Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Del 8 av 12. Producerat år 2014.
06:50 
Beverly Hills 90210
Straight Shooter. Steve og Dick ryger pot, og Brandon frygter, at det vil gå ud over den forestående basketball-kamp. Clare og Kelly skal på weekendtur. Måske møder Kelly sin lykke her? Valerie er blevet kontaktet af "LaLa Magazine", der vil sætte hende på listen over de 50 mest "hippe" mennesker i L.A. . Del 21. Producerat år 1997.
07:40 
Beverly Hills 90210
A Ripe Young Age. Valerie falder for en ung filmstjerne, Rob Andrews, der føler sig fortabt i L.A. Kelly bliver sat på en prøve, da hun opdager en sovende dreng på sin terrassee Er han løbet hjemmefra eller blevet væk fra sin mor, som han påstårr David får en uventet allieret i Donnas farmorr. Del 22. Producerat år 1997.
08:35 
Beverly Hills 90210
Storm Warning. Clare synes, at Steve er ufølsom - især i sengen - og hun har en plan. Da Kelly opdager, at Joey igen har overnattet på terrassen, lover hun ikke at ringe til politiet. Brandons forældre har sendt to billetter til Hongkong. Skal han invitere Tracy med?. David går til Donnas far for at få et råd. Men pludselig falder Donnas far om. . Del 23. Producerat år 1997.
09:25 
Beverly Hills 90210
Spring Breakdown. Brandon og Tracy er på vej til Hongkong for at besøge Brandons forældre. Imens har Valerie travlt med at forberede en speciel fest på Peach Pit After Dark, som hun har inviteret hele kliken - og endda også Kelly - med til. Kelly, som er meget påvirket af, at Brandon tager Tracy med til Hongkong, er dog ikke i humør til at feste. Det samme gælder Rob, men Valerie får ham dog overtalt alligevel. På samme tid står Donna over for store udfordringer på grund af sin fars sygdom. . Del 24. Producerat år 1997.
10:15 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespillerinde Neel Rønholt vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Neel lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 13. Producerat år 2020.
10:50 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med radioværten Pelle Peter Jensen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Pelle lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 14. Producerat år 2020.
11:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med komikerne Rune Klan vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Rune lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 15. Producerat år 2020.
12:00 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med musiker Søren Rasted vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Søren lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 16. Producerat år 2020.
12:35 
Menneskekender
Martin Nørgaard, Tue Blædel og Nikita Klæstrup kæmper imod Mark Le Fêvre, Jeanette Ottesen og Frederik Rosgaard, når holdene står ansigt til ansigt med deres fordomme i mødet med fire modige danskere. Mikkel Kryger er vært i 'Menneskekender', hvor fordommene kommer først og svarene lige bagefter. Del 5. Producerat år 2018.
13:30 
Zulu Tuk Tuk
20 hold fra hele verden kæmper om at vinde "Lanka Challenge": et 1400 km langt rally på Sri Lanka i en tuk tuk- en trehjulet knallert med max. hastighed på 60 km/timen. Zulu sender tre hold af sted bestående af Julie Ølgaard og Uffe Holm, Oliver Bjerrehuus og Nicoline Toft, Christina Sederqvist og Torben Chris. Zulus tre hold bliver stillet overfor en række udfordringer, som denne gang består i at blive inviteret til rice & curry hos de lokale. Julie og Uffes hold har hårde odds, for selvom Julie tilkæmper sig middagsinvitationen, er kampen mod Uffes kræsenhed på forhånd tabt. . Del 1. Producerat år 2012.
14:05 
Zulu Tuk Tuk
Zulu har sendt tre hold bestående af Julie Ølgaard og Uffe Holm, Oliver Bjerrehuus og Nicoline Toft, Christina Sederqvist og Torben Chris til "Lanka Challenge" - et 1400 km langt rally på Sri Lanka i en tuk tuk- en trehjulet knallert med max. hastighed på 60 km/t. Rallyets anden etape byder på masser af kilometer på de støvede veje og skæve opgaver, hvor deltagerne kommer i nærkontakt med bevæbnede militærposter og en gammel elefantlort. Christina Sederqvist bliver fanget i en hurtig landevejs-romance, og den snu Uffe Holm ser sit snit til at bruge beskidte tricks. Del 2. Producerat år 2012.
14:45 
Zulu Tuk Tuk
Zulu har sendt tre hold bestående af Julie Ølgaard og Uffe Holm, Oliver Bjerrehuus og Nicoline Toft, Christina Sederqvist og Torben Chris til "Lanka Challenge": et 1400 km langt rally på Sri Lanka i en tuk tuk- en trehjulet knallert med max. hastighed på 60 km/timen. I rallyets tredje etape bliver de tre hold slået sammen og skal dyste mod de andre hold på tid. Uffe og Julie er opsatte på at vinde, men Oliver Bjerrehuus og Nicoline Toft saboterer enhver tidsplan. Se også deltagerne møde de landmineofre, som rallyet samler penge ind til - en oplevelse, som gør stort indtryk. Del 3. Producerat år 2012.
15:25 
Zulu Tuk Tuk
Zulus tre udsendte hold skal i dag køre den længste etape i "Lanka Challenge" på 220 km i en tuk tuk samtidig med, at de skal løse en række udfordrende opgaver. Christina Sederqvist og Torben Chris bruger det meste af dagen på at finde en lokal smugkro, så de kan smage en srilankansk toddy. Det viser sig dog ikke til at være nogen nem opgave. Uffe Holm og Julie Ølgaard kaprer en skole for at lære en tamilsk sang, alt i mens modellerne Oliver Bjerrehuus og Nicoline allierer sig med et lokalt rockband. For hvorfor synge skolesang, når man kan lege rockstjerner? . Del 4. Producerat år 2012.
16:00 
Zulu Tuk Tuk
Zulus tre udsendte hold er nået til femte etape i "Lanka Challenge"- et 1400 km langt rally på Sri Lanka i trehjulet tuk tuk med max. hastighed på 60 km/timen. Det handler om teamwork og gode gerninger, og intet kan stoppe Zulus deltagere i at nå frem, på nær modelholdet bestående af Nicoline Toft og Oliver Bjerrehuus. Endnu en gang må Uffe Holm og Julie Ølgaard tage kaptajn-hatten på og lede et samlet dansk hold. For med tissetrængende modeller, som konstant kommer på afveje, er det en udfordring, der kan betyde nedrykning for det ambitiøse vinderhold. . Del 5. Producerat år 2013.
16:40 
Zulu Tuk Tuk
Inden Zulus tre udsendte hold kan starte 6. etape af "Lanka Challenge" - et 1400 km rally i en trehjulet tuk tuk på Sri Lanka, skal de løse en gåde. Gåden volder modellerne Oliver Bjerrehuus og Nicoline Toft så store problemer, at de beslutter sig for at søge hjælp hos Uffe Holm Og Julie Ølgaard. Men Uffe kan ikke modstå chancen for at sabotere modtandernes chancer, og det bliver en beslutning, som Oliver og Nicoline seriøst vil fortryde. . Del 6. Producerat år 2013.
17:20 
Zulu Tuk Tuk
Zulus tre udsendte hold er kommet langt i "Lanka Challenge" - et berømt rally i en trehjulet tuk tuk på Sri Lanka. Uffe Holm og Julie Ølgaard har placeret sig blandt toppen, og de er opsatte på at vinde. Dagens udfordring kræver dog, at de skal de have de to andre Zulu-hold med. Se om det lykkedes det ambitiøse team at få hanket op de to sløve hold, og find ud af hvorfor en træt Christina Sederqvist må kaste håndklædet i ringen og opgive dagens opgave. Og så lykkedes det for første gang nogensinde moddellerne Nicoline Toft og Oliver Bjerrehuus at vinde point i konkurrencen. . Del 7. Producerat år 2012.
18:00 
Zulu Tuk Tuk
Zulus tre udsendte hold er nået til 8. etape af "Lanka Challenge"- et 1400 km rally i en trehjulet tuk tuk. Etapen kaster de danske deltagere ud i en højdegyser, som tvinger flere af dem til at se deres frygt i øjnene. Turen går fra bjergene i højlandet til te-distriktet ved Nuwara Eliya - en tur der kan komme til at koste Nicoline Toft sit kæreste eje og Oliver Bjerrehuus sin højdeskræk. . Del 8. Producerat år 2012.
18:40 
Zulu Tuk Tuk
Zulus tre udsendte hold er nået til den sidste etape af "Lanka Challenge"- et 1400 km rally i en trehjulet tuk tuk. Nu skal deltagerne endelig møde de børn, som pengene fra velgørenhedsløbet går til. Men ikke alle deltagere bliver lige rørt over dagens velgørenhedsarrangement, og således mangler der en enkelt tuk tuk. Uffe Holm og Julie Ølgaard har nemlig taget flugten i et desperat forsøg på at sikre sig de sidste point, inden løbet endeligt slutter og vinderne skal kåres. . Del 9. Producerat år 2012.
19:05 
Venner
The One With Joey's Big Break. Begejstret fortæller Joey vennerne, at han endelig er ved at bryde igennem som skuespiller - han har nemlig fået tilbudt hovedrollen i gyserfilm. Filmen skal indspilles i Las Vegas, og Chandler tager fri fra arbejde, så han kan følge Joey på vej. Rachel har en øjeninfektion, som hun har lidt svært ved at behandle selv. Og Phoebe er meget vred på Ross - desværre kan hun ikke huske hvorfor. Säsong 5. Del 22. Producerat år 1998.
19:35 
Venner
The One In Vegas - Part One. Monica køber flybilletter til Las Vegas, så hun og Chandler kan fejre, at de har været kærester i et helt år og samtidig overraske Joey. Turen bliver imidlertid ikke helt, hvad Monica havde drømt om, for da Phoebe hører om planerne, insisterer hun på, at alle vennerne skal af sted sammen. Hverken Rachel eller Ross kan dog tage af sted med det samme, og det medfører et pinligt optrin. For Rachel nyder at være alene og går splitternøgen rundt i lejligheden - uden at tænke på, at Ross kan se det hele. Säsong 5. Del 23. Producerat år 1998.
20:00 
Date mig nøgen
Kan den fitnessafhængige Sophie falde for en anden type end den sædvanlige bodybuilder, hun normalt dater?. 25-årige Dom er bryllupsmodel, men leder nu efter manden, der for alvor kan føre ham op ad kirkegulvet. Del 6. Producerat år 2016.
21:00 
Stormester
Dagens præmie er et kæmpe maleri, som Sarah Grünewald har fået af sin ekskæreste, og hvem vil ikke have fingrene i det?. Derfor bliver de kreative hoveder lagt i blød, når stormesteren serverer fem opgaver, der består af alt fra banke-banke-på-vittigheder og ringridning til scoringer. Victor Lander bliver desuden kastet rundt i manegen som prøvekanin på en helt særlig opgave. Del 5. Producerat år 2020.
22:05 
Modern Family - A Modern Farewell
Modern Family. Nu får du hele historien om den ikoniske tv-serie 'Modern Family', der i 11 år har budt på hysterisk morsomme, varme og sommetider tossede øjeblikke med den store, moderne familie. Kom tæt på skriveprocessen, og se hvordan castingen til det allerførste afsnit fandt sted. Gennem eksklusive interviews og historier fra alle de medvirkende går vi tæt på tv-seriens oprindelige historie og uforudsete succes. Del 19. Producerat år 2019.
22:55 
Modern Family
New Kids On the Block. Haley er fast besluttet på at følge rådene fra sin håndbog i børneopdragelse, men Phil og Claire mener, deres gamle metoder er bedre. Manny går benhårdt efter at instruere reklamen for Jays hundesenge i håb om at vinde sin ekskæreste tilbage. Del 1. Producerat år 2019.
23:20 
Modern Family
Snapped. Da en journalist fra et prestigefyldt businessmagasin kommer på besøg, får Claire travlt med at få alle ud af huset, så de ikke får hende til at se dum ud. Cam og Mitchell inviterer en flygtning indenfor. Andetsteds får Phil mistanke om, at Gloria er involveret, da en af hans studerende kommer til skade. Del 2. Producerat år 2019.
23:50 
Modern Family
Perfect Pairs. Phil, Claire, Alex og Luke indser, at Haleys babyer måske kan hjælpe dem med at få afkrydset nogle ting fra deres to-do-liste. De tilbyder derfor Haley at tage børne et par dage. Del 3. Producerat år 2019.
00:20 
Modern Family
Pool Party. Lily skal til pool-fest, men frygter at have badedragt på, så Mitch og Cam hjælper hende med at overkomme sin usikkerhed. Imens er Gloria så optaget af sin nye praktikplads, at Jay begynder at føle sig overset. Del 4. Producerat år 2019.
00:45 
Team Zulu - Verdens værste cykelhold
Der er farligt på landevejene, nu hvor TV 2 Zulu har fået sit eget cykelhold. Ni indvandrerdrenge, der aldrig før har kørt på cykel, skal i løbet af ganske få måneder forvandle sig til et vaskeægte cykelhold. De har allieret sig med cykelveteranen Brian Holm, der skal lærer drengene den ædle sport. Se hvordan det går Team Zulu, når de sætter sig i sadlen for første gang. Der er lang vej endnu inden det endelige mål: legendariske Alpe d´Huez. . Del 1. Producerat år 2012.
01:25 
Team Zulu - Verdens værste cykelhold
Der er farligt på landevejene, nu hvor TV 2 Zulu har fået sit eget cykelhold. Ni indvandredrenge, der aldrig før har kørt på cykel, skal i løbet af ganske få måneder forvandle sig til et vaskeægte cykelhold. De har allieret sig med cykelveteranen Brian Holm, der skal lære drengene at mestre den ædle sport. Se med når drengene skal træne for første gang og for alvor oplever, hvad det vil sige at styrte på en cykel. Og når de får baghjul af en gruppe tolvårige cykelryttere! Mon Team Zulu nogensinde bliver klar til den ultimative udfordring: legendariske Alpe d’Huez?. Del 2. Producerat år 2012.
02:10 
Best of Dybvaaaaad 3
Det bedste af det bedste fra Tobias Dybvad. Producerat år 2013.
03:00 
Mig og de sygt rige
Katherine er lige i hælene på de superrige, og hun besøger Englands rigeste blikkenslager, Charlie Mullins, der er på udkig efter en sommerbolig i Marbella til 8 millioner euro. I Monaco møder Katherine et tvillingepar, der er blevet millionærer på at være værter ved de mest eksklusive sejlklubfester i verden. Og hun møder også en tiårig pige, som tjente sin første million, da hun var seks! . Del 2. Producerat år 2017.
03:45 
Zulu Bingo
Del 3. Producerat år 2003.
04:40 (06:00)
Zulu Bingo
Del 4. Producerat år 2003.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå