Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Kolding. Del 2. Producerat år 2016.
07:05 
Dawson's Creek
Hotel New Hampshire. På psykologens opfordring tager Dawson Jen med til New Hampshire, hvor hans dokumentarfilm skal hyldes. I mellemtiden lokker Jack Joey og Audrey med til broderskabsfest - intetanende om, at de udelukkende er inviteret for at blive scoret af broderskabets mandlige medlemmer. Säsong 5. Del 8. Producerat år 2002.
07:55 
Dawson's Creek
Four Scary Stories. Joey, Jack og Pacey tager i biografen for at se gyserfilm. De bliver dog slemt skuffet og tager i stedet hjem til Grams for at fortælle deres egne gyserhistorier. . Säsong 5. Del 9. Producerat år 2002.
08:45 
Beverly Hills 90210
I Only have Eyes for You. Brandon og Kelly har fundet sammen igen til alles store glæde på nær selvfølgelig Valerie, der er alt andet end begejstret for at have Kelly tilbage i Casa Walsh. Vennerne begynder dog hurtigt at føle sig forsmåede, for de to nyforelskede tilbringer næsten al tid sammen. For at de andre ikke skal føle sig udenfor, inviterer Kelly og Brandon kliken på middag. Men det går nu ikke helt som planlagt. . Del 27. Producerat år 1997.
09:35 
Beverly Hills 90210
All That Jazz. David inviterer Donna med på en fantastisk klub samme aften. Der er bare lige det problem, at Donna skal til eksamen dagen efter - og at klubben ligger i New Orleans. Hele kliken er inviteret med, da Steves mors mange år i showbizz skal fejres, desværre er både Kelly og Valerie syge - men det giver dem i stedet en chance for at få sat nogle ting på plads. Brandon er dog ikke helt tryg ved at lade de to alene. . Del 28. Producerat år 1997.
10:25 
Beverly Hills 90210
Mother's Day. Kelly er bange for, at hun er gravid. Også Clare og Steve har deres problemer. Clare er deprimeret på grund af mors dag, og Steve gør, hvad han kan for at hjælpe. Men lige meget hvad han siger og gør, er det ikke det rigtige. Samtidig undersøger Valerie mulighederne for at investere sine penge - gennem Kellys fars firma. . Del 29. Producerat år 1997.
11:10 
Beverly Hills 90210
Senior Week. Brandon henter Kelly for at tage hende til lægen, så de kan få undersøgt, om hun er gravid eller ej. Samtidig nærmer de sidste eksaminer sig. Det medfører både en del nervøsitet over, hvordan det kommer til at gå - og over, hvad fremtiden vil bringe. Den eneste, der er fuld af fortrøstning, er Steve. Men har han mon grund til det? . Del 30. Producerat år 1997.
12:00 
Desperate Housewives
Mirror, Mirror. Dagen for Mrs. McCluskeys 70-års fødselsdag står for døren, og Dave overtaler - med sine helt egne skjulte motiver - Susan til at lægge hus til et større surpriseparty i dagens anledning. Samtidig frygter Gabrielle, at hun er blevet gravid, Jackson er mere end klar til, at han og Susans forhold skal være endnu mere seriøst, og Lynette bliver rasende på Tom, da det går op for hende, at han har solgt pizzeriaet. . Del 5. Producerat år 2008.
12:50 
Desperate Housewives
There's Always a Woman. Lynette mistænker Tom for at være hende utro, efter at han er begyndt at komme sent hjem de dage, han har været i øvelokalet med bandet, og Gabrielle får sig noget af et chok, da det går op for hende, hvad der er foregået på Carlos massagebriks. I mellemtiden går Mrs. McCluskey på snagetogt for sammen med sin søster Roberta at finde ud af mere om den mystiske Dave. . Del 6. Producerat år 2008.
13:40 
Desperate Housewives
What More Do I Need?. Lynette er overbevist om, at Tom har en affære med deres fælles veninde Anne Schilling gennem mange år, og hun kræver, at han kryber til korset og fortæller hende sandheden. Dybt chokeret går det imidlertid snart op for både Lynette og Tom, at det derimod er deres søn Porter, som har en affære med den gifte kvinde. Samtidig er et øjebliks svaghed hos den ellers perfekte Bree tæt på at bringe stor skam over hende, og Katherines ikke så lille hemmelighed kommer frem i lyset. . Del 7. Producerat år 2008.
14:30 
Desperate Housewives
City on Fire. Intetanende om at voldsom brand vil bryde ud i lys lue senere samme aften, ser Tom og resten af bandet spændt frem til at skulle give koncert i klubben. Samtidig er sandhedens time oprundet for flere af de desperate kvinder - Katherine har en tilståelse at gøre over for Susan, Gabrielle får indsigt i Mrs. Hildebrands chokerende fortid, og Lynette erfarer, at Porter planlægger at stikke af sammen med Anne Schilling. Alle afsløringer blegner dog fuldstændig, da branden bryder ud. . Del 8. Producerat år 2008.
15:25 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad'-karavanen nået til Odense, hvor den står på 'Landmand søger kærlighed' og mulighed for trekanter og kaffe, der selvfølgelig skal drikkes af gigantiske kopper. Del 5. Producerat år 2019.
16:00 
Zulu Djævleræs
Ti kendte danskere ser deres indre fartdjævel i øjnene, når de trækker i køredragterne på Nysumbanen i Nordjylland og kaster sig ud i Zulu Djævleræs 2. Dagens samlede deltagerfelt ser således ud: Dan Marstrand, Catrine Fischer, Claus Noreen, Sanne Søndergaard, Rasmus Tantholdt, Benedicte Balling, Mickey Fredie-Pedersen, Gigi Fredie-Pedersen, Thomas Hartmann og Vibeke Hartkorn. Traditionen tro bliver 3. heat vanvittigt, støjende og støvende, og dagens løb er ingen undtagelse! . Del 3. Producerat år 2007.
16:45 
American Dad
Hand That Rocks the Rogu, The. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. . Del 29. Producerat år 2019.
17:15 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad'-karavanen kommet til Silkeborg, hvor der endnu engang skal smages på ugens tv og bedømmes, om det kan kaste nogle gode jokes af sig. Det er 'Dybvaaaaad', det er Silkeborg. . Del 3. Producerat år 2019.
17:40 
Modern Family
Kiss and Tell. Haley er i tvivl, om hun skal fortælle Arvin om sit kys med Dylan og går til Mitch og Cam for råd. I mellemtiden mistænker Gloria Mannys canadiske kæreste for at være fake og er stærkt opsat på at opsnuse sandheden. Del 2. Producerat år 2018.
18:10 
Modern Family
A Sketchy Area. Phil falder over en ny og spændende karrieremulighed, mens Claire må håndtere sin fars skepsis efter Pritchetts Closets fusion med en hip tech-virksomhed. I mellemtiden spoleres Mitch's nye og højtprofilerede sag af en knapt så flatterende skitse fra retssalen. . Del 3. Producerat år 2018.
18:40 
Venner
The One With Rachel's Book. Joey bliver mildest talt temmelig overrasket, da han på Rachels værelse finder en billig, erotisk roman - han havde ellers altid troet, at det kun var fyre, der var til porno. Rachel har imidlertid andet at bekymre sig om end Joeys åbenbaring, for Monica er begyndt at planlægge sit drømmebryllup, og det vil hun selvfølgelig hjælpe hende med. Det eneste problem er bare, at Monicas forældre har spenderet alle hendes bryllupspenge på et sommerhus. Säsong 7. Del 2. Producerat år 2000.
19:10 
Venner
The One With Phoebe's Cookies. Monica kommer på sit livs udfordring som kok, da hun forsøger at rekonstruere Phoebes bedstemors småkageopskrift. Den oprindelige opskrift på de lækre kager brændte sammen med resten af Phoebes lejlighed, og det eneste spor, der er tilbage, er en enkelt frossen kage. Rachel beslutter sig for at lære Joey at sejle, men det bliver en oplevelse, som ingen af dem lige vil glemme. Joey viser sig nemlig at være en meget dårlig elev, og Rachel åbenbarer sig selv som en både hidsig og aggressiv lærer. Säsong 7. Del 3. Producerat år 2000.
19:45 
Zulu Djævleræs 7 - revanchen
Jason Watt får rigeligt at se til, når selveste Krede fra "Puls" gæster Nysumbanen. Samtidig er der dømt seksuelle spændinger til en hel softcorefilm, når sexologen Jakob Olrik og brystbomben Vicki Laursen folder sig ud i en x-rated bilvask. Det er ikke for børn - heller ikke på banen, hvor der endnu engang køres djævleræs som gjaldt det livet!. Del 3. Producerat år 2013.
20:40 
ZULUs 2019 - de ting vi talte mest om
Det var i 2019, at to mænd skrev verdenshistorie og vandt 'Vild med dans'. At Ghita Nørby fik bevist, at hun er landets største diva. Og at Rasmus Paludan blev Youtube-stjerne og folketingskandidat ved at pakke Koranen ind i bacon. De er selvfølgelig alle på listen over de personer, vi talte mest om i 2019. Men hvem er ellers med?. Og hvem ender på førstepladsen? Sammen med en masse kendte og nogle af Danmarks bedste komikere finder vi ud af det i 'ZULU's 2019 - De personer vi talte mest om'. Del 1. Producerat år 2019.
21:20 
LEGO Masters Australia
Der bliver kamp til den sidste klods i den store LEGO Masters-finale, når de tre resterende hold får 28 timer til at bygge, lige hvad de har lyst til!. . Del 9. Producerat år 2019.
22:35 
Mikkel Rask - Hvad fatter gør
Man siger, at æblet ikke falder langt fra stammen, men Mikkel Rask føler sig som et æble, der er faldet ret langt fra sin fars stamme - og muligvis er ved at rådne. Mikkel Rask er kendt som en af de skarpeste komikere i branchen. Han har vundet titlen som danmarksmester i stand-up og været nomineret til ZULU Comedy Galla Talentprisen. Han har i flere år brilleret til Comedy Aid, og nu træder han så endelig frem i sit første onemanshow. Hvis du har, eller har haft, en far, eller du kender én, der på et tidspunkt har passeret én på gaden, der kunne ligne en far - så er dette showet for dig! . Producerat år 2018.
23:45 
Zulu Comedy Galla 2014
Glæd dig til at opleve cremen af dansk comedy, når de samles i Operahuset i København til et gallashow fyldt med live-optrædener og overraskelser samt uddelingen af Garmin Talentpris og kåringen af Årets Komiker. Værten er en rigtig Zulu Comedy Galla-kending: Selveste Rasmus Bjerg som vil sørge for at aftenen "giver mening". Producerat år 2014.
02:00 
Date mig nøgen
24-årige træningsfanatiker Rose har givet sin krop al opmærksomheden i fitnesscentret, mens hun har forsømt sit kærlighedsliv. Hun er træt af at være 'en af drengene' og håber at finde en fyr, der ser hende for den, hun er. Næste modige deltager på gulvet er 22-årige Clarissa. Hun leder desperat efter drømmekvinden, men har svært ved at opfange flirtende signaler. Vil hun mon opfange de rette signaler fra panelets nøgne kvinder? . Del 10. Producerat år 2018.
02:45 
Family Guy
Breaking Out Is Hard to Do. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 19. Producerat år 2005.
03:10 
Family Guy
Patriot Games. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 20. Producerat år 2005.
03:35 
Catfish
Rod & Ebony. Da Rod mødte Ebony på en dating-side for fire år siden, troede han, at han skrev med en heteroseksuel kvinde. Men da de havde forelsket sig, afslørede Ebony, at hun i virkeligheden er en transkønnet mand. . Del 9. Producerat år 2012.
04:20 (06:40)
Catfish
Rico & Ja'mari. Rico overvejer at flytte til England for at passe sin skrantende mor, men hans intense online-forhold til Ja'mari, en international mandlig model, har fået ham til at genoverveje situationen. Er Ja'mari virkelig den, han udgiver sig for, og vil Rico give ham en chance, hvis han ikke er? . Del 10. Producerat år 2012.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå