Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut på dagens tv
06:03 
Split: More [Repris]
06:36 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:06 
Dobro jutro
09:33 
McLeodove kceri
U želji da spasi Drovers od suše Grace odlucno brani svoj projekt usprkos cijelom gradu. Cak je i stanovnicima Killarneyja dojadilo jer im je ispašu ugrozio njezin korov. Buduci da je Stevie sad dio Killarneyja, Marcus je zamoli da razgovara s Grace ne uvidajuci da se ona nalazi izmedu dvije vatre. Ashleigh i Riley osjecaju medusobnu privlacnost, no kad se on odluci povuci, Ashleigh nasrne. Moira zauvijek ostavi Phila nakon što otkrije da on širi glasine o korovu s Droversa.Uloge: Simmone Jade Mackinnon (Stevie), Abi Tucker (Grace), Matt Passmore (Marcus), Aaron Jeffery (Alex), Michala Banas (Kate), Gillian Alexy (Tayler), Luke Jacobz (Patrick), Dustin Clare (Riley), Zoe Naylor (Regan), Doris Younane (Moira), Sam Healy (Ashley)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 23 av 32.
10:19 
Plodovi zemlje [Repris]
11:13 
Treca dob
Danas, 5. prosinca, je Medunarodni dan volontera. Sve su vece potrebe društva za tudom pomoci i solidarnosti. Posebno medu starijima. Promicemo li dovoljno vrijednost volonterstva i što je to što ljude oko nas potice da pomažu drugima, ne pitajuci za placu i nagradu?. Svi smo pozvani svakodnevno raditi male stvari i ciniti dobro, što necijem životu može donijeti veliku promjenu.Urednica: Anita Hrstic.
11:43 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:23 
Zivot tece dalje
Iná kaže Ani da joj samo Rodrigo može odgovoriti na pitanje ima li nekoga. Iná kaže Lúciju i Manueli da je Ana pocela postavljati pitanja. Lúcio kaže da je vrijeme da Ani kažu istinu. Renato se isprica Alice jer nije došao na veceru i objasni joj da ima problem s alkoholizmom. Alice mu oprosti i kaže mu da ce prirediti novu veceru s obitelji. Manuela i Rodrigo odlaze terapeutu kako bi razgovarali o tome kako ce Ani reci istinu. Ana na fizioterapiji pita Lúcija postoji li mogucnost da opet igra tenis, a on odgovori da ce moci igrati rekreativno, ali nikada više nece moci ici na turnire. Eva se uznemiri i posvada s Lúciom. Nanda se isprica Rodrigu jer je izgubila Júliju u trgovackom centru. Alice posjeti Anu i govori joj o Renatu. Tiago donese crtež Cris i kaže joj da ga je nacrtao s Lorenom što Cris naljuti. Vivi savjetuje Cris da otpusti Lorenu. Manuela kaže Júliji da se Ana probudila i da je želi vidjeti, no Júlia kaže da ne želi živjeti s mamom Anom. Vitória kritizira Sofijinu igru. Sofia upozna Miguela, novog Vitórijinog pomocnika. Renato vecera s Aliceinom obitelji. Rodrigo i Manuela odlaze Ani reci istinu…Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 27 av 70.
13:15 
Hrvatska uzivo
14:01 
Kod doktora
Popularna zvijezda reality showa pretrpjela je opasan pad. Hoce li joj lice ikad biti isto?. Tri žene zamijenit ce svoje staromodne frizure novima za Novu godinu. Doznajte kako možete postici isti efekt kod kuce! Mogu li vam neke vrste blagdanske hrane postarati kožu?. Doznajte kako joj vratiti sjaj u manje od 30 minuta!. Säsong 8. Del 25 av 100.
14:46 
Drustvena mreza - medicina
Emisiju pocinjemo vijestima iz svijeta medicine koje su obilježile tjedan, slijedi prilog o sigurnosti pacijenata, medu ostalim u radiologiji, zatim o gastroenterologiji s aspekta obiteljskog lijecnika. Cut cemo pricu o bolnickoj prehrani, a kao i obicno tu su Medicina bez granica; Abeceda zdravlja - o aneurizmi ogranaka abdominalne aorte i Medicinski info-kutak. Urednica i voditeljica: Sanja Kocijancic Petricevic Suradnici: Matej Crnogaca, Sanja Skoric Redateljica: Gordana Bolcic.
15:56 
Profesije osobno [Repris]
Tradicija urarstva u obitelji Lebarovic proteže se na šest generacija. Danas, otac i sin Lebarovic u svojoj urarskoj radionici, utemeljenoj 1947. godine, održavaju više od 200 gradskih i javnih satova.Krapinski pracovjek otkriven je davne 1899. godine, kada su pocela geološka i paleontološka istraživanja na Hušnjakovom brdu u Krapini. Vlasta Krklec ravnateljica je Muzeja krapinskih neandertalaca u kojem se, na slikovit i moderan nacin, opisuje naša prošlost.Josip Jušic živi za oldtimere. U svojoj radnji Oldtimer Doctor u Okešincu kraj Ivanic-Grada on povijesti daje novi sjaj. Jedan je od rijetkih profesionalnih restauratora oldtimera u Hrvatskoj, a njegova je radionica pravi muzej minulih vremena i ljubavi prema ljudskim dostignucima.Scenarist i redatelj: Željko SaricMontažeri: Andrea Cubric i Damir KantociVoditelj produkcije: Viktor SaricIstraživanje i suradnik na scenariju: Goran BukovcanSnimatelji: Dino Sencar, Danijel Kovacevic i Mario BelamaricSkladatelj: Tomislav BabicProducent: Nikola KlobucaricProdukcija: Project 6 Studio za HRTGodina proizvodnje: 2014. Säsong 4. Del 9 av 12.
16:38 
Informativka: Drzavna uprava za zastitu i spasavanje [Repris]
U posjetu Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje Informativka doznaje u kojim situacijama gradani trebaju nazvati telefonski broj 112 tj. jedinstveni europski broj za hitne službe. DUZS razjašnjava kako raspoloživim resursima odgovoriti na potrebe u zaštiti ljudi, dobara i okoliša u ugrozama, stradanjima i drugim izazovima suvremenog društva. Urednica: mr. sc. Sanja Skoric Produkcija: POZITIV PRODUKCIJA J.D.O.O. ,.
16:44 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Kraljica noci
Del 32.
18:07 
Potjera
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:00 
Skola kuhanja: Pommes frites
Pommes frites je jedan od najomiljenijih nacina pripreme krumpira i nezaobilazan prilog mnogim jelima. Na prvi pogled jednostavan i brz postupak pripreme, uz nekoliko korisnih savjeta, donosi pravu poslasticu. Zašto blanširati u ulju i kako omiljene krumpirice uvijek imati spremne za pripremu, otkriva kuharica amaterka Nikolina Gregoric iz Zagreba.Voditeljica: Vlatka PokosProdukcija: Production Group d.o.o. za Gastronomade. Del 46.
20:07 
Dva : jedan u gostima - Marko Bijac
Vaterpolist Marko Bijac kapetan je najtrofejnijeg vaterpolskog kluba u Hrvatskoj, VK Jug iz Dubrovnika. Rodeni Dubrovcanin vec u ranim dvadesetima proglašen je najboljim mladim golmanom vaterpola na svijetu. Najbolji vratar Lige prvaka 2015./2016. , kada je Jug osvojio naslov prvaka Europe, s hrvatskom reprezentacijom osvojio je srebrnu medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Uz olimpijsko srebro, vlasnik je i medalja sa svjetskih prvenstava - broncane iz Barcelone 2013. i srebrne iz Kazanja 2015., kao i zlatne medalje s Mediteranskih igara 2013. Je li vaterpolo i ljubav i nacin života? Koja je najbolja, a koja najgora strana igranja vaterpola? Na ova, kao i druga pitanja, odgovore cemo saznati u dvanaestoj epizodi. Autorica i voditeljica: Željka Ogresta Urednica: Ljiljana Vuglac. Del 12.
20:40 
CSI Hrvatska: Granice
Vrgorac je malo mjesto, ali zbog geografskog položaja i granice s BiH, dogadaju se i slucajevi poput šverca 84 kilograma marihuane u pogrebnom vozilu ili pronalaska automatskog oružja s prigušivacem u automobilu cijeg je vozaca uporabom fizicke prisile uhitila mlada policajka. Na Macelju, kao i u Vrgorcu, policijski pas važan je dio ekipe u uniformama, dok se u Kutini Odjel za organizirani kriminal bori s ilegalnim švercom ljudi - prijevozom afganistanskih i pakistanskih migranata preko granice. Voditelj: Velimir GrgicRedatelji: Hrvoje Mabic, Dario LonjakScenaristi: Jadranka Cicvaric Šiftar, Predrag Šiftar, Velimir GrgicUrednik: Tomislav Mršic Produkcija: Interfilm za HRT. Säsong 12. Del 9 av 10.
21:28 
Ljeta u Indiji
U Simli teku užurbane pripreme za godišnju amatersku predstavu. Ove godine na repertoaru je Važno je zvati se Ernest (The Importance of Being Earnest). Medutim, uzbudenje zbog predstave uskoro zasjeni vijest da su u rijeci našli ubijenog djecaka. Ralph je pod sve vecim pritiskom kad Gandhi objavi štrajk gladu. Ian nehotice uperi prst sumnje za ubojstvo u bliskog prijatelja. Aafrin je u šoku kad ga narednik Singh suoci s dokazima koje je ukrao na istražnom rocištu. Singh jasno daje do znanja Aafrinu da mu sada itekako duguje. Aafrin krivi Alice što nije dostavila poruku te se posvadaju.Uloge: Henry Lloyd-Hughes (Ralph Whelan), Nikesh Patel (Aafrin), Jemima West (Alice Whelan), Julie Walters (Cynthia), Aysha Kala (Sooni), Roshan Seth (Darius), Olivia Grant (Madeleine Mathers) Autor: Paul RutmanScenaristica: Lisa McGeeRedatelj: Jamie PayneUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 7 av 10.
22:24 
Otvoreno
23:11 
Dnevnik 3
23:26 
Vijesti iz kulture
23:34 
Sport
23:38 
Vrijeme
23:45 
Novine [Repris]
Maskirani napadaci premlacuju šefa Krim policije Juru Jolica (Dražen Mikulic), još jednog sudionika u zataškavanju prometne nesrece koju je skrivila Dubravka Kardum (Edita Karadole). Premlacivanje je narucio novi vlasnik ”Novina”, njezin sin Mario Kardum (Aleksandar Cvjetkovic), a organizirao Kardumov ortak, šef policije Toni Nardelli (Alen Liveric), nakon što ga je Jolic pokušao ucijeniti fotografijom koja je nastala kad je natjerao novinara ”Novina” Andreja Marinkovica (Goran Markovic) da se fotografira s njim. Dubravka Kardum naslucuje da ce mocni gradonacelnik Ludvig Tomaševic (Dragan Despot), nakon u ”Novinama” objavljenog clanka uperenog protiv njega, krenuti i na njezinog sina pa dogovara susret s gradonacelnikom na grobu pokojnog supruga koji je svojedobno zadužio Tomaševica. Kardumova žena Vanja (Sandra Loncaric) pokušava napustiti supruga i obnoviti vezu s bivšim ljubavnikom Tomaševicem… Uloge: Branka Katic, Trpimir Jurkic, Zijad Gracic, Aleksandar Cvjetkovic, Olga Pakalovic, Goran Markovic, Tihana Lazovic, Dragan Despot, Edita Karadole, Zdenko Jelcic, Alen Liveric, Dajana Culjak, Anja Matkovic, Mijo JurišicScenarist: Ivica ÐikicRedatelj: Dalibor MatanicUrednik: Mislav Brumec. Säsong 12. Del 8 av 12.
00:36 
McLeodove kceri
U želji da spasi Drovers od suše Grace odlucno brani svoj projekt usprkos cijelom gradu. Cak je i stanovnicima Killarneyja dojadilo jer im je ispašu ugrozio njezin korov. Buduci da je Stevie sad dio Killarneyja, Marcus je zamoli da razgovara s Grace ne uvidajuci da se ona nalazi izmedu dvije vatre. Ashleigh i Riley osjecaju medusobnu privlacnost, no kad se on odluci povuci, Ashleigh nasrne. Moira zauvijek ostavi Phila nakon što otkrije da on širi glasine o korovu s Droversa.Uloge: Simmone Jade Mackinnon (Stevie), Abi Tucker (Grace), Matt Passmore (Marcus), Aaron Jeffery (Alex), Michala Banas (Kate), Gillian Alexy (Tayler), Luke Jacobz (Patrick), Dustin Clare (Riley), Zoe Naylor (Regan), Doris Younane (Moira), Sam Healy (Ashley)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 23 av 32.
01:19 
Kod doktora
Popularna zvijezda reality showa pretrpjela je opasan pad. Hoce li joj lice ikad biti isto?. Tri žene zamijenit ce svoje staromodne frizure novima za Novu godinu. Doznajte kako možete postici isti efekt kod kuce! Mogu li vam neke vrste blagdanske hrane postarati kožu?. Doznajte kako joj vratiti sjaj u manje od 30 minuta!. Säsong 8. Del 25 av 100.
02:00 
Znanstveni krugovi [Repris]
02:25 
Treca dob [Repris]
02:55 
Hrvatska uzivo [Repris]
03:37 
Otvoreno [Repris]
04:17 
Drustvena mreza - medicina [Repris]
05:22 
Skica za portret [Repris]
05:31 
Tema dana [Repris]
05:43 (06:35)
Zivot tece dalje
Iná kaže Ani da joj samo Rodrigo može odgovoriti na pitanje ima li nekoga. Iná kaže Lúciju i Manueli da je Ana pocela postavljati pitanja. Lúcio kaže da je vrijeme da Ani kažu istinu. Renato se isprica Alice jer nije došao na veceru i objasni joj da ima problem s alkoholizmom. Alice mu oprosti i kaže mu da ce prirediti novu veceru s obitelji. Manuela i Rodrigo odlaze terapeutu kako bi razgovarali o tome kako ce Ani reci istinu. Ana na fizioterapiji pita Lúcija postoji li mogucnost da opet igra tenis, a on odgovori da ce moci igrati rekreativno, ali nikada više nece moci ici na turnire. Eva se uznemiri i posvada s Lúciom. Nanda se isprica Rodrigu jer je izgubila Júliju u trgovackom centru. Alice posjeti Anu i govori joj o Renatu. Tiago donese crtež Cris i kaže joj da ga je nacrtao s Lorenom što Cris naljuti. Vivi savjetuje Cris da otpusti Lorenu. Manuela kaže Júliji da se Ana probudila i da je želi vidjeti, no Júlia kaže da ne želi živjeti s mamom Anom. Vitória kritizira Sofijinu igru. Sofia upozna Miguela, novog Vitórijinog pomocnika. Renato vecera s Aliceinom obitelji. Rodrigo i Manuela odlaze Ani reci istinu…Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 27 av 70.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2016 Comspace
Limetta.se