Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Nuuk i Grønland. . Del 10. Producerat år 2016.
06:55 
Dawson's Creek
Sleeping Arrangements. Dawson og Jen finder ud af, at det ikke altid er let at bo sammen, og Jack finder ud af, at han ikke er helt så populær i broderskabet, som han var engang. . Säsong 5. Del 12. Producerat år 2002.
07:45 
Dawson's Creek
Something Wilder. Joey kommer i et dilemma, da hun pludselig har to middagsaftaler. Aftenen tager en uventet drejning, da hun ender med at kysse med sin underviser professor Wilder. . Säsong 5. Del 13. Producerat år 2002.
08:40 
Beverly Hills 90210
Forgive and Forget. Kelly er blevet skudt, og det er for tidligt at sige, om hun vil komme sig helt. Brandon, Valerie, Steve, Donna, David og Noah bliver afhørt af politiet, der snart finder frem til en mand, som Brandon skal udpege ved en konfrontation på stationen. Senere gør David det klart for Donna, at han ikke vil bo sammen med hende, medmindre hun fortæller sin mor om deres forhold. Men Donna er hundeangst for sin mors reaktion. . Del 3. Producerat år 1998.
09:30 
Beverly Hills 90210
The Way We Weren't. Kelly er ved kommer sig efter skuddramaet, men hendes hukommelse fungerer ikke. Hun kan ikke huske Brandon, hvilket sårer ham. Han får samtidig tilbudt et job i Seattle, men føler, at han må blive hos Kelly, indtil hun er rask. Kelly er til gengæld ved at blive interesseret i Noah! . Del 4. Producerat år 1998.
10:20 
Beverly Hills 90210
Coming Home. Kelly er kommet sig så godt, at hun kan flytte hjem, men hun har endnu ikke lyst til at bo sammen med Brandon. Donna gør en uhyggelig opdagelse, der involverer børnearbejde. Måske er det en historie, som Steve og Brandon kan bruge i deres avis. Samtidig finder Valerie ud af, hvorfor Noah er så afvisende. . Del 5. Producerat år 1998.
11:10 
Beverly Hills 90210
The Right Thing. Donna prøver at komme i kontakt med en af de kvinder, der arbejder illegalt på Parishs fabrik. Da Donna og Brandon begynder at grave i sagen, viser det sig, at Stevens far måske er involveret. Den velhavende Cooper Hargrove er meget opsat på at invitere Valerie ud. Han er helt sikkert et bedre økonomisk parti i forhold til Noah, men vil Valerie denne gang følge sit hjerte? . Del 6. Producerat år 1998.
12:00 
Desperate Housewives
The Best Thing That Ever Could Have Happened. Wisteria Lane rammes hårdt af et dødsfald, da kvarterets handyman Eli Scruggs (Beau Bridges) pludselig falder om af et hjerteanfald, og samtlige af de desperate kvinder mindes, hvordan han hver især har hjulpet dem i medgang og modgang. Gabrielle husker, hvordan han hjalp hende med at få nye veninder, da hun flyttede til Wisteria Lane, Susan mindes, hvordan han altid stod parat med en trøstende skulder, når hun blev droppet af en af sine mænd, og Lynette tænker tilbage på, hvordan han hjalp hende i forhold til Penny. . Del 13. Producerat år 2008.
12:50 
Desperate Housewives
Mama Spent Money When She Had None. På Wisteria Lane står alt i pengenes tegn - både hos dem, som har for lidt på kistebunden, og hos dem, der har for meget: Bree høster succesen efter sin nye bog ved at forære sig selv en ny bil, mens Lynette og Tom nødtvunget beslutter sig for at sælge Toms elskede Mustang for at skaffe penge. Også Susan har sine økonomiske kvaler, da hun er fast besluttet på at sende MJ på den bedste skole, selv om hun og Mike egentlig ikke har råd til det. . Del 14. Producerat år 2008.
13:45 
Desperate Housewives
In a World Where the Kings are Employers. Den lokale finanskrise hærger stadig Wisteria Lane, og Susan begynder i et nyt job i håb om at få råd til at sikre sin søns fremtid. Også Scavo Pizzaria har store økonomiske problemer, og det kommer til et sammenstød mellem Lynette og Tom, da de langt fra er enige om, hvorvidt de skal lukke pizzeriaet for at klare de økonomiske skær eller ej. For Carlos er der dog lys i det økonomiske mørke, for han modtager en klækkelig bonus, efter Gabrielle afslører hans chefs "lille" hemmelighed. . Del 15. Producerat år 2008.
14:35 
Desperate Housewives
Crime Doesn't Pay. For Bree kommer det til at give bagslag, da hun for at hjælpe Lynette tilbyder Tom et nyt job i kølvandet på deres økonomiske vanskeligheder med pizzeriaet. Hendes goodwill viser sig nemlig snart at afsløre en af Orsons mindre flatterende sider - en afsløring, Bree bestemt gerne havde været foruden. Samtidig befinder Gabrielle sig i en temmelig besynderlig situation, da Carlos' chef begynder at bruge hende som dække for hans utroskab over for konen. . Del 16. Producerat år 2008.
15:25 
Dybvaaaaad
Dybvad er tilbage i Nykøbing Falster, hvor cowgate startede sidste år. Hvordan vil byen tage imod hans bod med brugte trusser og billeder af andre folks børn? . Del 9. Producerat år 2019.
16:00 
Zulu Djævleræs
Vi er nået til den store finale i Zulu Djævleræs. Tilbage er kun sande Djævleræsere, der alle kører stærkt og skånselsløst. Krede og Neel Rønholt er udråbt som favorithold, og de ligger da også meget lunt i svinget til at få fingre i den store pokal. Men spørgsmålet er, om de kan holde fast til Djævleheatet er forbi. Favoritterne har nemlig to biler på baghjul, der nægter at give slip. I den ene er det Peter Palshøj og Anne P, der kun har fokus på at vinde, mens de langer verbalt ud efter deres modstandere. I den anden bil er det Rasmus Tantholdt og Benedicte Balling, der gør alt hvad de kan for at levere et overraskelsesangreb på resten af feltet. Resten af feltet består af Xenia Lach-Nielsen og Bill Holmberg, Claus Noreen og Sanne Søndergaard, samt Jim Lyngvild og Joachim B. Olsen. Se hvem der løber med pokalen i Zulu Djævleræs - Finalen! . Del 7. Producerat år 2007.
16:50 
Family Guy
Petey IV. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Säsong 17. Del 7 av 20. Producerat år 2017.
17:20 
Family Guy
Crimes and Meg's Demeanor. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Säsong 17. Del 8 av 20. Producerat år 2017.
17:50 
Modern Family
Stuck in a Moment. Haley pusler med at give familien en julegave, de aldrig glemmer. Phil låner familiens juletræ til en husfremvisning, mens Jay, Gloria og Joe tager sig af uvelkomne feriegæster. Del 10. Producerat år 2018.
18:20 
Modern Family
Moving Day, A. Claire og Phil er ikke overbevist om, at Haley og Dylan kan klare sig selv, når de flytter i egen lejlighed. Samtidig bliver Pameron løslagt tidligt fra fængslet, og hun har en høne at plukke med Mitchell. Del 11. Producerat år 2018.
18:45 
Venner
The One With Ross' Library Book. Da Rachel og Phoebe møder en pige, som Joey har scoret aftenen før og nu bare vil dumpe, synes de så godt om hende, at de beslutter sig for at gøre hende til Joeys faste kæreste. Hvad de imidlertid ikke ved, er, at den søde pige ligner Joey mere, end godt er. Ross er stolt over at finde sin videnskabelige afhandling på universitetsbiblioteket, men opdager til sin forargelse, at den befinder sig i en så øde afdeling, at studerende kommer der for at have sex. Ved et uheld kommer Monica til at invitere Chandlers eks-kæreste Janice med til brylluppet - og det falder bestemt ikke i god jord hos den vordende brudgom! Dagens episode er instrueret af David Schwimmer, der spiller Ross. Säsong 7. Del 7. Producerat år 2000.
19:15 
Venner
The One Where Chandler Doesn't Like Dogs. Chandler spolerer Thanksgiving-hyggen, da han udfordrer vennerne med en simpel quiz, hvor man skal nævne så mange af USA's stater, som man kan. For Ross vil bare slet ikke acceptere, at han ikke kan huske dem alle sammen og sværger, at han ikke vil røre så meget som et gram kalkun, før han har vundet legen. Samme dag viser det sig til vennernes store overraskelse, at Phoebe i al hemmelighed har haft en hund i lejligheden i tre dage. Og Chandler hader hunde!. Säsong 7. Del 8. Producerat år 2000.
19:45 
Date mig nøgen
Judith & Rigby. Efter at have overlevet brystkræft er den 57-årige kirkegænger Judith indstillet på at finde en mand. 27-årige Rigby har rejst kloden rundt, men søger nu et fast forhold - gemmer drømmekvinden sig i en af boksene?. Del 5. Producerat år 2019.
20:50 
Die Hard 2
Juleaften skal newyorker-politimanden John McClane (Bruce Willis) hente sin kone i Washingtons lufthavn. Samtidig planlægger en gruppe brutale terrorister at befri en tidligere sydamerikansk diktator, der skal retsforfølges i USA. Den internationale lufthavn, der summer af juletravlhed, er på kort tid forvandlet til det totale kaos. Men McClane kan ikke vente på, at andre forsøger at tale terroristerne til fornuft, hans kone sidder nemlig i et af de fly, der - næsten tørlagt for brændstof - kredser over lufthavnen. Der er ingen tid at spilde, og med sit sædvanlige overmod og sine ni liv kaster frygtløse McClane sig ind i kampen mod terroristerne. . Producerat år 1990.
23:00 
Ditzel does Denmark
Børnepagne og jordbærkager! The rich life, er et Ditzel-liv i Skagen, hvor der ikke er sparet på noget. Danmarks Dubai, er lige noget for livsnyderen Jacob Ditzel, der får vist sig frem blandt klitter og ørne på Danmarks nordligste punkt. Bådferie! Hvorfor? Hvornår fatter Lars, at Ditzel har aquafobi?. Bevæbnet med Alfred 'Beha', bliver Ditzel gjort søstærk for en stund, så det sydfynske øhav kan betvinges, inden verdens mest nasty is skal nydes. . Del 2. Producerat år 2020.
23:35 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Del 11 av 12. Producerat år 2015.
00:05 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Del 12 av 12. Producerat år 2015.
00:40 
American Dad
The Devil Wears a Lapel Pin. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 7. Producerat år 2015.
01:10 
American Dad
Stan-Dan Deliver. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 8. Producerat år 2015.
01:35 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Pilou Asbæk vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Pilou lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 4. Producerat år 2019.
02:10 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med tv-vært Adam Duvå Hall vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Adam lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 3. Producerat år 2019.
02:45 
Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV2 Zulu. Hun lægger hårdt fra land, med stand-up, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som TV-vært. Ugens gæst er komiker Christina Sederqvist. Del 3. Producerat år 2015.
03:35 
Brian Mørk Show - med løg på!
Omar Marzouk og Niels Hausgaard er gæster hos Brian Mørk i hans skøre talkshow. De bliver udspurgt om mere eller mindre vanvittige episoder i deres liv, men må på intet tidspunkt sige "nej" eller "det er løgn". De SKAL gå med på Brians fantasifulde udlægning af deres liv, og det gør, at de bliver nødt til at lyve så vandet driver - på den sjove måde! . Del 9. Producerat år 2007.
04:05 
Catfish
Hooked on Catfish: The Road to Catfish. Værterne Nev Schulman og Max Joseph tager en pause fra at jagte online-svindlere og fremhæver i stedet de vigtigste historier i anden sæson af 'Catfish'. . Del 1. Producerat år 2013.
04:35 
Catfish
Cassie & Steve. Cassie gik igennem en personlig nedtur, indtil hun fik en venneanmodning fra rapperen Steve, som blev et vendepunkt i hendes liv. To et halvt år senere er Cassie og Steve forlovet, men de har aldrig mødt hinanden i virkeligheden. . Del 2. Producerat år 2013.
05:55 (06:25)
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaad' tager på danmarksturne og starter på Bremen i København. Intet er helligt for Tobias Dybvad, der gerne giver alle tv-personligheder, realitystjerner og aktuelle tv-koncepter en kærlig behandling med sine sjoveste jokes. Del 1. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Två bolltrollare strålar samman

Två av Sveriges allra största stjärnor i racketsport avslutar serien om sportklassiker vi minns.

Sommaröppet: Sport
SVT1,20:00

På besök hemma hos William Morris

Storbritanniens charmigaste byar
SVT1,17:10

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå