Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Beverly Hills 90210
Lost in Las Vegas. Steve, Clare, Valerie og David tager en tur til Las Vegas, hvor Ray Pruit (Jamie Walters) skal spille. David er fuldstændig manisk. Han drikker for meget og kaster om sig med penge. Hjemme i Beverly Hills er Donna nervøs for David, og snart bliver hendes bange anelser indfriet. David får hårdt brug for både Rays og hendes hjælp. Säsong 7. Del 184. Producerat år 1997.
07:25 
Beverly Hills 90210
If I Had a Hammer. David går amok i universitets-kantinen og skærer sig i hånden, hvorefter Donna tager ham med på hospitalet. Her vil en psykiater observere David et par dage. Men David har ikke har tænkt sig at samarbejde. Steve har kopieret en af Brandons opgaver, og det sætter deres venskab på en hård prøve. Säsong 7. Del 185. Producerat år 1997.
08:15 
Beverly Hills 90210
Judgement Day. David vil gerne være Valeries partner i natklubben, men Donna er imod ideen. Steve erklærer sig skyldig i at have kopieret Brandons opgave, men Brandon slipper ikke for at blive anklaget for snyd. Han risikerer at blive smidt ud af universitet, og betragter ikke længere Steve som sin ven. Kelly planlægger et surprise-party for Mark. Men måske er det slet ikke det, Mark ønsker sig?. Säsong 7. Del 186. Producerat år 1997.
09:05 
Zulu Djævleræs 7 - Live finale
Zulu Djævleræs Live finale byder på fire timers live-tv med brændt gummi, buler, råb skrig, gråd og grin. Det er fire år siden, Danmark tabte til Norge ved Zulu Djævleræs Landskampen. Nu er det tid til revanche! Tre danske biler tørner sammen med tre norske i en indædt kamp om den ultimative sejr. I løbet af sæsonens første seks programmer har 36 djævleracere kæmpet om en plads i kampen mod Norge. Tilbage står Thomas Skov og Signe Lindkvist samt Peter "Snebolden" Falktoft og Sophie Fjellvang Sølling klar til at repræsentere Danmark. Gennem to wildcardheat dyster yderligere seks par om at kvalificere sig til at sidde i den tredje og sidste danske bil, der skal dyste i revanchekampen. Producerat år 2013.
13:20 
Zulu Gumball
Jonas Schmidt, Geo og Magnus Millang fra Team Zulu har foden på gaspedalen, når de medvirker i det internationale rally Gumball 3000, hvor Hollywoodstjerner og rocklegender kører om kap på en 4800 kilometer lang landevejsrute på otte dage. Her forsøger zulu-drengene at holde trit med biler som Lotus Esprit, Ferrari, Porsche, Aston Martin i deres Volvo Limousine. Vi er med når der bliver brændt gummi af på de europæiske og amerikanske motorveje, når der festes med internationale kendisser, samt når Team Zulu farer vild, sakker bagud og får kendte Hollywoodstjerner ind på bagsædet. Vær med på første række til at følge Team ZULU´s eskapader hele vejen over målstregen. Producerat år 2010.
13:50 
Zulu Gumball
Så går startskuddet til første etape af Zulu Gumball, hvor Team Zulu, der består af Jonas Schmidt, Geo og Magnus Millang, skal køre fra London til Amsterdam. Starten på rallyet i London er helt overvældende for Zuludrengene, da Volvo-limousinen bliver døbt, de møder vaskeægte sheiker og Magnus overrækker en kendis en helt speciel gave. I Eurotunnellen vælger Geo at sprede noget god gammeldags hygge blandt de øvrige Gumball-deltagere ved at dele ud af den kage, som han har bagt og krydret med et "special touch" fra Christiania. Kagen er et hit og spreder "højt" humør. Senere går det mindre godt, da drengene erfarer, at det ikke altid er lige let at finde vej i Holland - selvom man har GPS!. Producerat år 2010.
14:25 
Zulu Gumball
Under anden etape af Zulu Gumball bliver humør og udholdenhed sat voldsomt på prøve for Team Zulu, der består af Jonas Schmidt, Geo og Magnus Millang. Drengene har en stålfast målsætning om at komme hurtigt til Tivoli i København, hvor de har planlagt underholdning og en stor fest. Men desværre tager tingene en uventet og katastrofal drejning - og nu er drengene nødsaget til at forlade Amsterdam uden deres bil! Dagen byder på en del ventetid, og for at få tiden til at gå slår drengene en "kolonihave" op, som de har medbragt hjemmefra. Hyggen og det dejlige smørrebrød lokker snart de andre rallykørere til, og skaterlegenden Tony Hawk slår sig ned og får en snak over havelågen. Producerat år 2010.
14:55 
Zulu Gumball
I tredje etape af det famøse Zulu Gumball, er Jonas Schmidt, Geo og Magnus Millang i et heftigt kapløb med tiden. Ruten går fra København til Stockholm, og drengene SKAL nå at få deres Volvo med i en stor transportflyver, så den kan blive fløjet til USA. Når de ikke flyveren er de ude af løbet. Som altid går tingene lidt galt for Team Zulu, der er plaget af dårlige maver, en elendig gps og mangel på benzin. Det er op af bakke for de tre danske rallykørere i den blå Volvo limousine. Producerat år 2010.
15:30 
Zulu Gumball
Efter en vild nat, hvor Jonas Schmidt, Geo og Magnus Millang har givet den gas med alle de kendte, går turen endelig til USA til fjerde etape af Gumball 3000. Zulu-drengene er voldsomt ramte af tømmermænd, men da chancen byder sig, bliver der alligevel lavet en musikvideo med stjerner som EVE og Xzibit ombord på flyet. Efter den lange flyvetur til USA følger en hård køretur til Boston, hvor drengene farer vild, løber tør for benzin og må bede om hjælp fra de lokale 'Hillbillies'. Det hele tager en meget sær drejning, da Magnus pludselig føler sig fanget i omgivelser, der i uhyggelig grad minder ham om filmen "Motorsavsmassakren". Producerat år 2010.
16:00 
Zulu Gumball
I femte etape af Gumball 3000 kommer Jonas Schmidt, Geo og Magnus Millang for alvor tæt på de andre rallydeltagere. Drengene skal køre fra Boston til Quebec City, men Jonas har hjemve, og drengene beslutter sig derfor for at lave et danskertema så han kan blive glad igen. Hele Team Zulu bliver revet med af stemningen og pludselig deler de danskerting ud til alle de mennesker, som de møder på deres vej. Drengene begynder efterhånden at føle sig som en del af rally'et og blåstemplingen af Team Zulu indfinder sig for alvor, da holdet bliver hyldet af lokale canadiere ved indkørslen til Quebec City. Producerat år 2010.
16:35 
Zulu Gumball
I den sjette og næstsidste etape af Gumball 3000 skal drengene køre fra Quebec City til Toronto, samtidig med at de har fokus på at networke mest muligt. Geo tager alternative metoder i brug til at komme tæt på de andre konkurrenter og på Shannonville Racingtrack udenfor Toronto får Jonas og Geo lov til at trykke speederen i bund i de vilde racerbiler på banen. Alt lader endelig til at gå den rigtige vej for Team Zulu!. Producerat år 2010.
17:05 
Zulu Gumball
I syvende og sidste etape af Gumball er det knald eller fald. Drengene skal fra Toronto til New York og der er selvfølgelig dømt spænding hele vejen til målstregen - især fordi den elendige GPS bare virker af helvede til!. Drengene har et sidste stop ved Niagara Falls inden den vilde og kaotiske tur mod 'The Big Apple' starter. Denne køretur ændrer for evigt drengenes syn på sig selv, deres liv og deres tiltro til GPS-teknologi. Og lige da drengene tror det hele er overstået, kommer der uventede overraskelser. Drengenes sidste tur i Team Zulu bilen er en lang følelsesmæssig rutsjebanetur. Producerat år 2010.
17:40 
Menneskekender
Martin Nørgaard, Tue Blædel og Nikita Klæstrup kæmper imod Mark Le Fêvre, Jeanette Ottesen og Frederik Rosgaard, når holdene står ansigt til ansigt med deres fordomme i mødet med fire modige danskere. Mikkel Kryger er vært i 'Menneskekender', hvor fordommene kommer først og svarene lige bagefter. Producerat år 2018.
18:35 
Venner
The One with the Wedding Dresses. For at gøre Ross en tjeneste, henter Monica og Phoebe Emilys brudekjole. Monica kan ikke dy sig for at prøve kjolen, og hun bliver helt vild med følelsen. Samtidig får Rachel et chok, da Ross fortæller hende, at brylluppet allerede skal stå om en måned. Säsong 4. Del 93. Producerat år 1998.
19:00 
Venner
The One with the Invitations. Ross og Emily sender deres bryllupsinvitationer ud. Det får både Ross og Rachel til at tænke tilbage til den gang, de var kærester. Rachel beslutter sig for ikke at tage med til brylluppet. Phoebe vil også blive hjemme, da hun snart skal føde. Säsong 4. Del 94. Producerat år 1998.
19:30 
ZULU HK
ZULU HK overlever med nød og næppe den benhårde overlevelsestur. Desværre må drengene indse, at de ikke rammer sofaen foreløbigt, da de i stedet står over for endnu en prøvelse - en hård kamp mod et oldboyshold fra Lyngby. Der er under to måneder til finalekampen mod de jernhårde ladies, og trænerne Lars og 'Mulle' begynder så småt at mærke presset. I håbet om at skabe den rette vindermentalitet beslutter de pressede trænere at sende udvalgte spillere til coach. Producerat år 2018.
20:10 
ZULU HK
ZULU HK-drengene har endelig fået en smule styr på håndbolden, og derfor er det nu tid til at fylde på med tips og tricks, der måske kan overraske de jernhårde ladies i den store finalekamp. Drengene får besøg af den tidligere landsholdsspiller Kasper Nielsen, der er kendt for sine raffinerede bissetricks på banen. Og så øver drengene deres visuelle udtryk, når halgulvet skiftes ud med strandsand til en omgang beach-håndbold. Producerat år 2018.
20:50 
Stormester
Velkommen til den store sæsonfinale!. De fem kreative hjerner har været frygteligt meget igennem, men stormesteren har selvfølgelig gemt det værste til sidst. Sofie Linde, Melvin Kakooza, Thomas Warberg, Jacob Taarnhøj og Stephania Potalivo står over for de sidste fem udfordringer, hvor Mark kommer helt tæt på, når der skal laves spiselige masker. Og så finder vi ud af, hvordan man koreograferer en dans med en hemmelig dansepartner. Producerat år 2019.
21:55 
ZULU Awards 2020
Kom med til en legendarisk aften i K.B. Hallen, når Dar Salim overtager værtsfaklen og præsenterer årets vildeste prisuddeling med et storladent show fyldt med store øjeblikke. Oplev tidens største artister som Phlake, Node, Emil Stabil, Jung, Spektors, Ude Af Kontrol, Medina og mange flere. Og vær med, når vi overrækker 12 priser til alle de bedste og fedeste fra 2019. Producerat år 2020.
23:55 
Date mig nøgen (DK)
Den 24-årige murer, Nikola,j er aftenens hovedperson. Nikolaj har ikke den store erfaring med diverse datingapps - og slet ikke med at date kvinder, han ikke har set før. Men i aften tager han udfordringen op, når han skal vælge mellem fem helt uretoucherede kvinder og finde en date, som måske kan føre til drømmen om at stifte familie. Producerat år 2018.
00:35 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med LOC vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og LOC lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
01:10 
Natholdet
I foråret 2019 besøgte Anders Breinholt det legendariske TV Midtvest-program 'Fotovognen'. I programmet besøger værterne Anders og Vibeke landsbyer i deres sendeområde, for at møde helt almindelige mennesker, som bor der. Nu har Anders gengældt tjenesten, ved at invitere 'Fotovognen' hjem til sit nærområde. Fungerer tv-formatet 'Fotovognen' også i København?. Producerat år 2019.
01:45 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Helle Thorning-Schmidt vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Helle lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
02:20 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Rasmus Tantholdt vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Rasmus lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
02:55 
Stjernekigger
Mark le Fêvre løfter sløret for Nikita Klæstrups skjulte talent, giver en guide til at gå viralt på nettet sammen med Jacob Riising - og så har Amin Jensen gjort noget megakendt!. Musikere, sportsstjerner og YouTube-fænomener bliver alle vendt og drejet, når Mark le Fêvre giver et kærligt stik i siden på de danske kendtes gøren og laden og ikke mindst pressens måde at håndtere kendisstoffet på. Hver uge bringer han en top 5 over de bedste og mest bemærkelsesværdige kendisser i landet. Hvem, der skal på listen, og hvorfor bestemmes udelukkende af Mark, men seerne er også velkomne til at komme med tips. Del 1 av 10. Producerat år 2017.
03:30 
Zulu Bingo
04:30 
Vildt, vovet og vanvittigt
Har du nogensinde set en ged, der kører på snowboard? Nej?. Så skal du huske at se denne udgave af 'Vildt,vovet og vanvittigt', hvor du også kan se spektakulære biluheld og en man med en levende gepardpude. Producerat år 2018.
05:00 
Vildt, vovet og vanvittigt
Er du bange for højder? Det er hovedpersonerne i dette afsnit af 'Vildt, vovet og vanvittigt' heldigvis ikke. Dette afsnit byder nemlig på både flyvemaskineakrobatik og vovede saltomortaler fra skarpe klipper. Producerat år 2018.
05:20 (05:25)
Robot Chicken
Det flyder med satiriske referencer og parodier, når Barbiedukker og Star Wars-figurer giver film- og tv-branchen en overhaling. I små ironiske sketch giver de stop-motion-animerede figurer popkulturen et skud kulsort humor og gør tykt grin med alt fra Terminator til Teletubbies. Producerat år 2014.
05:35 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad er klar med fjerde sæson af det populære standupshow. Denne gang tager han på tour hos de danske tv-seere. I første program følger vi de danske gymnasieelevers hærgen i det sydlige Europa, når ZULU sender fra en bjergtop i skiområdet Val Thorens. Säsong 4. Producerat år 2014.
05:55 (06:25)
2 Broke Girls
And the Sophie Doll. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 6. Del 123. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå