Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
2 Broke Girls
And the Rom-Commie. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. . Del 6. Producerat år 2016.
06:25 
2 Broke Girls
And the Sophie Doll. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. . Del 7. Producerat år 2016.
06:55 
Dawson's Creek
The Unusual Suspects. Dawson, Pacey og Jack beskyldes for at stå bag en omfattende practical joke. . Del 8. Producerat år 2001.
07:45 
Dawson's Creek
Kiss Kiss Bang Bang. Dawson går modvilligt til mr. Brooks for råd om filmbranchen. I mellemtiden tager Pacey med Joey til fin middag hos en af hendes prominente kolleger fra yachtklubben. . Del 9. Producerat år 2001.
08:35 
Beverly Hills 90210
Courting. Donna og Joe er trængt af retssagen, der kan koste Joe karrieren på banen og Donna selvrespekten. Samtidig blomstrer forholdet mellem de to nye par, Brandon og Susan og Kelly og Colin. Men Valerie, der er overbevist om, at Kelly og Brandon har været sammen, kan ikke dy sig for at komme lidt malurt i bægret. . Del 13. Producerat år 1995.
09:25 
Beverly Hills 90210
Fortunate Son. The After Dark Club bliver omdannet til et kasino for at skaffe penge til børnehaver i ghettoen. Nat advarer Brandon mod hans spille-mani, men så snart rouletten ruller, bliver Brandon en helt anden. Måske kommer det til at koste ham forholdet til Susan?. Samtidig har Donna overtaget Lisas job for en dag, men da Joe og Donna løber tør for benzin i ghettoen, får de hårdt brug for hjælp. . Del 14. Producerat år 1995.
10:20 
Beverly Hills 90210
Angels We Have Heard On High. Brandon og Susan bliver taget på sengen af Brandons mor, der pludselig er vendt tilbage til Beverly Hills for at holde jul - uden Jim. Samtidig opdager Valerie, at Colin har hemmeligheder, som han ikke indvier Kelly i . Og Steve får en helt speciel "julegave" af sin far, som gør ham ude af sig selv. . Del 15. Producerat år 1995.
11:10 
Beverly Hills 90210
Turn Back the Clock. Det er dagen efter nytårsaften, og alle ømmer sig. Da Clare kommer tilbage til Beverly Hills, hører hun sidste nyt om aftenens begivenheder. Hvorfor har Steve et blåt øje, og hvorfor er Clare under mistanke for at have lukket Donnas papegøje ud af dens bur? Og hvad skete der egentlig mellem Brandon og Susan nytårsaften? . Del 16. Producerat år 1995.
12:00 
Desperate Housewives
Dress Big. Modens sande slaver viser deres grumme ansigt på Wisteria Lane. Gabrielle dater stadig modvilligt Victor Lang, men ser for alvor mulighederne i ham - eller nærmere bestemt i hans ekskones overdådige designergarderobe - da hendes egen garderobe rammes af en vandskade. Lynette har også sine modekvaler, da Tom tvinger hende til at iføre sig pizzeriaets ostepops-farvede t-shirt. Susan derimod, som for første gang skal møde sine svigerforældre, opdager en helt ny tøjtendens, som hun gerne ville have været forskånet for, og Edie viser en helt ny side af sig selv over for en måbende Carlos. . Del 17. Producerat år 2006.
12:50 
Desperate Housewives
Liaisons. Ians jalousi over for Mike tager mere og mere overhånd, og det bliver ikke bedre, da han og Susan efter en dramatisk bilulykke havner i en sø og må reddes op af Mike. Tom slås ligeledes med sin jalousi, da han fra sin sygeseng må overlade ledelsen af pizzeriaet til Lynette, som mod hans vilje ansætter den yderst charmerende Rick. Også Gabrielle kender til jalousiens magt og udnytter sit store mandetække til at få endnu større magt over Victor Lang. . Del 18. Producerat år 2006.
13:40 
Perfekte Steder
Da Rose får sit første 12-tal nogensinde, får dagen et løft, og Rose fejrer den gode nyhed ved at invitere både venner og studiekammerater hjem i lejligheden. Et andet sted i byen får Tobias sin egen optur, da det nye firma lander den første kunde. Tobias ringer for at få Rose og veninderne til at joine firmafesten, men havde ikke lige regnet med, at hun ville hive studievennerne med. Det bliver lidt af et clash. Samme aften møder Simone en særlig mand, og det hele begynder at blive farligt. . Säsong 2. Del 3. Producerat år 2018.
14:10 
Perfekte Steder
'Varmt'. Medvirkende: Rose (Sara Hjort Ditlevsen), Tobias (Gustav Giese), Simone (Olivia Joof Lewerissa). Desuden medvirker: MM (Sophie Marie Jeppesen), Christian (Elias Munk), Natascha (Sus Wilkins), Oliver (Jakob Åkerlind), Alex (Aske Bang), Karl (Søren Birch Plum), Jeppe (Mads Reuther), Frederikke (Luise Skov) m.fl. Manuskript og instruktion: Mikael Wulff. Episodeforfattere: Clara Mendes og Marie Louise Tüxen. Producere: Julie Lind-Holm og Jacob Oliver Krarup. 'Perfekte Steder' er produceret for TV 2 ZULU, 2018, af New Creations med støtte fra Public Service Puljen. Pigerne tager på spaophold, og Rose er glad for at få en lille pause fra Tobias. Men Simone bliver provokeret af hendes kølige attitude, og de to gamle veninder ender i en større konflikt. Simone stikker af fra spa'en, men hvad hun ikke siger er, at hun ikke tager hjem til Karl!. Hjemme i København støder Tobias på sin ekskæreste Frederikke, og midt i al usikkerheden over Rose føles samværet med Frederikke trygt og harmonisk. . Säsong 2. Del 4. Producerat år 2018.
14:40 
Diamantfamilien 2
Det er blevet dagen, hvor det afgøres, om Elvira bliver student og dermed fri fra 13 års skolefængsel. Det er svært at afgøre, hvem der er mest nervøs, mama Katerina eller Elvira selv. Men heldigvis har Elvira forberedt sig godt - på hvilken kjole hun skal have på. Ifølge Elvira skal en god karakter nemlig scores på at 'se klog ud'. I mellemtiden søger Ophelia sin egen form for frihed, og den normalt så kyniske lillesøster viser nye sider af sig selv, da hun modtager sin spritnye knallert. . Del 4. Producerat år 2018.
15:20 
Diamantfamilien 2
At jagte og realisere sine drømme har altid været i højsædet hos diamantfamilien. Men hvad hvis man er kommet i tvivl om, hvad ens drøm er?. Instagram-prinsessen Elvira kører i otte timer for at besøge sin storesøster, Thalia, som bor i en flække i Holland for at udleve sin drøm som eliterytter. Men Thalia er kommet i tvivl om sin retning og overvejer at flytte. Det kan dog være svært at tale alvor, når hjemmet vrimler med fem søde hundehvalpe (eller var det seks?). Imens tager Katerina sin yngste datter, Ophelia, med på uddannelsestur til diamantbørsen i Tel Aviv. Ophelia viser interesse i at overtage familiefirmaet, men ikke i morens interesse for morgenmotion, der åbenbart følger med. . Del 5. Producerat år 2018.
15:55 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaad' tager på danmarksturne og starter på Bremen i København. Intet er helligt for Tobias Dybvad, der gerne giver alle tv-personligheder, realitystjerner og aktuelle tv-koncepter en kærlig behandling med sine sjoveste jokes. Del 1. Producerat år 2017.
16:25 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad' er klar til at få dig til at rulle rundt af grin og ind i et vanvittigt univers af jokes, parodier og tåbeligheder - denne gang fra Ballerup. Del 2. Producerat år 2017.
17:00 
Family Guy
Amerikansk komedieserie fra 2016. Passenger Fatty-Seven. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 10. Producerat år 2016.
17:20 
Family Guy
Amerikansk komedieserie fra 2016. Gronkowsbees. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 11. Producerat år 2016.
17:50 
Modern Family
American Skyper. Alex dimitterer fra high school, og familien holder en stor fest hos Jay og Gloria, men Phil sidder fast i Seattle på forretningsrejse og må bruge den seneste teknologi for at være så tæt på begivenheder, som han kan. Imens bekymrer Claire sig om at finde den perfekte gave til Alex, Mitchell mister sit job, og Andy begår den fejl, at han tager sin nye kæreste, Beth, med på besøg. Del 24. Producerat år 2014.
18:20 
Modern Family
Summer Lovin'. Haley forsøger at forhindre, at Andy frier til Beth, men det tvinger dem til at se indad og overveje deres egne følelser. Samtidig prøver Cameron at støtte Mitchell i hans midtlivs-karrierekrise, men da pengene begynder at slippe op, går Cameron ind i jagten på et job til Mitchell. Imens ser Jay og Gloria på førskole til Joe, men chokeres af den voldsomme konkurrence, der er på markedet. Säsong 7. Del 1. Producerat år 2015.
18:45 
Venner
The One In Vegas - Part Two. Rachel og Ross slutter sig til resten af vennerne, der fester i Las Vegas, men Rachel mister hurtigt lysten til at feste. Hun opdager nemlig, at Ross har malet hendes ansigt med en sprit-tusch, mens hun sov i flyet - og farven kan ikke vaskes af. Chandler er nu heller ikke i særligt godt humør, for han tror, at Monica ikke bekymrer sig om ham mere. Men Monica er såmænd bare travlt optaget ved spillebordene, hvor hun vinder stort. Säsong 5. Del 24. Producerat år 1998.
19:15 
Venner
The One After Vegas. Ross og Rachel vågner op sammen efter deres vilde nat i Las Vegas uden at kunne huske meget af, hvad de lavede aftenen før - heller ikke, at de blev gift. Men det er der andre af vennerne, der kan. Chandler og Monica har fået skrupler med hensyn til deres egne bryllupsplaner. For måske var deres beslutning også lidt for impulsiv. Spørgsmålet er bare, hvordan de nu kan bakke ud af deres aftale uden at skade deres forhold. Säsong 6. Del 1. Producerat år 1999.
19:45 
Date mig nøgen
Den 28-årige bartender Judy ved præcis, hvad hun søger i en mand, men hun har det med at skræmme potentielle kærester væk. Craig på 29 år har genvundet selvtilliden efter et stort vægttab og søger nu pigen i sit liv, inden han runder 30 år. Del 7. Producerat år 2016.
20:40 
Downsizing
Amerikansk komediedrama fra 2017. I en nær fremtid udvikler en gruppe norske videnskabsmænd en banebrydende metode, der kan formindske mennesker til 15 cm højde. Hurtigt opdager folk, at penge strækker sig meget længere i en miniatureverden. Med udsigten til et bedre liv, beslutter Paul Safranek (Matt Damon) og hans kone, Audrey (Kristen Wiig), sig derfor for at opgive deres stressede liv i Omaha, blive små og flytte til et nyt samfund i ministørrelse. Men intet går helt efter planen for Paul. Filmen er skrevet og instrueret af den dobbelte Oscarvinder Alexander Payne (Rundt om Schmidt, Sideways, The Descendants). Producerat år 2017.
22:55 
Modern Family
Tree's a Crowd. Dunphy-familiens hus er ved at gå op i limningen, da Dylans hippiemor flytter ind, og Claires ærlige stedfar, Jerry, også melder sin ankomst. Imens prøver Jay og Gloria at hjælpe Manny med at komme sig over sit brud med Sherry. Del 8. Producerat år 2019.
23:25 
Modern Family
The Last Christmas. Mitchell mistænker Cam for at have en grund til at holde alle glade under julemiddagen. Claire forsøger at undvige Jays jobtilbud, og Luke må se konsekvenserne i øjnene, efter han har kysset Mannys ekskæreste. Del 9. Producerat år 2019.
23:50 
Modern Family
Prescott, The. Da Alex flytter ind i det luksuriøse lejlighedskompleks The Prescott fyldt med kendte beboere, er resten af familien ivrige efter at udnytte hendes nye adresse. Phil gør det til sin mission at anmelde stedets berømte restaurant og deres sliders på sin madblog. Del 10. Producerat år 2019.
00:20 
American Dad
Blagsnarst, A Love Story. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 3. Producerat år 2014.
00:45 
American Dad
Blonde Ambition. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 4. Producerat år 2014.
01:15 
Nørgaards Netfix
Nørgaards omvandrende cirkus af internetsjov er tilbage. Fuldt af stærke pointer, underholdende anmeldelser og vanvittige indslag. Del 7. Producerat år 2015.
01:50 
Nørgaards Netfix
Nørgaards omvandrende cirkus af internetsjov er tilbage. Fuld af stærke pointer, underholdende anmeldelser og vanvittige indslag. Del 9. Producerat år 2015.
02:20 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og B.S. lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. . Del 22. Producerat år 2018.
02:55 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med sangerinden MØ vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og MØ lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. . Del 21. Producerat år 2018.
03:30 
Beat Shazam
Amerikansk gameshow fra 2019. Beat Shazam. Kan du titlerne på nogle af verdens største hits?. Så gæt med, når den prisbelønnede skuespiller og musiker Jamie Foxx skruer op for musikken og sætter en række par på prøve imod verdens mest populære musikidentifikationsapp, Shazam. Hvem gætter hurtigst sangtitlerne og får chancen for at vinde op til én million dollars?. Del 1. Producerat år 2019.
04:20 
Beat Shazam
Amerikansk game show fra 2017. Er du en af dem, der kan huske titlerne på alle de store hits, du hører i radioen?. Så gæt med, når Jamie Foxx skruer op for musikken og lader en række par dyste imod den populære musikapp, Shazam. . Del 14. Producerat år 2017.
05:05 (06:00)
Baywatch
Lover's Cove. På en træningslejr for fremtidige, unge livreddere falder Hobie pladask for en smuk kvindelig aspirant, og han inviterer hende med til stranden Lover's Cove. Imens begynder Summer at få følelser for Matt, mens hendes mor, Jackie, begynder at date Mitch. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 3 av 22. Producerat år 1994.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå