Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Dybvaaaaad!
Denne gang står Vejle for skud på 'Dybvaaaaad's Danmarkstur. Tobias Dybvad viser klip fra tv og giver kendisser og realitystjerner tørt på, når han vender vrangen ud på tv- og kendisverdenen. Del 8. Producerat år 2014.
06:55 
Nørgaards Netfix
Martin Nørgaard opdaterer dig på alt det, du måske er gået glip af på nettet. Del 7. Producerat år 2015.
07:25 
Nørgaards Netfix
Martin Nørgaard indfører dig i, hvad der foregår på internettet og spidder de seneste opdagelser med knivskarpe jokes og spoofs. Glæd dig til at være vidne til alt vanviddet fra nettet kondenseret ned i et tv-program: 'Nørgaards Netfix'. Del 8. Producerat år 2015.
08:00 
Nørgaards Netfix
Martin Nørgaard indfører dig i, hvad der foregår på internettet og spidder de seneste opdagelser med knivskarpe jokes og spoofs. Glæd dig til at være vidne til alt vanviddet fra nettet kondenseret ned i et tv-program: 'Nørgaards Netfix'. Del 1. Producerat år 2015.
08:35 
Nørgaards Netfix
Martin Nørgaard indfører dig i, hvad der foregår på internettet og spidder de seneste opdagelser med knivskarpe jokes og spoofs. Glæd dig til at være vidne til alt vanviddet fra nettet kondenseret ned i et tv-program: 'Nørgaards Netfix'. Del 2. Producerat år 2015.
09:10 
ZULU BFF
USB-jagten. Nicklas har hjulpet sin kærestes onkel David med at lave en video til onklens vens begravelse. Men var det nu det rigtige USB-stik, onklen fik med hjem? Eller var det stikket med alle Nicklas' frække optagelser af sig selv og forskellige kvinder, han har sex med?. Det skal undersøges nu, men da Nicklas er i Aarhus, og begravelsen finder sted samme dag i København, må vennerne træde til. Nicklas' kæreste er med på historien og gør jagten på USB-stikket endnu mere intens for de stakkels venner. Del 1. Producerat år 2014.
09:55 
ZULU BFF
Sex på Bakken. Jacob Marc skal have sine venner til at komme til Dyrehavsbakken nu, hvor han er havnet i en temmelig uheldig situation. Han er nemlig efter en heftig bytur blevet spærret inde i Spøgelsesslottet på Bakken, da pigen, han har knaldet derinde, er smuttet og har smækket døren efter sig. Han overbeviser vennerne om, at de skal komme og få ham ud, men først er de nødt til at finde Melissa, som er den pige, Jacob havde med i Spøgelsesslottet, for at få en nøgle. De møder Melissas kæreste, og han er ikke specielt glad for at se vennerne. Del 2. Producerat år 2014.
10:40 
Kørelærerne special - kendte ta'r kortet
Daniel får et kuld særlige elever i folden, når Anders Hemmingsen, Karl William, Charter McCloskey og Mark Løvendahl sætter sig bag rattet for første gang. . Del 1. Producerat år 2019.
11:15 
Kørelærerne special - kendte ta'r kortet
Anders Hemmingsen lover at skaffe Daniel flere følgere og risikerer livet, da han inviterer sin kørelærer og glødende Brøndbyfan med til FCK-kamp i Parken. . Del 2. Producerat år 2019.
11:50 
Sjov med sex
Jasper Ritz og Anders Stegger. Se med, når Jasper Ritz og Anders Stegger fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Det kan Jasper Ritz bevidne, når han fortæller om sin seksuelle debut til radioværten Anders Stegger, som til gengæld har en historie om dengang, han måtte komme med en meget utraditionel undskyldning for at slippe for et one-night-stand. . Del 1. Producerat år 2014.
12:20 
Sjov med sex
Jøden og TopGunn. Se med, når Jøden og TopGunn fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Den slags er Jøden og TopGunn fulde af. Jøden kan blandt andet fortælle om en meget uheldig sexoplevelse, der næsten endte ud med en tur på skadestuen. TopGunn viser sig derimod fra sin mere romantiske side, når han afslører, at han har inviteret en pige til Paris i håb om at få et knald. Se med om det lykkes. . Del 2. Producerat år 2014.
12:55 
En slags nyheder med Flykt & Nørgaard
Aldrig har nyheder været sjovere og mere ærlige. Komikerne Martin Nørgaard og Sofie Flykt er kærester, og sammen udgør de, de nyhedsværter du ikke anede, du havde brug for. Hver uge ser de på alt det, vi alle sammen taler om, griner af og undres over. Del 10. Producerat år 2021.
13:25 
Two and a Half Men
People Who Love Peepholes. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 2. Producerat år 2011.
13:50 
Two and a Half Men
Big Girls Don't Throw Food. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 3. Producerat år 2011.
14:15 
Two and a Half Men
Nine Magic Fingers. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 4. Producerat år 2011.
14:40 
Two and a Half Men
A Giant Cat Holding a Churro. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 5. Producerat år 2011.
15:10 
Two and a Half Men
The Squat and the Hover. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 6. Producerat år 2011.
15:35 
Two and a Half Men
Those Fancy Japanese Toilets. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 7. Producerat år 2011.
16:00 
Two and a Half Men
Thank You for the Intercourse. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 8. Producerat år 2011.
16:25 
Two and a Half Men
Frodo's Headshots. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 9. Producerat år 2011.
16:50 
Two and a Half Men
A Fishbowl Full of Glass Eyes. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 10. Producerat år 2011.
17:20 
Two and a Half Men
What a Lovely Landing Strip. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 11. Producerat år 2011.
17:50 
Minkavlerne II
Martin soler sig i sin fars anerkendelse og får en date i hus, men hans gode humør falmer hurtigt, da Thordis indkalder til borgermøde for at få ram på brødrene. Allan besøger Maria for at hente medicin til minkene, men får noget helt andet med derfra. Niller og Jakob får sig en alternativ far-søn-snak. Del 5. Producerat år 2021.
18:20 
DM i Standup 2017 - FINALE
75 spirende standup-talenter har dystet om at komme med i DM-finalen. Syv knivskarpe finalister står tilbage og konkurrerer nu om at blive den nye danmarksmester og vinde en eftertragtet kontrakt med standup-bookingbureauet FBI. Komikerne Mikkel Rask, Ane Høgsberg og Heino Hansen er værter og vil sørge for, at både deltagere, seere og publikum får en forrygende fantastisk og nervepirrende aften. . Del 1. Producerat år 2017.
19:40 
DM i Standup 2017 - AFGØRELSEN
75 spirende standup-talenter har dystet om at komme med i DM-finalen. Syv knivskarpe finalister står tilbage og konkurrerer nu om at blive den nye danmarksmester og vinde en eftertragtet kontrakt med standup-bookingbureauet FBI. Komikerne Mikkel Rask, Ane Høgsberg og Heino Hansen er værter og vil sørge for, at både deltagere, seere og publikum får en forrygende fantastisk og nervepirrende aften. . Del 2. Producerat år 2017.
20:05 
LEGO Masters USA
Hvordan bygger du en konstruktion ud af en overskåret guitar?. Holdene bliver udfordret, når de på tid skal bygge den anden halvdel af en kendt hverdagsting. Del 3. Producerat år 2020.
20:55 
Date mig nøgen - oh my god
Redaktionen bag det populære datingshow har været i arkiverne for at finde materiale frem, der ikke tidligere har været vist. Materiale som kan få enhver til at tabe kæben og udbryde: 'hold da op'. Del 1. Producerat år 2020.
21:45 
Date mig nøgen - bad romance
Denne gang tages der udgangspunkt i de uheldige pardannelser. Det, der startede som et perfekt forhold men udviklede sig til en regulær katastrofe. Vi møder blandt andet den biseksuelle Leah, som havde sin hund med i studiet til at hjælpe med at finde en partner. Del 2. Producerat år 2020.
22:40 
Zulu Comedy Galla 2015
Så fyrer ZULU atter engang op for 'Zulu Comedy Galla' fra Operaen i København for at hylde det bedste inden for dansk comedy. I centrum for hele balladen står Rasmus Bjerg, som guider alle godt og grundigt igennem det forrygende show, der er fyldt med kendte komikere og vanvittige numre. Producerat år 2015.
00:55 
Brit Awards 2021
The O2 Arena i London danner rammen om den festlige uddeling af årets britiske musikpriser. Brit Awards er det første store show siden nedlukningen, der kommer til at foregår foran et stort publikum. Værten er den britiske komiker Jack Whitehall, og ud over en lang række musikalske magastjerner, som går på scenen for at modtage de eftertragtede trofæer, optræder bl.a. Olivia Rodrigo, Coldplay, Dua Lipa, Griff, Rag'n'Bone Man, The Weeknd og P!nk. Prisuddelingen fandt sted 11. maj 2021. . Producerat år 2021.
02:45 
Minkavlerne II
Martin soler sig i sin fars anerkendelse og får en date i hus, men hans gode humør falmer hurtigt, da Thordis indkalder til borgermøde for at få ram på brødrene. Allan besøger Maria for at hente medicin til minkene, men får noget helt andet med derfra. Niller og Jakob får sig en alternativ far-søn-snak. Del 5. Producerat år 2021.
03:10 
Beat Shazam
Amerikansk game show fra 2017. Hvor hurtigt kan du nævne titlen på en sang, hvis der er én million dollars på højkant?. Vært Jamie Foxx udfordrer tre hold af basketballsuperfans og tester deres evner til at identificere sangtitler på tid. Holdene kæmper om kolde kontanter og en plads i finalen, hvor de står ansigt til ansigt med musikgenkendelsesappen Shazam. . Del 2. Producerat år 2017.
03:55 
Beat Shazam
Amerikansk game show fra 2017. Der er én million dollars på højkant til det hold, der hurtigst kan gætte sangtitlerne på verdens mest populære hits og slå musikgenkendelsesappen Shazam. Jamie Foxx er vært, mens datteren Corinne Foxx vender pladerne. Del 3. Producerat år 2017.
04:40 
Zulufonen - special
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. Del 32. Producerat år 2012.
05:05 
Zulufonen
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. Del 33. Producerat år 2012.
05:45 (06:15)
Younger
It's Love, Actually. Liza jagter et nyt forhold, mens Kelsey vender tilbage til et gammelt. Diana finder ud af sandheden om Richard, og Lauren opfodrer Josh til at følge sit hjerte. Del 11. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå