Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
2 Broke Girls
And the Planes, Fingers and Automobiles. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 6. Del 127. Producerat år 2016.
06:45 
Dawson's Creek
None of the Above. Dawson stilles i et etisk dilemma, da Eve skaffer ham spørgsmålene til en vigtig collegeeksamen. I mellemtiden føler Jack, at footballholdet er ude efter ham, fordi han er homoseksuel. Säsong 3. Del 38. Producerat år 2000.
07:35 
Dawson's Creek
Home Movies. Dawson vil lave en dokumentar om Capeside Highs nye homoseksuelle footballstjerne Jack. Det er dog ikke noget, der passer Dawsons far, Mitch, som er træner for holdet. Säsong 3. Del 39. Producerat år 2000.
08:25 
Beverly Hills 90210
Scared Very Straight. David er narkoman. Donna kan stadig ikke tro, det skulle være så alvorligt, men det er tydeligt for alle andre, at David er langt ude. Andrea møder kraftig modstand fra sine forældre, fordi hun vil giftes med en katolik. Brandon føler sig stadig skubbet ud af the Peach Pit på grund af Dylans nye ejerskab, så derfor beslutter han at opdyrke en ny interesse - Lucinda. Säsong 4. Del 99. Producerat år 1993.
09:15 
Beverly Hills 90210
Addicted to Love. Brandon forhold med Lucinda er hot, og selv om de holder romancen hemmelig, kan vennerne sagtens mærke, han har noget kørende. Hans politiske karriere går stærkt fremad, men da han skal til en formel middag, vil det se bedst ud, hvis han tager en pige med. Brenda forbereder en weekend sammen med Stuart. Han har lagt op til det helt store, men en enkelt lille fejltagelse er nok til, at alt går galt. David er på vej ud af sit misbrug, men han har endnu ikke vennernes fulde tillid. Säsong 4. Del 100. Producerat år 1993.
10:05 
Beverly Hills 90210
Change Partners. Er der nye tider på vej? Nye pardannelser? Brenda har fortalt Dylan, hvad hun virkelig føler for ham. Kelly og Brandon danner officielt par, fordi Brandon ikke kan vise sig med Lucinda. Men er der kun kammeratlige følelser mellem Kelly og Brandon?. Og hvad vil Lucinda med Dylan - vil hun kun have penge til sin film? Og hvad foretager Steve sig på Andreas værelse?. Säsong 4. Del 101. Producerat år 1993.
10:55 
Beverly Hills 90210
A Pig Is a Boy Is a Dog. Kelly taler med sin smukke lærer, Lucinda, om, at det blandt eskimoerne er helt i orden, at man snupper hinandens kærester. Kelly er skarp i tungen, for hun taler ikke kun om eskimoerne. Brenda er meget optaget af den opblussede debat om dyrenes vilkår. Måske er hun endda villig til at begå kriminelle handlinger i dyrenes tjeneste?. Säsong 4. Del 102. Producerat år 1993.
11:45 
Desperate Housewives
There's Something About a War. Frustrationer i massevis!. Gabrielles ærkefjende nummer ét, den viljefaste Søster Mary er tilbage, og hun opfordrer Carlos til at lade sig skille fra Gabrielle. Susan har svævet på en lyserød sky lige siden hun mødte lækre Dr. Ron, men hun bliver noget bekymret da han fortæller, at hun skal ha' fjernet milten, og at han selv vil føre operationskniven - også selvom han aldrig har prøvet det før! Lynette har et job ledigt på reklamebureauet, og Tom går bag om ryggen på hende og søger stillingen - men er det nu også en god idé?. Säsong 2. Del 36. Producerat år 2005.
12:35 
Desperate Housewives
Silly People. Susan er desperat, for hun skal snart opereres, men hun har ikke en klink og dermed ingen sygeforsikring. Edie har en superløsning på Susans dilemma: Hun bør gifte sig i en fart, og dermed kan hun forsikres, men hvor skaffer man sig sådan lige en ægtemand?. Gabrielle og Carlos giver husly til en ung kinesisk pige, Xiao Mei, som er blevet holdt som en slags husholdningsslave af en familie i nabolaget. Tom har svært ved at få sine idéer igennem på reklamebureauet og prøver nærmest manisk at gøre indtryk på chefen. Säsong 2. Del 37. Producerat år 2005.
13:25 
Baywatch
Forbidden Paradise - Part One. Mitch, Stephanie, Matt, C.J., Cody og Caroline rejser til Hawaii for at træne med de hawaiianske livreddere. Säsong 6. Del 129. Producerat år 1996.
14:15 
Baywatch
Forbidden Paradise - Part Two. På en bådtur kommer Mitch og Matt i stor fare, men bliver reddet af hawaiianske indfødte. Samtidig bliver Stephanie forelsket, og Logan frier til Caroline. Säsong 6. Del 130. Producerat år 1996.
15:00 
Baywatch
The Last Wave. Kaye bliver genforenet med sin gamle kæreste Wes. Lykken varer dog kun kort, da parret snart rammes af en tragisk katastrofe. Stephanie får behandling for sin hudkræft, og Caroline finder Logan og Neely sammen. Säsong 6. Del 131. Producerat år 1996.
15:50 
Baywatch
Go for the Gold. Under en træning i undervandsredning finder Cody en spansk medaljon, som viser sig at være 3500 dollars værd. Det bliver starten på en jagt efter guld på havbunden. Säsong 6. Del 132. Producerat år 1996.
16:40 
Family Guy
Peter's Sister. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 15. Del 6 av 20. Producerat år 2015.
17:10 
Family Guy
Hot Pocket-Dial. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 15. Del 7 av 20. Producerat år 2015.
17:35 
Modern Family
The Cold. Under en redigering af Mitchell og Camerons bryllupsvideo finder Phil ud af, at det er hans skyld, at hele familien er plaget af forkølelse. Samtidig forsøger Jay og Gloria at rådgive Manny om, hvordan han skal klare den hårde tid på fodboldholdet, mens Cameron ikke kan beslutte sig for, hvor meget spilletid Manny skal have. Og Mitchell får intellektuel modstand, da han møder Lilys nye veninde Sydney. Säsong 6. Del 123. Producerat år 2014.
18:05 
Modern Family
Marco Polo. Da familien Dunphy midlertidigt flytter på hotel, bliver tingene meget anspændt, og imens forsøger Cameron at fastholde den gode stime, som hans fodboldhold er i, selvom noget tyder på, at Mitchell bringer uheld. Og Gloria bliver mistænksom, da Manny fortæller, at han har fået en kæreste. Säsong 6. Del 124. Producerat år 2014.
18:35 
Venner
The One with Ross's Wedding - Part Two. Phoebe ringer til Emily for at fortælle hende, at Rachel alligevel dukker op til brylluppet, men Phoebe kan ikke få forbindelse med Emily. Joey lider af hjemve, men det kurerer en af brudepigerne. En fuld Monica og Chandler sover sammen, og det ændrer deres forhold. Da Ross skal give sit ja, dukker Rachel op i kirken. Säsong 4. Del 97. Producerat år 1998.
19:05 
Venner
The One After Ross Says Rachel. Bryllupsceremonien fortsætter, og Ross og Emily bliver gift, men Emily er ikke lykkelig, for Ross kom til at sige Rachel i stedet for Emily!. Monica og Chandler prøver at finde et sted, hvor de kan kaste sig i følelsernes vold, men de bliver hele tiden afbrudt. Ross flipper fuldstændig ud, da Emily stikker af fra ham. Han prøver at få hendes forældre til at fortælle Emily, at han elsker hende og vil vente på hende i lufthavnen. Men netop i lufthavnen løber Ross og Rachel ind i hinanden!. Säsong 5. Del 98. Producerat år 1998.
19:35 
Lillemand
Jonatan vil rigtig gerne have Ida til at flytte ind, men der er bare et lille problem. Hun har en hund, og det er ulovligt at have hund i andelsforeningen. Jonatan er ikke i tvivl om, at vedtægterne må ændres. Det kræver bare lidt politisk flair, deltagelse i fællesarbejdsdagen, plus en enkelt studehandel eller to. Men er det nok, når det viser sig, at man er oppe imod selveste formanden af andelsforeningen?. Producerat år 2016.
20:10 
Lillemand
Jonatans kæreste, Ida, slår op. Det får Jonatan til at tænke tilbage til dengang, han og Ida mødte hinanden, og Jonatan fik vristet hende ud af armene på ham den anden mand. Den gang fik han ikke megen hjælp fra Linda - der dog gjorde Jonatan opmærksom på visse faresignaler i forhold til Ida. Har Linda haft ret hele tiden? Var forholdet i virkeligheden dømt til at mislykkes, eller kan stumperne reddes, hvis man bare kæmper virkelig hårdt?. Producerat år 2016.
20:40 
Klassefesten 3: Dåben
Dansk komedie fra 2016. Da Andreas' ekskone beder ham om at være gudfar for hendes nye barn, siger han modstræbende ja. Men han er nødt til at have en sød kæreste med til dåbsfesten, så han kan vise, at han er kommet videre siden deres brud. Han har kun fem dage til at finde en kæreste, så i desperation lokker han sine to kammerater Niels og Thomas med på en singlehøjskole. Her må han da kunne finde en kæreste? Men damejagten går ikke efter planen, og snart er de tre venner på en hæsblæsende rejse gennem den danske sommer sammen med både Andreas' far, en prostitueret og en baby. Filmen blev instruktøren Birger Larsens sidste film. Producerat år 2016.
22:25 
FC Zulu
16 nørder, der aldrig har rørt en fodbold, skal toptrænes i tre måneder, hvorefter de stiller op imod FCK All Stars i Parken. Nørder er ofte superintelligente - men går mere op i computere end i de seneste trends. Det skal der gøres noget ved, hvis spillerne skal charmere de kvindelige fans i Parken. Strudal sender spillerne til makeover hos Zulus "Modepatrulje", som giver spillerne en "kærlig" behandling. Der venter nørdernes familie noget af en overraskelse, da de senere dukker op med det helt rigtige Beckham-look på den røde løber i Imperial. Producerat år 2004.
23:05 
FC Zulu
16 nørder, der aldrig har rørt en fodbold, skal toptrænes i tre måneder, hvorefter de møder FCK i Parken. Spillerne besidder ikke meget vildskab, f. eks. undskylder de stadig nådigt, hvis de kommer til at rende ind i hinanden på banen. En desperat træner Strudal sender nørderne på genopdragelse hos mandeterapeuten Carl-Mar Møller. En beslutning, der gør de intellektuelle Zulu-nørder så rasende, at de i hemmelighed planlægger en overraskelse, der får selv Carl-Mar til at tabe både næse og mund. Producerat år 2004.
23:40 
American Dad
Steve and Snot's Test-Tubular Adventure. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 10. Del 1. Producerat år 2013.
00:00 
American Dad
Poltergasm. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. Säsong 10. Del 2. Producerat år 2013.
00:30 
Rick and Morty
Look Who's Purging Now. Rick og Morty lander på en planet på den ene nat om året, hvor det er tilladt for planetens indbyggere at begå forbrydelser uden at blive straffet. Säsong 2. Producerat år 2015.
00:55 
Rick and Morty
The Wedding Squanchers. Familien Smith inviteres til bryllup ved Ricks bedste ven, Birdperson. Brylluppet får en ulyksalig udgang, da de opdager, at bruden ikke er den, hun siger, hun er. Säsong 2. Producerat år 2015.
01:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med bandet D-A-D vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og D-A-D lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
02:10 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Huxi Bach vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Huxi Bach lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
02:45 
Beat Shazam
Amerikansk game show fra 2017. Hvor hurtigt kan du nævne titlen på en sang, hvis der er én million på højkant?. Vært Jamie Foxx udfordrer to par og tester, hvem der hurtigst kan identificere sangtitlerne i en given kategori. Holdene kæmper om kolde kontanter og en plads i finalen, hvor de står ansigt til ansigt mod appen Shazam. Säsong 1. Producerat år 2017.
03:35 
Brian Mørk Show 2 - med mere løg på!
Kan det virkelig passe, at Esben Pretzmann har en fortid som Ninja?. Og hvad er det for noget med, at Lars Hjortshøj skulle have en usædvanlig høj sædkvalitet? Få svarene på de og mange flere spørgsmål i Brian Mørk Show 2 - med mere løg på!. Påstandene flyver gæsterne om ørerne, og aftalen er, at de ikke må benægte noget som helst, men skal improvisere en forklaring frem. Gæsterne bliver udspurgt om mere eller mindre vanvittige episoder i deres liv, men må på intet tidspunkt sige "nej" eller "det er løgn". De SKAL gå med på Brians fantasifulde udlægning af deres liv, og det gør, at de bliver nødt til at lyve så vandet driver - på den sjove måde!. Producerat år 2008.
04:10 
Brian Mørk Show 2 - med mere løg på!
Denne gang kan du møde det legendariske komikerpar Timm & Gordon. Hvorfor er det, at Timm Vladimir har hang til at sætte ild til små dyr, og hvad er det med Gordon Kennedys skumle fortid i Ukraine. Få svarene på de og mange flere spørgsmål i Brian Mørk Show 2 - med mere løg på! Påstandene flyver gæsterne om ørerne, og aftalen er, at de ikke må benægte noget som helst, men skal improvisere en forklaring frem. Gæsterne bliver udspurgt om mere eller mindre vanvittige episoder i deres liv, men må på intet tidspunkt sige "nej" eller "det er løgn". De SKAL gå med på Brians fantasifulde udlægning af deres liv, og det gør, at de bliver nødt til at lyve så vandet driver - på den sjove måde!. Producerat år 2008.
04:40 (05:10)
Baywatch
Stakeout at Surfrider Beach. Mitch falder for den italienske skuespillerinde Lena Fiori, som han redder op fra vandet. Da hun bliver røvet i sit lejede hus i Malibu, inviterer Mitch hende med hjem, så hun kan komme sig over chokket. Under filmoptagelser næste dag får hun øje på røverne, og Mitch sætter efter dem. Guido beder CJ og Summer om hjælp, da han får besøg af sin mor. Hun ved nemlig ikke, at han arbejder som vicevært, men tror, han er livredder. . Säsong 3. Del 62. Producerat år 1993.
05:35 
2 Broke Girls
And the Planes, Fingers and Automobiles. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 6. Del 127. Producerat år 2016.
05:55 (06:45)
Dawson's Creek
Home Movies. Dawson vil lave en dokumentar om Capeside Highs nye homoseksuelle footballstjerne Jack. Det er dog ikke noget, der passer Dawsons far, Mitch, som er træner for holdet. Säsong 3. Del 39. Producerat år 2000.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå