Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Family Guy
Back to the Woods. Skuespilleren James Woods har set sig sur på Peter og tager hævn ved at stjæle hans identitet og flytte ind hos familien. Kun Stewie kan lide situationen. Säsong 7. Del 10 av 16. Producerat år 2007.
06:25 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet og ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Del 5 av 12. Producerat år 2015.
06:55 
Beverly Hills 90210
Perfect Mom. Selv om det solbeskinnede Beverly Hills på mange måder er et liv i sus og dus, sætter livets hårde skole også sit præg på hverdagen. Brandon og Brenda får hver en lektion i kærlighed, og den lover ikke lutter lyserøde drømme. Brandon får besøg af sin veninde fra Minnesota, og deres gensyn betyder, at han for første gang er i seng med en pige. Med den erfaring følger dog en uforudset bitter pille, som han må sluge. Også Brenda får rystet sine romantiske forestillinger, da hun stifter lidt nærmere bekendtskab med den lærer, hun har sværmet for. Säsong 1. Del 4. Producerat år 1990.
07:40 
Beverly Hills 90210
The 17-Year Itch. Konkurrencen er hård i Beverly Hills, hvor kun det bedste er godt nok. Brandon træner hårdt for at blive udtaget til skolens basketballhold og får et tip om nogle af sine konkurrenter. Mistanken er nær ved at blive en pinlig sag om racisme. Imens prøver Brenda - for tredje gang - at tage kørekort og kæmper for at holde trit med sine vakse veninder. Säsong 1. Del 5. Producerat år 1990.
08:25 
Beverly Hills 90210
The Gentle Art of Listening. Kærestesorger er svære at bære, både når de går ud over en selv, og når det gælder ens nærmeste. Brandon falder for en pige, der er ældre end han selv, en 23-årig servitrice. Men han bliver helt knust, da han finder ud af, at hun ikke ser noget særligt i ham. Og Brenda bliver engageret i en anden ulykkelig affære, som rammer en af hendes medstuderende på West Beverly High. Säsong 1. Del 9. Producerat år 1990.
09:10 
Beverly Hills 90210
Isn't It Romantic. Høje ambitioner og høje karakterer er en selvfølge blandt de tjekkede unge i Beverly Hills. Men presset er ikke nemt at leve op til, når man som Brandon også skal passe et arbejde ved siden af skolen. Desperat over at være på vippen i historie griber den ellers så ærlige Brandon til at snyde - og den succes bliver en bitter pille at sluge. Säsong 1. Del 6. Producerat år 1990.
10:00 
Beverly Hills 90210
B.Y.O.B. Der er evige småskænderier og stridigheder mellem Brenda og hendes mor, Cindy. Brenda mener, hun er udstyret med en overbeskyttende og gammeldags mor, der ikke er med på noderne og slet ikke forstår noget som helst. Hendes smarte veninde, Kelly, derimod, har en fiks, sjov og virkelig cool mor. Men en dag ser Brenda en anden side af Kelly og hendes liv, og hun begynder at forstå, at hendes egen mor måske ikke er så tosset endda. Säsong 1. Del 7. Producerat år 1990.
10:44 
Beverly Hills 90210
One Man and a Baby. Brenda og hendes veninde, Kelly, vinder en radiokonkurrence, hvor gevinsten er faldskærmsudspring. Imens forelsker Brandon sig i en ældre studerende på West Beverly. Hans affære er dog ikke uden komplikationer, for pigen er mor til en baby på seks måneder. Säsong 1. Del 12. Producerat år 1990.
11:40 
Desperate Housewives
Watch While I Revise the World. Skyldfølelsen efter mordet på Gabys stedfar knytter Susan og Carlos tættere og tættere til hinanden - så meget, at Mike begynder at tro, at de har en affære. Bree har på fornemmelsen, at hun i al hemmelighed bliver efterforsket af sin detektiv-kæreste. Og bedst som Lynettes ægteskab ligger i ruiner, ankommer hendes søster, Lydia (Sarah Paulson), der ellers aldrig har kunnet få et forhold til at fungere, og annoncerer, at hun er blevet forlovet!. Säsong 8. Del 160. Producerat år 2011.
12:25 
Desperate Housewives
School of Hard Knocks. Gaby rager uklar med en af de frivillige forældre ved Juanitas skole, fordii hun ikke overholder reglerne for af- og pålæsning af elever - og det skal naturligvis hævnes. Bree opdager, at datteren Danielles nye erhverv måske ikke er så sundt som først antaget. Lynette har mistanke om, at Tom har en affære. Mens Susan dulmer sin skyldfølelse med et kunstkursus hos den skrappe Andre Zeller (Miguel Ferrer). Säsong 8. Del 161. Producerat år 2011.
13:10 
Desperate Housewives
The Art of Making Art. Susan synes, det er enormt pinligt, at hendes kunstlærer (Miguel Ferrer) har bedt sine elever om at møde op nøgne til næste time, men hun beslutter sig for, at hun hellere må gøre, som læreren siger. Brees gode hjerte og iltre temperament løber af med hende, da hun serverer supper for nogle hjemløse. Renee tager Lynette med på en single-bar, for nu skal der dates igen. Og både Gaby og Carlos indser, at de skal kæmpe hårdt, hvis de vil videre i tilværelsen. Säsong 8. Del 162. Producerat år 2011.
13:50 
Desperate Housewives
Witch's Lament. Jorden brænder under de desperate husmødre. Gaby, Bree og Lynette bliver nødt til at flytte liget af Gabys onde stedfar, fordi Ben Faulkners byggeprojekt skal udgraves lige netop der, hvor de havde gravet liget ned. Susan opdager, at der ikk er meget kunst i at være kunstlærerens assistent. For ikke at tabe ansigt over for Toms nye kæreste, forsøger Lynette at lave et hjemmelavet halloween-kostume til Penny. Og Renee har tænkt sig at sætte ekstra kolorit og krydderi på sin første romantiske aften med Ben. Säsong 8. Del 163. Producerat år 2011.
14:35 
Ugly Betty
Back In Her Place. Betty kigger tilbage på den værste uge i hendes liv, hvor Vilhelmina nærmest slår hende ihjel med forskellige skønhedseksperimenter. Samtidig frygter Daniel, at Marc saboterer hans arbejde - og det gør han også! Og Bobby gør alt for at forkæle Hilda, men det går grueligt galt. Säsong 4. Del 76. Producerat år 2009.
15:20 
Ugly Betty
Blackout!. I et forsøg på at være en god nabo arrangerer Betty en karaokefest, men før den store aften er der indbrud i hendes lejlighed, og det er delvist Bettys skyld. Indbruddet slår Marc fuldstændig ud, da han får stjålet noget uerstatteligt. Samtidig er Daniel og Wilhelmina i struberne på hinanden igen, så Amanda narrer dem til at gå til parterapi. Bølgerne går derfor højt hos alle, og det hjælper ikke på situationen, da hele byen oplever en strømafbrydelse. Säsong 4. Del 77. Producerat år 2010.
16:05 
Family Guy
Fresh Heir. I den vanvittige by Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af Peter og Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens intellektuelle talende hund Brian. Säsong 13. Del 14 av 21. Producerat år 2013.
16:30 
Family Guy
Secondhand Spoke. I den vanvittige by Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af Peter og Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens intellektuelle talende hund Brian. Säsong 13. Del 15 av 21. Producerat år 2013.
16:55 
Klovn
(49) "Drys fra muffedissen". Frank og Mia giver hinanden kalendergaver i den søde juletid, og Frank får et par skøjter, der bliver centrale i alvorligt postyr på skøjtebanen. I Franks forsøg på at redde situationen og holde fast i sine principper bliver forviklingerne forværret. Men inden dagen er omme, viser Frank sig som den store giver, men dén, der ler sidst, ler bedst. Producerat år 2007.
17:20 
Klovn
(50) "Surprise, Mia". Casper og Iben skal til Bafta, og Iben har alle sine LV tasker med. Mia er i tvivl om Frank elsker hende, og om han hellere vil være kæreste med en, der er kendt i branchen. Frank og Mia skal besøge Stig Rossen og hans nye kæreste, og Frank bliver i tvivl om hvor mange penge Mias kærlighed er værd. Frank arrangerer et surpriseparty for Mia, som skal forsikre hende om hans kærlighed. Mia ender imidlertid på toilettet, men måske en LV taske kan redde situationen. Producerat år 2007.
17:51 
Modern Family
Express Christmas. Det er en solrig decemberdag, og familien hænger ud ved Jays pool. De indser alle, at det er sidste gang, de alle er samlet inden jul, så hvis de skal fejre det sammen, skal det være den dag. Phil får samlet tropperne, de får udleveret deres opgaver, og så har de fire timer til at ordne dem og vende tilbage til huset for at fejre en ekspresjul. Og det er noget af et syn, der venter familien, da de kommer tilbage. Säsong 3. Del 58. Producerat år 2011.
18:20 
Modern Family
Lifetime Supply. Gloria drømmer om en sort mus og ser det som et tegn på, at der er dårlige tider forude. Med det samme ringer det på døren, og det er Mannys far, Javier, der kommer på overraskelsesvisit - og til Gloria og Jays store fortrydelse vil han have Manny med på væddeløbsbanen. Phil får en foruroligende besked fra sin læge, samtidig med at hans "livsvarige" leverance af barberblade udløber, så han ser det det også som et mørkt tegn - nemlig at han ikke har længe tilbage at leve i. Säsong 3. Del 59. Producerat år 2011.
18:45 
Modern Family
Egg Drop. Luke og Manny har fået den skoleopgave at lave den bedste beholder til at beskytte et æg fra et højt fald. Da Claire og Jay får nys om drengenes projekt, kommer konkurrencegenet op i dem begge, og der går ikke længe før de har overtaget hele projektet. Phil skal holde en ejendomsmægler-tale og har bedt Gloria og Haley om hjælp, så han virkelig kan imponere. Desværre får pigerne bilproblemer, så Phil må klare sig alene, og det går alt andet end godt. Säsong 3. Del 60. Producerat år 2011.
19:10 
Venner
The One without the Ski Trip. Ross og Rachel er gået fra hinanden, og det tvinger vennerne til at vælge imellem dem. Det er pludselig blevet kompliceret at tage på skiferie, for Rachel og Ross kan ikke være i stue sammen. Kunne Rachel ikke bare tilgive Ross, at han har været sammen med Chloe?. Säsong 3. Del 65. Producerat år 1997.
19:40 
Venner
The One with the Hypnosis Tape. Phoebes lillebror, Frank Jr., ønsker at gifte sig med en kvinde, der er dobbelt så gammel som ham selv. Phoebe prøver at forhindre det, men det bringer blot parret endnu tættere sammen. Rachel har foræret Chandler et hypnosebånd, der skal få ham til at kvitte smøgerne. Problemet er blot, at båndet er møntet på kvinder og derfor har en spøjs bivirkning. Monica har mødt en fyr på den restaurant, hvor hun arbejder. Men hun er ikke nær så interesseret i ham, som han er i hende. Säsong 3. Del 66. Producerat år 1997.
20:05 
Argh! Det gjorde jeg bare ikk'
Hjemmeværnsmanden Frederik fra Rødovre vågner op, midt i sit livs game show og opdager, at han har været til casting på Stig Rossens nyeste musical, optrådt som verdens værste ballonklovn, smidt Michael Meyerheim ud af "sit" hotel og forsvaret grænsen mellem Jylland og Sjælland. Nu har Frederik chancen for at vinde sit livs drømmerejse til Thailand, hvis han ellers kan gætte hvad pokker der er foregået i "Argh! Det gjorde jeg bare ikk'.". Producerat år 2011.
20:55 
Argh! Det gjorde jeg bare ikk'
Camilla fra Værløse vågner op, midt i sit livs game show og finder ud af, at hun har solgt sko til trebenede kunder, er flyttet ind i en af IKEAs udstillingslejligheder, har besøgt "Go' morgen Danmark", som temmelig tosset tøjdesigner og har deltaget i TV 2 Zulus helt egen version af "Dating in the Dark". Nu har Camilla chancen for at vinde drømmerejsen til Bali, hvis bare hun kan gætte, hvad pokker hun har lavet i det vilde hypnose-gameshow. Producerat år 2011.
21:45 
Christian Fuhlendorff - Går over i historien 2
Man siger jo, at alle veje fører til Rom, hvilket betyder, at alle veje også fører derfra. Så det er et godt sted at begynde. Igennem krige, opfindelser, riger der falder og andre der bliver skabt, finder vi frem til netop nu. Hvorfor falder store civilisationer fra hinanden og er det dét, der er ved at ske for vesten netop nu? Hvor første del handlede om begyndelsen, handler anden del i højere grad om slutningen. Oplev Christian Fuhlendorff fortælle verdenshistorien på sin helt egen måde. Producerat år 2018.
23:05 
Live At The Apollo
Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd - og damer. Säsong 8. Producerat år 2012.
23:50 
Stand-up Live at The Apollo
Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd og damer. Säsong 10. Producerat år 2014.
00:30 
Stemmernes tårn med Fuhlendorff
Ved bordet i Kælderen på Amager er vennerne igen klar til at spille 'Dungeons & Dragons'. Da de tror, de har fundet en vej ud, peger sporene mod den nedlagte kulmine. Producerat år 2020.
01:30 
Stemmernes tårn med Fuhlendorff
Terningerne kastes i Kælderen på Amager - det er tid til kamp. Gruppen står overfor en stor udfordring og må sætte livet på spil! Vil de klare den?. Producerat år 2020.
02:30 
Bytte Bytte Bytur
Thisted og Rødovre ligger i hver sin ende af landet, men måske er festkulturen ikke så forskellig?. Emma fra Vestegnen er blevet sendt et smut til Nordjylland, imens Elina tager østpå til Emmas veninder. Producerat år 2020.
02:55 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. I denne uge får han besøg af Paul McCaffrey og Doc Brown. Säsong 1. Producerat år 2015.
03:15 
American Dad
Gorillas in the Mist. Stan begynder at tilbringe mere tid med Steve, og de to bliver mere venner end at have et far-søn forhold. Stan holder op med at forbyde Steve at gøre forskellige ting, men det ender galt, da de tager i zoo, og Steve bliver taget til fange af en gorilla. Roger vædder med Hayley om, at han kan blive en succesfuld countrysanger og sætter sig for at skrive den sørgeligste sang i verden. Säsong 7. Del 115. Producerat år 2010.
03:35 
American Dad
Flirting with Disaster. Der skal ansættes en ny receptionist i CIA, og Francine får jobbet, men det ødelægger Stand arbejdsglæde, for så kan han ikke flirte med sine kolleger. Francine har det dog fint med, at Stan flirter på jobbet, og hun begynder at flirte med sine mandlige kolleger. Men det starter en jalousi-krig på kontoret. Säsong 7. Del 114. Producerat år 2010.
03:55 
Rick and Morty
Rick tager Jerry med på et sympatieventyr til et opholdssted, hvor man er uddødlig. Her møder Jerry nogle af Ricks gamle bekendte, som hungrer efter hævn. Säsong 3. Producerat år 2017.
04:15 
Rick and Morty
Ovenpå et stressfyldt eventyr tager Rick og Morty på et spaophold, hvor de får fjernet deres toksiner. Säsong 3. Producerat år 2017.
04:40 
Rick and Morty
Mens Rick og Morty er på eventyr i Atlantis, har kastellet udviklet sig til et veludviklet samfund, der udelukkende består af Rick og Mortyer. Säsong 3. Producerat år 2017.
05:00 (06:00)
Robot Chicken
Det flyder med satiriske referencer og parodier, når Barbiedukker og Star Wars-figurer giver film- og tv-branchen en overhaling. I små ironiske sketch giver de stopmotion-animerede figurer popkulturen et skud kulsort humor og gør tykt grin med alt fra Terminator til Teletubbies. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se