Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
2 Broke Girls
And the Himmicane. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. . Del 10. Producerat år 2016.
06:55 
Dawson's Creek
The Tao of Dawson. Pacey finder ud af, at Dawson er begyndt at date hans søster Gretchen, og det er absolut ikke noget, der passer ham. Den rådvilde Pacey forsøger derfor desperat at få Gretchen til at finde sammen med sin ekskæreste Nick Taylor. . Del 11. Producerat år 2001.
07:45 
Dawson's Creek
The Te of Pacey. Joeys surpriseparty for Pacey forværrer spændingerne i familien Witter. . Del 12. Producerat år 2001.
08:35 
Beverly Hills 90210
Nancy's Choice. Susan og Brandons forhold knirker, da Susans eks-kæreste endnu en gang dukker op. Samtidig støder Steve ind i en gammel "flamme", han helst vil glemme alt om. Og Kelly lover at droppe kokainen - men Colin er ikke den bedste støtte. . Del 19. Producerat år 1995.
09:25 
Beverly Hills 90210
Flying. Kelly er stadig på kokain, selv om hun foregøgler alle, at hun er ude af misbruget. Derfor beder Clare Brandon om at tage affære. Samtidig kommer fyrene op at flyve med Susans ekskæreste Jonathan, og Valerie får et ubehageligt besøg, der kan koste hende dyrt. . Del 20. Producerat år 1995.
10:20 
Beverly Hills 90210
Bleeding Hearts. Kelly har lovet at mødes med sin mor, David og Brandon, men brænder dem af. Samtidig foreslår Valerie, at Susan skal kæde Ginger sammen med Jonathan, så de kan få fred for dem. Imens er Donna travlt optaget af en kampagne for sikker sex, hvor festdeltagerne skal sværge seksuel afholdenhed i 24 timer. Clare og Steve kan ikke dy sig for et hurtigt væddemål, men kan Steve holde fingrene fra Clare i et helt døgn? . Del 21. Producerat år 1995.
11:10 
Beverly Hills 90210
All This and Mary Too. Kelly er indlagt til narkoafvænning og prøver at glemme alt om Colin. Valerie, der lige er blevet droppet af David, er ikke sen til at udnytte, at Colin er fri på markedet. Samtidig skal Susan, Brandon, Steve, Clare og David på ski-tur. Men et væddemål mellem Susan og Brandon er lige ved at få katastrofale følger. Donna hørerer om en ny behandling for hjertepatienter, der er i Joes situation. Måske er hendes bønner blevet hørt. . Del 22. Producerat år 1995.
12:00 
Desperate Housewives
Gossip. Intrigerne kender ingen grænser på Wisteria Lane. Gabrielle får sig noget af et chok, da Edie afslører, hvem der for tiden er manden i hendes liv, men i bedste Gaby-stil holder hun masken, mens hun planlægger sin søde hævn. Til trods for at Susan er grueligt træt af de to kamphaner Mike og Ian, som strides foran hendes dør, indser hun, at hun ikke kan lade dem begge gå, og at hun er nødt til at træffe et valg med hjertet. Lynette derimod træffer en uventet beslutning, da hun spiser en romantisk middag sammen med Rick i stedet for at gå hjem til sin familie. Samtidig kommer sandheden om Mrs. McCluskeys afdøde mand frem. . Del 20. Producerat år 2006.
12:45 
Desperate Housewives
Into The Woods. Lynettes ægteskab trues endnu en gang, da Lynette og Rick efter et holdup i pizzeriaet tilbringer en hel nat sammen, låst inde i kølerummet. Overvågningsbillederne afslører tydeligt over for både politiet og Tom, at røverne afbrød dem i en særdeles intim middag, og Tom indser, han må gøre noget drastisk, hvis han skal redde deres ægteskab. Desperat af kærlighed indleder Susan jagten på Mike i fjeldet, men efter et skænderi med guiden er Susan pludselig alene i vildmarken kun omgivet af vilde dyr. Også kærligheden driver Edie ud i en vild beslutning. . Del 21. Producerat år 2006.
13:35 
Perfekte Steder
'Kommer du?' Medvirkende: Rose (Sara Hjort Ditlevsen), Tobias (Gustav Giese), Simone (Olivia Joof Lewerissa). Desuden medvirker: MM (Sophie Marie Jeppesen), Christian (Elias Munk), Natascha (Sus Wilkins), Oliver (Jakob Åkerlind), Alex (Aske Bang), Karl (Søren Birch Plum), Jeppe (Mads Reuther), Frederikke (Luise Skov) m.fl. Manuskript og instruktion: Mikael Wulff. Episodeforfattere: Clara Mendes og Marie Louise Tüxen. Producere: Julie Lind-Holm og Jacob Oliver Krarup. 'Perfekte Steder' er produceret for TV 2 ZULU, 2018, af New Creations med støtte fra Public Service Puljen. Der er balletaften med Tobias' familie, men kommer Rose mon overhovedet med?. Alt handler om Roses valg; studiet, Simone og ikke mindst Tobias, og aftenen bliver én lang euforisk rutsjebanetur. Hvor meget kan kærligheden egentlig holde til?. For Simone bliver det en skæbnesvanger - og afslørende - aften, og hun har brug for at have sine venner helt tæt på sig. Er de klar til at gribe hende, hvis hun falder? . Del 6. Producerat år 2018.
14:05 
Perfekte Steder
Manden i mit liv. Det er sommer, og hele slænget samles i et sommerhus, som Alex og MM har lånt. Rose og Tobias er forelskede, men Rose er begyndt at føle sig overset og laver et risikabelt nummer for at få hans opmærksomhed. I mellemtiden møder Natascha en ung kvinde på en badebro, der tydeligvis ser hende som andet og mere end en overfladisk influencer. . Säsong 3. Del 1. Producerat år 2019.
14:40 
Diamantfamilien 2
På Diamantfamiliens ferie i Marokko er stemningen trykket. Efter tre dage med juice til samtlige måltider har pigerne fået 'nedtur på'. Mor Katerina holder humøret højt og arrangerer en ballontur for at højne den skrantende moral. Men fire sultne Pitzner-piger på halvanden kvadratmeter er ikke helt så afslappende, som mor havde forestillet sig. Pigernes inderste følelser kommer frem i lyset, da 'Spilmester Martin' giver familien kropsterapi. Men på trods af terapi og en renset sjæl er sulten svær at ignorere, og der må tages uautoriserede metoder i brug for at klare sig igennem feriens sidste døgn. Så mens resten af hotellet sover trygt, tager pigerne på 'tys tys-tur' ind til byen. . Del 7. Producerat år 2018.
15:15 
Diamantfamilien 2
I sæsonens sidste afsnit fejrer de fire Pitzner-piger, at en fantastisk sommer går på hæld. Men det er også nu, de skal have styr på fremtiden. Og selvom Elvira nu er blevet student og en "independent woman", så kniber det alligevel lidt med selvstændigheden, da hun skal til sit første møde med pladeselskabet - uden mor. Ophelias planer for sin gymnasietid forundrer begge hendes søstre. Og da familien diskuterer Thalias fremtid, ender det i tårer. For hvad gør man, når man ikke ved, hvad man vil med sit liv? . Del 8. Producerat år 2018.
15:50 
Dybvaaaaad!
Er I klar, Kolding?. Tobias Dybvad er på turne landet rundt og er i storslået humør, når han serverer sine tv-jokes og parodier på det, han har set i fjernsynet foran et publikum i Kolding. Del 7. Producerat år 2017.
16:20 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad er klar med de sjoveste klip og kommentarer på diverse tv-koncepter - denne gang fra Aarhus. Del 8. Producerat år 2017.
16:55 
Family Guy
Amerikansk komedieserie fra 2016. Finer Strings, The. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 13. Producerat år 2016.
17:25 
Family Guy
Amerikansk komedieserie fra 2016. Dating Game, The. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 14. Producerat år 2016.
17:55 
Modern Family
The More You Ignore Me. Da Luke bliver anholdt, og Alex taget i at snige sig ud af en sprutbutik, bliver Phil mest chokeret over Claires reaktion på børnenes uventede opførsel. Cameron og Gloria opsnapper hendes familiens hemmelige opskrift på hot sauce og øjner pludseligt en god forretning. Imens sætter Jay alt ind for at få prisen som "Chamber of Commerce". Del 6. Producerat år 2015.
18:20 
Modern Family
Phil's Sexy, Sexy House. I håb om at få lidt alenetid sniger Haley sig ind i et fancy hus, som Phil er ved at sælge, men til hendes store skræk har andre fået samme ide. Imens planlægger Jay en hemmelig tur for hele familien, og Manny forsøger at imponerende en pige med hjælp fra sin lillebror, Joe. Del 7. Producerat år 2015.
18:50 
Venner
The One With Ross's Denial. Monica og Chandler kommer op og skændes om, hvordan de skal indrette sig nu, hvor de flytter sammen. Monica vil gerne lave Rachels gamle værelse om til et gæsteværelse, men Chandler har andre planer. Ross nægter endnu hårdnakket, at han stadig skulle være forelsket i Rachel, selvom han har undladt at annullere deres Las Vegas-ægteskab og nu tilmed er parat til at give hende et værelse i sin lejlighed. Joey har også bøvl i forbindelse med det store flytteprojekt, for han må finde en ny sambo. Säsong 6. Del 3. Producerat år 1999.
19:20 
Venner
The One Where Joey Loses His Insurance. Ross skal være gæsteunderviser på New Yorks universitet - en vigtig chance, der måske kan føre til en fuldtidsstilling. Da han tester forelæsningen for vennerne, viser den sig imidlertid at være frygtelig kedelig, men på universitet går det imidlertid udmærket - takket være den britiske accent, som Ross har tillagt sig. Phoebe bliver spået, at hun kun har få dage tilbage at leve i. Men hvor troværdig er sådan en spådom egentlig?. Säsong 6. Del 4. Producerat år 1999.
19:40 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad har fundet de tåbeligste tv-momenter frem - hvis han altså selv skal sige det. Og det skal han. I 'Dybvaaaaad'. . Del 5. Producerat år 2017.
20:15 
Zulu Djævleræs 6
Zulu Djævleræs er tilbage, og denne gang er det IKKE for børn. Pedalen bliver trykket i bund, og alt er på spil i kampen om at blive Årets Djævleræser. I dette afsnit er der kontraster, kærlighed og knubs i luften, når sexologerne Robert Lubarski og Paprika Noel går i krig mod bl.a. kunstneren Kristian von Hornsleth og stripperen Jessica Sky. Sundhedsapostlen Christian Bitz og morgenvært Lisbeth Østergaard kører efter kostpyramiden og den über maskuline Mads Larsen bliver udstyret med glimmersko. Løjerne styres af Julie Zangenberg sammen med veteranerne Jimmy og Bowler Tage. . Del 2. Producerat år 2011.
21:05 
LEGO Masters Australia
'Kan du drømme det - kan du bygge det' er mottoet for de otte håbefulde hold, der kæmper om titlen som Australiens første LEGO Master og præmien på 100.000 amerikanske dollars. I konkurrencens første opgave får holdene en fri LEGO-plade, 2,5 millioner klodser og 15 timer til at skabe det mest imponerende, personlige og kreative bidrag til en gigantisk LEGO-by - vinderen får Den gyldne klods! . Del 1. Producerat år 2019.
22:40 
Spider-Man 2
Amerikansk action-eventyrfilm fra 2004. Efter at være bidt af en radioaktiv edderkop, lever unge Peter Parker et hemmeligt dobbeltliv, hvor han på en gang er almindelig universitetsstuderende og samtidig superhelten Spider-Man. Det er svært, for knapt er den onde Green Goblin død, før forskeren Otto Octavius - som følge af et fejlslagent fusionsforsøg - genopstår som den mangearmede og maniske superskurk Dr. Octopus. Da han forsøger at røve en bank, hvor Peter Parker og hans tante May befinder sig, ender han i kamp med Spider-Man. Det bliver første trin i en konstant eskalerende konflikt mellem Spider-Man og Dr. Octopus, som Peter Parker må håndtere, samtidig med at han forsøger at få styr på sit privatliv. Producerat år 2004.
00:50 
Hancock
Amerikansk actionkomedie fra 2008. Den vrisne og alkoholglade bums Hancock (Will Smith) er på uforklarlig vis blevet udstyret med superkræfter, men han er ikke særligt god til at bruge dem, og efter lidt for mange katastrofer lader han sig overtale af PR-manden Ray (Jason Bateman) at forsøge at rette op på sit elendige image. Det bliver en lang og hård kamp for Hancock, der egentlig mest går med til PR-indsatsen, fordi han har et godt øje til Rays kone Mary Embrey (Charlize Theron). Vil det lykkes Ray at få forvandlet Hancock til en ordentlig superhelt, som børnene ser op til, og som politiet tør ringe til, når tingene brænder på? . Producerat år 2008.
02:25 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. . Del 7. Producerat år 2016.
02:55 
Det Alt For Korte Linda P Show
Der skal synges, quizzes og skypes med provinsen. Linda starter som sædvanligt ud med at få rettet frisuren hos sin umulige frisør og Anders Grau giver den endnu et skud i "Graus Corner". Ugens gæst er Julie Zangenberg. Del 3. Producerat år 2015.
03:35 
Skøre remakes: Terminator 2
Et allstar-hold bestående af blandt andre popikonet Rick Astley hjælper komikerne Keith Lemon og Paddy Mcguinnes med at genskabe gakkede og grineren scener fra filmklassikeren 'Terminator'. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2018.
04:00 
Skøre remakes: Gremlins
Et allstar-hold bestående af nogle af Englands sjoveste personligheder hjælper komikerne Keith Lemon og Paddy Mcguinnes med at genskabe gakkede og grineren scener fra filmklassikeren 'Gremlins'. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2018.
04:30 
Verdens vildeste talenter
Amerikansk talentshow fra 2019. De har kæmpet sig gennem auditions og battlerunder, og nu står de tre bedste acts fra fire forskellige kategorier i mesterskabsrunden - klar til at kæmpe for en plads i finalen samt 50.000 dollars. Forventningerne er tårnhøje, og deres optræden skal være helt unik. Den første kategori består af soloartisterne Justin Flom fra USA, Li Wei fra Kina og Nina Conti fra Storbritannien, mens musikgrupperne udgør dagens anden kategori. Det bliver et magisk show fyldt med trylleri, formidable toner og imponerende akrobatik. Del 7. Producerat år 2019.
05:55 (06:45)
Catfish
Jarrod & Abby. Jarrod troede aldrig, at han skulle finde kærligheden - lige indtil han mødte Abby på Facebook. Jarrod håber, at hun er den eneste ene, men hun nægter at mødes. Hvad har hun mon at skjule? . Del 5. Producerat år 2012.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå