Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dawson's Creek
To Be Or Not To Be - Part One. En hård lærer tvinger Jack til at oplæse et digt, der får alle til at mistænke ham for at være homoseksuel. Det finder Pacey sig ikke i, men hans principfaste forsvar er ved at koste ham en udvisning. . Del 14. Producerat år 1999.
07:10 
Glee
Diva. Da Santana besøger skolen, giver Finn koret en opgave, der skal sætte gang i konkurrencegenet og vække deres indre diva. Samtidig, i New York, forsøger Kurt at bremse Rachels arrogante adfærd efter hendes triumf på NYADA-showcasen. Del 13. Producerat år 2011.
07:55 
Glee
I Do. Will og Emmas bryllupsdag er endelig kommet, og både nuværende og tidligere medlemmer af Glee Club samles for at fejre brudeparret. Del 14. Producerat år 2011.
08:45 
Beverly Hills 90210
Rock of Ages (a.k.a. The Voodoo That You Do So Well). Rolling Stones er i Beverly Hills og giver koncert. Og hvem vil ikke gerne til en Stones-koncert?. David og Clare mener, Stones er dinosaurer, Donna kender dem ikke, men det gør Ray, og han har sin egen måde at vise tingene på. Brandon er vild efter at komme af sted, men han skal i retten, og Dylan kæmper videre mod narkoen. . Del 12. Producerat år 1994.
09:35 
Beverly Hills 90210
Up in Flames. Brandon får en opringning fra Europa. Kelly tror selvfølgelig, det er Brenda, men det er Emily, som kommer til byen. Kelly er jaloux, men Brandon forsikrer hende om, at hans følelser for Emily er væk. Men er det sandt?. Valerie lægger igen an på Steve, Dylan taler personligt med Kelly, og Steve holder en fest, som ender i katastrofe. . Del 13. Producerat år 1994.
10:25 
Beverly Hills 90210
Injustice for All. Kelly har overlevet branden, men er stadig på intensivafdelingen, og ingen ved, hvor svære hendes forbrændinger er. Steve lider af voldsomme samvittighedskvaler, mens Brandon skjuler sine følelser. Han bør selvfølgelig være hos Kelly, men Emily er stadig i byen. Dylan er ved at være klar til at tage hjem til sig selv. Men dér venter et brev fra fortiden. . Del 14. Producerat år 1994.
11:10 
Beverly Hills 90210
Christmas Comes This Time Each Year. Det er jul - hjerternes fest og den tid på året, hvor man hjælper hinanden. Vennerne forbereder bespisning for de hjemløse på The Peach Pit, og imens forsøger de at klare forskellige private problemer. Kelly tør stadig ikke vise Brandon sine brandsår og flygter fra intime situationer. Andrea og Jessie ser forskelligt på lille Hannahs jul. Dylan gør et første forsøg på at finde frem til Erica, og Donnas mor opsøger Ray - for at få ham ud af Donnas liv. . Del 15. Producerat år 1994.
12:00 
Desperate Housewives
Nice is Different Than Good. Der er gået to måneder, siden vi forlod Mike og hans nye brud ved alteret. Men hvem var det egentlig, han blev gift med?. Var det Katherine, eller var det Susan? Lynette er gravid igen - med tvillinger! Bree slås stadig for at slippe af med både Orson og sine hæmninger. Det er så som så med hjemlig hygge hos Gabrielle, og Susan får sig en overraskelse, da hendes datter vender tilbage til Wisteria Lane. Kvarteret får også nye tilflyttere i skikkelse af familien Bolen, og det viser sig hurtigt, at de nye naboer har en særdeles dunkel og hemmelighedsfuld fortid. Säsong 6. Del 1. Producerat år 2009.
12:50 
Desperate Housewives
Being Alive. Der hviler en mørk skygge over Wistaria Lane efter det brutale overfald på Susans datter, Julie. Imens beboerne i kvarteret undrer sig over, hvem der kan have gjort det, ligger Julie i koma på hospitalet. Det viser sig, at Lynette ved lidt mere om Julies tilstand, end Susan. Gaby giver sin niece, Ana, gode råd om, hvordan man får en mands opmærksomhed, og Bree bekymrer sig om, hvorvidt affæren med Karl vil påvirke hendes forhold til Susan. Og nytilflytteren Angie er fast besluttet på, at beskytte sin søn - og familiens fortid. . Del 2. Producerat år 2009.
13:35 
Ugly Betty
I'm Coming Out. Betty får virkelig sin sag for, da hun skal planlægge Modes store event under New Yorks modeuge, og Daniel får Hilda til at assistere Betty. Marc og Amanda er ellevilde for at få fat på noget alle hungrer efter, nemlig Christinas ønsker om at markere sig i designverdenen. . Säsong 1. Del 14. Producerat år 2006.
14:20 
Ugly Betty
Brothers (and Friends). Alexis' chokerende udmelding skaber furore både på Mode og hos familien Meade. Betty prøver at opholde ro og orden på Mode, men må tage stilling til personlige dilemmaer, da Henry inviterer hende ud på en date, og Walter samtidig fortæller hende, at han har en kæmpe overraskelse til hende. . Säsong 1. Del 15. Producerat år 2006.
15:10 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Alex Høeg Andersen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Alex lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 24. Producerat år 2020.
15:40 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad'-karavanen nået til Odense, hvor den står på 'Landmand søger kærlighed' og mulighed for trekanter og kaffe, der selvfølgelig skal drikkes af gigantiske kopper. Del 5. Producerat år 2019.
16:10 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Del 6. Producerat år 2019.
16:45 
Modern Family
Good Grief. Det bliver en episk Halloween fuld af vilde kostumer, slik og ballade - men også en tragisk nyhed, som påvirker hele Dunphy-Pritchett-Tucker-klanen. Del 5. Producerat år 2018.
17:15 
Modern Family
On the Same Paige. Phil erfarer, at hans ejendomsmæglertimer vil blive aflyst, hvis én elev, Paige, dropper ud, og han skruer derfor gevaldigt op for charmen. Samtidig forsøger Jay at sætter grænser, efter han ubevidst har flirten med en af Joes klassekammeraters mor. Del 6. Producerat år 2018.
17:45 
Two and a Half Men
Santa's Village of the Damned. Drengene er tilbage, og mens Charlie flirter med en smuk balletdanser, dater Alan både en 22-årige sukkersød skønhed og sin dominerende ekskone. Bryllupsklokkerne begynder at ringe, men hvem er det lykkelige par?. Del 11. Producerat år 2005.
18:10 
Two and a Half Men
That Special Tug. Drengene er tilbage, og mens Charlie flirter med en smuk balletdanser, dater Alan både en 22-årige sukkersød skønhed og sin dominerende ekskone. Bryllupsklokkerne begynder at ringe, men hvem er det lykkelige par?. Del 12. Producerat år 2005.
18:40 
Venner
The One with the Ick Factor. Monica er forelsket, men bliver drillet af vennerne, fordi den udkårne er meget ung. Og hun finder snart ud af mere om ham, end hun ønsker. Rachel fortæller, at hun har drømt, at hun var sammen med Chandler. Det gør Ross meget jaloux. . Del 22. Producerat år 1994.
19:10 
Venner
The One with the Birth. Da Ross' eks-kone Carol skal føde, møder han op sammen med vennerne og Carols kæreste Susan. Men Ross og Susan hakker så meget på hinanden, at de er ved at gå glip af selve fødslen. Monicas biologiske ur tikker som en tidsindstillet bombe, og Joey bliver gode venner med en ugift, højgravid kvinde. . Del 23. Producerat år 1994.
19:35 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad dykker med fintfølende sarkasme ned i kendis- og realitybegivenheder. Parodierne er skarpe, og tempoet højt, når han finder fejl, fadæser og tåbeligheder fra diverse tv-programmer. Er du mon gået glip af noget i dit tv? Det kan du få svaret på her. Del 6 av 10. Producerat år 2013.
20:05 
Date mig nøgen
Michelle & Adam. 28-årige Michelle er stor 'Titanic'-fan og første kvinde i studiet, hvor hendes drøm om kærligheden forhåbentlig ikke vil støde på grund. Adam fra Essex har fået selvtillid ovenpå et vægttab - mon kroppene i boksene kan imponere træningsfanatikeren?. Del 6. Producerat år 2019.
21:00 
Stormester
Lasse Rimmer elsker opgaver. Og løsninger. Derfor har han udfordret fem krøllede hjerner med en række skøre udfordringer. Vi bliver blandt andet klogere på, hvordan man lettest får en hel isblok til at forsvinde, og om Google Translate eller morsekoder er bedst, når man skal tale med en russer. Nikolaj Stokholm mærker også konsekvensen af at bande af bagværk, og så skal den bedste gave til stormesteren findes. Se om det lykkes Ruben Søltoft at vinde sit eget toilet tilbage, når han tager kampen op mod Lina Rafn, Julie Ølgaard, Nikolaj Stokholm og Christian Fuhlendorff. Del 3. Producerat år 2018.
22:05 
The Masked Singer
Amerikansk underholdningsshow fra 2019. Seks kendte vender tilbage i vanvittige kostumer for igen at synge for dommere og publikum. Hvem bliver afsløret denne gang og må forlade konkurrencen?. Glæd dig til at opleve en syngende flamingo, en sort enke og ikke mindst en sommerfugl, der synger 'Livin' on a Prayer' af Bon Jovi. Del 4. Producerat år 2019.
23:00 
ZULUs 2020 - Corona Special
Året går på hæld, men inden vi binder nytårsslipset i panden og drukner minderne om 2020 i champagne, gør vi et sidste forsøg på at finde lidt at grine af trods den tragiske pandemi. Del 3. Producerat år 2020.
23:30 
Dybvaaaaad - Reality Awards Special 2.0
'Dybvaaaaad' varmer op til endnu en forrygende sæson med et godt udvalg af forårets tv-programmer og et lille kig på 'Årets Reality Awards'. Det bliver som altid et program fyldt med masser af gode jokes og de sjoveste klip. . Producerat år 2017.
00:00 
American Dad
The Magnificent Steven. Stan ender i frygtelige genvordigheder efter at have opdaget, at Steve har en kvindelig gymnastiklærer, der ikke giver børnene en ordentlig konkurrencementalitet. For at gøre sin søn mere hårdfør og mandig og i øvrigt opdrage ham til at være farmer, omdanner Stan baghaven til en ranch med køer. Dernæst tvinger han en af Steves venner til at dræbe en kalv. Vennen bliver fuldstændig traumatiseret af oplevelsen, og det er kun begyndelsen på et virkeligt mareridt! . Säsong 3. Del 18. Producerat år 2007.
00:25 
American Dad
Joint Custody. Stan vågner en smuk morgen, men får den hurtigt ødelagt af mødet med Hayleys nye kæreste, Jeff, der ikke falder i Stans smag. Men da Stan får ødelagt Jeffs bil i raseri, gør det kun alting værre; nu mangler kæresten nemlig husly, og flytter ind hos familien Smith!. Stan får dog nye kort på hånden i kampen for at ryste Jeff af sig, da det viser sig, at Jeff er eftersøgt for hash-smugling. . Säsong 3. Del 19. Producerat år 2007.
00:50 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med sangeren Burhan G vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Burhan G lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 37. Producerat år 2019.
01:20 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Rasmus Bruun og Frederik Cilius fra Den Korte Radioavis vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders, Rasmus og Frederik lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 36. Producerat år 2019.
01:50 
Komiker for en aften - Adrian Hughes
Du kender ham som kultursnobbet smagsdommer på DR 2, hvor Adrian Hughes kloger sig på installationskunst og franske litteratære værker. Når Adrian ikke er på skærmen, læser han Weekendavisen og frekventerer museer og klassiske koncerter. Men hvad sker der, når man slipper ham fri i noget så remouladedansk som en håndboldklub?. Og kan Elias Ehlers gøre en selvudnævnt kulturbaron til standupper på bare fem dage? . Del 8. Producerat år 2018.
02:20 
Komiker for en aften - Ibi Makienok
Vi kender Ibi Makienok som sød og anstændig tv-vært, men når Ibi skal på comedyscenen for allerførste gang, vil hun demonstrere en helt anden side. Ibi er derfor ikke nærig med de personlige og perverse punchlines - heller ikke når comedycoachen Carsten Bang sætter hende til at improvisere foran en sal af måbende foredragsgæster. Hvad samler Ibi på, og kan hun huske sit set? Se med, når det er Ibi Makienoks tur til at være komiker for en aften. . Del 7. Producerat år 2018.
02:55 
Beat Shazam
Amerikansk game show fra 2017. Hvor hurtigt kan du gætte sangtitlerne på verdens største hits? Hurtigere end appen Shazam?. Jamie Foxx og datteren Corinne Foxx spinner plader, mens deltagerne gætter løs i håbet om at løbe med præmien på én million amerikanske dollars. . Del 12. Producerat år 2017.
03:35 
Beat Shazam
Amerikansk game show fra 2017. Hvor hurtigt kan du nævne titlen på en sang, hvis der er én million dollars på højkant?. Vært Jamie Foxx udfordrer tre hold og tester deres evner til at gætte sangtitler på tid. Holdene kæmper om kolde kontanter og en plads i finalen, hvor de står ansigt til ansigt med den lynhurtige app Shazam. . Del 11. Producerat år 2017.
04:20 
Nørgaards Netfix
Endnu en gang tager Martin Nørgaard fat i det blomstrende hav af porno, had og subkulturer, vi kalder internettet. Folk bliver stillet til regnskab for stupide tweets, dumme updates, og det bliver blandet godt og grundigt med masser af sjove klips og jokes. Del 7. Producerat år 2016.
04:45 
Mig og den perfekte krop
My Perfect Body. For Hayley Pearce er kosmetisk kirurgi ikke noget fremmedord. Hun har allerede fået lavet bryster, og nu overvejer hun at få fyldigere læber. Og hun er ikke den eneste, for næsten halvdelen af alle kvinder under 30 overvejer at underkaste sig kirurgens skalpel. I denne afslørende og underholdende dokumentar kigger Hayley nærmere på stigningen i kosmetiske operationer og møder kvinder og mænd, som har været under kniven i håb om en smukkere krop. Men er kirurgi altid svaret? Og har Hayley - efter at have hørt både succeshistorier men også rædselsberetninger - stadig lyst til større læber - eller være glad for dem, hun har fra naturens hånd?. Del 1. Producerat år 2017.
05:25 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Del 10 av 12. Producerat år 2014.
05:50 (06:20)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Del 11 av 12. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå