Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pďż˝ dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Zaronite s nama: Uvala Livka - otok Solta (25. em.)
Uvala Livka na južnom dijelu otoka Šolte u svom podmorju skriva jedan od najljepših zidova u ovom dijelu Jadrana. Kolonije žarnjaka Parazoanthus axinellae krase podmorske vrtove svojim koloritom. Majstor kamuflaže, hobotnica, ispuštajuci crnilo prilikom bijega od kamere, pokušala nas je zavarati promjenom boje i strukture kože. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. Del 25.
09:09 
Capri [Repris]
Otkrije se da su neke amfore u spremištu polomljene, a Massimo ondje pronade Vittorijinu naušnicu te pomisli da je Vittoria kriva za nezgodu. Lucia i Dario odluce pobjeci u strahu da ce njih optužiti za štetu, no zaustave ih u bijegu. Vittoria objašnjava Massimu da nije ona kriva te mu objašnjava svoje sumnje o Cosimu kao mogucem ocu. Daiani dolazi njezin buduci muž Saverio s pomalo snobovskom obitelji. Umberto je ljubomoran, nagovara je neka se ne udaje, no ipak se vjencanje održi u stilu i po želji Daianinih roditelja. Otkriva se i s kim Reginella odlazi na tajne susrete. Sa svojim mužem Totonnom! Rossella se iz osvete Saidu prepušta strastvenoj noci s norveškim turistom, a Umberto priznaje Reginelli da je još zaljubljen u Vittoriju. ,. Säsong 2. Del 6 av 26. Regissör: Andrea Barzini i Giorgio Molteni, Skĺdespelare: Gabriella Pession, Kaspar Capparoni, Sergio Assisi, Isa Danieli, Bianca Guaccero.
10:10 
Zemlje - Ljudi - Pustolovine [Repris]
Div, kojega kane svladati, nalazi se u Andama na jugu Cilea. To je ledenjacima prekriveni krater vulkana Sollipulli na 2300 m. Promjer kratera iznosi cetiri kilometra, ledeni sloj debeo je 600 m. Petorica jahaca s deset konja odlucila su prijeci ga. Bit ce to ekstremna pustolovina za ljude i životinje jer dosad još nitko to nije uspio na konju, kao što kaže Mathias Boss, bivši automehanicar iz Frankfurta na Majni. Danas vodi turiste na konju preko Anda i kroz vulkanske kratere. Medutim, Sollipulli je ipak nešto za strucnjake koji traže nove izazove. Mathias Boss napeto sjedi u sedlu. Pogled s uskoga grebena na sjevernoj padini ledenjaka u dubinu izaziva vrtoglavicu. Uz Mathiasa Bossa jašu njemacki strucnjak za ledenjake Hans Saler, argentinski gauco Hernán Cipriani i cileanski seljak Luis Orias. Hoce li uspjeti prijeci cetiri kilometra preko tog varljivog sloja leda ispod kojega spava vulkan? Mathias Boss živi sa ženom Cileankom i dvoje djece u jednom od najljepših cileanskih predjela, na podrucju jezerâ u sjevernoj Patagoniji, tzv. latinskoamerickoj Švicarskoj, s rijekama pred kucnim vratima i vulkanom koji riga vatru u stražnjem dvorištu, s prelijepim jezerima i araukarijama, najstarijim stablima na svijetu. Imanje obitelji Boss štošta je promijenilo i u životu susjedâ u tome kraju. Ukljucilo ih je, te pripadnike naroda Mapuche, u turizam kao dobavljace sira, meda i ostalih namirnica te kao vodice kroz njihovu drevnu kulturu. Tako izleti na konju iz Cilea u Argentinu, kroz. ,. Säsong 9. Del 19 av 26.
10:54 
Bajkovita Hrvatska: Tvrdava Imperijal - Dubrovnik [Repris]
Brdo Srd uzdiže se iznad Dubrovnika s njegove sjeverne strane. Visok 413 metara, oduvijek je bio prirodni zaklon od udara bure, a kroz povijest i važan strateški položaj u obrani grada. Na njemu se istice monumentalna tvrdava Imperijal, izgradena 1810. godine za vrijeme Napoleonove okupacije, koji ju je dao izgraditi nakon što je francuska vojska na prijevaru ušla u Dubrovnik i ukinula Dubrovacku Republiku. S te pozicije Francuzi su kontrolirali akvatorij i zalede Dubrovnika, a bila je namijenjena obrani od Rusa i Crnogoraca, ciji se napad ocekivao u to doba. U vrijeme Domovinskog rata utvrda Imperijal odigrala je vrlo važnu ulogu kao prva crta obrane. Iako je izgradena prije dva stoljeca kao fortifikacijska utvrda u svrhu obrane Dubrovnika, tvrdava Imperijal je prvi put napadnuta tek u Domovinskom ratu 1991. godine, kad je uz hrabre branitelje 6. prosinca 1991. obranila Dubrovnik od agresora. Naratorica: Paula Jusic. ,. Regissör: Paula Jusic i Đelo jr. Jusic.
11:04 
Kazaliste u kuci [Repris]
Zvone i Sanja su odlucili obracunati se s neplacenim racunima, dugovima, zateznim kamatama i kreditnim karticama… Nepokolebljivi u namjeri da jednom zauvijek kažu NE životu na rate, spremno su se uhvatili planiranja smanjenja troškova. No stvari su vec od samog pocetka pocele izmicati kontroli. Stjecajem nesretnih okolnosti u mirno subotnje jutro obitelji Gacina upleli su se pijani poštar, zakašnjela mirovina, rabijatni majstor i derutna fotelja… Da stvari budu gore nego što jesu, pobrinuo se nametljivi žicer Vili S. Toncic, uvijek spreman unijeti kaos i razoriti sklad koji ionako rijetko vlada u domu smušenog i nervoznog Zvone Gacine…. ,. Del 6 av 28. Regissör: Robert Orhel i Tomislav Rukavina, Skĺdespelare: Leon Lucev, Daria Knez, Ksenija Marinkovic, Mustafa Nadarevic, Jelena Lopatic, Mislav Ivaci, Ecija Ojdanic Viljac, Željko Koenigsknecht.
11:41 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Voli me zauvijek
Beto prizna Mauriciju zašto želi da odu, no Mauricio zamoli da pricekaju. Adriana uživa u Tobíasovu društvu, a Fabricio je ljubomoran. Eugenio pocne koketirati s Carolinom. Gonzalo sazna što je Nuria ucinila Mauu i Valentini dok su bili djeca, te je otjera iz kuce. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Socorro Bonilla (Micaela), Gabriela Zamora (Chelo), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina) Luis Fernando Pena (Beto), Natalia Ortega (Adriana) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 88 av 142.
13:08 
Zaronite s nama: Uvala Livka - otok Solta (25. em.) [Repris]
Uvala Livka na južnom dijelu otoka Šolte u svom podmorju skriva jedan od najljepših zidova u ovom dijelu Jadrana. Kolonije žarnjaka Parazoanthus axinellae krase podmorske vrtove svojim koloritom. Majstor kamuflaže, hobotnica, ispuštajuci crnilo prilikom bijega od kamere, pokušala nas je zavarati promjenom boje i strukture kože. Redatelj i scenarist: Miro Andric Montaža: Sonja Andracic Snimatelj: Miro Andric Urednica: Jozefina Stipancevic Proizvodnja: Car Herc za HRT, 2017. ,. Del 25.
13:18 
Seoska gozba [Repris]
Antonija Zelenika iz Velike, Snježana Križ iz Cabra, Ljubica Bulic iz Tugara, Marija Platužic iz Križevaca, Ljubica Marinculic iz Jakovlja i Sanja Protic iz Blata na Korculi došle su u Vodnjan k obitelji Božac, Sandri i Mladenu. Naši su domacini iskoristili turisticki potencijal Istre na najbolji moguci nacin. Od svog voca i povrca rade domace specijalitete koje stranci posebno cijene. Naravno, i mi smo omastili brk. Ne propustite! Scenarij: Nebojša Taraba i Miodrag Sila Režija: Zoran Sudar Produkcija: Drugi plan za HTV Snimatelji: Robert Krivec i Branimir Hainš Urednica: Jasna Cekovic. ,. Säsong 4. Del 2 av 8.
14:09 
Sezonci [Repris]
Nada, bivša tekstilna radnica, nekoliko mjeseci godišnje radi kao pomocnica u kuhinji cijenjenog restorana. Paklene vrucine, naporan posao u dvije smjene i snovi o povratku u voljeni Vukovar njezina su svakodnevica, a sezona je tek u zacetku. Grga, gitarist flamenco banda angažiranog u meksickom restoranu, zagrebacki je decko u neprestanoj potrazi za vlastitom slobodom i toliko potrebnim mirom koji ona donosi. Autor, redatelj i direktor fotografije: Almmir Fakic Producent: Luka Venturin Montažer: Ivan Maras Glazba: Matej Meštrovic Tonski snimatelj i obrada zvuka: Luka Cabo Sekvenca za HRT, 2016. ,. Del 4 av 6.
15:03 
Mjesto pod suncem - Ostati ili otici [Repris]
Cyndy Bevan razmišlja o tome gdje provesti umirovljenicke dane, zajedno sa svojim voljenim psom Baileyem. Dvoumi se izmedu poznatog joj i omiljenog Lyntona u sjevernom Devonu i skoka u nepoznato u vidu selidbe u departman Aude na jugozapadu Francuske. Odabrala: Mira Vocinkic. ,. Säsong 7. Del 25 av 30.
15:55 
Detektiv Murdoch [Repris]
Inspektor Brackenreid ne bira sredstva u istrazi cetiriju ubojstava, u pomoc zove cak i indijanskog tragaca Jimmyja McLeoda. Svi su ubijeni strucnjaci; svi su stradali za punog mjeseca i svi su bili žrtve divljackih napada koji upucuju na vukodlaka - ludaka željnog ljudske krvi. Kad peti muškarac jedva pobjegne živ, njegovo priznanje gnusnog cina baci novo svjetlo na slucaj i pošalje istražitelje u gradsku kanalizaciju da nadu ubojicu. Glavne uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Thomas Craig (inspektor Brackenreid) i Jonny Harris (policajac Crabtree). Gostujuci glumci: Sarah Allen (Enid), Dakota Goyo (Alwyn), Nathaniel Arcand (Jimmy McLeod) Scenarist: Paul Aitken Redatelj: Kelly Makin Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 2. Del 12 av 13.
16:43 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:15 
Hrvatska uzivo
17:55 
Lijepom nasom: Sv. Ivan Zelina [Repris]
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
turizam.hrt
20:34 
Kennedyji povjerljivo: Imidz
Od modnog izricaja pa do predsjednickog držanja, clanovi obitelji Kennedy postavili su nove standarde izgleda bogatih i mocnih. Izvršni producenti: Steven Michaels, Jonathan Koch, Ryann Lauckner, Rebekah Fry, Philip Kruener Produkcija: Asylum Entertainment za ReelzChannel Network Godina proizvodnje: 2015. Odabrala: Mira Vocinkic. Del 5 av 10.
21:23 
Kuca od karata
Buduci da mu se izgledi za reizbor tope, Francis prihvaca opasan rizik kako bi stvorio sumnju u rezultat izbora. Uloge: Kevin Spacey (Frank Underwood), Robin Wright (Claire Underwood), Michael Kelly (Doug Stamper), Jayne Atkinson (Catherine Durant), Derek Cecil (Seth Grayson), Neve Campbell (LeAnn Harvey), Paul Sparks (Tom Yates), Campbell Scott (Mark Usher), Patricia Clarkson (Jane Davis) Režija: Alik Sakharov Scenarij: Kenneth Lin Urednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 4 av 13.
22:13 
Dnevnik 3
22:28 
Sport
22:33 
Vrijeme
22:35 
Vijesti iz kulture
22:50 
Eurojackpot
Sanjate o najvecim dobicima? Uz Eurojackpot na Hrvatskoj radioteleviziji vaši snovi postaju stvarnost! U 29. kolu igramo za Eurojackpot koji iznosi 111.000.000,00 kn. Veselje dobitka s vama išcekuje Mirna Maras!.
22:58 
Zivjela Francuska
Komedija. Muzafar (J. Garcia) i Feruz (M. Youn) dvojica su dobrodušnih pastira iz male zemlje u središnjoj Aziji, za koju nitko nikad nije cuo. Ne bi li svoju zemlju nekako ucinio poznatom, sin predsjednika države domislio se da je ”reklamira” terorizmom i pastirskim naivcima dodijelio životnu misiju - rušenje Eiffelovog tornja. Stoga moraju na neprijateljski teritorij - u Francusku. Samo što je zapadni svijet potpuno drukciji od onoga kako su ga njima opisivali. Našli su se okruženi korzikanskim nacionalistima, prerevnim policajcima, lažljivim taksistima, nasilnim navijacima, nepristupacnim službenicima, neprijateljskim konobarima, kafkijanskom administracijom, pogrešnim lijecenjem… Ali sreca im se ipak osmjehnula u susretu s mladom i lijepom reporterkom Marianne (I. Funaro)…. Regissör: Michaël Youn, Skĺdespelare: José Garcia, Michaël Youn, Isabelle Funaro.
00:35 
Motel Bates [Repris]
Norma se vraca kuci i ceka je kaos. Norman pristaje potražiti pomoc. Dylan dozna nešto šokantno o Emminom zdravlju. Uloge: Vera Farmiga (Norma Louise Bates), Freddie Highmore (Norman Bates), Max Thieriot (Dylan Massett), Olivia Cooke (Emma Decody) Gostujuce uloge: Andrew Howard, Emiliano Diez Izvršni producenti: Carlton Cuse, Kery Ehrin Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 3. Del 7 av 10.
01:17 
Sinovi anarhije [Repris]
SAMCRO traži pomoc ljudi iz svoje podružnice za prljav posao. Nakon što se poceo osvecivati Kinezima, za koje misli da su ubili Taru, Jax ne pokazuje znake posustajanja. Obecao je Marksu da ništa nece poduzeti, ali umjesto toga zatraži pomoc ljudi iz njihove podružnice kako bi obavili prljav posao za njega. Unser odluci prihvatiti ponudu državne odvjetnice i ponudi pomoc novoj šerifici Althei Jarry. Nero pomaže Wendy da se brine za djecu i istodobno pomaže Majama da se prošire. Sve to stvara dodatne probleme. Uloge: Charlie Hunnam ('Jax' Teller), Katey Sagal (Gemma), Theo Rossi (Juice Ortiz), Jimmy Smits (Nero Padilla), Drea de Matteo (Wendy), Dayton Callie (Wayne Unser), Kenneth Choi (Henry Lin), Annabeth Gish (Althea Jarry) Autor serije: Kurt Sutter Redatelj Billy Gierhart Scenaristi: Charles Murray, Kurt Sutter Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 7. Del 2 av 13.
02:07 
Dragocjeni biser [Repris]
Manfred ismijava Ernesta i njegov život medu radnicima. Gaia i Toni posjete Tavinha i zamole Lauru da prenoci kod njih. Laura pristane na to da djecak jednu noc prenoci kod roditelja. Julieta kaže da više nece moci raditi kao Heitorova dadilja. Ujedno im kaže kakva ponižavanja proživljava Ernest u radnickoj zgradi. Pérola želi poucavati Ernesta o Siddharthi. Monasi joj daju savjete. Ernest isprica nacelniku kako je Catarina izgubila život, te mu kaže da ga Manfred drži u kucnom pritvoru. Davi otkrije da je Aurora platila Déciju da ga zaposli, te zatraži rastavu. Manfred vidi kako se Ernest vraca iz policijske postaje i zapali dokaze koje je Sílvia prikupila, te sve zanijece nacelniku. Davi daje otkaz u klubu. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 83 av 110.
02:55 
Dragocjeni biser [Repris]
Sílvia se raznježi kada ugleda i dodirne sina. Hilda susretne Tonija i Gaiju dok izlaze s Giuseppeom. Buduci da ih je vidjela ujutro, zakljuci da su skupa i nocili. Cvrga je pokušava smiriti, ali za nju je njezin brak gotov. Toni i Gaia razgovaraju o tome kako su sretni što su opet skupa kao obitelj. Laura i Artur su sretni i kuju planove za buducnost. Amélia i Franz takoder spavaju skupa i bude se puni nade. Sílvia se odlazi naci s Manfredom u kuci. Zove ga, ali on uplašeno dode i skriva se iza zavjese. Gertrude umiruje sina. Joel tješi Auroru i ona ga moli da ostavi Lolu, te da ponovno njoj bude asistent. Dália savjetuje Daviju da Aurori pruži još jednu priliku. Gertrude moli Venceslaua da joj pomogne jer Manfred nije dobro. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 84 av 110.
03:43 
Dragocjeni biser [Repris]
Lijecnici upucuju Gertrude o tome kako bi trebalo lijeciti Manfreda. On sve to sluša i u sebi kaže da nije lud. Matilde savjetuje Cristinu. Sonan traži posao i nalazi ga u ljekarni. Manfred daje upute svojim zaposlenicima što ce izjaviti pred nacelnikom. Etelvino kaže da je vidio što Manfred cini Ernestu, ali zaposlenici lažu o gazdinom ponašanju onako kako im je on savjetovao. Cavalcante razgovara s Ernestom. Amélia i Ernest pokušavaju nagovoriti Julietu da policiji da iskaz, ali ona to ne želi. Hilda razgovara s Viktorom o Toniju. Toni se odlazi naci s Hildom i želi razgovarati s njom. Bibiana odnese Sílviji Heitora. Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser) Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 12. Del 85 av 110.
04:31 
Skica za portret [Repris]
04:32 
turizam.hrt [Repris]
05:02 
Dinastija [Repris]
Del 18.
05:49 (06:35)
Voli me zauvijek
Beto prizna Mauriciju zašto želi da odu, no Mauricio zamoli da pricekaju. Adriana uživa u Tobíasovu društvu, a Fabricio je ljubomoran. Eugenio pocne koketirati s Carolinom. Gonzalo sazna što je Nuria ucinila Mauu i Valentini dok su bili djeca, te je otjera iz kuce. Uloge: Camila Sodi (Valentina Murat), Ignacio Casano (Mauricio Fonseca), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Salvador Zerboni (Leonel), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Socorro Bonilla (Micaela), Gabriela Zamora (Chelo), Brandon Peniche (René Greepe), Juan Pablo Gil (Alan Greepe), Adriano Zendejas (Tobías), Jade Fraser (Carolina) Luis Fernando Pena (Beto), Natalia Ortega (Adriana) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 88 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se