Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Ladies of London
A Match Made in Tabloid Heaven. Caprice bliver forsidestof, da hun afslører en hemmelighed. Noelle frygter, at Scots skilsmisse forhindrer hende i at blive inviteret til The Serpentine Party. Säsong 1. Del 3 av 9. Producerat år 2014.
07:25 
Ladies of London
Red, White and Blue-Blooded. I anledning af 4. juli inviterer eksil-amerikanerne Juliet og Marissa til fest. I løbet af aftenen kommer bølgerne til at gå højt imellem damerne. Säsong 1. Del 4 av 9. Producerat år 2014.
08:10 
Zulus Store Datingshow
Nanna. 22- årige Nana fra København ved, hvad hun vil med sit professionelle liv, men når det gælder kærligheden, er hun på bar bund. Nana hader at flirte og er nervøs overfor fyrene. Det skal der laves om på i Zulus Store Datingshow, hvor Nana skal vælge mellem seks forskellige dates. Undervejs testes hendes blufærdighedsgrænse, når der bliver følt på tæer og bagdele. Og så giver Christian Stadil gode råd til, hvordan hun finder drømmefyren. Men kan det redde Nana fra en date fra helvede? . Del 6. Producerat år 2011.
08:50 
Zulus Store Datingshow
Nikolai. 23-årige Nicolai fra Århus er en rigtig drengerøv og spiller på lidt for mange heste, når det kommer til piger. Det vil Zulu lave om på og har fundet en god håndfuld helt forskellige dates, som han ikke kan se. For at finde frem til den perfekte pige graves pinlige, grænseoverskridende historier frem, ligesom en måske kommende svigermor gør sin entré i studiet. Se med om Nicolai ender med en drømmedate eller en date fra helvede. . Del 7. Producerat år 2011.
09:25 
Zulus Store Datingshow
Laura. 23-årige Laura fra København ser engleblid ud med sine lange lyse krøller. Men bag facaden gemmer sig en diskussionslysten bodegatøs, som skræmmer fyrene væk. Det vil Zulus Store Datingshow lave om på, og har fundet seks meget forskellige mænd, som Laura skal lære at kende gennem den magiske kærlighedsvæg. Hvem vælger Laura? Ham, der kan tale trusserne af hende, ham, der har flest hår på brystet eller ham, der kysser bedst? Se med om Laura ender med drømmefyren eller en date fra helvede. Del 8. Producerat år 2011.
10:00 
FC ZULU
Det er tid til den sidste store test for FC ZULU. Alt er på spil, når der fløjtes op til kamp om ære, et muligt opkald fra landstræneren og titlen som 'Danmarks dårligste tophold'. FC ZULU møder nemlig FC ZULU. Hvor meget har drengene egentlig rykket sig - fysisk, fodboldteknisk og personligt?. Del 8. Producerat år 2020.
10:35 
FC ZULU
Mark Strudal og FC ZULU er endelig klar til den store finale. Fokus og koncentration er nøgleord, når spillerne møder holdet bag 'Kampklar', et storhold af tidligere landsholdsstjerner. Med mod, fightervilje, sammenhold og halvdårlige dribleteknikker forsøger FC ZULU at give stjernerne kamp til stregen - og måske vil det lykkes drengene at score i finalen. Del 9. Producerat år 2020.
11:10 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
De seks komikere kommer på noget af en opgave, da de denne gang skal lære at blive dansktopsangere i Comedy Fight Clubs udgave af Top Charlie: "Zulutoppen". Til at lære kunsten får komikerne hjælp fra de kompetente herrer Richard Ravnvald og Fede Finn fra "Fede Finn og Funny Boys". Komikerne bliver delt op i to bands, hvor de skal skrive en tekst, lave koreografi og ikke mindst prøve at ligne en rigtig dansktopsanger. Resultatet af dagens udfordringer skal vises frem for et veloplagt publikum, der bestemmer, hvilket band, der har gjort det bedst. . Del 5. Producerat år 2009.
11:55 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
Der er dømt skræk og rædsel, når de seks komikere deltager i Zulus egen version af Fear Factor. Drengene skal igennem tre rædselsvækkende udfordringer, der for alvor sætter deres fobier på prøve. De skal op i svajende lifte, spise ubehagelige svenske delikatesser og teste deres angst for dyr i mørket. Maven vender sig og tårerne presser sig på - næsten. Til at guide dem igennem dagen har de den altid frygtløse Jens Romundstad, og komikerne viser helt nye sider af sig selv. På scenen skal komikerne forvandle dagens grufulde oplevelser til stand-up, og publikum bestemmer vinderen. . Del 6. Producerat år 2009.
12:40 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
Det er blevet tid til komikernes sidste oplevelser, før det går løs i den store live-finale. Comedy Fight Club indtager denne gang Vild med Dans-studiet til det store afdansningsbal. På én dag skal komikerne lære, hvad Vild med Dans-deltagerne har en uge til, så der er travlt i træningslokalet. Drengene tager udfordringen op og træner så sveden drypper. Komikerne forvandler sig til twistkonger og latinohunks, men det bliver ikke lige let for dem alle sammen. De høje hæle tager hurtigt modet fra dem, så der er stress på, når de skal erobre dansegulvet i det rigtige studie med dommere, band og et forventningsfuldt publikum. Alle dagens oplevelser bliver vendt og drejet på scenen, hvor komikerne lægger salen flad af grin. Må den sjoveste mand vinde. . Del 7. Producerat år 2009.
13:25 
Comedy Fight Club: Det Nye Kuld
Komikerne i Comedy Fight Club er nået til det store finaleshow, hvor de skal konkurrere om, hvem af dem der er den absolut sjoveste. Finalen sendes fra Bellevue teater, og denne gang er der ikke et bundet emne. For første gang i CFC skal vi se, hvad komikerne laver af sjov, når de selv må vælge!. Seerne besluttede via sms-afstemning, hvem der er sjovest og skal vinde den fedeste CFC-præmie til dato! Må den bedste komiker vinde. . Del 8. Producerat år 2009.
14:25 
Modern Family
Door to Door. Claire vil have sat et stopskilt op ved et vejkryds tæt ved deres hjem, og hele familien støtter hende i hendes nye projekt, for så har hun ikke tid til at holde øje med, hvad de laver: Phil og Luke vil være berømte ved hjælp af en viral video. Gloria leder efter deres hund, Stella, der er stukket af. Og Manny vil have en check af Jay, for han har ikke solgt det indpakningspapir, han skulle have solgt for skolen, men Jay nægter ham checken og tvinger ham til at stemme dørklokker. Del 4. Producerat år 2011.
14:50 
Modern Family
Hit and Run. Jay er frustreret over arbejde, og Manny er stresset over lektier. Gloria forsøger at hjælpe så godt hun kan, men mændene vil ikke lytte. Da en bil kører op bag i Cameron og Mitchells bil og efterfølgende stikker af, begynder de to mænd at diskutere, hvordan de skulle have håndteret den situation. Som alle mændene i familien nu har en dårlig dag, lader de det gå ud over en knægt, der volder Haley problemer. Del 5. Producerat år 2011.
15:15 
Modern Family
Go Bullfrogs!. Der er dømt far-datter-tid, da Phil tager Haley med til at besøge hans gamle college, som han er meget entusiastisk for. Claire er blevet hjemme og har en sjælden aften alene, så hun tvinger Mitchell og Cameron til at tage hende med i byen til en drengeaften. Claire bliver småfuld og flirter med en mand, hun fejlagtigt tror er homoseksuel. Del 6. Producerat år 2011.
15:45 
Modern Family
Treehouse. Jay og Gloria spiser middag med et vennepar, og Gloria bliver misundelig over, hvor meget mere manden er romantisk i forhold til Jay. Gloria vil gerne have Jay med ud og danse salsa, så hun stiller ham et ultimatum. Mitchell udfordrer Cameron til at få en lækker piges telefonnummer, men Cameron tager væddemålet lidt for alvorligt. Og Phil får en ny ven, som han forsøger sig med at bygge en træhule. . Del 7. Producerat år 2011.
16:10 
Modern Family
After the Fire. En nabos hus brænder ned, så Claire samler familien og nabolaget til en indsamling af nødvendige husholdningsting for at hjælpe den ramte familie videre. Som Jay løfter flyttekasser, kommer han desværre til skade med ryggen, men Phil tilbyder at massere ham, som han er overraskende god til. Cam bringer Haley og Alex i livsfare med en flyttebil, og Claire føler sig udenfor, da hun opdager, at Mitchell og Gloria ofte mødes. Del 8. Producerat år 2011.
16:35 
Modern Family
Punkin Chunkin. Phil får besøg af en milliardæren Kenneth Ploufe, der har opbygget sin formue ved at tænke hvad Phil ville gøre. Men hvis Kenneth er blevet rig på den måde, hvorfor er Phil så ikke? Det er et spørgsmål, der får Phil til at anklage Claire for at holde ham tilbage. Samtidig tror Mitchell ikke på Cams gamle Thanksgivinghistorier, så familien bliver opdelt i to og må gøre regnskabet op med en særlig græskarkonkurrence. Del 9. Producerat år 2011.
17:00 
Modern Family
Express Christmas. Det er en solrig decemberdag, og familien hænger ud ved Jays pool. De indser alle, at det er sidste gang, de alle er samlet inden jul, så hvis de skal fejre det sammen, skal det være den dag. Phil får samlet tropperne, de får udleveret deres opgaver, og så har de fire timer til at ordne dem og vende tilbage til huset for at fejre en ekspresjul. Og det er noget af et syn, der venter familien, da de kommer tilbage. Del 10. Producerat år 2011.
17:30 
Modern Family
Lifetime Supply. Gloria drømmer om en sort mus og ser det som et tegn på, at der er dårlige tider forude. Med det samme ringer det på døren, og det er Mannys far, Javier, der kommer på overraskelsesvisit - og til Gloria og Jays store fortrydelse vil han have Manny med på væddeløbsbanen. Phil får en foruroligende besked fra sin læge, samtidig med at hans "livsvarige" leverance af barberblade udløber, så han ser det det også som et mørkt tegn - nemlig at han ikke har længe tilbage at leve i. Del 11. Producerat år 2011.
17:55 
Modern Family
Egg Drop. Luke og Manny har fået den skoleopgave at lave den bedste beholder til at beskytte et æg fra et højt fald. Da Claire og Jay får nys om drengenes projekt, kommer konkurrencegenet op i dem begge, og der går ikke længe før de har overtaget hele projektet. Phil skal holde en ejendomsmægler-tale og har bedt Gloria og Haley om hjælp, så han virkelig kan imponere. Desværre får pigerne bilproblemer, så Phil må klare sig alene, og det går alt andet end godt. Del 12. Producerat år 2011.
18:25 
Modern Family
Little Bo Bleep. Lily skal være blomsterpige til et bryllup, og hun er ganske henrivende i sin lysende kjole. Michell og Cameron øver med hende hjemme i stuen, men al elegance forsvinder, da Lily siger F-ordet. Tilsyneladende er den lille pige tryg ved at bande som en sømand, så Lily får forbud mod at sige noget til brylluppet, men da hun ser Cameron græde til vielsen, er hun nødt til at sige noget for at trøste ham. Del 13. Producerat år 2011.
18:50 
Dybvaaaaad
Kolding! Er I klar til Jokes, parodier og sketches på alt fra realitystjerner til tilrettelæggere og vanvittige tv-koncepter? Her er 'Dybvaaaaad'! . Del 7. Producerat år 2020.
19:25 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad står som altid klar til at vende vrangen ud på tv- og kendisverdenen i 'Dybvaaaaad' - denne gang fra Næstved. . Del 8. Producerat år 2020.
19:55 
Verdensmænd
Turen går til Portugal, og Nikolaj Stokholm rammes af en sitrende følelse af, at det bedste ville være at blive derhjemme - men heldigvis er der masser portvin. Del 4. Producerat år 2020.
20:25 
Stokholmsyndromet
Nikolaj Stokholm fortsætter sin tur rundt i landet for at imødekomme folks ønsker. Det bringer ham blandet andet forbi kassebåndet i Netto og en ungdomshavefestival i Haslev, alt imens han forsøger at skaffe en Tinderdate til Alexander, der har spurgt Nikolaj om hjælp til at få styr på sit kærlighedsløse singleliv. . Del 4. Producerat år 2019.
21:00 
Date mig nøgen
Hope & Kurt. 25-årige Hope er model og wrestling-fan og ønsker en mand med en krop solid nok til at få hende ned at ligge. Dyrlægestuderende Kurt taler bedre med de firbenede end med kvinder, så måske kan en nøgen start hjælpe ham. Del 3. Producerat år 2019.
21:55 
Nattevagten
Den studerende Martin (Nikolaj Coster-Waldau) tager et feriejob som nattevagt på Retsmedicinsk Institut. Her kommer han i kontakt med kriminalinspektør Wörmer (Ulf Pilgaard), som efterforsker en række uhyggelige mord på prostituerede. Snart begynder der at ske mystiske ting i kældrene, hvor Martin arbejder, og på grund af disse ting og nogle grænseoverskridende væddemål Martin laver med sin smågale ven Jens (Kim Bodnia), begynder politiet at mistænke Martin for mordene. Hans kæreste, Kalinka (Sofie Gråbøl), forsøger at berolige ham, men hurtigt går det op for Martin, at nogen med en udspekuleret og veltilrettelagt plan forsøger at hænge ham op på de bestialske mord. Producerat år 1994.
23:40 
ZULU Open Mic Special med Fuhlendorff
Pinliglig tavshed eller skraldende grin? Er der nogle emner man skal gå udenom som standupkomiker?. Se med, når komikerne prøver deres jokes af for første gang. . Del 4. Producerat år 2020.
00:20 
Stjernekigger
Mark le Fêvre løfter sløret for Nikita Klæstrups skjulte talent, giver en guide til at gå viralt på nettet sammen med Jacob Riising - og så har Amin Jensen gjort noget megakendt!. Musikere, sportsstjerner og YouTube-fænomener bliver alle vendt og drejet, når Mark le Fêvre giver et kærligt stik i siden på de danske kendtes gøren og laden og ikke mindst pressens måde at håndtere kendisstoffet på. Hver uge bringer han en top 5 over de bedste og mest bemærkelsesværdige kendisser i landet. Hvem, der skal på listen, og hvorfor bestemmes udelukkende af Mark, men seerne er også velkomne til at komme med tips. Del 1 av 10. Producerat år 2017.
00:50 
Zulus Store Datingshow
Louise. Her handler det ikke om at finde den store kærlighed, men om at få lagt fortiden bag sig, så aftenens deltager kan vælge den rigtige date og blive klar til at kaste sig ud i et nyt eventyr. Denne uges deltager er 21-årige Louise Bagge Andersen fra Slagelse. Hun er mega-forfængelig og stiller tårnhøje krav til sin kærestes udseende. Det skal der laves om på i "Zulus Store DatingShow", hvor Louise skal vælge én ud af seks meget forskellige dates, som hun ikke kan se. Louise får rykket sine grænser og kommer på glat is, når hun bliver udfordret i "dirty talk" og en våd lerleg. Se med, om Louise smider tøjlerne og vælger med hjertet, eller om hun ender med en date fra helvede. Del 1. Producerat år 2011.
01:25 
Zulus Store Datingshow
Henrik. Ugens deltager er 21-årige idrætsstuderende Henrik Krog Goul fra Aalborg, der aldrig har haft en kæreste. Det vil Zulus Store Datingshow lave om på, og Henrik skal nu vælge mellem en række ret forskellige dates, som han ikke kan se. Se den pæne og velopdrage dreng blive pillet ud af Henrik og følg med, når han bl.a. udfordres i en sexet leg og udsættes for en fræk lapdance. Se med om Henrik ender med en drømmedate eller en date fra helvede. Del 2. Producerat år 2011.
01:55 
Ups! Det er live
De fire nye TV 2 Zulu-værter, Karsten Green, Michael Jøden, Martin Høgsted og Morten Wichmann sætter deres egen dagsorden på tv hver tirsdag, onsdag og torsdag aften. Her vil drengene sende fra deres skriveborde og få en masse sjove gæster, og så tager de ud til forskellige steder i Danmark og sender live derfra. . Del 3. Producerat år 2010.
02:20 
Ups! Det er live
De fire nye TV 2 Zulu-værter, Karsten Green, Michael Jøden, Martin Høgsted og Morten Wichmann sætter deres egen dagsorden på tv hver tirsdag, onsdag og torsdag aften. Her vil drengene sende fra deres skriveborde og få en masse sjove gæster, og så tager de ud til forskellige steder i Danmark og sender live derfra. . Del 4. Producerat år 2010.
02:45 
Ups! Det er live
De fire spritnye TV 2 ZULU-værter, Karsten Green, Michael Jøden, Martin Høgsted og Morten Wichmann sætter deres egen dagsorden på tv hver tirsdag, onsdag og torsdag aften. Her vil drengene sende fra deres skriveborde og få en masse sjove gæster, og så tager de ud til forskellige steder i Danmark og sender live derfra. . Del 5. Producerat år 2010.
03:10 
Ups! Det er live
De fire spritnye TV 2 Zulu-værter, Karsten Green, Michael Jøden, Martin Høgsted og Morten Wichmann sætter deres egen dagsorden på tv hver tirsdag, onsdag og torsdag aften. Her vil drengene sende fra deres skriveborde og få en masse sjove gæster, og så tager de ud til forskellige steder i Danmark og sender live derfra. . Del 6. Producerat år 2010.
03:35 
Ups! Det er live
Karsten Green, Michael Jøden, Martin Høgsted og Morten Wichmann sætter deres egen dagsorden. Del 7. Producerat år 2010.
04:05 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. . Del 4. Producerat år 2016.
04:25 
Dybvaaaaad
Kolding! Er I klar til Jokes, parodier og sketches på alt fra realitystjerner til tilrettelæggere og vanvittige tv-koncepter? Her er 'Dybvaaaaad'! . Del 7. Producerat år 2020.
04:50 
Dybvaaaaad
Dybvads grønne skydeskive er nået til Greve, hvor han står klar til at servere ugens sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. . Del 6. Producerat år 2020.
05:55 (06:45)
Ladies of London
My Fair Ladies of London. Englændere og amerikanere taler ganske vist samme sprog, men i London har overklassekvinderne vidt forskellige opfattelser af deres position i hierarkiet. Säsong 1. Del 2 av 9. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå