Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Thorshavn på Færøerne. Del 4. Producerat år 2016.
06:55 
Dawson's Creek
Four Scary Stories. Joey, Jack og Pacey tager i biografen for at se gyserfilm. De bliver dog slemt skuffet og tager i stedet hjem til Grams for at fortælle deres egne gyserhistorier. . Säsong 5. Del 9. Producerat år 2002.
07:45 
Dawson's Creek
Appetite for Destruction. Jen og Dawson ankommer tidligt til den ugentlige middag hos Grams. De beslutter sig for at holde deres seksuelle eskapader hemmelige for Pacey, Joey, Audrey og Jack, men middagen bliver alligevel en akavet affære, da Jen og Dawson bliver taget i at kysse ude foran huset. . Säsong 5. Del 10. Producerat år 2002.
08:35 
Beverly Hills 90210
Mother's Day. Kelly er bange for, at hun er gravid. Også Clare og Steve har deres problemer. Clare er deprimeret på grund af mors dag, og Steve gør, hvad han kan for at hjælpe. Men lige meget hvad han siger og gør, er det ikke det rigtige. Samtidig undersøger Valerie mulighederne for at investere sine penge - gennem Kellys fars firma. . Del 29. Producerat år 1997.
09:25 
Beverly Hills 90210
Senior Week. Brandon henter Kelly for at tage hende til lægen, så de kan få undersøgt, om hun er gravid eller ej. Samtidig nærmer de sidste eksaminer sig. Det medfører både en del nervøsitet over, hvordan det kommer til at gå - og over, hvad fremtiden vil bringe. Den eneste, der er fuld af fortrøstning, er Steve. Men har han mon grund til det? . Del 30. Producerat år 1997.
10:20 
Beverly Hills 90210
Graduation Day - Part One. Brandon er mistænksom over, hvorfor Valerie har villet investere alle sine penge gennem Bill Taylors firma. Kelly kan ikke forstå, hvorfor Brandon finder sig i Valeries opførsel - Kelly selv kan ikke få hende hurtigt nok ud af huset. Skoleafslutningen nærmer sig, og dermed rykker Donna og Davids planer om at flytte sammen tættere på, og Donna tager en seriøs beslutning. Fortsættes i morgen. . Del 31. Producerat år 1997.
11:10 
Beverly Hills 90210
Graduation Day - Part Two. Brandon har sat sig for at hjælpe Valerie, om det så skal koste ham årsafslutningen. Denne prioritering er Kelly ikke helt enig i, og hendes humør bliver ikke ligefrem bedre af, at hendes far er i byen. Samtidig finder David Donnas opførsel mere og mere besynderlig - men han ved jo heller ikke, hvilke planer hun har for dem. Også Clare lægger sine egne planer - som rummer en stor overraskelse for Steve. . Del 32. Producerat år 1997.
12:00 
Desperate Housewives
What More Do I Need?. Lynette er overbevist om, at Tom har en affære med deres fælles veninde Anne Schilling gennem mange år, og hun kræver, at han kryber til korset og fortæller hende sandheden. Dybt chokeret går det imidlertid snart op for både Lynette og Tom, at det derimod er deres søn Porter, som har en affære med den gifte kvinde. Samtidig er et øjebliks svaghed hos den ellers perfekte Bree tæt på at bringe stor skam over hende, og Katherines ikke så lille hemmelighed kommer frem i lyset. . Del 7. Producerat år 2008.
12:50 
Desperate Housewives
City on Fire. Intetanende om at voldsom brand vil bryde ud i lys lue senere samme aften, ser Tom og resten af bandet spændt frem til at skulle give koncert i klubben. Samtidig er sandhedens time oprundet for flere af de desperate kvinder - Katherine har en tilståelse at gøre over for Susan, Gabrielle får indsigt i Mrs. Hildebrands chokerende fortid, og Lynette erfarer, at Porter planlægger at stikke af sammen med Anne Schilling. Alle afsløringer blegner dog fuldstændig, da branden bryder ud. . Del 8. Producerat år 2008.
13:45 
Desperate Housewives
Me and My Town. Stadig i chok efter branden slikker Fairviews indbyggere deres sår. Hver har de deres bekymringer - Lynette og Tom frygter, at det er Porter, som står bag branden, og beslutter sig for at stå bag ham uanset hvad. Bree får spoleret sin nattero, da Orson er begyndt at snorke så frygteligt efter at have brækket næsen, og Gabrielles forfængelighed ser nye højder, da Carlos ovenpå hjernerystelsen får at vide, at han muligvis får synet igen. Noget, som får Gabrielle til at bekymre sig om, hvorvidt han vil bryde sig om det syn, der nu møder ham - en supermodel forvandlet til en hærget mor til to. . Del 9. Producerat år 2008.
14:35 
Desperate Housewives
A Vision's Just a Vision. Lynette tager Porter under sine beskyttende modervinger og går til ekstremerne i forsøget på at beskytte ham, efter at han er blevet arresteret for ildspåsættelse. I takt med at Carlos genvinder mere og mere af sit syn, går det op for ham, hvad Gabrielle har ofret for at få familien til at hænge sammen de sidste par år. I mellemtiden længes Bree efter at være mor med stort M over for Andrew, og er klar til at vise ham, at hun har accepteret ham for den, han er. . Del 10. Producerat år 2008.
15:20 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Del 6. Producerat år 2019.
16:00 
Zulu Djævleræs
Konkurrencen spidser for alvor til, når endnu ti kendte djævleræsere skal køre og skramle mod hinanden om de sidste tre pladser i semifinalerne. Stuntmand Lasse Spang Olsen er vant til at brage ind i biler - men det plejer at være noget bedre planlagt end det er i Zulu Djævleræs. Med sin erfaring som stuntmand prøver han at give de andre deltagere gode råd. Men det viser sig at være noget af et vildspor. Derfor får han hurtigt et par af de andre deltagere på nakken, og især radioværten Anders Breinholt giver ham en hård medfart - både på og uden for banen. Dagens samlede deltagerfelt ser således ud: Kenneth Carlsen, Annika Askman, Anders Breinholt, Jill Liv Nielsen, Peter Palshøj, Anne P, Morten Løkkegaard, Dine Al-Erhayem, Lasse Spang-Olsen og Stine Fischer Christensen. Traditionen tro bliver 3. heat vanvittigt, støjende og støvende, og dagens løb er ingen undtagelse! . Del 4. Producerat år 2007.
16:50 
Family Guy
Emmy-Winning Episode. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Säsong 17. Del 1 av 20. Producerat år 2017.
17:20 
Family Guy
Foxx in the Men House. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Säsong 17. Del 2 av 20. Producerat år 2017.
17:50 
Modern Family
Torn Between Two Lovers. Haley kan ikke vælge mellem sit tidligere og nuværende forhold og er tvunget til at tage en beslutning. Manny vender tilbage til college- og kollegielivet, mens kæresten Sherry bliver boende hos Jay og Gloria - måske længere end værternes gæstfrihed rækker til. . Del 4. Producerat år 2018.
18:15 
Modern Family
Good Grief. Det bliver en episk Halloween fuld af vilde kostumer, slik og ballade - men også en tragisk nyhed, som påvirker hele Dunphy-Pritchett-Tucker-klanen. Del 5. Producerat år 2018.
18:45 
Venner
The One With Rachel's Assistant. Rachel bliver forfremmet og er ellevild over, at hun nu skal til at have en assistent. Ansættelsen af den nye medarbejder sætter hende imidlertid i et frygteligt dilemma. For skal hun ansætte den ældre og kedelige, men kompetente Hilda - eller den smukke, unge mand Tag, der desværre hverken har den store erfaring eller evner. En uskyldig pagt om ærlighed mellem Monica og Chandler eskalerer til en veritabel krig på pinlige hemmeligheder, der også snart kommer til at omfatte Ross. Säsong 7. Del 4. Producerat år 2000.
19:15 
Venner
The One With the Engagement Picture. Rachel er brændt varm på sin unge assistent, Tag, men det er hun ikke ene om. Derfor overtaler hun Joey til at tage ham med i byen en aften, så Tag må sige nej til andre aftaler. Planen giver imidlertid bagslag, for Tag er lærenem, og inden længe har han adopteret Joeys skørtejæger-livsstil. Phoebe har ikke nogen skrupler over at date en mand, der ligger i skilsmisse - lige indtil Ross begynder at gå ud med hustruen. Monica skal bruge et forlovelsesbillede til avisen, men Chandler er absolut ikke fotogen. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2000.
19:45 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Thisted. . Del 5. Producerat år 2016.
20:15 
Ditzel does Denmark
Børnepagne og jordbærkager! The rich life, er et Ditzel-liv i Skagen, hvor der ikke er sparet på noget. Danmarks Dubai, er lige noget for livsnyderen Jacob Ditzel, der får vist sig frem blandt klitter og ørne på Danmarks nordligste punkt. Bådferie! Hvorfor? Hvornår fatter Lars, at Ditzel har aquafobi?. Bevæbnet med Alfred 'Beha', bliver Ditzel gjort søstærk for en stund, så det sydfynske øhav kan betvinges, inden verdens mest nasty is skal nydes. . Del 2. Producerat år 2020.
20:50 
Minkavlerne
Da Jakob hører, hvad Allan og Martin har rodet sig ud i, prøver han at stoppe dem - men for sent. Heldigvis kommer han sammen med Maria op med en ny plan. Del 8. Producerat år 2019.
21:25 
Ruben Søltoft - Ting fra min mund
I showet 'Ting fra min mund' får publikum lov til at hilse på Ruben i version 2.0. Selvom den karakteristiske frisure stadig kæmper med hjernen om, hvem der krøller mest, så er det en mere voksen udgave af den populære herre, man møder i 2019. Han deler dog stadig gavmildt ud af egne livsoplevelser og pinlige erfaringer, og i en verden, hvor det handler usundt meget om at passe ind, er Ruben heldigvis anderledes, akavet og forbandet følsom. . Del 1. Producerat år 2019.
22:40 
Ane Høgsberg - Døden har en årsag
Ane Høgsbergs andet soloshow handler om en af de få ting, vi alle har til fælles; døden. Vi møder den flere gange i livet, og vi skal med sikkerhed alle dø en dag. Hvad bliver der mon snakket om til vores begravelse, og kan man selv vælge det dyr, man gerne vil genfødes som?. Producerat år 2019.
23:55 
American Dad
N.S.A. (No Snoops Allowed). Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 4. Producerat år 2015.
00:25 
American Dad
Stan Smith Is Keanu Reeves as Stanny Utah in Point Breakers. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 5. Producerat år 2015.
00:50 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespiller Lars Ranthe vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Lars lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 1. Producerat år 2019.
01:30 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med musiker Tim Christensen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Tim lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. . Del 40. Producerat år 2018.
02:05 
Den værste dag i mit liv
Kender du de dage på arbejdet, hvor alt bare går galt? Det gør de fleste, og det gør kendte danskere også. Se med, når Kristine Sloth, Charter McCloskey, Pharfar, Saszeline og Aske Bang fortæller om den værste dag i deres liv. Det handler om alt lige fra at falde i søvn midt på scenen under en koncert, at drikke op til flere liter alpevand spækfyldt med colibakterier og at blive kastreret af en feministisk sekt i frostgrader midt i en mørk skov. Del 6. Producerat år 2018.
02:45 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Del 2 av 12. Producerat år 2014.
03:20 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Del 3 av 12. Producerat år 2014.
03:50 
Catfish
Rico & Ja'mari. Rico overvejer at flytte til England for at passe sin skrantende mor, men hans intense online-forhold til Ja'mari, en international mandlig model, har fået ham til at genoverveje situationen. Er Ja'mari virkelig den, han udgiver sig for, og vil Rico give ham en chance, hvis han ikke er? . Del 10. Producerat år 2012.
04:40 
Catfish
Mike & Felicia. Mike har længe haft en online-flirt med Felicia, men har endnu ikke mødt hende i virkeligheden. Deres seneste forsøg på at mødes blev aflyst, fordi Felicia var involveret i et trafikuheld. Men var hun nu også det? Værten Nev Schulman tager ud og undersøger sagen. . Del 11. Producerat år 2012.
05:45 (06:20)
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Thisted. . Del 5. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå