Streamly
Logga in här
Kom ihĺg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut pĺ dagens tv
06:36 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:08 
Imam problem
Pisma i pozivi koje primamo svaki dan potvrduju nam koliko gradani imaju problema zbog postojeceg Ovršnog zakona. Ali i prema ovakvom Zakonu dvostruko je ovršivanje protuzakonito. Pa ipak u slucaju umirovljene Zagrepcanke nitko zbog toga nije kažnjen. Zasad. Gost je mr. Davor Banovic, ovlašteni revizor i stalni sudski vještak za financije i racunovodstvo. Voditeljica: Marina Medved Pulic Urednice: Jagoda Martinovic i Marina Medved Pulic Voditeljica projekta: Jagoda Martinovic.
09:32 
Carolija [Repris]
Del 26.
10:25 
Neobicni vlakovi
Filipine cini više od sedam tisuca otoka. Teško je ondje zamisliti putovanje vlakom! No ipak je moguce. Krecuci iz glavnoga grada Manile, Philippe zapocinje putovanje na jednome posebice mirnom kolodvoru, unatoc prometnoj špici. Našavši se južno od grada, ukrcava se na jedan od glasovitih Jeepneyja, starih džipova iz vremena americke kolonizacije preinacenih u autobuse, kako bi se uspeo u planine i usred rižinih polja upoznao neobicnog 90-godišnjeg majstora tetoviranja, pripadnika naroda Kalinga. Po povratku u Manilu, Philippe se ukrcava na atipican prigradski vlak iz kojeg ce ugledati neobican maleni vlak: skejtbord s kojeg je vlasnik morao hitro sici kad mu je ususret naišao ”pravi” vlak! Philippe posjecuje sjeverno gradsko groblje i otkriva da tamo živi stanovništvo s margine društva, raznovrsno, no dobro organizirano: tu cijele obitelji žive u grobnicama svojih predaka.Nakon toga uznemirujuceg i potresnog posjeta, Philippe sjeda na vlak za Legazpi kako bi nas odveo do podnožja vulkana koji je postao simbol Filipina, Mont Mayona, a zatim za kraj putovanja, brodom posjecuje otok Coron, na kojemu upoznaje lovca na brodotocce u šumi mangrova.Philippe ce u ovome azijskome arhipelagu, koji je bio pod španjolskom, a zatim americkom vlašcu, otkriti nevjerojatnu mješavinu kultura i upoznati niz zanimljivih Filipinaca. Säsong 3. Del 4 av 6.
11:18 
Veja
Zovu ga ”Jimmy Hendrix na mrtvoj kozi” jer je virtuoz na mihu!. Živciraju ga klišeji da etnoglazbenici moraju svirati u šumi i jesti organski uzgojenu hranu, svjestan je da istarski melos nije ugodan svakom uhu, živi u Belgiji i u Hrvatskoj i pjevac je koji nastupa bos i pjeva žmireci! On je Goran Farkaš, etnomuzikolog i multiinstrumentalist koji s još cetvoricom zaljubljenika u tradicijsku glazbu Istre -Markom Pernicem, Sašom Farkašem, Ljubanom Rajicem i Sebastijanom Demarkom - cini ”Veju” etnobend iz Pazina za koji Dario Marušic kaže kako im se ne može dogoditi da ih se nakon slušanja zaboravi! Snimatelj: Ivan Kovac Tonski snimatelj: Hrvoje Hostic Montažer: Staša Celan Scenaristi: Neven-Mihael Dianeževic i Ljiljana Šišmanovic Redatelj: Neven-Mihael Dianeževic Urednica: Ljiljana Šišmanovic.
11:46 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:26 
Voli me zauvijek
Jaime i Julieta odlaze sa slavlja. Nuria i Edgar raduju se što je slavlje propalo. Camilo tješi Paulinu. Adrián na plaži daje Paulini zarucnicki prsten. Zareknu se da ce se vjencati, pa što bilo da bilo. Gonzalo blokira Adriánove i Jaimeove poslove. Adrián okrivljuje Julietu zbog njezine histerije na slavlju. Gonzalo želi da se Adrián udalji od Pauline. Edgar moli Gonzala novac kako bi vratio dugove, a želi i posao. Mónica želi da se Gonzalo oženi s njom. Inés moli Gonzala da razmisli o svom stavu u vezi s Paulinom i Adriánom. Zamoli ga da plati Jaimeu reklamnu kampanju koju mu Gonzalo odbija platiti. Julieta pokuša ugušiti Paulinu.Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 2 av 142.
13:13 
Po otocnom vremenu: Mallorca i Menorca - sredozemne spanjolske sestre [Repris]
Španjolski otoci u Sredozemnom moru, Mallorca i Menorca, popularno su odredište turista iz sjeverne i srednje Europe koji svoj odmor žele provesti na prekrasnim plažama. Do otoka se može stici nakon kratkog leta avionom, a nude obilje pijeska i ugodnu primorsku klimu. Zbog toga se turizam ovdje poceo razvijati još pocetkom 1960-ih godina te pridonio blagostanju. No unatoc masovnom turizmu i ”all inclusive” turistickim aranžmanima, Mallorca i Menorca zadržali su svoju izvornost - u udaljenim i izoliranim planinskim predjelima, u srednjovjekovnim gradovima, u seoskim svetkovinama, a u posljednje vrijeme i u nekoliko priobalnih mjesta ciji stanovnici oživljavaju stare tradicije. Popularnost ovih otoka ponovno raste zahvaljujuci posjetiteljima koji ovamo dolaze i izvan sezone: biciklistima koji se voze brdskim stazama uživajuci u tišini šuma i planinarima u potrazi za rascvjetanim livadama i zelenilom bogatim krajobrazima, kojima se mogu diviti cak i prije dolaska proljeca. A ljubitelji brodova mogu uživati u vožnji tradicionalnim drvenim ribarskim brodovima koje su otocani s puno truda obnovili u nekima od brojnih lucica. Autor:Christian Schidlowski. Del 10 av 10.
13:43 
Bonton: Bolest u javnosti [Repris]
Prehlade su nešto s cime se svatko od nas barem jednom godišnje susretne i cesto se dogodi da zbog raznih razloga ne ostanemo doma preležati ih i ozdraviti u cijelosti, vec odemo medu ljude smatrajuci da nam mirovanje u tom trenutku nije potrebno. Medutim, tako se mogu zaraziti svi oko nas, a katkad nismo svjesni kako smo neugodan prizor dok sjedimo u uredu i ispuhujemo nos iz minute u minutu. Kako ispravno reagirati, pokazat cemo vam u današnjoj epizodi. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
13:49 
Kod doktora
Je li malo dijete umrlo zbog navodnog roditeljskog nemara? DOKTORI razgovaraju s djedom i pokušavaju proniknuti u ovu pricu. DOKTORI razgovaraju s Robin Givens koja otkriva tragican gubitak te koja je bolest najviše plaši. Trend uljepšavanja koji može ugroziti vaše zdravlje… vrijedi li riskirati?. Säsong 8. Del 102 av 170.
14:33 
Jezik za svakoga
Danas su na redu glagolski pridjevi trpni. Je li žena udana ili udata, je li mladenka prenešena ili prenesena preko praga? Odgovor slijedi u skecu. Etimolog Krešimir Sucevic Mederal objašnjava podrijetlo imenice bodul. Frazemi Katica za sve i Martin u Zagreb, Martin iz Zagreba svima su nam poznati, ali odakle Katica i Martin u frazemima, otkrit ce Ivana Vidovic Bolt. Gdje se prostiru poljicki govori te jesu li štokavski ili cakavski, naucit ce nas dijalektologinja iz IHJJ Ivana Kurtovic Budja.Urednica: Lidija Šprajc. Del 268.
14:47 
Drustvena mreza
15:37 
Prometej
Rubrika Big beng razotkriva tajnu zvukova koje ispuštaju kukci, saznajemo njihovu svrhu i upoznajemo zvukove nevjerojatnih melodija. Zašto trebamo mocnu racunalnu sigurnost usred informatickog doba, razmatramo u našoj rubrici Ideja je vjecna. Na svjetski Dan meteorologije prilika je bolje upoznati znanost s potpisom mladom meteorologa doc. dr. sc. Kristiana Horvatha. A mnoge zanimljive detalje o potrebama našeg oka, saznajte u Znanstvenoj istini, koja razotkriva zanimljive detalje o starenju oka. Novinarka: Nikolina Dragoševic Redateljica: Renata Prugovecki Urednica i voditeljica: dr. sc. Jasna Buric.
16:01 
Hanna [Repris]
Hanna ni sama ne zna bi li pristala na sastanak s Juliusom Sternom, novim znancem s interneta. Ona i ne sluti da su Stern i Maximilian jedna te ista osoba. Kada dozna da je Stern u Schönrodi, predlaže mu da se nadu. Maximilian ustanovi da se Oskar ne drži njegovih uputa. Buduci da ne racuna na Edithinu potporu, traga za nekim drugim nacinom da Oskara nauci pameti. Caro uvida da Florian nipošto ne vlada svojim životom onako lako kako ostavlja dojam. I Edith je svega sita. Ako izvuce Floriana iz nevolje, on ce morati raditi za Castell Cuisine i iz temelja promijeniti svoj život. Kad Florian to odbije, Edith ga otjera iz kuce. Gudrun moli Karla da se napokon predbilježi za pregled kod okulista. Karl naposljetku ipak popusti, no nakon pregleda iznenada nestane. Säsong 12. Del 29 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skĺdespelare: Luise Bähr.
16:45 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Hrvatska uzivo
18:05 
Bonton: Tko pije
Koliko ste se puta zatekli u situaciji da vas prijatelji ili kolege na izlasku tretiraju kao bankomat ili kasicu-prasicu?. Znate onaj osjecaj - platite jednom, pa dva puta i onda se po nekoj inerciji ocekuje da cete svaki put castiti?. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric.
18:13 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:42 
Vrijeme
19:45 
Tema dana
20:01 
Sifra
20:57 
Antiputopis
Plitvice su vjerojatno mnogima u svijetu poznatije i od same Hrvatske. Prva pomisao na njih su cudesna jezera, no ovaj prirodni fenomen još ima i više od 40 vrsta staništa koja obiluju endemima, te rijetkim biljnim i životinjskim vrstama. Jezera su izvorište rijeke Korane, bisera o kojem brigu vode stanovnici udruženi u ”Cuvare Korane”.No, koliko sve veci broj posjetitelja može ostaviti traga na krhkom i složenom ekosustavu Plitvica i kako riješiti dosad nerješivi problem kanalizacijskog ispusta tzv. Jezera sramote u rubnom dijelu Nacionalnog parka, pogledajte u 3. epizodi Antiputopisa - Cuvari šuma i voda.Kao i u prijašnjim epizodama, u filmu sudjeluju prof. dr. Mladen Garašic te Romeo Ibriševic koji zapocinje jednu od svojih akcija - izvlacenje auto-olupine iz pitke vode rijeke Korane.Scenaristica i redateljica: Milka BarišicDirektor fotografije: Dragan RuljancicMontažerka: Anita Jovanov. Del 3 av 4.
21:43 
I to je Hrvatska:
22:00 
Otvoreno
22:47 
Vijesti iz kulture
23:00 
Dnevnik 3
23:15 
Sport
23:19 
Vrijeme
23:24 
Romano Bolkovic - 1 na 1: Rajko Ostojic
Rajko Ostojic po mnogima je proverbijalna siva eminencija današnjeg SDP-a. Bio on to ili ne, izvan diskusije je Ostojiceva presudna uloga u artikuliranju pozicija, bilo programskih bilo personalnih, današnje Socijaldemokratske partije. S Ostojicem stoga razgovaramo o tome urušava li se SDP, tko smjenjuje Bernardica, u cemu je problem s ženama u SDP-u, slucaj dnevnice i teorija urote: je li Saucha žrtva SDP-a, Milanoviceva ostavština i povratak, smisao socijaldemokracije danas, SDP i konzervativna revolucija, SDP i ”pernarizacija” politike, što je ostalo od Oreškovicevog mandata, kritika vlade Andreja Plenkovica, two-and-a-half party sistem, može li se parirati Milanu Bandicu, Deklaracija i izborna ponuda SDP-a, propast zagrebacke medicine, zašto odlaze lijecnici, SDP-ov stav spram sutrašnje EU, dvije godine mandata Kolinde Grabar Kitarovic, te o kandidatu SDP-a na predsjednickim izborima.Autor: Romano BolkovicUrednik: Siniša Kovacic.
00:11 
Odvjetnicka elita [Repris]
Uredu Shoe Lane obraca se zabrinuti izvansudski odvjetnik: Billyju je odmah jasno koga treba. Danijev necak pokušava izbjeci izrucenje SAD-u pod optužbom za terorizam. Unatoc Cliveovim upozorenjima Martha ne želi dopustiti da sustav, bez konkretnih dokaza, proguta mladica. Uloge: Maxine Peake (Martha Costello), Rupert Penry-Jones (Clive Reader), Neil Stuke (Billy), Alex Jennings (Alan Cowdrey), Phil Davis (Micky Joy), Frances Barber (Caroline Warwick)Scenarist: Peter Moffat Redatelji: Peter Hoare, Alice Troughton, Jeremy Webb Producent: Matt Strevens Produkcija: BBCUrednica: Ranka Horvat. Säsong 3. Del 4 av 6.
01:03 
Pohlepa [Repris]
Peter pronalazi vezu izmedu samoubojstva svoga brata i samoubojstva Aagea Haugena. Obojica su posjedovala slike prizora žrtvovanja djece opisanog u Bibliji, obojica su se bojala da ce njihovu djecu snaci jeziva sudbina i obojica su pocinila samoubojstvo na isti datum - 22. listopada. Peter je uvjeren da su si obojica oduzela život pod necijim pritiskom, a da su te slike bile njihov poziv u pomoc. Istodobno dnevni list Aftenavisen i Peter pokušavaju otkriti kako se financijaš Tom Lied preko noci prometnuo u jednog od najbogatijih ljudi u Norveškoj. Uloge: Jon Øigarden (Peter Veraas), Terje Stromdahl (Tore Veraas), Alexander Tunby Rosseland (Andreas Veraas), Anna Bache-Wiig (Inger Marie Steffensen), Robert Skjaerstad (Jensen), Andrine Saerther (šefica Odjela financijskog kriminaliteta), Nils Ole Oftebro (Frank Mathiesen), Lena Kristin Ellingsen (Vibeke Haglund), Vidar Sandem (glavni urednik)Režija: Cecilie A. Mosli. Säsong 12. Del 3 av 6.
02:01 
Boja strasti [Repris]
Nora je pokušala pociniti samoubojstvo. Rebeca je vozi u bolnicu. Amador predbacuje Ligiji što je nazvala njegovu suprugu. Rodrigo odlazi u bolnicu Nori. Lucía mu kaže da voli Marcela. Marcelo to cuje, sretan je i moli je da ponovi to što je rekla. Amador sretne Vinicija ispred tvornice. Kaže mu da ga je Marcelo zaposlio u tvornici. Lucía dolazi u bolnicu, Nori u posjet. Nora je vrlo agresivna prema njoj i okrivljuje je što je morala ubiti svoje dijete. Rebeca tjera Lucíju iz sobe i okrivi je za to što se dogodilo Nori. Leticia dobiva posao u Marijevom odvjetnickom uredu. Marcelo vozi Lucíju kuci i poziva je da vecera s njim. Ulaze u njegov stan i on krene pripremiti jelo, ali u tom trenutku se pojavi Daniela u spavacici. Pozdravlja Marcela poljupcem i zagrljajem…Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 35 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
02:45 
Boja strasti [Repris]
Nakon što se Daniela pojavila u spavacici u Marcelovom stanu, Lucía uznemirena odlazi. Marcelo nazove Milagros i zamoli je da mu se više ne miješa u život. Ligia i Rodrigo se sastanu i provedu noc skupa. Marcelo objasni Danieli da voli Lucíju. Poslije isprica Magdaleni što se dogodilo. Magdalena savjetuje Lucíji da ga sasluša i vjeruje mu, no Lucía to ne želi. Magdalena razgovara s Marcelom i moli ga da bude uporan s Lucíjom. Nazario pita Marcela što ga je toliko uznemirilo, no Marcelo ništa ne govori. Rebeca odluci pomoci Danieli da osvoji Marcela. Nora nazove Lucíju, kaže joj da se ne osjeca dobro i zamoli je da dode po nju. Lucía pristane i vozi je u bolnicu. Putem Nora otvori vrata automobila i baci se na plocnik. Originalna prica: José Cuauhtémoc Blanco i María del Carmen Pena Tamayo. Säsong 12. Del 36 av 122. Skĺdespelare: Esmeralda Pimentel.
03:29 
Carolija [Repris]
Del 26.
04:18 
Skica za portret [Repris]
04:32 
Imam problem [Repris]
04:52 
Otvoreno [Repris]
05:37 
Tema dana [Repris]
05:49 (06:37)
Voli me zauvijek
Jaime i Julieta odlaze sa slavlja. Nuria i Edgar raduju se što je slavlje propalo. Camilo tješi Paulinu. Adrián na plaži daje Paulini zarucnicki prsten. Zareknu se da ce se vjencati, pa što bilo da bilo. Gonzalo blokira Adriánove i Jaimeove poslove. Adrián okrivljuje Julietu zbog njezine histerije na slavlju. Gonzalo želi da se Adrián udalji od Pauline. Edgar moli Gonzala novac kako bi vratio dugove, a želi i posao. Mónica želi da se Gonzalo oženi s njom. Inés moli Gonzala da razmisli o svom stavu u vezi s Paulinom i Adriánom. Zamoli ga da plati Jaimeu reklamnu kampanju koju mu Gonzalo odbija platiti. Julieta pokuša ugušiti Paulinu.Uloge: Camila Sodi (Paulina Murat / Valentina Murat), Osvaldo Benavides (Adrián Olmedo), Leticia Calderón (Inés Murat), Laura Carmine (Nuria Murat), Arturo Peniche (Gonzalo Murat), Alfredo Adame (Alfonso Fonseca), Cecilia Gabriela (Raquel Fonseca), Alejandra Barros (Julieta Olmedo), Alfonso Dosal (Camilo Fonseca)Režija: Lily Garza, Fernando Nesme, Jorge RoblesScenarij: Martha Carrillo, Cristina GarcíaUrednica: Ranka Horvat. Säsong 12. Del 2 av 142.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se