Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Catfish
Derek & Kristen. Er Kristen Dereks drømmepige, eller er han uheldig igen? Efter flere år uden held med damerne, møder Derek Kristen på Facebook. Kristen er mere end klar til at møde hende ansigt til ansigt, men hun har altid en undskyldning klar. Säsong 2. Producerat år 2013.
07:25 
Beverly Hills 90210
If I Had a Hammer. David går amok i universitets-kantinen og skærer sig i hånden, hvorefter Donna tager ham med på hospitalet. Her vil en psykiater observere David et par dage. Men David har ikke har tænkt sig at samarbejde. Steve har kopieret en af Brandons opgaver, og det sætter deres venskab på en hård prøve. Säsong 7. Del 185. Producerat år 1997.
08:15 
Beverly Hills 90210
Judgement Day. David vil gerne være Valeries partner i natklubben, men Donna er imod ideen. Steve erklærer sig skyldig i at have kopieret Brandons opgave, men Brandon slipper ikke for at blive anklaget for snyd. Han risikerer at blive smidt ud af universitet, og betragter ikke længere Steve som sin ven. Kelly planlægger et surprise-party for Mark. Men måske er det slet ikke det, Mark ønsker sig?. Säsong 7. Del 186. Producerat år 1997.
09:05 
Beverly Hills 90210
Gift Wrapped. Det er snart jul, og der skal købes gaver. Ved en lodtrækning ender det med, at ærkefjenderne Valerie og Kelly skal udveksle gaver. Kelly skal mødes med sin far, men her venter der hende en slem overraskelse. Donna og David kæmper mod Donnas mors fordomme over for David og hans familie. Donna føler, hun bliver nødt til at vælge side. Säsong 7. Del 187. Producerat år 1997.
09:55 
Beverly Hills 90210
Jobbed. Valerie får et uventet besøg af sin første kæreste, Tom. På universitet er der jobsøgningsmarked, hvor Steve kommer til samtale hos et stort sportsfirma. Men der venter ham en pinlig overraskelse. Brandon og Mark håber begge på af få det samme prestigefyldte stipendium. Mark mener, han er sikker på at få det. Säsong 7. Del 188. Producerat år 1997.
10:45 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad dykker med fintfølende sarkasme ned i kendis- og realitybegivenheder. Parodierne er skarpe, og tempoet højt, når han finder fejl, fadæser og tåbeligheder fra diverse tv-programmer. Er du mon gået glip af noget i dit tv? Det kan du få svaret på her. Säsong 3. Del 1 av 10. Producerat år 2013.
11:15 
ZULU Comedy Galla 2018
Glæd dig til Danmarks suverænt sjoveste gallashow, når TV 2 ZULU hylder tidens største komikere i Operaen i København. 'ZULU Comedy Galla 2018' byder på det allerbedste fra den danske comedyscene, og vi finder vinderen af den prestigefyldte pris 'Årets Komiker' og uddeler 'Talentprisen' til satirebranchens mest lovende komikerspire. Showet styres af en veloplagt Mick Øgendahl, der debuterer som vært på 'ZULU Comedy Galla'. Mick er født til det - så du kan se frem til et storslået gallashow og masser af gode grin - det er godt for dig!. Producerat år 2018.
13:30 
Zulu Gumball 2
130 af verdens vildeste festaber dyster i det årlige Gumball 3000, et 5000 km landevejsrally for ekstremt rige og fartglade vovehalse. Team Zulu, bestående af Pelle Hvenegaard, Mascha Vang og Karsten Green ser for først gang deres toptunede BMW med over 500 heste forklædt som taxa. Først skal bilen indregistreres i London, og her møder de bl.a. David Hasselhoff og The Dudesons. Mens drengene forbereder sig på turen, har Mascha helt andre prioriteringer: hun vil være startpige ved rallystart. Producerat år 2011.
14:05 
Zulu Gumball 2
London til Paris - startskuddet!. 130 af verdens vildeste festaber dyster i det årlige Gumball 3000, et 5000 km landevejsrally for ekstremt rige og fartglade vovehalse. Startskuddet har lydt til den første etape af rallyet, hvor Team Zulu bestående af Pelle Hvenegaard, Mascha Vang og Karsten Green skal køre fra London til Paris. Se om Karsten kan overbevise færdselspolitiet, om at han ikke har taget stoffer? Og hvordan er Mascha egentlig, når hun ikke får noget at spise? Pelle er gået i love mode og udfordrer et par nygifte turtelduer om, hvem der først når kærlighedens hovedstad Paris. Producerat år 2011.
14:35 
Zulu Gumball 2
Paris til Barcelona - The sound of da police. Turen fra Paris til Barcelona byder på et stop ved racerbanen Circuit d’Albi i Sydfrankrig, men de franske gendarmer har fået nys om Gumballernes tilstedeværelse, og Team Zulu bestående af Pelle Hvenegaard, Mascha Vang og Karsten Green er jaget vildt. Se om Pelle får lov til at beholde både bil og kørekort, og følg med når Team Zulu kæmper med næb og klør for ikke at udgå fra løbet, før de overhovedet er nået halvvejs. Producerat år 2011.
15:10 
Zulu Gumball 2
Barcelona til Monaco - Party!. Team Zulu bestående af Pelle Hvenegaard, Mascha Vang og Karsten Green, er knap ankommet til Barcelona, før selveste arrangøren af Gumball, Maximillian Cooper og kæresten sangerinden EVE inviterer til vild fest. Når holdet at blive køreklar til morgendagens tur, eller må de se sig overvundet af lede tømmermænd? I Monaco afholdes årets mest grandiose fest "Billionaires Club", og Team Zulu er naturligvis inviteret. Lykkes Maschas mission om at finde festens rigeste mand, og hvordan går det, når Karsten Green bliver forvekslet med en af verdens største sportsstjerner?. Producerat år 2011.
15:40 
Zulu Gumball 2
Monaco/Formel 1- Venedig. 130 af verdens vildeste festaber dyster i det årlige Gumball 3000, et 5000 km landevejsrally for ekstremt rige og fartglade vovehalse. Team Zulu bestående Pelle Hvenegaard, Mascha Vang og Karsten Green er nået til Monaco under Formel 1 Grand Prix. Det skal naturligvis udnyttes til at profilere Team Zulu, som straks etablerer et Formel 1-studie på deres hotel, hvor de får besøg af prominente gæster som The Dudesons og EVE. Netop som de tror, at dagen er veloverstået, tager aftenen en uventet drejning. Nyd også Pelle, når han erobrer Venedig i et yderst passende kostume. Producerat år 2011.
16:15 
Zulu Gumball 2
Monaco - Venedig: dreams will come true. 130 af verdens rigeste og vildeste festaber dyster i det årlige Gumball 3000, et 5000 km landevejsrally for ekstremt fartglade vovehalse. Turen til Venedig går forrygende, og for første gang ligner det en top 10-placering for Team Zulu. Mens Pelle Hvenegaard mingler med rige oliesheiker, har Karsten Green travlt med at kreere sin Gumball-tattoo og får heldigvis hjælp af gangsterrapperen Bun B. Aftenens pokerturnering går over al forventning, og for at spice det hele lidt op, indgår Team Zulu et internt væddemål. Se hvem, der taber og skal køre næste strækning iført gimp-outfit. Producerat år 2011.
16:45 
Zulu Gumball 2
Venedig-Beograd: De sidste anstrengelser for at vinde The Gumball Spirit. Turen til den serbiske hovedstad viser sig at blive en af de vildeste etaper af løbet for team Zulu bestående af Mascha Vang, Pelle Hvenegaard og Karsten Green. Pelle ankommer efter gårsdagens nederlag iført gimp kostume, og Maschas fortrin skaffer hende masser af opmærksomhed samt rabat ved den serbiske grænse. Ankomsten til hotellet går heller ikke stille for sig, da bådeThe Dudesons og Dirty Sanchez har forvandlet lobbyen til deres stuntscene. Se hvordan det udvikler sig, og lykkedes det egentlig Karsten at færdiggøre sin Gumball-tatovering?. Producerat år 2011.
17:15 
Zulu Gumball 2
Beograd - Istanbul: Finalen. 130 af verdens rigeste og vildeste festaber dyster i det årlige Gumball 3000, et 5000 km landevejsrally for ekstremt fartglade vovehalse. Alt går galt på Team Zulu sidste strækning af Gumball Rally. Pelle Hvenegaard, Mascha Vang og Karsten Green bliver kraftigt udfordret af vejrguderne, og endnu engang må Mascha redde dagen med kvindelist og kavalergang ved den ellers så strikse grænsekontrol. Se med i sidste episode af Zulu Gumball, hvor det endelig afsløres, om alle holdets anstrengelser bærer frugt, og ikke mindst om de vinder det eftertragtede Gumball Spirit trofæ. Producerat år 2011.
17:50 
Menneskekender
Frederik Cilius, Signe Lindkvist og David Mandel kæmper imod Michael Jøden, Lucy Love og Ane Høgsberg, når holdene sættes ansigt til ansigt med deres fordomme i mødet med fire modige danskere. Mikkel Kryger er vært i 'Menneskekender', hvor fordommene kommer først og svarene lige bagefter. Producerat år 2018.
18:40 
Venner
The One with All the Kissing. Monica og Chandler kan ikke holde sig fra hinanden, selvom de er vendt tilbage til New York. Joey er lige ved at overraske dem i bad sammen, og da Chandler skal på arbejde kommer han til at kysse Monica farvel for øjnene af Phoebe og Rachel. Rachel, som lige er vendt hjem fra Grækenland, beder Monica om at give hende gode råd i kærlighedsanliggender. Säsong 5. Del 99. Producerat år 1998.
19:10 
Venner
The One Hundreth. Vennerne ankommer til hospitalet med Phoebe, som skal have trillinger. Det viser sig, at Phoebes nye læge er fuldstændig besat af tv-figuren Fonzie!. Samtidig arrangerer Rachel et stævnemøde med nogle mandlige sygeplejersker for sig selv og Monica. Det gør Chandler jaloux. Under fødslen får Joey lige pludselig også smerter, og Phoebe beslutter sig for, at hun vil beholde én af de tre babyer. Säsong 5. Del 100. Producerat år 1998.
19:40 
ZULU HK
ZULU HK og de ukuelige trænere Lars Rasmussen og Kristina 'Mulle' Kristiansen drager på trænings- og dannelsesrejse til Island. På Island elsker de håndbold, så drengene får kam til deres hår, da de møder en flok stærke og stolte islændinge fra Reykjavik. Finalen mod de jernhårde ladies nærmer sig med hastige skridt, og nerverne er solidt plantet uden på spillernes lyserøde trøjer. Især da en af holdets stærkeste spillere pludselig truer med at forlade holdet. Producerat år 2019.
20:20 
ZULU HK
ZULU HK og de ukuelige trænere Lars Rasmussen og Kristina 'Mulle' Kristiansen drager på trænings- og dannelsesrejse til Island. I Island elsker de håndbold, så drengene får kam til deres hår, da de møder en flok stærke og stolte islændinge fra Reykjavik. Finalen mod de jernhårde ladies nærmer sig med hastige skridt, og nerverne er solidt plantet uden på spillernes lyserøde trøjer. Især da en af holdets stærkeste spillere pludselig truer med at forlade holdet. Producerat år 2019.
20:55 
Stormester
Et nyt hold krøllede hjerner kommer på glatis, når stormester Lasse Rimmer, med hjælp fra sin trofaste assistent, Mark Le Fêvre, kaster dem ud i store som små udfordringer. Hovederne sidder på Sarah Grünewald, Victor Lander, Lise Baastrup, Jesper Groth og Heino Hansen. De starter med en helt særlig opgave, der involverer alt fra ét tons grus og en ABBA-hyldestkoncert til en Lexus til spotpris. Producerat år 2020.
22:05 
ZULU Comedy Galla 2019
Glæd dig til Danmarks suverænt sjoveste gallashow, når TV 2 ZULU og årets vært Søren Rasted inviterer cremen af dansk comedy inden for på Operaens bonede gulve og hylder tidens største komikere. 'ZULU Comedy Galla 2019' byder på det allerbedste fra den danske comedyscene og kårer 'Årets Komiker' og uddeler den prestigefyldte 'Talentprisen' til satirebranchens mest lovende komikerspire. Producerat år 2019.
00:20 
Date mig nøgen
Normalt er pigerne smukt klædt på, når DJ Darryl møder dem på klubben, men går parringsdansen lettere uden alt det tøj?. Imens leder Ania efter en fyr, der ikke skuffer hende, når tøjet først ryger af. I dette udfordrende datingshow smider en række mennesker tøjet i håb om at score en date kun ved hjælp af deres nøgne krop. Säsong 1. Producerat år 2016.
01:10 
Date mig nøgen (DK)
Denne gang er det den 31-årige Mads fra Skibby, der skal vælge mellem fem modige og helt nøgne singlekvinder. Mads har været single i et år, og han savner at vågne op sammen med en kvinde hver morgen. Mads er både til buttede og tynde kvinder, og så må de gerne være korthårede og have en flot hals. Mon der gemmer sig en singlekvinde, der indeholder nogle af Mads' kriterier, i en af de fem bokse?. Producerat år 2019.
01:50 
Stjernekigger
Musikere, sportsstjerner og YouTube-fænomener bliver alle vendt, drejet og gransket nøje, når Mark le Fêvre giver et kærligt stik i siden på de danske kendtes gøren og laden og ikke mindst pressens måde at håndtere kendisstoffet på. Hver uge bringer han desuden en top 5 over de bedste og mest bemærkelsesværdige kendisser i landet. Hvem, der skal på listen, og hvorfor bestemmes udelukkende af Mark, men seerne er også velkomne til at komme med tips. Del 2 av 10. Producerat år 2017.
02:25 
Stjernekigger
Musikere, sportsstjerner og YouTube-fænomener bliver alle vendt, drejet og gransket nøje, når Mark le Fêvre giver et kærligt stik i siden på de danske kendtes gøren og laden og ikke mindst pressens måde at håndtere kendisstoffet på. I dette afsnit kommer Mark helt tæt på Gustav Salinas og giver en guide til at gå viralt sammen med Danmarks største YouTuber, Rasmus Brohave. Han sætter også fokus på, at Lukas Graham ikke får nok respekt i udlandet. Hver uge bringer han desuden en top 5 over de bedste og mest bemærkelsesværdige kendisser i landet. Hvem, der skal på listen, og hvorfor bestemmes udelukkende af Mark, men seerne er også velkomne til at komme med tips. Del 3 av 10. Producerat år 2017.
02:55 
Stjernekigger
Musikere, sportsstjerner og YouTube-fænomener bliver alle vendt, drejet og gransket nøje, når Mark le Fêvre giver et kærligt stik i siden på de danske kendtes gøren og laden og ikke mindst pressens måde at håndtere kendisstoffet på. Hver uge bringer han desuden en top 5 over de bedste og mest bemærkelsesværdige kendisser i landet. Hvem, der skal på listen, og hvorfor bestemmes udelukkende af Mark, men seerne er også velkomne til at komme med tips. Del 4 av 10. Producerat år 2017.
03:30 
Zulu Bingo
04:35 (05:00)
Zulu Bingo
05:40 (06:10)
2 Broke Girls
And the Stalking Dead. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 6. Del 129. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå