Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Desperate Housewives
Assassins. Susans liv hænger i en tynd tråd, efter at hun blev trampet ned under optøjerne på Wisteria Lane. Paul Young slap heller ikke heldigt fra opstanden, men hvem var det egentlig, der skød ham? Keith flytter ind hos Bree, som får et chok, da Orson uanmeldt kommer på besøg. Gabrielle forsøger at redde sit forhold til Juanita, men det er lettere sagt end gjort. Og Renee kæmper med sig selv, mens hun overvejer, om hun skal fortælle Lynette om sin fortid med Tom. Del 11. Producerat år 2011.
07:05 
Glee
Loser Like Me. Rachel vender hjem for at genfinde sig selv og får hurtigt en interessant mulighed på McKinley. Del 1. Producerat år 2015.
07:55 
Glee
Homecoming. Rachel får hjælp fra sine gamle venner, da hun og Kurt går på jagt efter nye Glee Club-medlemmer. . Del 2. Producerat år 2015.
08:40 
Ugly Betty
Crimes of Fashion. En ulykke vender fuldstændig op og ned på Mode, og Betty er ikke sen til at give den som Sherlock Holmes for sammen med politiet at stykke det fulde billede sammen af hvad, der i virkeligheden er sket. I mellemtiden ser chokerende afsløringer om Hilda dagens lys - noget, der giver Ignacio en hel del at tænke over. . Säsong 3. Del 3. Producerat år 2008.
09:25 
Ugly Betty
Betty Suarez Land. Gio vender tilbage fra sin slikke-sine-sår-rejse til Rom yderst skuffet og vred over bruddet med Betty, som på sin side forsøger at gøre alt, hvad der står i hendes magt, for at gøre det godt imellem dem igen. Samtidig må hun dog også støtte Daniel, da han modtager chokerende nyheder på familiefronten. . Säsong 3. Del 4. Producerat år 2008.
10:15 
Beverly Hills 90210
Fearless. Donna bliver hædret på rådhuset for sin heltemodige indsats under branden. Her dukker brandmanden Cliff også op. Valerie lyver og fortæller Kenny, at hun er fem uger henne. Hun prøver at presse Kenny til at fortælle sin kone om deres forhold. Forholdet mellem Steve og Clare er inde i en dyb krise. For at gøre Clare jaloux engagerer Steve en escort-pige. . Del 7. Producerat år 1997.
11:00 
Beverly Hills 90210
The Things We Do For Love. Brandon afviser Tracy, fordi hun endnu ikke er klar til et forhold. Det kan måske koste deres nye makkerskab på tv-stationen. Kelly tilbyder Valerie sin hjælp og sit venskab, da hun hører, at Valerie skal have en abort. Men hvor længe kan Valerie skjule sandheden for Kelly. Samtidig arver David en formue fra sin farfar, mens Steve vil gøre alt for at få Clare tilbage. Men er Clare overhovedet interesseret i Steve mere? . Del 8. Producerat år 1997.
11:50 
Beverly Hills 90210
Loser Takes All. Kelly betror Brandon historien om Valeries graviditet, og Brandon vælger at opsøge Kenny for at høre hans version. Brandon stiller Valerie over for et valg: Enten giver hun Kenny pengene tilbage, eller også flytter hun ud af huset. Samtidig er Davids nyerhvervede rigdom gået ham til hovedet, og hans far beder vennerne om at holde øje med sønnen. Måske får Steve denne gang held til at vinde Clares kærlighed tilbage? . Del 9. Producerat år 1997.
12:40 
Beverly Hills 90210
Lost in Las Vegas. Steve, Clare, Valerie og David tager en tur til Las Vegas, hvor Ray Pruit (Jamie Walters) skal spille. David er fuldstændig manisk. Han drikker for meget og kaster om sig med penge. Hjemme i Beverly Hills er Donna nervøs for David, og snart bliver hendes bange anelser indfriet. David får hårdt brug for både Rays og hendes hjælp. . Del 10. Producerat år 1997.
13:25 
Desperate Housewives
Where Do I Belong?. Susan skal fortsat være i dialyse, og hun er intet mindre end chokeret, da hendes mor, Sofie (Lesley Ann Warren) kommer på besøg på hospitalet, for Sofie har nemlig ikke tænkt sig at lade sig teste for, om hun ville være egnet som nyredonor. Gaby er ved at gå op i limningen, fordi hun ikke ved, hvor hendes biologiske datter, Grace, er. Lynette tager hævn over Tom, efter at hun har hørt om hans fortid med Renee. Og Bree forsøger at være en god ven for en ellers venneløs Beth Young. . Del 12. Producerat år 2011.
14:10 
Desperate Housewives
I'm Still Here. Lynettes mor, Stella (Polly Bergen), vil giftes med den brovtende og vrangvillige Frank (Larry Hagman) af alle de forkerte grunde, synes Lynette i hvert fald. Men det er ikke noget, hendes mor har lyst til at tale om. I dialysen møder Susan en gnaven mand, der har opgivet at finde en nyredonor. Bree møder Keiths eks og hører chokerende nyt om hans fortid. Carlos er bekymret over Gabys nære forhold til en dukke. Bob og Lee hyrer den alt andet end moderlige Renne til at indrette deres adoptivdatters værelse. Og Paul tager Beth med på tur til en afsidesliggende hytte i skoven. . Del 13. Producerat år 2011.
15:00 
Natholdet
Heino Hansen nyder en frokost under et NEWS-indslag, og vært på 'Go' aften LIVE' Simi Jan er meget betaget af medvært og enhver svigermors drøm: Phillip Faber. Del 16. Producerat år 2021.
15:35 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Del 8 av 12. Producerat år 2015.
16:00 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Del 9 av 12. Producerat år 2015.
16:40 
Two and a Half Men
Tucked, Taped and Gorgeous. Følg med i livet i Malibu, hvor brødrene Charlie og Alan samt Alans søn, Jake, lever deres usædvanlige familieliv. Del 21. Producerat år 2006.
17:10 
Two and a Half Men
Mr. McGlue's Feedbag. Følg med i livet i Malibu, hvor brødrene Charlie og Alan samt Alans søn, Jake, lever deres usædvanlige familieliv. Del 22. Producerat år 2006.
17:40 
Two and a Half Men
Anteaters. They're Just Crazy-lookin. Følg med i livet i Malibu, hvor brødrene Charlie og Alan samt Alans søn, Jake, lever deres usædvanlige familieliv. Del 23. Producerat år 2006.
18:10 
Two and a Half Men
Prostitutes and Gelato. Følg med i livet i Malibu, hvor brødrene Charlie og Alan samt Alans søn, Jake, lever deres usædvanlige familieliv. Del 24. Producerat år 2006.
18:35 
Venner
The One with the Chicken Pox. Phoebes skønne "U-bådsfyr" (Charlie Sheen) dukker op til overfladen efter otte måneder på havet. Desværre har Phoebe fået skoldkopper efter at have været med til Bens et-års fødselsdag, og hvad gør man så for at få romantikken til at blomstre?. Samtidig er Monica bekymret over, at kæresten Richard (Tom Selleck) ikke er halvt så neurotisk, som hun selv er. Del 23. Producerat år 1996.
19:05 
Venner
The One with Barry and Mindy's Wedding. Barry, som Rachel forlod ved alteret, skal giftes med hendes veninde Mindy, og brudeparret har bedt Rachel være brudepige. Chandler bliver involveret i en heftig flirt på internettet. Men holder flirten til et gensyn i den virkelige verden?. Imens øver Joey sig på en ny rolle, som kræver en grænseoverskridende indsats af vennerne - ikke mindst Ross og Chandler. Del 24. Producerat år 1997.
19:35 
Menneskekender
Hvad stemmer man mon på, hvis man er vild med veganske burgere og stadig er fan af Razz og 'Kickflipper'?. Og hvilken type redder en dårlig dag med en spontan tur til Las Vegas? Gæt med, når vi finder nogle overraskende personligheder blandt et hold helt almindelige danskere. Del 5. Producerat år 2021.
20:25 
Gaffa Prisen 2021 - rød løber
Vi hylder den danske og internationale musik med en tiltrængt prisfest. Følg med i optakten til showet, hvor vært Emil Thorup tager imod alle de skønne gæster. Producerat år 2021.
21:00 
Gaffa Prisen 2021
Savner du også at stå helt oppe ved scenekanten, mærke musikken trænge dybt ind i din krop og blive en del af energien fra band, kunstner og publikum?. Det gør vi også. Derfor fejrer vi igen i år den danske og internationale musikscene, når Gaffa Prisen 2021 uddeler fornemme priser og blænder op for livemusik fra blandt andre Arlo Parks, Jung, Dopha og Benjamin Hav. I spidsen for showet står værterne Thomas Skov og Carsten Holm. Producerat år 2021.
23:05 
Gaffa Prisen 2021 - afterparty
Kom med til efterfest, når Emil Thorup inviterer indenfor på Radisson Red i Aarhus, hvor der venter lækre musikalske overraskelser og masser af redaktioner efter uddelingen af Gaffa Prisen 2021. . Producerat år 2021.
00:10 
Langt fra Las Vegas
Helmig fucki fucki. Casper har besluttet at sige til Anne, at han elsker hende. Men en bytur med hans depressive ven Thomas Helmig, som har mistet troen på kærligheden, bringer ham i hans hidtil største troværdighedskrise. Og det siger ikke så lidt. En cocktail af en grædende rockmusiker, en dybt forelsket tv-vært og halvnøgne thaipiger vil få tårerne til at trille hos selv garvede Zulu-seere. Redaktionen skal have taget et pressefoto. Kim beordrer alle til at tabe sig, inden de skal til fotografen - og et bizart slankecirkus med Robert i front tager sin begyndelse. . Del 13. Producerat år 2000.
00:40 
Langt fra Las Vegas
Lars Herlow. (14) 'Lars Herlow'. Det er nye tider på "Jumpstart". Kim vil prøve lykken som forfatterinde med debutromanen 'Knock out Sally'. Imens er Niels Buckingham tiltrådt stillingen som ny redaktionschef. En opgave han i fællesskab med sin gule beslutningskylling går til med krum hals. Bedst som Casper er parat til at sige de tre berømte ord til sin kæreste, Anne (Stine Stengade), bliver han ramt af en fæl tragedie. Anne proklamerer nemlig, at hun forlader Casper til fordel for den charmerende Lars Herlow fra Lykkehjulet. Casper er knust. På selvmordets rand. Er der overhovedet mere at leve for? . Del 1. Producerat år 2002.
01:10 
Stjernekigger
Musikere, sportsstjerner og YouTube-fænomener bliver alle vendt, drejet og gransket nøje, når Mark le Fêvre giver et kærligt stik i siden på de danske kendtes gøren og laden og ikke mindst pressens måde at håndtere kendisstoffet på. Hver uge bringer han desuden en top 5 over de bedste og mest bemærkelsesværdige kendisser i landet. Hvem, der skal på listen, og hvorfor bestemmes udelukkende af Mark, men seerne er også velkomne til at komme med tips. Del 4 av 10. Producerat år 2017.
01:40 
Stjernekigger
Musikere, sportsstjerner og YouTube-fænomener bliver alle vendt, drejet og gransket nøje, når Mark le Fêvre giver et kærligt stik i siden på de danske kendtes gøren og laden og ikke mindst pressens måde at håndtere kendisstoffet på. Hver uge bringer han desuden en top 5 over de bedste og mest bemærkelsesværdige kendisser i landet. Hvem, der skal på listen, og hvorfor bestemmes udelukkende af Mark, men seerne er også velkomne til at komme med tips. Del 5 av 10. Producerat år 2017.
02:05 
Stjernekigger
Musikere, sportsstjerner og YouTube-fænomener bliver alle vendt, drejet og gransket nøje, når Mark le Fêvre giver et kærligt stik i siden på de danske kendtes gøren og laden og ikke mindst pressens måde at håndtere kendisstoffet på. Hver uge bringer han desuden en top 5 over de bedste og mest bemærkelsesværdige kendisser i landet. Hvem, der skal på listen, og hvorfor bestemmes udelukkende af Mark, men seerne er også velkomne til at komme med tips. Del 6 av 10. Producerat år 2017.
02:40 
Stemmernes tårn med Fuhlendorff
Heltene har fundet ud af, at Kalian Ingmir leder efter sine brødre, der døde på Hundredesårs Øen. Spillerne har også fået 'udleveret' øen i form af brikker og kan nu se, hvad der ligger foran dem og få en fornemmelse af, hvad opgaven kommer til at kræve af dem. Del 4. Producerat år 2020.
03:40 
American Dad
Home Adrone. Steve får lov til at blive hjemme, mens resten af familien tager til Boston for at kigge på colleges til Hayley. Stan tror på, at Steve kan opføre sig ansvarligt alene, men der går ikke længe før Steve bliver overtalt af sine venner til at bryde et par husregler. Drengene bryder ind i Stans kontor og leger med, hvad de tror er et computerspil. Det er dog en fjernstyret militærdrone, og Steve har lige smadret den!. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2009.
04:05 
American Dad
Brains, Brains, and Automobiles. For første gang i 18 år er Stan og Francine alene uden børnene, som er på sommerlejr. Det eneste problem er Roger, som hele tiden kræver opmærksomhed, så Francine lærer ham at klare sig selv, så hun og Stan kan få noget alene-tid. Da Roger flytter hjemmefra, bliver Stan bange for, at Francine vil opdage, hvor kedelig han er og forlade ham, så han udarbejder en snedig plan for at få Roger til at flytte hjem igen. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2009.
04:30 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Christopher vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Christopher lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. 'Natholdet' bliver i denne periode sendt i en Corona-sikret udgave. Det vil sige, at der ikke er publikum til programmet, og at Anders Breinholt sidder alene i studiet. . Del 25. Producerat år 2020.
05:00 
Funny haha
Kan man joke om alt? Og hvornår går man for langt? I dag handler det om, hvor grænsen går, når man laver stand-up. Vært Jasper Ritz taler blandt andet med stand-up-komikerne Tobias Dybvad, Karsten Green, Jesper Juhl og selveste Casper Christensen, der var med til at starte stand-up-genren i Danmark. Se også ugens sjove indslag fra comedy-hjemmesiden funnyhaha.dk. . Del 7. Producerat år 2011.
05:35 (06:20)
Desperate Housewives
Where Do I Belong?. Susan skal fortsat være i dialyse, og hun er intet mindre end chokeret, da hendes mor, Sofie (Lesley Ann Warren) kommer på besøg på hospitalet, for Sofie har nemlig ikke tænkt sig at lade sig teste for, om hun ville være egnet som nyredonor. Gaby er ved at gå op i limningen, fordi hun ikke ved, hvor hendes biologiske datter, Grace, er. Lynette tager hævn over Tom, efter at hun har hørt om hans fortid med Renee. Og Bree forsøger at være en god ven for en ellers venneløs Beth Young. . Del 12. Producerat år 2011.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå