Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Dawson's Creek
Home Movies. Dawson vil lave en dokumentar om Capeside Highs nye homoseksuelle footballstjerne Jack. Det er dog ikke noget, der passer Dawsons far, Mitch, som er træner for holdet. Säsong 3. Del 39. Producerat år 2000.
06:50 
Dawson's Creek
Indian Summer. Da Eve bryder ind hos Grams, begynder Dawson og Pacey et større detektivarbejde for at opklare, hvad Eve i virkeligheden laver i Capeside. Säsong 3. Del 40. Producerat år 2000.
07:40 
Beverly Hills 90210
Change Partners. Er der nye tider på vej? Nye pardannelser? Brenda har fortalt Dylan, hvad hun virkelig føler for ham. Kelly og Brandon danner officielt par, fordi Brandon ikke kan vise sig med Lucinda. Men er der kun kammeratlige følelser mellem Kelly og Brandon?. Og hvad vil Lucinda med Dylan - vil hun kun have penge til sin film? Og hvad foretager Steve sig på Andreas værelse?. Säsong 4. Del 101. Producerat år 1993.
08:30 
Beverly Hills 90210
A Pig Is a Boy Is a Dog. Kelly taler med sin smukke lærer, Lucinda, om, at det blandt eskimoerne er helt i orden, at man snupper hinandens kærester. Kelly er skarp i tungen, for hun taler ikke kun om eskimoerne. Brenda er meget optaget af den opblussede debat om dyrenes vilkår. Måske er hun endda villig til at begå kriminelle handlinger i dyrenes tjeneste?. Säsong 4. Del 102. Producerat år 1993.
09:20 
Beverly Hills 90210
Cuffs and Links. Brenda er arresteret. Hun er lagt i håndjern, har fået taget fingeraftryk og er sat ind i en låst celle blandt andre forbrydere. Var hendes idealistiske kamp for afskaffelse af forsøgsdyr det værd? Dylan forsøger at få hende ud, men det giver problemer med Kelly, som er træt af, at han altid springer for sin gamle kæreste. Kl. 6 om morgenen må Dylan fortælle Cindy og Jim, hvor deres datter har tilbragt natten. Säsong 4. Del 103. Producerat år 1993.
10:10 
Beverly Hills 90210
The Time Has Come Today. Jason Priestly har instrueret dagens episode, som handler om de frigjorte og politiske 60'ere. Alle vennerne skal på en længe planlagt tur, men Brenda bliver alene hjemme. Hun finder en gammel dagbog, som fortæller alt om en ung piges tanker og følelser i årene 1968 og 1969. Brenda læser og læser, og i hendes fantasi bliver personerne til hendes egne venner. Brandon er korrekt og højreorienteret. Dylan er udflippet og fri. Pigerne går i miniskørter, og alle har blomstrede skjorter og langt hår, og forældrene forstår ikke en pind. Har historien gentaget sig?. Säsong 4. Del 104. Producerat år 1993.
11:05 
Desperate Housewives
Silly People. Susan er desperat, for hun skal snart opereres, men hun har ikke en klink og dermed ingen sygeforsikring. Edie har en superløsning på Susans dilemma: Hun bør gifte sig i en fart, og dermed kan hun forsikres, men hvor skaffer man sig sådan lige en ægtemand?. Gabrielle og Carlos giver husly til en ung kinesisk pige, Xiao Mei, som er blevet holdt som en slags husholdningsslave af en familie i nabolaget. Tom har svært ved at få sine idéer igennem på reklamebureauet og prøver nærmest manisk at gøre indtryk på chefen. Säsong 2. Del 37. Producerat år 2005.
11:55 
Desperate Housewives
Thank You So Much. Ingen må vide, at Susan og Karl skal giftes igen, og da slet ikke Edie. Men det er valentinesdag, og da Edie finder en ring i Karls attachemappe, bliver hun jublende lykkelig og tror, at han vil fri til hende på årets mest romantiske aften. Brees alkoholproblem er efterhånden tydeligt for alle og enhver, undtagen Bree selv, som pure nægter at indrømme, at hun er ude i et misbrug. Lægerne spår at Gabrielles mulighed for at blive gravid er lille, og hun og Carlos overvejer at finde en egnet rugemor, der kan føde dem en baby. Og så ankommer Gabrielles mor uanmeldt til byen!. Säsong 2. Del 38. Producerat år 2005.
12:40 
Baywatch
The Last Wave. Kaye bliver genforenet med sin gamle kæreste Wes. Lykken varer dog kun kort, da parret snart rammes af en tragisk katastrofe. Stephanie får behandling for sin hudkræft, og Caroline finder Logan og Neely sammen. Säsong 6. Del 131. Producerat år 1996.
13:30 
Baywatch
Go for the Gold. Under en træning i undervandsredning finder Cody en spansk medaljon, som viser sig at være 3500 dollars værd. Det bliver starten på en jagt efter guld på havbunden. Säsong 6. Del 132. Producerat år 1996.
14:20 
Baywatch
Panic at Malibu Pier. Mitch Buchannon er lederen af et californisk livredderkorps, der blandt andre tæller Eddie Kramer, som er den bedste af de nye på '89-holdet. Shauni McClain er en af de sidste, der har kvalificeret sig til korpset, og hendes debut som livredder er mildest talt forfærdelig, men hun får god hjælp fra den erfarne Jill Riley. Mitch er fraskilt, og han og ekskonen, Gayle, er slet ikke enige om, hvad der er bedst for deres fælles søn, Hobie. Så for at muntre Hobie op tager Mitch og hans gamle livredderven, Al Gibson, Hobie med på fisketur. Men turen udvikler sig dramatisk, og båden forsvinder under havoverfladen. . Säsong 1. Del 1. Producerat år 1990.
15:55 
Baywatch
In Deep. Mitch' søn, Hobie, dropper sommerskolen og beslutter sig i stedet for at tage afsted på jetski sammen med to venner. Men de er uforsigtige, og det ender i en tragisk ulykke. Og så bliver Eddies dårlige økonomi afsløret, da Craig finder ham sovende i et af livreddertårnene. Säsong 1. Del 2. Producerat år 1990.
16:50 
Family Guy
Hot Pocket-Dial. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 15. Del 7 av 20. Producerat år 2015.
17:15 
Family Guy
Brokeback Swanson. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 15. Del 8 av 20. Producerat år 2015.
17:45 
Modern Family
Won't You Be Our Neighbor. Phil og Claire forsøger ihærdigt at overtale et perfekt par til at flytte ind ved siden af. Samtidig opdager Jay, at Mannys nye kæreste er barnebarn til hans største forretningsrival, og Mitchell og Cameron forsøger at få en ny lærer til Lily. Säsong 6. Del 125. Producerat år 2014.
18:10 
Modern Family
Halloween 3: Awesomeland. Det er Halloween, og Phil overtager Claires dekorationsforberedelser og forvandler hjemmet til "Awesomeland". Hos Gloria og Jay har Gloria bestemt, at de skal klædes ud i Shrek og Fiona-kostumer, selvom Jay meget hellere vil være Prince Charming. Og da Mitchell kommer med de afsluttende argumenter i en stor sag i retten, må han abstrahere fra, at stenografen er klædt ud som en edderkop. Säsong 6. Del 126. Producerat år 2014.
18:40 
Venner
The One After Ross Says Rachel. Bryllupsceremonien fortsætter, og Ross og Emily bliver gift, men Emily er ikke lykkelig, for Ross kom til at sige Rachel i stedet for Emily!. Monica og Chandler prøver at finde et sted, hvor de kan kaste sig i følelsernes vold, men de bliver hele tiden afbrudt. Ross flipper fuldstændig ud, da Emily stikker af fra ham. Han prøver at få hendes forældre til at fortælle Emily, at han elsker hende og vil vente på hende i lufthavnen. Men netop i lufthavnen løber Ross og Rachel ind i hinanden!. Säsong 5. Del 98. Producerat år 1998.
19:10 
Venner
The One with All the Kissing. Monica og Chandler kan ikke holde sig fra hinanden, selvom de er vendt tilbage til New York. Joey er lige ved at overraske dem i bad sammen, og da Chandler skal på arbejde kommer han til at kysse Monica farvel for øjnene af Phoebe og Rachel. Rachel, som lige er vendt hjem fra Grækenland, beder Monica om at give hende gode råd i kærlighedsanliggender. Säsong 5. Del 99. Producerat år 1998.
19:35 
Modern Family
The Last Christmas. Mitchell mistænker Cam for at have en grund til at holde alle glade under julemiddagen. Claire forsøger at undvige Jays jobtilbud, og Luke må se konsekvenserne i øjnene, efter han har kysset Mannys ekskæreste. Säsong 11. Del 9. Producerat år 2019.
20:05 
Modern Family
Prescott, The. Da Alex flytter ind i det luksuriøse lejlighedskompleks The Prescott fyldt med kendte beboere, er resten af familien ivrige efter at udnytte hendes nye adresse. Phil gør det til sin mission at anmelde stedets berømte restaurant og deres sliders på sin madblog. Säsong 11. Del 10. Producerat år 2019.
20:30 
Tak for i aften - med Øgendahl & Klan
Mick og Rune har slået sig sammen til lejligheden og skrevet et sketchshow, hvor vi bl.a. møder havbiologen, der skal brække sig, OperationY's Morten Digeldauer med snuden i sporet, det sexchikanerede lesbiske par, en kok med en talefejl, de fulde håndværkere, fake fake-reklamer og ikke mindst arkæologer med eksistentiel krise. Producerat år 2007.
21:05 
I Kina spiser de hunde
Dansk actionkomedie fra 1999. Da den kedelige bankmand Arvid (Dejan Cukic) kommer til at slå en bankrøver ned med en squashketsjer, bliver han dagens helt, men han får også dårlig samvittighed. Derfor opsøger han sin psykopatiske og kriminelle bror Harald (Kim Bodnia) for at få hjælp til at røve en pengetransport, så han kan forære byttet til bankrøveren, som blot ville skaffe penge til sin kærestes kunstige befrugtning. Arvid og Harald får hjælp af de to kokke Martin (Nikolaj Lie Kaas) og Peter (Tomas Villum Jensen), men røveriet ender desværre gruelig galt og langt mere voldeligt, end Arvid havde forestillet sig. Og for hvert skridt de nu tager for at gøre skaden god igen, bliver situationen blot grumt værre. Producerat år 1998.
22:40 
Simon Talbot - Damp
Simon Talbot er en af landets mest kendte og eftertragtede komikere. I 'Damp' kommer du til at opleve hans gedigne funny bones for fuld udblæsning. Det er en milepæl i Talbots fremadstormende standup-karriere med et forrygende sjovt og gennemskrevet materiale leveret på hans karakteristisk skæve, vanvittigt morsomme og sjaskcharmerende facon. Producerat år 2011.
00:00 
Live At The Apollo
Gina Yashere. Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd og damer. Säsong 12. Producerat år 2016.
00:50 
Live At The Apollo
Adam Hills. Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd og damer. Säsong 12. Producerat år 2016.
01:40 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. Säsong 2. Producerat år 2016.
02:10 
Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - i sit eget talk-sing-joke-sketch-show . Linda lægger hårdt fra land med stand-up, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som TV-vært. Dagens gæst er komiker Lasse Rimmer. Producerat år 2015.
02:55 
Røverhistorier
Forbrydelse betaler sig aldrig! Det kan en række tidligere kriminelle skrive under på, når de fortæller om deres dummeste forbrydelser. Martin låser udbyttet fra et bankrøveri inde i en bagageboks på Hovedbanegården, men mister nøglekortet og kommer i ægte pengenød. Michael stjæler en Ford Granada og parkerer den et meget uheldigt sted. Lars stjæler sine egne penge og bliver taget. Ronnie bliver sulten under et indbrud, går på rov i køleskabet og ender som en meget uheldig tv-kok. Producerat år 2017.
03:30 
Røverhistorier
Forbrydelse betaler sig aldrig. Det kan en række tidligere kriminelle skrive under på, når de fortæller om deres dummeste forbrydelser. Chris skaber panik i provinsen med et biltyveri. Lasse får et rødt chok efter et bankrøveri og kaster sig over hvidvaskning af penge. Sigurd bliver taget for bankrøveri og ender med at blive en mindeværdig røver. Jesper kommer uheldigvis til at stjæle en civil politibil, og Morten ender som den helt store lyseslukker, da han forsøger at stjæle en julegave til sin mor. Producerat år 2017.
04:00 
Verdens vildeste talenter
Amerikansk talentshow fra 2019. Vært James Corden sætter den store, verdensomspændende talentjagt i gang med en vanvittig første audition, hvor nogle af verdens allerbedste acts skal optræde foran de amerikanske dommere Drew Barrymore, RuPaul Charles og Faith Hill samt et panel med 50 eksperter fra 38 forskellige lande. Danmark repræsenteres af tidligere 'Danmark har talent'-dommer Cecilie Lassen. Glæd dig til et utroligt show med både mongolske cowboys, flyvende taekwondomestre fra Sydkorea, en filippinsk vokalgruppe og mange flere fantastiske optrædener. Producerat år 2019.
04:50 (05:30)
Skøre remakes: Rocky
Jessica Hynes, Larry Lamb, John Barrowman og Kimberly Wyatt er allstar-holdet, der i denne episode hjælper komikerne Keith Lemon og Paddy Mcguinnes med at genskabe ikoniske scener fra filmklassikeren 'Dirty Dancing'. Säsong 1. Producerat år 2017.
05:35 
2 Broke Girls
And the Riverboat Runs Through It. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 6. Del 128. Producerat år 2016.
05:55 (06:30)
Nørgaards netfix
Så er Martin Nørgaard tilbage med de dummeste klip, de sjoveste parodier og skarpeste pointer på alt, hvad internettet har at byde på fra dårlig porno til sløje facebookkommentarer. Se nettet i et nyt lys. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå