Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Younger
Jersey, Sure. I håb om at lære mere om Liza tager Josh med hende til middag i Jersey - men virkeligheden rammer ham hårdt. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2016.
06:40 
Younger
Un-Jaded. Liza og Kelsey er bekymrede og må tænke kreativt, da Jade viser sig at skabe flere problemer, end hun er værd. . Säsong 2. Del 6. Producerat år 2016.
07:05 
Younger
Into the Woods & Out of the Woods. Liza kommer for alvor på udebane, da hun tager med Josh på musikfestival. Samtidig må hun hjælpe Charles med en opgave på arbejdet, mens Dianas møde med Hugh ikke går helt som planlagt. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2016.
07:30 
Younger
Beyond Therapy. Da Josh bliver omtalt i New York Times, kommer hans forhold til Liza under pres. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2016.
07:55 
Beverly Hills 90210
I'm Back Because. Dylan er vendt tilbage til Beverly Hills, og det stiller Kelly over for et svært valg: Matt eller Dylan. Kelly skal også tage en beslutning, der helt konkret handler om liv eller død. Imens bliver David anklaget for voldtægt, og Donna og Noahs forhold bliver sat på en alvorlig prøve. . Del 8. Producerat år 1998.
08:45 
Beverly Hills 90210
The Following Options. Kelly er splittet i sine følelser for Matt og Dylan. Donna bliver venner med en ung pige, der har problemer, mens Gina rykker ind på Donnas "territorium"- snart har hun en ny fyr i sigte. . Del 9. Producerat år 1998.
09:30 
Beverly Hills 90210
Marathon Man. Hele holdet tilmelder sig en konkurrence i maratondans. Gina og Donna opdager, om blod virkelig er tykkere end vand. Dylan bliver hjemsøgt af dæmoner fra fortiden. . Del 10. Producerat år 1998.
10:20 
Beverly Hills 90210
How to Be the Jerk Women Love. Da Dylan finder ud af, at hans eks-kones grav er blevet flyttet til et hemmeligt sted, kaster han sig i armene på Gina og søger trøst i narkoens tåger. Samtidig presser Gina Donna til det yderste, og Kelly vender al sin opmærksomhed mod Matt. . Del 11. Producerat år 1998.
11:10 
Langt fra Las Vegas
Polle Pot. (27) 'Polle Pot'. Da Kim pludselig aborterer, er hun sønderknust. Alle på Jumpstart prøver på bedste vis at hjælpe hende på fode igen, hvilket selvfølgelig skaber kaosagtige tilstande. Kenny beslutter sig for at overholde Kims kalender til punkt og prikke. Også selvom det gælder en aftale med gynækologen. Buckingham beslutter, at den allerede planlagte tema-fest skal være en anti-abort-fest for at opmunte Kim. Robert udnævnes som koordinator. Casper og Liva beslutter sig for at finde Kims kære barndomsminde, klovnen Polle Pot (Baard Owe), så han kan optræde for hende og gøre hende glad igen. . Del 4. Producerat år 2002.
11:40 
Langt fra Las Vegas
Bedste, det er bare mig. (28) 'Bedste, det er bare mig'. Livas bedstemor kommer på besøg, og da Liva er helt ophængt af arbejde, må Casper tage sig af hende - død eller levende. Bogstaveligt talt!. Kenny beslutter sig for at sigte sin kærlighedskanon i kun én retning og laver en liste over, hvad han kræver af sin drømmekvinde. Han møder Marie (Lene Poulsen), der passer beskrivelsen perfekt! Hun er godt nok ikke helt så høj, eller så ung. Men hvordan får man en kvinde til at afsløre sin alder? Da Robert vinder en sækkestol i en hi-fi quiz, bliver han ellevild. En ægte sækkestol af mærket Finn! Den lever bare heller ikke helt op til Roberts forventninger. . Del 5. Producerat år 2002.
12:10 
Langt fra Las Vegas
Tis. (29) 'Tis'. Efter en hyggelig aften, hvor vennerne har leget ånden i glasset, begynder Liva pludselig at tisse i sengen. Liva drak af glasset, de brugte til legen, og Casper begynder derfor at frygte, at hun er blevet besat. Til slut må et ægte medie (Peter Belli) indkaldes for at få afgjort sagen. Kim skal på ferie, men kan ikke rigtig finde ud af, hvor hun skal tage hen. Derfor beslutter hun, at den nationalitet, der klæder hende bedst i sengen, skal være hendes rejsemål. Robert tilkaldes for at filme seancerne, så Kim selv kan få syn for sagen. Bliver det Irland eller Italien, der vinder Kims feriebesøg?. Del 6. Producerat år 2002.
12:45 
Langt fra Las Vegas
Jeopardy!. (30) 'Jeopardy!'. Liva er et rigtigt konkurrencemenneske, der elsker at spille, men ikke kan holde ud at tabe. Det går derfor helt galt, da Casper og Liva skal deltage i par-Jeopardy! på tv. Casper er elendig, og derfor indkaldes Livas far (Henning Jensen) til at lede kamp-træningen, inden det store slag skal stå. Men da de endelig står i studiet, går den berømte sorte klap ned. Men for hvem? På Jumpstart er det Roberts fødselsdag, og redaktionen beslutter sig for en gangs skyld for at fejre ham med manér. . Del 7. Producerat år 2002.
13:15 
Langt fra Las Vegas
Kærlighed gør blind. (31) 'Kærlighed gør blind'. Det knager alvorligt i Caspers og Livas forhold, da Casper pludselig mister synet. Liva er på ingen måde parat til at passe og pleje ham, men synes tværtimod irriteret over hans hjælpeløshed. Heldigvis får Casper synet tilbage, men han beslutter sig for at teste Liva og stadig spille blind overfor hende. Det viser sig at være nogenlunde den dårligste idé, han har fået i lang tid. Kenny beslutter sig for at udnævne en arving blandt Jumpstart redaktionen, da han ikke selv har nogen familie. Da Robert er den eneste, der er interesseret i at lefle for Kenny, bliver han arving til Kennys jordiske gods. Del 8. Producerat år 2002.
13:40 
Langt fra Las Vegas
Som søn så far. (32) 'Som søn så far'. Hvad gør man, når kæresten er skredet, og man ikke rigtig synes, at det er fedt?. Det forkerte svar er at ringe til sine forældre. Caspers far stiller gerne op for at hjælpe sin søn ud af krisen og flytter derfor ind hos ham, indtil Casper har fået kontakt med sine følelser igen. Seerne får her chancen for at opleve Tommy Kenter folde sig ud som Caspers fodboldelskende hippie-far. I. Del 9. Producerat år 2002.
14:15 
Langt fra Las Vegas
Det sidste ord. (33) "Det sidste ord". Robert har fået lov til at flytte midlertidigt ind på Jumpstart, og det arrangement behager ham så meget, at han beslutter at gøre hulen under skrivebordet på Jumpstart til sin permanente bolig. Robert nægter at flytte og udvikler et decideret teenage-oprør, der driver pigerne på redaktionen til vanvid. Casper og Liva er bragende uvenner, og det lykkes Liva gentagne gange at vinde deres skænderier. Det kan Casper, som en mand med ordet i sin magt, ikke have siddende på sig. Med Kenny som sin medsammensvorne planlægger han, hvordan han kan få det sidste ord. . Del 10. Producerat år 2002.
14:45 
Langt fra Las Vegas
Pressemødet. (34) "Pressemødet". Liva er blevet ansat som ny pressechef på Jumpstart. Krigen mellem Casper og Liva er på sit højeste. Der kæmpes med alle midler og det store slag ender med at skulle slås foran verdenspressen. Kenny afslører, at han har et tæt forhold til den gamle han elefant Jumbo, hvilket selv Robert ser som et tegn på total desperat ensomhed. Kenny beslutter sig for at finde ud af, om Jumbo virkelig er hans ven. Det er mere end den gamle elefant kan klare. Gæstespiller: John Martinussen i rollen som dyrepasser. Special guest appearance by: Københavns Zoo, elefanten Jumbo og strudsen Lorentz. . Del 1. Producerat år 2003.
15:10 
Langt fra Las Vegas
Don´t wanna lus you now. (35) "Don´t wanna lus you now". Casper og Liva opfører sig som hund og kat og kan ikke holde ud at være i samme rum. Omstændighederne formildnes, da Casper fejlagtigt tror, at hun stadig er interesseret i ham og prøver at tiltrække sig hans opmærksomhed ved hjælp af sit hår. I virkeligheden har Liva har fået lus!. Kenny finder ud af, at Casper faktisk ikke kan huske deres første møde. Han gør det til sin personlige mission at genopfriske Caspers hukommelse. Jumpstart har fået en makuleringsmaskine, og Robert kommer i sin makulerings-iver til at ødelægge Buckinghams særudgave af "Smølf Ohøj" Den situation giver bl.a. anledning til at se Robert klædt ud som Smølf. . Del 2. Producerat år 2003.
15:40 
Langt fra Las Vegas
Starfucker. (36) "Starfucker". En dag står Kimmie (Lene-Maria Christensen) ude foran Caspers dør og synes, at han er helt fantastisk og vildt lækker. Det er lige hvad Casper trænger til efter bruddet med Liva, og de to begynder at date. Det er meget svært for Casper at indse, at hun i virkeligheden kun ser ham, fordi han er kendt. Desuden vil det være et nederlag i forhold til Liva, hvis han indrømmer det. Ergo: Casper er stuck med en Starfucker! Buckingham har overbevist Liva om, at hun er ved at blive tyndhåret, og håret er som bekendt Livas ømme punkt. Som behandling får han lov til at lave en kødhjelm af kylling på hende - en meget ildelugtende kur. . Del 3. Producerat år 2003.
16:10 
Langt fra Las Vegas
Mere møs til Dennis. (37) "Mere møs til Dennis". Da Casper ser et billede af sin absolutte drømmekvinde, beslutter han sig straks for, at hende må han have. Nu er det bare det, at hun i øjeblikket er en mand, der snart skal have foretaget en kønsskifteoperation. Casper vil komme alle andre bejlere i forkøbet ved at begynde at gå ud med hende, mens hun stadig er mand. Som en del af Jumpstarts nye pressestrategi bliver medarbejderne sat til at tegne en tegning af hinanden, som det dyr de minder mest om. Kim bliver forarget da alle af en eller anden grund vælger at tegne hende som en abe. For det har i hvert fald ingen hold i virkeligheden!. Del 4. Producerat år 2003.
16:40 
Langt fra Las Vegas
Tino, Gunnar og en hel krukke bolsjer. (38) "Tino, Gunnar og en hel krukke bolsjer". Caspers lejlighed er en byggeplads, han er nemlig ved at få repareret sit afløb. Det tager år og dage, men Casper kan ikke rigtig få sig selv til at fyre blikkenslageren Tino (Anders W. Berthelsen). Casper og Liva er kommet på talefod igen og aftaler, at de godt kan holde ud, at den anden ser andre. Da Liva møder Tino, en rigtig håndværker, bliver hun straks tiltrukket, og de begynder at gå ud sammen. Det speeder ikke afløbs-reparationen op, da Tino nu bruger al sin tid på Liva. Og Robert starter en indsamling til de chokolade-sultne børn i Afrika. . Del 5. Producerat år 2003.
17:05 
Langt fra Las Vegas
Ultimate Kosher. (39) "Ultimate Kosher". Casper har efter en ydmygende scene på hans og vennernes stamcafé besluttet sig for at lære at slås. Han beslutter sig for at gå i kamptræning, og hans personlige træner bliver Kennys gamle kostskolekammerat, Goldstein (David Rousing), der er mester i den ældgamle jødiske kampsport Kruplach. Det viser sig, at Goldstein desværre er en smule nærtagende omkring sin tro, og det komplicerer træningen. Robert er blevet medlem af hjemmeværnet, mest fordi de har feltrationer, og fordi han får mulighed for at se pigerne skifte tøj. Manuskript: Thomas Hartmann, Casper Christensen, Frank Hvam. . Del 6. Producerat år 2003.
17:40 
Langt fra Las Vegas
Arrivederci, Kenny. (40) "Arrivederci, Kenny". Kenny skriver sammen med sin kusine Illona (Laura Drasbæk), der bor i Italien. Han er gennem årene kommet til at pynte lidt på sin livshistorie og har derfor sendt hende billeder af Casper og fortalt, at det er ham selv. Da hun melder sin ankomst i Danmark, har Kenny pludselig et problem. Niels Buckingham har fået hold i ryggen efter en tur til Belgien, hvilket giver ham store problemer med at orientere sig og gør det svært for ham at opretholde sin status som chef. Resten af redaktionen har fået en dejlig sang på hjernen, og mere skal der faktisk ikke til for at drive Buckingham til vanvid. . Del 7. Producerat år 2003.
18:10 
Langt fra Las Vegas
Nestor. (41) "Nestor". Casper og Liva er gode venner. Og bare gode venner! Derfor burde Casper ikke have problemer med, at Liva ser en anden mand. Men det har han! Mest fordi Livas nye kæreste Nestor (Stig Hoffmeyer) er alt for gammel til Liva og arbejder med ost. Buckingham har fået en regning fra Blockbuster på 50.000 kr. i strafgebyr for ikke at have afleveret en film. Det viser sig at give Robert ekstra arbejde. Se Hans Henrik Bærentsen som Blockbusters underdirektør. Lær desuden hvorfor Göstas Pingen-Pongen er verdens bedste bordtennismærke. . Del 8. Producerat år 2003.
18:45 
Langt fra Las Vegas
Trøstepagten. (42) "Trøstepagten". Når man, som Casper og Liva, er gode venner, støtter man som bekendt hinanden og hjælper, hvis den anden er ked af det. Også hvis sex er det eneste, der kan muntre modparten op. Dette betyder dog ikke, at Casper og Liva har et forhold - de har en fuldstændig klar "Trøstepagt", som de naturligvis ikke misbruger. Kenny Nikkelman har store problemer med sin kønsbehåring, da han har klippet den i en længde, der giver en meget ubehagelig kløe. Faktisk i en sådan grad, at han mener, han er uarbejdsdygtig. Og på Jumpstart har den ansvarsfulde chef, Niels Buckingham, besluttet sig for at hjælpe Robert til at blive mere frisk og veludhvilet. . Del 9. Producerat år 2003.
19:15 
Langt fra Las Vegas
Kammeratstolen. (43) "Kammeratstolen". Liva overnatter tit hos Casper, men de er i hvert fald IKKE kærester. Slet ikke. Da Kenny og Casper kommer til at tale om, at rigtige kammerater burde bo sammen, falder det helt naturligt for Casper at lade Kenny flytte ind. Således sættes scenen til et ægte "Ménage à trois". Roberts frisør er død, og derfor får Lisa lov til at klippe ham. Det bliver han lynhurtigt vild med og skal pludselig hele tiden klippes. Det giver nemlig frit udsyn til Lisas patter! . Del 10. Producerat år 2003.
19:45 
Langt fra Las Vegas
Skat. (44) "Skat". Casper modtager et brev fra skattevæsenet, der påstår, at han har lavet et spækhugger-show, som han skal betale 60.000 kr. i skat af. Han prøver forgæves at overbevise manden på skatteforvaltningen (Henrik Prip) om, at det har han ikke, men det viser sig at være sværere end som så. Kenny er begyndt at drømme bizarre seksuelle drømme om ham og Casper. Det foruroliger ham så meget, at han ikke tør sove. For at slippe af med drømmene følger han et råd fra Buckingham, men det har sin pris! . Del 1. Producerat år 2003.
20:15 
Langt fra Las Vegas
DVD-aftener. (45) "DVD-aftener". Casper og Liva beslutter de sig for at se hinandens yndlingsfilm. Liva bryder sig ikke specielt om Caspers favorit, "En vild pjækkedag", men Casper lader hende ikke slippe så let. Liva skal nok komme til at elske den film - koste hvad det vil. Imens går livet sin tåbelige gang på "Jumpstart". Chef Niels Buckingham har besluttet, at alle på redaktionen skal bære uniformer, og Kenny prøver for at overbevise alle om, at han er den på arbejdspladsen, der kender flest fremmedord. TV 2-redaktører: Palle Strøm og Keld Reinicke. . Del 2. Producerat år 2003.
20:45 
Langt fra Las Vegas
Den forsølvede barnesko. (46) "Den forsølvede barnesko". Liva har været bortrejst i en hel uge, så da hun kommer hjem trænger Casper virkelig til en god gang sex. Den må han vente længe på, for Liva har en masse arbejde, hun skal nå, og desuden kommer hendes mor på besøg. Gense Solbjørk Højfeldt i rollen som Livas mor, Vibeke, og Henning Jensen som Livas far, Mogens. Robert er helt ude af den, fordi hans favorit gourmet Pølse-Jørgen lukker sin pølsebutik. Buckingham har ligeledes problemer. Hans favorit-toiletpapir er gået ud af produktion. Han beslutter derfor at afprøve alle mærker for at finde et nyt. . Del 3. Producerat år 2003.
21:15 
Langt fra Las Vegas
Hvem ka' Lie Kaas?. (47) "Hvem ka' Lie Kaas?" Casper fatter ikke, at Liva synes, at Nikolaj Lie Kaas er noget af det mest nuttede og lækre, der findes. Han prøver i stedet at overbevise hende om, at Mikael Bertelsen fra DR2 er langt mere cool og attraktiv! Kim har igen fået et spirituelt flip. Efter et besøg hos en nummerolog får hun at vide, at hun skal hedde noget andet for at blive et helt og lykkeligt menneske. Desværre er Kims nye navn ligeså problematisk, som det er overraskende. Robert er den, der forsyner Jumpstart med kildevand, og til det har han fundet sin helt egen fidus. Hvorfor købe dyrt kildevand, når der i vandhanerne findes gratis postevand, der ligner kildevand? . Del 4. Producerat år 2003.
21:35 
Langt fra Las Vegas
Picaspero. (48) 'Picaspero'. Liva har besluttet sig for at udforske sin kreativitet og er begyndt at male malerier. Casper er ikke særlig imponeret, men Liva er overbevist om sit eget talent og kontakter Galleri-ejeren Bjarke Skipper (Erik Clausen) for at høre hans mening. Bjarke er meget imponeret, men det viser sig at Casper har haft en finger med i spillet. Kenny har fået virkelig ondt i tænderne, især når han taler. Tandlægen konstaterer, at Kenny er skævbider, og udstyrer ham med en bøjle med nakketræk. Buckingham har købt et solarium som en gave til medarbejderne. Ved at lave et simpelt kighul ind til solarie-rummet, har han således frit udsyn til sine nøgne kollegaer. . Del 5. Producerat år 2003.
22:05 
Langt fra Las Vegas
Onani. (49) 'Onani'. Liva opdager, at Casper onanerer og bliver både fornærmet og forarget. Hun bryder sig ikke om, at Casper ikke har nok i hende. Det udvikler sig til en stor diskussion, der selvfølgelig skal vendes endnu engang, mens Livas forældre (Henning Jensen og Solbjørk Højfeldt) er på besøg - hvilket naturligvis kun gør ondt værre. Så da Liva finder ud af at Kim er vært for et dildo-homeparty, melder hun sig straks - nu er hævnens time kommet. Buckingham har været offentlig person i 25 år og mener, at det er på tide, at der opkaldes en kage efter ham. Men kager opkaldes kun efter afdøde personer, så Buckingham må lægge en plan. . Del 6. Producerat år 2003.
22:35 
Langt fra Las Vegas
Who´s your daddy?. (50) 'Who's your daddy?' En stuepige på TV-laugets hotel i Nyborg anklager Casper for at være faderen til hendes barn. Casper har faktisk, ligesom resten af TV-branchen, været sammen med pigen, men han vil ikke vedkende sig at være far til hendes barn. For at modbevise dette skal han aflevere en urinprøve, og for at sikre sig, at den er negativ, låner han noget urin af Kenny. Robert vinder et par silikone bryster i en radiokonkurrence; en drømmegave for den pat-fikserede Robert. Han mangler bare at finde en egnet person at placere brysterne på. Se Jens Jørn Spottag som faderskabsadvokaten Allan Hård! . Del 7. Producerat år 2003.
23:00 
Langt fra Las Vegas
Herretur. Casper får den idé at tage på campingferie, men Liva vil under ingen omstændigheder med. Derfor inviterer Casper Kenny med. Ingen af dem aner noget om at campere, og derfor går Casper modstræbende med til at få hjælp af Livas far, Mogens (Henning Jensen). Inden Casper får set sig om, skal Svigerfar med på ferie. Robert har købt en Ellert. Den kan han nemlig køre i indendørs, og så behøver han slet ikke at gå. Og for at slå to fluer med ét smæk har han også besluttet at bo i Ellerten. Det giver problemer på Jumpstart. . Del 8. Producerat år 2003.
23:30 
Langt fra Las Vegas
Kim og Femidomet. Casper vil virkelig gerne tage billeder af Liva nøgen. Liva er absolut ikke vildt med det, men det lykkes Casper at overtale hende med, at det skal være deres helt personlige ting, som kun de to har gjort med hinanden. Kenny er den eneste, der har husket Kims fødselsdag. På dette triste grundlag udveksler de livserfaringer og lærer hinanden at kende på en ny måde. Niels Buckingham har fået en fan ved navn Nina, som han ihærdigt dyrker. Nina, som hun hedder, er fuldstændig vild med Mr. News, men Buckingham får sig en overraskelse, da han opdager, hvem Nina er. . Del 9. Producerat år 2003.
23:55 
Langt fra Las Vegas
Et fister øjeblik. Casper og Liva knepper som kaniner, og Casper udnævner sig selv til SexMachine!. Ikke så snart han har gjort det, rammes han af Nemesis og kan pludselig ikke få erektion. Han får, hvad Kenny Nikkelman kalder et "fister-øjeblik". Liva ser dette som et medicinsk problem, hvorfor hun selvfølgelig tilkalder sin far, der er læge. Efter at Kenny Nikkelman har dannet par med Kim Dorowski, har han for første gang i sit liv ingen problemer med sex eller kvinder. Men er de andre mænd misundelig på hans nye lykke? Pludselig får Kenny en mistanke om, at alle på redaktionen også begærer hans skønne kvinde. . Del 10. Producerat år 2003.
00:30 
Menneskekender
Hvem har mon spændt ben for Prins Henrik? Og hvem har grebet sin egen lort i hånden?. De dystende par får svært ved at holde masken, når de skal bevise, hvem der er den bedste menneskekender. Pardysten står mellem kollegaerne David Mandel og Jasper Ritz, Sofie Jo Kaufmanas og Mette Søndergaard Nielsen samt kæresteparret Martin Nørgaard og Sofie Flykt. Del 4. Producerat år 2021.
01:25 
ZULU har din ryg
Dilemmapanelet med Sarah Grünewald, Frida Brygmann, Mikkel Klint Thorius og Frederik Rosgaard får testet deres egne grænser, når de besøger Nicolai, der er usikker på, om han kan tåle mosten med døde dyr, hvis han skal læse biologi. Panelet kommer også sønderjyske Kamilla til undsætning. Hun bor i København, men bliver mobbet med sin dialekt. Kan panelet hjælpe hende med at vende det til en fordel?. Del 5. Producerat år 2020.
01:50 
ZULU har din ryg
Rasmus er egentlig kommet ind på drømmestudiet, men har pludselig fået lyst til at åbne en burgerbar. Hvad skal han nu vælge?. Julia Sofia, Skinz, Thalia Pitzner og Mikkel Klint Thorius kommer ham til undsætning og tester hans evner med en burger. Senere møder de Nanna, der har et kæledyr, der forhindrer hende i at få en kæreste. Del 4. Producerat år 2020.
02:20 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad følger i 'Big Brother-Kongernes' fodspor og tager til Svendborg. Se med, når han serverer jokes og parodier på kendisstof. . Del 3. Producerat år 2014.
02:55 
Mig og mine tatoveringer
Tattoo Too Far. Tatoveringer er ikke fremmed for Hayley Pearce - hun har allerede to og overvejer en tredje. Og hun er ikke alene. Hver tredje unge i Storbritannien har en form for kropsudsmykning. Hayley kommer under huden på tatoveringskulturen og undersøger blækkets indflydelse på de unges liv. Hayley møder mænd og kvinder, der har været under nålen - og støder på alt fra højkulturel kropskunst til fejltatoveringer og afhængighed. Skal Hayley stadig have sin nye store tatovering? . Del 6. Producerat år 2017.
03:25 
Mig og min letpåklædte krop
Body on Show. Når Hayley Pearce skal i byen, er hun ikke bleg for at vise kavalergangen frem. Men hvad signalerer hun egentlig med den dybe udskæring?. Hayley møder en onlinegruppe, der kæmper imod antagelsen om, at kvinders påklædning retfærdiggør seksuelle overgreb. Og så interviewer hun unge mænd og kvinder, der elsker at flashe - fra modeller til bartendere, webcammere og strippere. Er der forskel på mænd og kvinder, når det kommer til at vise hud? . Del 7. Producerat år 2017.
03:55 
Gintbergs Store Aften
Du har efterspurgt det, og her er det så: En næsten daglig dosis satireholdig Late Night Comedy med den jævne borgers bannerfører Jan Gintberg. Se, hvad der kommer med op, når han stikker sine saltholdige næver i krukken med aktualiteter. Uden skelen til begreber som god smag og et tillokkende ydre leverer middelklassens talerør, Jan Gintberg, stærkt subjektive kommentarer til dagens emner. Og husk så: Jan kan virkelig godt lide dig - det er de andre, han ikke bryder sig om. Del 31. Producerat år 2005.
04:25 
Gintbergs Store Aften
Du har efterspurgt det, og her er det så: En næsten daglig dosis satireholdig Late Night Comedy med den jævne borgers bannerfører Jan Gintberg. Se, hvad der kommer med op, når han stikker sine saltholdige næver i krukken med aktualiteter. Uden skelen til begreber som god smag og et tillokkende ydre leverer middelklassens talerør, Jan Gintberg, stærkt subjektive kommentarer til dagens emner. Og husk så: Jan kan virkelig godt lide dig - det er de andre, han ikke bryder sig om. Del 32. Producerat år 2005.
04:51 
ZULUs 2020 - de ting vi talte mest om
Kalenderåret 2020 nærmer sig sin afslutning, men før vi hvisker tavlen ren, er det tid til at gøre status på året, der er gået. Vi glemmer Corona for en stund og kigger på alle de andre begivenheder, der prægede 2020. Men kan man overhovedet sige noget sjovt om Black Live Matters, sexisme og omskæring? . Del 2. Producerat år 2020.
05:35 (06:20)
Desperate Housewives
Flashback. Lynette er nødt til at protestere, da hendes mor insisterer på, at hele familien Scavo stiller op til fotografering sammen med hendes ulidelige, nye mand, Frank (Larry Hagman). Susan får tilbudt en donornyre fra en uventet kant. Gaby nægter at se fortiden i øjnene. Bree holder stadig eksistensen af Keiths søn hemmelig for faderen. Og Mike forsøger at få kontakt til sin biologiske søn, Zach, for at pumpe ham for oplysninger om Paul. . Del 14. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå