Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dawson's Creek
Coda. Dawsons optagelse på college betyder, at han må sige farvel til Capeside tidligere end forventet. Joey dukker uanmeldt op hos familien Leery og efter en aften, hvor de to ekskærester udveksler gode og bittersøde minder, slutter aftenen af med et inderligt kys mellem Joey og Dawson. . Del 23. Producerat år 2001.
07:05 
Glee
Sexy. Vikaren Holly Holliday vender tilbage til skolen for at tage sig af seksualundervisningen, mens Emma og Quinn holder et møde i cølibatklubben. Samtidig bliver Artie bekymret, da han hører rygter om, at Brittany er gravid. Del 15. Producerat år 2010.
07:55 
Glee
Original Song. Eleverne beslutter at banke konkurrenterne på plads ved de regionale mesterskaber og skriver derfor deres egne sange til konkurrencen. Samtidig går Quinn og Rachel sammen om at genetablere forholdet til Finn. Del 16. Producerat år 2010.
08:40 
Ugly Betty
After Hours. Betty tager en pause fra de stigende problemer med familien, da hun får til opgave at anmelde et nyt fashionabelt hotel. Daniel er bekymret, fordi Sofia Reyes og hendes hold flytter ind i Modes mødelokale. Wilhelmina anlægger en countrystil, for at få en meget rig texaner til at reklamere for sine forretninger i magasinet. . Del 8. Producerat år 2006.
09:30 
Ugly Betty
Four Thanksgivings and a Funeral. Det er Thanksgiving, og de ansatte på Mode fejrer helligdagen på vidt forskellig vis. Betty er splittet mellem jobbet og hjemmefronten, og Daniel ser sig nødsaget til at deltage i sin families store højtidsmiddag. Amanda og Marc laver deres egen lille forsamling på Mode, mens Wilhelmina er vært for en middag, der ikke helt lever op til dem man ser på billederne i bladene. Og hjemme hos familien Suarez er Justins far, Santos, en sjælden gæst ved bordet. . Del 9. Producerat år 2006.
10:15 
Beverly Hills 90210
Fertile Ground. Da Janet finder ud af, at barnepigen ikke er den uskyldighed, hun har udgivet sig for, bliver Steve tvunget til at afsløre sine egen fortid med den ombejlede Darby. Mats bror Patrick og hans kone Juliane er i byen. Det viser sig, at Patrick ikke kan få børn, og de spørger Matt, om han vil være surrogat-far til deres fremtidige barn, en idé Kelly absolut ikke bryder sig om. Gina får løfte om et job i tv-branchen, først skal hun imidlertid hjælpe tv-direktørens søn med at tabe sig. Hun har tre dage til projektet og tager frisk kampen op. Noah er stadig involveret med det kriminelle søskendepar Josie og Shane, og de prøver at overtale ham til at få Dylan til at betale Josies gæld på 90.000. . Del 15. Producerat år 1999.
11:00 
Beverly Hills 90210
The Final Proof. Noah er blevet kidnappet af Shane, og ifølge Shanes søster Josie, har han også truet med at kidnappe Steve og Janets baby. Shane kræver en million dollars i løsepenge af Dylan. Han har pengene, men vil han betale? Dr. Martin inviterer Gina på middag, men hun har ikke hørt fra ham siden jul, så hun tvivler på hans oprigtighed som far. Kelly og Matt skal være med i et quizshow på valentinsdag. Konkurrencen går ud på, hvor godt man egentlig kender sin kæreste. Men Kelly bliver syg i sidste øjeblik, så Donna træder til i hendes sted. . Del 16. Producerat år 1999.
11:50 
Beverly Hills 90210
Doc Martin. Dr. Martin falder om af et hjerteanfald og dør kort efter, at Gina har prøvet at forbedre hans fysiske form ved hård træning. Felice og Donna anklager hende for at være skyld i Dr. Martins død, og Gina søger derfor støtte hos Dylan. Sammen beslutter de, at de har fået nok af Beverly Hills, og planlægger at forlade byen for altid. Kelly får nyt job i et PR-firma, hvor hun meget imod sin vilje skal forberede en kampagne imod homoseksuelle studerendes rettigheder. Men hun har desperat brug for jobbet, for hendes og Matts økonomi skranter. . Del 17. Producerat år 1999.
12:35 
Beverly Hills 90210
Eddie Waitkus. Under et tv-indslag om en nødlanding i Los Angeles lufthavn, spotter Dylan og Steve, at en af passagerne ligner Dylans afdøde far, Jack, til forveksling. Dylan opsøger FBI-agenten Christine, som var kæreste med Jack, og forlanger at hun undersøger sagen. Janet lokker Donna til at gå på en date med en sød fyr, som hun mener passer perfekt til Donna. Men det bliver et kort møde - fordi Donna må tage affære, da en fuld Noah ødelægger deres aften. . Del 18. Producerat år 1999.
13:25 
Desperate Housewives
You'll Never Get Away From Me. Bree og hendes svigermor vil lægge blomster på Rex' grav, men de får et chok, da de ser, at han er gravet op!. Forsikringsselskabet tøver nemlig med at udbetale Rex' livsforsikring, for de har mistanke om, at hans død ikke var helt naturlig. Så nu skal Rex obduceres. Den gravide Gabrielle fantaserer om at genoptage sit hotte forhold til John, nu hvor Carlos er bag lås og slå, men hun bliver noget såret, da hun erfarer, at John har fundet sig en ny kæreste. . Del 3. Producerat år 2005.
14:10 
Desperate Housewives
My Heart Belongs to Daddy. At smukke Gabrielle tiltrækker sig opmærksomhed, uanset hvor hun færdes, er ikke så mærkeligt. Hendes tilstedeværelse i fængslet er bestemt heller ikke gået upåagtet hen for Carlos' medfanger - og det giver ægtemanden problemer bag tremmerne. Susan beslutter sig alligevel for at hjælpe Mike med at lede efter Zach, og Bree har sit hyr med at få sønnen Andrew og bejleren George til at enes. . Del 4. Producerat år 2005.
14:55 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Del 1. Producerat år 2019.
15:30 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Del 2. Producerat år 2019.
16:00 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad'-karavanen kommet til Silkeborg, hvor der endnu engang skal smages på ugens tv og bedømmes, om det kan kaste nogle gode jokes af sig. Det er 'Dybvaaaaad', det er Silkeborg. . Del 3. Producerat år 2019.
16:30 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Del 4. Producerat år 2019.
17:05 
Two and a Half Men
The Squat and the Hover. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 6. Producerat år 2011.
17:30 
Two and a Half Men
Those Fancy Japanese Toilets. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 7. Producerat år 2011.
17:55 
Venner
The One with Ross' Sandwich. Joey gør sig selv til grin ved at dække over Chandler og Monicas forhold. Phoebe overbeviser Rachel om, at de sammen skal læse litteratur på aftenskole. En eller anden på museet, hvor Ross arbejder, har spist hans uovertrufne frokost-sandwich. For at skræmme tyven, skriver Phoebe et trusselsbrev og lægger det ved Ross' frokost. Det skal nok få kollegaerne til at holde nallerne for sig selv!. Del 9. Producerat år 1998.
18:25 
Venner
The One With The Inappropriate Sister. Monica er træt af Rachels besættelse af Danny, så hun spørger, om han ikke har lyst til at gå ud med Rachel?. Danny takker ja, og det går godt, indtil Rachel møder Dannys søster. Ross keder sig godt og grundigt, og Phoebe arbejder i juledagene for Frelsens Hær, men det er ikke alle almisser, hun tager imod. Del 10. Producerat år 1998.
18:55 
Venner
The One With All The Resolutions. Med nytårets komme er det tid til nytårsforsætter. Ross vil prøve én ny ting hver dag, Chandler vil ikke gøre nar af sine venner i en uge og Joey vil lære at spille guitar af Phoebe. Endelig vil Rachel holde op med at sladre. Det bliver en hård start for alle, især for Rachel, da hun opdager en dyb, dyb hemmelighed. . Del 11. Producerat år 1998.
19:25 
Venner
The One with Chandler's Work Laugh. Rachel er ved at gå op i sømmene over, at Monica endnu ikke har fortalt hende, at hun er begyndt at komme sammen med Chandler. Hvad har man ellers veninder til?. Monica er imidlertid selv endnu i gang med at vænne sig til det nye forhold, og hun gør en opdagelse, som hun absolut ikke er særlig begejstret for: Når Chandler er sammen med sin chef, opfører han sig ulideligt underdanigtt Og han har tilmed tillagt sig en falsk latter, som han bruger til at grine af chefens dårlige vittighederr. Del 12. Producerat år 1998.
19:45 
Stormester UK
Finalen er endelig kommet, og Greg Davis sidder atter på tronen, klar til at bedømme fem berømte ansigters indsats. Men inden trofæet overrækkes, skal deltagerne lige overleve endnu en række udfordringer. Det er ikke alle, som går tørskoede derfra. . Del 5. Producerat år 2016.
20:40 
LEGO Masters USA
Med hele to udfordringer er der lagt op til en dag med fart over feltet, inden holdene får testet styrken på deres konstruktioner. . Del 6. Producerat år 2020.
21:30 
LEGO Masters
Kan man lave en tro kopi af en Ecco-lædersko i LEGO-klodser? Og hvad med en Kay Bojesen-abe eller en portion stegt flæsk?. Det finder parrene ud af, når de skal komme så tæt som muligt på en række danske designikoner. Bagefter bliver udfordringen ikke mindre, når der skal laves 3D-kunst, der bryder billedrammen, giver dybdeeffekt og næsten suger beskueren ind i etklods-univers. Del 4 av 8. Producerat år 2021.
22:40 
ZULU Open Mic med Fuhlendorff
Er en joke god, første gang den bliver fortalt? Virker den samme joke lige godt hver gang?. Og skal joken prøves fra en ny vinkel, eller skal den vrages? Nu kan du blandt andre opleve Sebastian Dorset og Anne Bakland teste nyt materiale på scenen. Del 2. Producerat år 2020.
23:40 
Nørgaards Netfix
Internettet har ikke stået stille, mens Nørgaards Netfix har holdt pause. Nu vender Martin Nørgaard og holdet bag endelig tilbage - bevæbnet med en kaskade af vanvittige Youtube-videoer, parodier og benhård politisk satire. Det er Nørgaards Netfix på TV 2 ZULU - humor, intelligens, idioti og vanvid. Glæd dig til at grine af alt det, du ryster på hovedet over i dit Facebook-feed. . Del 1. Producerat år 2016.
00:10 
American Dad
Daesong Heavy Industries II: Return to Innocence. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 16. Producerat år 2015.
00:35 
American Dad
Criss-Cross Applesauce: The Ballad of Billy Jesusworth. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 17. Producerat år 2015.
01:00 
Natholdet
Den første Natholdet-medvært nogensinde, Nicolaj Kopernikus, er tilbage i stolen, en dværg sparker sig selv i hovedet og der er reklame for bukkejagt i Polen. Del 32. Producerat år 2020.
01:30 
Natholdet
Vi møder en særligt ærlig vestjysk mand, og der er klip fra Christiansborg og USA-valgdækningen, når ugen bliver rundet af i medvært Helle Thorning-Schmidts selskab. Del 31. Producerat år 2020.
02:00 
Diamantfamilien 3
Mor Katerina beslutter, at de hver tager en vild gadehund med hjem til Danmark. Men hvordan udvælger man de fire hunde, og hvordan får man dem overhovedet med på et fly? Det udvikler sig til en kamp mellem liv og død for familien, der sendes ud på sin hidtil største prøvelse. . Del 7. Producerat år 2019.
02:35 
Diamantfamilien 3
I sæsonens sidste afsnit inviterer diamant-mama Katerina til sammenskudsgilde, hvor hun vil afsløre en stor hemmelighed for en af Pitzner-pigerne. . Del 8. Producerat år 2019.
03:05 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad er klar med det sjoveste, der har ramt din tv-skærm den seneste uge - og mon ikke, der også sniger sig en voxpop ind til sidst? . Del 10. Producerat år 2020.
03:35 
Keeping up with the Kardashians
Brody in the House. Kourtney, Kim og Khloé tager til Mexico for at lave et fotoshoot med temaet 'Girls gone wild'. Da Brody kommer til at røbe planen for Bruce, bryder helvede løs. Del 3. Producerat år 2007.
04:00 
Keeping up with the Kardashians
Birthday Suit. Hugh Hefner spørger Kim, om hun vil posere for Playboy. Det får Kris til at lave sit eget fotoshoot for Bruce for at vise, hvor komfortabel hun er i sin krop. Del 4. Producerat år 2007.
04:25 
Keeping up with the Kardashians
Remembering Dad(s). Fire år efter Robert Kardashian døde, besøger familien hans yndlingsrestaurant for at mindes partriarken. Samtidig ryger Khloé i fængsel for spirituskørsel. Del 5. Producerat år 2007.
04:50 
Keeping up with the Kardashians
You Are So Pregnant Dude. Søstrene tager på tur til Las Vegas. Efter flere dage med kvalme (og udeblivende menstruationer) får Khloé overtalt Kourtney til at tage en graviditetstest. Del 6. Producerat år 2007.
05:45 (06:20)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad tager til Aalborg, hvor han indstiller sin dybvadske linse på de største tåbeligheder og sjoveste klip, som serveres med den sædvanlige portion humor, parodier og sarkasme. Del 4. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå