Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:37 
Skica za portret [Repris]
06:51 
Zene
Neke se od nas zaklinju da nikada nece postati kao svoje majke, a onda izgovaraju iste recenice kao što im je govorila mama. Mnoge su bolje majke nego što su bile kceri. Neke u majkama vide uzor, mnoge utjehu, a nekima odnos mogu spasiti samo mirovne snage. Jesu li im odnosi s majkama bili idealizirani ili demonizirani, otkrivaju Jelena Miholjevic, Barbara Nola, Maja Hrgovic. Voditeljica: Daniela Trbovic Redateljice: Anamarija Corazza i Monika Štengl Urednice: Maja Tokic i Nataša Kraljevic Kolbas.
07:44 
TV Kalendar
08:00 
Djevojke
Glazbena komedija. Mornar i ribar Ross Carpenter (E. Presley) sanja o svom vlastitom brodu i kad sazna da mu šef ide u mirovinu, traži nacin da kupi Westwind. Da bi mu život bio još uzbudljiviji, pobrinule su se dvije žene izmedu kojih se našao, neosjetljiva pjevacica Robin (Stella Stevens) i slatka Laurel (Laurel Goodwin)….Uloge: Elvis Presley, Stella Stevens, Laurel Goodwin, Jeremy Slate Scenarij: Allan Weiss, Edward AnhaltRežija: Norman TaurogProizvodnja: 1962.Urednik: Dean Šoša.
09:40 
Biblija
09:49 
Portret Crkve i mjesta: Nova Gradiska
10:00 
Nova Gradiska: Misa
Nova Gradiška, najmladi hrvatski grad, utemeljen je 1748. u okrilju Vojne krajine i danas pripada Brodsko-posavskoj županiji. Župu Kraljice sv. Krunice u južnom dijelu grada osnovao je 1. rujna 1992. kardinal Franjo Kuharic, odijelivši je od maticne župe Bezgrešnog zaceca BDM. Privremena župna crkva bila je najprije kuca u Ulici kralja Zvonimira. Požeški biskup mons. Antun Škvorcevic je 4. studenog 2007. položio i blagoslovio temeljni kamen crkve koji je sv. papa Ivan Pavao II. blagoslovio 7. lipnja 2007. u Osijeku. Arhitektica crkve koja ima oblik šatora je Daniela Sisgoreo Morsan. Na 2. nedjelju došašca misu ce iz župne crkve Kraljice sv. Krunice služiti vlc. Ivan Štivicic, župnik u Novoj Gradiški. Redatelj: Davor Boric Bubi Producent: Mate Letica Urednik i komentator: Dragutin Siladi.
11:03 
Pozitivno
11:36 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:28 
Plodovi zemlje
13:24 
Rijeka: More
14:00 
Nedjeljom u dva
Gost emisije je pjesnik i glazbenik Darko Rundek. Govorit ce o bogatoj karijeri, glazbi, životu u Francuskoj i Hrvatskoj, zaštiti prirode… Urednik i voditelj: Aleksandar Stankovic.
14:57 
Mir i dobro
15:30 
Neplanirana ljubav na sjeveru
Romanticna komedija o mladoj lijecnici koja sve u životu planira, ali joj se dogodi da mimo svakog plana stigne na stažiranje u Garland, mjesto koje cak ni internetska dostava ne može naci. Lauren Brunell (C. C. Bure) oduvijek je znala što želi: postati izvrsna lijecnica i udati se za covjeka kojega voli. Zato sve radi po planu. Toliko je sigurna u svoje odluke da se za stažiranje prijavila samo na jedan natjecaj - uvjerena da ce dobiti mjesto. Jednako tako sigurna je da ce je baš za ovaj Božic njezin zarucnik zaprositi. Medutim, dan je loše poceo i loše završio: umjesto ocekivane prosidbe, zarucnik joj objavljuje da želi prekinuti, a iz bolnice od koje je ocekivala potvrdan odgovor stigne pismo u kojemu je, na žalost, odbijaju. Jedino što joj se nudi je mjesto lijecnice na Aljasci, u mjestu za koje nikad nije ni cula. Na aerodromu je docekuje Andy (D. O'Donnell), za kojega ce se ispostaviti da je ”majstor za sve” u Garlandu: prevozi putnike malim avionom i popravlja sve što se pokvari. Lauren na svakom koraku ceka iznenadenje: cekaonica je puna pacijenata željnih lijecnika, jer je zadnji otišao prije godinu dana; u gradu postoji samo jedna trgovina odjecom; za nemasno mlijeko jedva su culi… Tu cudenju nije kraj: Andyjev otac (B. Doyle-Murray), koji neodoljivo podsjeca na Djeda Mraza, zove se Frank Holliday (Blagdan), oko njegove kuce motaju se patuljci, a u dvorištu drži soba koji je uganuo nogu i kojega Lauren, uza sve druge pacijente, mora izlijeciti…Uloge: Candace.
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:17 
Sigurno u prometu [Repris]
17:32 
Volim Hrvatsku
Nakon niza Goranovih, konacno se i Bojan domogao pobjede. U dvanaestu emisiju ulazi promišljeno, s ”ozbiljnom” ekipom: ”leda mu cuvaju” taekwondoašica Iva Radoš, pjevac Saša Lozar, a da mu neko podrucje ne bi ostalo nepokriveno, tu je ”švicarski nožic” naše estrade - pjevac, glumac, zabavljac, plesac Mario Petrekovic. Goran ce braniti vodecu poziciju uz pomoc glumice Katice Šubaric, novinarke HTV-a Tomislave Gudelj i koreografa, redatelja i plesaca Igora Barberica. Nece biti lako. Tko je spretniji, brži? Tko u memoriji skriva više odgovora, a traže se medu ostalim odgovori i na ova pitanja: je li Odra pritok Kupe ili Save? ”Dugo u noc, u zimsku bijelu noc”… antologijska je pjesma kojeg pjesnika? Po kojem je nadimku bio poznat košarkaš Aleksandar Petrovic? Kroz koju planinu prolazi tunel na ulazu u Istru? Tko je autor stihova pjesme ”Bože, cuvaj Hrvatsku”? Pozivamo vas na sastanak u isto vrijeme na istom mjestu. Bit ce poucno i zabavno! Cekaju vas Mirko, Bojan, Goran i njihovi gosti. Scenarist: Alen Ðurica Redatelj: Ivan Miladinov Urednica emisije: Andrijana Škorput Voditeljica projekta: Elizabeth Homsi. Säsong 5. Del 12 av 15.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
LOTO 6/45
20:05 
Sifra
20:46 
Sifra
20:59 
Republika: Sustav [Repris]
Peta epizoda pokazat ce jednostavnost i ucinkovitost unutarnjega ustrojstva dubrovacke države. Stari su Dubrovcani vec prije više od pola tisucljeca znali - i to dosljedno provodili - da je opci interes iznad osobnoga i da se sloboda ne prodaje ni za sva blaga na svijetu te shvatili sve opasnosti kulta licnosti. U ovoj cemo epizodi upoznati jedinstvene mehanizme koji su se stoljecima stvarali i usavršavali kako bi se ocuvali sloboda i napredak.Scenarist i redatelj: Božidar Domagoj BuricIzvršna producentica: Marija KosorMontažer: Dubravko PrugoveckiDirektor fotografije: Branko CahunKostimografkinja: Jasna ZvonkovicSkladatelj: Božidar Domagoj BuricMajstorica maske: Snježana Gorup. Del 5 av 6.
21:49 
Prijelomna otkrica: Borba s pandemijama
Kao što se tehnologija ubrzano razvija u vrijeme rata, pojava ebole 2014. prisilila je medicinsku znanost da se razvija jednakom brzinom kao virus koji nastoji svladati. Ta strahota izaziva revoluciju koja bi mogla rezultirati svijetom oslobodenim od patogena. A mi svjedocimo povijesnim promjenama. Znanstvenici i medicinski strucnjaci koji se bave prevencijom i kontrolom bolesti pronalaze nove nacine borbe protiv pandemijskih virusa, od antibiotika i cjepiva do racunalnih programa koji predvidaju kako se virusi šire. Ti alati koji mogu spasiti život, testirani u aktualnoj krizi, služit ce u borbi protiv velike lepeze ubojitih virusa u bliskoj buducnosti.Pripovjedac: Peter BergOdabrala: Mira Vocinkic. Del 4 av 6.
22:39 
Dnevnik 3
22:54 
Sportske vijesti
23:07 
Vrijeme
23:09 
Vijesti iz kulture
23:20 
Ekskalibur: Mac kralja Artura
Pustolovna fantazija. Carobnjak Merlin (N. Williamson) pomaže Utheru Pendragonu (G. Byrne) da pomocu maca Ekskalibura ujedini Englesku i postane kralj. No Uther žudi za ženom svoga suparnika i to mu donosi propast. Prije smrti Uther zabije Ekskalibur u kamen, a može ga izvuci samo zakoniti nasljednik prijestolja. Nekoliko godina kasnije Utherov sin Arthur (N. Terry) izvuce mac nesvjestan njegove moci i znacaja. Uz Merlinovu pomoc Arthur je okrunjen za kralja Engleske i osniva Okrugli stol koji ce okupiti sve casne engleske vitezove…Britanski redatelj John Boorman (Point Blank, Oslobadanje, Smaragdna šuma, Nada I slava) sedamdesetih je godina spremao dva njemu vrlo osobna projekta: ekranizaciju Tolkienova ”Gospodara prstenova” i stare legende o kralju Arthuru i vitezovima Okruglog stola, prema klasicnom djelu Sir Thomasa Malloryja ”Arthurova smrt”, iz 1485. godine. S ”Gospodarom prstenova” nije išlo, ali je zato uspio objediniti sve sastavnice legende o kralju Arthuru u jednu cjelinu i relizirati film u kojem je uspio sjediniti realizam povijesnog filma s fantazmagoricnim prikazom svijeta legendi i mitova. Mnogo je filmova snimljeno o kralju Arthuru i vitezovima Okruglog stola, ali Boormanova verzija još je uvijek najbolja i malo je vjerojatno da ce je netko nadmašiti.Uloge: Nigel Terry, Nicol Williamson, Helen Mirren, Nicholas Clay, Cherie Lunghi, Paul Geoffrey, Robert Addie, Gabriel Byrne, Katrine Boorman, Corin RedgraveScenaristi: John Boorman i Rospo Pallenberg Reda.
01:35 
Nedjeljom u dva [Repris]
02:30 
Djevojke
Glazbena komedija. Mornar i ribar Ross Carpenter (E. Presley) sanja o svom vlastitom brodu i kad sazna da mu šef ide u mirovinu, traži nacin da kupi Westwind. Da bi mu život bio još uzbudljiviji, pobrinule su se dvije žene izmedu kojih se našao, neosjetljiva pjevacica Robin (Stella Stevens) i slatka Laurel (Laurel Goodwin)….Uloge: Elvis Presley, Stella Stevens, Laurel Goodwin, Jeremy Slate Scenarij: Allan Weiss, Edward AnhaltRežija: Norman TaurogProizvodnja: 1962.Urednik: Dean Šoša.
04:05 
Endeavour [Repris]
U zraku se osjeca promjena kad Oxford stegne zimska hladnoca. Detektiv Endeavour Morse i inspektor Fred Thursday imaju dva slucaja: djecak Tommy Cork nestao je iz razorenog doma, a tijelo propalog novinara Erica Pattersona završilo je na željeznickoj pruzi u tajnovitim okolnostima.Pokojnik se raspitivao o gradevinskoj tvrtki povezanoj s oksfordskom policijom koja bi trebala graditi na zemljištu bivšeg popravnog doma. Bijeg sitnog kriminalca iz zatvora otvorenog tipa izaziva lancanu reakciju i zaprijeti otkrivanjem tajni koje bi mnogi htjeli duboko zakopati.Endeavour i Thursday nastoje razotkriti mocnu mrežu tajni i laži tresuci usput stupove oksfordskog društva. Tragedija prijeti.Glavne uloge: Shaun Evans (Endeavour Morse), Roger Allam (inspektor Fred Thursday), Anton Lesser (nacelnik Bright)Ostale uloge: James Bradshaw (dr. Max DeBryn), Jack Laskey (narednik Peter Jakes), Sean Rigby (Jim Strange)Gostujuci glumci: Oliver Coleman (Henry Portmore), Andrew Gower (Nicholas Myers), Gordon Kennedy (vijecnik Gerald Wintergreen), Simon Kunz (inspektor Bart Church), Oliver Lansley (Benny Topling), Abigail Thaw (Dorothea Frazil), James Wilby (zamjenik šefa policije Clive Deare)Scenarist: Russell LewisRedatelj: Geoffrey SaxUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 4 av 4.
05:34 
Skica za portret [Repris]
05:37 (06:03)
Mir i dobro [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se