Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Younger
Irish Goodbye. Liza og Maggie rejser til Irland for at møde Josh. Kelsey er tvunget til at opføre sig pænt over for sin nye kollega, mens Charles' privatliv kommer i offentlighedens søgelys. Del 12. Producerat år 2017.
06:40 
Younger
#LizaToo. Liza vender tilbage til arbejdet efter sin tur til Irland og håber på at fortsætte, som om intet var hændt. Charles annoncerer et nyt projekt, som leder til flere foruroligende afsløringer. Del 1. Producerat år 2017.
07:10 
Younger
A Titanic Problem. Liza og Kelsey går på jagt efter en potentiel businesspartner til Millenial, mens nygifte Josh vender tilbage til Brooklyn. Samtidig begynder Charles at se Liza med nye øjne. Del 2. Producerat år 2017.
07:40 
Beverly Hills 90210
That's the Guy. Kelly fortæller Matt om voldtægten. Og Dylan udlover en dusør på 100. 000 dollars til den, der kommer med informationer, som fører til gerningsmandens anholdelse. Joe beder Matt om at hjælpe ham med at lægge sag an mod ordensmagten for politibrutalitet. Bagefter kigger Joe ind hos "Now Wear This", hvor Kelly arbejder alene. Noah gør det forbi med Donna, og Gina fortæller David, at hun lider af bulimi. . Del 26. Producerat år 1998.
08:25 
Beverly Hills 90210
The Phantom Menace. Kelly har skudt sin voldtægtsmand, og nu står hun over for et juridisk slagsmål. Matt hjælper hende med at få anklagen for mord droppet. Steve finder ud af, at Janet har et avis-interview, men han opdager ikke hendes anden hemmelighed. At hun er fire måneder henne. Noah prøver at gøre Donna jaloux. . Säsong 10. Del 1. Producerat år 1999.
09:10 
Beverly Hills 90210
Let's Eat Cake. Steve finder ud af, at Janet er gravid, og han bliver nødt til at beslutte, om han vil være en del af barnets liv. Samtidig vil Donna gerne være sammen med Noah igen, men Noah er ikke sikker på, at han vil opgive Cherise. Imens bliver der planlagt et surpriseparty for David, men det passer ikke Gina. Hun vil nemlig have David for sig selv. . Del 2. Producerat år 1999.
10:00 
Natholdet
Puk Elgård har sig en festlig morgen, og medværterne Nicolas Bro og Lars Brygmann fra filmen 'Retfærdighedens Ryttere' forsøger at holde masken i Fnis i kasketten. Del 37. Producerat år 2020.
10:05 
Stjernekigger
Mark le Fêvre løfter sløret for Nikita Klæstrups skjulte talent, giver en guide til at gå viralt på nettet sammen med Jacob Riising - og så har Amin Jensen gjort noget megakendt!. Musikere, sportsstjerner og YouTube-fænomener bliver alle vendt og drejet, når Mark le Fêvre giver et kærligt stik i siden på de danske kendtes gøren og laden og ikke mindst pressens måde at håndtere kendisstoffet på. Hver uge bringer han en top 5 over de bedste og mest bemærkelsesværdige kendisser i landet. Hvem, der skal på listen, og hvorfor bestemmes udelukkende af Mark, men seerne er også velkomne til at komme med tips. Del 1 av 10. Producerat år 2017.
10:30 
Natholdet
Rosa fra 'Bagedysten' og Gordon Kennedy har tippet redaktionen. Desuden fortæller medvært Heino Hansen true crime-anekdoter fra sin ungdom i Næstved og omegn. Del 38. Producerat år 2020.
10:45 
Stjernekigger
Musikere, sportsstjerner og YouTube-fænomener bliver alle vendt, drejet og gransket nøje, når Mark le Fêvre giver et kærligt stik i siden på de danske kendtes gøren og laden og ikke mindst pressens måde at håndtere kendisstoffet på. Hver uge bringer han desuden en top 5 over de bedste og mest bemærkelsesværdige kendisser i landet. Hvem, der skal på listen, og hvorfor bestemmes udelukkende af Mark, men seerne er også velkomne til at komme med tips. Del 2 av 10. Producerat år 2017.
11:05 
Natholdet
Sæsonafslutning!. Der er fyldt med gyldne klip, når sæsonens bedste tip kåres af medværten Hjalmer, der også får lidt ekstra hjælp til at finde hen til sin stol. Del 39. Producerat år 2020.
12:15 
Dybvaaaaad! - Reality Award Special
Hva' så? Er I glar? 'Dybvaaaaad!. ' holder pause, mens Tobias Dybvad er på tour med sit nye onemanshow, men årets 'Reality Award' ville han ikke misse, og han har derfor besluttet sig for at lave en 'Dybvaaaaad'-special, som kun omhandler årets 'Se og Hør Reality Award'. Se med, når 'Dybvaaaaad!' hudfletter årets største realitynavne til deres helt egen award. . Producerat år 2015.
12:50 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad er klar med fjerde sæson af det populære standupshow. Denne gang tager han på tour hos de danske tv-seere. I første program følger vi de danske gymnasieelevers hærgen i det sydlige Europa, når ZULU sender fra en bjergtop i skiområdet Val Thorens. . Säsong 4. Del 1. Producerat år 2014.
13:20 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad leverer jokes om tåbelige tv-momenter og besøger også sin navneby, Dybvad. Del 2. Producerat år 2014.
13:45 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad følger i 'Big Brother-Kongernes' fodspor og tager til Svendborg. Se med, når han serverer jokes og parodier på kendisstof. . Del 3. Producerat år 2014.
14:20 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad tager til Aalborg, hvor han indstiller sin dybvadske linse på de største tåbeligheder og sjoveste klip, som serveres med den sædvanlige portion humor, parodier og sarkasme. Del 4. Producerat år 2014.
14:55 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad er klar til at lægge Aarhus ned med jokes og parodier om alt, hvad du burde have set og grinet af i dit tv. Del 5. Producerat år 2014.
15:25 
Dybvaaaaad!
Så er Dybvad-karavanen nået til Holbæk, hvor Tobias er klar med kommentarer og jokes om de sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. . Del 6. Producerat år 2014.
15:55 
Dybvaaaaad!
Horsens - eller Hoarsens, som kendere af programmet vil sige - får besøg af Tobias Dybvad og hans omrejsende 'Dybvaaaaad'-cirkus med alt, hvad det medfører af jokes om realitystjerner og tanker om de tåbeligste tv-programmer. . Del 7. Producerat år 2014.
16:30 
Dybvaaaaad!
Denne gang står Vejle for skud på 'Dybvaaaaad's Danmarkstur. Tobias Dybvad viser klip fra tv og giver kendisser og realitystjerner tørt på, når han vender vrangen ud på tv- og kendisverdenen. Del 8. Producerat år 2014.
17:00 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-tourbussen er nået til Odense, hvor der endnu en gang kigges dybt i flasken af tvivlsomme tv-koncepter og fjogede bemærkninger, som vi har set det på tv-skærmen. . Del 9. Producerat år 2014.
17:30 
Dybvaaaaad!
Fænomenet 'Dybvaaaaad' er landet og vil tage alle de halvsvage tv-koncepter og realitystjerner under kærlig behandling. Følg med i endnu en omgang 'Dybvaaaaad'. Del 10. Producerat år 2014.
18:05 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'er nået til Nykøbing Falster og deler rundhåndet ud af kærlige kindheste til tv-stjerner og realitykendisser. . Del 11. Producerat år 2014.
18:30 
Dybvaaaaad!
Som rosinen i pølseenden er 'Dybvaaaaad' landet på Bremen i København, hvor den store sæsonfinale løber af stablen. Der vil uden tvivl være bunker af jokes om diverse tv-programmer, toppet med masser af grin, kærlighed og stærke parodier. . Del 12. Producerat år 2014.
20:00 
Lillemand
Gaven. Jonatan får en meget dyr gave af en dedikeret fan ved navn Pernille. Gaven giver anledning til en del overvejelser for Jonatan, som tænker, om der mon følger noget med den gave? Og kan han overhovedet tage imod den?. Det skorter ikke på gode råd fra vennerne og komikerkollegerne Linda P. og Torben Chris, og efter en del overvejelser beslutter Jonatan sig for at returnere gaven. Han tager derfor hjem til Pernilles forældre, men besøget gør kun tingene endnu mere komplicerede…. Del 1. Producerat år 2014.
20:30 
Lillemand
Pussyquitter. Jan Gintberg og Jonatan skal optræde i Jan’s hjemby og Jan inviterer derfor Jonatan hjem og bo hos sine forældre. Og så møder han Jans bror hvilket medfører en række problematiske situationer. For hvad er kærlighed? Og hvad sker der, når man en Pussyquitter…?. Del 2. Producerat år 2014.
21:00 
Lillemand
Små sko. Jonatan har gjort en pige gravid og det var på ingen måde planlagt. Nærmest tværtimod, da Jonatan egentlig var på vej ud af forholdet. Der er masser af beslutninger der skal træffes og derfor søger Jonatan råd hos Linda P. og Andreas Bo kollegaerne som han spiller sammen med i en kommende opsætning af ’Hamlet’. . Del 3. Producerat år 2014.
21:30 
Lillemand
Miss Afrika. Jonatan skal optræde til Danmarksindsamlingen og han har et godt øje til en der arbejder for Amnesty. Men samtidig får Jonatan kontakt med en illegal indvandrer som flytter ind på hans sofa. Heldigvis har Jonatan mulighed for at søge råd og vejledning hos både Torben Chris og Omar Marzouk. . Del 4. Producerat år 2014.
22:05 
Lillemand
Tæppegnasker. Linda P. er blevet forladt af sin kæreste, og Jonatan vil gerne vise sin sympati for hendes situation, men inderst inde synes han, det er dejligt at have en ven, som også er single. Jonatan tager derfor Linda med i byen. På den måde kan han også komme lidt væk fra sin egen lejlighed, der er invaderet af håndværkere. Men aftenen ender ikke helt, som han kunne ønske. . Del 5. Producerat år 2014.
22:35 
Lillemand
Min søsters børn. Hvad gør man, når man gerne vil på date med en kvinde, der har et barn? Man låner sin søsters barn. Det er Jonatans fremragende ide, men desværre går kommunikationen galt, og Jonatan ender med alle sin søsters tre børn. Daten på Den Blå Planet bliver en tur med fladfisk, kærlighed og nøddeallergi. Del 6. Producerat år 2014.
23:05 
Lillemand
Mobbestopperen. Jonatan kommer ved et uheld til at påkøre Jacob Riising, der er på vej til en skole for at hjælpe organisationen "Mobbestop Danmark". Jonatan må springe til og afløse Jacob, mens han bliver tjekket på hospitalet. Men det skal dog hurtigt vise sig, at Jonatan ikke ligefrem er enig med "Mobbestop Danmark" om tilgangen til mobning. Del 7. Producerat år 2014.
23:35 
Lillemand
Eks'en. Jonatan møder sin ekskæreste. Hun har fået mand og barn, og parret fremstår udadtil perfekt. Jonatan får en parmiddagsaftale i hus, men Jonatans nye kæreste er en smule anderledes end hans eks, og middagen bliver ikke den succes, han havde håbet på. Del 8. Producerat år 2014.
00:00 
Menneskekender
Torben Chris, Uffe Holm og Cecilie Beck kæmper imod Natasha Brock, Bro og Rasmus Brohave, når holdene står ansigt til ansigt med deres fordomme i mødet med fire modige danskere. Mikkel Kryger er vært i 'Menneskekender', hvor fordommene kommer først og svarene lige bagefter. Del 4. Producerat år 2018.
00:50 
En slags nyheder med Flykt & Nørgaard
Aldrig har nyheder været sjovere og mere ærlige. Komikerne Martin Nørgaard og Sofie Flykt er kærester, og sammen udgør de, de nyhedsværter du ikke anede, du havde brug for. Hver uge ser de på alt det, vi alle sammen taler om, griner af og undres over. Del 10. Producerat år 2021.
01:20 
Diamantfamilien 4
Elvira har købt et hus og er i gang med den helt store renovering med sin nye kæreste Kasper, der praktisk nok er murer. Livet, kærligheden og business kører derudad - lige indtil Elvira tager hjem til familiemiddag hos sin mor. . Del 2. Producerat år 2020.
01:50 
Diamantfamilien 4
Thalia planlægger at overraske sin mor og sine søstre med en aktiv familieudflugt, og det skaber dårlig stemning fra start, for der er ingen i diamantfamilien, der kan lide overraskelser. Men Thalia har endnu et es i ærmet. Hun har nemlig besluttet sig for at søge arbejde i sin mors diamantfirma, men hvad synes Katerina om den idé? . Del 3. Producerat år 2020.
02:20 
Japans mærkeligste tv
Japan er kendt for de mest ekstreme og grænseoverskridende underholdningsshow på tv, hvor den ikke får for lidt med fysiske udfordringer og skjulte kamera-pranks. Her kan du se alle de sjoveste klip. . Del 5. Producerat år 2017.
02:50 
Japans mærkeligste tv
Japan er kendt for de mest ekstreme og grænseoverskridende underholdningsshow på tv, hvor den ikke får for lidt med fysiske udfordringer og skjulte kamera-pranks. Her kan du se alle de sjoveste klip. . Del 6. Producerat år 2017.
03:15 
Livet i nødsporet
"Rebeller til salg". Komikerne Christian Fuhlendorff og Tobias Dybvad skylder over en halv million i skat, og det skal en hårdtpumpet tourplan rette op på: 28 jobs på 28 dage. Alle jobs tæller - og der er ikke råd til at være kræsen! Drengene skyr ingen midler og kaster sig derfor ud i at instruere en pornoreklame for at markedsføre deres show. Samtidig har de skumle tanker om at provokere Cecilie Frøkjær på det groveste, når de skal interviewes i "Go’aften Danmark". Se om deres planer lykkes her i første afsnit af den hudløst ærlige dokumentarserie om komikernes kærlighed til stand-up og hinanden. . Del 1. Producerat år 2011.
03:45 
Nørgaards Netfix
Martin Nørgaard opdaterer dig på alt det du måske er gået glip af på nettet den seneste uge . YouTube kommentarer, Nationen, spoofs og svar på tiltale. Del 6. Producerat år 2015.
04:10 
Gintbergs Store Aften
Del 25. Producerat år 2005.
04:40 
Gintbergs Store Aften
Del 26. Producerat år 2005.
05:10 (05:15)
Gintbergs Store Aften
Del 22. Producerat år 2005.
05:50 (06:20)
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-tourbussen er nået til Odense, hvor der endnu en gang kigges dybt i flasken af tvivlsomme tv-koncepter og fjogede bemærkninger, som vi har set det på tv-skærmen. . Del 9. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå