Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Nørgaards Netfix
Nørgaards omvandrende cirkus af internetsjov er tilbage. Fuld af stærke pointer, underholdende anmeldelser og vanvittige indslag. Producerat år 2015.
07:00 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad kigger endnu engang dybt i flasken af tvivlsomme tv-koncepter og fjogede bemærkninger - denne gang fra Holstebro. Producerat år 2017.
07:35 
Dybvaaaaad!
Så er 'Dybvaaaaad'-karavanen kommet til Skive. Som altid er der masser af gode jokes og dumme sketches, leveret af den altid skarpe Tobias Dybvad. Og mon ikke også, der vil være en lille voxpop- fra Skives gågade? Se med i 'Dybvaaaaad' - fra Skive. Producerat år 2017.
08:05 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad' gæster denne gang Slagelse. Der er taget ekstra godt fat på de mest fjollede citater og tv-programmer, og intet går fri for skarp satire og sketches. Producerat år 2017.
08:35 
Kvæg-ræs
Vi følger vi de tolv cafe latte-drikkende og Facebook-vante storbyrotters første møde med livet som cowboys i det vilde vesten. De må sande, at selvom man bliver iført flot westerntøj og får munden fuld af snus, så kan det være en næsten uoverkommelig opgave at komme op på selv en lille bitte hest med stive storbyben - især når hesten viser sig at være lille smule liderlig! Se hvordan deltagerne med en spandfuld upassende jokes, seksuelle referencer og et par enkelte tårer klarer de første udfordringer på prærien, bl.a. at drive om kap med en enkelt ko!. Producerat år 2010.
09:25 
Kvæg-ræs
De tolv danske storbyrotter skal lære at betjene en lasso, men kvinderne på de to hold synes, at det er synd for dyrene! Kuglestøderen Joachim B. Olsen træner lasso, som skulle han til OL. Han bliver dog selv tryllebundet, da Gitte Nielsen rider ind i prærielejren med gyngende barm. Hun har en Cowboy-Oscar med fra Hollywood som det hold, der er bedst til at genindspille en klassisk scene fra en westernfilm, vinder. Producerat år 2010.
10:15 
ZULU BFF
Kaspers største drøm er at komme til USA og være tourmanager for sine venners band. Han er derfor nødt til at kunne levere en urinprøve, der viser, han ikke er på stoffer - og det er sådan set ikke noget problem. Kasper er blot fanget på skadestuen med sin nevø - eller det er i hvert fald det, han fortæller sine venner for at få dem til at aflevere en urinprøve for ham. Efter at have været på pakkecentralen og i Kaspers lejlighed for at hente hans morgenurin ender vennerne hos lægen, som har brug for en podning, og hvad gør vennerne så?. Producerat år 2014.
11:00 
ZULU BFF
Julius har for alvor brug for, at vennerne kommer og betaler den dummebøde, han skylder nogle pænt skræmmende rockertyper. Julius bilder vennerne ind, at han var til fest i rockerborgen dagen før, og da han vågnende, mente rockerne, at han skyldte dem 35.000 kroner for det fjernsyn, han havde smadret. Julius skal derfor have vennerne til at hente pengene hos hans mormors veninde Bibi, som har lovet at låne ham dem. Bibi er i øvrigt tidligere pornostjerne, og pengene er i mønter, men det er blot begyndelsen på en vanvittig rejse for vennerne!. Producerat år 2014.
11:50 
American Dad
A Boy Named Michael. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 11. Del 1. Producerat år 2014.
12:20 
American Dad
Roger Passes the Bar. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 11. Del 2. Producerat år 2014.
12:45 
American Dad
Blagsnarst, A Love Story. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 11. Del 3. Producerat år 2014.
13:10 
American Dad
Blonde Ambition. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 11. Del 4. Producerat år 2014.
13:40 
American Dad
Ciapow. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 11. Del 5. Producerat år 2014.
14:05 
American Dad
Scents and Sensei-bility. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 11. Del 6. Producerat år 2014.
14:35 
Modern Family
Sleeper. Da Phil ikke klarer en så enkel opgave som at vente hjemme på en reparatør, bliver han nødt til at skjule sandheden for Claire. Og det pres har han svært ved at håndtere. Samtidig er Gloria besat af det årlige familieportræt, som hun er ansvarlig for, og Claire beskylder Cam for at være for snobbet til at lade Lily gå i Haley og Alex' aflagte tøj. Säsong 5. Del 117. Producerat år 2013.
15:05 
Modern Family
Message Received. Jay, Gloria og Manny udfordrer hinanden til at overskride nogle af deres respektive grænser ved hver især at prøve noget nyt. Mitch og Camerons bryllup er blevet for stort og for dyrt, og nu er de nødt til at sælge et par gamle, værdifulde ejendele. Samtidig rotter Alex, Haley og Luke sig sammen for at lave den perfekte joke med Phil og Claire. Säsong 5. Del 118. Producerat år 2013.
15:30 
Modern Family
The Wedding - Part One. Mitch og Cams store dag er endelig kommet, og intet kan ødelægge den. Desværre byder dagen på flere udfordringer end forudset, og Pepper Saltzman (Nathan Lane) evner som planlægger kommer virkelig på en prøve. I mellemtiden bor Cams forældre hos Jay og Gloria, Phil får lavet en øjeoperation, og Claire prøver at leve op til rollen som forlover. Säsong 5. Del 119. Producerat år 2013.
15:55 
Modern Family
The Wedding - Part Two. Bryllupskaosset fortsætter, efterhånden som ceremonien bliver rykket fra den ene beliggenhed til den anden. Gæsterne begynder at blive irritable, Mitchell og Cam er ved at miste modet, men så tager det hele en uventet drejning - og så kan brylluppet omsider gå i gang. Säsong 5. Del 120. Producerat år 2013.
16:25 
Modern Family
The Long Honeymoon. Hos familien Dunphy har sommeren været usædvanlig fredelig, men da Alex vender hjem fra lejrtur, skifter stemningen drastisk. Mitch og Cam er tilbage fra deres bryllupsrejse, men Cameron har svært ved at falde tilbage i hverdagens rammer, mens Mitch nyder at være hjemme. Og Gloria sætter sig for at gøre op med Jays ligegyldige holdning til sit eget udseende og beslutter sig for at give ham lidt af hans egen medicin. Säsong 6. Del 121. Producerat år 2014.
16:50 
Modern Family
Do Not Push. Alex er på udkig efter et campus, og Claire mener, at hun har fundet det perfekte sted, kun 45 minutter hjemmefra, men Alex har noget helt andet i tankerne. I mellemtiden har Lily besluttet, at det er på tide med et nyt familieportræt, da hun ikke selv er på billedet, som hænger over kaminen, og Jay bekymrer sig om, hvorvidt Gloria vil sætte pris på hans bryllupsgave. Säsong 6. Del 122. Producerat år 2014.
17:20 
Modern Family
The Cold. Under en redigering af Mitchell og Camerons bryllupsvideo finder Phil ud af, at det er hans skyld, at hele familien er plaget af forkølelse. Samtidig forsøger Jay og Gloria at rådgive Manny om, hvordan han skal klare den hårde tid på fodboldholdet, mens Cameron ikke kan beslutte sig for, hvor meget spilletid Manny skal have. Og Mitchell får intellektuel modstand, da han møder Lilys nye veninde Sydney. Säsong 6. Del 123. Producerat år 2014.
17:50 
Modern Family
Marco Polo. Da familien Dunphy midlertidigt flytter på hotel, bliver tingene meget anspændt, og imens forsøger Cameron at fastholde den gode stime, som hans fodboldhold er i, selvom noget tyder på, at Mitchell bringer uheld. Og Gloria bliver mistænksom, da Manny fortæller, at han har fået en kæreste. Säsong 6. Del 124. Producerat år 2014.
18:20 
Modern Family
Won't You Be Our Neighbor. Phil og Claire forsøger ihærdigt at overtale et perfekt par til at flytte ind ved siden af. Samtidig opdager Jay, at Mannys nye kæreste er barnebarn til hans største forretningsrival, og Mitchell og Cameron forsøger at få en ny lærer til Lily. Säsong 6. Del 125. Producerat år 2014.
18:45 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Denne gang fra København. Producerat år 2018.
19:25 
Dybvaaaaad
Så er Dybvaaaaad nået til Esbjerg med de sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. Der analyseres og jokes med alt, hvad der er rullet over din tv-skærm, mens der parodieres over alverdens tv-personligheder og programmer. Producerat år 2018.
20:00 
Date mig nøgen (DK)
Denne gang er det den 31-årige Mads fra Skibby, der skal vælge mellem fem modige og helt nøgne singlekvinder. Mads har været single i et år, og han savner at vågne op sammen med en kvinde hver morgen. Mads er både til buttede og tynde kvinder, og så må de gerne være korthårede og have en flot hals. Mon der gemmer sig en singlekvinde, der indeholder nogle af Mads' kriterier, i en af de fem bokse?. Producerat år 2019.
20:40 
Magic Mike
Amerikansk drama fra 2012. Stripperen Magic Mike (Channing Tatum) er hot, tjener masser af penge og nedlægger smukke damer i stribevis på natklubben Xquisite, der er ejet af eks-stripperen Dallas (Matthew McConaughey). Da Mike møder den unge Adam (Alex Pettyfer), der er interesseret i en karriere som stripper, bliver Mike en slags mentor for ham, og snart er Adam også en stjerne i G-streng foran det hujende kvindelige publikum. Adams søster Brooke (Cody Horn) er en stor modstander af sin brors nye livsstil med nemme penge, sex og stoffer, og er både frastødt og tiltrukket af Mike. Men da hun lærer Mike at kende, opdager hun, at han har andre facetter, end man umiddelbart skulle tro. Producerat år 2012.
22:30 
Date mig nøgen
Hvad ville du sige til, hvis din kommende date var nøgen, første gang du så ham eller hende?. I dette datingshow udvælger en række singler en potentiel kæreste ud fra et udvalg af nøgne mennesker - men vil kemien stadig være der, når tøjet kommer på?. Aina jagter den eventyrlystne type, mens Mal er nysgerrig på, om hun falder for en mand eller en kvinde, da hun får begge muligheder blottet foran sig. Säsong 1. Producerat år 2016.
23:25 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Del 4 av 12. Producerat år 2015.
00:00 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. Säsong 2. Producerat år 2016.
00:30 
Zulu Comedy Galla 2012
Zulu har kropsvisiteret hele den danske comedybranche og sammensat et show fyldt med de bedste optrædener og de bedste overraskelser. Det bliver hylende morsomt, når vi med et storstilet show fra Operaen hylder den danske comedy-scene med Zulus egen comedy gallavært Nikolaj Lie Kaas. Se også, hvem der løber med 'Läkerol Talentprisen', og hvem der bliver kåret som 'Årets Komiker'. Producerat år 2012.
02:40 
ZULU BFF
Kevin er ejendomsmægler - det er hans venner ikke. Ikke desto mindre skal han alligevel have sine venner til at hjælpe ham med at sælge en villa i millionklassen. Kevin bilder vennerne ind, at han er tilbageholdt af politiet og derfor ikke kan tage ud til villaen og få den endelig underskrift. En underskrift, han har bildt sin chef ind, at han allerede har fået. Vennerne møder en del udfordringer - både i form af en skeptisk chef på Kevins mæglerkontor og en medsammensvoren, der bløder igennem sine meget hvide jeans. Producerat år 2014.
03:25 
ZULU BFF
'Zulu BFF' ser tilbage på nogle af de bedste øjeblikke fra de syv programmer. Alle vennerne er samlet på flyvestation Værløse, hvor der vil blive vist klip og kåret de bedste og pinligste øjeblikke fra sæsonen. Det er en hyldest til alle, som har været modige nok til at deltage - og til venskaber i det hele taget. Producerat år 2014.
04:15 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad er klar med fjerde sæson af det populære standupshow. Denne gang tager han på tour hos de danske tv-seere. I første program følger vi de danske gymnasieelevers hærgen i det sydlige Europa, når ZULU sender fra en bjergtop i skiområdet Val Thorens. Säsong 4. Producerat år 2014.
04:45 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad leverer jokes om tåbelige tv-momenter og besøger også sin navneby, Dybvad. Producerat år 2014.
05:45 (06:35)
Catfish
Nick & Melissa. Nick og Melissa faldt for hinanden på en online chat, da de begge var 12 år gamle. Nu er de blevet 18 år, og Nick er mere end klar til at møde Melissa i virkeligheden. Fortæller Melissa hele sandheden, eller er Nick blevet fanget i et spind af løgne?. Säsong 2. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå