Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
HRT1
HRT1
Skriv ut på dagens tv
06:17 
Village Folk: Anini jeleni [Repris]
Del 1.
06:27 
Skica za portret [Repris]
06:34 
TV Kalendar
06:55 
Dobro jutro
07:00 
Vijesti
07:06 
Dobro jutro
08:00 
Vijesti
08:06 
Dobro jutro
09:00 
Vijesti
09:07 
Imam problem
Koliko je imovine koju je Jugoslavija oduzela nacionalizacijom nitko tocno ne zna. Ne znamo tocan broj nekretnina koje su vracene ili isplacene vlasnicima. Nemamo ni podatak koliko je gradana uspjelo otkupiti nacionalizirane stanove. No znamo da pojedini sporovi oko dokazivanja vlasništva traju i danas. Urednica: Elizabet Škrobo Voditelj: Miljenko Cvitkovic Voditeljica projekta: Jagoda Martinovic.
09:30 
Carolija [Repris]
Del 3.
10:28 
Plodovi zemlje [Repris]
11:21 
Treca dob
Konacno je konstituirano Nacionalno vijece za umirovljenike i starije osobe. Koji su prioriteti s kojima ce se umirovljenici obratiti Vladi?. Hoce li se pozitivne procjene o porastu gospodarstva iz Europe pretociti i na mirovine? Urednica i voditeljica: Anita Hrstic.
11:43 
TV Kalendar [Repris]
12:00 
Dnevnik 1
12:15 
Sport
12:18 
Vrijeme
12:25 
Mjesto koje zovem dom [Repris]
Elizabeth na sve nacine pokušava razdvojiti Georgea i Saru. Cak se za pomoc obraca i Regini. Regina misli da Sarah skriva mracne tajne o svojoj prošlosti. Elizabeth je šalje u Europu da dozna sve što može da se zauvijek riješe Sare. Elizabeth podržava Jamesa i Oliviju u nakani da se presele u grad. James obecava da ce potražiti pomoc psihijatra. George doznaje Jamesovu tajnu i odlazi u Sydney suociti se sa sinom.Uloge: Marta Dusseldorp (Sarah Adams), Noni Hazlehurst (Elizabeth Bligh), Brett Climo (George Bligh), Craig Hall (Jack Duncan), David Berry (James Bligh), Abby Earl (Anna Bligh), Arianwen Parkes-Lockwood (Olivia Bligh), Aldo Mignone (Gino Poletti), Frankie J. Holden (Roy Briggs), Jenni Baird (Regina Standish)Autor: Bevan LeeScenarij: Hamilton BuddRežija: Mark JoffeUrednica: Ranka Horvat. Säsong 1. Del 12 av 13.
13:09 
Skica za portret [Repris]
13:25 
Raskosna paleta zivota: Dibanski graditelji mostova [Repris]
Arrati je možda mlad, ali vec je majstor mostogradnje i ugledan covjek, cak i u ocima starješina svoga plemena Idu Mishimi. Tijekom stoljeca pripadnici ove etnicke skupine u sjevernoj Indiji domislili su se gradnji visecih mostova koji premošcuju i najdublje provalije. Del 5 av 6.
13:54 
Bonton: U hotelu [Repris]
Spremate li se možda za neku novu avanturu ili kraci izlet za vikend?. Pri upoznavanju nove okoline, prostora ili objekta svima nam je zajednicka osobina da na nove ljude želimo ostaviti najbolji dojam. Kako u tome uspjeti i postici da smo jedni od gostiju na koje zaposlenici ugostiteljskih objekata ne kolutaju ocima, otkrijte u današnjoj epizodi. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric. ,.
13:59 
Kod doktora
Covjek je ležao smrznut satima prije negoli su ga oživjeli!. Nakon toga žena koja je prikupila novac za plasticnu operaciju putem kontroverzne web stranice. Popularan trend ljepote opasan za djecu. I za kraj saznajte kako da vam banane ne prezriju. Säsong 8. Del 79 av 130.
14:45 
Drustvena mreza - medicina
Nakon vijesti iz svijeta medicine, u emisiji ce biti rijeci o izazovima plasticne, rekonstrukcijske i estetske kirurgije koja vraca izgled i funkciju tijela. Slijedi prilog uoci medunarodne, znanstvene, strucne konferencije o mentalnom zdravlju i najnovijim psihijatrijskim tretmanima. U Medicini bez granica predstavljamo nizozemskog strucnjaka, psihijatra, dr. Huga Koetsiera, voditelja tima koji s hrvatskim psihijatrima vec tjednima radi na novim metodama u psihijatrijskoj praksi. U Abecedi zdravlja o kirurškom lijecenju debljine. Na kraju emisije medicinski info kutak.Urednica i voditeljica: Sanja Kocijancic Petricevic Suradnici: Matej Crnogaca, Sanja Skoric, Danijel Crnek Readateljica: Gordana Bolcic.
16:00 
Hanna [Repris]
Hanna i Maximilian ne mogu pojmiti vlastitu srecu zbog neocekivanog ponovnog susreta. No Hanna tada shvati da je Maximilian muškarac u kojeg se zaljubila i Alexandra. Caro odlucuje otici s Bernhardtom iz Schönrode. Sretnu se Edith i Heinrich, i razvije se žestok razgovor. Odakle se oni poznaju i koji ih dogadaj iz prošlosti povezuje?. Säsong 12. Del 6 av 130. Regissör: Herbert Wüst, Klaus Kemmler, Walter A. Franke, Petra Wiemers, Skådespelare: Luise Bähr.
16:44 
TV kalendar [Repris]
17:00 
Vijesti u 17
17:14 
Vrijeme
17:15 
HAK - promet info
17:20 
Hrvatska uzivo
18:05 
Bonton: Pisanje poslovnih mailova
Odavno smo zakljucili da je digitalna komunikacija postala sastavni dio naših života, no iako nam je internet donio toliko novih mogucnosti i sjajnih prilika, i dalje postoje neke sitnice pred kojima znamo zastati. Jedna od njih je pisanje poslovnih mailova, što cesto na prvi pogled djeluje strašno, ali kad im udete u štos, više se nemate zbog cega brinuti. Scenarij: Janja Pilic i Matea Šaric Režija: Matea Šaric Direktori fotografije: Igor Kneževic i Davor Šaric Voditeljica: Franka Klaric.
18:11 
Potjera
18:58 
Vrijeme
19:00 
Dnevnik 2
19:43 
Vrijeme
19:46 
Tema dana
20:02 
Labirint
U 135. Labirintu donosimo: Treba li hrvatska država spašavati posrnuli Agrokor?. Zašto su se dijelili otkazi u HŽ Cargu i tko je odgovoran za milijunske odštete?Zašto je medicinska sestra Ana Ljubas omiljena medu svojim pacijentima? Urednica: Jagoda Bastalic.
20:39 
Stambeno pitanje: Kad Novi ostari
Vodimo vas u vrijeme kada je poduzet jedan od najvecih gradevinskih pothvata u Hrvatskoj: izgradnja stanova za 250.000 ljudi. Novi Zagreb graden je tada prema najmodernijim urbanistickim standardima. Bilo je to vrijeme strogih urbanistickih normi i to je naselje sve do danas nosilo neugodnu etiketu spavaonice, naselja bez duše i ulica bez imena. No s iskustvom novogradnje novijeg datuma i perspektivom standarda stanogradnje u tranzicijskom dobu cini se da slika tih betonskih naselja više nije ista. Usporedimo! Autorica i redateljica: Silvana MendušicSudjelovali: Renato Ðošic, Ranko Sarajlic, Ðuro Mirkovic, Gojko Bežovan, Slavka Pavic, Boro VujovicDirektor fotografije: Ivan KarabeljMontažerka: Ana ŠericProducentice: Darija Kulenovic Gudan, Marina Andree ŠkopProdukcija: Studio dim za HRT. Del 8 av 8.
21:26 
Amerikansko selo na Peljescu
Gotovo dva stoljeca traje iseljavanje iz malenoga pelješkog mjesta Duba. U potrazi za boljim životom uglavnom se odlazilo u Ameriku gdje se na rijeci Mississippi teško zaradivalo uzgajajuci kamenice. Malo tko se vracao u domovinu. Danas je u Dubi samo 39 stanovnika. Ovo je prica o njima i njihovu mjestu koje unatoc svojoj ljepoti i prirodnome bogatstvu koje ga okružuje, ipak, lagano umire. Autorica: Milka BarišicSnimatelj: Tvrtko MršicMontažer: Ivica GolikHTV, 2000.
21:51 
Bajkovita Hrvatska: Park Maksimir - Zagreb
22:00 
Otvoreno
22:46 
Vijesti iz kulture
23:00 
Dnevnik 3
23:15 
Sport
23:20 
Vrijeme
23:24 
Mali nocni razgovori
00:10 
Obiteljsko breme [Repris]
Oscar sada zna da mu Liv laže i da ce ga ostaviti. Spreman je konacno se obracunati s Lasseom po svaku cijenu. Liv naposljetku shvaca kakav je zapravo Lasse i donosi odluku. Jonnu iznenada zove Mildred, koja nešto želi od nje. Preostalo je još samo nekoliko dana. Hoce li dva brata i sestra izdržati i dobiti nasljedstvo?. Säsong 12. Del 10 av 10. Regissör: A. Engström, E. Leijonborg, M. Hartleb, Skådespelare: Björn Bengtsson.
01:08 
Crna lista [Repris]
Dok Liz drži predavanje o slucaju, serijski ubojica poznat pod imenom Lovac Na Jelene kraju privodi još jedno ritualno ubojstvo. Liz smatra da je Lovac Na Jelene opsjednut dominacijom nad svojim žrtvama, no student koji je utvrdio da je posljednjih šest ubojstava drukcije od prvih šest, daje naslutiti da su novija ubojstva djelo imitatora. Nakon što ga tajanstveni posjetitelj upozori da se nešto sprema, Red ponudi pomoc u potrazi za Lovcem Na Jelene ako mu Liz kaže što zna o Uporištu, a zaintrigira je tvrdnjom da je ubojica žena.Uloge: James Spader (Raymond ”Red” Reddington), Megan Boone (Liz Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Harry Lennix (Harold Cooper), Amir Arison (Aram Mojtabai), Mozhan Marnò (Samar Navabi), Amanda Plummer (Tracy Solobotkin)Redatelj: Andrew McCarthyScenaristica: Amanda Kate ShumanUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 13 av 22.
01:49 
Crna lista [Repris]
Kad legendarnu Madeline Pratt, bivšu Redovu ljubavnicu, otmu u Lisabonu, Red zakljuci da je to djelo T. Earla Kinga VI, patrijarha cija se obitelj naraštajima bogatila na kradi i ropstvu. Uvjeren da ce Pratt prodavati na jednoj od zloglasnih obiteljskih dražbi - na kojima se trguje ilegalnom robom, kao što su ukradene umjetnine, oružje pa cak i ljudi - Red tvrdi da ce FBI, ako pronade njezinog otmicara, riješiti zlocine obitelji King stare i do 150 godina. Kad Aram i Liz doznaju da je otmicar pod istragom ministarstva pravosuda, opunomocenik ministra pravosuda Tom Connolly ponudi da ce im istragu prepustiti ako Cooper upozori bogatog prijatelja kojem se sprema tužba zbog prijevare. Medutim, Red prvi uspije pronaci Madeline, ali padne u zamku i otkrije da se na dražbi zapravo prodaje on.Uloge: James Spader (Raymond ”Red” Reddington), Megan Boone (Liz Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Harry Lennix (Harold Cooper), Ryan Eggold (Tom Keen), Amir Arison (Aram Mojtabai), Mozhan Marnò (Samar Navabi), Jeffrey DeMunn (Earl King), Lance Henriksen (Bill McCready)Redatelj: Steven A. AdelsonScenaristi: Brandon Sonnier i Brandon MargolisUrednica: Ranka Horvat. Säsong 2. Del 14 av 22.
02:30 
Puna kuca Raftera [Repris]
Kada se oslobodilo mjesto u starackom domu, Julie i Ted su prisiljeni razgovarati s Tedom o toj svima teškoj temi. Ted se isprva opire, ali kad odluta na ulicu i udari ga auto i sam je prisiljen priznati da ovako dalje više ne može. Pristaje otici u dom i dati im pristup njegovoj uštedevini. Ali kad Julie provjeri stanje racuna šokira je cinjenica da je racun gotovo prazan! Frankie ponovno u posjet dolazi sestra Carla. Njihov je odnos napet, a kad joj Frankie oda jednu tajnu o njihovom ocu, Carla se jako uzruja. Hoce li Carla ikad oprostiti svojoj mladoj sestri? U meduvremenu, Donna je zaposlila novog kuhara, drskog, ali sposobnog Garyja. Zbog svog lošeg iskustva s muškarcima Donna na komican nacin muci Garyja te naposlijetku nesretnika i otpusti. No osoblje zaprijeti otkazom ako ga ponovno ne zaposli. Je li Donna tako reagirala zbog tajnih simpatija prema Garyju? Nakon prvotnih prepreka, Emma i Buzz konacno završe u krevetu. Ali slijed dogadaja natjerat ce Buzza da shvati da se ne zna nositi s ulogom oca u novoj vezi. Hoce li zbog sina žrtvovati vlastitu srecu? Uloge: Rebecca Gibney (Julie Rafter), Erik Thomson (Dave Rafter), Agnus McLaren (Nathan Rafter), Michael Keaton (Ted Taylor), George Houvardas (Nick 'Carbo' Karandonis), Hannah Marshall (Rhetta Schembri), Merridy Eastman (Donna Mackey), Zoe Cramond (Emma Mackey), Jacob Allan (Matt Jenings), Brooke Satchwell (Frankie Calasso), Ben Mingay (Buzz Graham)Gostujuci glumci: Jacinta Stapleton (Carla) i Fred Whitlock (Gary). Säsong 6. Del 9 av 12.
03:12 
Puna kuca Raftera [Repris]
Dave i Julie znaju što moraju uciniti kako bi si mogli priuštiti Tedov smještaj u domu, ali buduci da vec trideset godina žive u istoj kuci, ova im odluka slama srce. Tijekom Tedove posljednje veceri kod kuce, Rafteri primaju velikodušnu ponudu za kucu, ali Julie nije spremna na taj korak i impulzivno odbija ponudu. Dave nastoji rezuvjeriti svoju ženu i tijekom tog razgovora saznaje važnu pouku. Jackson je nesretan što živi s mamom i njezinim novim deckom te se želi preseliti k Buzzu. Buzz ne zna kako bi sinu rekao da i on ima novu djevojku pa pobjegne, nakon cega uslijedi panicna potraga. Ali kad sazna što zapravo muci Jacksona, Buzz shvaca da ce biti potrebno mnogo više od rijeci ne bi li umirio svog nesretnog sina. Donna se bori sa svojim osjecajima prema Garyju pa odlucuje uz Rhettinu pomoc organizirati sportsko natjecanje, a tajno oružje njezinog tima bit ce Julie koja obožava natjecanja. Medutim, hoce li nakon niza nezgoda, ove žene ocuvati bar malo ponosa?. Säsong 6. Del 10 av 12. Skådespelare: Rebecca Gibney.
03:53 
Carolija [Repris]
Del 3.
04:48 
Skica za portret [Repris]
04:55 
Otvoreno [Repris]
05:40 
Tema dana [Repris]
05:52 (06:39)
Mjesto koje zovem dom [Repris]
Elizabeth na sve nacine pokušava razdvojiti Georgea i Saru. Cak se za pomoc obraca i Regini. Regina misli da Sarah skriva mracne tajne o svojoj prošlosti. Elizabeth je šalje u Europu da dozna sve što može da se zauvijek riješe Sare. Elizabeth podržava Jamesa i Oliviju u nakani da se presele u grad. James obecava da ce potražiti pomoc psihijatra. George doznaje Jamesovu tajnu i odlazi u Sydney suociti se sa sinom. Uloge: Marta Dusseldorp (Sarah Adams), Noni Hazlehurst (Elizabeth Bligh), Brett Climo (George Bligh), Craig Hall (Jack Duncan), David Berry (James Bligh), Abby Earl (Anna Bligh), Arianwen Parkes-Lockwood (Olivia Bligh), Aldo Mignone (Gino Poletti), Frankie J. Holden (Roy Briggs), Jenni Baird (Regina Standish) Autor: Bevan Lee Scenarij: Hamilton Budd Režija: Mark Joffe Urednica: Ranka Horvat. ,. Säsong 1. Del 12 av 13.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2017 Comspace
Limetta.se