Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Nørgaards Netfix
Martin Nørgaard opdaterer dig på alt det du måske er gået glip af på nettet den seneste uge . YouTube kommentarer, Nationen, spoofs og svar på tiltale. Del 6. Producerat år 2015.
06:55 
American Ultra
Den unge slacker Mike (Jesse Eisenberg) bruger sin tid på at ryge sig skæv, lave tegneserier og passe sit job i en døgnkiosk. Men Mike er alt andet end en almindelig fyr, for CIA har i det skjulte trænet ham til at være en koldblodig lejemorder - og da den onde Adrian (Topher Grace) vil have ham skaffet af vejen, bliver hans latente dræberevner aktiveret. Mike og kæresten Phoebe (Kristen Stewart) må nu tage kampen op imod magthaverne, men med en evig strøm af stoffer i blodet er eks-lejemorderen særdeles farlig både for sig selv og sine omgivelser. Producerat år 2015.
08:35 
Alfa
Lenny har indtaget tronen og lægger planer for, hvordan ressourcerne skal fordeles i hans nye kongerige. Til det har han brug for Adam og Dortes underskrift, men det går ikke helt så let, som han havde troet. Samtidig efterforsker Jakob og resten af politienheden mordet på Onkel, og da en konfrontation mellem Jakob og Jarl ender i nævekamp, bliver Jakob suspenderet. I Colombia får Zabi besked om, at han skal tilbage til Danmark. Del 6. Producerat år 2020.
09:25 
FC ZULU
FC ZULU har efterladt Strudal i Corona-karantæne i Tyrkiet, men der er ingen tid at spilde, hvis drengene skal blive klar til den store finale. Strudal vurderer, at holdet skal blive bedre til at samarbejde og sender dem til Lolland på teambuilding-kursus. Det er nu op til mentaltræner Ulrik Lynge at ryste holdet sammen - og i al hemmelighed - at identificere kandidaterne til at påføre sig det prestigefyldte anførerbind. . Del 3. Producerat år 2020.
10:05 
FC ZULU
Gensynsglæden er stor, da cheftræner Mark Strudal og FC ZULU-drengene mødes igen efter en lang corona-pause. Ikke alle drengene har dog brugt pausen lige fornuftigt, og det kræver ekstra hårdt arbejde at få drengene i form igen. At sparke et godt straffespark kræver ikke blot god sparketeknik, men også en god portion selvtillid. Derfor har Mark Strudal arrangeret, at drengene skal igennem en vaskeægte makeover og på professionelt fotoshoot, hvor der venter dem en stor overraskelse. . Del 4. Producerat år 2020.
10:45 
Stand-up: Romesh Ranganathan: Irrational Live
Romesh Ranganatahns 'Irrational' er den srilankanskfødte englænders tredje onemanshow. I showet tager den prisbelønnede komiker emner som Iphone vs. Android, biografpopcorn og japanske restauranter under kærlig behandling og leverer dem med en veldoceret portion selvironi og skarp satire. . Producerat år 2017.
11:40 
Emmy 2020
Alle dem, vi kender og holder af fra fjernsyn og streamingtjenester, er trukket i deres stiveste puds og fineste kjoler. Nu er de klar til at hylde sig selv og hinanden ved den 72. Emmy-uddeling, der i år foregår virtuelt pga. corona. Jimmy Kimmel er vært, og set med danske øjne er det især spændende om den dansk producerede dokumentar 'The Cave' vinder en Emmy-pris. Superhelteserien 'Watchmen' er den mest nominerede tv-serie. Den er nomineret til 11 priser. Producerat år 2020.
13:55 
Modern Family
Moon Landing. Claire føler sig utilstrækkelig, da hendes gamle veninde, Valerie, kommer på besøg, for hun er slet ikke, som Claire husker hende. Jay oplever et foruroligende øjeblik i omklædningsrummet, da Cameron og han er ude og spille squash. Og Mitchell hjælper Gloria med nogle juridiske problemer. Del 14. Producerat år 2010.
14:20 
Modern Family
My Funky Valentine. Phil og Claire dropper deres kedelige Valentinsdag-middag og arrangerer at mødes på en hotelbar til lidt frækt rollespil. Jay og Glorias tanker om en romantisk aften er milevidt fra hinanden, da Jay inviterer hende til et comedyshow, men situationen vender, da Jay havner i komikerens sigtekorn. Og Mitchell og Cameron agerer Amor for Manny. Del 15. Producerat år 2010.
14:45 
Modern Family
Fears. Alle i familien kommer til at se deres frygt i øjnene, for Haley skal til sin tredje køreprøve, og Phil og Luke går på opdagelse i husets mørke, klamme krybekælder. Derudover skal Manny til fest i en forlystelsespark, men han er bange for rutsjebane, og Cameron og Mitchell inviterer Lilys børnelæge til en brunch præget af angst. Del 16. Producerat år 2010.
15:15 
Modern Family
Truth Be Told. Phil inviterer sin ekskæreste, Denise, til huset for at overbevise Claire om, at de kun er venner, Men Denise er interesserede i mere end bare et venskab. Jay kommer til at slå Mannys skildpadde ihjel og gør ekstremt meget ud af at skjule sine spor. Og Mitchell samler endelig mod til at sige fra over for sin chef efter alt for meget overarbejde og alt for mange missede familieøjeblikke. Del 17. Producerat år 2010.
15:45 
Modern Family
Starry Night. Phil og Claire påtager sig hver et af deres børns skoleprojekter, men de har to meget forskellige måder at gøre tingene på. Jay og Mitchell tager på en af deres traditionelle far-søn ture, hvor de skal se meteorregnen, men Mitchell bliver meget overrasket over, at Manny skal med dem. Samtidig tager Cameron og Gloria ud og spise sammen, men middagen går ikke helt som planlagt. Del 18. Producerat år 2010.
16:10 
Modern Family
Game Changer. Phils fødselsdag falder sammen med udgivelsen af den nye iPad, og han øsnker sig inderligt at være en af de første til at eje en, så Claire gør det sin mission at skaffe ham en iPad til hans fest. Jay vil gerne indvie det nye skakbræt, han har købt til Phil, så han udfordrer Manny, men Manny er overraskende god, og Jay er en dårlig taber, så Gloria beder Manny om at tabe med vilje. Og Mitchell arbejder på at blive mere sej og modig. Del 19. Producerat år 2010.
16:40 
Modern Family
Benched. Da Luke og Mannys temperamentsfulde baskettræner siger op midt under en kamp, går både Jay og Phil efter at blive drengenes nye træner. Claire og Gloria kæmper begge med tanken om, at de måske ikke længere er den vigtigste person i deres børns liv, men den tanke kan shoppes væk. Og MItchell tager Cameron med ud for at møde en mulig kommende arbejdsgiver. Del 20. Producerat år 2010.
17:10 
Modern Family
Travels With Scout. Phils far dukker uventet op, og han har en hund med, som han har købt til familien. Claire mistænker dog, at han skjuler den egentlige grund til sit besøg. Sideløbende erfarer Cameron, at Dylan mangler en trommeslager i sit band, så han springer hurtigt til for at udfylde pladsen. Og Jay og Gloria må tage sig af konsekvenserne af at have traumatiseret Manny med en gyserfilm. Del 21. Producerat år 2010.
17:35 
Modern Family
Airport 2010. Gloria planlægger en romantisk tur til Hawaii til Jays fødselsdag. Jay er ovenud lykkelig over turen, indtil han opdager, at Gloria har inviteret hele familien med. Som om det ikke er nok, så bliver alt kaos, da de alle ankommer til lufthavnen, for Mitchell har glemt sit ID, Manny er skrevet på en liste over flyveforbud, og Claire prøver at håndtere sin flyskræk. Del 22. Producerat år 2010.
18:00 
Modern Family
Hawaii. Jay glæder sig til at blive forkælet og slappe af i det tropiske paradis, men et opkald fra hans bror giver Jay et reality-check, der ændrer alle hans planer. Phil ønsker at gøre turen til den bryllupsrejse, han og Claire aldrig fik, så de lader børnene klare sig selv, men der går ikke længe, før de har lavet ballade. Og Mitchell og Cameon er langt fra enige om, hvordan de skal tilbringe ferien. Del 23. Producerat år 2010.
18:30 
Dybvaaaaad! - Reality Award Special
Hva' så? Er I glar? 'Dybvaaaaad!. ' holder pause, mens Tobias Dybvad er på tour med sit nye onemanshow, men årets 'Reality Award' ville han ikke misse, og han har derfor besluttet sig for at lave en 'Dybvaaaaad'-special, som kun omhandler årets 'Se og Hør Reality Award'. Se med, når 'Dybvaaaaad!' hudfletter årets største realitynavne til deres helt egen award. . Producerat år 2015.
19:10 
Dybvaaaaad
Følg med på 'Dybvaaaaad's Danmarksturné, når ugens tv serveres med jokes og parodier på alt, hvad der rører sig i kendis- og tv-verdenen. Denne uge fra Køge. . Del 3. Producerat år 2020.
19:40 
Verdensmænd
Skabspensionisten Nikolaj Stokholm elsker de gamle dage. Derfor rejser trioen til Estland, hvor der venter middelaldereventyr med braiseret bjørn og absint. Del 2. Producerat år 2020.
20:15 
Stokholmsyndromet
Se med, når Nikolaj Stokholm springer ud som børnebogsforfatter, duellerer i en Dirch Passer-quiz og optræder med dansktop på torvet i Stege. . Del 2. Producerat år 2019.
20:50 
Rage Against the Mainstream
Nogle af tidens mest toneangivende komikere i form af Torben Chris, Martin Nørgaard, Morten Wichmann og Michael Schøt har slået sig sammen om at lave det samfundssatiriske standupshow 'Rage Against the Mainstream', der kun kan beskrives som et frontalangreb på det danske samfund. Med satiren som våben, går de fire vrede komikere i kødet på det danske samfund og finder alle hårene i den danske velfærdssuppe. . Del 1. Producerat år 2018.
21:55 
Rage Against the Mainstream
Nogle af tidens mest toneangivende komikere i form af Torben Chris, Martin Nørgaard, Morten Wichmann og Michael Schøt har slået sig sammen om at lave det samfundssatiriske standupshow 'Rage Against the Mainstream', der kun kan beskrives som et frontalangreb på det danske samfund. Med satiren som våben går de fire vrede komikere i kødet på det danske samfund og finder alle hårene i den danske velfærdssuppe. . Del 2. Producerat år 2018.
23:00 
Dybvaaaaad
Glæd dig til ny sæson af 'Dybvaaaaad', hvor tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter som altid kommer under kærlig dybvadsk behandling - denne gang fra Bremen Teater i København. . Del 1. Producerat år 2020.
23:40 
Dybvaaaaad
Hvis du er klar til at se din tv-oversigt blive snittet op og ædt råt af Tobias Dybvad, er 'Dybvaaaaad' igen klar med ugens bedste jokes på ugens sjoveste tv-momenter - denne uge fra Herning. Del 2. Producerat år 2020.
00:15 
Sexklinikken
Sexperterne i sexklinikken er igen klar til at give gode råd og bryde tabuer omkring unges seksuelle helbred - og som altid er der gang i butikken. Jamie Jay og hans bedste kammerat Patrick er begge nervøse for at have fået en kønssygdom efter at have deltaget i en trekant, mens mureren Callum kæmper med impotens, når han bruger kondom. . Del 3. Producerat år 2019.
01:10 
Sjov med sex
Emil Thorup og Suzanne Bjerrehuus. Se med, når Emil Thorup og Suzanne Bjerrehuus fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. For intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Foredragsholder og debattør Suzanne Bjerrehus fortæller sin gode ven, tv-værten Emil Thorup, om sin frigjorte ungdom i 70’erne, hvor sex var noget, man bare gjorde og ikke tænkte så meget over, som man måske gør i dag. Emil er enig i, at man i dag tænker lidt for meget over tingene, og han får derfor gode råd af Suzanne til, hvordan man lukker sine bolle-forhold ned, når de er løbet lidt for løbsk. Del 5. Producerat år 2014.
01:40 
Sjov med sex
Kesi og Christopher Læssø. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Hør rapperen Kesi og skuespilleren Christopher Læssø, om dengang han havde en rimelig alternativ sprøjteorgasme under et "one night stand". Christopher Læssø kvitterer med en historie, der kan lære alle, hvorfor man ikke skal tage en overdosis af Viagrakopien, Kamagra. Del 6. Producerat år 2014.
02:10 
Rick and Morty
Rick, der stadig sidder i galaktisk fængsel iværksætter en indviklet plan. Tilbage på jorden, der nu er under føderationens kontrol, har Morty og Summer en diskussion om deres bedstefar. Del 1. Producerat år 2017.
02:40 
Rick and Morty
Mens børnene bearbejder forældrenes skilsmisse, tager Rick dem med til et 'Mad Max'-agtigt univers, hvor han prøver at stjæle en grøn krystal fra en gruppe ådselædere. . Del 2. Producerat år 2017.
03:00 
Dark Places
Fransk thriller fra 2015. Da Libby Day (Charlize Theron) var blot syv år, var hun vidne til, at hendes mor og søstre blev brutalt dræbt i deres hjem. Som voksen lever hun med byrden af, at hendes vidneudsagn dengang sendte hendes bror i fængsel med en livstidsdom. Nu 25 år senere bliver hun kontaktet af en gruppe amatørefterforskere, der er overbeviste om, at broren er uskyldig. De overtaler Libby til at gennemgå begivenhederne endnu en gang, og pludselig dukker der nye erindringer op. Libby begynder at at sætte spørgsmålstegn ved brorens rolle og beslutter sig for at finde frem til sandheden. . Producerat år 2015.
05:25 (06:10)
Beverly Hills 90210
Child of the Night. Steve tror ikke, han er far til Jodis barn, men Carly opfordrer ham til at få taget en DNA-test for at være sikker. Samtidig råder Davids far sin søn til at erklære sig konkurs, men det bringer ikke David ud af kløerne på lånehajen. Donna kan ikke tilgive David, at han har stjålet penge fra hende. Måske kan Noah og Donna trøste hinanden? Brandon og Kelly prøver endnu en gang at hjælpe Erica, men det kan bringe Ericas liv i fare. . Del 10. Producerat år 1998.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå