Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
New Girl
Amerikansk komedieserie fra 2018. Where the Road Goes. Vennerne samles for at mindes en elsket ven. Og Jess opdager, at Coach skylder Nick en stor sum penge. Säsong 7. Del 4. Producerat år 2017.
06:20 
New Girl
Amerikansk komedieserie fra 2018. Godparents. Winston panikker over, at han snart skal være far, og for at berolige ham opsøger Jess Winstons forsvundne far. Schmidt starter på arbejde igen, mens Cece bliver hjemme og tager sig af Ruth - sammen med Nick. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2017.
06:40 
Beverly Hills 90210
Brandon bliver forelsket - igen. Denne gang i en udvekslingsstudent fra den fattige spanske del af Los Angeles. Hun er meget reserveret og forsigtig med at komme for tæt på Brandon, men det gør ham kun endnu ivrigere efter at lære hende at kende. Brenda prøver at få ham til at tage det roligt, og det viser sig da også, at pigen har en helt anden baggrund, end nogen af dem havde forestillet sig. Producerat år 1990.
06:45 
Beverly Hills 90210
Beach Blanket Brandon. Sommeren er kommet, ferietiden står for døren, og alle glæder sig til sol, frihed og fornøjelser. Kun Brenda føler sig nedtrykt og udenfor. Alt har tegnet fint efter hendes varme affære med Dylan, men nu er hun nervøs for, at hun er blevet gravid. Hendes krise kommer til at sætte sig dybe spor. Säsong 2. Del 23. Producerat år 1991.
07:30 
Beverly Hills 90210
Hele Beverly Hills-slænget beslutter at tage på weekend til Palm Springs, hvor der altid er gang i den. Officielt skal de bo hos Davids bedsteforældre, men planen er, at disse ikke er hjemme, så de unge har frit spil. Brenda har besluttet, at hun vil tage det store spring og tilbringe natten med Dylan. Det bliver en weekend fuld af overraskelser. Producerat år 1990.
07:35 
Beverly Hills 90210
Party Fish. Brandons job som tjener på stranden i den supereksklusive Beverly Hills-klub udelukker naturligvis ikke, at han ramler ind i en ægte sommerromance. Men den pige, han bliver varm på, er ikke et ukompliceret bekendtskab. Dylan advarer ham, men alligevel er Brandon ved at komme ud, hvor han ikke kan bunde. Imens går Brenda op i dramaundervisningen - og finder ud af, at man ikke skal være bange for sine egne følelser. Säsong 2. Del 24. Producerat år 1991.
08:20 
Beverly Hills 90210
Summer Storm. Familien Walsh er for en gangs skyld samlet foran fjernsynet, da de i nyhederne ser, at Dylans far er blevet arresteret. Selv om Brenda og Dylan stadig holder sig på afstand af hinanden, kan hun ikke lade være med at ringe til ham. Men han tager ikke telefonen. Næste dag tager han ud at surfe, selv om vejret er hårdt. Han forulykker, og Brenda og hendes mor bliver ringet op fra hospitalet. Säsong 2. Del 25. Producerat år 1991.
09:10 
Beverly Hills 90210
Anaconda. Mr. Walsh har en alvorlig samtale med Dylan, hvis situation bliver mere og mere desperat, nu da hans far er i fængsel, og han må forsørge sig selv. Selv om Dylan bor hos Walsh-familien, har han svært ved at klare sig økonomisk. Så da vennerne holder en illegal pokeraften, går Dylan med til at spille højt spil. Säsong 2. Del 26. Producerat år 1991.
09:15 
Beverly Hills 90210
Brandon får sin store chance: Han bliver "opdaget" af Hollywood. Den mest populære serie på tv er ude efter nye skuespillere, og de vil have Brandon. Han er ellevild, men drømmen om rigdom og berømmelse går ikke, som han havde tænkt sig. Producerat år 1990.
10:00 
Beverly Hills 90210
Play It Again David. Kelly får problemer. Hendes mor begynder at gå ud med en charmerende mand - hendes irriterende skolekammerat David Silvers far. For forkælede Kelly er det et mareridt - hvordan kan hun forhindre det? Andrea overtaler Brandon til at være "storebror" for 10-årige Felix, men det kræver mere, end han tror. Først synes han, Felix er en irriterende møgunge, men så opdager han, hvad drengen skjuler. Og Brenda begynder at se syner: Dylan!. Säsong 2. Del 27. Producerat år 1991.
10:05 
Beverly Hills 90210
Brenda er skoletræt. Hun længes efter at komme ud, hvor livet virkelig leves, og selv om hendes forældre ikke synes, det er verdens bedste idé, beslutter hun at flytte hjemmefra. Men er det nu også den rigtige beslutning?. Brandon har travlt med skolen. Han vil gerne være klassens "præsident", så han fører en valgkampagne, der er ved at forvandle ham til en glad eftersnakker, som vil gøre hvad som helst for at vinde stemmer. Producerat år 1990.
10:45 
Beverly Hills 90210
Pass - Not Pass. Sommeren går på hæld. Brandons drøm om at blive bilejer er nu inden for rækkevidde. Hans far tilbyder at tage med hen at købe den, men Brandon mener, at han godt selv kan klare det. Men kan man stole på en brugtvognsforhandler?. Brenda er varm på sin dramalærer, men han har vist også en anden i tankerne - og hvad så med Dylan?. Säsong 2. Del 28. Producerat år 1991.
11:30 
Desperate Housewives
Is This What You Call Love?. Susan får et chok, da datteren Julie kommer på besøg - og tydelig vis er gravid i sjette måned. Bree er godt i gang med at ødelægge sit liv med et stort forbrug af alkohol og mænd. Lynettes første sex-oplevelse efter separationen fra Tom bliver lidt af en fuser. Og Gabys forsøg på at trøste Juanita, som ikke fik et - fra den dreng, hun er lun på, forløber ikke helt som planlagt. Säsong 8. Del 170. Producerat år 2011.
12:20 
Desperate Housewives
Get Out of My Life. Susan finder ud af, hvem der er far til Julies barn. Orson påtager sig at hjælpe Bree tilbage på ret køl igen. Da fru McCluskey sætter Roy på gaden, sørger Gaby for, at han atter får tag over hovedet - og efter nogen tid, vil hun helst ikke af med ham igen. Lynette har vænnet sig til at være alene, så hun bliver rasende, da Porter og Preston bliver smidt ud af deres lejlighed og forsøger at flytte hjem igen. Endelig fortæller Mike Renee om Bens alvorlige problemer med en lånehaj. Säsong 8. Del 171. Producerat år 2012.
13:05 
Desperate Housewives
She Needs Me. Lynette lægger ikke skjul på, at hun ikke har tænkt sig at hjælpe med noget i forbindelse med det kommende barnebarn. Så hård er Susan ikke, og hun lover Porter, at hun vil indrette et børneværelse til hans og Julies lille datter. Orson overtaler Bree til at tage en landlig tur til Maine - og måske aldrig vende tilbage igen. Karen McCluskey har det rigtig skidt, og hun beder så mindeligt Gaby om ikke at sige noget til Roy. Og så må Renee så smerteligt sande, at ingen gode gerninger forbliver ustraffede. Säsong 8. Del 172. Producerat år 2012.
13:50 
Desperate Housewives
You Take for Granted. Susan overtaler Mike til at fortælle politiet om Bens nærgående lånehaj. Gaby bliver bekymret, da Carlos udviser en temmelig underlig adfærd efter første dag tilbage på jobbet. Midt under Pennys fødselsdagsfest lader Toms nye kæreste, Jane, en bombe springe over for Lynette. Og Karen McCluskey, som er uhelbredeligt syg af kræft, beder Bree om hjælp til at gøre en ende på lidelserne. Säsong 8. Del 173. Producerat år 2012.
14:35 
Ugly Betty
All the World's a Stage. Betty kigger forbi Justins skuespilskursus, hvor hun får øjnene op for et andet ungt talent. Hun øjner en chance for en artikel i Mode, men Betty sætter sin moral over styr, da hun også begynder at date det unge stjernefrø. Samtidig er Vilhelmina blevet indlagt med mavesår, og hospitalsopholdet bringer noget af en åbenbaring med sig. Säsong 4. Del 81. Producerat år 2009.
15:25 
Ugly Betty
Million Dollar Smile. Så er dagen endelig kommet, hvor Betty skal have sin bøjle af. Men før Betty skal til tandlægen, falder hun og slår sig bevidstløs. Hendes tandlæge dukker op i et syn og viser hende, hvordan verden ville have set ud, hvis hun aldrig havde haft bøjle på tænderne. Betty oplever en fuldstændig omvendt verden og indser, at bøjlen måske har gjort mere godt end først antaget. Säsong 4. Del 82. Producerat år 2009.
16:10 
Family Guy
Meg Stinks!. I den vanvittige by Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af Peter og Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens intellektuelle talende hund Brian. Säsong 13. Del 19 av 21. Producerat år 2013.
16:35 
Family Guy
He's Bla-Ack!. I den vanvittige by Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af Peter og Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens intellektuelle talende hund Brian. Säsong 13. Del 20 av 21. Producerat år 2013.
17:00 
Klovn
(59) "Dilettanterne". Frank og Mia er flyttet på landet, og sammen med Casper tager de til dyrskue. Mia tager hjem før drengene, og næste morgen møder hun synet af en ko bundet til et træ i hendes have. Frank og Mia ønsker sig en omgangskreds blandt de lokale i byen, og de siger ja til at deltage i byens årlige dilletantforestilling. Frank er ikke helt tilfreds med hende, han skal spille overfor, og hans forsøg på at få tingene som han vil have dem får konsekvenser for, hvem der bliver de nye venner på landet. Producerat år 2008.
17:30 
Klovn
(60) "Falsk lorte-alarm". Frank, Mia, Casper og Iben er taget på skiferie henover nytåret, og helt tilfældigt møder de Pivert og Bodil. Under en hyggelig stund falder snakken på orgasme, og det går op for alle, at Mia aldrig har fået en orgasme sammen med Frank. Casper mener, at Frank skal fri til Mia, så hun kan blive rigtig tryg ved ham. Frieriet bliver planlagt ned til mindste detalje, men Frank får skabt en lortesituation, og det er ikke er det bedste udgangspunkt for en lykkelig slutning. Producerat år 2008.
18:00 
Modern Family
Planes, Train and Cars. Phil er træt af at leje den samme, gamle sedan, så han kommer hjem med en lækker, lille sportsvogn. Nu venter han bare på Claires vredesudbrud, men det kommer aldrig, og Phil bliver nervøs over, hvad Claire er ude på. Men det har han ikke meget tid til at tænke over, for han skal hente flere klienter og må bytte bil med Claire, så han får hendes mini-van og hun tager sportsvognen. Jay skal til reunion-fest med nogle gamle footballkammerater, men han og Gloria løber ind i det ene transportproblem efter det andet på deres vej til festen. Säsong 3. Del 69. Producerat år 2011.
18:25 
Modern Family
Disneyland. Hele familien skal til Disneyland, og de har Ethan med, som er en af Claires venners nevø. Claire ser gerne, at Ethan finder sammen med Haley, for han er den direkte modsætning til de bad boys, som Haley plejer at finde sammen med. Tilfældigvis møder Haley sin ekskæreste Dylan, der nu arbejder i Disneyland, og samtidig ser det ud til, at Ethan har mere tilfælles med Alex. Samtidig er Gloria irriteret over, at Manny ikke nyder Disneyland, men i stedet er travlt optaget af et skoleprojekt. Gloria lider også over de højhælede sko, som hun har taget på, selvom Jay anbefalede hende at tage behagelige sko på, men hun vil aldrig indrømme, at Jay havde ret. Säsong 3. Del 70. Producerat år 2011.
18:55 
Venner
The One with the Screamer. Alle vennerne skal ind og se det stykke, som Joey er med i - og Ross skal have en ledsager med. Har han fundet en ny kæreste?. Rachel møder op til premieren med Tommy (Ben Stiller), der til Ross' skræk viser sig at være totalt forskruet oven i hovedet. Hvordan skal han overbevise Rachel om, at hun ikke skal ses med Tommy uden at virke for jaloux?. Säsong 3. Del 70. Producerat år 1997.
19:25 
Venner
The One with Ross' Thing. Phoebe kan ikke bestemme sig for, om hun skal gå ud med en følsom og muskuløs brandmand, eller hun skal gå ud med en følsom og muskuløs skolelærer. Samtidig har Monica på fornemmelsen, at Pete vil fri til hende. Skal hun svare ja eller nej? Ross opdager et hudproblem på sin bagdel. Säsong 3. Del 71. Producerat år 1997.
20:00 
Danmark på hovedet
20:20 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med komiker Melvin Kakooza vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Melvin lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. 'Natholdet' bliver i denne periode sendt i en Corona-sikret udgave. Det vil sige, at der ikke er publikum til programmet, og at Anders Breinholt sidder alene i studiet. Producerat år 2020.
20:50 
Lillemand
Jonatan får en meget dyr gave af en dedikeret fan ved navn Pernille. Gaven giver anledning til en del overvejelser for Jonatan, som tænker, om der mon følger noget med den gave? Og kan han overhovedet tage imod den?. Det skorter ikke på gode råd fra vennerne og komikerkollegerne Linda P. og Torben Chris, og efter en del overvejelser beslutter Jonatan sig for at returnere gaven. Han tager derfor hjem til Pernilles forældre, men besøget gør kun tingene endnu mere komplicerede…. Producerat år 2014.
21:15 
Lillemand
Jan Gintberg og Jonatan skal optræde i Jan’s hjemby og Jan inviterer derfor Jonatan hjem og bo hos sine forældre. Og så møder han Jans bror hvilket medfører en række problematiske situationer. For hvad er kærlighed? Og hvad sker der, når man en Pussyquitter…?. Producerat år 2014.
21:45 
ESL Pro League: optaktsstudie, direkte
Glæd dig til en af de få sportsgrene, der ikke lader sig mærke af corona-krise, når vinderen af den første digitale udgave af ESL Pro League skal findes i Europa og Amerika. Producerat år 2020.
22:00 
Andre sportsgrene
ESL Pro League: slutspil, direkte. Glæd dig til en af de få sportsgrene, der ikke lader sig mærke af corona-krise, når vinderen af den første digitale udgave af ESL Pro League skal findes i Europa og Amerika. Producerat år 2020.
23:05 
Andre sportsgrene
ESL Pro League: slutspil, direkte. Glæd dig til en af de få sportsgrene, der ikke lader sig mærke af corona-krise, når vinderen af den første digitale udgave af ESL Pro League skal findes i Europa og Amerika. Producerat år 2020.
00:15 
Andre sportsgrene
ESL Pro League: slutspil, direkte. Glæd dig til en af de få sportsgrene, der ikke lader sig mærke af corona-krise, når vinderen af den første digitale udgave af ESL Pro League skal findes i Europa og Amerika. Producerat år 2020.
01:15 
Stand-up Live at The Apollo
Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd og damer. Säsong 10. Producerat år 2014.
02:00 
Stand-up Live at The Apollo
Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd - og damer. Säsong 10. Producerat år 2014.
02:45 
Stemmernes tårn med Fuhlendorff
Endnu en gang har gruppen sat sig til bordet i Kælderen på Amager. Sidste afsnit sluttede i et gigantisk flammehav. Har det kostet nogen af dem livet?. Producerat år 2020.
03:40 
Kørelærerne special - kendte ta'r kortet
Daniel får et kuld særlige elever i folden, når Anders Hemmingsen, Karl William, Charter McCloskey og Mark Løvendahl sætter sig bag rattet for første gang. Producerat år 2019.
04:10 
Kørelærerne special - kendte ta'r kortet
Anders Hemmingsen lover at skaffe Daniel flere følgere og risikerer livet, da han inviterer sin kørelærer og glødende Brøndbyfan med til FCK-kamp i Parken. Producerat år 2019.
04:40 
Dybvaaaaad
Kan det lade sig gøre at slå Søren Ryges rekord i lange klip? Og kan man spise nok is i dansk tv? Se med, når 'Dybvaaaaad' runder sæsonen af i Aalborg. Producerat år 2019.
05:35 (06:05)
Nørgaards netfix
Martin Nørgaard indfører dig i, hvad der foregår på internettet og spidder de seneste opdagelser med knivskarpe jokes og spoofs. Glæd dig til at være vidne til alt vanviddet fra nettet kondenseret ned i et tv-program: 'Nørgaards Netfix'. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå