Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
25 GODINA EMITIRANJA Popularna mozaicna emisija Dobro jutro, Hrvatska danas obilježava 25. obljetnicu neprekinutog emitiranja. Ekipa emisije rodendan ce proslaviti radno, posjetit ce Slavoniju i Baranju, Dalmaciju, Istru te središnju Hrvatsku. Izravno ce se emitirati iz Vukovara te iz zagrebackih studija na Prisavlju i u Bogovicevoj ulici. Bit ce tu pjesme, plesa, gastronomskih delicija te reportaža o ljudima koji su sudjelovali u stvaranju povijesti emisije. Dobro jutro, Hrvatska jedna je od najdugovjecnijih emisija Hrvatske radiotelevizije koja je u dva i pol desetljeca doživjela brojne promjene, ali je ostala uvijek rado gledana, a tajna njezine dugovjecnosti je u tome što se bavi stvarnim životnim temama. Šest dana u tjednu s gledateljima su od ranoga jutra u televizijskome programu poznata voditeljska lica - Davor Meštrovic, Karmela Vukov Colic, Mirko Fodor, Jelena Pajic, Frano Ridjan, Ljiljana Vinkovic, Daniela Trbovic, Ognjen Golubic i Zlata Mück. Osim novinara, voditelja i urednika u realizaciji sudjeluju mnogobrojni djelatnici Hrvatske radiotelevizije - redatelji, kamermani, šminkeri, kostimografi, organizatori - i svojim radom doprinose zahtjevnom dvosatnom emitiranju uživo. Emisija Dobro jutro, Hrvatska na rasporedu je od ponedjeljka do subote na Prvom programu Hrvatske televizije s pocetkom u 6.55, a moguce ju je pratiti i na mobilnim uredajima, tabletima i racunalima s pomocu multimedijske usluge HRTi. U predstojecemu razdoblju emisija donosi i niz novosti.
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:07 
Imam problem
Posljednjih mjeseci kroz našu emisiju imali ste priliku upoznati brojne gradane i njihove probleme prouzrocene postojecim Ovršnim zakonom. Prije nekoliko dana s nestrpljenjem smo docekali PRIJEDLOG Izmjena i dopuna Ovršnog zakona. Zbog lokalnih izbora u goste nismo mogli pozvati nikoga iz radne skupine koja je prijedlog donijela, ali je zato s nama predsjednica udruge Blokirani Miriam Kervatin koja dobro zna što ovakve Izmjene i dopune znace za hrvatske gradane. Voditeljica: Marina Medved Pulic Urednice: Jagoda Martinovic i Marina Medved Pulic Voditeljica projekta: Jagoda Martinovic.
09:28 
Gorski lijecnik [Repris]
U sedmoj sezoni popularne njemacke serije GORSKI LIJECNIK nastavljamo pratiti uzbudljive pustolovine lijecnika i gorskih spasilaca koji u prekrasnim, ali i opasnim planinskim ambijentima priskacu u pomoc ljudima koji su se zatekli u najrazlicitijim opasnim situacijama. Uzbudljive akcije spašavanja kombinirane su s dirljivim obiteljskim pricama, a serija je snimana u velicanstvenoj, netaknutoj prirodi austrijskih Alpa. Ulogu dr. Martina Grubera sjajno tumaci Hans Sigl.1. epizoda: STARI ZAVICAJ, NOVI ZAVICAJ, 1. dioMartin Gruber došao je na kolodvor pred svoju djevojku Anne Meierling, no ceka uzalud. Uto spazi desetogodišnju Anniku koja se skupa s prtljagom sruši na peronu. Doznaje da je djevojcica sama doputovala iz Berlina kako bi se vratila svom bratu Sebastianu na njihovo staro imanje, na kojem je odrasla. Njihov otac napustio je obitelj i preselio se novoj djevojci Cori u Berlin. Kad im je majka umrla, otac je Anniku preselio u Berlin, no djevojcica se želi vratiti u stari zavicaj. Otac se ne slaže s tim pa dolazi po nju i sukobi se sa sinom Sebastianom. Annika cuje njihovu svadu i dobije napadaj kašlja. Martin i dr. Kahnweiler slažu se da je rijec o psihosomatskim simptomima. Martin navrati Arthuru Distelmeieru i pita ga što je s Anne, na što izbije svada izmedu njih dvojice. Žestoki okršaj prekida upravo Anne. Sita je oceva provokativnog ponašanja i odlucuje nekoliko sljedecih dana spavati kod Martina. Lilli upravo pati od akutnih ljubavnih jada. Njezin decko Carst. Säsong 7. Del 1 av 16. Regissör: Axel Barth, Skĺdespelare: Hans Sigl.
10:16 
Izmedu zemlje i neba
Mladi istraživac u balonu punjenom toplim zrakom Sebastien Lafont putuje diljem svijeta i upoznaje tradicionalne zajednice koje žive u zabacenim dijelovima. Dijeleci njihovu svakodnevicu, domove i hranu, Sebastien uci od njihovih obicaja te uspostavlja cvrste odnose sa stanovnicima. Zauzvrat im nudi da ih poveze balonom kako bi vidjeli svoj svijet kao nikada prije: s neba! Medu Sebastienovim su odredištima Jordan gdje upoznaje posljednje beduine Petre, Meksiko gdje žive potomci Maya te Peru. Sebastienovi spontani komentari i originalan pristup omogucuju nam da zaronimo u lokalnu stvarnost. 1. epizoda: U ovoj epizodi Sebastien putuje u Jordan ne bi li upoznao posljednje beduine koji još žive u pustinji. Preletjet ce preko jordanskih planina i poznatog rezervata prirode Dana. Nakon stanke u Wadi Moussi razgledat ce velicanstveno arheološko nalazište u Petri poznato kao grad isklesan u stijeni. Sebastienovi spontani komentari i originalan pristup otkrivaju više o svakodnevici mjesnog stanovništva. U svom jedinstvenom stilu on gledatelju prenosi svoje znanje, emocije i oduševljenje. Redatelj: Eric Gonzalez Produkcija: One Planet. Säsong 2. Del 1 av 4.
11:09 
Kad zasvira samica na stranu [Repris]
Dokumentarna emisija ”Kad zasvira samica na stanu” predstavlja istoimenu smotru sviraca na tamburi samici, koja se prvog vikenda u svibnju, vec nekoliko godina, održava u okolici Slavonskog Šamca. Za razliku od ostalih folklornih priredbi, ova se ne odvija u dvorani i na pozornici, vec na prostoru obnovljenog Plemica stana, u okolici Slavonskog Šamca, dakle, pod vedrim nebom, tj. na jednom od prostora na kojima se nekoc, tradicijski, samica i svirala - stanovima. Tako, naime, u Slavoniji nazivaju stambeno-gospodarske cjeline izdvojene iz naselja, od kojih su neke danas obnovljene za potrebe odmora i rekreacije, dok ostale propadaju, buduci da su u potpunosti izgubile svoju nekadašnju gospodarsku funkciju. Inicijator i organizator ove smotre na Plemica stanu - u cemu mu nesebicno pomaže i njegova obitelj - lokalni je mještanin rodnog mu Slavonskog Šamca, nastavnik tjelesnog odgoja i cuvar tradicijske baštine svojega kraja, pjesnik i glazbenik Vojislav Nikolic. U odrasloj dobi naucio je svirati tamburu samicu, a sada njoj poducava djecu iz toga kraja, buduci da je tijekom zadnjih dvadesetak godina ovo starinsko tradicijsko glazbalo opet steklo popularnost medu ljubiteljima folklorne baštine. Tome su, u najvecoj mjeri, pridonijele upravo ovakve folklore priredbe, medu kojima je, kao najnovija, i ova, ”Kad zasvira samica na stanu”. Redatelj: Branko Ištvancic Strucna suradnica: mr. sc. Miroslava Hadžihusejnovic Valašek Snimatelji: Damjan Petrovic, Tomislav Trumbetaš Montažer: St. ,.
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Voli me zauvijek
Mónica zamoli Paulinu da se drži podalje od Alana i Renéa. Psihijatrica moli Julietu da joj kaže svoje probleme, inace je nece pustiti kuci. Karen i Paulina razjasne svoj nesporazum i na kraju se zagrle. Karen savjetuje Paulini da kaže Adriánu da je trudna. Gonzalo obeca Renéu i Alanu da ce biti beskrajno bogati kada odrastu i postanu vlasnici njegovih hotela. Leonel kaže Nuriji da Gonzalo ima dvojicu sinova s Mónicom. Odette kaže Paulini da voli Adriána i da odlaze živjeti u Španjolsku. Elisa se sukobi s Inés i kaže joj da Mónica ima dvojicu sinova s Gonzalom. Inés zamalo da srce nije stalo.Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 27 av 142.
13:15 
Hrvatsko podmorje
Brac je najviši hrvatski otok. Ima najljepšu plažu, bolski Zlatni rat. Ima i najznamenitiji pustinjacki samostan - Blacu. Brac je poznat i lako dostupan kontinentu, a ipak ima u svojim njedrima još mnoštvo tajni od prapovijesnog doba, vremena austrougarske i dalje. Ali podmorje Braca ispricalo nam je i novu tematsku pricu, možda okrutnu, ali da bi život opstao, neizostavnu - pricu o lovu. I dok se na plaži Zlatnog rata, uživajuci, suncaju pripadnici ljudske vrste pod njihovim nogama u dubinama odvija se stara prica u kojoj velika riba jede malu. Koje su tehnike, taktike specijalizacije raznih vrsta i kakvih sve lovaca ima otkrilo nam je podmorje Braca.U dubinama, koje oplakuje poznati bracki kamen mnoštvo je litica, špilja, skrivenih zakutaka života i mjesta koja nam se cine tako poznata i bliska, otkrivaju se nova iznenadenja. U plavim dubinama nema poznatih i dosadnih mjesta, a to nam je Brac pokazao i dokazao.Asistenti snimtelja: Tibor Brindl, Blaž AndricGlavni ronilac: Dražen CurkovicRonilac: Ivan SršenGlazba i tonska obrada: Đelo JusicStrucni suradnici: prof. dr. sc. Ivan Jardas, dr. sc. Leon Grubišic, dr. sc. Petar Križic, dr. sc. Nenad JaspricaStrucni suradnici na Bracu: Tomislav Madunic, Igor Glavicic, Jasna Damjanovic, Ivica Martinic, Stipica Kuna, Stanko Kvesic. Säsong 4. Del 5 av 6.
13:47 
Bonton: Kad se bivsi ne prestaje javljati [Repris]
Sjecate se kako na pocetku veze niste mogli spavati od slatkih misli, stalnog dopisivanja i razmjene onih slatkastih recenica?. Kad je prekinuo s Anitom, jadni naš Robi nije mogao spavati od njezinih poziva i poruka!. Veze pucaju s razlogom, a kako te teške trenutke podnijeti dostojanstveno i nastaviti hladne glave dalje, pogledajte u današnjoj epizodi. ,.
13:51 
Kod doktora
U ekskluzivnoj reportaži pratimo Hazel-E, zvijezdu serije Ljubav i hip hop, dok se podvrgava operaciji rekonstrukcije nosa. Pratimo tri mladica koji su tri dana sudjelovali u snimanom eksperimentu tijekom kojeg su iskusili kako je to imati mjesecnicu!. PETA je objavila novi kontroverzni oglas u kojem tvrdi da konzumiranje piletine utjece na velicinu genitalija nerodene djece!. Säsong 8. Del 127 av 147.
14:32 
Jezik za svakoga
Svi volimo animirani lik Spužvu Boba Skockanoga. No sjetimo li se uvijek da sve sastavnice njegova imena treba sklanjati kao i višerjecna imena stvarnih likova? Nakon skeca sva ce biti jasnije. U etimološkoj rubrici na redu je podrijetlo rijeci hum i vrsni etimolog Krešimir Sucevic Mederal. Vegeta je originalni hrvatski proizvod i vec desetljecima važna hrvatska izvozna robna marka. Kakave veze imaju vegeta i frazemi? Slijede pravopisna i naglasna rubrika. U našoj Abecedi retorike stigli smo do slova J pod kojim se nalazi - tema za svakoga, a to je, pogadate, jezik. Iako je jezik predmet proucavanja lingvistike, on je od velike važnosti i u retorici. Više o tome reci ce nam Davor Stankovic. Urednica: Lidija Šprajc. Del 273.
14:46 
Drustvena mreza
15:36 
Prometej
U Prometeju, obrazovnoj emisiji koja otvara prostor novih spoznaja, popularizira znanost i donosi najnovije teme iz svijeta znanosti, pogledajte: Rubrika Big bang donosi vijest iz NASA-e koja je objavila otkrice oceanskih svjetova: na Saturnovim mjesecima život je vrlo vjerojatan. Serijal prica Ideja je vjecna upoznaje nas s inovacijama u medicini - lijecenje kosti i hrskavice maticnim stanicama donosi velik napredak jer su zahvati manje invazivni, a oporavak je brži. Predstavljamo znanost s potpisom prof. dr. sc. Ramone Franjic, koja je posvecena agrarnoj i ruralnoj ekonomici i politici. Znanstvena istina otkriva karakteristike mravlje kiseline. Novinarka: Nikolina Dragoševic Redateljica: Renata Prugovecki Urednica i voditeljica: dr. sc. Jasna Buric.
16:00 
Hanna [Repris]
Hanna traži Alexandru. Dolazi u pravi cas i zaklinje je da si ne naudi. Edith se ljuti što Maximilian provodi sve više vremena s Hannom. Kad naumi provesti ugodnu vecer s Oskarom, naide na Oskarove tajne planove o vlastitom projektu hotelskoga kompleksa. Florian se nastoji kloniti Line i potisnuti osjecaje prema njoj. No postaje mu jasno da je uistinu zaljubljen pa joj se ponovno pokušava oprezno približiti. Johann i Robert nastoje pomoci Gitti u kuhinji, no ipak ne mogu zamijeniti Hannu. Vecer u Ribarskoj kolibi mogla bi završiti potpunim neuspjehom. Säsong 12. Del 54 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skĺdespelare: Luise Bähr.
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Hrvatska uzivo
18:05 
Bonton: Glazba u javnosti
Glazba nas pokrece, motivira, inspirira i konstantno okružuje - medutim, što se dogodi kad pojedini prolaznici pretjeraju s uživanjem u njoj u javnom prostoru smatrajuci da je u redu puštati je na sav glas? Zagadenje bukom nije ništa manje strašno od zagadenja smecem. Ono što njima predstavlja užitak i ljepotu, prolaznici cuju kao smetnju i iritaciju. Kako tiho uživati u omiljenim pjesmama u gradskom prostoru, pogledajte u današnjoj prici.
18:12 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:02 
Sifra
20:56 
Hrvatska moj izbor: Medesi i Saric
Nakon godina provedenih u progonstvu te više od deset godina australskog nacina života, obitelj Medeši vratila se u Petrovce pokraj Vukovara. Obitelj Šaric kao mjesto povratka iz Kanade izabrala je Samobor. Kako su djeca, rodena u inozemstvu, prihvatila novu sredinu te koju zemlju doživljavaju svojom domovinom?. Iskustvo povratka ovih dviju obitelji donosi vam Hrvatska moj izbor. Scenaristica i redateljica: Nataša Kraljevic Kolbas Snimatelj: Dražen LipkaMontaža: Filip KarabeljUrednica serije: Željkica Lozo.
21:22 
City Folk 2016.: Mexico
José Pío Montalvo radi kao nocni cuvar u rezidencijalnoj cetvrti Mixico Cityja Polanco. Nocna smjena omogucava mu dnevnu brigu o Oscaru. Samohrani je otac mladicu kojeg je meningitis ucinio osobom s teškim invaliditetom. Skrb mu je potrebna 24 sata i dok su mu djed i baka živi - svakodnevica je podnošljiva. No, oni se bliže osamdesetoj, a José ne može sam. Država ne daje nikakvu potporu i istu sudbinu dijele mnogi Meksikanci koji žive u dubokom siromaštvu.Kult ”Santa Muerte” ne priznaje Katolicka Crkva, no ima mnoge poklonike medu kriminalcima te siromašnim, slabije obrazovanim stanovništvom. O njezinu ”svetištu” brine se Dona Queta, domacica koja ima cak 57 unucadi. Prije 14 godina sagradila je maleni oltar i sada svakog prvog u mjesecu stotinama ljudi otvara vrata svoje kuce i daje im blagoslov. Pobožnu katolikinju neki smatraju heretikom, a ona je sama podijeljena oko vjerovanja u moci ”Santa Muerte”.Hector je pobjegao iz Kolumbije sedamdesetih godina neposredno prije procvata narkomafije, a kada su zemlju potresala politicka ubojstva. Nakon desetak zemalja u kojima je živio, skrasio se u Mexico Cityju. S osjecajem da je pomalo od svagdje, ali da nikamo potpuno ne pripada, danas pokušava živjeti miran život, nadajuci se da ce svijet jednom postati sretno mjesto.Redateljica: Anabel Campo VidalProducent: Andrés CastanedaUrednica: Daniela Draštata.
21:50 
Otvoreno - Lokalni izbori: Split
23:06 
Dnevnik 3
23:21 
Sport
23:26 
Vrijeme
23:28 
Vijesti iz kulture
23:40 
Romano Bolkovic - 1 na 1: Nina Obuljen Korzinek
NINA OBULJEN KORŽINEK i prije ulaska u Ministarstvo kulture bila je primorana na teme koje su javnost zaokupljale mjesecima: HAVC, (ne)dostupnost arhivske grade, neprofitni mediji, sve je to cekalo Ninu Obuljen vec na vratima Ministarstva kulture. Stoga ce Romano Bolkovic emisiju zapoceti pitanjima o Zakonu o arhivskom gradivu i arhivima, o razlici HDZ-ovih i Mostovih koncepata toga zakona, a nastaviti o tome što se zbivalo u HAVC-u, koji su to interesi sukobljenih strana i što je interes hrvatskoga filma, potom pitanjem o neprofitnim medijima: što je to treci medijski sektor, bavi li se Vlada drugorazrednim problemima, potom o nacionalnoj strategiji razvoja kulture, unapredenju statusa umjetnika, o nakladništvu i knjizi u krizi, o tome jesu li kulturne industrije zamašnjak gospodarskog razvoja, o projektu digitalizacije kulturne baštine, hrvatskoj kulturi u digitalnom oceanu, o prisutnosti publike kao pretpostavci izgradnje demokratskog društva, o kulturnoj politici Republike Hrvatske, planiranju investicijskih projekata i EU fondovima, infrastrukturnim prioritetima i situaciji s Vucedolom, o projektu Povijesnoga muzeja, drugoj sceni HNK, MHAS Split, Centru za podvodnu arheologiju Zadar, AMI Pula itd.Autor: Romano BolkovicUrednik: Siniša Kovacic.
00:28 
Scott i Bailey [Repris]
Kad Gill pozove Janet na red zbog drskog e-maila Robu, ona sve porice i užasava je pomisao da ce i Rob posumnjati u nju jer ga je jedanput u trenutku ludosti vec dovela u neugodnu situaciju. Ali ako je Janet pomislila da je to najgore što ce joj se tog dana dogoditi, grdno se prevarila. Stanar doma za umirovljenike Gerald French umro je u sumnjivim okolnostima. Kad njegova kci Catherine otkrije zabrinutost zbog nacina na koji se osoblje brinulo o njezinu ocu, Scott i Bailey idu istražiti. Sramežljiva njegovateljica na praksi Rosie, koja je uhvacena kako pljuska stanara, ocajna je kad shvati da joj njezin karizmaticni mentor ne želi uvijek najbolje.Uloge: Suranne Jones (Rachel Bailey), Lesley Sharp (Janet Scott), Amelia Bullmore (viša inspektorica Gill Murray), Nicola Walker (Helen Bartlett)Autorice: Sally Wainwright i Diane TaylorPrema ideji Suranne Jones i Sally LindsayScenaristica: Sally WainwrightRedateljica: Morag FullartonProducent: Tom SherryIzvršne producentice: Nicola Shindler i Sally WainwrightProizvodnja: Red za ITVUrednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 6 av 8.
01:15 
Zakon i red: Odjel za zrtve [Repris]
Pred nama je 16. sezona najdugovjecnije kriminalisticke serije koja se trenutacno prikazuje na malim ekranima ”Zakon i red: Odjel za žrtve”, Emmyem nagradenog producenta i autora Dicka Wolfa. Ova napeta i emotivno nabijena serija iz NBC-eve franšize ”Zakon i red” prati rad i živote detektiva njujorškoga Odjela za žrtve, koji istražuju seksualne zlocine.Narednica Olivia Benson (Mariska Hargitay) vršiteljica je dužnosti zapovjednice Odjela i iskusna veteranka. I premda vrlo empaticna i profesionalna, istodobno se bori s demonima iz prošlosti. Naime, zaceta je nakon što joj je biološki otac silovao majku pa stoga suosjeca sa svakom žrtvom i svim joj silama nastoji pomoci.Za ulogu Olivie Benson Mariska Hargitay osam je puta nominirana za nagradu Emmy u kategoriji glavne glumice u dramskoj seriji, kojom je 2006. i ovjencana. U istoj je kategoriji šest puta nominirana za nagradu Udruženja americkih glumaca, a dvaput za Zlatni globus, koji je dobila 2005. Triput je osvojila nagradu Gracie Allen u kategoriji glavne glumice, i to 2004., 2009. i 2014. Godine 2013. dobila je i svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih.Odafin Fin Tutuola (Ice T), poznat po svojem britkom smislu za humor i dugogodišnjem iskustvu rada na tajnim zadacima, iskusni je detektiv koji se uspješno nosi s teretom posla u Odjelu za žrtve.Detektiv Nick Amaro (Danny Pino) i detektivka Amanda Rollins (Kelli Giddish) predanim su radom zavrijedili stajati uz bok ponajboljim detektivima Odjela za žrtve. Svakoj istr. Säsong 16. Del 1 av 23.
01:56 
Boja strasti [Repris]
Milagros nazove Marcela i traži da on pronade Danielu jer je izašla u vecernjim satima, a još uvijek se nije vratila. Daniela ulazi u stan i predbacuje Milagros što je pozvala zapovjednika Juáreza i traži da on ode. Nazario isprica Alonsu što je Amador ucinio. Magdalena daje Alonsu pozivnicu za vjencanje i kaže mu da povede Rebecu. Lucía i Marcelo ne mogu pronaci pištolj u Norinoj sobi. Nora kaže Románu da je interesira samoubojstvo Marcelovog brata. Nora bi htjela razdvojiti Lucíju i Marcela. Sara kaže Alonsu da je vec zatražila dokumentaciju o Adrianinoj hospitalizaciji. Daniela pozove Ricarda u svoj stan i kaže mu da Milagros nije više kod nje. Zapovjednik Juárez ispituje Rebecu o incidentu koji se dogodio dan prije, a ona place i govori da su je pokušali silovati. Nora se iznenadi. Lucía objašnjava Románu da je Nora uzela pištolj iz Marcelova stana i da joj mora reci da vrati pištolj. Román prizna Lucíji da mu je stalo do nje. U taj cas ulazi Marcelo… Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 75 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
02:38 
Boja strasti [Repris]
Nora kaže Alonsu da je Ricardo pokušao silovati Rebecu. Alonso je moli neka ne razmišlja o tome. Alonso daje Rebeci dokumente za rastavu, a ona ih odbija. Upozorava ga da se nikada nece rastati od njega. Lucía savjetuje Alonsu da ode na kardiološki pregled. Nazario pozove Normu da mu bude pratnja na Magdaleninu vjencanju. Marcelo kaže Alonsu da je njegov brat pocinio samoubojstvo zbog žene koja ga je ismijala, ali ne želi odati njezino ime. Amador se osjeca depresivno jer ga je Alonso otpustio. Milagros vidi Danielu i Ricarda kako se ljube i kaže joj da se udalji od njega jer je on vrlo star. Daniela želi da Milagros ode. Nora vidi Ricarda, pita ga o Rebeci i on joj pokaže jednu od Rebecinih fotografija iz mladosti na kojoj je ljubavna posveta. Nora se šokira.Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 76 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
03:21 
Gorski lijecnik [Repris]
U sedmoj sezoni popularne njemacke serije GORSKI LIJECNIK nastavljamo pratiti uzbudljive pustolovine lijecnika i gorskih spasilaca koji u prekrasnim, ali i opasnim planinskim ambijentima priskacu u pomoc ljudima koji su se zatekli u najrazlicitijim opasnim situacijama. Uzbudljive akcije spašavanja kombinirane su s dirljivim obiteljskim pricama, a serija je snimana u velicanstvenoj, netaknutoj prirodi austrijskih Alpa. Ulogu dr. Martina Grubera sjajno tumaci Hans Sigl.1. epizoda: STARI ZAVICAJ, NOVI ZAVICAJ, 1. dioMartin Gruber došao je na kolodvor pred svoju djevojku Anne Meierling, no ceka uzalud. Uto spazi desetogodišnju Anniku koja se skupa s prtljagom sruši na peronu. Doznaje da je djevojcica sama doputovala iz Berlina kako bi se vratila svom bratu Sebastianu na njihovo staro imanje, na kojem je odrasla. Njihov otac napustio je obitelj i preselio se novoj djevojci Cori u Berlin. Kad im je majka umrla, otac je Anniku preselio u Berlin, no djevojcica se želi vratiti u stari zavicaj. Otac se ne slaže s tim pa dolazi po nju i sukobi se sa sinom Sebastianom. Annika cuje njihovu svadu i dobije napadaj kašlja. Martin i dr. Kahnweiler slažu se da je rijec o psihosomatskim simptomima. Martin navrati Arthuru Distelmeieru i pita ga što je s Anne, na što izbije svada izmedu njih dvojice. Žestoki okršaj prekida upravo Anne. Sita je oceva provokativnog ponašanja i odlucuje nekoliko sljedecih dana spavati kod Martina. Lilli upravo pati od akutnih ljubavnih jada. Njezin decko Carst. Säsong 7. Del 1 av 16. Regissör: Axel Barth, Skĺdespelare: Hans Sigl.
04:06 
Skica za portret [Repris]
04:08 
Imam problem [Repris]
04:29 (05:39)
Otvoreno - Lokalni izbori: Split [Repris]
05:51 (06:38)
Voli me zauvijek
Mónica zamoli Paulinu da se drži podalje od Alana i Renéa. Psihijatrica moli Julietu da joj kaže svoje probleme, inace je nece pustiti kuci. Karen i Paulina razjasne svoj nesporazum i na kraju se zagrle. Karen savjetuje Paulini da kaže Adriánu da je trudna. Gonzalo obeca Renéu i Alanu da ce biti beskrajno bogati kada odrastu i postanu vlasnici njegovih hotela. Leonel kaže Nuriji da Gonzalo ima dvojicu sinova s Mónicom. Odette kaže Paulini da voli Adriána i da odlaze živjeti u Španjolsku. Elisa se sukobi s Inés i kaže joj da Mónica ima dvojicu sinova s Gonzalom. Inés zamalo da srce nije stalo. Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca) Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge Robles Scenarij: Martha Carrillo, Cristina García Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 27 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se