si trebao pružiti priliku sa Sofíjom, premda je nikad nece voljeti kao Fabiolu. Juana kaže Luisi da je Julio htio voditi ljubav s njom, ali ona ga je odbila i on se naljutio. Sofía se razveseli kada ugleda Ramóna. On joj kaže da je usamljen i da bi htio vecerati s njom.Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor).Scenaristica i producentica: Lucero SuárezRedatelji: Claudia Elisa Aguilar, J. Säsong 12. Del 73 av 117.
13:14 
Dr. Oz
Nitko i ne pomišlja da bi bezreceptni lijekovi mogli utjecati na mogucnost upravljanja vozilom. No jeste li znali da prosjecna doza djeluje poput tri caše vina? Dr. Oz istražuje koliko je sigurno da sjednete za volan nakon uzimanja takvih lijekova te otkriva tajnu kako da ove zime izbjegnete bolest. Odabrala: Martina Rajšek. Säsong 6. Del 89 av 166.
13:52 
Bajkovita Hrvatska: [Repris]
14:02 
Znanstveni krugovi
Je li Einstein bio u zabludi glede nekih njegovih znanstvenih postavki i je li to uopce moguce?. Kakvi su bili dijagnosticki i terapijski aparati prije stotinu godina? Što je DOS i što novo donosi u obrazovni sustav? Može li se popraviti mutacija gena koja uzrokuje neku bolest?. Kako bolnicka bakterija dolazi u prirodni okoliš i koje su opasnosti? Novinarke: Valentina Moguš, Suncica Furdek, Ana Macan, Denisa Šuman Šcuric, Mirjana Srhoj Realizatorica: Petra Marotti Urednica: Marija Vukovic Sirišcevic.
14:29 
Zdrav zivot [Repris]
15:00 
Dobar dan
15:47 
Zagonetni slucajevi dr. Blakea
Uoci Dana ANZAC-a dr. Luciena Blakea zovu u mrtvacnicu gdje je ubijen zaposlenik. Nestali su instrumenti za obdukcije i jedno tijelo pa dr. Blake pokrece istragu. Uoci Dana sjecanja na pripadnike ANZAC-a (Australia New Zeland Army Corps) dr. Blake u klubu srece bivšeg kolegu iz britanske vojske, bojnika Aldertona. Ali prije nego što se mogu prepustiti sjecanjima na rat, dr. Blakea zovu u mrtvacnicu gdje je ubijen zaposlenik Bert Prentice. Prvi je osumnjiceni bivši zaposlenik Ron Jackson koji je dobio otkaz da bi na njegovo mjesto došao necak ubijenog. Nestali su i instrumenti za obdukciju i tijelo na kojemu je Prentice radio. Tko ga je uzeo? I zašto su istrgnute stranice iz upisne knjige mrtvacnice? Prica se zakomplicira kad mještanka dode dr. Blakeu s lažnim simptomima radijacijske bolesti i Blake se pita koga štiti.Bojnik Alderton traži pomoc policije kako bi pronašao dvojicu dezertera koji se skrivaju u okolici. Kad ih Blake prvi pronade, upozna starog ratnog druga u novom svjetlu.Glavne uloge: Craig McLachlan (dr. Blake), Nadine Garner (Jean Beazley), Cate Wolfe (Mattie O'Brien), Rick Donald (Danny Parks), Joel Tobeck (viši inspektor Matthew Lawson) Gostujuci glumci: Neil Pigot (bojnik Derek Alderton), David Whiteley (Bill Hobart), Brendan Bacon (Hugh Stevens), Jamieson Caldwell (Ron Jackson), Chloe Boreham (Sally Clements)Scenarist: Stuart PageRedatelj: Declan EamesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 2 av 10.
16:46 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kod nas doma
18:11 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:05 
U svom filmu: Doris Dragovic
21:01 
Invazija na Zemlju
Svjedoci u Teksasu tvrde da su njihova zbunjujuca fizicka oboljenja posljedica golemog, strašnog predmeta u obliku dijamanta. U Arizoni je mnoštvo slucajeva uocenih svjetala koja putuju nebom neke potaknulo da optuže vladu za zataškavanje. Na nebu iznad Brazila mlazni lovci opasno su se poigrali macke i miša s nepoznatim svjetlima.Izvršni producenti: Kristie McLure, Robert StrangeRedatelj: Jonathan ChallisProdukcija: Pioneer za NGCI i ScienceOdabrala: Mira Vocinkic. Del 4 av 8.
21:45 
I to je Hrvatska: [Repris]
22:00 
Otvoreno
22:50 
Dnevnik 3
23:05 
Sport
23:11 
Vrijeme
23:13 
Vijesti iz kulture
23:24 
Nijanse plave [Repris]
Harlee Santos (Jennifer Lopez) karizmaticna je samohrana majka i snalažljiva detektivka, clanica detektivskog tima iz Brooklyna. Tim predvodi enigmaticni porucnik Matt Wozniak (Ray Liotta) koji ih cesto navodi izvan granica zakona da bi mogli uspješno štititi svoju postaju i svoju zajednicu. Pred timom je veliki ilegalni posao. FBI ulovi Harlee na djelu i okrece je protiv vlastitog tima. U novoj ulozi doušnice Harlee se trudi zaštititi svoju policijsku obitelj i izbjeci uhicenje da bi ostala s kceri. Harlee se upušta u opasan ”ples” s nadzornikom iz FBI-a specijalnim agentom Stahlom (Warren Kole), koji postaje nezdravo opsjednut njome. Voda tima Wozniak pokrece sveopci lov na doušnika. Pritisak raste dok tim nastoji provoditi svoju vrstu ulicne pravde pod budnim okom FBI-a.U seriji glume i Drea de Matteo (Sopranos, Sons of Anarchy), Dayo Okeniyi (Terminator Genisys, Hunger Games), Vincent Laresca (The Aviator, Fast and Furious Tokyo Drift), Hampton Fluker (Aquarius, The Blind Side) i Sarah Jeffery (Rogue, Wayward Pines). Santino Fontana (Frozen, Crazy Ex-Girlfriend) cesto je u gostujucoj ulozi.Autor i scenarist Adi Hasak (Generation Kill, 3 Days to Kill) izvršni je producent zajedno s Jackom Ormanom (Men of a Certain Age, ER, Pan Am), Jennifer Lopez (The Boy Next Door, The Fosters), Elaine Goldsmith-Thomas (Extant, The Fosters), Bennyjem Medinom (The Boy Next Door, The Fosters), Ryanom Seacrestom (Keeping Up with the Kardashians, Shahs of Sunset) i Ninom Wass (Mixology, Gol. Säsong 1. Del 1 av 13.
00:07 
Zagonetni slucajevi dr. Blakea
Uoci Dana ANZAC-a dr. Luciena Blakea zovu u mrtvacnicu gdje je ubijen zaposlenik. Nestali su instrumenti za obdukcije i jedno tijelo pa dr. Blake pokrece istragu. Uoci Dana sjecanja na pripadnike ANZAC-a (Australia New Zeland Army Corps) dr. Blake u klubu srece bivšeg kolegu iz britanske vojske, bojnika Aldertona. Ali prije nego što se mogu prepustiti sjecanjima na rat, dr. Blakea zovu u mrtvacnicu gdje je ubijen zaposlenik Bert Prentice. Prvi je osumnjiceni bivši zaposlenik Ron Jackson koji je dobio otkaz da bi na njegovo mjesto došao necak ubijenog. Nestali su i instrumenti za obdukciju i tijelo na kojemu je Prentice radio. Tko ga je uzeo? I zašto su istrgnute stranice iz upisne knjige mrtvacnice? Prica se zakomplicira kad mještanka dode dr. Blakeu s lažnim simptomima radijacijske bolesti i Blake se pita koga štiti.Bojnik Alderton traži pomoc policije kako bi pronašao dvojicu dezertera koji se skrivaju u okolici. Kad ih Blake prvi pronade, upozna starog ratnog druga u novom svjetlu.Glavne uloge: Craig McLachlan (dr. Blake), Nadine Garner (Jean Beazley), Cate Wolfe (Mattie O'Brien), Rick Donald (Danny Parks), Joel Tobeck (viši inspektor Matthew Lawson) Gostujuci glumci: Neil Pigot (bojnik Derek Alderton), David Whiteley (Bill Hobart), Brendan Bacon (Hugh Stevens), Jamieson Caldwell (Ron Jackson), Chloe Boreham (Sally Clements)Scenarist: Stuart PageRedatelj: Declan EamesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 2 av 10.
01:06 
Don Matteo [Repris]
Bliži se Valentinovo, a Alfio Miceli, novinar iz Gubbia, pronaden je mrtav. Glavni osumnjiceni je Riccardo, koji je viden u svadi sa žrtvom te kobne veceri u klubu. Komicna situacija nastane kad Natalina pronade ljubavno pismo i pomisli da je to Tommasijev nacin da joj izjavi ljubav…Uloge: Terence Hill (don Matteo), Nino Frassica (Cecchini), Simone Montedoro (Tommasi), Astra Lanz (Maria), Nathalie Guetta (Natalina), Francesco Scali (Pippo), Pietro Pulcini (Ghisoni), Shukri Said (Jamila), Caterina Sylos Labini (Caterina Cecchini), Ilaria Spada (Amanda), Toni Garrani (Ludovico Tommasi)Režija: Giulio Base, Elisabetta Marchetti Urednica: Ranka Horvat. Säsong 6. Del 16 av 24.
02:06 
Dr. Bergmann
Prof. dr. Osterloh odlucnim je zahvatom porodio Maren i spasio život njoj i djetetu. Dok se Doris prirodno veseli unucici Louisi, ponosni djed Heinrich daruje joj štednu knjižicu s povecim iznosom za njezin kasniji studij medicine. Maren moli Jana da mu oprezno priopci kako to ne mogu prihvatiti, no dolazi do svade izmedu nje i Jana. Frederike daje do znanja Peteru Hamacheru da je njihov odnos bio samo flert, ali ipak je tužna. Glavobolja se vraca pa Frederike dolazi dr. Bergmannu. On joj savjetuje da prestane mozgati i da se okani lijekova. Frederike smogne hrabrosti i isprica se Peteru, koji je presretan. Ali Hinnerk negoduje jer smatra da ona nije prava žena za njegova sina. Na Florianov poticaj Jens Halling želi snimiti video dobrodošlice za Louisu. Na žalu sretne fotografa Ulfa Kretschmanna, koji snima reklamu za šampanjac, i pita ga za savjet. No fotografa muce ljubavni jadi pa zbog frustracije popije toliko šampanjca da se sruši.ScenaristI: Anke Winschewski i Niels HolleRedatelj: Hans WernerUrednica: Ranka Horvat. Säsong 21. Del 2 av 15.
02:49 
Dr. Oz
Del 89.
03:27 
Skica za portret [Repris]
03:41 
I to je Hrvatska: [Repris]
03:51 
Glas domovine [Repris]
04:16 
Koktel-bar: Massimo
05:07 
Kod nas doma [Repris]
05:52 (06:38)
Zaljubljena u Ramona
Nakon što Francisco shvati da ga je Hortensia cula, uspava je i kaže Luisi da je Hortensia pocela zapomagati zbog boli i da joj je zato morao dati sedativ. Francisco kaže Juliju, Margariti i Fabioli da je Hortensia u teškom zdravstvenom stanju, ali da ce je lijeciti u njezinu domu jer bi bolnicko lijecenje bilo preskupo. Ramón sretne Fabiolu i predbaci joj što mu se lažno klela na ljubav, a sada je hladna. Ona odgovori da je takva otkad joj je uništio život. Ramón kaže Valenteu da je sreo Fabiolu i da mu je potvrdila svoju trudnocu. Povjeri mu se da se sada osjeca kao budala jer ju je toliko volio. Osvaldo kaže ocu neka mu da novac ako ne želi da Juani pokaže sliku na kojoj se ljubi s Emilijom. Julio kaže da ce ga otjerati iz kuce ako to ucini. Valente kaže Ramónu da bi si trebao pružiti priliku sa Sofíjom, premda je nikad nece voljeti kao Fabiolu. Juana kaže Luisi da je Julio htio voditi ljubav s njom, ali ona ga je odbila i on se naljutio. Sofía se razveseli kada ugleda Ramóna. On joj kaže da je usamljen i da bi htio vecerati s njom. Uloge: José Ron (Ramón López Ortiz), Esmeralda Pimentel (Fabiola Medina Fernández), Nuria Bages (Hortensia Requena), Marcelo Córdoba (Julio Medina Requena), Marisol del Olmo (Juana López Ortiz), Fabiola Guajardo (Sofía Vázquez), Arturo Carmona (Antonio Fernández Rivas), Luz Elena González (Roxana Herrera), Carlos Bracho (Pedro Lamadrid), Lisset (Virginia Sotomayor). Scenaristica i producentica: Lucero Suárez Redatelji: Claudia Elisa Aguilar, J. Säsong 12. Del 73 av 117.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2018 Comspace
Limetta.se