Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Nørgaards Netfix
Nettet består af en ufattelig galakse af dumhed, dyr, vold, sex og ubrugelige opfindelser. Martin Nørgaard har valgt det mest interessante ud. Se, hvad du burde have brugt din tid på i den forgangne uge på nettet. Del 5. Producerat år 2015.
06:35 
Nørgaards Netfix
Internettet udgør en ufattelig galakse af dumhed, dyr, vold, sex og ubrugelige opfindelser. Martin Nørgaard har valgt alt det mest interessante ud og viser dig, hvad du burde have brugt din tid på i den forgangne uge på nettet. Del 6. Producerat år 2015.
07:05 
Nørgaards Netfix
Nørgaards omvandrende cirkus af internetsjov er tilbage. Fuldt af stærke pointer, underholdende anmeldelser og vanvittige indslag. Del 7. Producerat år 2015.
07:40 
Nørgaards Netfix
Så er Martin Nørgaard tilbage med de dummeste klip, de sjoveste parodier og skarpeste pointer på alt, hvad internettet har at byde på fra dårlig porno til sløje facebookkommentarer. Se nettet i et nyt lys. . Del 8. Producerat år 2015.
08:10 
Nørgaards Netfix
Nørgaards omvandrende cirkus af internetsjov er tilbage. Fuld af stærke pointer, underholdende anmeldelser og vanvittige indslag. Del 9. Producerat år 2015.
08:40 
Menneskekender
Der bliver i den grad noget at grine af, når Mikkel Kryger er tilbage med et spritnyt panel bestående af Matias Helt, Kathrine Abrahamsen og Sofie Jo Kaufmanas, der skal fordomsduellere mod Rasmus Bruun, Sara Al Naser og Abdel Aziz Mahmoud. Hvem har tre klip i kørekortet? Og hvem har stjålet det samme tøj i Føtex to gange på samme uge?. Del 1. Producerat år 2021.
09:40 
Menneskekender
Alle kan få brug for et godt grin, og det får du med garanti, når vi skal finde ud af, hvem der har fløjet sin kæreste ind med en vandflyver for en quickie?. Og hvilken type køber et lyssværd til 3000 kroner? Dak Wichangoen, Abdel Aziz Mahmoud og Ibi Støving skal forsøge at gætte sig til sejr i konkurrencen mod Adam Ild Rohweder, Natasha Brock og Simon Talbot. Del 2. Producerat år 2021.
10:35 
ZULU har din ryg
Dilemmapanelet med Sarah Grünewald, Frida Brygmann, Mikkel Klint Thorius og Frederik Rosgaard får testet deres egne grænser, når de besøger Nicolai, der er usikker på, om han kan tåle mosten med døde dyr, hvis han skal læse biologi. Panelet kommer også sønderjyske Kamilla til undsætning. Hun bor i København, men bliver mobbet med sin dialekt. Kan panelet hjælpe hende med at vende det til en fordel?. Del 5. Producerat år 2020.
11:05 
Langt fra Las Vegas
En ordentlig sneppetur. (1) 'En ordentlig sneppetur'. Jumpstart med tv-værten Casper Christensen i front ruller derud af med program nummer 1. 000 i rækken af populære morgentv-programmer. Alt tegner lyst - men der er knaldperler i succesgrøden. Redaktionens tåbelige sikkerhedsrepræsentant forårsager en ulykke, og Casper rammes af et hukommelsestab, som bringer ham tilbage i et andet årti. Caspers bedste ven, Kenny, kæmper en forbitret og selvisk kamp for at bringe sin kammerat tilbage til virkeligheden; men kan man kurere et menneske, der egentlig ikke ønsker at blive kureret?. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2000.
11:35 
Langt fra Las Vegas
Trillekød. (2) 'Trillekød'. Kan man forestille sig noget bedre end at sidde i en gyngestol og babbe på en merskumspibe? Casper kan ikke. "Jumpstarts" tv-vært føler alderen trykke både på krop og sjæl. Han er blevet gammel og har det, som gamle mennesker flest, pragtfuldt med det. Naturligvis frygter han sædernes forfald og bakker derfor 100 procent op om "Høj moral"-uge - et nyt udspil fra redaktionschef Kim Dorowsky, som er bekymret for medarbejdernes værdinormer. Men netop som Casper er allermest støvet og afklaret med dødens komme, sker der noget forunderligt. Del 2. Producerat år 2000.
12:10 
Langt fra Las Vegas
Danish Dynamite. (3) 'Danish Dynamite'. Casper er besat af at nedlægge en ny veninde, den kyske Birla (Trine Dyrholm). Hendes gentagne afvisninger forvandler Caspers naturlige interesse til flammende begær. Men Birla er ikke forsvarsløs, tværtimod har hun et formidabelt våben mod liderlige mænd. En kompromisløs naturlighed, som har rødder helt tilbage i den forhistoriske ursuppe. Roberts selvtillid er mindre end nogensinde før. Han lider det ene fabelagtige nederlag efter det andet og er på randen af et sammenbrud, da Søren Lerbys landholdstrøje fra 1986 på mirakuløs vis kommer ham til hjælp. Imens kæmper de øvrige redaktionsmedlemmer, anført af Kim og Niels Buckingham. Del 3.
12:45 
Langt fra Las Vegas
Ordnung muss sein. (4) "Ordnung muss sein". Casper får en ny nabo. En tindrende smuk sygeplejerske fra Jylland. Et tilsyneladende let offer for en garvet og lumsk tv-vært. Men, ak nej, Anne er lige så uimponeret, som hun er smuk. Casper bliver yderligere handicappet af en mystisk sygdom med symptomer, der er unævnelige for en trendy mand i den vestlige verden. "Jumpstart" forbereder sig til tv-chefen Corben Vedersteds årlige besøg. Kim sætter al sin personlige prestige ind på at få "Jumpstart" til at fremstå som en moderne, strømlinet arbejdsplads. Men det er svært, når redaktionens mandlige medlemmer er optaget af at give den kenyanske ambassade en lærestreg. . Del 4. Producerat år 2000.
13:20 
Langt fra Las Vegas
Kærlighedspokalen. (5) 'Kærlighedspokalen'. Kim har endelig mødt en mand med en tilstrækkelig høj moralsk habitus. Johannes, som er enhver småsnerpet katolsk piges drøm, besegler deres kærlighed med en enestående gave, en smuk romersk vase. Casper og de øvrige drenge finder tilfældigt ud af, at den fine Johannes har erhvervet vasen ad dystre, ikke uplettede omveje, og snart er redaktionens mænd involveret i en hæsblæsende og seksuelt grænseoverskridende kamp for at redde Kims kærlighed. Selv Niels Buckingham forekommer rystet. Kim er ikke den eneste, der gennemlever en romance. Ugens gæst er den homoseksuelle jordskælvsekspert Eric Noppenau (Niels Hausgaard). Del 5. Producerat år 2000.
13:55 
Langt fra Las Vegas
Proletarkæden. (6) 'Proletarkæden'. Casper er tæt på døden, men bliver i sidste øjeblik reddet af den slagfærdige og altid smilende Stanley (Anders Matthesen). En ven for livet? Ja, desværre. Hvad betaler man en mand, som man skylder sit liv? Sit liv? Stanley bliver hurtigt en fast bestanddel af Caspers hverdag. Han er utrolig populær blandt de andre på "Jumpstart", og selv Anne falder pladask for ham. Ingen kan stå for hans humør og generøsitet - undtagen Casper. Som dagene går, overvejer Casper, om ikke døden havde været at foretrække. "Jumpstart" forbereder sig til den legendariske årlige Karnevals-møg-fest, opkaldt efter den hedengangne redaktionschef Møg Leon. Del 6. Producerat år 2000.
14:25 
Langt fra Las Vegas
Sexfreak. (7) 'Sexfreak'. Hvis du skulle give en anden mand et blowjob, hvem skulle det så være?. " Det er et af de eksistentielle spørgsmål, som bliver rejst i aftenens afsnit. Der er en rock'n roll-rundrejse i sex og stoffer. Kim føler sig ordinær og begynder at lede efter sin egen indre vildkat. Casper agerer rejseguide og introducerer hende skæbnesvangert til hash. Snart kender den indre vildkat ingen grænser. Det resulterer i en kæmpe sexuel misforståelse på Caspers hjemmefront. Casper og Kim tager til tv-festival i Amsterdam, hvor "Jumpstart" er blevet nomineret til den fine tv-pris "Messing-tulipanen". Spørgsmålet på redaktionen er, hvem der er den naturlige leder i Kims og Caspers fravær. Del 7. Producerat år 2000.
15:00 
Langt fra Las Vegas
Se & Hor. (8) 'Se & Hor'. "Jumpstart"-redaktionen plages af en telefonstønner, Robert er blevet hysterisk afhængig af hjem-is, og Niels anlægger en indendørs Marguerit-rute. Men værst af alt: "Jumpstarts" ansigt udadtil hænger i laser. Casper har lagt sig ud med den ondskabsfulde Se & Hor-journalist, Liselotte Foss (spillet iskoldt af Annette Heick), hvilket resulterer i et utal af lidet flatterende artikler om "Jumpstart" i almindelighed og Casper i særdeleshed. Det får Casper til at iværksætte en plan, som én gang for alle skal lukke munden på Se & Hor og Liselotte Foss. En plan som i dristighed og liderlighed ikke står tilbage for nogen romersk kejsers. "Jumpstart" skal atter stråle. . Del 8. Producerat år 2000.
15:30 
Langt fra Las Vegas
Heidi del 1. (9) 'Heidi del 1'. Hele Jumpstart-redaktionen kommer hjem fra skiferie og opdager, at ting ikke er, som de plejer at være. "De kendtes tømrer" Thor Fintasdottir har svigtet, og København har fået en superhelt: Den maskerede Sunnyboy, hvis identitet ingen kender. Skiferien har taget hårdt på alle. Casper forsøger at lægge en hed affære med en tysk pige bag sig. Han vil nu koncentrere sig 100 procent om Anne. Derfor er det meget ubelejligt, da affæren dukker uventet op. Tyske Heidi (Anne Sofie Espersen) viser sig snart at være i besiddelse af et seksuelt tolvte gear. Det er naturligvis ikke noget, der skræmmer en mand med appetit på tilværelsen, men det kan støde andre. . Del 9. Producerat år 2000.
16:05 
Langt fra Las Vegas
Heidi del 2. (10) 'Heidi del 2'. Dette afsnit byder på lige dele mystik, kærlighed og grænseoverskridende bindelege. Hvem inviterer Casper med til det royale bal, hvem er Sunnyboy, og hvorfor er Heidis venner vilde med marchmusik? Superhelten Sunnyboys fanskare vokser. Kim har med sin småreligiøse baggrund nemt ved at forelske sig i mystiske mænd og prøver ihærdigt at afsløre Sunnyboys identitet. Robert nøjes med fanatisk tilbedelse. Samtidig udviser "de kendtes tømrer" Thor Fintasdottir (Martin Brygman) en mere og mere aparte adfærd. Er det fordi han har en affære med Anne? Eller er han syg eller bare utrolig træt? . Del 10. Producerat år 2000.
16:40 
Langt fra Las Vegas
Én på egnsdragten. (11) 'Én på egnsdragten'. Jumpstart har pladsproblemer. Blandt andet på grund af et 3 gange 4 meter stort typografisk revykort, anlagt af nyhedsvært Niels Buckingham. Bygningens ejer, den uhyre gammeldags Wilhjelm Fried (Søren Rislund), tilbyder sin hjælp. Han stiller dog usædvanlige krav. Casper testkører en ny strategi overfor Anne. Nu skal hun sige farvel til den "umodne og småliderlige" Casper og i stedet sige goddag til "familiefaren og børnevennen" hr. Christensen. En tåbelig leg med Kenny bringer snart Casper på kollisionskurs med både Anne og Wilhjelm Fried. En afgrundsdyb generationskløft åbner sig. Del 11. Producerat år 2000.
17:10 
Langt fra Las Vegas
I.T. Phone Home. (12) 'I.T. Phone Home'. Anne har mødt en fyr og gennemgår en besynderlig fysisk forvandling. Casper prøver forsmået at ødelægge forholdet, men det viser sig langt sværere end sædvanligt. Han er oppe imod finansmandens penge og neanderthalerens primitive urkraft - den rige abe på kværn. "Jumpstarts" nye I.T.-medarbejder, Harvey Emil Jomsborg (Kristian Halken), afslører, at han for 10 år siden spillede den folkekære nisse Fidibus i Danmarks mest populære julekalender 'Jul i den gamle Knasegård!'. Det vækker nostalgisk begejstring på redaktionen, indtil de finder ud af, at Harvey kun har ét ønske, et come-back. . Del 12. Producerat år 2000.
17:45 
Langt fra Las Vegas
Helmig fucki fucki. Casper har besluttet at sige til Anne, at han elsker hende. Men en bytur med hans depressive ven Thomas Helmig, som har mistet troen på kærligheden, bringer ham i hans hidtil største troværdighedskrise. Og det siger ikke så lidt. En cocktail af en grædende rockmusiker, en dybt forelsket tv-vært og halvnøgne thaipiger vil få tårerne til at trille hos selv garvede Zulu-seere. Redaktionen skal have taget et pressefoto. Kim beordrer alle til at tabe sig, inden de skal til fotografen - og et bizart slankecirkus med Robert i front tager sin begyndelse. . Del 13. Producerat år 2000.
18:20 
Langt fra Las Vegas
Lars Herlow. (14) 'Lars Herlow'. Det er nye tider på "Jumpstart". Kim vil prøve lykken som forfatterinde med debutromanen 'Knock out Sally'. Imens er Niels Buckingham tiltrådt stillingen som ny redaktionschef. En opgave han i fællesskab med sin gule beslutningskylling går til med krum hals. Bedst som Casper er parat til at sige de tre berømte ord til sin kæreste, Anne (Stine Stengade), bliver han ramt af en fæl tragedie. Anne proklamerer nemlig, at hun forlader Casper til fordel for den charmerende Lars Herlow fra Lykkehjulet. Casper er knust. På selvmordets rand. Er der overhovedet mere at leve for? . Del 1. Producerat år 2002.
18:50 
Langt fra Las Vegas
Mia Hundvin. (15) "Mia Hundvin". Hvad gør man, når man ikke længere kan finde ud af at være sjov? Man gifter sig!. Og det er lige, hvad Casper og Kim gør i håb om, at ægteskabets stabilitet og trygge rammer kan give dem begge kreativiteten tilbage. Men ægteskabet knirker i sengen. Kreativiteten forbliver væk, og Casper risikerer at blive fyret til fordel for den kække præst i skikkelse af Kurt Ravn. Til gengæld er Kenny på toppen. Han har fået arrangeret et interview med den lesbiske håndboldspiller Mia Hundvin, og under interviewet opdager Kenny til sin store glæde noget i Mias taske. En æske p-piller. Måske han alligevel har en chance for at score den norske godte? . Del 2. Producerat år 2002.
19:25 
Langt fra Las Vegas
John Travolta. (16) 'John Travolta'. Bag det noble og kontrollerede ydre er der en skuespiller gemt i Kenny. Så da der er casting på teaterforestillingen 'Grease', stiller han op i rollen som John Travolta. Men konkurrencen er benhård. Robert vil nemlig også gerne være John Travolta. Der er her tale om "method acting" på højeste plan. Imens kaster ægteparret Casper og Kim sig ud i alternative løsningsmodeller i jagten på den tabte kreativitet. Men hverken ens træningsdragter eller et besøg hos parterapeuten gør underværker, så måske er et dukkespil opført af Caspers mor (Vivienne Mckee) faktisk ikke så dårlig en idé?. Del 3. Producerat år 2002.
19:55 
Langt fra Las Vegas
Mek Pek. (17) "Mek Pek". Det kommer frem i offentligheden, at Caspers humørstang er på størrelse med en ostereje. Det er naturligvis ikke godt for hverken Caspers eller Jumpstart's rygte, så han føler sig nødsaget til at bevise, at der blot er tale om ondsindet billedmanipulation. Og hvem er bedre til at vurdere størrelsen end Niels Buckingham? Roberts navleknude går op under en svømmetur i Allerød Svømmehal. Vandet i svømmehallen må skiftes ud, og Robert ryger på hospitalet. Her forelsker han sig i den tavse Jeanet Hoffmeier - en ung pige i coma. Del 4. Producerat år 2002.
20:30 
Langt fra Las Vegas
Mufufu. (18) "Mufufu". Caspers afrikanske "støttebarn" Mufufu har udråbt sig selv til diktatorisk enehersker over en afrikansk stat. Casper er fortvivlet. Har han fejlet i opdragelsen af Mufufu? Og har Mufufu planer om at komme til Danmark? Robert vil gerne være mere respekteret, så han forsøger at skifte identitet til DJ John. Men DJ John står i ledtog med politiet om en større spionagesag på Jumpstart, og det er ikke populært på redaktionen. Samtidig viser det sig, at DJ John meget vel kan være trækkerdreng, og det er noget, der kan gøre den geile Niels Buckingham opstemt. I et forsøg på at mindes Gunnar Nu Hansen, kommer Kenny i kontakt med sin indre indianer. . Del 5. Producerat år 2002.
21:05 
Langt fra Las Vegas
Michel. (19) "Michel". Denne uges afsnit af "Langt fra Las Vegas" er intet mindre end et overflødighedshorn af alternative parringsritualer og hormon-påvirket adfærd. Kenny bliver udsat for mistænkelige dødstrusler i form af dartpile og hyrer derfor bodyguarden Michel. Først bagefter viser det sig, at Michel (Mette Horn) er en pige, og Kenny bliver hurtigt fascineret af denne vidunderlige skabning, der både kan rapelle, lægge arm og rive telefonbøger over med de bare næver. Imens har Casper kastet sine lyster over stewardessen Sidse (Karen Rosenberg). En hed affære, der involverer gummibåde, orgasmer i mono og Birthe Kjær i en form for trekant. . Del 6. Producerat år 2002.
21:35 
Langt fra Las Vegas
Liva. (20) 'Liva'. Bedst som Casper har besluttet sig for at leve i cølibat til fordel for "Jumpstart" og arbejdet i Wham-fanklubben, bliver han hårdt ramt af Amors pile. Kenny og Michel har kærestedag, og i den anledning har de inviteret Michels veninde Liva (Iben Hjejle) forbi hos Casper. Mødet mellem Casper og Liva resulterer i sex fra morgen til aften, og Caspers cølibat synes at være en skrøne blot. Men lykken må have en ende, for det dér med to vennepar, der dater hinanden, er noget værre rod. Vi husker alle, hvordan det gik dem fra Abba. . Del 7. Producerat år 2002.
22:10 
Langt fra Las Vegas
Mogens K. Eberhart. (21) 'Mogens K. Eberhart'. Casper møder Livas forældre Mogens (Henning Jensen) og Vibeke (Solbjørg Højfeldt) for første gang. Mogens K. Eberhart er en altdominerende akademikersnob med hang til Jesper Klein, mens Vibeke er en underkuet hjemmegående husmor med op til flere blå mærker i ansigtet. Mødet tangerer det katastrofale - ikke mindst da en samtale om katten Olof gør forholdet mellem Casper og Mogens særdeles hadefuldt og, om muligt, endnu køligere. Mens Casper gennemlever sit livs mareridt, holder Kim den feminine fane højt og har trukket en lilla ble over hovedet i anledning af den internationale kvindekamp-dag. . Del 8. Producerat år 2002.
22:40 
Langt fra Las Vegas
Monsieur Dipp. (22) 'Monsieur Dipp'. Kenny har kløe af bekymringer. Efter et katastrofalt "sammenstød" med en kvindelig kuglestøder har han pådraget sig en kønssygdom og har efterfølgende muligvis smittet Casper! Men hvad har alt dette med Livas far, Mogens KK. Eberhart, og Monsieur Dipp (Kaj Løvring) at gøree Robert bliver vært for sit eget quizshow "Total Vind", men opdager at det at være kendt også har sin bagsidee Buckingham og Lisa kommer i carambolage med hinanden på grund af Buckinghams systematiske nedgørelse af minoritetsgrupperr. Del 9. Producerat år 2002.
23:10 
Langt fra Las Vegas
Oliver. (23) 'Oliver'. Hvorfor kører Casper rundt med en Silver Cross barnevogn, hvori der ligger en pose chips ved navn Oliver?. Der er familieforøgelse på vej hos Casper og Liva, men Casper er skrækslagen ved tanken om at være far, så han går til ekstremerne for at overbevise Liva om, at det er en meget dårlig idé at beholde barnet. Derimod vælter familiefølelsen ind over Niels Buckingham. Nostalgisk kaster han sig over slægtsforskning i håb om at finde frem til eventuelle nulevende efterkommere af den Buckinghamske slægt. I øvrigt en slægt der stammer fra et tyndt befolket område og af samme grund har stolte traditioner for indavl. . Del 10. Producerat år 2002.
23:40 
Langt fra Las Vegas
Feng Shui. (24) 'Feng Shui'. Det er den helt store lykke, da Liva flytter ind hos Casper. Til hans store overraskelse påtænker Liva dog også at lade sin elskede kat Oluf flytte ind. Casper er meget allergisk over for katte og kan på ingen måde leve sammen med katten. Men Liva er allerede parat til at flytte med, hvis Oluf smides på porten. Casper udtænker derfor en plan, der kan aflede hendes opmærksomhed. Kim er gravid, og faderen til barnet er den 16-årige teenager Martin (Andreas Berg), så Kim beslutter sig for at teste, om han er moden nok til at klare opgaven og ansætter ham derfor som sin personlige assistent. . Del 1. Producerat år 2002.
00:05 
Langt fra Las Vegas
Kat. (25) 'Kat'. Der er allerede skår i den nyskabte familieidyl hos Casper, idet Livas allergifremkaldende (møg)kat også er flyttet ind. Casper er stærkt dopet af allergimedicin og på kanten til at blive hjemsendt fra Jumpstart. Kun de store mængder af medicin holder endnu sammen på den lille familie. Facaden er ved at krakelere, og tilbage står spørgsmålet: Kan katte virkelig ikke forstå engelsk? Faderen til Kims ufødte barn er desværre stadig teenager, men Kim sætter sig for at speede Martins modningsprocess op. Et endags-kamikaze-raid inspireret af Kennys ungdomsanekdoter burde på rekordtid gøre knægten til mand, så han kan koncentrere sig om at blive far. . Del 2. Producerat år 2002.
00:35 
Langt fra Las Vegas
Laust. (26) 'Laust'. Da Livas ekskæreste Laust (Nikolaj Steen) bliver fyret fra sit job som guide, træder Liva straks til, og for at støtte ham inviterer hun ham til at overnatte hos hende og Casper, indtil han får det bedre. Liva og Laust benytter den kærkomne lejlighed til at genopfriske minder fra deres tid som guide-kærestepar. Alt dette går Casper på nerverne, for hvordan er det nu med guider? Er de ikke bare enormt gode i sengen? Det er lykkedes Kenny af få et interview i stand med den eftertragtede bokser Yakim Kronos. Alt, hvad han skal gøre, er at medbringe en lille pakke til ham i Paraguay. Hvad mon der er i pakken, og vil bokseren bruge Kenny Nikkelmann som narkokurer? . Del 3. Producerat år 2002.
01:05 
Gaffa Prisen 2021
Savner du også at stå helt oppe ved scenekanten, mærke musikken trænge dybt ind i din krop og blive en del af energien fra band, kunstner og publikum?. Det gør vi også. Derfor fejrer vi igen i år den danske og internationale musikscene, når Gaffa Prisen 2021 uddeler fornemme priser og blænder op for livemusik fra blandt andre Arlo Parks, Jung, Dopha og Benjamin Hav. I spidsen for showet står værterne Thomas Skov og Carsten Holm. Producerat år 2021.
03:05 
Rig i en fart - de unge iværksættere
De er ikke fyldt 30, men de tjener kassen. Mød unge iværksættere, der forstår at tjene penge - og bruge dem. Toni producerer og sælger uartige postkort på nettet, og Ash handler med international valuta hjemme fra sofaen. Youtube-stjernen Daniel, The Gonth, på 27 år, har næsten to millioner følgere, og det har givet ham rigelig overskud til at købe lejlighed og en fed bil. . Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
03:30 
Rig i en fart - de unge iværksættere
De to søstre, Hannah og Sophie, har skabt en millionomsætning ved at sælge makeup-børster og pensler. Youtube-stjernen Gonth får en ny ven, der er ligeså vild med hurtige biler som ham selv, og 17-årige Cameron tjener kassen på klamme kryb. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2019.
04:00 
Rig i en fart - de unge iværksættere
Callum på 20 år regnes for at være en af fremtidens leverandører af hundekiks i Europa. Designeren Ibby deler sin tid mellem møder med sine berømte amerikanske kunder og et job som barista, og Insta-stjernen Erin giver sig selv en udfordring. Men måske er hun gået for langt, når hun skal prøve at arbejde på en genbrugsplads?. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2019.
04:35 
Zulufonen
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. Del 13. Producerat år 2012.
05:40 (06:10)
Nørgaards Netfix
Nørgaards omvandrende cirkus af internetsjov er tilbage. Fuldt af stærke pointer, underholdende anmeldelser og vanvittige indslag. Del 10. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå