Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dawson's Creek
Self Reliance. Mr. Brooks kommer med overraskende afsløringer om sin fortid, som inspirerer Dawson, og som opmuntrer Pacey til at gøre mere ved sit forhold til Joey. . Del 10. Producerat år 2001.
07:05 
Glee
Britney/Brittany. Will har et godt øje til tandlægen Emma, men er bange for, at hun dater sin kollega Dr. Carl Howell. Will overtaler derfor Emma til at tage Howell med på skolen for at fortælle eleverne om god mundhygiejne. Imens drømmer Brittany om at lave et Britney Spears-nummer, og besøget fra den flotte tandlæge inspirerer både Brittany og resten af Glee Club til at tage deres tandpleje meget alvorligt. Del 2. Producerat år 2010.
07:55 
Glee
Grilled Cheesus. Midt i sin identitetskrise ser Finn Jesus' ansigt i sin ostesandwich, og opdagelsen åbner op for en større debat i Glee Club, da et af medlemmerne indrømmer at være ateist. Will beslutter derfor at diskutere spiritualitet med gruppen - til Sues store foragt. . Del 3. Producerat år 2010.
08:40 
Ugly Betty
Fire and Nice. For at sætte fart på brandundersøgelsen i hendes hus, bliver Betty tvunget til at date den irriterende brandmand, Jimmy. Wilhelmina prøver at genskabe forholdet til en gammel flamme, men først skal hun bevise, at hun stadig er "Wanda from the block" og ikke en moderigtig uber-kælling. Og Hilda skal møde Bobbys forældre for første gang!. Del 15. Producerat år 2009.
09:25 
Ugly Betty
All the World's a Stage. Betty kigger forbi Justins skuespilskursus, hvor hun får øjnene op for et andet ungt talent. Hun øjner en chance for en artikel i Mode, men Betty sætter sin moral over styr, da hun også begynder at date det unge stjernefrø. Samtidig er Vilhelmina blevet indlagt med mavesår, og hospitalsopholdet bringer noget af en åbenbaring med sig. Del 16. Producerat år 2009.
10:15 
Beverly Hills 90210
Beheading St. Valentine. Selvom Matt elsker Lauren og føler sig forpligtet til at hjælpe hende, kan han ikke slippe Kelly. Donna bliver vred, da hun opdager billederne, hvor Noah og Gina kysser hinanden. Derfor indvilliger Donna i at optræde som Davids kæreste til et forretningsmøde. Steve er bange for, at han har fået hudkræft. . Del 15. Producerat år 1998.
11:00 
Beverly Hills 90210
Survival Skills. Matt bliver knust, da han hører, at den medicin, som Lauren tager mod skizofreni tager livet af hende. Samtidig føler Dylan sig splittet mellem Gina og Kelly, der nu er fri på markedet. Hvem mon vinder hans hjerte? Donna har svært ved at tilgive Noah og opdager, at hun stadig har følelser for David. . Del 16. Producerat år 1998.
11:50 
Beverly Hills 90210
Slipping Away. Kelly og Dylan beslutter sig for at rejse til Mexico for at skaffe den vigtige medicin til Lauren. Kelly får dog snart kolde fødder over deres mission. Donna beslutter sig for at gå ud med David, der tilsyneladende ikke giver op. Donna kan nemlig ikke tilgive Noah, og hun har brug for tid til at tænke sig om. Imens skjuler Janet sit forhold til Steve for sin far, der kun er interesseret i, at hun går ud med japanske mænd. . Del 17. Producerat år 1998.
12:40 
Beverly Hills 90210
Bobbi Dearest. Gina beslutter sig for at sagsøge Felice for 1.1 million dollars som erstatning for de penge, moderen mistede - og "svie og smerte". Donna opsøger Noah for trøst, og Matt finder ud af, at Lauren har søgt om skilsmisse. Kelly prøver at holde sig fra Matt, men savner ham. Imens kommer Dylan ud for en ulykke. . Del 18. Producerat år 1998.
13:25 
Desperate Housewives
Your Fault. Lynettes svigerfar, Rodney (Ryan O'Neal), kommer på besøg, og Lynette tager ham en eftermiddag på fersk gerning i sofaen "godt i gang" med en dame, der absolut ikke er hendes svigermor. Men hvad værre er, Tom synes nærmest at være imponeret over sin fars seksuelle aktiviteter, og Lynette begynder så småt at tvivle på sin mands moral. Måske tvivler hun med rette. Johns forældre truer Gabrielle med at gå til politiet, hvis ikke hun hjælper dem med at overtale deres søn til at fortsætte på college. Gabrielle opsøger John i hans nye lejlighed, og deres forhold tager endnu en kompliceret drejning. Del 13. Producerat år 2004.
14:15 
Desperate Housewives
Love is in the Air (What I Did for Love). Det er Valentines Day på Wisteria Lane og især Susan har store forventninger til dagen. Mike har nemlig inviteret hende ud på en fornem restaurant, men hvad der skulle have været et romantisk højdepunkt, ender helt galt. I et desperat forsøg på at redde sit ægteskab indvilliger Bree i at prøve at tilnærme sig Rex' seksuelle præferencer, men Bree bliver alligevel noget paf, da Rex hiver et sæt håndjern frem og kræver, at hun lænker ham til sengen!. Del 14. Producerat år 2004.
15:00 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Del 11 av 12. Producerat år 2014.
15:30 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. . Del 12. Producerat år 2014.
16:05 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Säsong 6. Del 1 av 12. Producerat år 2015.
16:40 
Two and a Half Men
I Called Him Magoo. Følg med, når Charlie, Allan og Allans søn, Jake, lever deres gakkede familieliv i det solrige Malibu. Når livet både er fyldt med kaos og kærlighed, er det måske ikke helt tosset at have familien tæt på. Del 20. Producerat år 2009.
17:10 
Two and a Half Men
Gumby with a Pokey. Følg med, når Charlie, Allan og Allans søn, Jake, lever deres gakkede familieliv i det solrige Malibu. Når livet både er fyldt med kaos og kærlighed, er det måske ikke helt tosset at have familien tæt på. Del 21. Producerat år 2009.
17:35 
Venner
The One where They're Going to Party!. Chandler og Ross' ven fra gymnasiet, Gandolf, har planer om at komme til byen. Gandolf er en rigtig festløve, så Chandler og Ross er helt oppe på mærkerne. Joanna ødelægger Rachels mulighed for en forfremmelse, og Monica bliver stillet over for et svært valg mellem to jobs. Del 9. Producerat år 1998.
18:05 
Venner
The One with the Girl from Poughkeepsie. Ross skal beslutte sig for, om han stadig har lyst til at komme sammen med en pige, som han skal rejse to en halv time for at se?. Monica bliver behandlet dårligt af sin nye medarbejder. Måske skulle hun ansætte Joey, blot for at fyre ham, og hermed vise de andre, hvem der er bossen?. Del 10. Producerat år 1998.
18:30 
Venner
The One with Phoebe's Uterus. Phoebes halvbror kommer med to overraskende udtalelser. Han har impulsivt giftet sig med sin meget ældre kæreste. De kan ikke få børn sammen, så han vil gerne have, at Phoebe er rugemor for dem!. Del 11. Producerat år 1998.
19:00 
Venner
The One with the Embryos. Phoebe har sagt ja til at føde Frank og hans kones barn. Nu finder hun ud af, om hun er gravid eller ej. Samtidig bliver en simpel udfordring blæst op til en konkurrence mellem fyrene og pigerne. Del 12. Producerat år 1998.
19:30 
ZULU Comedy Galla - De vildeste øjeblikke
Kan du huske det allerførste klip fra ZULU Comedy Galla?. Hvis ikke, sidder Sofie og Martin klar til at vise dig det, og hvis du kigger rigtig godt efter, kan du måske spotte Rune Klans look-a-like?. Del 1. Producerat år 2021.
20:15 
ZULU Open Mic med Fuhlendorff
Hvad får folk til at skraldgrine? Er det måden, det bliver sagt på, eller er det selve joken? Og virker den samme joke lige godt hver gang?. Nu står Sofie Flykt, Mick Øgendahl m.fl. klar bag mikrofonen. Del 4. Producerat år 2020.
21:20 
LEGO Masters USA
De nye LEGO-entusiaster finder i den første udfordring deres indre legebarn frem, når de skal bygge den forlystelsespark, de altid har drømt om. . Del 1. Producerat år 2020.
22:05 
Kingsman: The Secret Service
Amerikansk/britisk actionkomedie fra 2015. Den tophemmelige, uafhængige efterretningsorganisation Kingsman har brug for nyt blod, da den bindegale it-milliardær Richmond Valentine (Samuel L. Jackson) planlægger en global massakre. Derfor redder den stilige hemmelige agent Harry Hart (Colin Firth) den unge kriminelle Eggsy (Taron Egerton) ud af fængsel, og begynder at lærer ham op i spionlivet. Kan de sammen nå at stoppe Valentines sindrige plan?. Producerat år 2014.
00:10 
Transformers 3: Dark of the Moon
Amerikansk actionfilm fra 2011. Sam Witwicky (Shia LaBeouf) har holdt lav profil med sin kæreste Carly (Rosie Huntington Whiteley) siden sit sidste intermezzo med Transformers-robotterne, men da en farlig hemmelighed dukker op på den mørke side af månen, må han igen hjælpe de gode autobotter i kampen mod decepticonerne, der ønsker at tage magten over jorden og menneskeheden. Som konflikten mellem de forskellige Transformers eskalerer, kommer Chicago i fare for at blive udslettet af kæmperobotterne, og Sam sætter alt ind på at redde sig selv, sine kære og byen. Producerat år 2011.
02:40 
Minkavlerne II
Det er ikke nemt at være ny brugsuddeler i byen. Martin må erkende, at Allan giver en masse bøvl i brugsen, og han er ikke den eneste, Martin skal holde øje med. I mellemtiden planlægger Niller sin store jagt efter gammelt nazi-guld på gården, inden Gerda og Pastor-Per overvejer at krybe til korset. . Del 2. Producerat år 2021.
03:10 
Stemmernes tårn med Fuhlendorff
Heltene har fundet ud af, at Kalian Ingmir leder efter sine brødre, der døde på Hundredesårs Øen. Spillerne har også fået 'udleveret' øen i form af brikker og kan nu se, hvad der ligger foran dem og få en fornemmelse af, hvad opgaven kommer til at kræve af dem. Del 4. Producerat år 2020.
04:15 
Zulu Djævleræs 5: Beskidt som aldrig før!
I den første semifinale kæmper alles fjende Pelle Hvenegaard og hans kørepartner Sarah Louise Christiansen en hård kamp mod parrene Jan "Pyrus" Linnebjerg og Zulu-seeren Simone Rosenberg samt håndboldspilleren Lars Rasmussen og skuespillerinden Mette Horn om en finaleplads. Efter et dramatisk 1.heat er Lars ved at forlade Nysumbanen i vrede. I deres indbyrdes kamp glemmer de næsten "Det nye talkshow"'s praktikant Thomas Gaardsvig, der sammen med skuespillerinden Christine Exner er kendt for at komme snigende i mål på en god placering. Komikeren Karsten Green kører igen sammen med skuespillerinden Maria Erwolter, og det er tydeligt, at de er blandt favoritterne til at komme i finalen efter Marias kørsel i kvindernes heat. Zulu-seeren Dennis Asp kører med Audrey Castanada - et noget mere harmonisk par end Jan "Pyrus" og Simone. . Del 5. Producerat år 2010.
05:00 
Zulu Djævleræs 5: Beskidt som aldrig før!
Så køres sidste semifinale inden den store finale. De største egoer og alfahanner er samlet for at køre hinanden i sænk og få en af de tre finalepladser. Kongen af Nysum -TV-værten Anders Breinholt - har Kira Eggers ved sin side og kæmper en hård kamp mod skuespilleren Søren Malling og Stine Ternstrøm, mens Bubber, der kører med Zulu-seeren Heidi Berner, bruger tiden på lange forklaringer. I kvinde-heatet koger temperamenterne efter nærkontakt mellem Cecilie Hother/Mikkel Beha Erichsen og Anders Breinholt/Kira Eggers. Skuespilleren Alexandre Willaume og 'den slemme pige' Marie Egede slås sammen med Andreas Bo Pedersen og Julie Agnete Vang for ikke at komme i klemme mellem de store egoer. . Del 6. Producerat år 2010.
05:55 (06:20)
Nørgaards netfix
For sidste gang i denne sæson sætter komiker Martin Nørgaard humoristisk lup på alt det, som vi lige nu elsker at hade ved det tåbeligste og sjoveste af alle medier: internettet. . Del 6. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå