Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Keeping up with the Kardashians [Repris]
Some Moms Just Wanna Have Fun. Khloé føler sig udenfor, da Kim og Kourtney snakker om babyer, og lokker sin mor med ud. Leah har udfordringer med at færdiggøre sin og Brandons musikudgivelse. ,. Säsong 8. Del 6 av 20. Producerat år 2013.
07:10 
Dybvaaaaad! [Repris]
Tobias Dybvad dykker med fintfølende sarkasme ned i kendis- og realitybegivenheder. Parodierne er skarpe og tempoet højt, når han finder fejl, fadæser og tåbeligheder fra diverse tv-programmer. Er du mon gået glip af noget i dit tv? Det kan du få svaret på her. (5:10). ,. Del 5 av 10. Producerat år 2013.
07:40 
Dybvaaaaad! [Repris]
Tobias Dybvad dykker med fintfølende sarkasme ned i kendis- og realitybegivenheder. Parodierne er skarpe, og tempoet højt, når han finder fejl, fadæser og tåbeligheder fra diverse tv-programmer. Er du mon gået glip af noget i dit tv? Det kan du få svaret på her. (6:10). ,. Del 6 av 10. Producerat år 2013.
08:00 
Dybvaaaaad! [Repris]
Tobias Dybvad dykker med fintfølende sarkasme ned i kendis- og realitybegivenheder. Parodierne er skarpe, og tempoet højt, når han finder fejl, fadæser og tåbeligheder fra diverse tv-programmer. Er du mon gået glip af noget i dit tv? Det kan du få svaret på her. (7:10). ,. Del 7 av 10. Producerat år 2013.
08:30 
Natholdet [Repris]
En kvinde laver fødselslyde, når hun fanger en laks, borgmesteren skælder ud til virtuelt byrådsmøde i Roskilde og medvært Neel Rønholt ejer et udstoppet egern. ,. Del 3 av 39. Producerat år 2021.
09:00 
Natholdet [Repris]
En lille tv-station bruger stor musik til at sparke udsendelser i gang, Jørgen Leth kan ikke lide campinglivet og dagens gæst Nikolaj Lie Kaas tolker et akavet ikke-kram. ,. Del 4 av 39. Producerat år 2021.
09:30 
Natholdet [Repris]
En mand kværner fransk hotdog på sidelinjen til Royal Run, en reporter bakker ind i publikum til Minds of 99-koncert og medvært Nicolas Bro er hestehvisker. ,. Del 5 av 39. Producerat år 2021.
10:00 
Natholdet [Repris]
Janni P. og to unge kvinder er fjantede efter interview med flot islænder og OL-guldmedaljevinder Anne-Marie Rindom dyster mod Anders i 'Natholdet's Kopsejlads. ,. Del 6 av 39. Producerat år 2021.
10:35 
Natholdet [Repris]
Pia Kjærsgaard var rasende til Dansk Folkepartis årsmøde, og medvært Anders Morgenthaler har som en overraskelse hevet sin kære mor, Ingelise, med i studiet. ,. Del 7 av 39. Producerat år 2021.
11:05 
Desperate Housewives [Repris]
Pilot. Bag de hvidmalede stakitter i en hyggelig forstad bor fire kvinder, hvis liv er alt andet en idyllisk. Susan, der er enlig mor har ikke haft en date i evigheder. Lynette, der fortryder hun forlod forretningsverdenen for at passe sine utålelige unger. Gabrielle, der keder sig og har en affære med sin 17-årige gartner, og Bree der med djævlens vold og magt prøver at opretholde den perfekte facade af familielykke. Ovenover dem alle svæver Mary Alice, der for nylig begik selvmord ved at skyde sig selv i hovedet. ,. Säsong 1. Del 1 av 23. Producerat år 2004.
11:50 
Desperate Housewives [Repris]
Ah, But Underneath. Veninderne på Wisteria Lane ved ikke, hvad de skal stille op med det mystiske brev, Mary Alice efterlod sig, men de beslutter sig for i hemmelighed at efterforske sagen. Samtidig kæmper Susan mod barmfagre Edie om singlefyren Mikes gunst. Gabrielles mand kommer tidligt hjem fra arbejde og er tæt på at tage sin smukke hustru og den lækre gartner på fersk gerning. Bree og hendes mand begynder på en gang opslidende parterapi. Lynette lader frustrationerne over sine umulige unger gå ud over lovens lange arm. Og den nævenyttige nabo, Mrs. Huber, finder Susans afsvedne målebæger i den rygende ruin, der engang var Edies fine hus. ,. Säsong 1. Del 2 av 23. Producerat år 2004.
12:35 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Pride and Prejudice. Brandon er så plaget af skyderiet, hvor Kelly blev ramt, at det er begyndt at gå ud over forholdet mellem de to. Valerie har svært ved at sige nej til Cooper Hargrove, især når der er en couture-kjole på højkant. Derfor ender det med, at Valerie går ud med både Noah og Cooper. Imens griber Steve til støvsugeren for at gør indtryk på Carly. Og David står over for et dilemma. Skal han være med til at promovere et racistisk band?. ,. Säsong 8. Del 7 av 32. Producerat år 1998.
13:20 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Toil and Trouble. Brandon er den første til at bemærke, at Steve vist er alvorligt ramt - af kærlighed til Carly. Hjemme står Brandon for skud. Kelly synes, deres liv sammen er for rutinepræget, men det er Brandon ikke sen til at gøre noget ved. Imens er David ved at gå på røven, og det præger forholdet til Donna. Valerie er bange for, at Cooper og Noah skal mødes, men kan hun forhindre det ret meget længere?. ,. Säsong 8. Del 8 av 32. Producerat år 1998.
14:05 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Friends, Lovers and Children. Davids økonomi skranter alvorligt, og han kontakter en lånehaj. Oven i købet opdager Donna, at David har brugt hendes kreditkort. En aften støder Kelly og Brandon ind i Dylans halvsøster, Erica, der lever som luder. De vil hjælpe hende, men vil hun hjælpes?. Valerie lider af kærestesorg, og Noah har det heller ikke for godt efter bruddet. Måske er det på tide, at Noah betror sig til en af vennerne. Forholdet mellem Carly og Steve er ved at blive seriøst, men pludselig dukker en kvinde fra Steves fortid op. ,. Säsong 8. Del 9 av 32. Producerat år 1998.
14:50 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Child of the Night. Steve tror ikke, han er far til Jodis barn, men Carly opfordrer ham til at få taget en DNA-test for at være sikker. Samtidig råder Davids far sin søn til at erklære sig konkurs, men det bringer ikke David ud af kløerne på lånehajen. Donna kan ikke tilgive David, at han har stjålet penge fra hende. Måske kan Noah og Donna trøste hinanden? Brandon og Kelly prøver endnu en gang at hjælpe Erica, men det kan bringe Ericas liv i fare. ,. Säsong 8. Del 10 av 32. Producerat år 1998.
15:40 
Lillemand [Repris]
Gods & guld. Det bliver en aften, som ingen vil glemme, da Jonatan til en 50-års fødselsdagsfest får leveret en sætning, der ændrer stemningen og aftenens udvikling markant. Det er nemlig ikke altid så nemt at være komiker, som de fleste går og tror. De jokes, der bliver fyret af, er nemlig sjældent skrevet til lejligheden, og virker måske ikke altid som forventet. ,. Säsong 2. Del 5 av 10. Producerat år 2015.
16:05 
Lillemand [Repris]
Paparazzi. Jonatan er til 'Zulu Awards' med Ida, men Ida er slet ikke fan af arrangementet og forlader derfor festen. Jonatan bliver, men kommer til at kysse med Amalie Szighety, og Her&Nu kommer i besiddelse af et billede, der beviser det. Hvis bladet ikke skal trykke historien, er Jonatan nødt til at skaffe en endnu bedre historie, men hvor langt vil han gå for at holde på sin hemmelighed? Er han parat til at ofre sine gode venner? Sine kollegaer? Eller måske sin kæreste?. ,. Säsong 2. Del 6 av 10. Producerat år 2015.
16:35 
Modern Family [Repris]
Sleeper. Da Phil ikke klarer en så enkel opgave som at vente hjemme på en reparatør, bliver han nødt til at skjule sandheden for Claire. Og det pres har han svært ved at håndtere. Samtidig er Gloria besat af det årlige familieportræt, som hun er ansvarlig for, og Claire beskylder Cam for at være for snobbet til at lade Lily gå i Haley og Alex' aflagte tøj. ,. Säsong 5. Del 21 av 24. Producerat år 2013.
17:05 
Modern Family [Repris]
Message Received. Jay, Gloria og Manny udfordrer hinanden til at overskride nogle af deres respektive grænser ved hver især at prøve noget nyt. Mitch og Camerons bryllup er blevet for stort og for dyrt, og nu er de nødt til at sælge et par gamle, værdifulde ejendele. Samtidig rotter Alex, Haley og Luke sig sammen for at lave den perfekte joke med Phil og Claire. ,. Säsong 5. Del 22 av 24. Producerat år 2013.
17:30 
Modern Family [Repris]
The Wedding - Part One. Mitch og Cams store dag er endelig kommet, og intet kan ødelægge den. Desværre byder dagen på flere udfordringer end forudset, og Pepper Saltzman (Nathan Lane) evner som planlægger kommer virkelig på en prøve. I mellemtiden bor Cams forældre hos Jay og Gloria, Phil får lavet en øjeoperation, og Claire prøver at leve op til rollen som forlover. ,. Säsong 5. Del 23 av 24. Producerat år 2013.
17:55 
Modern Family [Repris]
The Wedding - Part Two. Bryllupskaosset fortsætter, efterhånden som ceremonien bliver rykket fra den ene beliggenhed til den anden. Gæsterne begynder at blive irritable, Mitchell og Cam er ved at miste modet, men så tager det hele en uventet drejning - og så kan brylluppet omsider gå i gang. ,. Säsong 5. Del 24 av 24. Producerat år 2013.
18:20 
How I Met Your Mother [Repris]
Barney udfordrer Ted til at slå hjernen fra og tage sagen i egen hånd. Det resulterer i en lang række dårlige beslutninger og en ukendt pige i sengen. ,. Del 10 av 22. Producerat år 2005.
18:45 
How I Met Your Mother [Repris]
Det skal blive den bedste nytårsaften nogensinde. I hvert fald hvis det står til Ted. Desværre går tingene ikke helt efter planen. ,. Del 11 av 22. Producerat år 2005.
19:15 
Venner [Repris]
The One where Chandler Can't Remember Which Sister. Rachel møder en flot fremmed, som måske kan hjælpe hende videre i karrieren. Eller også har han bare skumle bagtanker, som Ross er overbevist om. Chandler møder Joeys mange søstre til en vild fest, og det er lige ved at give skår i venskabet mellem de to bofæller. ,. Del 11 av 25. Producerat år 1997.
19:40 
Venner [Repris]
The One with All the Jealousy. Ross bliver ualmindeligt jaloux på Rachels nye kollega, den flotte Mark, og reagerer derfor meget stærkt, da han ser de to sammen. Samtidig begynder Monica at gå ud med en sexet afrydder, som skriver digte til hende. Og Joey får problemer, da han pynter på sit CV, for at få en rolle på Broadway. ,. Del 12 av 25. Producerat år 1997.
20:10 
Perfekte steder [Repris]
Rose har studiegruppen hjemme, men da Tobias' mor, Ellen, kommer forbi, bliver det pinligt, for Ellen er hverken begejstret for Tobias' nye firma eller for Rose. Simone vil have styr på sin krop, så hun begynder at træne sammen med MM. I centeret får hun øje på den mand, hun mødte i byen for et par uger siden, og hun bliver hængende i håb om 'tilfældigt' at møde ham. Tobias møder ved et tilfælde sin ekskæreste Frederikke på gaden. Frederikke virker glad og har tjek på livet og har ikke noget imod at hjælpe ham med firmaet. Kan hun give Tobias noget, som Rose ikke kan?. ,. Säsong 2. Del 2 av 6. Producerat år 2018.
20:40 
Incels - mænd, der hader kvinder
Britisk dokumentar fra 2022. Hvem er de - gruppen af mænd, der mener, at de er ofre og bliver undertrykt af kvinder?. De samles i online-fællesskaber og hadet til kvinder er omdrejningspunktet. Kom tættere på de såkaldte incels i dokumentaren, der afdækker, at de deler chokerende voldeligt indhold på nettet, og mød en britisk mand, der aldrig har talt med en kvinde i virkeligheden. Producerat år 2022.
21:35 
Andrew Tate - et farligt forbillede?
VICE-dokumentar fra 2023. Hvem er Andrew Tate? Hvad er det, der har gjort ham populær hos unge mænd verden over - og hadet af kvinder?. VICE-journalisten Matt Shea forsøger at afdække Tate og hans metoder og kommer med ind i hans domæne i Rumænien, inden Tate bliver anholdt og sigtet for menneskehandel og seksuelle overgreb. Producerat år 2023.
22:25 
Controlling Britney Spears
Afslørende og chokerende påstande fra dem, der har arbejdet tæt på popstjernen gennem alle årene. De står nu frem og fortæller, hvordan hun systematisk er blevet overvåget af sin far - uanset, hvor hun befandt sig. Dokumentaren er opfølgeren til den Emmy-nominerede 'Framing Britney Spears'. Producerat år 2021.
23:35 
SJIT Happens [Repris]
Følg med i drengerøvslivet i en lejlighed på Vesterbro i København. Det er fest, masser af sex, kiksede dates og hverdagsproblemer, som konstant sætter venskabet på prøve i det lille kollektiv, hvor Mads, Emil og Olau bor. Og så er der Øland, der i virkeligheden slet ikke bor sammen med drengene, men som er den sære nabo, der altid hænger ud - uanset om han er velkommen eller ej. Se hvordan det går i første afsnit, når Mads’ røvlækre lillesøster Ane pludselig flytter ind og vender op og ned på drengenes liv. ,. Säsong 1. Del 1 av 10. Producerat år 2012.
00:00 
SJIT Happens [Repris]
Ane dater rapperen Clemens og inviterer ham med hjem til middag i lejligheden. Der går ikke lang tid før drengenes mange meninger om ham begynder at gå hende på nerverne. I mellemtiden har den forelskede Olau vaskedag og kommer til at ødelægge Anes menstruationstrusser. Emil og Mads spionerer på den lækre genbo, men er bange for, at hun har opdaget dem. ,. Säsong 1. Del 2 av 10. Producerat år 2012.
00:25 
American Dad [Repris]
Dammmm, Stan!. I et forsøg på at bruge mere tid sammen prøver Stan og Francine fluefiskeri. Stan er elendig, så han må komme på en genial plan for aldrig at gøre det igen. ,. Del 21 av 24. Producerat år 2020.
00:45 
American Dad [Repris]
The Last Ride of the Dodge City Rambler. Det, der skulle have været en kulturel og lærerig tur for familien, ender i kaos, da det gamle damplokomotiv bliver kapret, og Stan må redde dagen. ,. Del 22 av 24. Producerat år 2020.
01:10 
American Dad [Repris]
300. En saga slutter, når den gyldne lort endelig tilintetgøres. Stan og familien må finde alle Rogers kropsdele og bringe kaos tilbage til verden. ,. Del 23 av 24. Producerat år 2020.
01:30 
American Dad [Repris]
Yule. Tide. Repeat. En eksplosion fanger Stan i en tidsløjfe, der tvinger ham til at genleve de sidste fem minutter op til ulykken. Mon Stan finder ud af at redde julen og sin familie?. ,. Del 24 av 24. Producerat år 2020.
01:50 
Det Alt For Korte Linda P Show [Repris]
Der skal synges, quizzes og skypes med provinsen. Linda starter som sædvanligt ud med at få rettet frisuren hos sin umulige frisør, og Anders Grau giver den endnu et skud i 'Graus Corner'. Ugens gæst er Huxi Bach. ,. Del 7 av 8. Producerat år 2016.
02:20 
Det Alt For Korte Linda P Show [Repris]
Der skal synges, quizzes og skypes med provinsen. Linda starter som sædvanligt ud med at få rettet frisuren hos sin umulige frisør, og Anders Grau giver den endnu et skud i 'Graus Corner'. Ugens gæst er Jan Gintberg. ,. Del 8 av 8. Producerat år 2016.
02:50 
Kærester med landsholdet [Repris]
Theresa, Elina og Maria lever tre temmelig usædvanlige liv. De er nemlig kærester med hver deres fodboldspiller fra det danske herrelandshold. Vi følger kvindernes hverdag - blandt andet i Rotterdam, hvor Theresa gør sig klar til pokalfinale. Og selv om hendes mand, Nicolai Jørgensen, og hans klub, Feyenoord, bør vinde aftenens kamp, er der nerver på. I Sevilla har Simon Kjærs kone, Elina, besøg af en svensk veninde, og det er hårdt tiltrængt, for den udadvendte og sociale Elina savner i den grad veninderne hjemmefra. Yussuf Poulsens kæreste, Maria, har inviteret sine 'tyske mødre' med til kamp. Den går dog ikke helt, som Yussuf drømte om, og det får tankerne i gang hos Maria!. ,. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2018.
03:20 
Stokholmsyndromet [Repris]
Nikolaj Stokholm er født blind, så hvem er mere oplagt til at lave en støttesang til Dansk Blindesamfund end ham?. Han allierer sig med Pharfar og nogle dansere i håbet om at lave et hit på højde med 'Afrika' og 'We Are The World', men i sin iver glemmer han helt, at musikvideoer måske ikke er det bedste medie for blinde. ,. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
03:45 
Stokholmsyndromet [Repris]
Nikolaj Stokholm fortsætter sin tur rundt i landet for at imødekomme folks ønsker. Det bringer ham blandet andet forbi kassebåndet i Netto og en ungdomshavefestival i Haslev, alt imens han forsøger at skaffe en Tinderdate til Alexander, der har spurgt Nikolaj om hjælp til at få styr på sit kærlighedsløse singleliv. ,. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
04:15 
Stokholmsyndromet [Repris]
Nikolaj Stokholm modtager en besked, som for en stund baner alle andre beskeder af vejen. En nordjysk dreng antyder, at Nikolaj muligvis er hans far. Grundet en standupklub-tur cirka ni måneder før drengens fødsel er hele redaktionen nødt til at tage beskeden alvorligt. ,. Säsong 1. Del 5 av 6. Producerat år 2019.
04:45 
Stokholmsyndromet [Repris]
Danmarks dårligste fodboldhold, Ulsted Boldklub, kontakter Nikolaj Stokholm for at høre, om han vil spille en kamp for dem på deres hjemmebane i Nordjylland - for som de selv siger, så kan de jo umuligt blive dårligere, end de plejer. Nikolaj tager udfordringen op og får på alle måder en central rolle i kampen. ,. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
05:35 (06:20)
Keeping up with the Kardashians [Repris]
Some Moms Just Wanna Have Fun. Khloé føler sig udenfor, da Kim og Kourtney snakker om babyer, og lokker sin mor med ud. Leah har udfordringer med at færdiggøre sin og Brandons musikudgivelse. ,. Säsong 8. Del 6 av 20. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå