Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
American Dad
Escape from Pearl Bailey. Steve nyder sin pubertet og kysser som gal med sin kæreste, Debbie. Da parret bliver drillet af en af de populære kandidater til elevrådsvalget og i den forbindelse kalder buttede Debbie for en bøffel, ender Steves kæreste med selv at ville stille op som elevrådsformand. Steve bliver en ihærdig kampagnemedarbejder, og han tager bizarre metoder i brug for at hjælpe sin udkårne. . Del 21. Producerat år 2008.
06:45 
American Dad
Pulling Double Booty. Da Hayleys kæreste slår op med hende, går hun amok og smadrer alt, hun kommer i nærheden af. Stan beslutter sig for, at han skal godkende hendes kærester fra nu af - om ikke andet så for at forbygge, at hun ender i fængsel for vold. Men Stan får sig alligevel noget af en overraskelse, da han opdager, at Hayley efterfølgende får en kæreste, der ligner ham til forveksling! Hun er - finder forældrene ud af - begyndt at date Stans CIA-dobbeltgænger. . Del 22. Producerat år 2008.
07:10 
American Dad
Phantom of the Telethon. Kongressens spareplan betyder, at CIA har måttet skære kraftigt i sin udøvelse af tortur. For at finde nye midler til tortur, begynder Stan at gruble over mulighederne - men da Roger kommer med en god ide, en marathon-lang tv-indsamling, nægter Stan at give Roger den ros, han fortjener. Men det skulle Stan aldrig have gjort, for Roger tager en frygtelig hævn! . Del 23. Producerat år 2008.
07:35 
American Dad
Chimdale. Steve finder ud af, at han har Skoliose, en sjælden sygdom, der forårsager at han kommer til at hælde skævt til den ene side. Stakkels Steve går i panik og nægter at gå i skole. Men Stan overtaler ham med argumentet om, at det er det indre, der tæller. Det går da også nogenlunde, indtil Steve opdager, at Stan er en hykler: Far Smith har nemlig været skaldet siden gymnasiet og har i al hemmelighed altid båret paryk! . Del 24. Producerat år 2008.
08:05 
American Dad
Stan Time. Stan er udmattet, når han kommer hjem fra arbejde, og da han samtidig er forpligtet til at være sammen med familien, får han aldrig tid til at være lidt alene. En kollega giver ham derfor en pille, så han kan være oppe hele natten men alligevel være udsovet om morgenen. Da Stan pludselig får tid til alle sine hobbies, glemmer han Francine, der til gengæld genoptager sin interesse i marinebiologi. For sent opdager Stan, at han egentlig helst vil være sammen med Francine. For nu har hun pludselig fået helt andre prioriteter end Stan, herunder en sjælden blæksprutte! . Del 25. Producerat år 2008.
08:25 
American Dad
Family Affair. Stor er skuffelsen hos familien Smith, da det bliver klart, at Roger har bedraget dem - med en anden familie, som han også har boet hos!. Stan smider Roger ud af huset, men tager ham til nåde, da Roger beder om godt vejr. Men glæden er kort. For det går op for Stan, at det ikke kun er en familie, Roger har lukreret på - men mange familier! . Del 26. Producerat år 2008.
08:55 
American Dad
Live and Let Fry. Familien Smiths naboer er blevet arresteret for at ryge pot, og Hayley og Stan bliveru enige: Stan mener, at man skal efterleve alle landets love, da de er til for at beskytte borgeren. Men da han opdager, at den lokale kommunalbestyrelse har forbudt transfedtsyrer, kommer han på andre tanker, og planlægger en stor indsmugling af det herlige fedt. Da Steve indblandes i affæren og ender på hospitalet, må Stan dog tage sine holdninger op til revision. . Del 27. Producerat år 2008.
09:20 
American Dad
Roy Rogers McFreely. Roger bliver rasende, da Stan glemmer at købe Grenadine med hjem, så Roger ikke kan lave sig sin yndlingsdrink. Roger tager frygtelig hævn ved at blive valgt som formand for grundejerforeningen. Nu har han den ultimative magt til at genere Stan på alle tænkelige måder - og han gør det! . Del 28. Producerat år 2008.
09:45 
American Dad
Jack's Back. Da Steve melder sig til et cykelløb sammen med Stan, må Stan opgive at deltage. Stan kan dog ikke få sig selv til at fortælle den virkelige grund til, at han må takke nej - hans egen far har nemlig aldrig lært ham at cykle - eller noget som helst andet, for den sags skyld. Faktisk kan Stan slet ikke finde sin far, på trods af, at han er CIA-agent. Da Steve overhører sin far beklage sig, beslutter han sig til at hjælpe. Steve vil finde sin farfar, fast besluttet på at bruge alle midler for at nå sit mål! . Del 29. Producerat år 2008.
10:10 
American Dad
Bar Mitzvah Shuffle. Steve må lide den tort, at en anden dreng lægger an på hans kæreste - og har held med det!. Den arrogante Etan får endda inviteret Debbie med som date til hans jødiske konfirmationsfest. Da Debbie bagefter fortæller Steve, at hun har brug for en mandig kæreste som Etan og derfor ikke længere kan date Steve, bryder den stakkels dreng sammen: men Roger har en ondsindet plan parat for at vinde Debbie tilbage! . Del 30. Producerat år 2008.
10:40 
American Dad
Wife Insurance. Stan bliver kidnappet under en CIA-mission i Columbia. Det lykkes ham dog at undslippe, og trygt hjemme igen betror han Francine, at hvis hun skulle dø før ham, vil han gifte sig med deres fælles tandlæge, Megan. Francine er rasende, men Stan synes, det er helt i orden at have en back-up-kone. Men da han efterfølgende opdager, at Francine har taget hans ide til sig, og er begyndt at hænge ud med Stans ven, Jim, får piben hurtigt en anden lyd. . Del 31. Producerat år 2008.
11:05 
American Dad
Delorean Story-An. Steve synes ikke rigtigt, at han har noget til fælles med sin far. Så da han opdager, at Stan går og hyggebygger på en gammel DeLorean og kun mangler et par døre for at fuldføre projektet, sætter Steve sig for at finde et par nye. Det lykkes ham at finde et par - eneste problem er, at de skal hentes i Albuquerque! Det lykkes Francine at overtale Stan til at køre afsted med Steve for at hente dørene. En tur der dog udvikler sig til et sandt mareridt. Steve kommer til at forskrække Stan med en tyggegummiboble, så de kører ud over en skrænt. Og da Stan mister sin pung og sine bukser i ørkenen, er gode råd for alvor dyre. . Del 32. Producerat år 2008.
11:30 
American Dad
Every Which Way But Lose. Steve er lidt ked af, at Stan ignorerer ham. Roger foreslår derfor, at Steve begynder at spille football, som er Stans store interesse. Og ganske rigtigt - Stan fatter straks interesse for Steve og giver ham endda sit gamle skridtbind! Men lykken er kort, for da Stan bliver tilbudt jobbet som cheftræner, sætter han Steve af holdet. Roger og Steve beslutter derfor at oprette deres eget footballhold. Og da de skal møde Stans hold, har Steve en skummel plan i ærmet. Han vil smøre sig ind i Rogers slimede sved og dermed blive umulig at tackle!. Del 33. Producerat år 2008.
12:00 
American Dad
Weiner of Our Discontent. I over 70 år har Roger opført sig, som om han er den vigtigste person på Jorden - og nu er Stan godt og grundigt træt af det!. Han synes, Roger er en doven, løgnagtig, alkoholiseret døgenigt. Roger bliver så stødt over Stans angreb, at han beslutter sig for at fortælle sandheden. Roger er - ifølge ham selv - Den store Beslutter, der kan afgøre menneskehedens skæbne. Og takket være Stans udtalelser vil han nu blæse Jorden til atomer. Han tager derfor til Roswell for at trykke på knappen. Stan tager med, og oppe i rumskibet falder han over en seddel, hvor der står, at Roger i virkeligheden er en testdukke!. Del 34. Producerat år 2008.
12:25 
American Dad
Daddy Queerest. Bøsseparret Terry og Greg har akut brug for Francines og Stans hjælp. Terrys far, den berømte footballspiller Tank Bates, kommer forbi for at holde en fest for sine gamle footballkammerater. Han ved imidlertid ikke, at Terry er bøsse og har adopteret en lille pige sammen med Greg. Francine overtaler Terry til at fortælle sin far sandheden og lover Greg, at hun vil støtte ham i hans forklaring. Men da Tank dukker op, får Terry kolde fødder og siger i stedet, at Francine er hans kæreste, og de har fået et barn sammen. Så nu må Francine flyttet ind til Terry og Greg til Stan for at dække over historien. Alt forløber fint - lige indtil Stan forveksler Nelson Mandela med Morgan Freeman! . Del 35. Producerat år 2008.
12:50 
American Dad
Stan's Night Out. Stan er træt af at sidde derhjemme og spise aftensmad foran fjernsynet, mens gutterne fra jobbet morer sig i byen. Så da Francine giver ham lov til en glad aften, bliver han straks fyr og flamme. Stan mødes med drengene på en restaurant, og alt forløber fint - lige indtil vennen Dick kommer til at køre ind i en bil. Og det løber noget af sporet, da Dick slår den anden bilist ned og smider ham i bagagerummet. Situationen forværres yderligere, da Stan vil køre den sårede bilist på hospitalet og bliver stoppet af en betjent, som finder den sårede i bagagerummet. Samtidig dukker den iltre Dick op, som igen lader næverne tale og slår betjenten til plukfisk. Kan aftenen mon blive meget værre?. Del 36. Producerat år 2008.
13:20 
Nørgaards netfix
Komikeren Martin Nørgaard sætter vores færden på de sociale medier under humoristisk lup og laver jokes på alt, hvad vi elsker at hade ved internettet. Med jokes, satire og bidende pointer sættes alt fra internettrends til tåbelige facebookupdates under lup. Ud over ugens debatter på de sociale medier handler det primært om det gode liv på nettet, og hvordan man bliver populær og får mange likes. Del 1. Producerat år 2014.
13:50 
Nørgaards netfix
Martin Nørgaard kommer med jokes, satire og bidende pointer på alt, hvad vi elsker at hade ved de sociale medier, fra internettrends til tåbelige facebookupdates. . Del 2. Producerat år 2014.
14:20 
Nørgaards netfix
Martin Nørgaard kommer med jokes, satire og bidende pointer på alt, hvad vi elsker at hade ved de sociale medier, fra internettrends til tåbelige facebookupdates. Som altid dykker vi ned i dybet af dumme debatter på de sociale medier og i dette afsnit tager vi fat på internettets smukkeste område: scams, fup og netfiduser. Få svar på, om der virkelig findes nigerianere, der har en million kroner i arv til dig?. Del 3. Producerat år 2014.
14:50 
Umage
Jakob har svært ved at overholde sine aftaler med Ruben og Theis. De synes, han er en helt ny person, efter han har fået en kæreste. Han er changed. En dag hober skraldet sig op i lejligheden. Drengene er uenige om, hvis skrald det er, og hvem der skal tage ansvaret. Del 2. Producerat år 2020.
15:20 
Modern Family
He Said, She Shed. Jay tager Joe med på golfbanen, og til sin store overraskelse har sønnike et talent, der er udover det sædvanlige. Imens vil Claire bygge en 'tøsehytte' i haven, men hendes planer forpurres af husejerforeningen, der på mystisk vis har fået nys om byggeplanerne. Kan Phil og Luke have noget med sagen at gøre? . Del 11. Producerat år 2017.
15:50 
Modern Family
Dear Beloved Family. Phil bliver indlagt på hospitalet, så Claire får travlt med at finde hans 'operationsbamse'. I mellemtiden snydes Mitch til at fortælle, hvem han ville vælge som sin nye mand, hvis Cam døde. Svaret falder absolut ikke i god jord hos Cam, der straks tager affære. . Del 12. Producerat år 2017.
16:15 
Modern Family
In Your Head. Da Luke bliver væk i et skummelt kvarter, tager Manny, Phil og Gloria ud for at finde ham. I mellemtiden er Haley desperat for at få et interview med skaberen bag en populær hjemmeside og forstyrrer Alex midt i en forelæsning. . Del 13. Producerat år 2017.
16:40 
Modern Family
Written in the Stars. Mitch og Cam ødelægger Lukes valentinsdate. Jay og Gloria laver rollespil, og Joe bliver forelsket i Claire. . Del 14. Producerat år 2017.
17:10 
Modern Family
Spanks for the Memories. Jay overhører Gloria tale om spanking, og han tænker, at hun må kede sig i soveværelset. Mitch har fået nyt arbejde, så han og Cam holder en fest, så de kan hovere over for deres venner. . Del 15. Producerat år 2017.
17:40 
Modern Family
Wine Weekend. Familien er til vinsmagning i Hayleys Chefs sommerhus, hvor der er én altoverskyggende regel - rør ikke ved diademet!. Mitch og Gloria er i mellemtiden inviteret til fest i Oprahs hus, men de må ikke invitere nogle med. . Del 16. Producerat år 2017.
18:05 
Modern Family
Royal Visit. Hayleys kloge astrofysikerkæreste møder Alex' almindelige, men heroiske brandmandskæreste. Jay og Gloria møder Joes kammerats perfekte forældre. . Del 17. Producerat år 2017.
18:35 
Modern Family
Daddy Issues. Glorias ekskæreste, Jorge, besøger Gloria og Jay. Jorges slående ligheder med Manny får Jay til at stille spørgsmålstegn ved Mannys ophav. Imens prøver Phil desperat at finde på den perfekte bryllupsdagsgave til Claire, og Cam og Mitch kæmper med Lilys kvindeproblemer. . Del 18. Producerat år 2017.
19:00 
Modern Family
CHiPs and Salsa. Da Hayley hører, at hendes chef leder efter et produkt, der indeholder chilifrugtens magiske egenskaber, forsøger hun at overtale Gloria til at sælge hendes berømte salsa til NERP. Imens arrangerer Mitch, at Cam kommer med en politibetjent på job - en drøm Cam har haft længe. . Del 19. Producerat år 2017.
19:25 
Modern Family
Mother!. Phil, Luke, Alex og Hayley har alle dårlige nyheder til Claire og kæmper om at være den første til at fortælle dem, når hun kommer rolig og afslappet hjem fra den månedlige wellness-dag. Dede kommer på et uanmeldt besøg, og Mitch og Cam kommer til at tænke over hendes store indflydelse på deres liv. Del 20. Producerat år 2017.
19:55 
Menneskekender
Hvem kan finde på at skide i en potteplante på en bytur? Og hvilken type onanerer sig ind i det nye år i Thailand?. Dét skal Joakim Ingversen, Sarah Grünewald og Mette Lindberg forsøge at gætte, når de dyster mod et skarpt hold bestående af Sofie Linde, Anders Stegger og Molly Schmidt. . Del 1. Producerat år 2019.
20:55 
Anders Matthesen: Vender tilbage
I dette show vender den populære Anders Matthesen tilbage til det klassiske stand-up comedy set-up: Nærværet, improvisationen, den platte joke - side om side med noget, der måske endda kunne minde om en dyb tanke? Historier fra komikerens eget liv, opdigtet vrøvl, personlige meninger eller påtagede provokationer. Præcis hvem komikeren er, og hvad han mener, er ikke vigtigt. Det er den fælles oplevelse, og de tanker, der bliver sat i gang, der tæller. Og vigtigst af alt: Grinet! Det er så befriende at få lov til at grine i længere tid af gangen. Og Anders Matthesen ved kun én ting, der er bedre end selv at grine: At se dig grine. Showet er optaget i januar 2009 på Det Kongelige Teater. Del 1 av 2. Producerat år 2009.
22:00 
Anders Matthesen: Vender tilbage
I dette show vender den populære Anders Matthesen tilbage til det klassiske stand-up comedy set-up: Nærværet, improvisationen, den platte joke - side om side med noget, der måske endda kunne minde om en dyb tanke? Historier fra komikerens eget liv, opdigtet vrøvl, personlige meninger eller påtagede provokationer. Præcis hvem komikeren er, og hvad han mener, er ikke vigtigt. Det er den fælles oplevelse, og de tanker, der bliver sat i gang, der tæller. Og vigtigst af alt: Grinet! Det er så befriende at få lov til at grine i længere tid af gangen. Og Anders Matthesen ved kun én ting, der er bedre end selv at grine: At se dig grine. Showet er optaget i januar 2009 på Det Kongelige Teater. Del 2 av 2. Producerat år 2009.
23:05 
Ane Høgsberg - Døden har en årsag
Ane Høgsbergs andet soloshow handler om en af de få ting, vi alle har til fælles; døden. Vi møder den flere gange i livet, og vi skal med sikkerhed alle dø en dag. Hvad bliver der mon snakket om til vores begravelse, og kan man selv vælge det dyr, man gerne vil genfødes som?. Producerat år 2019.
00:15 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. Denne gange får han besøg af den prisbelønnede danske komiker Sofie Hagen og den engelske standupper Joe Wilkinson. . Del 3. Producerat år 2015.
00:40 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. I denne uge får han besøg af Paul McCaffrey og Doc Brown. . Del 4. Producerat år 2015.
01:00 
The Masked Singer
Amerikansk underholdningsshow fra 2019. Hvem gemmer sig bag den syngende blomst? Og hvem er den maskerede ræv, der blæser både dommere og publikum bagover?. Glæd dig til vilde fortolkninger af Dolly Partons '9 to 5', 'This Love' af Maroon 5 og Meat Loafs 'I'd Do Anything for Love'. Del 3. Producerat år 2019.
01:45 
Kørelærerne
I Odense er Loay og Guldholdet tidligt oppe. De skal nemlig på roadtrip til Tyskland, hvor de satser på en god handel. Også i Skanderborg ser Jeff en tur til Tyskland som en god fidus, når der skal øves motorvej. Hos Daniel i Brøndby er det køreprøvetid, og det giver den ellers altid glade kørelærer sved på panden. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. . Del 4. Producerat år 2018.
02:15 
Kørelærerne
Kørelærerne har travlt, og især hos Jeff i Skanderborg, hvor der ofte står 12 køretimer om dagen i kalenderen. Hos Loay i Odense skal Guldholdet til teoriprøve. Ingen på et Guldhold er nogensinde dumpet, men kommer det til at ske?. I Brøndby forlanger Daniel, at Dalle skal køre rundt i en badekåbe, og Daniels tålmodighed bliver testet, da slagterpigen Sofie ikke kan få bilen i gang. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. . Del 5. Producerat år 2018.
02:45 
Kørelærerne
I Odense går en drøm i opfyldelse: Loay optager en reklamefilm. I Skanderborg synes Jeff, at køreskolens manøvrebanebiler er for smadrede, så han køber nye. Hos Morten er der nerver på - Lia skal til køreprøve og vil ikke tabe ansigt over for sin kæreste, Andreas, der allerede har fået sit kørekort hos Morten. I Brøndby er der skrig og skrål, fordi Daniel skal tatoveres - og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. . Del 6. Producerat år 2018.
03:15 
Gintbergs Store Aften
Se hvad der kommer med op, når middelklassens stil-ikon nr. 1, Jan Gintberg, stikker sine barkede næver i krukken med dagens emner. Sandsynligvis en klæg og slibrig masse af subjektive kommentarer. Men igen: Han kan jo have ændret sig. Fortløbende episodenr: (3). . Del 3. Producerat år 2005.
03:45 
Gintbergs Store Aften
Se hvad der kommer med op, når middelklassens stil-ikon nr. 1, Jan Gintberg, stikker sine barkede næver i krukken med dagens emner. Sandsynligvis en klæg og slibrig masse af subjektive kommentarer. Men igen: Han kan jo have ændret sig. . Del 4. Producerat år 2005.
04:10 
Japans mærkeligste tv
Japan er kendt for de mest ekstreme og grænseoverskridende underholdningsshow på tv, hvor den ikke får for lidt med fysiske udfordringer og skjulte kamera-pranks. Her kan du se alle de sjoveste klip. . Del 4. Producerat år 2017.
04:30 
Vildt, vovet og vanvittigt
Nu behøver du ikke længere gennemsøge nettet efter de sjoveste, fedeste og mest gakkede klip, for denne serie samler dem alle. Her kan du se alt lige fra de mest spektakulære stunts, vilde styrt og mærkeligste personligheder. . Del 43. Producerat år 2018.
05:35 (06:00)
Wunderland
Evig ung for alltid. De norske gutter Mats, Bakken, Torodd, Jon-Arild og Sten er alle vilde med 50'er-musik, store biler, pomade i håret og bare at hænge ud sammen. Her kan du komme helt tæt på drengene og deres dagligdag. I dagens afsnit kæmper Mats og Bakken med en omgang solide tømmermænd, og Sten viser sin nye kæreste frem. Del 1. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå