Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Dawson's Creek
The Lost Weekend. Da enden nærmer sig på Dawsons weekendtur til Boston, hører han endelig Joeys fulde telefonsvarerbesked, hvor hun annoncerer, at deres flirt er ovre. Spændingerne mellem Dawson og Joey tvinger Dawson til at tage på universitetsrundvisning alene - intetanende om, at guiden er Joeys flirtende roommate Audrey. . Del 2. Producerat år 2002.
06:50 
Glee
A Night of Neglect. Da Glee Club hjælper en anden McKinley-klub med at samle penge ind, kommer deres egne midler i fare. Sue har nemlig hørt om deres støtte og vil gøre alt for at stoppe den. Del 17. Producerat år 2010.
07:35 
Glee
Born This Way. Finn brækker ved et uheld Rachels næse under dansetræning. Konkurrencen om at blive årets baldronning til skolefesten spidser til og skaber splid blandt pigerne. Del 18. Producerat år 2010.
08:35 
Ugly Betty
Lose the Boss?. Betty er alene under optagelserne på en vigtig fotoserie, hvor fotografen Bruno kommer med nogle bekymrende idéer. Daniel vil ændre sit image, så folk opfatter ham mere som et familiemenneske, mens Ignacio får yderligere problemer med myndighederne over sin status som flygtning. . Del 10. Producerat år 2006.
09:25 
Ugly Betty
Fake Plastic Snow. Mens alle på Mode fejrer juletiden, begynder Betty at sætte spørgsmålstegn ved sit forhold til Walter og sine følelser for Henry. Daniel er imidlertid sikker på sine følelser for Sofia. Amanda kæmper for at få Bettys stilling og planlægger i den forbindelse en perfekt julefest, der fylder kontoret med plastic-sne og juleønsker. . Del 11. Producerat år 2006.
10:10 
Beverly Hills 90210
I Will Be Your Father Figure. Med Kellys hjælp finder Dylan ud af, at hans far bor i Arizona. Dylan betragter Jack på afstand, men beslutter sig for ikke at give sig til kende, da Jack har en ny tilværelse med en kone og en lille søn. Camille er jaloux på den fortrolighed der stadig er mellem Donna og David, og selvom de forsikrer hende om, at der kun er tale om venskab, er hun ikke beroliget. Steves lillebror, Ryan, er i byen, og sammen fester de to brødre til langt ud på natten - og det er ikke noget, der passer Janet. . Del 19. Producerat år 1999.
11:00 
Beverly Hills 90210
Ever Hear the One About the Exploding Father?. Jack opsøger Dylan, og fortæller ham, at han har besluttet sig for ikke længere at leve i skjul under et andet navn. Men Dylan er bekymret, for Jacks fjender ved, han er i live, og de er ude efter hævn. David bliver tilbudt et drømmejob som radiovært i New York. Men Camille er bange for, at det betyder enden på David og hendes forhold. Donna, derimod, indser, hvor meget David egentlig betyder for hende. . Del 20. Producerat år 1999.
11:45 
Beverly Hills 90210
Spring Fever. Dylan og Matt tager på weekend sammen, for at dyrke deres interesse for motocross. De bliver inviteret til et vildt rave-party, hvor Matt kommer til drikke noget med LSD i, og det får ham til at smide alle hæmninger. Kelly skaffer lille Maddy en chance for at være med i en reklamefilm. Janet ser det som en enestående mulighed for at tjene nogle nemme penge, men Steve er mere skeptisk . Del 21. Producerat år 1999.
12:30 
Beverly Hills 90210
The Easter Bunny. Kelly presser på for at blive gift. Matt er tilbageholdende, for han har dårlig samvittighed over sin engangsaffære. Dylan fraråder Matt at fortælle Kelly om den vilde weekend, men hun kan fornemme, at der er noget galt. Camille prøver at lokke Donna til at sælge sin tøjkollektion over Internettet. Donna er ikke vild med idéen, men alligevel går Camille bag Donnas ryg, for at finde én, der vil investere i projektet. . Del 22. Producerat år 1999.
13:20 
Desperate Housewives
They Asked Me Why I Believe In You. Lynettes chef, Nina, er ikke bare utrolig krævende, hun er også nærmest umulig at gøre tilfreds. Men den snu Lynette finder ud af, at Nina simpelthen trænger til lidt fest, sex, sprut og ballade. Uheldigvis giver Lynettes plan bagslag, for Nina tvinger hende til at hænge ud på barer den halve nat! Hvis der er en person, Susan altid har stolet på 100 procent, er det hendes litterære agent Lonny, men nu er han er i alvorlige finansielle problemer, og alt tyder på, at han har haft fingrene for langt nede i sine klienters midler. . Del 5. Producerat år 2005.
14:05 
Desperate Housewives
I Wish I Could Forget You. Efter at have været som sunket i jorden dukker Paul Young pludselig op på Wisteria Lane og vil vide, hvor hans søn, Zach, befinder sig. Panikken sætter ind blandt naboerne, og de ringer derfor straks til politiet. Bree og George er kommet til det punkt i deres forhold, hvor det er naturligt at dyrke sex - men der er noget der holder Bree tilbage. Efter en dramatisk skudepisode i retsbygningen kommer Carlos' nye stjerneadvokat David og Gabrielle tættere på hinanden - men hvad mon Carlos siger til det? Og så kommer Susans mor, Sophie, på besøg! . Del 6. Producerat år 2005.
14:55 
Dybvaaaaad
Dybvad er tilbage i Nykøbing Falster, hvor cowgate startede sidste år. Hvordan vil byen tage imod hans bod med brugte trusser og billeder af andre folks børn? . Del 9. Producerat år 2019.
15:30 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Del 10. Producerat år 2019.
16:05 
Dybvaaaaad
Dybvad er nået til Esbjerg, hvor han stiller det store spørgsmål: Hvad er vigtigst under sex - orgasme eller at se resten af Kiel?. Del 11. Producerat år 2019.
16:30 
Dybvaaaaad
Kan det lade sig gøre at slå Søren Ryges rekord i lange klip? Og kan man spise nok is i dansk tv? Se med, når 'Dybvaaaaad' runder sæsonen af i Aalborg. . Del 12. Producerat år 2019.
17:10 
Two and a Half Men
A Fishbowl Full of Glass Eyes. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 10. Producerat år 2011.
17:35 
Two and a Half Men
What a Lovely Landing Strip. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 11. Producerat år 2011.
17:55 
Venner
The One with Joey's Bag. Chandler finder ud af, at Monica er elendig til at give massage, men han har ikke lyst til at fortælle hende det. Da sandheden alligevel kommer frem, har Monica svært ved at acceptere den. Joey skal til prøve på en sofistikeret rolle i et stykke, og Rachel tilbyder at hjælpe ham med at blive klædt på til rollen. Hun tager ham med til Bloomingdales, og en del af udstyret bliver en herretaske som til forveksling ligner en dametaske. Uheldigvis kommer Joeys hengivenhed over for tasken til at koste ham rollen. Del 13. Producerat år 1998.
18:20 
Venner
The One where Everybody Finds Out. Da Phoebe ved et tilfælde ser Monica og Chandler kysse, har hun svært ved at tro sine egne øjne. Rachel forsikrer hende dog om, at de to venner faktisk danner par nu - men at det er en hemmelighed. Den eneste, der imidlertid endnu ikke kender til forholdet er arme Ross, der har for travlt med at købe lejlighed til at kunne holde øje med søster Monicas kærlighedsliv. Og Phoebe synes, at det er en god idé at bevare hemmeligheden lidt endnu. Del 14. Producerat år 1998.
18:50 
Venner
The One with the Girl Who Hits Joey. Chandler og Monicas forhold er helt officielt nu, men Chandler bliver pludselig angst for, at Monica lægger mere i forholdet, end han er parat til. Hvad nu hvis hun vil giftes og have børn med det samme?. Joeys kæreste slår ham hele tiden - hårdt, og Ross gør sig upopulær hos sine nye naboer, da han nægter at betale til en afskedsgave til den afgående viceværtt. Del 15. Producerat år 1998.
19:20 
Venner
The One With the Cop. Phoebe finder et glemt politiskilt på Central Perk og opdager begejstret den respekt, hun pludselig får fra fremmede mennesker blot ved at vifte lidt med det. Joey drømmer, at han er kæreste med Monica, og tror straks at det betyder, at han er forelsket i hende. Monica fortæller ham imidlertid, at det bare skyldes, at han savner et nært og venskabeligt forhold i stedet for de sædvanlige engangsaffærer - hvad der åbner er et helt nyt perspektiv for Joey. Del 16. Producerat år 1998.
19:40 
ZULU Comedy Galla - De vildeste øjeblikke
Polerne smelter. helt ind i sindete Ane tilbyder Viktor evig frelse, hvis altså han bare lige vil skrifte førsts. Og så kommer Mads Steffensen på overarbejde når han har inviteret blba. MrM Poxycat en tur i Monopolete . Del 4. Producerat år 2021.
20:25 
ZULU Comedy Galla - De vildeste øjeblikke
Mikkel og Frederik forklarer, hvordan det er at tabe en Talentpris, og Frederik fortæller Mikkel, hvordan det er at vinde den. Og så får vi svaret på, hvordan det ville spænde af, hvis Ditzel var vært på sin helt egen Kongedy Galla. . Del 5. Producerat år 2021.
21:00 
LEGO Masters USA
Hvordan bygger du en konstruktion ud af en overskåret guitar?. Holdene bliver udfordret, når de på tid skal bygge den anden halvdel af en kendt hverdagsting. Del 3. Producerat år 2020.
21:50 
Simon Talbot - Mr. Copenhagen
Er du blevet fin på den? Sådan spurgte Simon Talbots storebror, da han under et familiebesøg greb Simon i at læse i en bog. Og det fik straks Talbot til at tænke dybere. 'Jeg udtaler stadig smørrebrød på grinagtigt jysk, men samtidig går jeg ofte på café med mine venner og taler om følelser', forklarer Simon selv, og derfor ser han i 2016 indad i sit onemanshow. 'Mr. Copenhagen' handler om at være en del af mediebranchen, når man ikke selv føler, at man er det. Det handler om et besøg hos den irske fars vanvittige og fællessyngende familie og om en måned senere at overrække priser under Elle Style Awards - i selskab med Christopher. Del 1 av 2. Producerat år 2016.
22:40 
Simon Talbot - Mr. Copenhagen
Er du blevet fin på den? Sådan spurgte Simon Talbots storebror, da han under et familiebesøg greb Simon i at læse i en bog. Og det fik straks Talbot til at tænke dybere. 'Jeg udtaler stadig smørrebrød på grinagtigt jysk, men samtidig går jeg ofte på café med mine venner og taler om følelser', forklarer Simon selv, og derfor ser han i 2016 indad i sit onemanshow. 'Mr. Copenhagen' handler om at være en del af mediebranchen, når man ikke selv føler, at man er det. Det handler om et besøg hos den irske fars vanvittige og fællessyngende familie og om en måned senere at overrække priser under Elle Style Awards - i selskab med Christopher. Del 2 av 2. Producerat år 2016.
23:20 
ZULU Comedy Galla - De vildeste øjeblikke
Mads og Mahamed bekymrer sig ikke om fugt i fundamentet, men til gengæld præsenterer de dig for opskriften på en omstændig omgang flødekartofler. . Del 6. Producerat år 2021.
00:00 
Live At The Apollo
Adam Hills. Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd og damer. . Del 4. Producerat år 2016.
00:50 
Sexklinikken
Sexperterne i sexklinikken er igen klar til at give gode råd og bryde tabuer omkring unges seksuelle helbred - og som altid er der gang i butikken. Jamie Jay og hans bedste kammerat Patrick er begge nervøse for at have fået en kønssygdom efter at have deltaget i en trekant, mens mureren Callum kæmper med impotens, når han bruger kondom. . Del 3. Producerat år 2019.
01:40 
Minkavlerne II
Martin soler sig i sin fars anerkendelse og får en date i hus, men hans gode humør falmer hurtigt, da Thordis indkalder til borgermøde for at få ram på brødrene. Allan besøger Maria for at hente medicin til minkene, men får noget helt andet med derfra. Niller og Jakob får sig en alternativ far-søn-snak. Del 5. Producerat år 2021.
02:05 
Stemmernes tårn med Fuhlendorff
Gruppen af såkaldte helte bevæger sig mod 'Træet med rødder i alle verdener', og her begynder eventyret for alvor at tage en mærkelig drejning. Del 6. Producerat år 2020.
03:10 
Zulu Djævleræs 6
Zulu Djævleræs er tilbage, og denne gang er det IKKE for børn. Pedalen bliver trykket i bund, og alt er på spil i kampen om at blive Årets Djævleræser. I dette afsnit er der kontraster, kærlighed og knubs i luften, når sexologerne Robert Lubarski og Paprika Noel går i krig mod bl.a. kunstneren Kristian von Hornsleth og stripperen Jessica Sky. Sundhedsapostlen Christian Bitz og morgenvært Lisbeth Østergaard kører efter kostpyramiden og den über maskuline Mads Larsen bliver udstyret med glimmersko. Løjerne styres af Julie Zangenberg sammen med veteranerne Jimmy og Bowler Tage. . Del 2. Producerat år 2011.
03:50 
Zulu Djævleræs 6: Røverheat
Zulu Djævleræs udvider i denne sæson med et helt specielt "Røverheat", hvor dagens tabere får en allersidste chance for at køre deres hold til sejr og direkte i semifinalerne. Umiddelbart efter Djævleheatet, når Nysumbanen er et kaos af vragdele og smadrede forhindringer, ræser resten af deltagerne bogstaveligt talt ud på resterne af banen med resterne af bilerne. Det er sidste chance, alt er på spil. Første bil over stregen går direkte videre! . Del 2. Producerat år 2011.
04:10 
Zulu Djævleræs 6
Zulu Djævleræs er tilbage, og alt sættes på spil i konkurrencen om titlen som "Årets Djævleræser!. " Anders Breinholdt er back on the block som benhård coach for sit helt eget seerhold - Team Natholdet!. Der er had i luften, når P3's Kanonkongen og Julie Bundgaard går i klinch med DR2's Ane Cortzen fra TV!TV!TV! og gadget freak Nikolaj Sonne. Brystbomberne Maria Erwolter og Sarah Louise Christiansen spænder hjelmene, og Stig Tøfting bliver godt rasende, da han scorer selvmål og kører for tidligt af banen. Julie Zangenberg styrer løjerne sammen med veteranerne Jimmy og Bowler Tage. Del 3. Producerat år 2011.
04:55 
Zulu Djævleræs 6: Røverheat
Zulu Djævleræs udvider i denne sæson med et helt specielt "Røverheat", hvor dagens tabere får en allersidste chance for at køre deres hold til sejr og direkte i semifinalerne. Umiddelbart efter Djævleheatet, når Nysum banen er et kaos af vragdele og smadrede forhindringer, ræser resten af deltagerne bogstaveligt talt ud på resterne af banen med resterne af bilerne. Det er sidste chance, alt er på spil. Vind eller forsvind! Første bil over stregen går direkte videre! . Del 3. Producerat år 2011.
05:25 
Dybvaaaaad!
Så er Dybvad-karavanen nået til Holbæk, hvor Tobias er klar med kommentarer og jokes om de sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. . Del 6. Producerat år 2014.
05:50 (06:25)
Dybvaaaaad!
Horsens - eller Hoarsens, som kendere af programmet vil sige - får besøg af Tobias Dybvad og hans omrejsende 'Dybvaaaaad'-cirkus med alt, hvad det medfører af jokes om realitystjerner og tanker om de tåbeligste tv-programmer. . Del 7. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå