Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut p� dagens tv
06:08 
Klasika mundi: Leonidas Kavakos i Berlinska filharmonija pod ravnanjem Sir Simona Rattlea - Europski koncert u Ateni 2015. (1.dio) [Repris]
Od 1991. godine, na dan svog utemeljenja 1. svibnja, Berlinska filharmonija prireduje svecani koncert u nekom od europskih kulturnih središta. Tom prigodom, 2015. godine koncert je održan u grckoj prijestolnici Ateni, u Koncertnoj dvorani Megaron. Pod ravnanjem Sir Simona Rattlea pogledajte izvedbu Violinskog koncerta u d-molu, op. 47, u interpretaciji slavnog grckog violinskog virtuoza Leonidasa Kavakosa. Urednica: Marija Ramljak. ,.
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:09 
Bijes u zoru [Repris]
Vestern. Sredinom 19. stoljeca razbojnicka družina brace Reno terorizira podrucje južne Indiane. Stoga je iz Chicaga iz detektivske agencije Peterson tamo poslan agent James Barlow (R. Scott) da zloglasnoj braci i njihovim zlocinima stane na kraj…. Regissör: Tim Whelan, Skådespelare: Forrest Tucker, Mala Powers, Randolph Scott.
10:35 
Uvijek otvoreni
Tko je tajanstveni Madar koji u ducanu traži nekoga koga je poznavao prije 30 godina?. Arkwright se boji da je on možda davno izgubljeni otac njegovog necaka, cija je majka bila dama upitne cednosti. Uloge: Ronnie Barker (Arkwright), David Jason (Granville), Lynda Baron (Gladys Emmanuel)Scenarist: Roy ClarkeProducent i redatelj: Sydney LotterbyProdukcija: BBCUrednica: Martina Rajšek. Säsong 2. Del 7 av 7.
11:08 
Kucni ljubimci
Clanovi Udruge Alfa canis predstavljaju svoje aktivnosti. Što je poligon poslušnosti, kako izgleda trening frisbee te trening napada i obrane, koji psi otkrivaju eksplozivne naprave? Kako od agresivnog stvoriti poslušnog i socijaliziranog psa?. O svojim iskustvima govori vlasnik južnoafrickog mastifa. U veterinarskog ordinaciji lijecimo ozlijedeno štene. Autor: Antun PonošUrednica: Maja Tokic. Del 1402.
11:38 
Cesarica - hit godine [Repris]
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:20 
HAK - promet info
12:25 
Veterani mira
13:12 
Duhovni izazovi
13:47 
Prizma - multinacionalni magazin
14:36 
Kemijsko oruzje pod morem [Repris]
Podmorske zalihe kemijskog oružja, skrivene vec desetljecima, polako pocinju otkrivati svoje tajne zahvaljujuci ovoj istrazi. Rijec je o vojnom skandalu koji je proizašao iz dvaju svjetskih ratova i ozbiljna je prijetnja covjeku i okolišu.Više od milijun i pol tona neiskorištena kemijskog oružja leži na dnu svjetskih mora. Pritom je rijec samo o približnoj procjeni jer vojna tajna koja ih obavija diljem svijeta onemogucuje precizno utvrdivanje tocne kolicine. Otrovi koje to oružje sadržava (iperit, sarin, arsen…) polako i neumoljivo cure iz spremnika koji su korodirali tijekom brojnih desetljeca u vodi. To je oružje dio strašne baštine dvaju svjetskih ratova. Do pocetka 1970-ih, a ponajviše izmedu 1917. i 1945., oružje masovnog uništenja sustavno je ispuštalo svoj kemijski sadržaj na dnu mora i jezera u koja je potopljeno. Na Potsdamskoj konferenciji 1945. Saveznici su prikupili sve kemijsko oružje svih zaracenih strana i potopili ga u Balticko more, sjeverni dio Atlantskog oceana, Jadransko i Sredozemno more (nedaleko od Saint Tropeza). Morska dna oko Japana i SAD-a, kao i Indijski ocean, takoder skrivaju kemijsko oružje.Deklasificirani dokumenti i neovisna istraživanja, koja su proizašla iz znanstvenog i tehnološkog napretka, omogucili su nam da proniknemo u dio tajne koja obavija ovo oružje. Otprije nekoliko godina pojedinci u Italiji, Njemackoj, SAD-u, Kanadi i Japanu zalažu se za lociranje i likvidaciju ovih tempiranih bomba. No prepreke su goleme: skrivanje arhive i. Del 1 av 2.
15:26 
Skica za portret [Repris]
15:39 
Gradionica vrtova: Drazen
”Moj vrt je moje najljepše remek-djelo.” Claude Monet Dražen je mladi radijski voditelj koji živi na 8. katu zgrade na Trešnjevci. Voli boraviti na svom balkonu, zavaljen u visecu ležaljku, uz pjev dva kanarinca. A da bi mu taj svakodnevni ritual bio potpuniji, zove Andreju da zajedno ozelene njegov drugi dnevni boravak i da k tome može nešto iz njega i prezalogajiti. Uz to što ce stvoriti hlad za potpuniji užitak, ni pernati prijatelji nece loše proci. Autor i redatelj: Damir JanecekVoditeljica: Andreja CohProducenti: Bojan Kanjera i Jure PavlovicDirektor fotografije: Dario HacekUrednica: Ljiljana Bunjevac Filipovic. Del 10 av 12.
16:11 
Zdrav zivot
Današnje su teme: što trebamo znati o multiploj sklerozi; upoznajmo vrsnog ortopeda Mislava Jelica; treba li se cijepiti; kako lijeciti rak dojke; pomažu li nam životinje da zdravije živimo. Autorica i voditeljica: Lana PavicNovinarka: Zrinka Glavaš Izvršni producent: Miroslav Rezic Urednica: Sanja Kocijancic Petricevic Proizvodnja: Headline product d.o.o. za HRT, 2017. Del 17.
16:42 
Cesarica - hit godine [Repris]
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:17 
Fotografija u Hrvatskoj
17:30 
Bonton: Napasni roditelj
Prekidi veze nikad nisu lijepi ni laki, ali potrebni su kako bi svi mirno mogli nastaviti sa svojim životima. Što sve spada u situacije koje treba izbjegavati, kako se (ne) ponašati i na koji nacin pristojno zatvoriti jedno poglavlje koje ocito nema buducnosti, pogledajte u našoj najnovijoj epizodi.
17:33 
Cesarica - hit godine [Repris]
17:40 
Lijepom nasom: Ðakovo
Polovicom svibnja ekipa serije Lijepom našom ponovno je posjetila grad Ðakovo u Osjecko-baranjskoj županiji i snimila dvije nove emisije koje cemo gledati ove i sljedece subote. U Gradskoj nastavno-športskoj dvorani nastupili su mnogobrojni solisti i ansambli s bogatim programom za sve ljubitelje tamburaške glazbe, slavonske tradicije i folklora. Izvodaci su: KUD Tena, Ðakovo, KUD Osijek 1862 i Ana Rucner, KUD Šokadija, Strizivojna, KUD Gorjanac, Gorjani, Did' Tunjo i bac' Roka iz Otoka, ŽVS Certisa, MPS Becarine, klapa Panona, ŽVS ”Ðakovcanke”, Sokak, Lucky band, Slavonski san, Izvor, Ðerdani, Dyako, Zvona, Slavonia band, Sanja Hajdukovic i Slavonski vez, Garavi, Vodinci, Marija Pavkovic Snaša i Zlatno klasje, Nives Celzijus, Džentlmeni, Garavi sokak, Dike, Vinkovci, Slavonske lole, Zoran Vinkovic, Najbolji hrvatski tamburaši, Štitar, Slavonski dukati te Krunoslav Kico Slabinac. Treba imat' dušu, Becarac, Tu je moja Slavonija, Ðakovo, Ðakovo grade, Majka Slavonija, Zlatni dvori, Slavonac sam, time se ponosim, Duša becarska, Mladosti šorovi puni, Zamiriši Slavonijo - samo su neke od skladbi koje cemo cuti, a redovite rubrike upoznaju nas s tradicijom ovoga kraja. Urednik i voditelj: Branko Uvodic Producent: Zdravko Sandrin Redatelj: Vladimir Košcevic. Del 1.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:41 
Vrijeme
19:44 
Tema dana
20:00 
LOTO 7/39
20:08 
Za tvoje plave oci
Romanticno-kriminalisticka komedija. Michael Felgate (H. Grant) radi kao aukcionar slika za poznatu kucu i tipican je britanski, šarmantni, no pomalo zbunjeni mladic, ludo zaljubljen u svoju djevojku, školsku uciteljicu Ginu (J. Tripplehorn). Planira je zaprositi, uvjeren da ce ona pristati. Medutim, na njegovo iznenadenje, Gina oklijeva. Michael ce uskoro saznati i razlog: Gina je, naime, pripadnica mafijaške obitelji Vitale, te se boji za Michaelov život i potencijalne usluge koje ce njezina ”obitelj” od njega tražiti. Michael sve to ne shvaca ozbiljno te odluci osobno se upoznati s Gininim ocem Frankom (J. Caan) i ostalim clanovima obitelji…Godine 1999. pojavila se jedna od najhvaljenijih TV serija mafijaške tematike - ”Obitelj Soprano”. Proslavili su se u cijelom svijetu, baš kao i ”mafijaška” komedija ”Analiziraj ovo”, s Robertom De Nirom i Billyjem Crystalom u ulogama mafijaša i njegova psihijatra. A kako je publika uvijek fascinirana mafijaškim životom, i redateljica Kelly Makin odlucila se pozabaviti istom tematikom. Samo što umjesto De Nira i Crystala ovdje nalazimo uvijek zbunjenog šarmantnog ”djecaka” H. Granta (Notting Hill, Zapravo, ljubav, Bridget Jones) i ”opasnog” J. Caana (Ubiti je lako). Uloge: Hugh Grant, James Caan, Jeanne Tripplehorn, Burt Young, James Fox, Joe Viterelli, John Ventimiglia Scenarij: Adam Scheinman i Robert KuhnRežija: Kelly MakinProizvodnja: 1999.
21:50 
Dnevnik 3
22:05 
Sport
22:10 
Vrijeme
22:12 
Vijesti iz kulture
22:20 
Cesarica - hit godine [Repris]
22:28 
Elita ubojica [Repris]
Akcijski film. Zadnja akcija 1980. u Meksiku u kojoj je sudjelovao s Hunterom (R. De Niro), Daviesom (D. Purcell) i Meierom (A. Young) nagnala je Dannyja Brycea (J. Statham) da ode u mirovinu i vrati se u Australiju. Godinu dana poslije zovu ga u Oman gdje je zatocen njegov mentor Hunter, a od Dannyja traže da završi posao za koji je Hunter primio 6 milijuna dolara ili ce ga ubiti. Narucitelj, šeik Amr, želi se osvetiti za smrt trojice svojih sinova koje su ubili pripadnici SAS-a i vratiti im milo za drago. Pocinje vrlo opasna igra macke i miša, od Australije do Pariza, od Londona do Bliskog istoka, u kojoj lovac postaje lovina…U ovom akcijskom filmu sudjeluju medunarodne filmske zvijezde, oskarovac Robert De Niro (Taksist, Razjareni bik, Lovac na jelene), Jason Statham (ciklus Transporter), Clive Owen (Closer). Filmski zaplet temelji se na romanu ”The Feather Men” Sir Ranulpha Fiennesa koji tvrdi da je u pozadini njegova romana istinita prica. Regissör: Gary McKendry, Skådespelare: Robert De Niro, Dominic Purcell, Aden Young, Jason Statham, Clive Owen.
00:24 
Bijes u zoru [Repris]
Vestern. Sredinom 19. stoljeca razbojnicka družina brace Reno terorizira podrucje južne Indiane. Stoga je iz Chicaga iz detektivske agencije Peterson tamo poslan agent James Barlow (R. Scott) da zloglasnoj braci i njihovim zlocinima stane na kraj…. Regissör: Tim Whelan, Skådespelare: Forrest Tucker, Mala Powers, Randolph Scott.
01:48 
Carstvo poroka [Repris]
”Carstvo poroka” HBO-ova je hit serija Terencea Wintera i Martina Scorsesea, koja je do ove sezone nagradena s cak 12 Emmyja, 2 Zlatna globusa i nizom uglednih strukovnih nagrada. Serija je do sad ukupno osvojila 53 nagrade, uz još 151 nominaciju.Jedna od najpoznatijih HBO-ovih serija docarava život Enocha ''Nuckyja'' Thompsona (dobitnik Zlatnog globusa Steve Buscemi), najveceg mocnika u Atlantic Cityju u doba prohibicije koji se pokazao jednim od glavnih katalizatora organiziranog kriminala u Americi. 4. sezona pocinje osam mjeseci nakon završetka 3. sezone, u veljaci 1924. godine kada je jazz glazba uistinu zaživjela, a pojavili su se mnogobrojni plesaci i pjevaci zajedno sa sveprisutnim plesom charlestonom. Nakon što je u 3. sezoni jedva preživio napad Gypa Rossettija, Nucky Thompson na pocetku ove sezone živi pritajenim životom. Tijekom sezone Nucky ce se sukobiti s gradonacelnikom Baderom, vodit ce bitku sa svojim bratom Elijem oko sudbine njegovog sina Willija koji krece na koledž, te ce baciti oko na unosne mogucnosti koje pružaju prodaja droge i nekretnina na Floridi. Vecina radnje tijekom 12 epizoda ove sezone odvijat ce se u Atlantic Cityju, a glazbeni ce se nastupi održavati u klubu Onyx (osmišljenom po uzoru na klub Cotton) koji vodi Bjelko (Chalky) White. Dio radnje zbivat ce se i na Floridi te u Chicagu.U realizaciji ove raskošne povijesne serije okupili su se brojni veliki talenti ispred kamere, ali i iza nje. Serija je i dalje veliki hit medu obožavateljima. Säsong 4. Del 1 av 12.
02:44 
Carstvo poroka [Repris]
Van Alden sada radi kao ''dostavljac'' za Deana O'Baniona, a ovaj mu naredi da motri Ala Caponea koji se udružio s jednim gangsterom u usponu ne bi li mu ovaj pomogao utjecati na glasace Cicera tijekom politicke kampanje. Dr. Valentin Narcisse, gangster iz Harlema, stiže u Atlantic City te se sukobljava s Bjelkom i Nuckyjem zbog gubitka jednog zaposlenika. U Washingtonu, agent Knox se udružuje s J. Edgarom Hooverom, šefom novoosnovanog FBI-ja. Harrow ne uspijeva dovršiti posao u Milwaukeeju, a Eddie nakon 11 godina službe traži promaknuce. Uz nove poslovne mogucnosti na vidiku Nucky odlazi na Floridu. Uloge: Steve Buscemi (Nucky Thompson), Stephen Graham (Al Capone), Jack Huston (Richard Harrow), Anthony Laciura (Eddie Kessler), Ron Livingston (Roy Phillips), Kelly Macdonald (Margaret Thompson), Gretchen Mol (Gillian Darmody), Vincent Piazza (”Lucky” Luciano), Michael Shannon (Nelson Van Alden), Paul Sparks (Mickey Doyle), Michael Stuhlbarg (Arnold Rothstein), Shea Whigham (Eli Thompson), Michael Kenneth Williams (Bjelko White), Jeffrey Wright (Valentine Narcisse) Scenaristi: Dennis Lehane i Howard KorderRedatelj: Alik SakharovUrednica: Ranka Horvat. Säsong 4. Del 2 av 12.
03:40 
Dar mudraca [Repris]
Romantican božicni film o mladom bracnom paru koji, želeci jedno drugo razveseliti darovima za Božic, gotovo pokvare svoju skladnu vezu. Della (M. Sokoloff) i Jim (M. Webber) tek su vjencani i jako su zaljubljeni. Bliži se Božic i oboje su uštedjeli nešto novca za darove, no ono što jedno drugome žele kupiti iscrpljuje sve njihove rezerve: Della želi Jima razveseliti volanom za oldtajmer koji on vec dugo ureduje, a on njoj želi kupiti lece za fotoaparat, jer je Della pasionirana fotografkinja. Kad dozna kako je volan skup, Della nalazi dodatni posao u praonici rublja u jednom hotelu. No, nece skupiti dovoljno, pa u zalagaonicu odnese svoj dragocjeni aparat. I Jim ima svoje kombinacije kako da razveseli Dellu, no prije toga vidjet ce je kako s nepoznatim muškarcem ulazi u hotel i posumnjati da ga vara…. Regissör: Lisa Mulcahy, Skådespelare: Michelle Beamish, Tomas Ó Suilleabhain, Caleb Barton Smith, Marla Sokoloff, Mark Webber.
05:02 
Skica za portret [Repris]
05:06 
Kemijsko oruzje pod morem [Repris]
Podmorske zalihe kemijskog oružja, skrivene vec desetljecima, polako pocinju otkrivati svoje tajne zahvaljujuci ovoj istrazi. Rijec je o vojnom skandalu koji je proizašao iz dvaju svjetskih ratova i ozbiljna je prijetnja covjeku i okolišu.Više od milijun i pol tona neiskorištena kemijskog oružja leži na dnu svjetskih mora. Pritom je rijec samo o približnoj procjeni jer vojna tajna koja ih obavija diljem svijeta onemogucuje precizno utvrdivanje tocne kolicine. Otrovi koje to oružje sadržava (iperit, sarin, arsen…) polako i neumoljivo cure iz spremnika koji su korodirali tijekom brojnih desetljeca u vodi. To je oružje dio strašne baštine dvaju svjetskih ratova. Do pocetka 1970-ih, a ponajviše izmedu 1917. i 1945., oružje masovnog uništenja sustavno je ispuštalo svoj kemijski sadržaj na dnu mora i jezera u koja je potopljeno. Na Potsdamskoj konferenciji 1945. Saveznici su prikupili sve kemijsko oružje svih zaracenih strana i potopili ga u Balticko more, sjeverni dio Atlantskog oceana, Jadransko i Sredozemno more (nedaleko od Saint Tropeza). Morska dna oko Japana i SAD-a, kao i Indijski ocean, takoder skrivaju kemijsko oružje.Deklasificirani dokumenti i neovisna istraživanja, koja su proizašla iz znanstvenog i tehnološkog napretka, omogucili su nam da proniknemo u dio tajne koja obavija ovo oružje. Otprije nekoliko godina pojedinci u Italiji, Njemackoj, SAD-u, Kanadi i Japanu zalažu se za lociranje i likvidaciju ovih tempiranih bomba. No prepreke su goleme: skrivanje arhive i. Del 1 av 2.
05:56 (06:41)
Veterani mira [Repris]

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se