Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:36 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:05 
Paulovo i Nickovo veliko kulinarsko putovanje [Repris]
Paul Rankin iz Sjeverne Irske i Nick Nairn iz Škotske idu na kulinarsko putovanje duž obala Škotske i Sjeverne Irske i usput istražuju svoje sjevernoirsko-škotsko naslijede te pronalaze nadahnuce u namirnicama i receptima na koje nailaze.Nick i Paul su najbolji prijatelji koji se poznaju više od 20 godina. Njihov zajednicki interes za hranu rezultirao je bliskim prijateljstvom. Uživaju kada zajedno putuju i kuhaju, ali i kada se prepiru oko recepata i oko toga odakle potjecu najbolje namirnice.Priznati kuhari otisnut ce se na pucinu i u svakoj epizodi stati u drugom mjestu na obali Sjeverne Irske ili Škotske. Kada stignu na odredište, imaju samo jedan dan da osmisle, pripreme i posluže slastan objed od tri slijeda.---Prva epizoda: Vrhunski kuhari Nick Nairn i Paul Rankin doplovili su u ribarsko selo Tarbert na poluotoku Kintyre u Škotskoj. Izmedu rasprave o razlici izmedu kozica i škampa, Paul i Nick naucit ce nešto o Kraljevstvu Dalriadi i cvrstoj povezanosti toga kraja sa Sjevernom Irskom. Kci lokalnog poljoprivrednika potaknut ce ih da na jelovnik uvrste ovcetinu, ali hoce li gajdaški sastav Mid Argyll prepoznati meso?. Säsong 2. Del 1 av 8.
09:31 
McLeodove kceri
Riley pomaže Jodi da se suoci s traumaticnim sjecanjima na Roba i placenog ubojicu. Uloge: Birdie Carter (Tess Silverman McLeod), Rachel Carpani (Jodi Fountain), Aaron Jeffery (Alex Ryan), Simmone Jade Mackinnon (Stevie), Michala Banas (Kate Manfredi), Brett Tucker (Dave Brewer), Zoe Naylor (Regan McLeod), Luke Jacobz (Patrick Brewer), Doris Younane (Moira Doyle)Izvršni producent: Kris NobleAutorica: Posie Graeme-EvansRedatelji: Donald Crombie, Kay Pavlou, Chris Martin-JonesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 6. Del 30 av 32.
10:17 
Putovanja zeljeznicom
Vlakovi simboliziraju snove, nade i buducnost obiju korejskih država. To je citat iz govora južnokorejskog ministra za ponovno ujedinjenje Lee Jae Jounga u prosincu 2010. na željeznickom kolodvoru u Munsanu. Važnost željeznice u Koreji ne bi se mogla bolje opisati. Ta je povezanost prekretnica u odnosu izmedu dviju azijskih država koje se službeno i danas nalaze u ratu. Putovanje je ograniceno na južni dio poluotoka, Sjeverna Koreja ostaje nepristupacna. Vlakom kroz Južnu Koreju dokumentarni je film o putovanju zemljom azijske ljepote, izlet u burnu tisucljetnu kulturu i kompliciranu povijest podijeljene države, prica o mladoj demokraciji u razvoju i pogled u srca gostoljubivih domacina. Säsong 5. Del 9 av 10.
11:01 
Bajkovita Hrvatska: Pustara Visnjica
Pustara Višnjica je imanje smješteno na istoku Hrvatske. Nalazi se izmedu obronaka Papuka i rijeke Drave, nedaleko Slatine, samo 40 km od madarske granice. Još u doba Austro-Ugarske, kao organizirani oblik stanovanja, pustare su predstavljale baštinu Slavonije. Osnivaci ove pustare bili su obitelj Pejacevic iz Virovitice, a potom dvije plemenitaške obitelji: Schaumburg-Lippe i kasnije Draškovici.Naratorica: Paula Jusic. Del 54.
11:10 
Ekumena: Ususret petstotoj obljetnici Reformacije
Kršcanski protestantski svijet krajem listopada zapocet ce pripreme za obilježavanje 500. obljetnice Reformacije - duhovnog pokreta koji je oblikovao, obogatio i utjecao na modernu europsku misao. Doprinijela je razvoju europskih demokratskih društava, duha slobode, filozofske misli, slobode i eticnosti u poslovanju, kao i jacanju individualne vjere. Najutjecajniji reformator bio je Martin Luther koji je obznanio svojih 95 teza protiv tzv. indulgencija (podjela oprosta za novac), a objavio ih je 30. na 31. listopada 1517. godine. O temi ”Ususret 500. obljetnici reformacije” raspravljat ce protestantski teolog, pastor u Rijeci, Giorgio Grlj i sociolog religije, profesor na Teološkom fakultetu ”Matija Vlacic Ilirik”, Siniša Zrinšcak. Ukljucit ce se u raspravu kršcanski ekumenski teolog dr. Peter Kuzmic, a donosimo izjave katolickog teologa Jurja Kolarica i filozofa dr. Jure Zovka. Urednik i voditelj: Augustin Bašic Redatelj: Neven Mihael Dianeževic Producent: Draško Vrgoc Suradnica: Zrinka Krešo.
11:41 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Zivot tece dalje
Eva napušta Jonasovu kucu i vodi kceri Manuelu i Anu sa sobom. Ana putem majci govori da voli Rodriga. Rodrigo pokušava razgovarati s Jonasom, ali otac ga ne sluša. Eva s kcerima odlazi u hotel do ukrcaja za Buenos Aires. Manuela ce biti kod bake Ináe dok je mama s Anom na turniru. Cris prijeti Jonasu da ce ga ostaviti ako ne objavi njihovu vezu svima. Prošlo je 20 dana, Ana osvaja turnir u Buenos Airesu. Eva dogovara susret s Jonasom kako bi riješili svoju situaciju. Ana i Rodrigo provedu nekoliko sati zajedno. Jonas šalje Klébera da se sastane s Evom, a ona se naljuti na Jonasov prijedlog uvjeta rastave. Ana ima mucnine i povraca. Alice je udari reketom po glavi i Ana izgubi svijest. No, kasnije se njih dvije sprijatelje. Ana u ljekarni kupi test za trudnocu. Iná sanja dijete koje se utapa u jezeru. Manuela odlazi s Anom na pretragu, a nalaz potvrduje Aninu trudnocu…Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 2 av 70.
13:15 
Hrvatska uzivo
13:58 
Kod doktora [Repris]
Lijecnici govore o šokantnoj prici jedne žene koja je nazvala hitnu pomoc glumeci da njezina sestra ima ebolu. Potom poslušajte više o ljekovitoj snazi ljubavi i pogledajte kako je jedan covjek pomogao svojoj ženi da se oporavi od amnezije uzrokovane prsnucem aneurizme u mozgu. Dr. Travis vam otkriva svoj recept za ukusno jelo od povrca. Odabrala: Mira Vocinkic. Säsong 7. Del 42 av 150.
14:43 
Normalan zivot
U povodu blagdana Svih svetih, gosti emisije su predstavnice duhovne zajednice Vjera i svjetlo iz Vinkovaca Tihomila Viljetic i Lidija Martinkovic te psiholog Petar Kraljevic, predsjednik Udruge za podršku osobama s intelektualnim teškocama Grada Zagreba i voditelj Kluba Vjeverica u istoj udruzi. Govorili smo o tomu koliko je važna pripadnost i sigurnost u obitelji i zajednici, osobito socijalno potrebitima te osobama s invaliditetom (osobe s intelektualnim teškocama cesto su najizoliranije u socijalizaciji), s primjerima koliko duhovna zajednica Vjera i svjetlo te klub Vjeverica unapreduju kvalitetu življenja osoba s intelektualnim teškocama te njihovim obiteljima. Urednica: Ana Tomaškovic.
15:28 
Znanstveni krugovi
Bili smo na izložbi u knjižnici HAZU o restauraciji Dubrovackog statuta. U procesu obnove otkrivene su do sada nepoznate zanimljivosti. Kako educirati i pripremiti za istraživanje suvremenog organskog kemicara? Na Veterinarskom fakultetu izradili prvi on line udžbenik. Na IRB-u su otkrili nano materijal za filtraciju plinova i tekucina. Urednica: Marija Vukovic Sirišcevic Redateljica: Neda Radic Novinrake: Mirjana Srhoj, Denisa Šuman Šcuric, Suncica Furdek Voditelj: Ivan Dorian Molnar.
15:55 
Kako je obranjena Hrvatska [Repris]
Prvog dana listopada 1991. JNA i crnogorski rezervisti poceli su napad na Dubrovnik i jug Hrvatske s kopna, mora i iz zraka. Malobrojni hrvatski branitelji zaustavili su njihovo napredovanje kod Prapratnog, Cepikuca i na Brgatu te tako stekli dragocjeno vrijeme za organiziranje obrane Dubrovnika. U nastojanju da se pomogne opkoljenom Vukovaru organizirano je nekoliko proboja preko Mirkovaca, koji nisu uspjeli, kao i humanitarni konvoji od kojih je samo jedan, u organizaciji ”Lijecnika bez granica”, uspio stici do bolnice i evakuirati dio teških ranjenika spasivši ih tako od sigurne smrti kasnije na Ovcari. U isto je vrijeme mala skupina gardista 1. bojne 2. brigade ZNG-a, poznate ”Crne mambe”, kod Novog Farkašica izvojevala veliku pobjedu i sprijecila prodor JNA preko Kupe prema Zagrebu.Redatelj: Zoran MargeticScenarist: Tomislav ŠuljProducent: Marko KaicUrednica epizode: Lada DžidicUrednica serije: Ljiljana Bunjevac Filipovic. Del 4 av 12.
16:42 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:19 
Moj HRT
Ovoga petka u goste nam dolaze Petra Jelenic i Anton Rudan, oboje kako bi najavili nove sezone svojih emisija Slatka kuharica odnosno Lovac na bilje. HRTi slavi svoju prvu godišnjicu, a upoznat cemo vas i s novim emisijama Radio Sljemena. Poznati slušatelj i gledatelj je glazbenik Marko Tolja. I ovaj put zavirujemo u našu bogatu TV arhivu, ali i odgovaramo na neka vaša pitanja. Saznajte, takoder, kad su na rasporedu sljedecega tjedna odabrani filmovi i serije. Urednica: Uršula Tolj Redateljica: Anamaria Corazza  .
17:46 
Manjinski mozaik: U zavicaju Slavonije
Vodimo vas u Bjelovarsko-bilogorsku županiju, u zapadne predjele pobrda Papuka, gdje ima nekoliko vrijednih pravoslavnih sakralnih objekata. Jedan od njih je Svetinja iz 1747. godine. Nalazi se na mjestu ljekovitog izvora vode koja prema vjerovanju ima cudotvorne moci izljecenja. Tu je izgradena kapelica Uspenija svete Bogorodice, koju posjecuju ljudi razlicitih vjera iz cijelog svijeta. Nedaleko Svetinje u kanjonu rijeke Pakre u opcini Sirac je i manastir Pakra. Prvi izvori o manastiru datiraju iz polovice 16. stoljeca. U njegovoj riznici nalazi se izuzetno vrijedan ikonostas iz 1774. godine. Paroh daruvarski, protojerej stavrofor, Luka Bosanac u svojoj monografiji navodi da su ikone manastira Pakra najvrednije u cijeloj Slavoniji. U manastirskoj riznici nalaze se i druge dragocjenosti medu kojima je i plaštanica iz 1567. godine kao i zbirka duborezbarenih filigranski okovanih križeva. Što zbog zuba vremena, što zbog ratnih zbivanja, manastir je dosta uništen i vapi za obnovom kako bi se ocuvao od propadanja. Izvršni producent: Miroslav RezicVoditeljica projekta: Štefanija BlagašReporterka: Lenka LalicSnimatelj: Tomislav TrumbetašMontažer: Tomislav RatajRealizatorica: Martina Miljkovic.
18:03 
Halo [Repris]
Ciklus emisija povezuje fragmente raritetnih snimaka iz fonoteke Hrvatskoga radija s arhivskim filmskim zapisima i fotografijama, podsjecajuci nas na ljude, dogadaje i fenomene iz hrvatskog javnog života u 20. stoljecu.Zlatko Balokovic (1895.-1965.) jedan je od najvecih violinista svoga vremena. U jednom od rijetkih sacuvanih zapisa njegova glasa Balokovic objašnjava što ga je ponukalo da rodnom gradu Zagrebu pokloni svoju dragocjenu violinu Guarneri King, koja se danas cuva u trezoru HAZU-a. Razgovor s Balokovicem snimljen je 1961., a vodio ga je novinar i urednik tadašnjeg Radio Zagreba Miodrag Krencer. Urednik: Hrvoje IvankovicRedatelj: Tvrtko RašpolicHTV, 2016. Del 2 av 12.
18:10 
Price o veteranskom uspjehu: Heroine domovinskog rata
Ovo su price o braniteljicama koje su tijekom Domovinskog rata dale velik doprinos stvaranju hrvatske države, a danas su uspješne u zanimanjima kojima se bave. Scenarist: Srecko KaricRedateljica i scenaristica: Biljana CakicSnimatelji: Radoslav Pažameta, FilipTot, Ivan Karabelj, Dragica Posavec, Bruno GracinMontažerke: Monika Drahotuski, Karla Folnovic, Ana ŠericProducenti: Darija Kulenovic Gudan, Marina Andree Škop, Petar MilicUrednik: Darko Dovranic Produkcija HOMMAGE za HRT 2016. Del 5 av 6.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:00 
Skola kuhanja: Glazura od cokolade
Okus cokolade mnogima je prva asocijacija kad su slastice u pitanju. Izrada savršene cokoladne glazure predstavlja pravi izazov. Cesto se odabire pogrešna vrsta i kvaliteta cokolade za ovu svrhu ili se ona tijekom pripreme izlaže visokoj temperaturi, izravno na štednjaku. Kuharica amaterka i diplomirana novinarka Ana iz Zagreba razveselit ce ljubitelje slastica i otkriti tajne uspješne izrade sjajne i neodoljive cokoladne glazure, baš svaki put.Voditeljica: Vlatka PokosProdukcija: Production Group d.o.o. za Gastronomade. Del 20.
20:10 
Crno-bijeli svijet
20:11 
Crno-bijeli svijet
Ksenija je postala clanica Radnickog savjeta te zahvaljujuci slucajnom susretu u kaficu odmah uspijeva poremetiti Sricine planove. Kipo dobiva novu priliku u Startu gdje upoznaje legendarnog urednika Jozu Sokrata, a prvi tekst koji piše vezan je uz bizarni Dunjin i Žungulov performans, nadahnut njihovim ”okršajem” sa švercerima kave. Zbog Ladina poznanika Žac ima napade ljubomore, a Una se zbližava s Leom, ekscentricnim studentom dramaturgije… U glavnim ulogama: Filip Ridicki, Slavko Sobin, Jelena Miholjevic, Franjo Kuhar, Sreten Mokrovic, Karlo Maloca, Kaja Šišmanovic, Elizabeta Kukic, Sara Stanic, Damir Šaban, Hrvoje Keckeš, Lucia Stefania Glavich Mandaric, Silivo VovkAutor i redatelj: Goran Kulenovic Scenaristi: Renato Baretic i Goran KulenovicDirektor fotografije: Mario SablicOriginalna glazba: Dubravko RobicKostimografkinja: Ivana Zozoli VargovicScenograf: Mario IvezicMontažeri: Goran Kulenovic i Marina BaracSupervizorica maske: Slavica ŠnurIzvršna producentica: Maja VukicProducent: Ivan MalocaUrednik: Hrvoje Ivankovic. Säsong 2. Del 4 av 12.
21:00 
Nasi dani - price o hrvatskom rocku
Na sceni se pojavljuje nova rock grupa, sastavljena od tada tek srednjoškolaca, a nazvali su se ”Prljavo kazalište”. Prica je to o njihovim prvim singlovima i prvom albumu. Bilo je to vrijeme punka i novog vala, vrijeme sasvim novog i drugacijeg pristupa rock glazbi. U Rijeci buja punk scena predvodena Parafima i Termitima, a u Zagrebu Johnny Štulic okuplja svoj prvi rock sastav iz kojeg ce nastati grupe Azra i Film. Ništa u rock glazbi više nije isto kao prije.O tome u seriji govore: Jasenko Houra, Davorin Bogovic, Darko Rundek, Husein Hasanefendic Hus, Valter Kocijancic, Damir Martinovic Mrle, Goran Lisica Fox, Max Juricic, Bojan Mušcet, Paolo Sfeci, Ivan Piko Stancic i mnogi drugi.Suradnici na scenariju: Siniša Škarica, Hrvoje Horvat, Arsen Oremovic, Milan Majerovic StilinovicNarator: Goran Navojec. Del 4 av 10.
21:57 
Hrvatska za 5
Kako vratiti ljudsko dostojanstvo hrvatskim beskucnicima? Koji su sve dobri podupiratelji beskucnika u Hrvatskoj?. U emisiji sudjeluju ANGELA LOVRIC, JASNA KRAPAC, OLJA DRUŽIC LJUBOTINA i DRAGUTIN GORICANEC te hrvatski beskucnici. U emisiji ce biti prikazane i reportaže o beskucnicima iz Rijeke, Zadra i Zagreba. Redatelj: Željko Music Urednik i voditelj: Branimir Bilic.
22:50 
Eurojackpot
Sanjate o najvecim dobicima? Uz Eurojackpot na Hrvatskoj radioteleviziji, vaši snovi postaju stvarnost!U novom 44. kolu igramo za Eurojackpot koji iznosi 75.000.000,00 kn.Veselje dobitka s vama svakoga petka išcekuje Mirna Maras! Urednica projekta: Elizabeth Homsi .
23:02 
Dnevnik 3
23:17 
Vijesti iz kulture
23:25 
Sport
23:28 
Vrijeme
23:34 
Fargo
Malvo u djelo provodi plan, a Lester pokušava skovati svoj. Gus i Molly udružuju snage u Duluthu. Uloge: Billy Bob Thornton (Lorne Malvo), Martin Freeman (Lester Nygaard), Colin Hanks (zamjenik nacelnika policije), Alison Tolman (Molly Solverson), Bob Odenkirk (zamjenik Bill Oswalt), Oliver Platt (Stavros Milos), Kate Walsh (Gina Hess), Glenn Howerton (Don Chumph), Joey King (Greta Grimly), Peter Breitmayer (porucnik Schmidt), Tom Musgrave (Bo Munk), Josh Close (Chazz Nygaard), Russell Harvard (g. Wrench), Adam Goldberg (g. Numbers)Scenarist: Noah HawleyRedatelj: Colin BuckseyUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 6 av 10.
00:27 
Americki psiho
Crnohumorni horor. New York, 80-ih godina prošloga stoljeca. Patrick Bateman (C. Bale) mladi je strucnjak za financije zaposlen u uglednoj tvrtki. Poput njegovih kolega, Bateman nosi skupocjena odijela, živi u iznimno luksuznom stanu, održava tijelo u izvrsnoj kondiciji i s lakocom zavodi žene. Bateman je zarucen za privlacnu no ispraznu Evelyn (R. Witherspoon) i cesto je vara s djevojkom njegovog najboljeg prijatelja i brojnim prostitutkama. Iako ostavlja dojam normalnog poslovnog covjeka, Bateman je zapravo teški psihopat, nasilnik koji jednom prilikom bez ikakvog razloga okrutno ubije prosjaka koji je od njega na ulici zatražio pomoc. Samouvjeren i lišen bilo kakvih osjecaja, Bateman se nakon toga upušta u seriju okrutnih ubojstava koju zapocinje smaknucem poslovnog suradnika Paula Allena (J. Leto). Allenov nestanak istražuje detektiv Donald Kimball (W. Dafoe), no Bateman nema namjeru prestati sa svojim nedjelima…Film ”Americki psiho” snimljen je prema istoimenom romanu Breta Eastona Ellisa, koji je ubrzo nakon objavljivanja 1991. godine stekao kultni status potaknuvši ujedno i brojne kontroverze. Slicno se može reci i za film darovite kanadske redateljice Marry Haron (Pucala sam u Andyja Warhola) koja je izvrsno transformirala kontroverznu, slojevitu i šokantnu Ellisovu prozu na film. Vješto balansirajuci izmedu crne komedije i horora, Haron je realizirala jednu od uspjelijih suvremenih satira na racun americke opsjednutosti uspjehom, posebice se slojevito pozabavivši. Regissör: Marry Haron, Skĺdespelare: Josh Lucas, Chloë Sevigny, Reese Whiterspoon, Christian Bale, Justin Theorux.
02:05 
McLeodove kceri
Riley pomaže Jodi da se suoci s traumaticnim sjecanjima na Roba i placenog ubojicu. Uloge: Birdie Carter (Tess Silverman McLeod), Rachel Carpani (Jodi Fountain), Aaron Jeffery (Alex Ryan), Simmone Jade Mackinnon (Stevie), Michala Banas (Kate Manfredi), Brett Tucker (Dave Brewer), Zoe Naylor (Regan McLeod), Luke Jacobz (Patrick Brewer), Doris Younane (Moira Doyle)Izvršni producent: Kris NobleAutorica: Posie Graeme-EvansRedatelji: Donald Crombie, Kay Pavlou, Chris Martin-JonesUrednica: Ranka Horvat. Säsong 6. Del 30 av 32.
02:47 
Kod doktora [Repris]
Lijecnici govore o šokantnoj prici jedne žene koja je nazvala hitnu pomoc glumeci da njezina sestra ima ebolu. Potom poslušajte više o ljekovitoj snazi ljubavi i pogledajte kako je jedan covjek pomogao svojoj ženi da se oporavi od amnezije uzrokovane prsnucem aneurizme u mozgu. Dr. Travis vam otkriva svoj recept za ukusno jelo od povrca. Odabrala: Mira Vocinkic. Säsong 7. Del 42 av 150.
03:28 
Skica za portret [Repris]
03:39 
Hrvatska uzivo [Repris]
04:21 
Znanstveni krugovi
Bili smo na izložbi u knjižnici HAZU o restauraciji Dubrovackog statuta. U procesu obnove otkrivene su do sada nepoznate zanimljivosti. Kako educirati i pripremiti za istraživanje suvremenog organskog kemicara? Na Veterinarskom fakultetu izradili prvi on line udžbenik. Na IRB-u su otkrili nano materijal za filtraciju plinova i tekucina. Urednica: Marija Vukovic Sirišcevic Redateljica: Neda Radic Novinrake: Mirjana Srhoj, Denisa Šuman Šcuric, Suncica Furdek Voditelj: Ivan Dorian Molnar.
04:46 
Fotografija u Hrvatskoj [Repris]
04:56 
Tema dana [Repris]
05:08 
Zivot tece dalje
Eva napušta Jonasovu kucu i vodi kceri Manuelu i Anu sa sobom. Ana putem majci govori da voli Rodriga. Rodrigo pokušava razgovarati s Jonasom, ali otac ga ne sluša. Eva s kcerima odlazi u hotel do ukrcaja za Buenos Aires. Manuela ce biti kod bake Ináe dok je mama s Anom na turniru. Cris prijeti Jonasu da ce ga ostaviti ako ne objavi njihovu vezu svima. Prošlo je 20 dana, Ana osvaja turnir u Buenos Airesu. Eva dogovara susret s Jonasom kako bi riješili svoju situaciju. Ana i Rodrigo provedu nekoliko sati zajedno. Jonas šalje Klébera da se sastane s Evom, a ona se naljuti na Jonasov prijedlog uvjeta rastave. Ana ima mucnine i povraca. Alice je udari reketom po glavi i Ana izgubi svijest. No, kasnije se njih dvije sprijatelje. Ana u ljekarni kupi test za trudnocu. Iná sanja dijete koje se utapa u jezeru. Manuela odlazi s Anom na pretragu, a nalaz potvrduje Aninu trudnocu…Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 2 av 70.
05:57 (06:09)
TV kalendar

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2016 Comspace
Limetta.se