Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:34 
TV kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:06 
Dobro jutro
09:34 
McLeodove kceri
Grace je šokirana kad je Heath zaprosi. Hoce li pristati?. Žene s Droversa organiziraju kostimiranu dobrotvornu zabavu kojom bi se skupila sredstva za oporavak od suše. Buducnost Droversa postane neizvjesna kad Ashleigh prisili Grace da proda svoje nasljedstvo.Uloge: Simmone Jade Mackinnon (Stevie), Abi Tucker (Grace), Matt Passmore (Marcus), Aaron Jeffery (Alex), Michala Banas (Kate), Gillian Alexy (Tayler), Luke Jacobz (Patrick), Dustin Clare (Riley), Zoe Naylor (Regan), Doris Younane (Moira), Sam Healy (Ashley)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 27 av 32.
10:21 
Na vodenome putu
Bermuda leži tisucu kilometara od americkoga kopna. Španjolski pomorci, koji su se nasukali na tim koraljnim grebenima, nazivali su ih Vražji otoci. Medutim, to nije sprijecilo Britance da tu otocnu skupinu pridruže britanskoj kruni. Ovdje se još i danas velica britanski nacin života. Bermudski stanovnici, u punom sjaju, u kratkim hlacama i dokoljenkama te s vojnim odlicjima, slave kraljicin rodendan, bore se za opstanak naoko istrijebljene pticje vrste, uzgajaju povrce u društvenim vrtovima i dobivaju pitku vodu s krovova. Autor: Heiko de Groot. Säsong 9. Del 3 av 19.
11:09 
Rijec i zivot: Jezik vise od jezika
Jezik je višeznacni pojam. Kako ga definira znanost? Što jezik znaci za odredenu etnicku skupinu? Koliko on cuva identitet?. Koliko je suvremeni covjek svjestan svoga materinskog jezika? Jezikom se sporazumijevamo, molimo, pjevamo. Na koji nacin jezik ocuvati da bude u službi dobra, a ne da njime ranjavamo?. U rubrici Teološki pogled govori prof. na KBF-u Sveucilišta u Zagrebu dr. sc. Anton Tamarut. Gost u studiju je prof. dr. sc. Đuro Blažeka s Uciteljskog fakulteta u Zagrebu, Odsjeka u Cakovcu. Voditelj: Neno Kužina Redatelj: Neven Mihael Dianeževic Producent: Damir Cengic Urednik: Neno Kužina.
11:42 
TV kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Zivot tece dalje
Ana je u posjetu Manueli i Rodrigu, razgledava njihovu kucu, zatim skupa rucaju. Iná se veseli jer su unuke opet skupa, no Manuela joj se povjeri da joj je bilo neugodno pred Anom zbog braka s Rodrigom. Renato vecera sa Suzanom i Alice. Suzana želi o toj veceri razgovarati s mužem, no on to ne želi, pa ode. Ana razgovara s Alice o svojoj nesigurnoj buducnosti. Marcos dolazi po kceri da provedu vikend s njim, ali Sofia kaže da ne želi spavati kod Dore. Celina izade s Arturom i njih se dvoje poljube. Júlia pita kad ce Ana doci po nju u školu. Celina primjecuje da je Lúcio zainteresiran za Anu. Eva kaže Ani da je razgovarala s pokroviteljima, a Ana se naljuti jer se ne želi vratiti tenisu. Vitória dozna da je Dora Marcosova djevojka. Lourenço kaže Rodrigu da je sreo Celinu i da je još voli. Ana je s Alice na fakultetu i zainteresira se za studij. Pred fakultetom sretne Rodriga i on joj ponudi prijevoz.Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme MonjardimScenaristica: Lícia ManzoUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 31 av 70.
13:15 
Hrvatska uzivo
13:58 
Kod doktora
Majka šestoro djece uvjerena je da je njezino tijelo uzrok njezinih bracnih problema. Internetske snimke koje završavaju u vijestima i kako izravno utjecu na naše zdravlje! Jedna se majka služi vlastitim djetetom kako bi prošla alkotest puhanjem. Säsong 8. Del 29 av 100.
14:41 
Normalan zivot: Rijecko srce i Auxilium - primjeri volontiranja
U povodu Dana volontera, Medunarodnog dana osoba s invaliditetom i obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, gostovali su predstavnici iz udruga koje sa svojim mnogobrojnim projektima unapreduju kvalitetu života osoba u potrebi, posebice osoba s invaliditetom tijekom cijele godine. Gostovali su Sanja Maroevic iz udruge JEDNI ZA DRUGE iz Zagreba i Dalibor Horvat iz udruge RIJECKO SRCE iz Rijeke. Takoder smo istaknuli njihove nove projekte te promovirali rad udruge JAGLAC iz Orahovice, kao i udrugu AUXILIUM iz Osijeka i Zagreba. Kraj emisije posvetili smo samostalnoj izložbi slika Ranka Cuce, osobe s Downovim sindromom u zagrebackoj knjižnici Precko.Urednica i voditeljica: Ana Tomaškovic.
15:28 
Znanstveni krugovi
Emisija se bavi ovogodišnjim dobitnicima Nobelovih nagrada za cetiri znanstvena podrucja. Prvi prilog govori o Nobelovoj nagradi za medicinu i Japancu koji je otkrio autofagiju. Kemicari su zaslužni za otkrice strojeva na molekularnoj razini. Fizicari su svojim otkricima pomogli u razvoju novih materijala. Zadnja je Nobelova nagrada za ekonomiju, nagradeni su ekonomisti koji su dali svoj doprinos tzv. teoriji ugovora. Urednica: Marija Sirišcevic.
15:54 
Kako je obranjena Hrvatska [Repris]
Tijekom pobune srpskog stanovništva u Hrvatskoj i otvorene agresije uz pomoc JNA 1991. više tisuca ljudi završilo je u zatoceništvu u srpskim logorima na okupiranom prostoru Hrvatske te u Srbiji i Crnoj Gori. Proces oslobadanja i razmjene bili su dugotrajni i naporni. Pocetkom prosinca uslijedio je sveopci udar na cijeloj hrvatskoj bojišnici. Pod osobito teškim udarom našao se Dubrovnik. Herojska obrana tvrdave Imperijal upisala je Dan svetog Nikole zlatnim slovima u dubrovacku povijest. Dok su junaci s platoa Srda obranili grad na bojišnici od svega nekoliko stotina metara, obrana Osijeka protezala se na više od 50 kilometara. Poslije pada Vukovara agresor se okrenuo prema najvecem slavonskom gradu koji je još od ljeta bio pod opsadom. Pokušao je opkoliti, pa osvojiti Osijek, zbog cega su uslijedili najteži dani u obrani toga grada. Redatelj: Zoran Margetic Scenarist: Tomislav Šulj Urednik epizode: Leon Rizmaul. ,. Del 9 av 12.
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:17 
Moj HRT
Saznajte i ovaj tjedan što cemo sve gledati i slušati u programu HRT-a, od serija i filmova pa sve do sporta. Bili smo na snimanju radijske emisije Trbuhozborci, a u goste nam dolazi radijska voditeljica Sonja Šarunic koja je odvodila svoju 1000. emisiju Na sljemenu sa Sonjom. Razgovarali smo s Ramonom Generom, autorom dokumentarnog serijala Ovo je opera, a poznati slušatelj i gledatelj ovog je tjedna glazbeni urednik Siniša Škarica. U isjecku iz arhive nasmijat ce nas Vlado Kalember kao djelatnik u foto-studiju, u još jednoj skrivenoj kameri. Budite s nama i isplanirajte si novi TV-tjedan! Urednica: Uršula Tolj Redateljica: Anamaria Corazza.
17:43 
Manjinski mozaik: Labinski rudnik talijanske kulture
Duboko u tkivu grada Labina i dalje tinja kulturno blago Talijana. Na površinu ga desetljecima iznose i pronose clanovi Zajednice Talijana Giuseppina Martinuzzi. Reporter Mario Beganovic u nekoliko mini-portreta predstavlja glazbenike, kipare, profesore i povjesnicare umjetnosti. Svi su tu s istom željom - predstaviti talijansku kulturu koja je stoljecima gradila Albonu - Labin.Reporter: Mario BeganovicSnimatelj: Damir BednjanecMontažer: Damir Horvatek Realizatorica: Martina MiljkovicIzvršni producent: Miroslav RezicUrednica projekta: Štefanija Blagaš.
18:01 
Vjetar u kosi
Nakon posjeta Istri i rudniku Raša u cetvrtoj epizodi Vjetra u kosi Aleksandar Stankovic upucuje se na otok Cres, otkriva javnosti nepoznate ljude koji su srecu našli daleko od velikih gradova, istražuje zašto uz toliko ovaca na otoku Cresu samo rijetki proizvode sir, te cijeli putopis završava sa slikarom Matom Solisom, zaštitnim znakom otoka Cresa. Autor projekta: Aleksandar Stankovic Novinarka, istraživacica i scenaristica: Danijela StanojevicRedatelj: Matija VukšicSnimatelji: Davor Petricic, Tomislav Krnic i Miran KrcadinacTonski snimatelj: Mladen ŠiklicMontažer: Robert Cecelja. Säsong 3. Del 4 av 4.
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:44 
Vrijeme
19:47 
Tema dana
20:00 
Skola kuhanja: Quiche
Jelo poznato širom svijeta, quiche, priprema Ana Mirko, diplomirana novinarka iz Zagreba. Osim savjeta za izradu tijesta te obvezno držanje u hladnjaku, Ana pokazuje kako napraviti ukusan i bogat nadjev, te konacno, kako sve skupa spojiti u ukusno i lagano jelo. Voditeljica: Vlatka PokosProdukcija: Production Group d.o.o. za Gastronomade. Del 50.
20:10 
Crno-bijeli svijet
20:12 
Crno-bijeli svijet
Travanj je 1982. godine. Dok Dinamo ide prema tituli prvaka, Žac i Nenad vode bitku s jedinicama u školi, a Dominikova borba s nestašicom goriva i kolegama postaje sve složenija. Leo je unio nemir u Unin sastav, Jura i dalje bezuspješno pokušava doci u kontakt s Jagodom, a zahvaljujuci komicnom spletu okolnosti Marina i Kipo ponovno su se našli u istoj prici… Glume: Filip Ridicki, Slavko Sobin, Jelena Miholjevic, Franjo Kuhar, Anica Dobra, Sreten Mokrovic, Karlo Maloca, Kaja Šišmanovic, Sara Stanic, Alan Katic, Tena Nemet Brankov, Silvio Vovk, Ivan Validžic i dr.Autor i redatelj: Goran KulenovicScenaristi: Renato Baretic i Goran KulenovicUrednik: Hrvoje Ivankovic. Säsong 2. Del 9 av 12.
21:03 
Nasi dani - price o hrvatskom rocku
Ova prica prati veliki uspjeh albuma ”Zaustavite zemlju” Prljavog kazališta. Kako je pjesma ”Mojoj majci” posvecena pokojnoj majci Jasenka Houre postala Ruža cijele Hrvatske?. Legendarni koncert Prljavaca na zagrebackom Trgu, tada Republike, zbog velikog pritiska milicije jedva se održao uz do tada nevideni broj publike. Prica je to i o grupi Psihomodo pop koja doživljava veliki uspjeh u Nizozemskoj i završava na tada veoma popularnom MTV-ju. Ali, sve to zaustavlja rat. Kako su se rockeri snašli u to bolno vrijeme i koliko su svojom glazbom doprinijeli oslobodenju Hrvatske u ovoj prici govore: Jasenko Houra, Davor Gobac, Hus, Marijan Ban, Ivan Piko Stancic, Aki Rahimovski i mnogi drugi. Suradnici na scenariju: Siniša Škarica, Hrvoje Horvat, Arsen Oremovic, Milan Majerovic Stilinovic Narator: Goran Navojec. Del 8 av 10.
21:57 
Hrvatska za 5
Kako strucnošcu, znanjem i eticnošcu izvrsni hrvatski lijecnici spašavaju naše živote?. Koliko je hrvatska medicina napredovala u otklanjanju bolesti mozga, srca, bubrega i jetara? U emisiji Hrvatska za 5 izravno govore prof. dr. sc. KREŠIMIR ROTIM, prof. dr. sc. DARKO ANIC i dr. sc. STIPISLAV JADRIJEVIC. Martina Klaic, Matea Ribarevic, Kristina Cirjak i Ruža Ištuk pripremaju reportaže iz KB Sestre milosrdnice, KBC Zagreb i KB Merkur. Redatelj: ŽELJKO MUSIC Urednik i voditelj: BRANIMIR BILIC.
22:50 
Eurojackpot
Sanjate o najvecim dobicima? Uz Eurojackpot na Hrvatskoj radioteleviziji, vaši snovi postaju stvarnost! U novom 50. kolu igramo za Eurojackpot koji iznosi 429.000.000,00 kn. Veselje dobitka s vama svakoga petka išcekuje Mirna Maras! Urednica projekta: Elizabeth Homsi.
23:02 
Dnevnik 3
23:17 
Vijesti iz kulture
23:25 
Sport
23:31 
Vrijeme
23:37 
Fargo
Gerhardti dobiju neocekivanu ponudu, a dvoje netipicnih ubojica iz petnih se žila trude ukloniti tragove. Uloge: Patrick Wilson (Lou Solverson), Kirsten Dunst (Peggy Blumquist), Jesse Plemons (Ed Blumquist), Ted Danson (Hank Larsson), Jean Smart (Floyd Gerhardt),Jeffrey Donovan (Dodd Gerhardt), Angus Sampson (Bear (Medo) Gerhardt),Kieran Culkin (Rye Gerhardt), Brad Garrett (Joe Bulo), Bokeem Woodbine (Mike Milligan)Scenarist: Noah HawleyRedatelj: Noah HawleyUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 2 av 10.
00:41 
Papa Greenwich Villagea [Repris]
Kriminalisticka drama. Amerikanac talijanskog porijekla Charlie (M. Rourke) radi kao šef sale u jednom restoranu u njujorškoj talijanskoj cetvrti. U istom restoranu radi i Paulie (E. Roberts), Charliejev rodak sklon varanju i nevoljama. Zbog Pauliejevog potkradanja vlasnika obojica ce ostati bez posla. Šarlatanu Paulieju to ne predstavlja veliki problem, no Charlie planira buducnost s djevojkom Diane (D. Hannah) te mu besposlicarenje nikako ne odgovara. Kako bi donekle popravio situaciju, Paulie predlaže rodaku da opljackaju jedan sef i uvjerava ga kako ce to biti lak posao. Charlie nakon dosta promišljanja pristane, pa uz pomoc iskusnog obijaca sefova krecu na posao. Naizgled sve tece po planu, no usred pljacke pojavljuje se policajac koji u toj zbrci strada. Charlie tjera Paulieja da mu kaže istinu, pa ovaj nerado priznaje kako novac ustvari pripada lokalnom mafijašu Eddieju (B. Young)…Ova je tema kroz razne varijacije obradena u mnogim filmovima, medu kojima je svakako najpoznatiji i najuspješniji ”Ulice zla” Martina Scorsesea, s Harveyem Keitelom i Robertom De Nirom u glavnim ulogama. Iako ce se pri usporedbi ovih dvaju filmova Scorseseov pokazati superiorniji, ”Papa Greenwich Villagea” nedvojbeno ima svoje kvalitete i ne zaostaje puno za 11 godina starijim uzorom. Vincent Patrick napisao je scenarij prema vlastitom romanu koji prikazuje epizodu iz života dvojice stanovnika njujorške cetvrti Greenwich Village. Fabula je pojednostavljena, a naglasak je stavljen na odnos. Regissör: Stuart Rosenberg, Skĺdespelare: Tony Musante, Kenneth McMillan, Burt Young, M. Emmet Walsh, Geraldine Page, Eric Roberts, Daryl Hannah, Mickey Rourke.
02:37 
McLeodove kceri
Grace je šokirana kad je Heath zaprosi. Hoce li pristati?. Žene s Droversa organiziraju kostimiranu dobrotvornu zabavu kojom bi se skupila sredstva za oporavak od suše. Buducnost Droversa postane neizvjesna kad Ashleigh prisili Grace da proda svoje nasljedstvo.Uloge: Simmone Jade Mackinnon (Stevie), Abi Tucker (Grace), Matt Passmore (Marcus), Aaron Jeffery (Alex), Michala Banas (Kate), Gillian Alexy (Tayler), Luke Jacobz (Patrick), Dustin Clare (Riley), Zoe Naylor (Regan), Doris Younane (Moira), Sam Healy (Ashley)Urednica: Ranka Horvat. Säsong 7. Del 27 av 32.
03:20 
Kod doktora
Majka šestoro djece uvjerena je da je njezino tijelo uzrok njezinih bracnih problema. Internetske snimke koje završavaju u vijestima i kako izravno utjecu na naše zdravlje! Jedna se majka služi vlastitim djetetom kako bi prošla alkotest puhanjem. Säsong 8. Del 29 av 100.
04:00 
Skica za portret [Repris]
04:13 
Hrvatska uzivo [Repris]
04:55 
Tema dana [Repris]
05:07 
Zivot tece dalje
Ana je u posjetu Manueli i Rodrigu, razgledava njihovu kucu, zatim skupa rucaju. Iná se veseli jer su unuke opet skupa, no Manuela joj se povjeri da joj je bilo neugodno pred Anom zbog braka s Rodrigom. Renato vecera sa Suzanom i Alice. Suzana želi o toj veceri razgovarati s mužem, no on to ne želi, pa ode. Ana razgovara s Alice o svojoj nesigurnoj buducnosti. Marcos dolazi po kceri da provedu vikend s njim, ali Sofia kaže da ne želi spavati kod Dore. Celina izade s Arturom i njih se dvoje poljube. Júlia pita kad ce Ana doci po nju u školu. Celina primjecuje da je Lúcio zainteresiran za Anu. Eva kaže Ani da je razgovarala s pokroviteljima, a Ana se naljuti jer se ne želi vratiti tenisu. Vitória dozna da je Dora Marcosova djevojka. Lourenço kaže Rodrigu da je sreo Celinu i da je još voli. Ana je s Alice na fakultetu i zainteresira se za studij. Pred fakultetom sretne Rodriga i on joj ponudi prijevoz. Uloge: Fernanda Vasconcellos (Ana Fonseca), Rafael Cardoso (Rodrigo Macedo), Marjorie Estiano (Manuela Fonseca), Thiago Lacerda (Lúcio), Ana Beatriz Nogueira (Eva Fonseca), Paulo Betti (Jonas Macedo), Jesuela Moro (Júlia). Redatelj: Jayme Monjardim Scenaristica: Lícia Manzo Urednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 31 av 70.
05:54 (06:06)
TV kalendar

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2016 Comspace
Limetta.se