Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dawson's Creek
Separation Anxiety. Gretchens tilbagevenden til college tvinger Dawson til at tage en vigtig beslutning. I mellemtiden finder Jen ud af, at Grams har tænkt sig at sælge huset for at betale for hendes dyre college-uddannelse. . Del 21. Producerat år 2001.
07:05 
Glee
Comeback. Sue er deprimeret efter nederlaget ved de regionale mesterskaber. Brittany starter en ny modetrend på skolen til Rachels store irritation, da det var hende, der gav Brittany modetippet. Del 13. Producerat år 2010.
07:55 
Glee
Blame It On the Alcohol. Rektor Figgins er bekymret over elevernes alkoholindtag og beder derfor Glee Club om at fremme alkoholbevidstheden med et nummer. Blaine takker ja til Rachels invitation til en date, mens Will og Coach Beiste går på bar. Del 14. Producerat år 2010.
08:40 
Ugly Betty
The Lyin', the Watch and the Wardrobe. Det er Halloween, og Betty tropper op i noget af et kulørt sommerfugle-kostume til Modes formodede udklædningsfest, hvor det uheldigvis viser sig, at Betty er den eneste udklædte. Ydmygelsen stopper ikke her, for Daniel har glemt sit ur hos én af sine mange elskere - uden at kunne huske hos hvem - og Betty må nu foretage en lang række pinlige besøg, for at få uret tilbage. Daniel besøger sin mor på afvænningsklinik, og Wilhelmina må skrækkeligt konstatere, at hun ikke kan mose sig ned i en designerkjole. . Del 6. Producerat år 2006.
09:30 
Ugly Betty
Trust, Lust, and Must. Wilhelmina kæmper en hård kamp med sin datters krævende personlighed. Betty og Hilda prøver at få samlet 20. 000 dollars for at undgå, at deres far bliver deporteret. Daniel udser sig et nyt kvindeligt offer, da den underskønne Sofia Reyes dukker op på Mode, og hun viser sig at være noget af en mundfuld! . Del 7. Producerat år 2006.
10:15 
Beverly Hills 90210
Sibling Revelry. Gina overvejer at forlade Beverly Hills, men Donna når at fortælle hende at de er søstre. Gina anklager Donna og hendes forældre for at være skyld i hendes fattige opvækst - hun føler sig afvist, og vender sig til Dylan for støtte. Matt bliver jaloux, da Dylan køber et dyrt billede til Kelly, og han prøver at få hende til at give det retur. Steve gør alt, hvad han kan for at være den perfekte far for Madeline, men Janet syntes, han er en smule overbeskyttende og prøver at få ham til at tage det mere roligt. . Del 11. Producerat år 1999.
11:00 
Beverly Hills 90210
Nine Youlks Whipped Lightly. Det er jul i Beverly Hills, og familien Martin planlægger deres årlige julefest. Donna mener, at det er en perfekt lejlighed, til at fortælle alle, at Gina er Dr. Martins datter - men hendes forældre tøver. Steve og Janet inviterer hendes far og mor på middag, men de opfører sig underligt overfor dem, og er kun interesseret i deres nye barnebarn. Noah har det stadig svært, og Donna gør det ikke nemmere for ham at glemme sin tidligere kærestes tragiske død. Dylan betror David, at han stadig har stærke følelser for Kelly - men tør han fortælle hende det? . Del 12. Producerat år 1999.
11:50 
Beverly Hills 90210
Tainted Love. Matt har store problemer: Forlovelsesringen, han købte til Kelly, kostede 15. 000 dollars, penge han nu mangler i sit advokatfirma, som dermed er truet af lukning. Gina låner pengene af Dylan, men fortæller ham ikke hvem de er til. Mens Donna prøver at komme over bruddet med Noah, ved at gå i byen, fester Noah vildt i The After Dark - men er de hver især klar til nye forhold? Dylan er i tvivl om han overhovedet vil være gudfar til Madeline, da det betyder, han skal være sammen med Kelly. . Del 13. Producerat år 1999.
12:35 
Beverly Hills 90210
I'm Using You 'Cause I Like Yo. Noah er sammen med sine nye venner næsten hver aften, og de lader Dylan betale for deres vilde nattefester. Gina prøver at få Dylan til at forstå, at de bare nasser på ham, men han er ligeglad - lige indtil narkotika kommer ind i billedet. Donna og David er klar til at gå i byen igen - hver for sig. Så da Donna bliver inviteret ud af en flot fyr, kaster hun sig glad ud i nye eventyr. Steve og Janet leder efter en barnepige til Madeline, og ender, efter mange diskussioner, med at vælge den unge smukke Derby, som overrasker alle - især Steve. . Del 14. Producerat år 1999.
13:25 
Desperate Housewives
Next. Zach holder Susan som gidsel og venter nu på, at Mike kommer hjem, så han kan slå ham ihjel. Selv om Rex er død, er Bree fattet og supereffektiv, som hun plejer, og hun planlægger den perfekte begravelse for sin mand. Men hendes jernvilje bliver udfordret, da hendes hysteriske svigermor blander sig. Lynette er til jobsamtale om en topstilling i reklamebranchen, men firmaet har betænkeligheder ved at ansætte en mor til fire. Gabrielle prøver at klinke skårene med Carlos, som har svært ved at tilgive, at hun har været ham utro. Og hvis man troede, at mysterierne på Wistera Lane var opklaret, så må man tro om igen - for de nye naboer har i den grad noget at skjule! . Del 1. Producerat år 2005.
14:10 
Desperate Housewives
You Could Drive a Person Crazy. Susan er lamslået, da hun opdager, at Edies nye kæreste er ingen ringere end hendes eksmand Karl, og det er ekstra salt i såret, nu hvor hendes eget forhold til Mike er noget anstrengt. Tom er for alvor ved at miste overblikket i sin nye rolle som hjemmegående husfar, og Lynette må gå til spidsfindigheder for at få Tom til at indse, at det kræver hårdt dagligt arbejde at passe et hjem og fire børn. Bree fastholder facaden som den perfekte enke, alt imens hendes svigermor er ved at drive hende til vanvid. . Del 2. Producerat år 2005.
14:55 
Dybvaaaaad
'Dybvaaaaad' gæster denne gang Slagelse, hvor Tobias Dybvad som altid viser sjove klip, mens han vender vrangen ud på tv- og kendisverdenen. Del 5. Producerat år 2018.
15:20 
Dybvaaaaad
Hvis du er klar til at se dine yndlings-tv-programmer blive snittet op og ædt råt af Tobias Dybvad, så er 'Dybvaaaaad' igen klar med de lækreste jokes på de tåbeligste tv-øjeblikke. Denne gang fra Køge. . Del 6. Producerat år 2018.
15:55 
Dybvaaaaad
Ballerup får denne gang fornøjelsen af Tobias Dybvad, som nok en gang har finkæmmet landets tv-programmer for de største tåbeligheder og sjoveste klip. Som sædvanlig præsenteres klippene med en god portion sarkasme og skarpsindige parodier. . Del 7. Producerat år 2018.
16:25 
Dybvaaaaad
'Dybvaaaaad' er klar til lægge Nykøbing Falster ned med alt, hvad du burde have set og grinet af i dit tv. Følg med ind i et vanvittigt univers af skarpe jokes og skæve parodier på bekostning af alle landets tv-programmer. . Del 8. Producerat år 2018.
16:55 
Two and a Half Men
People Who Love Peepholes. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 2. Producerat år 2011.
17:15 
Two and a Half Men
Big Girls Don't Throw Food. Alan og Jake er tilbage, og Alan står over for livets hårde realiteter efter at have mistet sin bror, da et nyt venskab pludseligt opstår og giver nyt håb. . Del 3. Producerat år 2011.
17:45 
Venner
The One with the Kips. Monica og Chandler rejser til Atlantic City for at være sammen og har deres første skænderi. Samtidig prøver Ross at fortælle Rachel, at de ikke kan ses mere, men hver gang han prøver, bliver han afbrudt. Da Ross endelig får det sagt, bliver Rachel rasende. Imens lægger Joey to og to sammen og gætter på, hvem det er, Chandler kommer sammen med. Del 5. Producerat år 1998.
18:15 
Venner
The One with the Yeti. Joey har det bestemt ikke godt med at skulle holde Monica og Chandlers forhold hemmeligt. Emily synes, at Ross skal skille sig af med alt sit gamle ragelse, også sin lejlighed. Da Ross vinker farvel til sin gamle lejlighed, kan Joey ikke lade være med at sige sin uforbeholdne mening om Emily. Phoebes mor forærer hende en pels, og det gør Phoebe meget urolig. . Del 6. Producerat år 1998.
18:40 
Venner
The One where Ross Moves In. Ross er blevet smidt ud af sin lejlighed, så Chandler og Joey tilbyder ham et sted at være, indtil han finder noget andet. Så snart Ross flytter ind, begynder han at gå Chandler og Joey på nerverne og omvendt. Imens har Phoebe et godt øje til en fyr, Larry, fra Levnedsmiddelmyndighederne, som hun møder på Monicas restaurant. Larry er godt i gang med at lukke alle vennernes yndlingsrestauranter. Faktisk er han tæt på at lukke "Central Perk", men så skrider Phoebe ind. Del 7. Producerat år 1998.
19:05 
Venner
The One With The Thanksgiving Flashbacks. Vennerne slapper af efter en overdådig Thanksgiving-middag, og genkalder hver især deres værste Thanksgiving-oplevelser. I 1978 finder lille Chandler ud af, at hans far har et forhold til en anden fyr! I 1862 oplevede Phoebe krigen, i et tidligere liv, selvfølgelig. I 1992 sad Joeys hoved fast i Monicas kalkun!. Og i 1987 møder en overvægtig Monica for første gang Chandler, som kommer til at fornærme hende. Det hævner Monica året efter, hvor hun er slank! . Del 8. Producerat år 1998.
19:30 
Stormester
De fem løsningsaspiranter skal smøre ærmerne op for at imponere stormesteren, når de står over for en række nye overraskende opgaver. Hvor svært kan det være at få 11 point? Hvem kan lave den største og bedste cirkel? Og hvem er bedst til at hidse Mark op?. Anders, Neel, Annika, Jakob og Mahamed får også testet deres træningsmoral, når de skal vise Lasse Rimmer, hvad de har øvet sig på at blive bedre til over otte uger. Del 2. Producerat år 2020.
20:40 
Minkavlerne II
Martin soler sig i sin fars anerkendelse og får en date i hus, men hans gode humør falmer hurtigt, da Thordis indkalder til borgermøde for at få ram på brødrene. Allan besøger Maria for at hente medicin til minkene, men får noget helt andet med derfra. Niller og Jakob får sig en alternativ far-søn-snak. Del 5. Producerat år 2021.
21:15 
Diamantfamilien 4
Thalia planlægger at overraske sin mor og sine søstre med en aktiv familieudflugt, og det skaber dårlig stemning fra start, for der er ingen i diamantfamilien, der kan lide overraskelser. Men Thalia har endnu et es i ærmet. Hun har nemlig besluttet sig for at søge arbejde i sin mors diamantfirma, men hvad synes Katerina om den idé? . Del 3. Producerat år 2020.
21:50 
Ruben Søltoft - Mit hoved
En privat rundtur i Søltofts spøjse hoved, hvor den røde tråd er, at der som regel ikke er nogen. Rubens hjerne er skør, knudret og har aldrig kunnet holde fokus længe ad gangen. Til gengæld leverer han sine fortællinger uforudsigeligt, fantasifuldt og med en oprigtig indlevelse. Ruben har været en af fremtidens store komikere, fra det øjeblik han trådte frem i rampelyset og vandt DM i standup. Med excentrisk humor og et gummiansigt a la Jim Carreys efterlader han tilskueren lige dele imponeret og forvirret. Du er inviteret, når Ruben byder indenfor til en guidet tur bag de krøllede lokker. Her finder du absurde betragtninger og fjollede fortællinger. Producerat år 2015.
22:50 
ZULU Open Mic Special med Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff inviterer inden for på Bremen Teater, hvor rutinerede og upcoming komikere tester deres nyeste materiale. Hvad virker?. Hvad virker ikke? . Del 1. Producerat år 2020.
23:20 
ZULU Comedy Galla - De vildeste øjeblikke
Mikkel og Frederik forklarer, hvordan det er at tabe en Talentpris, og Frederik fortæller Mikkel, hvordan det er at vinde den. Og så får vi svaret på, hvordan det ville spænde af, hvis Ditzel var vært på sin helt egen Kongedy Galla. . Del 5. Producerat år 2021.
00:00 
American Dad
Widow's Pique. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 13. Producerat år 2015.
00:25 
American Dad
The Nova Centauris-Burgh Board of Tourism Presents: American Dad. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 14. Producerat år 2015.
00:50 
American Dad
Daesong Heavy Industries. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 15. Producerat år 2015.
01:15 
Natholdet
Se alt det bedste fra 'Natholdet's dækning af præsidentvalget i USA. Del 30. Producerat år 2020.
01:55 
Natholdet
En seer er utilfreds med sin præmie i SIFAs TV Bingo og USA-analytiker citerer medvært Medinas storhit 'Vi To' i et indslag om det amerikanske præsidentvalg. Del 29. Producerat år 2020.
02:25 
Diamantfamilien 3
Familien Pitzner er på sejltur i Københavns kanaler og har netop lagt til kaj, da en fremmed mand kommer med et uhyggeligt budskab fra 'den anden side' til mellembarnet Elvira. Et budskab, der pudsigt nok falder i god jord hos resten af familien. Men hvor tilfældigt er mødet med spåmanden? Og hvordan ved han, at Elvira har et spøgelse i sit hjem? Thalia er skeptisk og tager på spøgelsesjagt hjemme ved Elvira. . Del 3. Producerat år 2019.
03:00 
Diamantfamilien 3
Katerinas tålmodighed bliver sat på en hård prøve, når hun inviterer sine fire børn med på forretningsrejse til diamantbørsen i Israel. Der er dømt flossede nerver, når de fem samles i et lille lukket kontor med diamanter for millioner, inden turen går til Betlehem og det døde hav. Men hvordan er pasreglerne egentlig, når man krydser grænsen? Og hvor meget hud må man vise, når man besøger en hellig by?. Del 4. Producerat år 2019.
03:30 
Dybvaaaaad
Dybvads grønne skydeskive er nået til Greve, hvor han står klar til at servere ugens sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. . Del 6. Producerat år 2020.
04:00 
Dybvaaaaad
Kolding! Er I klar til Jokes, parodier og sketches på alt fra realitystjerner til tilrettelæggere og vanvittige tv-koncepter? Her er 'Dybvaaaaad'! . Del 7. Producerat år 2020.
04:30 
Keeping up with the Kardashians
I'm Watching You. I sæsonpremieren prøver Kardashian-søstrene at planlægge en fest for forældrene på deres bryllupsdag. Imens oplever Kourtney problemer i kærlighedslivet. Del 1. Producerat år 2007.
04:55 
Keeping up with the Kardashians
Managing Mom. Kim overvejer, om hun skal give sin mor sparket som manager, og holder interviews med nye kandidater. Kris hyrer en hushjælp til at tage sig af rutineopgaverne. Del 2. Producerat år 2007.
05:55 (06:20)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad leverer jokes om tåbelige tv-momenter og besøger også sin navneby, Dybvad. Del 2. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå