Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:08 
Imam problem
Malo tko nije cuo za presudu Opcinskog suda u Puli vlasniku psa Mede zbog prebucnoga laveža. Edi Pauro iz sela Muntic pored Ližnjana vec se 20 godina bori sa slicnim problemom. Rijec je o lavežu susjednih lovackih pasa, od kojeg, kaže, nema mira ni nocu ni danju. Obišao je brojne institucije, ali uzalud. Tko može i pod kojim uvjetima uzgajati i koristiti lovacke pse? Kome prijaviti nepravilnosti? Urednice: Mirela Micek i Sanja Brajkovic Autorica projekta: Jagoda Martinovic.
09:36 
Heartland [Repris]
Amy i Ty se prepiru zbog Tyjevog rizicnog ulaganja u konja koji nastupa na utrkama s bacvama, a situacija se još više zakomplicira kad Amy pocne suradnju s princem Ahmedom. Lou ne zna kako bi reagirala kad Tim izjavi da više ne želi biti samo tihi partner u vodenju njihove zalogajnice, a Georgie sklapa neocekivano prijateljstvo. Uloge: Amber Marshall (Amy), Michelle Morgan (Lou, Amyna sestra), Shaun Johnston (Jack, Amyn i Louin djed), Chris Potter (Tima), Graham Wardle (Ty Borden), Jessica Amlee (Mallory Wells), Kerry James (Caleb Odell), Gabriel Hogan (Peter Morris), Nathaniel Arcand (Scott Cardinal), Alisha Newton (Georgina (Georgie) Crawley)Scenarist: Mark HarounRedatelj: Dean BennettUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 17 av 18.
10:22 
Zemlje - ljudi - pustolovine
Tepuis, zaravnjeni vrhovi Venezuele, uzdižu se poput velebnih katedrala iz vlažne i vruce džungle. Ekipa NDR-a prelazi snažne bujice i prašnjave putove te leti uskim avioncicima po jugu Venezuele. Clanovima ekspedicije trebaju cetrdeset dva dana da dodu do spektakularnih zaravni na vrhu Gvajanskog gorja. Usput upoznaju mnoge neobicne ljude i doživljavaju kojekakve pustolovine. Scenarij i režija: Carl DrothProizvodnja: NDR. Säsong 10. Del 6 av 6.
11:06 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
11:19 
Glas domovine
Za današnju emisiju pripremili smo: reportažu iz Trsta o odvjetniku Deanu Krebelu; razgovor s ravnateljem Dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu Tomislavom Markicem; prilog o pocetku kampanje za upis djece u prve razrede nastave na hrvatskom jeziku u Vojvodini; povijest i sadašnjost sela Poljanci u južnom Gradišcu naseljenog Hrvatima - Vlasima.Urednik: Zvonko Božinovic.
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Voli me zauvijek
Paulina kaže Adriánu da su joj René i Alan polubraca. Adrián joj kaže da odlazi u Španjolsku kako bi je zaboravio. Nuria zamoli Leonela da je zaprosi. Leonel planira preuzeti Muratov hotel nakon što se oženi s Nurijom. Elisa daje na prodaju kucu u Chetumalu. René kaže Elisi da je Gonzalo vlasnik hotela. Paulina želi da se Gonzalo odluci za Mónicu ili Inés. Julieta je u psihijatrijskoj bolnici. Gisela predlaže Jaimeu da odu u Playu Lindu kako bi zaboravio Julietu. Nuria otjera Renéa iz hotela. Gonzalo i Alfonso ga traže. Paulina dozna da je trudna. Inés odluci biti terapeutkinja za govor.Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 25 av 142.
13:13 
Informativka: Mirenje
Svaki pokrenuti sudski spor u Hrvatskoj u pravilu generira 2 do 3 nova spora, putem žalbenih i ovršnih postupaka, a to, naravno, iziskuje nove troškove i utrošak vremena stranki u sporovima. No postoji li alternativa? Mirenje je neformalan, dobrovoljan i povjerljiv postupak rješavanja spora na nacin koji je prihvatljiv za obje strane. Produkcija: POZITIV PRODUKCIJA j.d.o.o. Urednica: Đurdica Cocic.
13:21 
Hrvatsko podmorje
Krapanj. Ako ne znate gdje ga tražiti, teško cete ga naci na zemljovidu. A ipak uz njega je vezano toliko naj. Najmanji, najniži i najnaseljeniji otok u Jadranu. A mi cemo dodati i najronilackiji.A Krapanj je upravo po ronjenju i roniocima najpoznatiji u cijelom svijetu. Roniti su išli prvo zbog spužvi, a upravo su ti neobicni prastari organizmi nova tematska prica iz podmorja. A što su spužve, saznat cemo u zaronima oko Krapnja. U skupljanje spužvi krecemo sa starom teškom opremom koju je oživila stara ronilacka momcad s mladim roniocem takoder Krapljaninom, Kikom Curavicem. Povijesni je ovo trenutak jer vec dvadeset godina nitko nije ovako ronio, i tko zna kada ce opet. I danas se roni zbog spužvi, koje su i danas vrijedan suvenir, a nekada nezamjenjiva kucanska pa i školska potreba. Osim spužvi lovilo se tu i crveno blago dubina - crveni koralj, a znatno veci susjedni otok Zlarin bio je središte obrade koralja i izrade jedinstvenog i tradicijskog nakita Jadrana.Asistenti snimatelja: Tibor Brindl, Blaž AndricGlavni ronilac: Dražen CurkovicRonilac: Ivan SršenGlazba i tonska obrada: Đelo JusicStrucni suradnici: prof. dr. sc. Ivan Jardas, dr. sc. Leon Grubišic, dr. sc. Petar Križic, dr. sc. Nenad JaspricaSuradnici na terenu: Zoran Veber, Ivo Vukovic, Boris Cenan, Mile Cenan, Slaven Tudic, Vlade Jaram - Falcone, Krešimir Ivanda, Kristijan Curavic, Sandro Baric, Nikica Juric. Säsong 4. Del 3 av 6.
13:53 
Bonton: Zvakanje zvake [Repris]
Svi ih žvacemo zbog razlicitih razloga: želimo bjelje i cišce zube, mirisan dah ili samo hocemo isprobati slatke okuse u kojima dolaze!. A ne zaboravimo i neizostavne balone, u kojima svi uživamo još od ranih dana osnovne škole. Ali cesto se zaboravi da je važno gdje, kako te ispred koga ih žvacemo, o cemu cemo razgovarati u današnjoj epizodi. ,.
13:57 
Kod doktora
Mogu li vas tužiti zbog objavljivanja pogrešne fotografije na društvenim mrežama?. Doktori organiziraju intervenciju ne bi li spasili zdravlje ožalošcene udovice. Hoce li ona uspjeti promijeniti navike prije nego bude prekasno?. Otkrivamo koje bi tri popularne namirnice mogle ugroziti zdravlje djeci! Saznajte može li vam sjenilo oštetiti vid!. Säsong 8. Del 125 av 147.
14:43 
Drustvena mreza
14:53 
Drustvena mreza: Potraga za znanjem - Energija iz mora
Mora prekrivaju dvije trecine Zemljine površine. Predstavljaju gigantske izvore energije koju znanstvenici žele iskoristiti za proizvodnju struje. Njihova su istraživanja ponajprije usredotocena na plimu i oseku, struje, valove i sol iz morske vode. More bi moglo zadovoljiti sve vecu potražnju za energijom a da pritom ne uništimo Zemlju. Del 6 av 18.
15:20 
Drustvena mreza
16:00 
Hanna [Repris]
Unatoc Alexandrinu nastupu, ponovno otvorenje Ribarske kolibe okrunjeno je uspjehom. No Hannino povjerenje u Alexandru zauvijek je uništeno pa je Hanna kani isplatiti kako bi svaka pošla svojim putom. Kad se Hanna napokon prisili primiti novac od Maximiliana, Alexandra je iznenadi emocionalnim apelom. Oskar nastavlja rovariti protiv Ribarske kolibe, no uspješno otvorenje restorana pomrsi mu racune. Nagovara Alexandru da se tobože pomiri s Hannom kako bi Ribarsku kolibu zatim mogla rušiti iznutra. Florian i Lina napokon se prepuštaju osjecajima, a Florian se s nevjericom pita je li možda uistinu zaljubljen. Jonas izbjegava Danu i instinktivno poljubi Caro. Caro i Jonas dogovaraju se da ce to zadržati za sebe, ali Dana doznaje za poljubac i poziva Jonasa na red. Säsong 12. Del 52 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skĺdespelare: Luise Bähr.
16:43 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Hrvatska uzivo
18:05 
Bonton: Primanje kritike
Svi volimo primiti razlicite pohvale i lijepe rijeci na racun svojeg rada, izgleda ili ponašanja. Medutim, što uciniti u dijametralno suprotnoj situaciji, kada nam netko dobronamjerno uputi kritiku - što nam ocekivano povrijedi ponos i ego. Kako pristojno reagirati i ne otjerati ljude oko sebe, pogledajte u današnjoj epizodi.
18:12 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:02 
Mjesto koje zovem dom
Sarah otkriva Elizabeth da ju je Regina pokušala otrovati i s Annom smišljaju plan kojim ce se jednom zauvijek riješiti Regine. George Sari ogoli svoje srce. James se povjeri Henryju. Ali hoce li Harryjev povratak donijeti nevolje u raj? Olivia stekne neocekivanog prijatelja. Gino se zbog Anne pokušava pomiriti s Jamesom. Sir Richard silom se vrati Jacku i Carolyn u život. Regina se opasnom novom strategijom pokušava riješiti Sare. Roy je strog prema Harryju.Uloge: Marta Dusseldorp (Sarah Adams), Noni Hazlehurst (Elizabeth Bligh), Brett Climo (George Bligh), Craig Hall (Jack Duncan), David Berry (James Bligh), Abby Earl (Anna Bligh), Arianwen Parkes-Lockwood (Olivia Bligh), Aldo Mignone (Gino Poletti), Sara Wiseman (Carolyn Bligh), Deborah Kennedy (Doris Collins), Jenni Baird (Regina Bligh), Frankie J. Holden (Roy Briggs), Mark Lee (Sir Richard Bennett)Scenarij: Bevan LeeRežija: Catherine MillarUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 5 av 12.
20:52 
Global
21:40 
Otvoreno - Lokalni izbori: Zagreb
22:58 
Dnevnik 3
23:13 
Sport
23:16 
Vrijeme
23:18 
Vijesti iz kulture
23:28 
Dinamovo proljece - 20 godina poslije
Nakon 24-godišnjeg posta 1982. godine Nogometni klub Dinamo osvojio je prvenstvo tadašnje Jugoslavije. O euforiji koja se s maksimirskog stadiona proširila cijelom Hrvatskom u ovom dokumentarnom filmu govore ondašnji protagonisti - navijaci, igraci i treneri. ”Dinamovo proljece - 20 godina poslije” dokumentarni je film o generaciji koja je ostvarila jedan od najvecih i ne samo sportskih uspjeha u povijesti maksimirskih modrih.Scenaristi: Ištvan Filakovic i Alemko PrpicSnimatelj: Ivica MetešRedatelji: Vladimir Klešcic i Ištvan Filakovic Godina proizvodnje: 2002.
00:19 
Scott i Bailey [Repris]
Nesretna prodavacica Helen cija je majka ubijena u prvoj epizodi dolazi u Janetinu kucu s informacijom koja odvodi istragu u posve novom smjeru pa treba pozvati strašnu nacelnicu Julie Dodson. U odjel dolazi novi narednik Rob Waddington što ozlovolji Janet jer više nije v. d. narednika.Uloge: Suranne Jones (Rachel Bailey), Lesley Sharp (Janet Scott), Amelia Bullmore (viša inspektorica Gill Murray), Nicola Walker (Helen Bartlett)Autorice: Sally Wainwright i Diane TaylorPrema ideji Suranne Jones i Sally LindsayScenaristica: Sally WainwrightRedateljica: Morag FullartonProducent: Tom SherryIzvršne producentice: Nicola Shindler i Sally WainwrightProizvodnja: Red za ITVUrednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 4 av 8.
01:05 
Zakon i red: UK [Repris]
Kad ustrijele inspektora Wesa Leytona, Ronnie i Joe nemaju vremena za tugovanje. Njegova smrt povezana je s pucnjavom po cijelom Londonu i oni uskoro shvate da je iduca osoba na nišanu njihov kolega, direktor Kraljevskog tužilaštva, Henry Sharpe. Svi koji su na meti, povezani su sa slucajem u kojemu je Mark Glendon (Mark Bonnar) osuden za ubojstvo supruge cetiri godine ranije. Medutim, odbacen je jedan kljucni dokaz pa je sudenje ponovljeno, a svi svjedoci su ubijeni. Katein posao sve je teži, buduci da gubi sve više svjedoka, a i sama se boji za svoj život. Policija nastoji naci konkretne dokaze koji povezuju Glendona s pucnjavom i uloviti ubojicu prije nego što porota objavi pravorijek.Uloge: Bradley Walsh (Ronnie Brooks), Ben Bailey‐Smith (Joe Hawkins), Paterson Joseph (Wes Leyton), Dominic Rowan (Jacob Thorne), Georgia Taylor (Kate Barker), Peter Davison (Henry Sharpe)Scenarij: Noel FarragherRežija: Jill RobertsonUrednica: Ranka Horvat. Säsong 5. Del 7 av 8.
01:48 
Boja strasti [Repris]
Milagros place nad Federicovim grobom. Na izlasku iz crkve sretne Magdalenu koja joj se predstavi. Milagros je vrlo bezobrazna prema njoj. Rebeca vice na Saru neka ostavi Alonsa, jer mu ona nikada nece dati rastavu, i prijeti joj da ce napraviti veliki skandal. Vinicio moli Amadora da mu pomogne, a Amador mu obeca više novca. Lucía kaže Alonsu da ce ona i Marcelo nakon vjencanja otici iz Pueble. Alonso je moli da to ne cini jer je treba uza se. Osim toga, samo ona i Marcelo svojim novim idejama mogu pomoci tvornici. Sergio pita Leticiju želi li otici s njim na Marijevo vjencanje. Ona to odbije, a on pozove Gloriju kao pratiteljicu. Leticia je ljubomorna. Magdalena brani Mariju da pomaže Rebeci. Marija zanima kako se odvija istraga o Ligijinom ubojstvu i nade neke dokumente u kojima je vidljivo da je Ricardo bio optužen za prijevaru, te nazove Rebecu da joj to kaže. Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 71 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
02:31 
Boja strasti [Repris]
Sara je žalosna jer Lety ne prihvaca njezinu vezu s Alonsom. Rodrigo je žalostan zbog Lucíje. Nora pita Alonsa je li mu Rebeca bila nevjerna, a on to zanijece. Nora upita Rebecu što ce joj Alonso ako ga ne voli. Teresa kaže Nori da ju je Rodrigo tražio. Brígida zabrinuto traži Rebecu, a Rebeca joj kaže neka je ne gnjavi jer je nikada nije smatrala prijateljicom. Lucía kaže Magdaleni da je Marcelov brat pocinio samoubojstvo zbog Rebece. Rebeca upozorava Ricarda da nece dobiti ni novcica od nje i da ce ga optužiti za prijevaru. Ricardo se smije i zahtijeva da mu dâ novac ili ce ona zažaliti. Lucía zatekne Rebecu i Ricarda u restoranu. Alonso želi raskinuti suradnju s Amadorom i kaže mu da više ne želi cuti za njega. Nora traži Rodriga, a Brígida joj kaže neka ode. Alonso govori Leticiji da ce uskoro biti slobodan covjek i da ce moci zaštititi Saru i nju. U svadi Ricardo kaže Alonsu da je Rebeca ubila Adrianu.Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 72 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
03:15 
Heartland [Repris]
Amy i Ty se prepiru zbog Tyjevog rizicnog ulaganja u konja koji nastupa na utrkama s bacvama, a situacija se još više zakomplicira kad Amy pocne suradnju s princem Ahmedom. Lou ne zna kako bi reagirala kad Tim izjavi da više ne želi biti samo tihi partner u vodenju njihove zalogajnice, a Georgie sklapa neocekivano prijateljstvo. Uloge: Amber Marshall (Amy), Michelle Morgan (Lou, Amyna sestra), Shaun Johnston (Jack, Amyn i Louin djed), Chris Potter (Tima), Graham Wardle (Ty Borden), Jessica Amlee (Mallory Wells), Kerry James (Caleb Odell), Gabriel Hogan (Peter Morris), Nathaniel Arcand (Scott Cardinal), Alisha Newton (Georgina (Georgie) Crawley)Scenarist: Mark HarounRedatelj: Dean BennettUrednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 17 av 18.
03:58 
Skica za portret [Repris]
04:04 
Imam problem [Repris]
04:29 
Otvoreno - Lokalni izbori: Zagreb [Repris]
05:39 
Tema dana [Repris]
05:51 (06:39)
Voli me zauvijek
Paulina kaže Adriánu da su joj René i Alan polubraca. Adrián joj kaže da odlazi u Španjolsku kako bi je zaboravio. Nuria zamoli Leonela da je zaprosi. Leonel planira preuzeti Muratov hotel nakon što se oženi s Nurijom. Elisa daje na prodaju kucu u Chetumalu. René kaže Elisi da je Gonzalo vlasnik hotela. Paulina želi da se Gonzalo odluci za Mónicu ili Inés. Julieta je u psihijatrijskoj bolnici. Gisela predlaže Jaimeu da odu u Playu Lindu kako bi zaboravio Julietu. Nuria otjera Renéa iz hotela. Gonzalo i Alfonso ga traže. Paulina dozna da je trudna. Inés odluci biti terapeutkinja za govor. Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 25 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se