Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dybvaaaaad!
Fænomenet 'Dybvaaaaad' er landet og vil tage alle de halvsvage tv-koncepter og realitystjerner under kærlig behandling. Følg med i endnu en omgang 'Dybvaaaaad'. Del 10. Producerat år 2014.
06:55 
Glee
Born This Way. Finn brækker ved et uheld Rachels næse under dansetræning. Konkurrencen om at blive årets baldronning til skolefesten spidser til og skaber splid blandt pigerne. Del 18. Producerat år 2010.
07:55 
Glee
Rumours. Sue genopliver skolens avis og beslutter at udgive en række betændte historier. Glee Club lærer nye sider af Sam. Og så vender April Rhodes tilbage til skolen for at overtale Will til at rejse med hende ud på landevejen. Del 19. Producerat år 2010.
08:40 
Ugly Betty
Fake Plastic Snow. Mens alle på Mode fejrer juletiden, begynder Betty at sætte spørgsmålstegn ved sit forhold til Walter og sine følelser for Henry. Daniel er imidlertid sikker på sine følelser for Sofia. Amanda kæmper for at få Bettys stilling og planlægger i den forbindelse en perfekt julefest, der fylder kontoret med plastic-sne og juleønsker. . Del 11. Producerat år 2006.
09:30 
Ugly Betty
Sofia's Choice. Betty møder sin dobbeltgænger Ruthie, der arbejder som redaktørassistent på MYW Magazine og har samme spøjse stil som Betty. Sofia giver Daniel en meget opsigtsvækkende afsløring, som efterlader alle målløse. Betty får sig også en målløs oplevelse, da hun tager til mandestrip. . Del 12. Producerat år 2006.
10:15 
Beverly Hills 90210
Spring Fever. Dylan og Matt tager på weekend sammen, for at dyrke deres interesse for motocross. De bliver inviteret til et vildt rave-party, hvor Matt kommer til drikke noget med LSD i, og det får ham til at smide alle hæmninger. Kelly skaffer lille Maddy en chance for at være med i en reklamefilm. Janet ser det som en enestående mulighed for at tjene nogle nemme penge, men Steve er mere skeptisk . Del 21. Producerat år 1999.
11:00 
Beverly Hills 90210
The Easter Bunny. Kelly presser på for at blive gift. Matt er tilbageholdende, for han har dårlig samvittighed over sin engangsaffære. Dylan fraråder Matt at fortælle Kelly om den vilde weekend, men hun kan fornemme, at der er noget galt. Camille prøver at lokke Donna til at sælge sin tøjkollektion over Internettet. Donna er ikke vild med idéen, men alligevel går Camille bag Donnas ryg, for at finde én, der vil investere i projektet. . Del 22. Producerat år 1999.
11:50 
Beverly Hills 90210
And Don't Forget to Give Me Back My Black T-Shirt. Der er dømt krise i ægteskabet mellem Steve og Janet, da Janet finder ud af, at Steve, imod hendes vilje, har investeret penge i Donnas internetforretning. David er i tvivl om sine følelser for Camille, og han indrømmer overfor Donna, at han vil ud af forholdet. Alt er klart til en storstilet premiere på Donnas hjemmeside i "The After Dark", men aftenen forløber ikke helt som forventet. . Del 23. Producerat år 1999.
12:35 
Beverly Hills 90210
Love is Blind. Kelly og Matt fastsætter en dato for deres bryllup. Da det går op for Dylan, at det nu er ved at være sidste udkald, hvis han ikke vil miste Kelly for altid, afslører han overfor hende, hvad han føler. Donnas mor, Felice, planlægger at sælge huset, fordi Dr. Martin er død. Det er et stort skridt for Donna, for det betyder et endeligt farvel til glade barndomsminder. Som mange gange før går Donna til David for at finde trøst og støtte. . Del 24. Producerat år 1999.
13:25 
Desperate Housewives
I Wish I Could Forget You. Efter at have været som sunket i jorden dukker Paul Young pludselig op på Wisteria Lane og vil vide, hvor hans søn, Zach, befinder sig. Panikken sætter ind blandt naboerne, og de ringer derfor straks til politiet. Bree og George er kommet til det punkt i deres forhold, hvor det er naturligt at dyrke sex - men der er noget der holder Bree tilbage. Efter en dramatisk skudepisode i retsbygningen kommer Carlos' nye stjerneadvokat David og Gabrielle tættere på hinanden - men hvad mon Carlos siger til det? Og så kommer Susans mor, Sophie, på besøg! . Del 6. Producerat år 2005.
14:10 
Desperate Housewives
Color and Light. Susan er som lammet efter bruddet med Mike og finder trøst hos eksmanden Karl, som er blevet smidt ud af Edie. Gabrielle får nogle fancy modelveninder på besøg fra New York og vil gøre alt for at virke tjekket. Men da hun er tre måneder henne i sin graviditet, er det sin sag at skrue sig ned i en stram designerkjole. George overrasker Bree med et noget uventet tilbud, som hun bare ikke kan få sig selv til at sige nej til. Og Lynette og Tom er lettede, da de endelig finder nogle legekammerater til de krævende tvillinger ¿ men glæden er kort. . Del 7. Producerat år 2005.
14:55 
Dybvaaaaad
Glæd dig til ny sæson af 'Dybvaaaaad', hvor tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter som altid kommer under kærlig dybvadsk behandling - denne gang fra Bremen Teater i København. . Del 1. Producerat år 2020.
15:40 
Dybvaaaaad
Hvis du er klar til at se din tv-oversigt blive snittet op og ædt råt af Tobias Dybvad, er 'Dybvaaaaad' igen klar med ugens bedste jokes på ugens sjoveste tv-momenter - denne uge fra Herning. Del 2. Producerat år 2020.
16:15 
Dybvaaaaad
Følg med på 'Dybvaaaaad's Danmarksturné, når ugens tv serveres med jokes og parodier på alt, hvad der rører sig i kendis- og tv-verdenen. Denne uge fra Køge. . Del 3. Producerat år 2020.
16:45 
Two and a Half Men
One False Move, Zimbabwe!. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 12. Producerat år 2011.
17:15 
Two and a Half Men
Slowly and in a Circular Fashion. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 13. Producerat år 2011.
17:40 
Venner
The One with the Girl Who Hits Joey. Chandler og Monicas forhold er helt officielt nu, men Chandler bliver pludselig angst for, at Monica lægger mere i forholdet, end han er parat til. Hvad nu hvis hun vil giftes og have børn med det samme?. Joeys kæreste slår ham hele tiden - hårdt, og Ross gør sig upopulær hos sine nye naboer, da han nægter at betale til en afskedsgave til den afgående viceværtt. Del 15. Producerat år 1998.
18:10 
Venner
The One with Rachel's Inadvertent Kiss. Under en vigtig jobsamtale misforstår Rachel situationen, da forretningsbestyreren bøjer sig frem imod hende, og hun kysser ham på kinden. Da hun indser fejltagelsen, bliver hun rasende på sig selv. Monica og Chandler konkurrerer med Phoebe og Gary om, hvem der har det bedste forhold. Og hjemme i pigernes lejlighed er Joey frustreret over ikke at kunne finde frem til den lejlighed i bygningen overfor, hvor der står en laber blondine og vinker til ham. Del 17. Producerat år 1998.
18:40 
Venner
The One Where Rachel Smokes. Rachel føler sig uden for på sit nye job hos Ralph Lauren, fordi hendes kolleger laver vigtige aftaler uden om hende i rygerummet. Hvad andet er der så at gøre end selv at begynde at ryge?. Ross og Carol følger deres søn Ben til en casting på en reklamefilm, og Joey slutter sig til dem i håb om at få rollen som Bens far i suppereklamen. Alt går fint til at starte med - men så informerer casting-lederen dem om, at Ben og Joey ikke begge kan få en rolle i filmen, fordi de ikke ligner hinanden. Del 18. Producerat år 1998.
19:05 
Venner
The One Where Ross Can't Flirt. Ross er brændt varm på et kvindeligt pizzabud og bestiller henrykt pizzaer i massevis, så han har en chance for snakke med pigen. Problemet er bare, at Ross er aldeles håbløs til at flirte. Monica og Chandler fejrer, at de har været kærester i ti måneder, men da Monica fortæller Chandler, at hun ofte flirter med andre fyre, bliver Chandler jaloux. Ganske vist flirter han selv tit - men det er noget andet, når piger gør det. . Del 19. Producerat år 1998.
19:35 
Stormester
'Stormester' byder på opgaver for enhver smag - især hvis du er vild med vandmelon. Og det er fire ud af de fem kendte hoveder heldigvis. Vi skal også se fem tårepressende film, hvor især én film rammer Lasse Rimmer et særligt sårbart sted. Og inden det hele bliver al for alvorligt, skal Mark gudskelov også drilles lidt. Del 3. Producerat år 2020.
20:40 
Minkavlerne II
Maria og Jakob genforenes over et uventet projekt, imens Allan agerer wingman for Martin. Martin fortryder inderligt, at han har lovet momsfri mandag, når Svenning dukker op i brugsen, og Niller føler sig groft behandlet, da han mister sit ben. Endelig bliver Thordis klogere på Torbens skæbne. Del 6. Producerat år 2021.
21:15 
Diamantfamilien 4
En diamantfamilie skal da have sin egen titelsang. Hør, om familien rammerne tonerne, når de tager i studie og indspiller deres egen sang. Med sig får de hjælp af Katerinas gode ven Wafande og musikeren Pharfar. Og så henter Elvira sin nye bil, inden Thalia har første arbejdsdag i sin mors diamantfirma. Del 4. Producerat år 2020.
21:50 
Mick Øgendahl: Tåfræser
Mick Øgendahl har for længst slået sit navn fast som en af Danmarks mest energiske og produktive komikere, der med sin fantastiske mimik og karismatiske udstråling har fået en stor plads i alle stand-up elskeres hjerter. I "Tåfræser" sparker han med iskold præcision verbale øretæver både til højre og venstre. For første gang vil publikum komme til at opleve en mere voksen og ærlig Mick Øgendahl. Del 1 av 2. Producerat år 2006.
23:00 
Mick Øgendahl: Tåfræser
Mick Øgendahl har for længst slået sit navn fast som en af Danmarks mest energiske og produktive komikere, der med sin fantastiske mimik og karismatiske udstråling har fået en stor plads i alle stand-up elskeres hjerter. I "Tåfræser" sparker han med iskold præcision verbale øretæver både til højre og venstre. For første gang vil publikum komme til at opleve en mere voksen og ærlig Mick Øgendahl. . Del 2 av 2. Producerat år 2006.
00:05 
American Dad
Mine Struggle. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 18. Producerat år 2015.
00:25 
American Dad
Garfield and Friends. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 19. Producerat år 2015.
00:50 
Natholdet
En tøjsælger bager på Christian Degn, Puk Elgård danser til Pilfingersangen og medvært Simon Kvamms favoritklip omhandler 'Kender du typen' og en velourjakke. Del 34. Producerat år 2020.
01:20 
Natholdet
En stædig fynbo nægter at vaske sine Nutella-glas, en skovbørnehave har fundet en lille hampfarm, Inventarland fejrer fødselsdag og medværten er Melvin Kakooza. Del 33. Producerat år 2020.
01:50 
Bytte Bytte Bytur
På en burgerbar tager Kathrine Abrahamsen imod Kevin og Hjalte, som begge har været på en uvant bytur. Hjalte har været i Midtjylland hos den øl- og shotsdrikkende knallertklub Lonesome Cowboys. Kevin har derimod været et smut på djævleøen og i øvelokalet med metalbandet Billy Boi in Poision, hvor mokai og heavy noget overraskende går hånd i hånd. Del 3. Producerat år 2020.
02:20 
Bytte Bytte Bytur
Sofie kommer fra Nordsjælland og er vant til vin og champagne. Nannah er mindre optaget af kvaliteten. Hun drikker for at blive fuld, så hun kan give den gas, når hun går på gaybar med vennerne. Nu bytter de to bytur. Del 4. Producerat år 2020.
02:45 
Nørgaards Netfix
Internettet har ikke stået stille, mens Nørgaards Netfix har holdt pause. Nu vender Martin Nørgaard og holdet bag endelig tilbage - bevæbnet med en kaskade af vanvittige Youtube-videoer, parodier og benhård politisk satire. Det er Nørgaards Netfix på TV 2 ZULU - humor, intelligens, idioti og vanvid. Glæd dig til at grine af alt det, du ryster på hovedet over i dit Facebook-feed. . Del 1. Producerat år 2016.
03:10 
Dybvaaaaad
Odense er fast punkt på 'Dybvaaaaad'-touren, og det fynske publikum bliver som altid forkælet med alt det dummeste, der er kommet ind med ugens tv-signal. Del 11. Producerat år 2020.
03:40 
Ladies of London
Guess Who's Coming to Dinner. Røgen lægger sig langsomt efter Carolines eksplosive middagsselskab. Caprice pakker sine kufferter, imens venskabet imellem Juliet og Caroline blomstrer. Del 9. Producerat år 2013.
04:30 
Keeping up with the Kardashians
Kim Becomes a Diva. Kim lader berømmelsen stige sig til hovedet. Kourtney lærer ubehageligt nyt om Scott, da hun kigger i hans telefon, så Khloé og Kim lokker hende med til Cabo. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2008.
04:55 
Keeping up with the Kardashians
Rob's New Girlfriend. Rob er stormende forelsket i sin nye skuespillerkæreste. Da kæresten fortæller, at hun skal til Indien og indspille sin næste film, er hvedebrødsdagene ovre. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2008.
05:45 (06:10)
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'er nået til Nykøbing Falster og deler rundhåndet ud af kærlige kindheste til tv-stjerner og realitykendisser. . Del 11. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå