Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:38 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:07 
Imam problem
Sa svojim problemom javio nam se i otac dvoje djece iz Labina. Sin mu je otišao ”trbuhom za kruhom” u Irsku. Volio bi da mu barem kci ostane u Hrvatskoj. Vjerovao je da ce mu mjera strucnog osposobljavanja pomoci u tome. Danas više nije siguran. Odgovore na njegova, ali i vaša pitanja u emisiju donose državna tajnica Ministarstva rada i mirovinskog sustava Katarina Ivankovic Kneževic i profesor Zdenko Babic. Voditeljica: Marina Medved Pulic Urednici: Saša Užarevic, Marina Medved Pulic Voditeljica projekta ”Imam problem”: Jagoda Martinovic.
09:30 
Carolija [Repris]
Del 3.
10:26 
Zemlje - Ljudi - Pustolovine
Potomci Maja, božanskih kraljeva kišne šume, jedan su od malobrojnih još živih iskonskih naroda americkoga kontinenta. Osam milijuna Maja raštrkano je u pet zemalja. Naša trilogija o Majama vodi iz Meksika, preko Gvatemale, u Belize. To je putovanje k Majama sadašnjosti i prošlosti. Kroz Meksiko nas vodi mlada arheologinja Fátima Tec Pool, koja nam predstavlja jedinu školu u kojoj djeca uce majansko pismo, hijeroglife, i majansku matematiku. To je kulturna dragocjenost, kažu nastavnici. Fátima Tec Pool uvodi nas u tajne jukatanskih špilja. Na poluotoku Yucatánu nalazi se najveci špiljski sustav na svijetu, koji se tisucama kilometara provlaci kroz krško stijenje. Arheolozi su tu našli stare ljudske kosture koji korjenito mijenjaju povijest naseljavanja Srednje Amerike. S Nikolaijem Grubeom iz Bonna, jednim od najistaknutijih svjetskih istraživaca Maja, Fátima Tec Pool i njezina ekipa krecu u ekspediciju. Naoružani macetama i motornim pilama, probijaju se kroz jukatansku prašumu, u potrazi za potonulim, dosad nepoznatim majanskim gradom. Hoce li ga uspjeti pronaci?Autorica i redateljica: Lourdes Picareta. Säsong 9. Del 8 av 26.
11:12 
Rijec i zivot: Povijest - znanost ili dogma?
Koliko je povijest znanost, a koliko dogma? Koliko je danas hrvatska historiografija na pucini ideoloških interesa?. Na koji nacin postici dijalog medu povjesnicarima? Vraca li se crkvena povijest u stvarnost kad je poznato da je u odredenom razdoblju nisu uvažavali?. U rubrici Teološki pogled govori procelnik Katedre crkvene povijesti na KBF-u Sveucilišta u Zagrebu dominikanac dr. sc. Slavko Sliškovic. Gost u studiju je prof. povijesti u zagrebackoj Osnovnoj školi Žuti Brijeg dr. sc. Domagoj Novosel. Urednik i voditelj: Neno Kužina Redatelj: Neven Mihael Dianeževic Producent: Damir Cengic.
11:42 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Zivot tece dalje
Ana pokaže Lúciju Júlijin crtež s obiteljskim stablom na kojemu se nalazi i njegovo ime. Njega to dirne. Suzana doruckuje u novom Renatovom stanu. Júlia prigovara Rodrigu jer više nema vremena za igru s njom. Lourenço dogovara susret s Lorenom, a Cris sve prisluškuje. Cícero se uznemiri kad mu Suzana kaže da je bila s Renatom. Vitória vidi Sofiju i Miguela zajedno i daje momku otkaz. Alice predstavi svoga decka Renatu. Nanda pozove Francisca da zajedno stanuju, a djecak pristane. Cris napravi skandal u kaficu u kojem se nalaze Lorena i Lourenço, te otpusti Lorenu. Júlia kaže Rodrigu da je s Manuelom bila kod Gabriela. Lorena se oprašta od Tiaga i kaže mu da se obrati Matiasu kad poželi razgovarati s njom. Nanda i Francisco dogovore uvjete svoga mirnoga suživota. Manuela vodi Gabriela da upozna njezinu baku. Lúcio zaprosi Anu i ona pristane. Eva je uzbudena zbog kcerine udaje. Ana prima Miguela u tenisku školu u kojoj ona radi. Ana odlazi Rodrigu i kaže mu da ce se udati za Lúcija.Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 61 av 70.
13:15 
Informativka: Recikliranje [Repris]
13:22 
Veliko putovanje po Skotskoj [Repris]
”Velika putovanja Škotskom” vode nas na šest novih putovanja kako bismo proživjeli zlatne dane škotskoga turizma. U prvoj epizodi povjesnicar Paul Murton putuje jednim od omiljenih turistickih odredišta u Škotskoj - otokom Arranom. Paul krece u razgledavanje tog raznolikog otoka poznatog kao ”Škotska u malom”, na kojem ima ponešto za svakoga: ruševine dvoraca, okrutne planine, cudesan svijet divljine, pa i nudisticke plaže. Paulov obilazak pocinje u poznatoj Kraljevskoj špilji, putuje na Lochranzu, sjeverni pristup otoku, svraca u dvorac Brodick, a zatim Kildonan, sve do kraja puta u Cleat's Shoreu.Odabrao: Đelo Hadžiselimovic. Säsong 3. Del 1 av 6.
13:53 
Bonton: Kasljanje i kihanje za stolom [Repris]
Postoji cijeli niz pravila kojih bi se trebalo pridržavati u komunikaciji za stolom, a jedno od njih se odnosi i na fizicke reakcije. Ako ste prehladeni, možda necete ostati kod kuce zamotani u krevetu kao sarma, ali dvaput razmislite kako bi se vaša pratnja mogla osjecati uz cesto kihanje, kašljanje i ispuhivanje nosa, pogotovo ako je u pitanju romanticna vecera udvoje. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
14:00 
Kod doktora
Doktori komentiraju najnovije vijesti iz svijeta slavnih, kao i kontroverzne price koje mogu utjecati na vaše zdravlje!. Ljubiteljica životinja optužena za izgladnjivanje pasa. Slavna ljepotica Dita Von Teese otkriva tajne svoje ljepote. Dr. Ross razgovara o svojoj trudnoci i žudnji za hranom s nutricionisticom dr. Melinom Jampolis, autoricom knjige ”The Doctor on Demand Diet”. Säsong 8. Del 58 av 100.
14:45 
Normalan zivot
Cija je moja imovina i tko ce skrbiti za mene nakon smrti roditelja ili skrbnika tema je današnje emisije. Rijec je o problematici starijih osoba s intelektualnim teškocama i potrebi sustavnije skrbi za ovakve clanove obitelji. Istaknuli smo kako u fokusu treba biti dobrobit osobe s intelektualnim teškocama, da se obitelji treba ponuditi više razlicitih mjera pomoci i zaštite, osobito u starijoj dobi, a posebno smo naglasili mogucnosti zloporabe imovine osobe s intelektualnim teškocama, kojom najcešce upravljaju druge osobe, clanovi obitelji, skrbnici ili socijalni radnici. U emisiji sudjeluju: Marija Pletikosa, državna tajnica iz Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Mirjana Jakovcev iz Hrvatskog Saveza udruga osoba s intelektualnim teškocama te Damjan Janjuševic, direktor Udruge za samozastupanje. Urednica i voditeljica: Ana Tomaškovic.
15:34 
Znanstveni krugovi
Koja je danas pozicija etnologije i cime se suvremeni etnolozi bave?. Zašto ce knjiga Arhitektura i performans sudjelovati na natjecaju za najljepšu knjigu svijeta?. Kakvo je stanje u našim slatkovodnim vodama, ima li promjene u biljnom i životinjskom svijetu koji ih nastanjuje? Kako su naši ruderovci objasnili mehanizam hranjenja stanica i hoce li to otkrice imati i prakticnu primjenu? Urednica: Marija Vukovic Sirišcevic Redateljica: Nika Radic Novinarke: Mirjana Srhoj, Denisa Šuman Šcuric, Ana Macan, Suncica Furdek.
16:02 
Potrosacki kod [Repris]
Teme su vecerašnje emisije:Oporavlja se tržište nekretnina. Što je isplativije: najam ili kupnja stana?U prodaji su lažni pršuti. Kako ih prepoznati?Oprez - na tržištu sve više kopija parfema poznatih brendova.Urednica i voditeljica: Sanja Smiljanic.
16:34 
Bajkovita Hrvatska: Crkvena umjetnost Hrvatskog zagorja - dvorac Orsic - Gornja Stubica
Na mjestu srednjovjekovne utvrde u Gornjoj Stubici, nalazi se dvorac Oršic iz 18. stoljeca, koji je dao sagraditi grof Krsto Oršic, pripadnik stare hrvatske plemicke obitelji, i njegova bogata supruga Josipa, rodena Zichyi. Danas je u tom velebnom zdanju smješten Muzej seljackih buna, osnovan i otvoren za javnost u povodu obilježavanja 400. godišnjice velike Seljacke bune iz 1573. godine. Stalni postav Muzeja, osim Seljacke bune, prikazuje razvoj feudalizma na podrucju sjeverozapadne Hrvatske. U kapeli dvorca i nekadašnjoj sakristiji postavljena je stalna izložba sakralne umjetnosti Hrvatskog zagorja.Naratorica: Paula Jusic. Del 102.
16:42 
TV Kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Hrvatska uzivo
18:06 
Bonton: Kako se rijesiti nametljivih poziva
Koliko puta ste se znali zapitati kako svi oni agenti telefonske prodaje dodu baš do vašeg broja i onda gnjave upornim nazivanjem. A rijec je samo o djelicu u moru nametljivih poziva. Dok je spam na internetu lakše ignorirati, s telefonima i mobitelima to nije tako jednostavno. A još kad vas takav poziv uhvati u najnezgodnijem trenutku… Kako onda ne reagirati pretjerano? Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric.
18:12 
Manjinski mozaik: Tangenta koja spaja
Bracni par Georgievski nikad nije ni pomišljao da ce rodno Skopje zamijeniti Šibenikom. Milena i Sašo dolazili bi samo ljetovati, ali sve je promijenila jedna kuca pokraj mora. U staroj jezgri nalazi se tristotinjak godina stara kuca obitelji Cinotti, ciji je jedini nasljednik po majcinoj lozi postao upravo Sašo Georgievski. Mislio je prodati kucu i nastaviti živjeti u Skopju, ali je život htio drugacije. Deset godina kasnije reporter Mario Beganovic predstavlja bracni par Georgievski, uvažene clanove novinarske zajednice i pokretace nevladine udruge Hrvatsko-makedonska tangenta, koja spaja i povezuje Makedoniju i Hrvatsku. Reporter: Mario BeganovicSnimatelj: Damir BednjanecMontažerka: Irena KorpesRealizatorica: Martina MiljkovicIzvršni producent: Miroslav RezicUrednica projekta: Štefanija Blagaš.
18:29 
Moj HRT
Saznajte i ovaj tjedan što cemo sve gledati i slušati u programu HRT-a. U goste nam dolazi Jagoda Bastalic, urednica emisije Labirint. Bili smo na snimanju emisije Mali nocni razgovori ali i na snimanju novog CD-a Jazz orkestra HRT-a. Robert Knjaz govori o svom dokumentarno-zabavnom serijalu Hrvatski velikani. Poznati gledatelj i slušatelj ovaj je put pjevac Vlado Kalember. U minutama iz arhive prisjecamo se starih reklama, kao i dr. Ante Peterlica koji je u svojoj emisiji Što je film govorio i o tom filmskom rodu.Budite s nama i isplanirajte si novi TV-tjedan!Urednica: Uršula ToljRedateljica: Anamaria Corazza.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:00 
Heroji Vukovara
Epizodu otvaraju humanitarci Andro, Lasta i Krizmanic koji opisuju položaj i važnost kukuruznog puta za obranu Vukovara. Kukuruzni put bio je jedini put iz Vukovara i u Vukovar za vrijeme okupacije i predstavljao je jedinu rutu za razmjenu humanitarne pomoci, ranjenika i oružja. Andro prepricava zasluge njegovoga trojca koji je tokom cijeloga rata neprekidno vozio kroz kukuruzni put opskrbljujuci Vukovar i pomažuci njegovim stanovnicima i borcima. Andro se prisjeca kako su još na pocetku rata na svoj kamion stavili zastavu Crvenog križa no kako bi ubrzo, prilikom svakog prolaska kroz kukuruze, zastava bila puna rupa od metaka i gelera.Producent: Dominik GalicSnimatelji: Dubravko Cuk, Dario Hacek, Davor LevickiMontaža: Karlo Gorup, Alex RadmanMontaža zvuka: Karlo GorupGlazba: Mate Matišic, Vid Adam HribarRežija i scenarij: Eduard Galic. Säsong 3. Del 2 av 10.
21:04 
Hrvatska za 5
Koliko je Hrvatska razvila suvremene racunalne informacijske sustave i digitalno gospodarstvo? U emisiji Hrvatska za 5 izravno govore dipl. ing. DANIJEL KRAJTNER, dipl. ing. MARIO ORAC i prof. dr. sc. NIKO MAJDANCIC. Reportaže pripremaju Kristina Cirjak, Katarina Škaro i Višnja Ružojcic. Redatelj: Željko Music Urednik i voditelj: Branimir Bilic.
21:55 
I to je Hrvatska: Eufrazijana
Postoje turisti koji po svijetu obilaze iskljucivo spomenike pod zaštitom UNESCO-a. Iduci njihovim putem, zanimalo nas je po cemu je to posebna i velicanstvena Eufrazijana, crkveni kompleks koji u Istru i Porec godišnje dovede rijeke turista i redovito ih oduševi. Što sve skriva Eufrazijeva bazilika i u cemu je njezina ljepota, saznajte zajedno s nama. Regissör: Robert Knjaz.
22:11 
Vijesti iz kulture
22:27 
Dnevnik 3
22:42 
Sport
22:47 
Vrijeme
22:50 
Eurojackpot
Eurojackpot i HTV1, petkom u 22:50!Sanjate o najvecim dobicima? Uz Eurojackpot na Hrvatskoj radioteleviziji vaši snovi postaju stvarnost!. Kako je Eurojackpot pogoden u prvome novogodišnjem kolu, tako u 3. kolu igramo za Eurojackpot koji iznosi 136.000.000,00 kn.Veselje dobitka s vama svakoga petka išcekuje Mirna Maras!. Urednica projekta: Elizabeth Homsi.
22:58 
Fargo
Lou i Hank vode istragu u Fargu, Kralj Dorucaka posjecuje Betsy i Molly, Floyd se mora odazvati na poziv, a Medo sumnja u odanost clana obitelji. Uloge: Patrick Wilson (Lou Solverson), Kirsten Dunst (Peggy Blumquist), Jesse Plemons (Ed Blumquist), Ted Danson (Hank Larsson), Jean Smart (Floyd Gerhardt), Jeffrey Donovan (Dodd Gerhardt), Angus Sampson (Bear (Medo) Gerhardt), Kieran Culkin (Rye Gerhardt), Brad Garrett (Joe Bulo), Bokeem Woodbine (Mike Milligan)Scenarist: Noah Hawley, Matt Wolpert i Ben NediviRedatelj: Keith GordonUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 7 av 10.
23:56 
Ubojica Joe [Repris]
Triler. Dvadesetdvogodišnji Chris (E. Hirsch), preprodavac droge, u škripcu je zbog dugova, a jedino rješenje vidi u tome da ubije vlastitu majku i dode do novca od osiguranja. S time se složi njegov otac, razveden od Chrisove majke, pa zajedno unajme placenog ubojicu, Joea Coopera (M. McConaughey), koji je inace policijski detektiv. Chris dozna da je sav novac od osiguranja namijenjen njegovoj mladoj sestri Dottie (J. Temple)…Film je osvojio dvije nagrade Saturn (najbolji neovisni film i za glumu M. McConaughey); u Veneciji je 2011. redatelj William Friedkin nominiran za Zlatnog lava, a osvojio je nagradu Silver Mouse. Regissör: William Friedkin, Skĺdespelare: Juno Temple, Gina Gershon, Thomas Haden Church, Matthew McConaughey, Emile Hirsch.
01:35 
Carolija [Repris]
Del 3.
02:28 
Imam problem [Repris]
02:48 
Kod doktora
Doktori komentiraju najnovije vijesti iz svijeta slavnih, kao i kontroverzne price koje mogu utjecati na vaše zdravlje!. Ljubiteljica životinja optužena za izgladnjivanje pasa. Slavna ljepotica Dita Von Teese otkriva tajne svoje ljepote. Dr. Ross razgovara o svojoj trudnoci i žudnji za hranom s nutricionisticom dr. Melinom Jampolis, autoricom knjige ”The Doctor on Demand Diet”. Säsong 8. Del 58 av 100.
03:29 
Manjinski mozaik: Tangenta koja spaja [Repris]
Bracni par Georgievski nikad nije ni pomišljao da ce rodno Skopje zamijeniti Šibenikom. Milena i Sašo dolazili bi samo ljetovati, ali sve je promijenila jedna kuca pokraj mora. U staroj jezgri nalazi se tristotinjak godina stara kuca obitelji Cinotti, ciji je jedini nasljednik po majcinoj lozi postao upravo Sašo Georgievski. Mislio je prodati kucu i nastaviti živjeti u Skopju, ali je život htio drugacije. Deset godina kasnije reporter Mario Beganovic predstavlja bracni par Georgievski, uvažene clanove novinarske zajednice i pokretace nevladine udruge Hrvatsko-makedonska tangenta, koja spaja i povezuje Makedoniju i Hrvatsku. Reporter: Mario BeganovicSnimatelj: Damir BednjanecMontažerka: Irena KorpesRealizatorica: Martina MiljkovicIzvršni producent: Miroslav RezicUrednica projekta: Štefanija Blagaš.
03:44 
Skica za portret [Repris]
04:00 
Hrvatska uzivo [Repris]
04:45 
Tema dana [Repris]
04:57 
Zivot tece dalje
Ana pokaže Lúciju Júlijin crtež s obiteljskim stablom na kojemu se nalazi i njegovo ime. Njega to dirne. Suzana doruckuje u novom Renatovom stanu. Júlia prigovara Rodrigu jer više nema vremena za igru s njom. Lourenço dogovara susret s Lorenom, a Cris sve prisluškuje. Cícero se uznemiri kad mu Suzana kaže da je bila s Renatom. Vitória vidi Sofiju i Miguela zajedno i daje momku otkaz. Alice predstavi svoga decka Renatu. Nanda pozove Francisca da zajedno stanuju, a djecak pristane. Cris napravi skandal u kaficu u kojem se nalaze Lorena i Lourenço, te otpusti Lorenu. Júlia kaže Rodrigu da je s Manuelom bila kod Gabriela. Lorena se oprašta od Tiaga i kaže mu da se obrati Matiasu kad poželi razgovarati s njom. Nanda i Francisco dogovore uvjete svoga mirnoga suživota. Manuela vodi Gabriela da upozna njezinu baku. Lúcio zaprosi Anu i ona pristane. Eva je uzbudena zbog kcerine udaje. Ana prima Miguela u tenisku školu u kojoj ona radi. Ana odlazi Rodrigu i kaže mu da ce se udati za Lúcija.Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 61 av 70.
05:49 (06:01)
TV Kalendar

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se