Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:34 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:06 
Dobro jutro
09:30 
McLeodove kceri
Rose i dalje pati od psihološke paralize, a mjesni psihijatar je nedostupan. Stevie je nagovara da odu u grad, no Rose ljutito odbija prijedlog. Tayler je u Gungellanu i u trgovini ugleda medvjedica za kojeg joj se ucini da je pravi dar za Rose. Medutim, Tayler ne zna da su u medvjedicu skriveni dragulji ukradeni na Killarneyju. Uloge: Simmone Jade Mackinnon (Stevie), Abi Tucker (Grace), Matt Passmore (Marcus), Aaron Jeffery (Alex), Michala Banas (Kate), Gillian Alexy (Tayler), Luke Jacobz (Patrick), Dustin Clare (Riley), Zoe Naylor (Regan), Doris Younane (Moira), Sam Healy (Ashley)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 22 av 32.
10:18 
Italijo
Kalabrija tvori vanjski vrh dubokog juga Italije. U mjestašcu Scilli troje djece Gaiettijevih ima restoran na samoj plaži. Ovdje je sabljarka delikatesa i obicno se priprema kao rolada. Južno od Scille u Reggiu Calabriji, potajnom glavnom gradu Kalabrije, živi majstor lula Fabrizio Romeo. Na golemoj stijeni leži gradic Pizzo. Odande se divno vide eolski otoci. Ovdje se priprema slavan sladoled tartufo moro. Ima tekuce središte od cokolade i poslastica je kojoj ne možete odoljeti. Samo dvadeset kilometara dalje na jugu nalazi se slikovito mjesto Tropea. Ovdje se od tipicnog crvenog i vrlo slatkog luka prireduju marmelade i druge delikatese.U regiji Rossano na istocnoj obali Kalabrije posebno dobro uspijeva sladic. Obitelj Amarelli još od 1731. proizvodi bombone od lakrica i sad tvrtkom upravlja vec cetrnaesti naraštaj.Na planinskom masivu Aspromonteu žive posljednji Grci Kalabrije, koji još i danas njeguju anticke tradicije i obicaje. Stari još govore i jezikom svojih predaka. Annunziato Riggio jedan je od njih. Aktivno se zalaže za to da se ocuvaju grcka kultura i njezini mitovi i legende. Säsong 2. Del 4 av 5.
11:02 
Bajkovita Hrvatska: Tvrdava sv. Ivana - Dubrovnik
Dubrovacke gradske zidine spadaju u red najocuvanijih fortifikacijskih sustava u Europi, te se nalaze na UNESCO-ovom popisu Svjetske baštine. Duge gotovo 2 kilometra, ukljucuju 16 kula i bastiona, te 5 tvrdava. Jedna od njih je i Tvrdava sv. Ivana, prva cetverouglasta kula od Mula, sagradena 1346. godine. Ova monumentalna gradevina polukružnog oblika imala je ulogu obrane gradske luke. U unutrašnjosti tvrdave izvorno se nalazilo veliko skladište baruta. Danas je u prizemlju smješten Akvarij, a na prvom i drugom katu Pomorski muzej.Naratorica: Paula Jusic. Del 91.
11:11 
Rijec i zivot: Crkvena glazba pred suvremenim izazovima
Crkva je kolijevka glazbene tradicije. Ostaje li to samo cinjenica ili se to može konkretnije osmisliti?. Kako i na koji nacin odgajati generacije da glazbom promicu mir i toleranciju? Paze li diskografske i producentske kuce na kvalitetu glazbe?. Kako predstaviti i na jednom mjestu okupiti bogatstvo adventskih i božicnih hrvatskih pjesama? Što svjedoce pjevacica Lidija Percan i svecenik i glazbenik Ljubo Vukovic? Gost u studiju je direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac. Urednik i voditelj: Neno Kužina Redatelj: Davor Boric Bubi Producent: Damir Cengic.
11:42 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Zivot tece dalje
Nanda traži Júliju po trgovackom centru, ali ne može je naci. Javlja Rodrigu da ju je izgubila. Alice razgovara sa svojim roditeljima o Renatu. Suzana joj predlaže da ga pozove na veceru kako bi se upoznali. Lúcio moli Evu dopuštenje da napiše clanak o Aninom slucaju. Tiago prepozna Nandu u trgovackom centru i pomaže joj da nade Júliju koja je usnula ispod pulta u nekoj trgovini. Rodrigo se svada s Nandom i govori joj o Ani, a ne primjecuje da Manuela sluša njihov razgovor. Alice pozove Renata k roditeljima i on prihvati poziv, ali u zadnji cas odustane. Alice je tužna zbog odlaska biološkog oca. Lúcio i Eva kažu Ani da je godinama bila u komi. Ana je šokirana. Pocinje s intenzivnom fizioterapijom i vracaju joj se pokreti i govor. Nakon mnogo mjeseci Ana zamoli Manuelu da joj dovede Júliju. Renato odlazi Alice na fakultet. Ana pita Ináu ima li Rodrigo drugu.Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 26 av 70.
13:15 
Hrvatska uzivo
13:57 
Kod doktora
U vijestima petkom Doktori se osvrcu na najnovije iz svijeta slavnih te kontroverzne price koje utjecu na vaše zdravlje!. Doznajte koji novi tretman može produljiti vijek vaše frizure i zauvijek zaustaviti znojenje vlasišta. Säsong 8. Del 24 av 100.
14:42 
Normalan zivot
15:27 
Znanstveni krugovi
U današnjoj emisiji govorit cemo o kemiji i medicini. Naime, prije svega 100 godina to su bile dvije odvojene znanstvene discipline. Danas medu njima vlada ”neka posebna kemija”. Ljepotama Plitvickih jezera dive se mnogobrojni posjetioci. Upravo zbog prevelikog broja turista i pretjerane izgradenosti postoji opasnost da Plitvicka jezera izgube status zašticene svjetske baštine. Izložba Orašar - najljepša božicna bajka o slavnoj povijesti popularnog baleta, otvorena u zagrebackom Muzeju za umjetnost i obrt, nastala je u suradnji s prestižnim kulturnim ustanovama iz Sankt Peterburga, Berlina, Milana i Zuericha. Urednica: Eleonora Korošic Knez.
15:55 
Kako je obranjena Hrvatska [Repris]
Od pocetka oružane agresije na Hrvatsku Saborsko i Slunj našli su se u potpunom okruženju pobunjenih Srba i JNA na Slunjskom poligonu. Malobrojni slabo naoružani lokalni branitelji herojski su se nekoliko mjeseci odupirali znatno nadmocnijem protivniku. Unatoc hrabrom otporu polovinom studenog bili su prisiljeni na izvlacenje prema Bosni i slobodnom teritoriju Hrvatske, ova dva naselja sravnjena su sa zemljom, a njihovo stradanje postalo je temelj optužnice za genocid protiv Srbije. Slicna sudbina zadesila je i selo Laslovo koje je bilo jedan od kljuceva obrane Osijeka. Uz Hrvate, Laslovo su branili i tamošnji pripadnici madarske nacionalne manjine, a zbog pomaganja Madarske napadnutoj Hrvatskoj Jugoslavensko ratno zrakoplovstvo bombardiralo je madarsko pogranicno mjesto Barcs. Laslovo su branili i pripadnici Internacionalnog voda pa ova epizoda tematizira i sudjelovanje stranih dobrovoljaca, koji su došavši iz 40 zemalja svijeta branili Hrvatsku. Redatelj: Zoran MargeticScenarist: Tomislav ŠuljUrednica epizode: Denisa Šuman Šcuric. Del 8 av 12.
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Moj HRT
17:47 
Manjinski mozaik: Ori Bane - Povratak u Otisic
Selo Otišic, nakon Domovinskoga rata, vecim je dijelom ostalo razrušeno i pusto. Prije 90-ih u njemu je živjelo gotovo dvije tisuce ljudi. Danas ih je u Otišicu 30-ak, i to vecinom starijih i nemocnih mještana srpske nacionalnosti. Selo administrativno pripada gradu Vrlici, koji sa svojim socijalnim programom i radom Crvenoga križa na terenu mještanima Otišica pomaže tijekom cijele godine. Veci dio sela, smještenog duž Peruckoga jezera, nema struje, a veliki problem je i nedostatak vodoopskrbe. Strahinja Novak rijedak je povratnicki primjer. Nakon 30 godina iz Engleske se vratio u rodni Otišic, obnovio imanje i pokrenuo plantažu s gotovo dvjesto tisuca grmova smilja. Namjera mu je iskoristiti turisticke potencijale vrlickoga kraja i pokrenuti ekoselo.Izvršni producent: Miroslav RezicUrednica projekta: Štefanija BlagašReporter: Branko DobrotaSnimatelj: Tonci VrlikaMontažerka: Maruška AldukRealizatorica: Martina MiljkovicKoordinatorica produkcije: Slavica Flanak.
18:05 
Vjetar u kosi
U trecoj epizodi putopisnog serijala Vjetar u kosi Aleksandar Stankovic posjecuje Pazin, Umag, Limski kanal, Žminj te epizodu završava s fenomenalnim kozarom Alešom Winklerom koji se prije deset godina s obitelji doselio u Hrvatsku i tu pokrenuo uspješan biznis proizvodnje sira.Autor projekta: Aleksandar Stankovic Novinarka, istraživacica i scenaristica: Danijela StanojevicRedatelj: Matija VukšicSnimatelji: Davor Petricic, Tomislav Krnic i Miran KrcadinacTonski snimatelj: Mladen ŠiklicMontažer: Robert Cecelja. Säsong 3. Del 3 av 4.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:01 
Skola kuhanja: Strukle
Nakon izrade izvrsnog domaceg vucenog tijesta u jednoj od prethodnih epizoda, danas kuharica amaterka Helena Rahle, farmaceutska tehnicarka iz Zagreba, priprema štrukle, omiljeno kontinentalno starinsko jelo, koje odgovara u svakoj prigodi i može se uživati na niz nacina - kao slatko ili slano, toplo ili hladno, kuhano ili zapeceno, pa cak i u juhi. Uz Helenine korisne savjete postupak postaje dostupan svakom kucnom kuharu ili kuharici.Voditeljica: Vlatka PokosProdukcija: Production Group d.o.o. za Gastronomade. Del 45.
20:12 
Crno-bijeli svijet
20:13 
Crno-bijeli svijet
Deda Rudi priredio je obitelji veliko iznenadenje, pa Kipo useljava u njegov stan i to proslavlja velikim tulumom na kojem ce mnoge stvari poci u krivom smjeru. Jedna od njih Žungulov je pokušaj da skine Koku i tako je fotografira za naslovnicu novog albuma grupe Film. Mitar i dalje opsjeda Jagodu, a Una je sve bliskija sa studentom dramaturgije, Leom. Ocajni Jura u meduvremenu nenajavljeno odlazi u Beograd ne bi li se susreo s Jagodom, no u stanu Jagodinih roditelja zatjece samo njezina oca…Glume: Filip Ridicki, Slavko Sobin, Jelena Miholjevic, Franjo Kuhar, Anica Dobra, Sreten Mokrovic, Karlo Maloca, Kaja Šišmanovic, Voja Brajovic, Sara Stanic, Ozren Grabaric, Ivona Kundert, Vladimir Posavec Tušek, Silvio Vovk i dr.Autor, redatelj i scenarist: Goran KulenovicUrednik: Hrvoje Ivankovic . Säsong 2. Del 8 av 12.
21:05 
Nasi dani - price o hrvatskom rocku
Sredinom osamdesetih godina u Splitu se okuplja niz glazbenika koji svojom pojavom postaju popularni u cijeloj bivšoj državi. A svi su se oni medusobno jako dobro poznavali i prijateljevali. Prica je to kako je Neno Belan okupio Đavole i na prvi koncert pozvao kao gosta do tada nepoznatog Marijana Bana. Bio je to pocetak okupljanja grupe Daleka obala. Tih godina Gibonni okuplja svoje prve rock sastave, Dragan Lukic Luky pocinje svoj producentski rad, a napokon smo docekali kralja ritma koji oduševljava sve svoje sugradane, ali i publiku cijele države. Bio je to Dino Dvornik. U seriji o tome govore: Neno Belan, Gibonni, Marijan Ban, Dragan Lukic Luky, Massimo, Josipa Lisac, TBF, Zlatko Gall, Dubravko Jagatic i mnogi drugi. Suradnici na scenariju: Siniša Škarica, Hrvoje Horvat, Arsen Oremovic, Milan Majerovic Stilinovic Narator: Goran Navojec. Del 7 av 10.
21:58 
Hrvatska za 5
STVARAJU DUŠOM I SRCEMKako izvrsne umjetnicke, obrazovne i sportske rezultate ostvaruju hrabri ljudi s velikim tjelesnim oštecenjima?. U emisiji Hrvatska za 5 govore slikar i student novih medija ALU ALEN KASUMOVIC, profesor povijesti ŽELJKO BRDAL i neponovljivi zlatni hrvatski paraolimpijac MIHOVIL ŠPANJA. Reportaže pripremaju Kristina Cirjak i Matea Ribarevic. Prikazat cemo i kratki insert iz dokumentarnog filma ”Druga strana medalja” Antonije Dubravke Carnerud. Redatelj: Željko MusicUrednik i voditelj: Branimir Bilic.
22:50 
Eurojackpot
Sanjate o najvecim dobicima? Uz Eurojackpot na Hrvatskoj radioteleviziji, vaši snovi postaju stvarnost!U 49. kolu igramo za Eurojackpot koji iznosi 346.000.000,00 kn.Veselje dobitka s vama svakoga petka išcekuje Mirna Maras! Urednica projekta: Elizabeth Homsi.
23:03 
Dnevnik 3
23:18 
Vijesti iz kulture
23:26 
Sport
23:32 
Vrijeme
23:38 
Fargo
Premijerom 2. sezone HTV nastavlja prikazivanje serije FARGO, ciji su izvršni producenti Emmyjem nagradeni Noah Hawley (scenarist i redatelj), Joel i Ethan Coen, Warren Littlefield i John Cameron. Serija je snimljena u produkciji MGM Television i FX Productionsa.Prva sezona serije 2015. osvojila je Emmy za najbolju kratku seriju, najboljeg režisera i najbolji scenarij, 2 za najboljeg glavnog glumca, te 2 za najboljeg sporednog glumca u kategoriji kratke serije ili televizijskog filma. 2015. osvojila je i Zlatni globus za najbolju kratku seriju, a Billy Bob Thornton nagraden je kao najbolji glavni glumac u kategoriji kratke serije ili televizijskog filma.Druga sezona serije osvojila je 2 primetime Emmyja, uz još 15 nominacija, nagradu Americkog filmskog instituta (AFI) za televizijski program godine, ASCAP (Best TV program) i dr.Serija je ukupno osvojila 38 nagrada, uz 118 nominacija.Novi ”istiniti slucaj” u novom poglavlju serije Fargo vodi nas u 1979. u Sioux Falls u Južnoj Dakoti i Luverne u Minnesoti. Lou Solverson (Patrick Wilson), mladi pripadnik državne policije, nedavno se vratio iz Vijetnama i istražuje slucaj u koji je upletena lokalna banda, krupna mafija te provincijska kozmeticarka Peggy Blumquist (Kirsten Dunst) i njezin muž Ed (Jesse Plemons), pomocnik mjesnog mesara. Veteran Korejskog rata Karl pijanica je, jak na jeziku i blagoslovljen elokventnošcu rodenog prevaranta. Trostruki dobitnik Emmyja Brad Garrett tumaci ulogu Joea Bula, predstavnika mafijaškog. Säsong 2. Del 1 av 10.
00:30 
Ubiti je lako
Krimic o sitnim gangsterima koju su dobili daleko više od onoga što su tražili. Parker (R. Phillipe) i Longbaugh (B. del Toro) u potrazi za vecom zaradom saznaju za golemu isplatu djevojci (J. Lewis) da bude surogat-majka. Odluce je oteti i tražiti otkupninu. Medutim, buduci roditelji takoder pripadaju kriminalnom miljeu i zapocinje potraga s puno pucnjave i nasilja, koja vodi cak u Meksiko…. Regissör: Christopher McQuarrie, Skĺdespelare: Juliette Lewis, James Caan, Benicio Del Toro, Ryan Phillippe.
02:26 
McLeodove kceri
Rose i dalje pati od psihološke paralize, a mjesni psihijatar je nedostupan. Stevie je nagovara da odu u grad, no Rose ljutito odbija prijedlog. Tayler je u Gungellanu i u trgovini ugleda medvjedica za kojeg joj se ucini da je pravi dar za Rose. Medutim, Tayler ne zna da su u medvjedicu skriveni dragulji ukradeni na Killarneyju. Uloge: Simmone Jade Mackinnon (Stevie), Abi Tucker (Grace), Matt Passmore (Marcus), Aaron Jeffery (Alex), Michala Banas (Kate), Gillian Alexy (Tayler), Luke Jacobz (Patrick), Dustin Clare (Riley), Zoe Naylor (Regan), Doris Younane (Moira), Sam Healy (Ashley)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 22 av 32.
03:09 
Kod doktora
U vijestima petkom Doktori se osvrcu na najnovije iz svijeta slavnih te kontroverzne price koje utjecu na vaše zdravlje!. Doznajte koji novi tretman može produljiti vijek vaše frizure i zauvijek zaustaviti znojenje vlasišta. Säsong 8. Del 24 av 100.
03:50 
Hrvatska uzivo [Repris]
04:32 
Tema dana [Repris]
04:44 
Zivot tece dalje
Nanda traži Júliju po trgovackom centru, ali ne može je naci. Javlja Rodrigu da ju je izgubila. Alice razgovara sa svojim roditeljima o Renatu. Suzana joj predlaže da ga pozove na veceru kako bi se upoznali. Lúcio moli Evu dopuštenje da napiše clanak o Aninom slucaju. Tiago prepozna Nandu u trgovackom centru i pomaže joj da nade Júliju koja je usnula ispod pulta u nekoj trgovini. Rodrigo se svada s Nandom i govori joj o Ani, a ne primjecuje da Manuela sluša njihov razgovor. Alice pozove Renata k roditeljima i on prihvati poziv, ali u zadnji cas odustane. Alice je tužna zbog odlaska biološkog oca. Lúcio i Eva kažu Ani da je godinama bila u komi. Ana je šokirana. Pocinje s intenzivnom fizioterapijom i vracaju joj se pokreti i govor. Nakon mnogo mjeseci Ana zamoli Manuelu da joj dovede Júliju. Renato odlazi Alice na fakultet. Ana pita Ináu ima li Rodrigo drugu.Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 26 av 70.
05:29 
TV kalendar
05:44 (06:55)
Klasika mundi: Zagrebacki komorni orkestar i Maxim Fedotov

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2016 Comspace
Limetta.se