Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Aalborg. . Del 8. Producerat år 2016.
06:55 
Dawson's Creek
Something Wild. Joey og Audrey tager på diskotek for at fejre Joeys topkarakterer og den forestående vinterferie. Her afviser Joey Charlie, der forsøger at lægge an på hende. Charlie giver dog ikke op så let og overtaler Joey til at gøre noget vildt - at gå på scenen og synge sammen med hans band. . Säsong 5. Del 11. Producerat år 2002.
07:45 
Dawson's Creek
Sleeping Arrangements. Dawson og Jen finder ud af, at det ikke altid er let at bo sammen, og Jack finder ud af, at han ikke er helt så populær i broderskabet, som han var engang. . Säsong 5. Del 12. Producerat år 2002.
08:35 
Beverly Hills 90210
Aloha, Beverly Hills - Part One. Vennerne fra det eksklusive postnummer er færdige på universitet, men det viser sig snart, at drømmen om et fedt job ikke altid går i opfyldelse sådan lige med det samme. Brandon har ikke haft held med at finde arbejde hos de store aviser, og Valerie, der har mistet alle sine penge, må snart erkende, at et ni til fem job ikke er hendes boldgade. Samtidig vil David gerne flytte sammen med Donna, men Donna tør ikke tage konfrontationen med sin strikse mor. Kelly og Brandon er til gengæld flyttet sammen. Det får hurtigt deres forhold til at knirke. . Del 1. Producerat år 1997.
09:25 
Beverly Hills 90210
Aloha, Beverly Hills - Part Two. Valerie, Steve, Brandon, David og Donna ankommer sammen med Donnas nye arbejdsgiver Vanessa til Hawaii. Til Donnas skræk får Vanessa influenza, og Donna bliver nødt til at styre modeoptagelserne alene. Imens er Brandon deprimeret over, at Kelly ikke er med. Til Valeries store glæde støder Brandon pludselig ind i sin gamle flamme Tracy, mens Valerie på sin side har fået et godt øje til Noah - der godt nok påstår, at han er fattig. . Del 2. Producerat år 1998.
10:20 
Beverly Hills 90210
Forgive and Forget. Kelly er blevet skudt, og det er for tidligt at sige, om hun vil komme sig helt. Brandon, Valerie, Steve, Donna, David og Noah bliver afhørt af politiet, der snart finder frem til en mand, som Brandon skal udpege ved en konfrontation på stationen. Senere gør David det klart for Donna, at han ikke vil bo sammen med hende, medmindre hun fortæller sin mor om deres forhold. Men Donna er hundeangst for sin mors reaktion. . Del 3. Producerat år 1998.
11:10 
Beverly Hills 90210
The Way We Weren't. Kelly er ved kommer sig efter skuddramaet, men hendes hukommelse fungerer ikke. Hun kan ikke huske Brandon, hvilket sårer ham. Han får samtidig tilbudt et job i Seattle, men føler, at han må blive hos Kelly, indtil hun er rask. Kelly er til gengæld ved at blive interesseret i Noah! . Del 4. Producerat år 1998.
12:00 
Desperate Housewives
Home is the Place. Bree møder Andrews kommende svigermor for første gang, men da deres forskelligheder ikke er til at tage fejl af, går der ikke længe, før de ryger i totterne på hinanden. Også Gabrielle og Carlos har deres diskussioner at se til, da Gabrielle kræver, han nu, hvor han kan se igen, tager et højere betalt job for at bidrage lidt mere til familiens opretholdelse. Mens Jackson er væk føler Susan sig noget så ensom og søger trøst hos Lee, som tvinger hende til at mærke efter, om hun nu også dybt inde elsker Jackson. . Del 11. Producerat år 2008.
12:50 
Desperate Housewives
Connect! Connect!. Uheldig som Susan altid er, kommer hun og Edie til at låse sig inde i Edies kælder, og tvinges dermed til at tilbringe de næste par timer i hinandens selskab. Noget som virkelig kan få sandhederne på bordet. Gabrielle mister kontrollen over sine to børn og beder Carlos om hjælp, mens Lynette ligeledes har nok at se til i hendes søgen efter den forsvundne Porter. Alt imens kommer Dave et skridt nærmere sin hævn. . Del 12. Producerat år 2008.
13:40 
Desperate Housewives
The Best Thing That Ever Could Have Happened. Wisteria Lane rammes hårdt af et dødsfald, da kvarterets handyman Eli Scruggs (Beau Bridges) pludselig falder om af et hjerteanfald, og samtlige af de desperate kvinder mindes, hvordan han hver især har hjulpet dem i medgang og modgang. Gabrielle husker, hvordan han hjalp hende med at få nye veninder, da hun flyttede til Wisteria Lane, Susan mindes, hvordan han altid stod parat med en trøstende skulder, når hun blev droppet af en af sine mænd, og Lynette tænker tilbage på, hvordan han hjalp hende i forhold til Penny. . Del 13. Producerat år 2008.
14:35 
Desperate Housewives
Mama Spent Money When She Had None. På Wisteria Lane står alt i pengenes tegn - både hos dem, som har for lidt på kistebunden, og hos dem, der har for meget: Bree høster succesen efter sin nye bog ved at forære sig selv en ny bil, mens Lynette og Tom nødtvunget beslutter sig for at sælge Toms elskede Mustang for at skaffe penge. Også Susan har sine økonomiske kvaler, da hun er fast besluttet på at sende MJ på den bedste skole, selv om hun og Mike egentlig ikke har råd til det. . Del 14. Producerat år 2008.
15:20 
Dybvaaaaad
Der bliver røget tvivlsomme steder og gættet på obskure kunstværker i 60 sekunder, når Tobias Dybvad bogstaveligt talt sprænger Næstved i luften. . Del 8. Producerat år 2019.
16:00 
Zulu Djævleræs
De sidste tre par til finalen skal findes, og de kendte kørere bruger alle kneb for at opnå én af de eftertragtede finalepladser. Krede ligger godt fra land, men det finder Thomas Hartmann og Morten Løkkegaard sig ikke i, så de gør hvad de kan for at stikke en kæp i hjulet på ham. Jacob Haugaard har fået sig en ny makker, der er meget glad for at kysse, og dén skal han lige tygge lidt på. TV-værten Stine Ternstrøm får sig et par ordentlige buler i sin bil. Det gør hende så vred, at der skal mere end en kærlig makker til at få hende kølet ned. Djævleheatet er som sædvanligt vildt og voldsomt ¿ denne gang er der pølsevogne bag på bilerne, og Tages pølse bliver en smule medtaget. . Del 6. Producerat år 2007.
16:50 
Family Guy
Three Directors. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Säsong 17. Del 5 av 20. Producerat år 2017.
17:20 
Family Guy
D in Apartment 23, The. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Säsong 17. Del 6 av 20. Producerat år 2017.
17:50 
Modern Family
Kids These Days. Haley bliver forfremmet, men nu hvor hun er gravid, er hun bange for at miste drømmejobbet. Samtidig tager Alex Gloria med på shopping i stedet for Claire, og Mitch og Phil opdager Gil Thorpes store hemmelighed. Del 8. Producerat år 2018.
18:15 
Modern Family
Putting Down Roots. Da Dedes mand, Jerry, kommer til byen for at overdrage hendes ejendele til familien, får Jay og Gloria ondt af ham og inviterer ham til at blive hos dem, så længe han er i byen. Del 9. Producerat år 2018.
18:45 
Venner
The One With the Nap Partners. Monica beslutter, at Rachel og Phoebe selv skal afgøre, hvem af dem, der skal være hendes brudepige. Men hvordan skal de dog klare det?. Heldigvis tilbyder Joey og Ross at hjælpe ved at arrangere en række brudepige-prøver. Monica får skrupler, da hun finder ud af, at Chandler engang har slået op med en pige, fordi hun blev tyk. Joey og Ross nyder en dejlig lur, da de falder i søvn i armene på hinanden efter at have set en film. De er enige om, at det er meget pinligt - men også at det var en fantastisk lur.Medvirkende: . Säsong 7. Del 6. Producerat år 2000.
19:15 
Venner
The One With Ross' Library Book. Da Rachel og Phoebe møder en pige, som Joey har scoret aftenen før og nu bare vil dumpe, synes de så godt om hende, at de beslutter sig for at gøre hende til Joeys faste kæreste. Hvad de imidlertid ikke ved, er, at den søde pige ligner Joey mere, end godt er. Ross er stolt over at finde sin videnskabelige afhandling på universitetsbiblioteket, men opdager til sin forargelse, at den befinder sig i en så øde afdeling, at studerende kommer der for at have sex. Ved et uheld kommer Monica til at invitere Chandlers eks-kæreste Janice med til brylluppet - og det falder bestemt ikke i god jord hos den vordende brudgom! Dagens episode er instrueret af David Schwimmer, der spiller Ross. Säsong 7. Del 7. Producerat år 2000.
19:45 
Date mig nøgen
Pablo & Leon. 30-årige Pablo er klar til at nedbryde flere tabuer, når han trodser sin HIV-diagnose og smider tøjet for kærligheden - eller måske bare en god date?. Rapperen Leon på 27 tiltrækker de forkerte kvinder og håber at finde en date, der er mere på hans frekvens. Del 4. Producerat år 2019.
20:40 
Coming to America
Den stenrige afrikanske prins Akeem (Eddie Murphy) og hans tro følgesvend Semmi (Arsenio Hall) rejser af kedsomhed til New York, hvor de giver sig ud for at være fattige udvekslingsstudenter. De flytter ind på et luset hotel og får jobs i en burgerbar. Men det er svært at holde dobbeltspillet kørende - især da Akeem og Semmi begge forelsker sig. . Producerat år 1988.
22:40 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Del 9 av 12. Producerat år 2015.
23:15 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. . Del 10. Producerat år 2015.
23:50 
American Dad
Kiss Kiss, Cam Cam. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 6. Producerat år 2015.
00:15 
American Dad
The Devil Wears a Lapel Pin. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 7. Producerat år 2015.
00:45 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med tv-vært Adam Duvå Hall vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Adam lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 3. Producerat år 2019.
01:20 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespiller Paprika Steen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Paprika lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 2. Producerat år 2019.
01:55 
Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV2 Zulu. Hun lægger hårdt fra land, med stand-up, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som TV-vært. Ugens gæst er komiker Mick Øgendahl. . Del 2. Producerat år 2015.
02:45 
Brian Mørk Show - med løg på!
Frank Hvam og Mick Øgendahl er gæster hos Brian Mørk i hans skøre talkshow. De bliver udspurgt om mere eller mindre vanvittige episoder i deres liv, men må på intet tidspunkt sige "nej" eller "det er løgn". De SKAL gå med på Brians fantasifulde udlægning af deres liv, og det gør, at de bliver nødt til at lyve så vandet driver - på den sjove måde! . Del 8. Producerat år 2007.
03:15 
Brian Mørk Show - med løg på!
Lasse Rimmer og Simon Juul er gæster hos Brian Mørk i hans nye, skøre talkshow. De bliver udspurgt om mere eller mindre vanvittige episoder i deres liv, men må på intet tidspunkt sige "nej" eller "det er løgn". De SKAL gå med på Brians fantasifulde udlægning af deres liv, og det gør, at de bliver nødt til at lyve så vandet driver - på den sjove måde! . Del 5. Producerat år 2007.
03:50 
Catfish
The Reunion Show. SuChin Pak er vært, når deltagere fra 'Catfish' genforenes i MTVs Times Square Studio for at svare på spørgsmål fra fans og 'Catfish'-detektiverne Nev Schulman og Max Joseph. Del 12. Producerat år 2012.
04:40 
Catfish
Hooked on Catfish: The Road to Catfish. Værterne Nev Schulman og Max Joseph tager en pause fra at jagte online-svindlere og fremhæver i stedet de vigtigste historier i anden sæson af 'Catfish'. . Del 1. Producerat år 2013.
05:40 (06:15)
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Aarhus. Del 9. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå