Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
Dybvaaaaad voxpop special [Repris]
I denne helt særlige special har Tobias Dybvad valgt at tage dig med på en rejse igennem alle de sjoveste situationer og skøre optrin, der er sket under optagelserne til ugens voxpop. Vi har lavet et dejligt sammenkog af fejl, grin og mærkelige rekvisitter. ,. Säsong 12. Del 3 av 11. Producerat år 2021.
07:00 
Dybvaaaaad [Repris]
Tobias Dybvad viser igen i denne uge, hvad du burde have set og grinet af i dit tv i den forgangne uge. Optaget foran glade mennesker rundt i landet zappes igennem ugens højdepunkter i fejl, fadæser og tåbeligheder, der er rullet over skærmen i underholdningens navn. ,. Säsong 12. Del 4 av 11. Producerat år 2021.
07:25 
Dybvaaaaad [Repris]
Igen viser Tobias Dybvad sjove klip fra tv og giver kendisser og realitystjerner tørt på, når han vender vrangen ud på tv- og kendisverdenen. ,. Säsong 12. Del 5 av 11. Producerat år 2021.
07:55 
Dybvaaaaad [Repris]
Hvis du er klar til at se din tv-oversigt blive snittet op og ædt råt af Tobias Dybvad, er han igen klar med ugens bedste jokes på ugens mest tåbelige tv-momenter. ,. Säsong 12. Del 6 av 11. Producerat år 2021.
08:15 
American Dad [Repris]
Top of the Steve. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 6 av 29. Producerat år 2019.
08:40 
American Dad [Repris]
Funnyish Games. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 7 av 29. Producerat år 2019.
09:10 
Diamantfamilien [Repris]
Elvira fylder 21 år. Det skal fejres på traditionel vis med fødselsdagssang og hjemmebagte boller. Men alt er ikke, som det plejer. For Elvira er slet ikke hjemme til at blive vækket - og er bollerne overhovedet hjemmebagte?. Forventningerne er høje, når mor og to søstre skal se Elviras nye 'opholdssted' for første gang, men det kan være svært at nå alle fødselsdagsforberedelser, når man har fejret sin bedste ven aftenen og natten forinden. ,. Säsong 2. Del 3 av 8. Producerat år 2018.
09:45 
Diamantfamilien [Repris]
Det er blevet dagen, hvor det afgøres, om Elvira bliver student og dermed fri fra 13 års skolefængsel. Det er svært at afgøre, hvem der er mest nervøs, mama Katerina eller Elvira selv. Men heldigvis har Elvira forberedt sig godt - på hvilken kjole hun skal have på. Ifølge Elvira skal en god karakter nemlig scores på at 'se klog ud'. I mellemtiden søger Ophelia sin egen form for frihed, og den normalt så kyniske lillesøster viser nye sider af sig selv, da hun modtager sin spritnye knallert. ,. Säsong 2. Del 4 av 8. Producerat år 2018.
10:20 
Diamantfamilien [Repris]
At jagte og realisere sine drømme har altid været i højsædet hos diamantfamilien. Men hvad hvis man er kommet i tvivl om, hvad ens drøm er?. Instagram-prinsessen Elvira kører i otte timer for at besøge sin storesøster, Thalia, som bor i en flække i Holland for at udleve sin drøm som eliterytter. Men Thalia er kommet i tvivl om sin retning og overvejer at flytte. Det kan dog være svært at tale alvor, når hjemmet vrimler med fem søde hundehvalpe (eller var det seks?). Imens tager Katerina sin yngste datter, Ophelia, med på uddannelsestur til diamantbørsen i Tel Aviv. Ophelia viser interesse i at overtage familiefirmaet, men ikke i morens interesse for morgenmotion, der åbenbart følger med. ,. Säsong 2. Del 5 av 8. Producerat år 2018.
10:55 
Diamantfamilien [Repris]
Mor Katerina inviterer pigerne med på detox-ferie i Marokko. Men en ferie, hvor alle måltider består af juice var ikke lige, hvad døtrene drømte om. Allerede i lufthavnen hænger den gode stemning i en tynd tråd, da det viser sig, at Thalia har glemt sit pas. Stemningen bliver ikke bedre ved ankomsten til Marokko og 'Spilmester Martin's 'Hungergames'-resort, hvor juicen er lavet på selleri og yogaundervisningen minder om en militærlejr. Elvira har en plan om at shoppe sulten væk, så de lokale gadesælgere får sig en overraskelse, da de fire blonde kvinder indtager det lokale marked. Fristelserne er mange, og sulten er stor – og hvem har styr på vejen tilbage til hotellet?. ,. Säsong 2. Del 6 av 8. Producerat år 2018.
11:30 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Must Be a Guy Thing. På årets første skoledag støder Brandon ind i Dylan. Men Dylan har ikke tænkt sig at ende på skolebænken. Han vil derimod i kontakt med pigen Toni, der kan føre ham ind på livet af hans fars morder. Brandon kæmper indædt for at komme til at skrive klummer under bladets nye redaktør, Susan. Og der venter Kelly en ubehagelig overraskelse, da hun introducerer sin nye kæreste, Colin. Valerie og Colin kender nemlig hinanden. ,. Säsong 6. Del 3 av 32. Producerat år 1995.
12:20 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Everything's Coming Up Roses. Både Dylans forhold til Toni Marchette og Brandons forhold til Susan udvikler sig, mens de andre piger er optaget af en skønhedskonkurrence. Valerie har held med at smigre Colin, mens han er ved at male en mur i hendes natklub. Men hvad sker der, når Kelly opdager Valeries bedrag?. ,. Säsong 6. Del 4 av 32. Producerat år 1995.
13:10 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Lover's Leap. Valerie lider af slemme mareridt efter Davids mors selvmordsforsøg - også David har det rigtigt slemt. Men måske kan de to hjælpe hinanden?. Samtidig har Toni inviteret alle Dylans venner til middag, og det giver Dylan en chance for at snuse rundt. ,. Säsong 6. Del 5 av 32. Producerat år 1995.
13:55 
Beverly Hills 90210 [Repris]
Speechless. Clare, Kelly, Donna og Valerie skal på weekend-tur sammen. Under turen indrømmer Valerie, at hun har været i seng med Ray, og det giver Donna noget at tænke over. Steve har lejet Brandons hus ud til optagelse af en pornofilm - uden at Brandon ved det. Og så dukker Susan uventet op. ,. Säsong 6. Del 6 av 32. Producerat år 1995.
14:45 
Modern Family [Repris]
Phil On Wire. Phil ser en dokumentarfilm om at gå på line og beslutter at begynde på det selv. Haley er sur over, at hendes stræber af en lillesøster er sprunget et par klasser over, så de nu skal have matematik sammen. Claire forsøger at skabe fred mellem pigerne, men hendes forsøg gør bare problemet værre. Cameron begynder på en ren juicediæt, og Mitchell ved, at han vil lide under Camerons sult-raseri, så han begynder på samme kur. ,. Säsong 3. Del 3 av 24. Producerat år 2011.
15:15 
Modern Family [Repris]
Door to Door. Claire vil have sat et stopskilt op ved et vejkryds tæt ved deres hjem, og hele familien støtter hende i hendes nye projekt, for så har hun ikke tid til at holde øje med, hvad de laver: Phil og Luke vil være berømte ved hjælp af en viral video. Gloria leder efter deres hund, Stella, der er stukket af. Og Manny vil have en check af Jay, for han har ikke solgt det indpakningspapir, han skulle have solgt for skolen, men Jay nægter ham checken og tvinger ham til at stemme dørklokker. ,. Säsong 3. Del 4 av 24. Producerat år 2011.
15:45 
Modern Family [Repris]
Hit and Run. Jay er frustreret over arbejde, og Manny er stresset over lektier. Gloria forsøger at hjælpe så godt hun kan, men mændene vil ikke lytte. Da en bil kører op bag i Cameron og Mitchells bil og efterfølgende stikker af, begynder de to mænd at diskutere, hvordan de skulle have håndteret den situation. Som alle mændene i familien nu har en dårlig dag, lader de det gå ud over en knægt, der volder Haley problemer. ,. Säsong 3. Del 5 av 24. Producerat år 2011.
16:10 
Modern Family [Repris]
Go Bullfrogs!. Der er dømt far-datter-tid, da Phil tager Haley med til at besøge hans gamle college, som han er meget entusiastisk for. Claire er blevet hjemme og har en sjælden aften alene, så hun tvinger Mitchell og Cameron til at tage hende med i byen til en drengeaften. Claire bliver småfuld og flirter med en mand, hun fejlagtigt tror er homoseksuel. ,. Säsong 3. Del 6 av 24. Producerat år 2011.
16:35 
Tomgang [Repris]
Storskrald. Stemningen er på nulpunktet hos Mathias, og Mie er rasende. I lejligheden serverer Rita thai-inspirerede frikadeller, og under en ophedet diskussion om, hvorvidt den ariske race er overlegen, får Theis og Aslan arrangeret en chilispisningskonkurrence. For at genoprette forholdet til Mie tager Mathias initiativ til et fællesmøde med alle gadens erhvervsdrivende. Mathias ved nemlig, at Mie gerne vil have folk til at samarbejde for at gøre gaden mere attraktiv for de handlende. Mødet med 'Fuckword'-Tonny, Slagter-Tom og 'Klods Hans'-Bitten går ikke helt som planlagt. Men til gengæld tegner det til, at Mathias' plan i forhold til Mie bærer frugt. ,. Säsong 1. Del 4 av 8. Producerat år 2013.
17:05 
Tomgang [Repris]
Hele Pakken. Aslan tager - på Mathias vegne - kampen op imod Mikkel. Mikkel er fotograf, og derfor beslutter Aslan, at Mathias skal udgive sig for også at være fotograf. I den tro, at de er kollegaer, får Mikkel arrangeret, at han og Mathias skal afholde en fælles udstilling, hvor de hver især fremviser deres signaturmotiver. Sådan et har Mathias ikke, men heldigvis får han hjælp af sine venner. Samtidig beder Aslan Mathias om at opbevare en pakke. Theis er meget mistænksom. Hvad er der i pakken? Aslan vil ikke fortælle det, og konspirationsteorierne spreder sig. Er Aslan måske i virkeligheden terrorist?. ,. Säsong 1. Del 5 av 8. Producerat år 2013.
17:35 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Tim Vine står overfor en våd bh, Alice Levine bliver kastet ud i cricket, og Russell Howard efterligner et kattedyr. ,. Säsong 6. Del 7 av 10. Producerat år 2018.
18:25 
Stormester UK [Repris]
Britisk underholdningsprogram. Russel Howard bruger ørevoks til at charmere en kvinde, og Liza Tarbuck laver et puslespil til børn, der absolut ikke er egnet for børn. ,. Säsong 6. Del 8 av 10. Producerat år 2018.
19:15 
Venner [Repris]
The One with the Breast Milk. Mens Carol og Susan er væk, passer Ross og vennerne Ross' nyfødte søn, Ben. Da Phoebe smager på den opvarmede brystmælk, udebliver reaktionen ikke fra de andre. De synes, det er direkte ulækkert - navnlig Ross. Samtidig er Monica blevet venner med Ross' veninde, Julie, og det er bestemt ikke noget, der huer Rachel. ,. Del 2 av 24. Producerat år 1997.
19:40 
Venner [Repris]
The One where Heckles Dies. Monica og Rachels mærkelige underbo, Heckles, dør og efterlader til pigernes store overraskelse alt sit jordiske gods til "de larmende overboere". Penge er der ingen af, men der er en masse ragelse, som vennerne skal have sorteret - og smidt ud. Chandler får et knæk, da han finder ud af, at den underlige, gamle mand havde mange fællestræk med ham selv. Vil Chandler en dag blive som Heckles og dø ensom og sær? Ross indleder en hed debat med Phoebe om begrebet evolution, og det komme han til at fortryde, for Phoebe har sin egen opfattelse af logik og udviklingslæree. ,. Del 3 av 24. Producerat år 1997.
20:10 
SJIT Happens [Repris]
Vennernes lækre genbo bliver single, og Emil gør klar til at rykke ind og snuppe hende. Imens møder Ane en ældre fyr med stil og tjek på sit liv, og hun prøver at overføre hans voksne livssyn til drengene. Mads kommer i problemer med en pige, da han ikke kan huske at have knaldet hende tidligere. Da han begynder at få følelser for hende, må han prøve at gøre det godt igen. ,. Säsong 1. Del 6 av 10. Producerat år 2012.
20:40 
Alene sammen
Alle fire par mødes til en festlig fællesmiddag på fastlandet. Det står hurtigt klart, at der er forskellige opfattelser af livet på øerne, for mens flere af kvinderne har krise, har mændene mod på mere. Meget mere. Hvad der starter som en uskyldig selskabsleg, ender med at få store konsekvenser for Mathias og Christina. Säsong 3. Del 7 av 11. Producerat år 2022.
21:15 
Landmand søger kærlighed Australien [Repris]
Vi er halvvejs i kærlighedseventyret, og nu er der singledates igen. Men en af landmændene må tage tyrene ved hornene og se en hjerteskærende sandhed i øjnene. ,. Säsong 11. Del 6 av 13. Producerat år 2021.
22:25 
Date mig nøgen [Repris]
Den 26-årige Nico fra Loughborough har efter mange dates med mænd nu fundet ud af, at hun foretrækker kvinder. Den 26-årige Patrice fra Birmingham leder efter en partner, som vil føre hende i himlen. ,. Säsong 6. Del 7 av 8. Producerat år 2020.
23:15 
Date mig nøgen (DK) [Repris]
'Date mig nøgen' er programmet, hvor intet er overladt til fantasien. I aften er 25-årige Ida fra Aalborg på jagt efter drømmedaten. Ida er kosmetolog og salsainstruktør. Men hvem skal hun lære de forbudte trin? Se med, når Ida finder sig en date blandt et panel, bestående af fem nøgne singlemænd. ,. Säsong 2. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
23:50 
American Dad [Repris]
My Purity Ball and Chain. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 11 av 13. Producerat år 2017.
00:10 
American Dad [Repris]
Oretron Trail. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 12 av 13. Producerat år 2017.
00:35 
American Dad [Repris]
Mean Francine. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 13 av 13. Producerat år 2017.
00:55 
American Dad [Repris]
One-Woman Swole. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. ,. Del 1 av 29. Producerat år 2019.
01:20 
Bytte Bytte Bytur [Repris]
Hvad sker der, når en fyr fra Falster, der fester bedst med billige fadøl på pubcrawls, bliver sendt til København for at drikke dyre flasker med en flok velklædte fuckboys?. ,. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2020.
01:45 
Verdensmænd [Repris]
Tobias Dybvad har sat sig for at teste Nikolaj Stokholms eventyrlyst, men Nikolaj er ikke meget for at slippe kontrollen og sine elskede vante rammer. Første destination tager ham heldigvis ikke særlig langt, men til en tryg, lille havn, Nikolaj kender særdeles godt. ,. Säsong 1. Del 1 av 10. Producerat år 2020.
02:30 
Verdensmænd [Repris]
Skabspensionisten Nikolaj Stokholm elsker de gamle dage. Derfor rejser trioen til Estland, hvor der venter middelaldereventyr med braiseret bjørn og absint. ,. Säsong 1. Del 2 av 10. Producerat år 2020.
02:55 
Verdensmænd [Repris]
Det hele starter godt i London, hvor Nikolaj Stokholm kommer i det stiveste puds og bliver inviteret ombord på et fornemt, gammelt tog. Herfra går det dog ned ad bakken, da de skal se fodbold med de lokale, og Bo Lydmand lader til at blende bedre ind end Nikolaj. ,. Säsong 1. Del 3 av 10. Producerat år 2020.
03:30 
Zulufonen [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 26 av 40. Producerat år 2012.
03:55 
Zulufonen [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 27 av 40. Producerat år 2012.
04:20 
Zulufonen - special med Simon Jul [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 28 av 40. Producerat år 2012.
04:50 (05:35)
Zulufonen [Repris]
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. ,. Säsong 1. Del 29 av 40. Producerat år 2012.
05:45 (06:30)
Keeping up with the Kardashians [Repris]
The Dominican Republic - Part 2. Kris vågner op med et mystisk medicinsk problem. Imens tager Bruce Kendall, Kyle, Rob og Kim med til skydetræning, og Scott giver Kourtney et ultimatum. ,. Säsong 7. Del 7 av 19. Producerat år 2012.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan
spelpaus utan licens
casino utan svensk licens bästabettingsidorna.se casinoslant

Snabbval

Copyright © 1997 - 2023 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå