Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad' er klar til at få dig til at rulle rundt af grin og ind i et vanvittigt univers af jokes, parodier og tåbeligheder - denne gang fra Ballerup. Del 2. Producerat år 2017.
06:55 
Dawson's Creek
Something Wilder. Joey kommer i et dilemma, da hun pludselig har to middagsaftaler. Aftenen tager en uventet drejning, da hun ender med at kysse med sin underviser professor Wilder. . Säsong 5. Del 13. Producerat år 2002.
07:45 
Dawson's Creek
Guerilla Filmmaking - Part One. Dawson instruerer klassekammeraten Olivers film, der har Oliver selv i hovedrollen. Her må Dawson tage sig af Audrey, den kvindelige hovedrolleindehaver, der brokker sig over Olivers manglende kysseegenskaber. Da Dawson finder ud af, at Oliver ikke har skyggen skuespillertalent, må han tage affære. I mellemtiden får Audrey dårlig samvittighed, efter hun kysser med Pacey, og Joey er i tvivl om, hvad hun skal gøre efter hendes kys med underviseren professor Wilder. . Säsong 5. Del 14. Producerat år 2002.
08:40 
Beverly Hills 90210
Coming Home. Kelly er kommet sig så godt, at hun kan flytte hjem, men hun har endnu ikke lyst til at bo sammen med Brandon. Donna gør en uhyggelig opdagelse, der involverer børnearbejde. Måske er det en historie, som Steve og Brandon kan bruge i deres avis. Samtidig finder Valerie ud af, hvorfor Noah er så afvisende. . Del 5. Producerat år 1998.
09:30 
Beverly Hills 90210
The Right Thing. Donna prøver at komme i kontakt med en af de kvinder, der arbejder illegalt på Parishs fabrik. Da Donna og Brandon begynder at grave i sagen, viser det sig, at Stevens far måske er involveret. Den velhavende Cooper Hargrove er meget opsat på at invitere Valerie ud. Han er helt sikkert et bedre økonomisk parti i forhold til Noah, men vil Valerie denne gang følge sit hjerte? . Del 6. Producerat år 1998.
10:20 
Beverly Hills 90210
Pride and Prejudice. Brandon er så plaget af skyderiet, hvor Kelly blev ramt, at det er begyndt at gå ud over forholdet mellem de to. Valerie har svært ved at sige nej til Cooper Hargrove, især når der er en couture-kjole på højkant. Derfor ender det med, at Valerie går ud med både Noah og Cooper. Imens griber Steve til støvsugeren for at gør indtryk på Carly. Og David står over for et dilemma. Skal han være med til at promovere et racistisk band? . Del 7. Producerat år 1998.
11:10 
Beverly Hills 90210
Toil and Trouble. Brandon er den første til at bemærke, at Steve vist er alvorligt ramt - af kærlighed til Carly. Hjemme står Brandon for skud. Kelly synes, deres liv sammen er for rutinepræget, men det er Brandon ikke sen til at gøre noget ved. Imens er David ved at gå på røven, og det præger forholdet til Donna. Valerie er bange for, at Cooper og Noah skal mødes, men kan hun forhindre det ret meget længere? . Del 8. Producerat år 1998.
12:00 
Desperate Housewives
In a World Where the Kings are Employers. Den lokale finanskrise hærger stadig Wisteria Lane, og Susan begynder i et nyt job i håb om at få råd til at sikre sin søns fremtid. Også Scavo Pizzaria har store økonomiske problemer, og det kommer til et sammenstød mellem Lynette og Tom, da de langt fra er enige om, hvorvidt de skal lukke pizzeriaet for at klare de økonomiske skær eller ej. For Carlos er der dog lys i det økonomiske mørke, for han modtager en klækkelig bonus, efter Gabrielle afslører hans chefs "lille" hemmelighed. . Del 15. Producerat år 2008.
12:55 
Desperate Housewives
Crime Doesn't Pay. For Bree kommer det til at give bagslag, da hun for at hjælpe Lynette tilbyder Tom et nyt job i kølvandet på deres økonomiske vanskeligheder med pizzeriaet. Hendes goodwill viser sig nemlig snart at afsløre en af Orsons mindre flatterende sider - en afsløring, Bree bestemt gerne havde været foruden. Samtidig befinder Gabrielle sig i en temmelig besynderlig situation, da Carlos' chef begynder at bruge hende som dække for hans utroskab over for konen. . Del 16. Producerat år 2008.
13:45 
Desperate Housewives
The Story of Lucy and Jessie. Der er misforståelser i luften på Wisteria Lane, og for den evigt uheldige Susan er det ingen undtagelse, da hun i forsøget på at gøre et godt indtryk på en af sine kvindelige kollegaer kommer til at sende lidt for tvetydige signaler ud i æteren. I takt med, at Orsons skamfulde tendenser ser nye højder, gør Bree alt for at beskytte sig selv, koste hvad det må. Også en mistænksom Edie har nok at se til med at grave dybere i Daves fortid. . Del 17. Producerat år 2008.
14:35 
Desperate Housewives
A Spark. To Pierce the Dark - Part One. Livet på Wisteria Lane er fuldt af ubehagelige overraskelser. Bree overvejer alvorligt at sælge sin forretning for at redde sit ægteskab. Lynette bliver udsat for trusler fra sin nye chef. Gaby og Carlos krydser nogle grænser, de formentlig ikke skulle have overtrådt. Katherine bliver fanget i et net af uforudsete og uventede hændelser, og Edies værste mareridt bliver pludselig til virkelighed! . Del 18. Producerat år 2008.
15:25 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Del 10. Producerat år 2019.
16:00 
Zulu Djævleræs
Vi genoplever de vildeste sammenstød, de mest rablende udbrud og sjoveste øjeblikke fra sæsonens syv programmer. Vinderne Rasmus Tantholdt og Benedicte Balling lægger vejen forbi studiet, hvor værterne som sædvanlig hedder Julie R. Ølgaard og Bowler Tage. De får også besøg af det umage par, Joachim B. Olsen og Jim Lyngvild, der sammen havde nogle helt særlige øjeblikke i finalen. Jim trækker bukserne ned for at vise Tage hvad der gemmer sig, og Tage bliver mildest talt noget overrasket. Jill Liv Nielsen, Dan Marstrand og Krede er også blandt dem, der genoplever alt fra fantastisk kørsel til det stik modsatte. . Del 8. Producerat år 2007.
16:50 
Family Guy
Don't Be a Dickens at Christmas. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Säsong 17. Del 9 av 20. Producerat år 2017.
17:20 
Family Guy
Boy (Dog) Meets Girl (Dog). I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Säsong 17. Del 10 av 20. Producerat år 2017.
17:50 
Modern Family
Blasts from the Past. Phil og Claire udskyder deres planer om en cykelferie gennem Italien, da Dylans mor kommer forbi for at møde dem. En gammel udgave af et Playgirl-magasin gør Cam jaloux, mens Gloria og Manny efterforsker legenden om Jays heroiske onkel. Del 12. Producerat år 2018.
18:15 
Modern Family
What's Next?. Da det lokale storcenter afholder et fotoshoot til en ny kampagne, lokker Gloria Phil og Joe til at deltage. Imens må Cam kæmpe med en bølle på skolen, og Jay har tekniske problemer under en videokonference. Del 13. Producerat år 2018.
18:45 
Venner
The One Where Chandler Doesn't Like Dogs. Chandler spolerer Thanksgiving-hyggen, da han udfordrer vennerne med en simpel quiz, hvor man skal nævne så mange af USA's stater, som man kan. For Ross vil bare slet ikke acceptere, at han ikke kan huske dem alle sammen og sværger, at han ikke vil røre så meget som et gram kalkun, før han har vundet legen. Samme dag viser det sig til vennernes store overraskelse, at Phoebe i al hemmelighed har haft en hund i lejligheden i tre dage. Og Chandler hader hunde!. Säsong 7. Del 8. Producerat år 2000.
19:15 
Venner
The One With All The Candy. Rachels job kommer i alvorlig fare, da hun skal skrive en arbejdsevaluering af Tag, og for sjov laver én, der handler om deres forhold. Tag opdager nemlig ikke, at det er en joke og ekspederer evalueringen direkte videre til cheferne. Monica hænger hjemmelavede julegodter uden for hoveddøren i håb om på den måde at få venner blandt naboerne, men planen giver bagslag. Ross opdager, at Phoebe aldrig har ejet en cykel og forærer hende én - men han ved ikke, at Phoebe ikke har den ringeste anelse om, hvordan man kommer fremad på cykel. Säsong 7. Del 9. Producerat år 2000.
19:45 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-tourbussen er nået til Odense, hvor der endnu en gang kigges dybt i flasken af tvivlsomme tv-koncepter og fjogede bemærkninger, som vi har set det på tv-skærmen. . Del 9. Producerat år 2014.
20:20 
Zulu Djævleræs 7 - revanchen
De sidste djævleræs-finalister skal findes og alle kneb gælder!. Basim er tilbage på Nysumbanen for at få oprejsning efter sit personlige nederlag i den indledende runde. Er det nu, den unge sanger får den ultimative revanche, eller må han endnu engang regne med, at makkeren Marie Egede klarer ærterne? Imens får Alexandre Willaume en uheldig overraskelse fra sin nordjyske fanskare. . Del 5. Producerat år 2013.
21:15 
Jack Reacher
Amerikansk actionfilm fra 2012. Fem mennesker bliver skudt ned på åben gade af en snigskytte, og da politiet fanger manden, der tilsyneladende har gjort det, hævder han sin uskyld og forlanger, at de finder den tidligere militære politimand Jack Reacher (Tom Cruise). Han kan bevise hans uskyld! Det er nu ikke så nemt, men Jack Reacher ender med at blive hyret til at efterforske sagen for forsvarsadvokaten Helen Rodin (Rosamund Pike). Han begynder at lede efter et motiv til mordene. Hvem kunne have interesse i at de fem ofre døde? Som han arbejder med sagen, går det op for ham, at han har stukket hånden ned i en hvepserede. Filmen er baseret Lee Childs populære spændingsbøger om Jack Reacher. Producerat år 2012.
23:30 
Date mig nøgen
Hope & Kurt. 25-årige Hope er model og wrestling-fan og ønsker en mand med en krop solid nok til at få hende ned at ligge. Dyrlægestuderende Kurt taler bedre med de firbenede end med kvinder, så måske kan en nøgen start hjælpe ham. Del 3. Producerat år 2019.
00:25 
Live At The Apollo
Josh Widdicombe. Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd og damer. . Del 2. Producerat år 2016.
01:20 
Stemmernes tårn med Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff og venner tager hul på et magisk og nostalgisk ridt ind i rollespillets verden. Fuhlendorffs kælder forvandles til byen Klosterly, hvor Mortens karakter, Henry, er blevet kontaktet af rigmanden Alfred Anker Pamper. Han har en opgave til Henry i byen Høgens Landing, hvis han kan samle en gruppe af helte. Del 1. Producerat år 2020.
02:25 
Family Guy
Breaking Out Is Hard to Do. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 19. Producerat år 2005.
02:50 
Family Guy
Patriot Games. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 20. Producerat år 2005.
03:20 
Family Guy
Model Misbehavior. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 21. Producerat år 2005.
03:50 
Family Guy
I Take Thee, Quagmire. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 22. Producerat år 2005.
04:20 (06:00)
Catfish
Anthony & Marq. Anthony er krigsveteran og er ikke bange for at vise sine følelser. For over et år siden mødte han den omsorgsfulde og kærlige Marq på nettet. I dag er parret smaskforelsket, men hvad er det Marq skjuler? . Del 3. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå