Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut på dagens tv
06:34 
Prizma - multinacionalni magazin [Repris]
07:16 
TV Kalendar
07:34 
Neprilagodeni [Repris]
Drama. Reno, Nevada. Bivša plesacica i striptizeta Roslyn Taber (M. Monroe) tek se razvela od svog imucnog supruga Raymonda (K. McCarthy) odlucivši zapoceti sasvim novi život u iznajmljenom stanu kucevlasnice Isabelle Steers (T. Ritter). Sjetnoj nakon bracnog brodoloma Rosyln najiskreniju potporu pruža upravo njezina gazdarica u cijem društvu mlada žena upozna postarijeg kauboja Gaya Langlanda (C. Gable) i njegova prijetelja, mehanicara Guida (E. Wallach). Putujuci Zapadom, Gay se bavi svim i svacim, a najveca mu je strast rodeo. Osim s Guidom, Gay prijateljuje i s jahacem rodea na zalasku karijere Perceom Howlandom (M. Clift), pa kako sva trojica sanjare o velikoj zaradi dosjete se lovu na divlje mustange koje bi prodavali kao meso za psecu hranu. Premda Roslyn ne ostane hladna na Gayovo udvaranje, njegov je okrutni plan s konjima ogorci, te se ona okrene mladem i neodlucnijem Perceu… Predstavivši 1960. klasicni vestern ”Nepomirljivi” s Burtom Lancasterom i Audrey Hepburn u glavnim ulogama, proslavljeni je americki redatelj John Houston (Blago Sierra Madre, Africka kraljica) još iste godine krenuo u realizaciju nove price o izazovima americkog zapada. U odnosu na prethodni film Huston je sada ekranizirao kompleksni scenarij Arthura Millera (Smrt trgovackog putnika), jednog od najvecih americkih dramaticara 20. stoljeca, pa su i ocekivanja oko ove suvremene drame o urušavanju mita o Divljem zapadu bila kudikamo veca. U filmu ”Neprilagodeni” nasljednici kolonizatora tek su. Regissör: John Huston, Skådespelare: James Barton, Eli Wallach, Estelle Winwood, Kevin McCarthy, Thelma Ritter, Clark Gable, Montgomery Clift, Marilyn Monroe.
09:38 
Biblija
09:48 
Portret Crkve i mjesta: Orahovica
10:00 
Orahovica: Misa
Orahovica je smještena na sjevernim obroncima Krndije, a prvi put se spominje 1228. godine. Sjedište župe postala je 1334. Danas župi pripada deset sela u kojima živi oko 5000 župljana. Župna crkva Našašca sv. Križa izgradena je 1756. a posvetio ju je 1800. zagrebacki biskup Maksimilijan Vrhovac. Naziv crkve vezan je uz sv. Jelenu, majku cara Konstantina i pronalazak ostataka križa u Jeruzalemu za koji se pretpostavlja da je Isusov. Na trecu nedjelju u godini HTV ce izravno prenositi misu iz župne crkve Našašca sv. Križa koju ce služiti vlc. Željko Strnak, župnik u Orahovici. Redatelj Davor Boric Bubi Urednik i komentator: Dragutin Siladi.
11:02 
Pozitivno
Naš gost je trajni dakon i povjerenik za pastoral sportaša Zagrebacke nadbiskupije Marijan Spehnjak. Doznajte tko cuva stara znanja i obrte i kako te što u slobodno vrijeme radi jedan stomatolog. Producent: Draško Vrgoc Redateljica: Monika Štengl Urednik i voditelj: Mario Raguž.
11:30 
Bajkovita Hrvatska [Repris]
Svetvincenat, Savicenta, San Vincenti, tri naziva istog mjesta kojima je polazište u imenu zaštitnika, hispanskog mucenika sv. Vincencija i istoimenoj opatiji oko koje se razvio gradic u Istri. Glavnim trgom, popularno zvanim Placa, dominira kaštel Grimani, najsacuvaniji u Istri i najveca savicentska gradevina koja je vec stoljecima simbol mjesta, a nekad davno bila je odredište vlastele, gostiju, vojnika, trgovaca i putopisaca.Naratorica: Paula Jusic. Regissör: Paula Jusic i Ðelo jr. Jusic.
11:41 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:30 
Plodovi zemlje
13:24 
Rijeka: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Gost emisije je guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujcic. Treba li Hrvatska umjesto kune uvesti euro te (ako vec moramo) je li pametnije zaduživati se u domacoj ili stranoj valuti, neka su od pitanja emisije.Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
15:07 
Mir i dobro
15:42 
Ovo je opera - Ruggero Leoncavallo: Pagliacci
Kako bismo objasnili jedan od primjera talijanskog verizma, operu Pagliacci, provest cemo epizodu u pravom cirkusu i postati dio artisticke ekipe, a to ce nam pomoci da lakše razumijemo likove ove dramske opere.Odabrala: Mira Vocinkic. Del 16 av 30.
16:30 
Fotografija u Hrvatskoj: [Repris]
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti 17
17:09 
Vrijeme
17:10 
HAK - promet info
17:15 
Sve zbog jednog djecaka
Serija Sve zbog jednog djecaka, malo drukcija prica o sazrijevanju, temelji se na bestseleru britanskog pisca Nicka Hornbyja (High Fidelity, An Education). Will Freeman (David Walton) živi potpuno bezbrižno. Poslije uspjeha pjesme koju je skladao može uživati u slobodnom vremenu, slobodnoj ljubavi i osloboden financijskih problema. Samac je, nezaposlen, i u tome uživa. Zamislite kako se iznenadio kad su mu prvi susjedi postali zahtjevna i pomalo naporna samohrana mama Fiona (Minnie Driver) i njezin neobicno simpaticni 11-godišnji sin Marcus (Benjamin Stockham), i time narušili njegov savršeni svijet. Kad Marcus pocne nenajavljeno svracati k njemu, Will nije baš siguran želi li biti djecakov novi najbolji prijatelj, dok, naravno, ne otkrije da su samohrani ocevi ženama neodoljivi. To mijenja cijelu situaciju i njih dvojica sklope sporazum: Marcus ce glumiti da je Willov sin, a zauzvrat smije dolaziti u Willovu kucu igrati ping-pong i uživati u odrescima, što mu mama veganka nikad ne bi dopustila. Will uskoro pocne uživati u posjetima i cak se pocne i brinuti za djecaka. Zbog tog novog prijateljstva možda i nauci ponešto o sebi i brizi o bližnjima što prije nije mogao ni zamisliti.U seriji glumi i Al Madrigal, a u gostujucim su ulogama Leslie Bibb i Annie Mumolo.Autor i producent serije za televiziju je Jason Katims (Friday Night Lights, Parenthood). Pilot se temelji na scenariju Petera Hedgesa i Chrisa Weitza i Paula Weitza, scenarij za televiziju napisao je Katims i redate. Säsong 1. Del 1 av 13.
17:37 
Skica za portret [Repris]
17:49 
Pokraj vode Drave [Repris]
”Pokraj vode Drave” naziv je godišnjega koncerta Ansambla LADO održanog u KD V. Lisinskoga u Zagrebu, 23. studenog 2016. , u pocast dugogodišnjem direktoru i umjetnickom voditelju LADA, dr. sc. Ivanu Ivancanu, u povodu desete obljetnice njegove smrti. U snimci drugog dijela koncerta pogledajte proslavljene i uvijek rado videne koreografije dr. sc. Ivana Ivancana koje novom umjetnickom vizijom umjetnickog ravnatelja LADA Andrije Ivancana i svježom energijom pomladenoga ansambla predstavljaju folklor Posavine, Istre, Zagorja, Like i Podravine.Redatelj: Davor BoricUrednica: Ljiljana Šišmanovic. Del 2.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
LOTO 6/45
20:06 
Zivot je truba
Filmska komedija ”Život je truba” pršti humorom, optimizmom, glazbenim evergreenima i prvorazrednim glumackim nastupima, a atmosfericnost filma docarana je i nekim od najljepših zagrebackih veduta prikazanim na našim platnima. Radi se o pomalo ironicnom, ali više od svega suosjecajnom pogledu na ljudsku potrebu za stvaranjem problema, ali i o vještini kojom te probleme rješavamo. Junaci filma ”Život je truba'' su opušteni jazz-trubac i njegova supruga te njihove obitelji koje su puno slicnije nego što bi se dalo zakljuciti na osnovi njihova porijekla. Bojan Navojec nastupa u ulozi opuštenog jazz-trubaca koji pokušava pomiriti oca mesara, brata kockara i majku, umirovljenu racunovotkinju. U ulozi oca prvi put u hrvatskom filmu pojavljuje se Zlatko Vitez, majku glumi Mirela Brekalo Popovic, dok ulogu brata tumaci Goran Navojec. U rješavanju obiteljskih razmirica pomaže mu supruga (Iva Babic) te njezini nekonvencionalni roditelji koje tumace Ksenija Marinkovic i Filip Šovagovic.Direktor fotografije: Radislav Jovanov GonzoMontažer: Marin JuranicScenograf: Nedjeljko MikacKostimografkinja: Morana StarcevicProducent: Boris T. Matic (Propeler film)Koproducent: HRTUrednica: Maja Gregl. Regissör: Antonio Nuic, Skådespelare: Iva Babic, Goran Navojec, Filip Šovagovic, Ksenija Marinkovic, Uloge, Mirela Brekalo Popovic, Zlatko Vitez.
21:41 
Vijesti iz kulture
21:53 
Dnevnik 3
22:08 
Sport
22:13 
Vrijeme
22:18 
Etnoforenzicari: Dozvola za pusenje
Ponukan svime što je naucio u 2. epizodi, agent Lošo se na pocetku 3. epizode upušta u tehnicko-poslovni eksperiment, koji, nažalost, nece završiti onako uspješno kako je planiran. Lošo stoga dospijeva u ustanovu za pohranu onih koji krše zakon, gdje nastavlja s istragom. Za to vrijeme agent Bedi svoj interes usmjerava prema tradiciji pušenja lula, koja je takoder dio hrvatskog kulturnog asortimana. Po izlasku iz ustanove, a shvacajuci da je pušenje opasno, agent Lošo da se nagovoriti od agenta Bedija da pokuša prijeci na lulu - navodno, manje štetan nacin pušenja… Redatelj: IVO KUZMANIC Scenaristi: IVO KUZMANIC, ALEKSEJ PAVLOVSKY Direktor fotografije: DUŠAN VUGRINEC Snimatelji: ZLATKO SOKOLOVIC, IVO KUZMANIC Montažerka: DAVORKA FELLER Graficki dizajner: TOMISLAV ZUBCIC Autori glazbe: DINA RIZVIC, ALAN BJELINSKI Tekst interpretirao: MARIO ANDUŠ Tonska obrada: SINIŠA TVORIC Istraživac: GORAN BUKOVCAN Producentica: SANJA IVANCIN Urednik: ALEKSEJ PAVLOVSKY. Säsong 15. Del 3 av 5.
22:48 
Ðavolji dvojnik [Repris]
Biografski film/triler. Iracki vojnik Latif Yahia (D. Cooper) osamdestih godina sudjeluje u iransko-irackom ratu, a zbog slicnosti sa sinom Saddama Husseina (P. Quast), Udaya (D. Cooper), pozvan je s bojišnice u Bagdad da mu bude dvojnik. Ne može odbiti jer ce mu stradati obitelj. Uday je razmažen diktatorski sin, raskalašen i bahat, uzima sve što mu padne na pamet, živi u raskošnim palacama, vozi Ferrari i njegovim ispadima i nasilju nema kraja. Yahia se nade u vrtlogu iz kojeg se cini da za njega nema izlaza. Ne zna kome može vjerovati, ali ipak sklapa savezništvo sa zloglasnom Husseinovom konkubinom Sarrab (L. Sagnier) jer želi pobjeci…Film se temelji na knjizi Latifa Yahije ”The Devil's Double”. Regissör: Lee Tamahori, Skådespelare: Philip Quast, Raad Rawi, Ludivine Sagnier, Dominic Cooper.
00:37 
Nedjeljom u dva [Repris]
Gost emisije je guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujcic. Treba li Hrvatska umjesto kune uvesti euro te (ako vec moramo) je li pametnije zaduživati se u domacoj ili stranoj valuti, neka su od pitanja emisije.Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
01:37 
Neprilagodeni [Repris]
Drama. Reno, Nevada. Bivša plesacica i striptizeta Roslyn Taber (M. Monroe) tek se razvela od svog imucnog supruga Raymonda (K. McCarthy) odlucivši zapoceti sasvim novi život u iznajmljenom stanu kucevlasnice Isabelle Steers (T. Ritter). Sjetnoj nakon bracnog brodoloma Rosyln najiskreniju potporu pruža upravo njezina gazdarica u cijem društvu mlada žena upozna postarijeg kauboja Gaya Langlanda (C. Gable) i njegova prijetelja, mehanicara Guida (E. Wallach). Putujuci Zapadom, Gay se bavi svim i svacim, a najveca mu je strast rodeo. Osim s Guidom, Gay prijateljuje i s jahacem rodea na zalasku karijere Perceom Howlandom (M. Clift), pa kako sva trojica sanjare o velikoj zaradi dosjete se lovu na divlje mustange koje bi prodavali kao meso za psecu hranu. Premda Roslyn ne ostane hladna na Gayovo udvaranje, njegov je okrutni plan s konjima ogorci, te se ona okrene mladem i neodlucnijem Perceu… Predstavivši 1960. klasicni vestern ”Nepomirljivi” s Burtom Lancasterom i Audrey Hepburn u glavnim ulogama, proslavljeni je americki redatelj John Houston (Blago Sierra Madre, Africka kraljica) još iste godine krenuo u realizaciju nove price o izazovima americkog zapada. U odnosu na prethodni film Huston je sada ekranizirao kompleksni scenarij Arthura Millera (Smrt trgovackog putnika), jednog od najvecih americkih dramaticara 20. stoljeca, pa su i ocekivanja oko ove suvremene drame o urušavanju mita o Divljem zapadu bila kudikamo veca. U filmu ”Neprilagodeni” nasljednici kolonizatora tek su. Regissör: John Huston, Skådespelare: James Barton, Eli Wallach, Estelle Winwood, Kevin McCarthy, Thelma Ritter, Clark Gable, Montgomery Clift, Marilyn Monroe.
03:37 
Ovo je opera - Ruggero Leoncavallo: Pagliacci
Kako bismo objasnili jedan od primjera talijanskog verizma, operu Pagliacci, provest cemo epizodu u pravom cirkusu i postati dio artisticke ekipe, a to ce nam pomoci da lakše razumijemo likove ove dramske opere.Odabrala: Mira Vocinkic. Del 16 av 30.
04:24 
Skica za portret [Repris]
04:34 (04:49)
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
05:39 
Tema dana [Repris]
05:51 (06:21)
Rijeka: More [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se