Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
2 Broke Girls
And the College Experience. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. . Del 5. Producerat år 2016.
06:50 
Dawson's Creek
Great Xpectations. Andie bliver optaget på Harvard - men hendes fejring er ved at koste hende livet, da hun stjæler en ecstasypille fra Jen. . Del 6. Producerat år 2001.
07:45 
Dawson's Creek
You had Me at Goodbye. Andie er i bedring, efter en blanding af ecstasy og antidepressiv medicin var ved at koste hende livet. Andies far foreslår hende at skippe det sidste semester på Capeside High og tilbringe noget tid hos en tante i Italien. Men inden hun tager afsted, vil hun sikre sig, at alle bliver gode venner igen og planlægger en fælles middag på familien Leerys restaurant. . Del 7. Producerat år 2001.
08:35 
Beverly Hills 90210
Earthquake Weather. Dylan frier til Toni, mens Donna forsøger at bryde helt med Ray. Men da hun gør sig klar til udvælgelsen af finalisterne som årets "Rose Prinsesse", dukker han op endnu en gang. Da et jordskælv senere ryster byen, og især Colin, kommer Brandon og Susan ud for en helt unik oplevelse. . Del 9. Producerat år 1995.
09:25 
Beverly Hills 90210
One Wedding and a Funeral. Dylan og Toni skal giftes, men aftenen før brylluppet bliver de bortført af deres venner. Toni skal fejre sin sidste nat før den store dag med pigerne, mens Dylan får sig en mandesnak med drengene. Samtidig glæder Tonis bodyguard sig til brylluppet, hvorimod hendes far i al hemmelighed er ved at føre en ondskabsfuld plan ud i livet. Så da han opsøger Toni på selve dagen, er det ikke for at ønske hende tillykke. . Del 10. Producerat år 1995.
10:20 
Beverly Hills 90210
Offensive Interference. Donna forsøger at få fat på Joe, men uden held. Han er nemlig ved at blive afhørt af politiet, der har modtaget en anmeldelse om et overfald. Donna er ikke i tvivl om, at det er Ray, der står bag. Men hvis hun forsvarer Joe, vil alle få at vide, at hun har været kæreste med en voldelig mand. Også hendes mor og far. Samtidig er Brandon deprimeret over, at Dylan er rejst sin vej. . Del 11. Producerat år 1995.
11:10 
Beverly Hills 90210
Breast Side Up. Colin og Susan tager til New York i helligdagene, men ingen af dem er glade for at efterlade Brandon og Kelly. Det kunne jo være, at de to gamle kærester fandt sammen igen? Samtidig påtænker Donna at give sin nye kæreste Joe en helt speciel fødselsdagsgave, som alle hendes andre kærester har eftertragtet. Men her venter der hende en overraskelse. . Del 12. Producerat år 1995.
12:00 
Desperate Housewives
The Little Things You Do Together. Nerver på højkant og stor dramatik præger Wisteria Lane. Gabrielle får sig en slem overraskelse, da hun halvnøgen vågner op med Zach Young ved sin side. Både Bree og Orson er indlagt efter hver deres faldulykke, men Bree bliver hurtigt udskrevet. Gloria er dog ikke færdig med sine skumle planer, og inden længe er Bree hjælpeløs ladt alene tilbage i hjemmet sammen med den udspekulerede Gloria, mens det meste af Wisteria Lane er til åbningen af Scavos restaurant. Opgørets time er kommet, sandheden om Monique kommer frem, og endnu et dødsfald indtræffer. . Del 15. Producerat år 2006.
12:40 
Desperate Housewives
My Husband, the Pig. Tom viser sig fra sin mest romantiske side og planlægger, hvordan han skal overraske Lynette på deres ni-års bryllupsdag, men Lynette finder ud af, hvad Tom har gang i, og forsøger at tvinge ham til at aflyse det hele. Hos Susan og Ian står kærligheden dog i fuldt flor efter Ians frieri, og Gabrielle, som efterhånden er verdensmester i at opstøve succesfulde mænd, tager - kostbar, som hun er - modvilligt på date med den arrogante, men charmerende borgmesterkandidat Victor Lang. Edie får uventet besøg af sin otteårige søn, og et andet sted på Wisteria Lane skaber en uventet graviditet stor virak. . Del 16. Producerat år 2006.
13:30 
Perfekte Steder
: 'Resten af livet?'. Medvirkende: Rose (Sara Hjort Ditlevsen), Tobias (Gustav Giese), Simone (Olivia Joof Lewerissa). Desuden medvirker: MM (Sophie Marie Jeppesen), Christian (Elias Munk), Natascha (Sus Wilkins), Oliver (Jakob Åkerlind), Alex (Aske Bang), Karl (Søren Birch Plum), Jeppe (Mads Reuther), Frederikke (Luise Skov) m.fl. Manuskript og instruktion: Mikael Wulff. Episodeforfattere: Clara Mendes og Marie Louise Tüxen. 'Perfekte Steder' er produceret for TV 2 ZULU, 2018, af New Creations med støtte fra Public Service Puljen. Rose og Tobias er blevet kærester og er flyttet sammen. De er stadig forelskede, men der er udfordringer. Rose er begyndt at studere og er helt opslugt af det. Både fagligt, men især socialt. Når der er ikke er møder med læsegruppen, er der fester og byture. Tobias har sagt sit trygge job som advokat op og har i stedet startet egen virksomhed. Han er usikker på fremtiden og har brug for støtte. Den får han ikke. Simone og Karl er gået gennem en hård tid i deres forhold. De skulle have et barn, men Simone aborterede. Det har kastet hende ud i en krise. Da en fremmed mand skamløst flirter med hende i byen, vækkes hun af en ny og ukendt lyst. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
14:00 
Perfekte Steder
Rose har studiegruppen hjemme, men da Tobias' mor, Ellen, kommer forbi, bliver det pinligt, for Ellen er hverken begejstret for Tobias' nye firma eller for Rose. Simone vil have styr på sin krop, så hun begynder at træne sammen med MM. I centeret får hun øje på den mand, hun mødte i byen for et par uger siden, og hun bliver hængende i håb om 'tilfældigt' at møde ham. Tobias møder ved et tilfælde sin ekskæreste Frederikke på gaden. Frederikke virker glad og har tjek på livet og har ikke noget imod at hjælpe ham med firmaet. Kan hun give Tobias noget, som Rose ikke kan? . Säsong 2. Del 2. Producerat år 2018.
14:30 
Diamantfamilien 2
Hos Diamantfamilien er Elvira gået på læseferie. Men at læse til skriftligt kinesisk kan være svært, når gadefestivalen Distortion ligger dagen før eksamen. Mor Katerina tager affære, for skal man egentlig holde studenterfest, hvis man slet ikke bliver student? Samtidig i Holland har storesøster Thalia valgt at tage til et prestigefyldt stævne med en nervøs hest og en skadet skulder - stik imod lægernes anbefalinger. Og endelig skal familiens to hanhunde vises frem for en ny potentiel ejer, der kommer på besøg med en tredje hanhund. Et møde, der bestemt ikke går stille for sig. . Del 2. Producerat år 2018.
15:10 
Diamantfamilien 2
Elvira fylder 21 år. Det skal fejres på traditionel vis med fødselsdagssang og hjemmebagte boller. Men alt er ikke, som det plejer. For Elvira er slet ikke hjemme til at blive vækket - og er bollerne overhovedet hjemmebagte?. Forventningerne er høje, når mor og to søstre skal se Elviras nye 'opholdssted' for første gang, men det kan være svært at nå alle fødselsdagsforberedelser, når man har fejret sin bedste ven aftenen og natten forinden. . Del 3. Producerat år 2018.
15:45 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Rødovre. . Del 7. Producerat år 2016.
16:20 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Aalborg. . Del 8. Producerat år 2016.
16:55 
Family Guy
Amerikansk komedieserie fra 2016. Carter and Tricia. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 8. Producerat år 2016.
17:25 
Family Guy
Amerikansk komedieserie fra 2016. How the Griffin Stole Christmas. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 9. Producerat år 2016.
17:45 
Modern Family
Integrity. Jay og Phil henter Lilys prinsesseslot til Joe, selvom Jay er lidt bekymret for, at Joe leger for meget med pigeting, og Phil er sur på Claire, over at han ikke må købe en ny spilkonsol. Imens passer Mitchell og Cameron Joe og vender ideen om at få endnu et barn, og Claire forsøger at få en skolepris til Luke ved at bestikke skoleinspektøren. Del 21. Producerat år 2014.
18:10 
Modern Family
Patriot Games. Alex finder ud af, at hun skal dele afgangstalen med sin største rival, og hun er bestemt ikke tilfredse med den beslutning. Samtidig forbereder Gloria sig på sin statsborgerskabsprøve, men bliver distraheret, da Javier kommer på besøg. Og Mitchell og Cameron overvejer at deltage i en protest imod en restaurant, som de i virkeligheden gerne vil spise på. Del 22. Producerat år 2014.
18:40 
Venner
The One With the Ball. Phoebes kæreste, Gary, vil have hende til at flytte ind hos ham, men Phoebe frygter, at det er et for stort skridt for dem at tage endnu - så hun beder Chandler om at tale med Gary. For mon ikke Chandlers velkendte angst for engagement i parforhold vil kunne få Gary på andre tanker? Ross og Joey er travlt optaget af helt andre ting. For sjov kaster de en bold til hinanden, men da de indser, at de har kastet i mere end en time uden at tabe bolden en eneste gang, bliver legen pludselig til mere end blot en leg. Säsong 5. Del 21. Producerat år 1999.
19:10 
Venner
The One With Joey's Big Break. Begejstret fortæller Joey vennerne, at han endelig er ved at bryde igennem som skuespiller - han har nemlig fået tilbudt hovedrollen i gyserfilm. Filmen skal indspilles i Las Vegas, og Chandler tager fri fra arbejde, så han kan følge Joey på vej. Rachel har en øjeninfektion, som hun har lidt svært ved at behandle selv. Og Phoebe er meget vred på Ross - desværre kan hun ikke huske hvorfor. Säsong 5. Del 22. Producerat år 1998.
19:40 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad finkæmmer tv-programmerne og finder de sjoveste klip, som han præsenterer for dig - som sædvanlig med en god portion humor, parodier og sarkasme. 'Dybvaaaaad'-touren er denne gang landet i Horsens. Del 4. Producerat år 2017.
20:10 
Modern Family
Finale pt. 1. Mitch, Cam og Lily flytter ind i deres nye hus, men Mitch har svært ved at falde til. Imens får Haley, Alex og Luke travlt med at rydde op efter en stor fest i Dunphy-huset, inden Claire og Phil opdager noget. Del 17. Producerat år 2019.
20:35 
Modern Family
Finale pt. 2. Phil og Claire fortæller børnene, at én af dem må flytte ud. Cam får tilbudt sit drømmejob, mens Jay forsøger at lære at tale som en ægte colombianer. Del 18. Producerat år 2019.
21:05 
Victor Lander flygter hjemmefra
Victor Lander tager dig med på en vanvittig rejse, der starter i Aarhus, slår et smut forbi Frankrig og slutter på et toilet i det københavnske natteliv. Victor river nemlig rødderne op og flygter til storbyen, i håb om at problemerne derhjemme løser sig selv, og at han på et tidspunkt bliver voksen. Han må dog erkende, at selv med de længste arme i galaksen er der ting, man ikke kan holde på afstand. Producerat år 2019.
22:10 
21 Jump Street
Amerikansk action-komedie fra 2012. De to nyuddannede politifolk Schmidt og Jenko (Jonah Hill, Channing Tatum) får til opgave at gå undercover på deres gamle high school for at optrevle en narkoring på skolen. De kommer til at bytte falske identiteter og ender i klasser med fag, som overhovedet ikke passer til deres personligheder. Efter kort tid presser deres chef, Captain Dickson (Ice Cub), dem for resultater, og de opdager, at Eric Molson (Dave Franco) sælger stoffer på skolen - men hvem er bagmanden? For at få optrevlet narko-forbryderne er de nødt til at holde fokus - men kan de det? Der er mange fristelser på skolen. En filmversion af den populære tv-serie 'De unge strissere', der blev Johnny Depps store gennembrud. . Producerat år 2012.
00:05 
The Maze Runner
Amerikansk action-thriller fra 2014. Thomas vågner op og er fanget i en kæmpe labyrint med en gruppe andre drenge. Han kan ikke huske noget om, hvem eller hvor han er, bortset fra at han har nogle underlige drømme om en mystisk organisation, der måske står bag hans placering i labyrinten. Nu må Thomas sammensætte minder fra sin fortid og ledetråde fra labyrinten for at finde frem til, hvem han er - og hvordan han slipper væk. Da han trodser drengegruppens selvudnævnte leder og forsøger at slippe ud af den farlige labyrint, opstår en magtkamp mellem drengene. Vil han slippe væk med livet i behold?. Producerat år 2014.
02:05 
Date mig nøgen
Adele er endelig kræftfri og drømmer nu om at leve livet fuldt ud. Hun håber derfor at finde en fyr, der har det på samme måde. Imens sætter Jack jagten ind på den eneste ene, efter han har tabt 25 kilo og for alvor har fundet modet til at finde kærligheden. Del 3. Producerat år 2016.
03:00 
Beat Shazam
Amerikansk game show fra 2017. Der er én million dollars på højkant til det hold, der hurtigst kan gætte sangtitlerne på alverdens hits og i sidste ende slå appen Shazam. Jamie Foxx er vært, mens datteren Corinne Foxx vender pladerne. Del 13. Producerat år 2017.
03:50 
Beat Shazam
Amerikansk game show fra 2017. Hvor hurtigt kan du gætte sangtitlerne på verdens største hits? Hurtigere end appen Shazam?. Jamie Foxx og datteren Corinne Foxx spinner plader, mens deltagerne gætter løs i håbet om at løbe med præmien på én million amerikanske dollars. . Del 12. Producerat år 2017.
04:40 
Verdens vildeste talenter
Amerikansk talentshow fra 2019. James Corden står klar til at præsentere de sidste acts i battlerunden. De kæmper alle om en plads videre i konkurrencen, og i håb om at imponere både dommere og det internationale ekspertpanel har de taget det vildeste show med på scenen. Se hvem der vinder en plads videre til mesterskabsrunden, når Liliac band battler mod gospelsangeren Vonnie Lopez, og kinesiske Shaolin Yanze står ansigt til ansigt med brasilianske Duo Nigretai. Del 6. Producerat år 2019.
05:55 (06:30)
Dybvaaaaad
Ballerup får denne gang fornøjelsen af Tobias Dybvad, som nok en gang har finkæmmet landets tv-programmer for de største tåbeligheder og sjoveste klip. Som sædvanlig præsenteres klippene med en god portion sarkasme og skarpsindige parodier. . Del 7. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå