Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dawson's Creek
The Bostonians. Joey kæmper på et skrivekursus på universitetet, hvor hendes underviser David Wilder kritiserer hendes essay om hende og Dawson. Joey kæmper også med sin nye roommate Audrey Liddell, hvis vilde og skøre personlighed går hende på nerverne. Jen og Jack bliver inviteret til deres første broderskabsfest på et college i Boston og overtaler Joey og Audrey til at tage med. . Del 1. Producerat år 2002.
07:05 
Glee
Original Song. Eleverne beslutter at banke konkurrenterne på plads ved de regionale mesterskaber og skriver derfor deres egne sange til konkurrencen. Samtidig går Quinn og Rachel sammen om at genetablere forholdet til Finn. Del 16. Producerat år 2010.
07:55 
Glee
A Night of Neglect. Da Glee Club hjælper en anden McKinley-klub med at samle penge ind, kommer deres egne midler i fare. Sue har nemlig hørt om deres støtte og vil gøre alt for at stoppe den. Del 17. Producerat år 2010.
08:40 
Ugly Betty
Four Thanksgivings and a Funeral. Det er Thanksgiving, og de ansatte på Mode fejrer helligdagen på vidt forskellig vis. Betty er splittet mellem jobbet og hjemmefronten, og Daniel ser sig nødsaget til at deltage i sin families store højtidsmiddag. Amanda og Marc laver deres egen lille forsamling på Mode, mens Wilhelmina er vært for en middag, der ikke helt lever op til dem man ser på billederne i bladene. Og hjemme hos familien Suarez er Justins far, Santos, en sjælden gæst ved bordet. . Del 9. Producerat år 2006.
09:30 
Ugly Betty
Lose the Boss?. Betty er alene under optagelserne på en vigtig fotoserie, hvor fotografen Bruno kommer med nogle bekymrende idéer. Daniel vil ændre sit image, så folk opfatter ham mere som et familiemenneske, mens Ignacio får yderligere problemer med myndighederne over sin status som flygtning. . Del 10. Producerat år 2006.
10:15 
Beverly Hills 90210
Doc Martin. Dr. Martin falder om af et hjerteanfald og dør kort efter, at Gina har prøvet at forbedre hans fysiske form ved hård træning. Felice og Donna anklager hende for at være skyld i Dr. Martins død, og Gina søger derfor støtte hos Dylan. Sammen beslutter de, at de har fået nok af Beverly Hills, og planlægger at forlade byen for altid. Kelly får nyt job i et PR-firma, hvor hun meget imod sin vilje skal forberede en kampagne imod homoseksuelle studerendes rettigheder. Men hun har desperat brug for jobbet, for hendes og Matts økonomi skranter. . Del 17. Producerat år 1999.
11:00 
Beverly Hills 90210
Eddie Waitkus. Under et tv-indslag om en nødlanding i Los Angeles lufthavn, spotter Dylan og Steve, at en af passagerne ligner Dylans afdøde far, Jack, til forveksling. Dylan opsøger FBI-agenten Christine, som var kæreste med Jack, og forlanger at hun undersøger sagen. Janet lokker Donna til at gå på en date med en sød fyr, som hun mener passer perfekt til Donna. Men det bliver et kort møde - fordi Donna må tage affære, da en fuld Noah ødelægger deres aften. . Del 18. Producerat år 1999.
11:50 
Beverly Hills 90210
I Will Be Your Father Figure. Med Kellys hjælp finder Dylan ud af, at hans far bor i Arizona. Dylan betragter Jack på afstand, men beslutter sig for ikke at give sig til kende, da Jack har en ny tilværelse med en kone og en lille søn. Camille er jaloux på den fortrolighed der stadig er mellem Donna og David, og selvom de forsikrer hende om, at der kun er tale om venskab, er hun ikke beroliget. Steves lillebror, Ryan, er i byen, og sammen fester de to brødre til langt ud på natten - og det er ikke noget, der passer Janet. . Del 19. Producerat år 1999.
12:35 
Beverly Hills 90210
Ever Hear the One About the Exploding Father?. Jack opsøger Dylan, og fortæller ham, at han har besluttet sig for ikke længere at leve i skjul under et andet navn. Men Dylan er bekymret, for Jacks fjender ved, han er i live, og de er ude efter hævn. David bliver tilbudt et drømmejob som radiovært i New York. Men Camille er bange for, at det betyder enden på David og hendes forhold. Donna, derimod, indser, hvor meget David egentlig betyder for hende. . Del 20. Producerat år 1999.
13:25 
Desperate Housewives
My Heart Belongs to Daddy. At smukke Gabrielle tiltrækker sig opmærksomhed, uanset hvor hun færdes, er ikke så mærkeligt. Hendes tilstedeværelse i fængslet er bestemt heller ikke gået upåagtet hen for Carlos' medfanger - og det giver ægtemanden problemer bag tremmerne. Susan beslutter sig alligevel for at hjælpe Mike med at lede efter Zach, og Bree har sit hyr med at få sønnen Andrew og bejleren George til at enes. . Del 4. Producerat år 2005.
14:10 
Desperate Housewives
They Asked Me Why I Believe In You. Lynettes chef, Nina, er ikke bare utrolig krævende, hun er også nærmest umulig at gøre tilfreds. Men den snu Lynette finder ud af, at Nina simpelthen trænger til lidt fest, sex, sprut og ballade. Uheldigvis giver Lynettes plan bagslag, for Nina tvinger hende til at hænge ud på barer den halve nat! Hvis der er en person, Susan altid har stolet på 100 procent, er det hendes litterære agent Lonny, men nu er han er i alvorlige finansielle problemer, og alt tyder på, at han har haft fingrene for langt nede i sine klienters midler. . Del 5. Producerat år 2005.
15:00 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad'-karavanen nået til Odense, hvor den står på 'Landmand søger kærlighed' og mulighed for trekanter og kaffe, der selvfølgelig skal drikkes af gigantiske kopper. Del 5. Producerat år 2019.
15:30 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Del 6. Producerat år 2019.
16:05 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad' nået til Århus, hvor der blandt andet er stengorillaer og gæs på menuen, når Tobias Dybvad som altid vender de nyeste klip og genåbner gaverne, der bliver ved med at give, 'Nak og æd' og 'Landmand søger kærlighed'. . Del 7. Producerat år 2019.
16:30 
Dybvaaaaad
Der bliver røget tvivlsomme steder og gættet på obskure kunstværker i 60 sekunder, når Tobias Dybvad bogstaveligt talt sprænger Næstved i luften. . Del 8. Producerat år 2019.
17:05 
Two and a Half Men
Thank You for the Intercourse. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 8. Producerat år 2011.
17:30 
Two and a Half Men
Frodo's Headshots. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 9. Producerat år 2011.
17:50 
Venner
The One With All The Resolutions. Med nytårets komme er det tid til nytårsforsætter. Ross vil prøve én ny ting hver dag, Chandler vil ikke gøre nar af sine venner i en uge og Joey vil lære at spille guitar af Phoebe. Endelig vil Rachel holde op med at sladre. Det bliver en hård start for alle, især for Rachel, da hun opdager en dyb, dyb hemmelighed. . Del 11. Producerat år 1998.
18:20 
Venner
The One with Chandler's Work Laugh. Rachel er ved at gå op i sømmene over, at Monica endnu ikke har fortalt hende, at hun er begyndt at komme sammen med Chandler. Hvad har man ellers veninder til?. Monica er imidlertid selv endnu i gang med at vænne sig til det nye forhold, og hun gør en opdagelse, som hun absolut ikke er særlig begejstret for: Når Chandler er sammen med sin chef, opfører han sig ulideligt underdanigtt Og han har tilmed tillagt sig en falsk latter, som han bruger til at grine af chefens dårlige vittighederr. Del 12. Producerat år 1998.
18:50 
Venner
The One with Joey's Bag. Chandler finder ud af, at Monica er elendig til at give massage, men han har ikke lyst til at fortælle hende det. Da sandheden alligevel kommer frem, har Monica svært ved at acceptere den. Joey skal til prøve på en sofistikeret rolle i et stykke, og Rachel tilbyder at hjælpe ham med at blive klædt på til rollen. Hun tager ham med til Bloomingdales, og en del af udstyret bliver en herretaske som til forveksling ligner en dametaske. Uheldigvis kommer Joeys hengivenhed over for tasken til at koste ham rollen. Del 13. Producerat år 1998.
19:10 
Venner
The One where Everybody Finds Out. Da Phoebe ved et tilfælde ser Monica og Chandler kysse, har hun svært ved at tro sine egne øjne. Rachel forsikrer hende dog om, at de to venner faktisk danner par nu - men at det er en hemmelighed. Den eneste, der imidlertid endnu ikke kender til forholdet er arme Ross, der har for travlt med at købe lejlighed til at kunne holde øje med søster Monicas kærlighedsliv. Og Phoebe synes, at det er en god idé at bevare hemmeligheden lidt endnu. Del 14. Producerat år 1998.
19:40 
LEGO Masters
Parrene bliver mødt af indgangen til en tom forlystelsespark og får 14 timer til at skabe hver sin del af en kæmpe park med hvert sit tema. Der er frit slag, så parrene kan give den fuld gas med popcorn, candyfloss, billetkøer og skydetelte. Det allervigtigste er selvfølgelig de kørende forlystelser, så nu skal der kreeres karruseller, rutsjebaner, frit fald-tårne og luftgynger. . Del 3 av 8. Producerat år 2021.
20:55 
ZULU Comedy Galla - De vildeste øjeblikke
Mads og Mahamed bekymrer sig ikke om fugt i fundamentet, men til gengæld præsenterer de dig for opskriften på en omstændig omgang flødekartofler. . Del 6. Producerat år 2021.
21:35 
Brit Awards 2021
The O2 Arena i London danner rammen om den festlige uddeling af årets britiske musikpriser. Brit Awards er det første store show siden nedlukningen, der kommer til at foregår foran et stort publikum. Værten er den britiske komiker Jack Whitehall, og ud over en lang række musikalske magastjerner, som går på scenen for at modtage de eftertragtede trofæer, optræder bl.a. Olivia Rodrigo, Coldplay, Dua Lipa, Griff, Rag'n'Bone Man, The Weeknd og P!nk. Prisuddelingen fandt sted 11. maj 2021. . Producerat år 2021.
23:25 
Sjov med sex
Brian Mørk og Søren Dürr. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Hør komikerne Brian Mørk og Søren Dürr, fortælle deres pinligste sexoplevelser til hinanden. Brian Mørk kan fortælle, hvordan en dårlig fiskefilet fik ødelagt en ellers ret fræk aften og Søren Dürr er ikke helt tryg ved at snakke om dengang, han instruerede pornofilm i Budapest. Del 8. Producerat år 2014.
23:50 
Sjov med sex
Pede B og Anne Gadegaard. Se med når Pede B og Anne Gadegaard fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. . Del 9. Producerat år 2014.
00:20 
American Dad
Criss-Cross Applesauce: The Ballad of Billy Jesusworth. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 17. Producerat år 2015.
00:45 
American Dad
Mine Struggle. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 18. Producerat år 2015.
01:10 
Natholdet
En stædig fynbo nægter at vaske sine Nutella-glas, en skovbørnehave har fundet en lille hampfarm, Inventarland fejrer fødselsdag og medværten er Melvin Kakooza. Del 33. Producerat år 2020.
01:40 
Natholdet
Den første Natholdet-medvært nogensinde, Nicolaj Kopernikus, er tilbage i stolen, en dværg sparker sig selv i hovedet og der er reklame for bukkejagt i Polen. Del 32. Producerat år 2020.
02:10 
Bytte Bytte Bytur
Ida bor i et lille, vegansk kollektiv i Aalborg. Hun fester oftest hjemme, hvor kollektivet hygger sig rundt om køkkenbordet med fællesang og Thy Classic. Ida skal bytte bytur med Sofie, som typisk fester i Vejle Bowl'n'Fun med kødbuffet, breezers og ikke mindst bowling, inden natten kulminerer med dans og beerpong på stamstedet Eske's. Del 1. Producerat år 2020.
02:40 
Bytte Bytte Bytur
Naya og Frederikke bytter bytur og vennegruppe for en aften. Naya er oprindeligt fra Esbjerg og går på vandpibebar og high-end natklubber for at drikke drinks og twerke løs. Frederikke er en rigtig bodegapige fra København, der foretrækker kolde bajere og skøre druklege - indimellem krydret med en partybus. Del 2. Producerat år 2020.
03:05 
Keeping up with the Kardashians
Remembering Dad(s). Fire år efter Robert Kardashian døde, besøger familien hans yndlingsrestaurant for at mindes partriarken. Samtidig ryger Khloé i fængsel for spirituskørsel. Del 5. Producerat år 2007.
03:35 
Keeping up with the Kardashians
You Are So Pregnant Dude. Søstrene tager på tur til Las Vegas. Efter flere dage med kvalme (og udeblivende menstruationer) får Khloé overtalt Kourtney til at tage en graviditetstest. Del 6. Producerat år 2007.
04:00 
Keeping up with the Kardashians
Helping Hand. Da Khloé og Kourtney møder en hjemløs mand, beslutter de sig for at give ham en oplevelse med potentiale til at forandre hans liv: en makeover. Del 7. Producerat år 2007.
04:25 
Keeping up with the Kardashians
The Price of Fame. Familien må håndtere endnu en sexskandale, da afslørende billeder af Kourtney og en tidligere kæreste dukker op. Kim frygter, at det kan være hendes skyld. Del 8. Producerat år 2007.
04:50 
Zulufonen
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. Del 34. Producerat år 2012.
05:35 (06:05)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad er klar til at lægge Aarhus ned med jokes og parodier om alt, hvad du burde have set og grinet af i dit tv. Del 5. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå