Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Del 7 av 12. Producerat år 2015.
06:35 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Del 8 av 12. Producerat år 2015.
07:05 
Dawson's Creek
Use Your Disillusion. Joey vil hjælpe Dawson med at få tankerne væk fra hans fars død og inviterer ham med til en fest ved professor Wilder. Kort efter ankomsten må Dawson dog storme ud med et angstanfald. I mellemtiden bliver Jen rasende, da hun ser Charlie sammen med en anden pige - blot for at finde ud af, at pigen i virkeligheden er hans søster. . Säsong 5. Del 5. Producerat år 2002.
07:55 
Dawson's Creek
High Anxiety. Dawsons tilbagevendende angstanfald tvinger ham til Boston for at se en psykolog. I stedet for at ringe til Joey med det samme, tager han til fest med Jack og hans nye 'broderskabsvenner'. Jen beslutter sig for at hævne sig på Charlie, der har været hende utro og overtaler den anden pige Nora til at hjælpe sig. . Säsong 5. Del 6. Producerat år 2002.
08:45 
Beverly Hills 90210
Straight Shooter. Steve og Dick ryger pot, og Brandon frygter, at det vil gå ud over den forestående basketball-kamp. Clare og Kelly skal på weekendtur. Måske møder Kelly sin lykke her? Valerie er blevet kontaktet af "LaLa Magazine", der vil sætte hende på listen over de 50 mest "hippe" mennesker i L.A. . Del 21. Producerat år 1997.
09:35 
Beverly Hills 90210
A Ripe Young Age. Valerie falder for en ung filmstjerne, Rob Andrews, der føler sig fortabt i L.A. Kelly bliver sat på en prøve, da hun opdager en sovende dreng på sin terrassee Er han løbet hjemmefra eller blevet væk fra sin mor, som han påstårr David får en uventet allieret i Donnas farmorr. Del 22. Producerat år 1997.
10:20 
Beverly Hills 90210
Storm Warning. Clare synes, at Steve er ufølsom - især i sengen - og hun har en plan. Da Kelly opdager, at Joey igen har overnattet på terrassen, lover hun ikke at ringe til politiet. Brandons forældre har sendt to billetter til Hongkong. Skal han invitere Tracy med?. David går til Donnas far for at få et råd. Men pludselig falder Donnas far om. . Del 23. Producerat år 1997.
11:10 
Beverly Hills 90210
Spring Breakdown. Brandon og Tracy er på vej til Hongkong for at besøge Brandons forældre. Imens har Valerie travlt med at forberede en speciel fest på Peach Pit After Dark, som hun har inviteret hele kliken - og endda også Kelly - med til. Kelly, som er meget påvirket af, at Brandon tager Tracy med til Hongkong, er dog ikke i humør til at feste. Det samme gælder Rob, men Valerie får ham dog overtalt alligevel. På samme tid står Donna over for store udfordringer på grund af sin fars sygdom. . Del 24. Producerat år 1997.
12:00 
Desperate Housewives
The Gun Song - Part One. Der går ikke ret længe, efter at Susan og Mike er blevet forældre, før de begynder at småskændes om, hvad deres nyfødte søn skal hedde. Hjemme hos Lynette og Tom er der dog alvorligere emner på tapetet, da Lynette bliver anklaget for børnemishandling, og Bree har også sit at se til, da hun følger sig forfulgt af Orson. . Del 16. Producerat år 2007.
12:50 
Desperate Housewives
Free - Part Two. Lynette går på listefødder efter hele miseren med Kayla og føler, at Tom hader hende. Lynettes bekymringer blegner dog fuldstændig sammenlignet med de trusler på liv og død, som flere af beboerne på Wisteria Lane begynder at modtage. Samtidig tvinges Susan til at se i øjnene, at hun snart må sige farvel til en, hun elsker, og Katherine Mayfairs hemmelighed bliver endelig afsløret. . Del 17. Producerat år 2007.
13:45 
Desperate Housewives
You're Gonna Love Tomorrow. Der er gået fem år, siden Katherine skød sin eks-mand, og Susan, Lynette, Bree og Gaby stod sammen om at beskytte hende. Men der er stadig masser af hemmeligheder på Wisteria Lane. Susan forsøger at skjule sit forhold til en ny og meget ung mand. Gaby tvivler alvorligt på sine evner som mor. Bree er tæt på at udgive sin egen kogebog - til Katherines store fortrydelse. Lynettes teenagesønner er på kant med loven. Og Edie vender tilbage til kvarteret - med vanlig sans for at tiltrække sig opmærksomhed og med en ny, mystisk mand på slæb. . Del 1. Producerat år 2008.
14:35 
Desperate Housewives
We're So Happy You're So Happy. Til Susans store fortvivlelse står mændene i hendes liv pludselig ansigt til ansigt med hinanden, og snart viser det sig oven i købet, at de kommer langt bedre ud af det, end godt er. Også Bree kræver, at alt går efter hendes næse og er ikke sen til at fjerne Gabrielle og Carlos fra gæstelisten til det selskab i klubben, hvor hun står for at lave maden, fordi det er upassende, at Carlos nu arbejder som massør i klubben. Lynette har som mor til tre teenagere ligeledes svært ved at bevare kontrollen, og opretter en falsk profil på nettet for at få mere at vide om Porters liv. Noget, som går helt galt. . Del 2. Producerat år 2008.
15:20 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Del 2. Producerat år 2019.
16:00 
Zulu Djævleræs: Finalen
Finalen. Seks par er klar til at skrive motorsportshistorie og kører det endelige ræs om den ærefulde titel: Vinder af Zulu Djævleræs. Bowler-Tage har glædet sig hele ugen til finalen, og han bliver ikke skuffet. Alle kørere demonstrerer at de kan træde kæppen i bund, og Djævleheatet efterlader på et tidspunkt Tage i ekstase. Så kunne sådanne nogle københavnersnuder alligevel lære at køre motorløb! . Del 7. Producerat år 2007.
16:45 
American Dad
Hamerican Dad!. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. . Del 23. Producerat år 2019.
17:15 
American Dad
Demolition Daddy. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. . Del 24. Producerat år 2019.
17:50 
Modern Family
Daddy Issues. Glorias ekskæreste, Jorge, besøger Gloria og Jay. Jorges slående ligheder med Manny får Jay til at stille spørgsmålstegn ved Mannys ophav. Imens prøver Phil desperat at finde på den perfekte bryllupsdagsgave til Claire, og Cam og Mitch kæmper med Lilys kvindeproblemer. . Del 18. Producerat år 2017.
18:15 
Modern Family
CHiPs and Salsa. Da Hayley hører, at hendes chef leder efter et produkt, der indeholder chilifrugtens magiske egenskaber, forsøger hun at overtale Gloria til at sælge hendes berømte salsa til NERP. Imens arrangerer Mitch, at Cam kommer med en politibetjent på job - en drøm Cam har haft længe. . Del 19. Producerat år 2017.
18:45 
Venner
The One With the Proposal - Part One. Chandler er endelig parat til at fri til Monica. Han har arrangeret den perfekte romantiske middag, men netop som han skal til at sige de magiske ord, træder Monicas gamle flamme, Richard (Tom Selleck), ind ad døren. Rachel slæber Joey og Pheobe med til en velgørenhedsauktion for at glæde sin boss, men hendes aften går heller ikke helt som planlagt, da Joey intetanende byder på en sejlbåd til 20.000 dollars. Og Ross indser langt om længe, hvad resten af vennerne har vidst længe: Elizabeth er alt for ung til ham. Säsong 6. Del 24. Producerat år 1999.
19:15 
Venner
The One With the Proposal - Part Two. Chandler narrer Monica til at tro, at han aldrig vil giftes med hende, så hun vil blive ekstra overrasket, når han faktisk frier til hende. Men planen giver alvorligt bagslag, da Richard kommer ham i forkøbet med et ægteskabstilbud. Monica aner ikke, at Chandler blot driller, og hun begynder derfor at overveje, om hun ikke burde gifte sig med Richard i stedet. Rachel føler sig snydt, da hun opdager, at Phoebe har lavet ægteskabsaftaler med både Joey og Ross, hvis hun og fyrene stadig er singler, når de fylder 40 år. . Säsong 6. Del 25. Producerat år 1999.
19:45 
Date mig nøgen
24-årige træningsfanatiker Rose har givet sin krop al opmærksomheden i fitnesscentret, mens hun har forsømt sit kærlighedsliv. Hun er træt af at være 'en af drengene' og håber at finde en fyr, der ser hende for den, hun er. Næste modige deltager på gulvet er 22-årige Clarissa. Hun leder desperat efter drømmekvinden, men har svært ved at opfange flirtende signaler. Vil hun mon opfange de rette signaler fra panelets nøgne kvinder? . Del 10. Producerat år 2018.
20:40 
Frækkere end politiet tillader
Da den rapkæftede Detroit-betjent Axel Foleys (Eddie Murphy) bedste ven bliver myrdet, sporer han morderne til rigmandskvarteret Beverly Hills i Hollywood. Selvom han officielt er beordret på ferie, tager han af sted for at fange forbryderne. I Beverly Hills er han fuldstændigt på udebane, og hurtigt er han ved at drive det lokale politi til vanvid med sine uortodokse metoder og flabede talestrøm. Politimesteren sætter derfor de to stabile politibetjente Billy og John (Judge Reinhold og John Ashton) til at holde øje med, at tingene ikke løber løbsk - og de får mere end nok at se til. Producerat år 1984.
22:25 
Sofie Hagen - Dead Baby Frog
Prisvindende komiker Sofie Hagen tackler manipulation og dysfunktionelle familieforhold i sit tredje standupshow 'Dead Baby Frog'. Det hysterisk sjove og selvironiske standupshow er optaget på en lille comedyclub i London. . Producerat år 2018.
23:45 
American Dad
Roots. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 1. Producerat år 2015.
00:10 
American Dad
The Life Aquatic with Steve Smith. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 2. Producerat år 2015.
00:35 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med musikeren Hjalmer Larsen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Hjalmer lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. . Del 38. Producerat år 2018.
01:05 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespillerinden Sofie Gråbøl vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Sofie lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. . Del 37. Producerat år 2018.
01:35 
Den værste dag i mit liv
Hvad får man, hvis man blander en gruppe af kendisser såsom Bubber, Sebastian Klein, Carla Mickelborg, Frank Høj og Reimer Bo og beder dem om at lette deres hjerter om deres værste arbejdsdage i deres liv? Så får man blandt andet en skrap omgang børneorm, handicapmobning, dobbelt op på moralske tømmermænd og ikke mindst uheldige problemer med en meget skarp kniv. . Del 3. Producerat år 2018.
02:05 
Den værste dag i mit liv
Der er nye kendisser i rundkredsen, nemlig Skinz, Jacob Riising, Kathrine Abrahamsen, Jonas Schmidt og Jes Dorph-Petersen, der fortæller om deres værste arbejdsdag nogensinde. Det handler om alt lige fra skotyveri og traumatiserede børn til voksenmobning og en god portion klassiske kendis-tømmermænd. Del 2. Producerat år 2018.
02:35 
Brian Mørk Show - med løg på!
Lars Hjortshøj og Omar Marzouk er gæster hos Brian Mørk i hans skøre talkshow. De bliver udspurgt om mere eller mindre vanvittige episoder i deres liv, men må på intet tidspunkt sige "nej" eller "det er løgn". De SKAL gå med på Brians fantasifulde udlægning af deres liv, og det gør, at de bliver nødt til at lyve så vandet driver - på den sjove måde! . Del 2. Producerat år 2007.
03:00 
Catfish
Kya & Alyx. Efter Kya blev forelsket i Alyx online, indrømmede hun, at hun havde brugt falske billeder og navn. Alyx tilgav hende med det samme, men parret har stadig ikke set hinanden i virkeligheden. . Del 6. Producerat år 2012.
03:45 
Catfish
Joe & Kari Ann. Joe var skeptisk, da den tidligere 'Miss Teen USA' Kari Ann Peniche sendte ham en venneanmodning. Efter flere måneders intensiv onlinekommunikation begynder Joe at tro, at det måske alligevel er den rigtige Kari Ann, han skriver med. Til at finde svaret allierer han sig med Nev Schulman. Er Joes onlinekæreste virkelig en tidligere skønhedsdronning, eller er det hele et stort fupnummer? . Del 7. Producerat år 2012.
04:25 (06:00)
Mig og de sygt rige
Katherine er lige i hælene på de superrige, og hun besøger Englands rigeste blikkenslager, Charlie Mullins, der er på udkig efter en sommerbolig i Marbella til 8 millioner euro. I Monaco møder Katherine et tvillingepar, der er blevet millionærer på at være værter ved de mest eksklusive sejlklubfester i verden. Og hun møder også en tiårig pige, som tjente sin første million, da hun var seks! . Del 2. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå