Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Desperate Housewives
Farewell Letter. Lynette og Tom mener, at det er på tide, at tvillingerne Porter og Preston flytter hjemmefra og lærer at stå på egne ben som ansvarlige voksne. Som led i Gabys terapi besøger hun og Carlos den by, hvor Gaby voksede op. Keith foreslår, at Bree flytter til Florida sammen med ham og sønnen. Susan benytter sin nyrelidelse til at skaffe sig lidt ekstra service. Og da Paul har sendt Zach på afvænning, er det på tide, at han beslutter, hvad han vil med Beth i sit liv. . Del 15. Producerat år 2011.
07:05 
Glee
Jagged Little Tapestry. Sue bliver bekymret, da Becky tager en uventet gæst med til byen. Imens har Rachel og Kurt problemer med at genopbygge Glee Club. Del 3. Producerat år 2015.
07:55 
Glee
The Hurt Locker 1. Rachel, Will og Blaine mødes til en venskabelig sangdyst, mens Sue vækker sin gamle fejde med Will til live og sætter alle kræfter ind mod Rachel og Glee Club. Del 4. Producerat år 2015.
08:40 
Ugly Betty
Granny Pants. Bettys ærkerival fra skoletiden, Kimmie Keegan (Lindsay Lohan), beder hende om hjælp til at skaffe sig et job på Mode, og Betty indvilliger modvilligt i at tage hende ind som sin assistent på Daniels foranledning. Noget, som Betty hurtigt fortryder - for Kimmies succes, ligesom i skoletiden, synes snart at overgå Bettys. Samtidig kaster Daniel sig ud på datingmarkedet via en matchmakingservice, men overraskes mildest talt af det såkaldte "perfekte partner". . Säsong 3. Del 5. Producerat år 2008.
09:25 
Ugly Betty
Ugly Berry. Konkurrencen mellem Betty og hendes skolerival Kimmie (Lindsay Lohan) tilspidses, da Kimmie snart viser sit sande jeg, og bliver en lidt for stor plage for Betty og hendes arbejde. Samtidig ser Ignacio frem til at skulle stemme for første gang, og Wilhelmina planlægger at ansætte en ny økonom (Grant Bowler) i firmaet, som Daniel ikke just bryder sig om. . Säsong 3. Del 6. Producerat år 2008.
10:15 
Beverly Hills 90210
If I Had a Hammer. David går amok i universitets-kantinen og skærer sig i hånden, hvorefter Donna tager ham med på hospitalet. Her vil en psykiater observere David et par dage. Men David har ikke har tænkt sig at samarbejde. Steve har kopieret en af Brandons opgaver, og det sætter deres venskab på en hård prøve. . Del 11. Producerat år 1997.
11:00 
Beverly Hills 90210
Judgement Day. David vil gerne være Valeries partner i natklubben, men Donna er imod ideen. Steve erklærer sig skyldig i at have kopieret Brandons opgave, men Brandon slipper ikke for at blive anklaget for snyd. Han risikerer at blive smidt ud af universitet, og betragter ikke længere Steve som sin ven. Kelly planlægger et surprise-party for Mark. Men måske er det slet ikke det, Mark ønsker sig? . Del 12. Producerat år 1997.
11:50 
Beverly Hills 90210
Gift Wrapped. Det er snart jul, og der skal købes gaver. Ved en lodtrækning ender det med, at ærkefjenderne Valerie og Kelly skal udveksle gaver. Kelly skal mødes med sin far, men her venter der hende en slem overraskelse. Donna og David kæmper mod Donnas mors fordomme over for David og hans familie. Donna føler, hun bliver nødt til at vælge side. . Del 13. Producerat år 1997.
12:40 
Beverly Hills 90210
Jobbed. Valerie får et uventet besøg af sin første kæreste, Tom. På universitet er der jobsøgningsmarked, hvor Steve kommer til samtale hos et stort sportsfirma. Men der venter ham en pinlig overraskelse. Brandon og Mark håber begge på af få det samme prestigefyldte stipendium. Mark mener, han er sikker på at få det. . Del 14. Producerat år 1997.
13:25 
Desperate Housewives
Searching. Susan har ikke den store succes med dialysen, og hvis hun ikke får en ny nyre snart, må hun se døden i øjnene. Gaby er jaloux over et nummer, som Lee og Bobs adoptivdatter skal optræde med ved skolens talentshow, så hun presser Juanita til at få en idé, der kan overstråle alle andre. Bree sætter sig for at finde en nyredonor til Susan. Lynette forsøger at forhindre, at den umoderlige Renee får held til at adoptere et barn. Og Beth Young kæmper for at finde ud af, hvad hun skal gøre, efter at Paul har smidt hende ud. . Del 16. Producerat år 2011.
14:15 
Desperate Housewives
Everything's Different, Nothing's Changed. Paul står i vejen for, at Susan kan få den nyretransplantation, hun har så hårdt brug for. Lynette er rasende på Tom, fordi han takker nej til et lukrativt jobtilbud, men hellere vil pleje sit venskab med Carlos. Bree er bekymret over Andrews voksende alkoholforbrug. Og Gaby er chokeret over, at Renee fortsætter planerne for en vejfest, efter at en af beboerne på Wisteria Lane har forsøgt at begå selvmord. . Del 17. Producerat år 2011.
15:00 
Natholdet
Overraskende duo synger i svensk Melodi Grand Prix, en mand elsker saftevand, og en video fra en julefrokost med vejr- og medvært Andreas Nyholm ser dagens lys. Del 17. Producerat år 2021.
15:35 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen er tilbage med syvende sæson, og denne gang tager de på tour i hele kongeriet. De begynder i landsbyen, der ikke ville dø, Ørsted. Glæd dig til endnu en sæson, hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv. Säsong 7. Del 1. Producerat år 2016.
16:05 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Kolding. Del 2. Producerat år 2016.
16:45 
Two and a Half Men
Large Birds, Spiders and Mom. Del 1. Producerat år 2007.
17:10 
Two and a Half Men
Media Room Slash Dungeon. Del 2. Producerat år 2007.
17:40 
Two and a Half Men
Dum Diddy Dum Diddy Doo. Del 3. Producerat år 2007.
18:10 
Two and a Half Men
City of Great Racks. Del 4. Producerat år 2007.
18:40 
Venner
The One with the Princess Leia Fantasy. Monica er ikke helt på toppen efter bruddet med Richard. Ross og Rachel taler om deres fantasier, og Ross røber, at han gør sig sine tanker om prinsesse Leia - og det kommer Rachel til at røbe for Phoebe og Monica. Janice og Chandler genoptager et gammelt bekendtskab, og det er Joey ikke helt tilfreds med. Del 1. Producerat år 1997.
19:10 
Venner
The One where No One's Ready. Ross skal holde en vigtig tale på museet, og vennerne skal med for at høre ham snakke. Desværre er ingen på nær Ross selv klar til at tage af sted - og det gør ham mere og mere panikslagen. Monica hører en besked fra Richard. Hun tror, den er ny og svarer straks. Senere prøver hun at slette beskeden, men i kampens hede får hun gjort det hele meget værre. Del 2. Producerat år 1997.
19:40 
Dårlig Feminist med Ane Høgsberg
Ane Høgsberg er feminist. I hvert fald i ordets oprindelige forstand. Men det kan være meget svært at gøre det hele rigtigt. At huske alle reglerne og ikke træde forkert. Man kan meget hurtigt blive en dårlig feminist - men det er måske alligevel bedre end slet ikke at være feminist?. Showet 'Dårlig Feminist' handler om at finde ud af sig selv ved at finde ind i sig selv. Om at turde erkende, hvis man er en dårlig feminist og finde roen i det. Om ikke at lade sine holdninger diktere af andre - og om, hvordan nogle mennesker ikke kan tage patent på et ord eller en definition. Det handler om, at der er plads til at være dårlig til noget, og at det er helt okay. . Producerat år 2017.
20:40 
En slags nyheder med Flykt & Nørgaard
Del 1. Producerat år 2021.
21:15 
Menneskekender
Gæt og grin med, når kendispanelet forsøger at gennemskue, hvem der er blevet taget i lidt busonani af hele fodboldholdet, og om der findes en særlig type, der tror på ufoer. Vi finder også ud af, hvor bange komiker Mads Holm egentlig er for slanger. Del 6. Producerat år 2021.
22:15 
ZULU Comedy Galla 2020
Glæd dig til at få trænet dine corona-slatne lattermuskler, når ZULU og årets vært Sofie Linde fylder Operaen med tidens sjoveste komikere og hylder den danske comedyscene til 'ZULU Comedy Galla 2020'. . Producerat år 2020.
00:10 
Langt fra Las Vegas
Mia Hundvin. (15) "Mia Hundvin". Hvad gør man, når man ikke længere kan finde ud af at være sjov? Man gifter sig!. Og det er lige, hvad Casper og Kim gør i håb om, at ægteskabets stabilitet og trygge rammer kan give dem begge kreativiteten tilbage. Men ægteskabet knirker i sengen. Kreativiteten forbliver væk, og Casper risikerer at blive fyret til fordel for den kække præst i skikkelse af Kurt Ravn. Til gengæld er Kenny på toppen. Han har fået arrangeret et interview med den lesbiske håndboldspiller Mia Hundvin, og under interviewet opdager Kenny til sin store glæde noget i Mias taske. En æske p-piller. Måske han alligevel har en chance for at score den norske godte? . Del 2. Producerat år 2002.
00:40 
Langt fra Las Vegas
John Travolta. (16) 'John Travolta'. Bag det noble og kontrollerede ydre er der en skuespiller gemt i Kenny. Så da der er casting på teaterforestillingen 'Grease', stiller han op i rollen som John Travolta. Men konkurrencen er benhård. Robert vil nemlig også gerne være John Travolta. Der er her tale om "method acting" på højeste plan. Imens kaster ægteparret Casper og Kim sig ud i alternative løsningsmodeller i jagten på den tabte kreativitet. Men hverken ens træningsdragter eller et besøg hos parterapeuten gør underværker, så måske er et dukkespil opført af Caspers mor (Vivienne Mckee) faktisk ikke så dårlig en idé?. Del 3. Producerat år 2002.
01:05 
Stjernekigger
Musikere, sportsstjerner og YouTube-fænomener bliver alle vendt, drejet og gransket nøje, når Mark le Fêvre giver et kærligt stik i siden på de danske kendtes gøren og laden og ikke mindst pressens måde at håndtere kendisstoffet på. Hver uge bringer han desuden en top 5 over de bedste og mest bemærkelsesværdige kendisser i landet. Hvem, der skal på listen, og hvorfor bestemmes udelukkende af Mark, men seerne er også velkomne til at komme med tips. Del 7 av 10. Producerat år 2017.
01:35 
American Dad
Brains, Brains, and Automobiles. For første gang i 18 år er Stan og Francine alene uden børnene, som er på sommerlejr. Det eneste problem er Roger, som hele tiden kræver opmærksomhed, så Francine lærer ham at klare sig selv, så hun og Stan kan få noget alene-tid. Da Roger flytter hjemmefra, bliver Stan bange for, at Francine vil opdage, hvor kedelig han er og forlade ham, så han udarbejder en snedig plan for at få Roger til at flytte hjem igen. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2009.
02:00 
American Dad
Man in the Moonbounce. Stan er irriteret over, at Steve opfører sig så barnligt. Da Stan var 14, var han allerede manden i huset, så han beslutter sig for, at det er på tide, at Steve bliver voksen. Steve får en hoppeborg til sin fødselsdagsfest, og da Stan går ind for at hente Steve, opdager han hvor sjovt det er og selv går i barndommen. Stan bliver så barnlig, at han bliver sendt i ungdomsfængsel for drengestreger, og så ender Steve alligevel som manden i huset. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2009.
02:25 
Stemmernes tårn med Fuhlendorff
Gruppen er gået under jorden for at lede efter den første af Kalians brødre. Her støder de på nogle besynderlige slimmonstre - og må nu kæmpe for deres liv. Del 5. Producerat år 2020.
03:30 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med komiker Christian Fuhlendorff vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Christian lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. 'Natholdet' bliver i denne periode sendt i en Corona-sikret udgave. Det vil sige, at der ikke er publikum til programmet, og at Anders Breinholt sidder alene i studiet. . Del 26. Producerat år 2020.
04:00 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Christopher vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Christopher lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. 'Natholdet' bliver i denne periode sendt i en Corona-sikret udgave. Det vil sige, at der ikke er publikum til programmet, og at Anders Breinholt sidder alene i studiet. . Del 25. Producerat år 2020.
04:30 
Funny haha
Værten Jasper Ritz ser nærmere på et emne, alle har en mening om: børneopdragelse. Han taler både med folk i Funny haha-huset og manden på gaden om, hvilke værdier, der skal indgå i podernes opdragelse. Til sidst giver tv-branchens "grand old man" Jarl Friis-Mikkelsen sit bud på, hvordan man bedst opdrager sine børn. Se også ugens sjove indslag fra comedy-hjemmesiden funnyhaha.dk. . Del 9. Producerat år 2011.
04:45 
Funny haha
Jasper Ritz ser nærmere på emnet intelligens, og derfor udfordrer han standup-branchens kvikkeste hoved Lasse Rimer i en IQ-test. Taberen af dysten skal gå ned til chefen og sige sit job op. Se om det bliver Jasper Ritz eller Lasse Rimmer, der skal en tur på arbejdsformidlingen i denne uges afsnit af Funny haha. Se også ugens sjove indslag fra comedy-hjemmesiden funnyhaha.dk. . Del 10. Producerat år 2011.
05:35 (06:20)
Desperate Housewives
Searching. Susan har ikke den store succes med dialysen, og hvis hun ikke får en ny nyre snart, må hun se døden i øjnene. Gaby er jaloux over et nummer, som Lee og Bobs adoptivdatter skal optræde med ved skolens talentshow, så hun presser Juanita til at få en idé, der kan overstråle alle andre. Bree sætter sig for at finde en nyredonor til Susan. Lynette forsøger at forhindre, at den umoderlige Renee får held til at adoptere et barn. Og Beth Young kæmper for at finde ud af, hvad hun skal gøre, efter at Paul har smidt hende ud. . Del 16. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå